ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,378 דיונים בפורום זה
-
* מטרות המחשב? בעיקר אופיס ואינטרנט * גודל המסך? רצוי בין 10 ל 11 * משקל רצוי? עד 1.4 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לפחות 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי VGA * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? לפחות 120GB * צורב DVD?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה מוכרת. * זיכרון פנימי לפחות 1GB רצוי שהמחשב יוכל להריץ חלונות 7 (בייסיק) תקציב בין 1000 ל2500, לא לחרוג למעלה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, אני מתחיל להיסגר על המפרט הבא ואשמח לשמוע את דעתכם: מעבד i9 7900X - אזור ה 4500 ש״ח לוח אם ASUS ROG_RAMPAGE_VI_EXTREME - אזור ה 3000 ש״מ 4 כרטיסי EVGA GeForce GTX 1080 Ti SC2 HYBRID קרור נוזלי - אזור ה 16000 ש״ח זכרון בין 64 ל 128 גיגה תדר אזור ה 2000MHz - בין 2000 ל 4000 ש״ח כונן SSD 1TB כנראה 600p של אינטל M.2 - אזור ה 2000 ש״ח ספק 1500W - אזור ה 2000 ש״ח מבחינת ערוצי PCIE יש לי 44, שיתחלקו 16,8,8,8 לכרטיסי GPU ועוד 4 ל SSD אשמח לשמוע מה דעתכם ואיפה כדאי לקנות. אני רואה למשל שאין במלאי את המעבד הזה ב KSP. את ה GPUים די בטוח שאאלץ להזמין מאמזון. אולי גם את המעבד/לוח אם וארכיב לבד? תודה!!!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני רוצה נייד 17", אני יכול להשיג אחד מהרשימה כאן: http://www.dell.com/en-ca/shop/dell-laptops-netbooks-and-tablets/sc/laptops?appliedRefinements=4 לא אכפת לי מכל השטויות, אני רק רוצה נייד טוב, יציב, מקלדת וטאצ'פד טובים, מהיר, אני רק צריך לשימושי אינטרנט ווורד ולראות סרטים. גם מאד חשוב לי שיהיה שקט ושלא יהיה בכלל מאוורר שמרעיש כל הזמן (אפשר פעם בכמה שעות, אך לא מהאלו שהמאווררים דלוקים כמעט כל הזמן). השאלה היא איזה מהרשימה הכי טוב? מה ההבדל בין AMD לבין אינטל? שוב - לא אכפת לי מה"שמות", אני רק רוצה משהו טוב... תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, בניית אתרים, תכנות, עריכה, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט, קצת משחקים פשוטים לילדים קטנים, לראות סרטים. עבודה באופיס * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? צורב DVD יש את שאר הציוד ההיקפי 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צריך רק את המחשב עצמו, יש מסך רמקולים מקלדת ועכבר. 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלק…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט הזה למשחקים כבדים מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤725 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤498 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤305 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤380 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ¤888 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4852DDF צורב Pioneer DVR-215D White X20 DVD ¤115 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=PDVR-215D מארז ללא ספק …
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, אני מעוניין במחשב נייד במשקל קל ללימודים. להלן המפרט ולאחר מכן המחשבים שאני מתלבט ביניהם: * מטרות המחשב? שימושים קלים יחסית - עבודות משרדיות/לימודיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים ובתמונות (מולטימדיה) * גודל המסך? 14" * משקל רצוי? רצוי עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, לצרכי לימודים, לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא הכרחי * בלוטות? לא הכרחי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) לא בטוח, 300GB ומעלה נראה לי יספיק * כונן CD/DVD? צורב? רצוי כונן, ניתן לשקול גם כונן חיצוני לצורך חיסכון במשקל * …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סוף סוף אני קונה מחשב חדש, אז כבר החלטתי ללכת על לפטופ, בגלל שאני זז הרבה ואני לא רוצה להשקיע הרבה על מחשב שאני אראה 3 פעמים בשבוע... בכל מקרה אני לא מכיר את עולם הניידים כמעט בכלל, ולכן אודה לכל עצה ולכל טיפ! אני צריך מחשב שיידע להריץ מהר סימולציות וחישובים, בעיקר של MATLAB, מה שזה אומר, שאני צריך 1GB של זיכרון, ומעבד חזק ממש {הבנצ'ים הרלוונטיים הם של הסופר פיי, וFLOATING POINT}, לוח וצ'יפסטים אין לי שמץ מי נגד מי... חוץ מזה, HD של 60 GB זה דבר שאני די צריך, חיי בטריה פחות קריטי בשבילי ומשקל וגודל זה בכלל לא שיקול. המחשב חייב להיות ROBUST, כלומר שלא יהרס בקלות מכל מכה פגיעה. סליחה על הספר שכתבתי, ותודה לכווווללםם naorai :xyxthumbs: :yelclap: נ.ב- אני לא משחק יותר מ…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקציב 6000 צורב רגיל כונן DVD הארד דיסק 80GB לא צריך מסך מקלדת רמקולים עכבר... בקיצור רק מארז ומה שבפנים
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל שנה אני מוכר את הרכיבים הישנים ומשדרג , גם הפעם הגיע הזמן. המערכת שלי היום: לוח: K8T NEO מעבד: AMD 3200 64 כרטיס מסך: 9800XT 256MB ASUS RADEON זכרונות: 2*1GB SAMSUNG HD: של WD 120GB כמו שאתם רואים מערכת טובה אבל אני רוצה לשדרג את לוח האם וכרטיס המסך ולהוסיף עוד HD. מה הייתם ממליצים ? לוח אם: כרטיס מסך: HD: האם אפשר להוסיף ?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - אין לי מושג מה המחירים היום, כמה זה מצריך לדעתכם? האם 5000 ש"ח יספיקו? אם מומלץ להשקיע יותר, אשקיע יותר אם לדעתכם זה כדאי. 2. שימוש: תוכנות adobe creative suite, ותוכנות autodesk (כמו autocad ו revit) צריכות לפעול במקביל על מסכים שונים, עם קבצים גדולים. חשוב מאוד שהכל ירוץ מהר מהר מהר. 3. ללא ציוד הקפי. ללא מסך. 4. מניח שצריך כונן SSD אחד למערכת וכונן SSD נוסף לנתונים שצריך להיות יותר מTB אחד. האם כדאי לקנות כזה היום או להמתין ולשים HDD בינתיים? 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. ללא תוכנות ללא מערכת הפעלה …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מפרט ב5K ללא חריגה. כולל מקלדת לוג'יטק 250 דלוקס ואת העכבר רייזר דת'אדר אני קונה בנפרד. מיועד להחזיק משחקים כמו קרייסיס COD4 וכו' חלק ברזולוציות נורמליות+.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בהרכבת מפרט מלא למחשב לשימוש תוכנות מעט משחקים ומעט סרטים. דגשים: מבוסס אינטל בעל 512RAM, לוח אם עם FIREWIRE וכ. קול 6 ערוצים מובנה בנןסף מסך דק 17', אין צורך בכרטיס מסך יקר לדעתי יספיק FX5200, צורב, כונן DVD בנפרד עכבר ומקלדת. כל זה ב- [glow=red,2,300]עד[/glow] 5500 ש"ח תודה
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Intel Core i5-450M CPU (2.40GHz; dure-core with Hyperthreading) 4GB of DDR3-1066 RAM 14" LCD (1366x768 resolution) Intel GMA HD Graphics (Arrandale) 640GB (5400RPM) WD Scorpio Blue WD6400BEVT 802.11b/g/n Wi-Fi 8x DVD±RW/CD-RW optical drive 0.3 Megapixel Webcam VGA and HDMI Outputs USB 2.0 x 2; USB 3.0 x 1 RJ-45 (Ethernet 10/100) Headphone / Mic Input Jacks SD / MMC / SDHC / / MS / MS Pro Multimedia Card Reader Stereo Speakers Intel Wireless Display (TV adapter not included) 'Chiclet' Keyboard Gesture-Enabled Elan Multi-Touch Trackpad 4.73 Pounds (with 8-cell battery installed) Removable 8-Cell (5600mAh) Li-ion Battery "Up To 5.5 Hours" Claimed Batter…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD, 4K . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 50 אינץ', Full HD \ 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות ל…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, היום עשיתי קצת סדר במחשב, וגיליתי שעברו כבר שנתיים וחצי מאז שקניתי אותו. בזמן האחרון כבר התחלתי להרגיש איטיות (לא פירמטתי או משהו מאז שהתקנתי אותו בפעם הראשונה,אני שומר עליו טוב ), וחשבתי אולי לכבוד הפסח לפנק אותו באיזה שדרוג זיכרון או משהו. מפרט המחשב המזקן: CPU: Intel Core i7 920 Motherboard: Gigabyte GA-EX58-DS4 Memory: 3*1GB DDR 3 1066MHZ GPU: ATI HD4870 Hard Disk: Hitachi 1 Tera-byte, and Samsung 500GB ציוד היקפי: עכבר-G5, מקלדת-LOGITECH ELITE MEDIA KEYBOARD, ומסך- BENQ T2200HD, שתי שלטי 360. התקציב לעניין- אני מניח שבין 1000 ל-2000 ש"ח. תלוי כמה אני ארצה להשקיע בקיצור. הדרישות- התבגרתי ואני כבר לא משחק כמו פעם, למרות שאת הקרייסיס החדש אני מתכו…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/ideapad/y-series/y410p אני מחפש מחשב שיתאים לי לשימושים משרדיים ועריכה גרפית קלה. המחשב הזה במחיר מציאה כרגע, בארה"ב. הדגם שבו אני מתעניין הוא הדגם השני בהיצע (830$) שמתעלה על הדגם הזול ברזולוציית מסך. Processor4th Generation Intel Core i7-4700MQ Processor (2.40GHz 1600MHz 6MB)-Operating SystemWindows 8 64-Display14.0" HD+ Glossy LED Backlit with integrated camera 1600x900-GraphicsNVIDIA GeForce GT750M GDDR5 2GB-Memory8.0GB PC3-12800 DDR3L SDRAM 1600 MHz-Hard Drive1TB 5400 RPM-Optical DriveDVD Recordable (Dual Layer)-Network CardIntel Centrino Wireless N-2230-BluetoothBluetooth Version 4.0-WarrantyOne year-Pointing DeviceIndustry Stan…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. PUG,H1Z1, Call of duty , Battlefield -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות במסגרת התקציב 3. האם יש צורך בצי…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לרכוש את המחשב של סוני מסדרה SZ (עם המסך 13.3).. בכל מקרה, אני בקושי רואה אותו למכירה בארץ, וגם אם כן לא ברור לי איפה אני מקבל אחריות עליו? כי אני לא חושב שישפאר תומכים בו.. מישהו יודע מי היבואן? מה בדבר קניה בארה"ב ואחריות בינלאומית?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא אפשרי 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?כל תוכנות ADOBE CS5 ללא עריכת וידיאו א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:לא למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. הא…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רכשתי כרטיס מסך מסוג Gigabyte Nvidia GeForce GTX 1080 ti 11gb. אני מעוניין להרכיב את שאר המחשב (לוח אם, מעבד, ספק, מארז).השימושים יהיו לגיימינג ברזולוצייה 1080X1920 בעיקר. חשוב שהמעבד יהיה יחסית חזק ושלא יגרום לצוואר בקבוק עם כרטיס המסך. אין צורך בהוספת כוננים קשיחים כי אני מתכוון להשתמש באלו שיש לי כבר כרגע. תודה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000 ש''ח עם עדיפות לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וצפייה בתכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כו…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למשחקים יש 1500 ש''ח אין צורך בציוד היקפי לא צריך צורב וכונן DVD חשוב שקט משום שהמחשב יהיה בחדר שינה אבל אין טעם להשקיע בזה כסף על חשבון דברים אחרים לא מתכונן OC כמובן תודה רבה לעוזרים!
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה?(עבודה בעיקר באופיס, גלישה באינטרנט וצפיה בתכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך(. FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מ…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד חדש לאשתי שתיקח לעבודה (בתור דוקטורנטית). השימוש העיקרי הוא אינטרנט, אופיס ותוכנות סטטיסטיות, ובטח שלא משחקים וכאלה דברים. התקציב הוא גמיש, אפשר עד 7000 ש"ח אם יש צורך. העיקר שהמחשב יחזיק 3 שנים לפחות ברמה טובה, יוכל לטפל בהרבה חלונות של כרום שפתוחים בו זמנית + וורד + תוכנה סטטיסטית (לא משהו רציני, לא ביג דאטה או משהו מפלצתי אחר), רמקולים טובים (משמש הרבה כטלוויזיה), ושיהיה קל מאד לנשיאה (לא יותר מ-1.5 ק"ג, עדיף 1.3 ומטה). * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, תוכנות סטטיסטיות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא קטן מדי, זה המחשב שהיא עושה עליו את כל העבודה. אני מניח ש-''13 זה בסדר גמור, או משהו דומה לזה. * רזולוציית …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקנות מחשב גיימינג זול. האתגר הוא מסך 1440p שנמצא לי על השולחן, שאליו אני מחבר את המחשב של העבודה. את המסך הזה אני לא רוצה להחליף, ובגלל שהשולחן קטן אני גם לא יכול להוסיף מסך אחר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי FPS מהירים (סטייל Unreal Tournament, Lawbreakers) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא י…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 3 מפרטים שבנתי השמח לחחות דעת 1 Intel Core i3-540 Tray ₪558 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i3-540ay לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L ₪485 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950201 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪206 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון Kingston DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ₪248 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=23752 כרטיס גרפי PowerColor ATI Radeon HD5750 512MB DDR5 PCIe ₪606 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=PO575512D5H הרכבת מחשב חדש הכוללת פתרונות קרור + בדיקת מאמץ 24 שעות לכל הרכיבים ₪99 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=12 סה"…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-