ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
שלום חבר שלי קונה מחשב בקרוב ואני מתלבט אם להמליץ לו על ה-X1800XT 512MB(ש-KSP משום מה הורידו אותו אבל נראה מה יהיה עוד שבועיים שהוא יזמין) עם מעבד A64 3200+ שלדעתי זה האופציה הטובה יותר או לקחת מעבד 3700 או אפילו 3800 dual core אבל כרטיס מסך 7800GT לגבי הלוחות אני לא הכי מעודכן איך ה-A8N-E של ASUS ? לגבי מארז שמתי לו את ה-HEC Compucase CI-69U6 400W הספק שלו יספיק..? תודה מראש לעוזרים
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הרכבתי את המחשב הזה המיועד בעיקר למשחקים כבדים ולסרטים חשוב שיהיה שקט ומהיר. ללא OC . אנא הצעתכם לשיפור וייעול , אם יש מקום להוסיף יחידת קירור או רכיב אחר , אשמח להצעתכם. אין צורך במסך או ציוד קצה/נלווה (עכבר מקלדת וכדומה) [attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך 14 אינץ' * משקל רצוי 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך: 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: hdmi * בלוטות: כן * גודל מינימלי של כונן קשיח: כמה שיותר * כונן CD/DVD? צורב?: כן כונן cd/dvd צורב * כונן Bluray: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן שהמחשב יגיע עם מערכת הפעלה מובנית ללא צורך ברכישה בנפרד * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא מה דעתכם על הדגמים הבאים? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7474&CatCode=315http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8590&CatCode=315
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם איזה גרסה של windows 7 הכי מומלץ להתקין על - Dell Inspiron Mini 10 Atom N270 GMA950 ? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז גיסתי מתחילה את לימודיה בקרוב, וביקשה ממני לעזור לה למצוא לפטופ משתלם. להלן הדרישות השונות. תודה מראש נ.ב היא מתחילה ללמוד פסיכולוגיה, כך שאין דרישות חריגות (solidworks וכו' למשל) מהמחשב וביצועיו 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח, עדיף שלא לחרוג, רק אם החריגה קריטית ומשתלמת מאד. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמה: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, צפיה בנטפליקס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמה: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שק…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיפשתי פה בפורום..וקצת באינטרנט אבל לא הצלחתי למצוא תשובה מדוייקת.. מה ההבדלים בין core 2 due ל dual core ?? הבנתי שבמתקדם יותר שתי הליבות פועלות בו זמנית ולא רק כשאר ליבה אחת מגיעה ל100 אחוז אז השנייה מתחילה לפעול דבר המוסיף לביצועים כ 10- 15 אחוזים אבל הבנתי שלעומת זאת אורך הסוללה במעבדים המתקדמים יותר מתקצר בכ 10 דקות .. איך אני יכול להשוות נגיד בין מעבד של מחשב נייד עם core due עם מהירות שעון גבוהה לעומת core 2 due עם מהירות שעות נמוכה מבחינת הביצועים לא מדובר על השוואה מבחינת משחקים אלא נגדיר את זה כעבודה משרדית כבדה .. אשמח לשמוע עוד דעות..
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי במחשב הקיים רכיבים טובים : כרטיס מסך + קול +רשת+ HARDISCK וכו' טובים וחדשים מחפש בעיקר לוח אם ומעבד חדשים (בטח שגם CASE חדש לפי הגודל) אבל אמרו לי כבר כמה אנשים שכדאי לי לקנות מחשב שלם חדש ולהחליף רכיבים לפי מה ששווה יותר (מהישנים שלי...) אשמח לקבל דעתכם / הצעות תודה ואחלה שבת עמית
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 10K-11K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? התקציב הוא 10K-11K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה על Solid Edge ועל Autocad Lite א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה(מפעל) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימיניג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ' 16:10 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לצרכי גלישה מרובת טאבים באינטרנט, ועבודה אינטנסיבית עם אופיס. חשיבות גבוהה לאיכות הרכבה, משקל וזמן סוללה (אסוס?). רמקולים איכותיים יכולים להוות יתרון לא HP. תקציב: עד 3500 לא חשוב מאיזו חנות, אפשר גם מאתרים בינלאומיים. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד מחו"ל. הנה הצעה מהאתר של דל: אני לא מביא קישור כי הם נהיים פגי תוקף מאוד מהר Dell Inspiron 15R (בארץ הדגם נקרא N5010) מחודש (Dell outlet) Inspiron 15R Processor AMD Phenom II Quad-Core Mobile Processors N930, 2.0GHz, 2M, 3.6GT/s Genuine Windows 7 Home Premium 500GB sata 5400RPM 4GB DDR3 memory 8X DVD +/- RW Drive 1GB ATI Mobility Radeon HD5650, Madison-LP, 64-Bit, DDR3 מחיר : 599$, יש לי קופון שיוריד ל 509$. חישבתי ויצא שכולל משלוח דרך חברת מוסטופ ומכס ייצא בסביבות ה 2500 ש"ח האם כדאי לדעתכם? היה שם גם לפני כמה דקות באותו מחיר לפטופ עם 6GB זיכרון ומעבד i5 2.5GHZ משום מה הורידו אותו.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, הייתי שמח לקבל את חוות דעתכם לגבי המחשב הבא: http://ksp.co.il/?uin=16033 האם המפרט שווה את המחיר? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! מי שיש לו נסיון עם הזמנת מחשבים מסניף אילת (ksp), זקוקה לעזרתכם. אי אפשר לבקש ממישהו שגר באילת לאסוף בשבילי את המחשב הנייד שאני רוצה לקנות ? הם מחמירים בעניין זה? כי רשום שמשלמים אך ורק במקום עם כרטיס אשראי ובעל הכרטיס חייב להיות נוכח ולהזדהות עם תעודת זהות . רק אז יוכל לשלם ולאסוף את המחשב שלו. איך זה בפועל? אין אפשרות לחרוג מהחוק הזה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? חיבור לטלויזיה בסלון וצפייה בסרטים/סדרות * גודל המסך? לא חשוב * רזולוציית המסך? לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * זמן סוללה? לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI חובה כמובן * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB+ * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חשבתי על מחשב נוסף לעבוד איתו אבל נייד כי את הנייח שלי בקרוב אני הולך למכור כי אין לי צורך בלהריץ משחקים כבדים אני יותר אוהב קלאסיקות ככה שמחשב נייד יכול לספק את אותה החוויה. בעקרון זה יהיה לגלישה באינטרנט, מסנג'ר, מסמכים לכתיבה, מוזיקה ומשחקים פשוטים בלי יותר מדי גרפיקה ממוחשבת.. אוליי המקסימום FlyForFun וFreeStyle Online שזה בערך שני המשחקים היחידים שאני משחק באונליין. חשבתי אולי על הHP PAVILION dv6327ea עם שידרוג ל2 ג'יגה זיכרון אבל אני לא בטוח אם הכרטיס מסך המצורף שמגיע איתו intel® graphics media accelerator 950 יכול להריץ כמו בנייח את המשחקים שציינתי כבר קודם.. יש המלצות אחרות? דרישות ספציפיות: מסך 15.4 ד"א עכשיו חיפשתי עוד משהו אבל שוב אני לא יודע אם זה יעמוד בציפיו…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, שבוע הבא אני קונה מחשב חדש בגלל ששלי נדפק, לכן אני זקוק לעזרתכם בבחירת המפרט המושלם בשבילי בשביל משחקים כבדים בתקציב של 4000 שח. ברשותי מסך 24 אינץ'. אני רוצה מחשב שישרת אותי כמה שנים ושכל המשחקים הכבדנם ביותר יעבדו על המקסימום בטווח של לפחות שנתיים. יש לי שאלה לגבי המעבדים, המעבד החדש של AMD phenom II 920 הוא טוב? למה הרבה מציעים אותו. תודה. אגב אני לא צריך CD-ROM.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הסר כמות. מוצרים סה"כ Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb BOX 1,090 ש"ח Arctic Cooling Freezer 7 Pro 149 ש"ח Gigabyte GA-965P-S3 Intel P965 LGA 775 705 ש"ח Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500KS 419 ש"ח LG GSA-H42 X18 Multi DVD-Recorder Bulk Black 230 ש"ח Enermax Liberty 400W Active PFC 470 ש"ח Gigabyte Aluminium 3D Aurora 570 Black Blue Led Gaming Case 890 ש"ח סה"כ 3,953 ש"ח + מנעה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6033 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7096 סה"כ 7143 שח יש מה לשנות?
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד בסביבות ה 2500-3000 שקלים, רוב השימוש יהיה להורדה/צפייה בסרטים, ועבודה עם קבצי PDF/WORD, המחשב הוא בשביל אישה שלא ממש מעוניינת להתעסק במחשבים לכן אשמח גם שהוא יגיע עם ווינדוס בתוכו, תודה רבה על העזרה אביב!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש הבדל משמעותי בין מעבד P7350 ל P8400 של אינטל בניידים? ההבדל ביניהם 150 $ שווה את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב כמו שציינתי כבר פעם, מפרט לאינטרנט, הורדות, קולנוע ביתי ומשחקים יחסית קלים גרפית. מחר אני הולך לרכוש את המחשב, מקווה שהמחשב יעבור את צוות השופטים של HWZONE אז ככה: מעבדי ?AMD?: Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 1070 ש"ח לוחות אם למעבדי ?AMD? ASUS: A8N-VM CSM Dual VGA, nVidia 6150, SATA II 595 ש"ח זכרונות? DDR 400: 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 X2 530 ש"ח דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL: 200GB SATA II 7200RPM 8MB 560 ש"ח מארז: HEC Compucase CI-6A21 400W 395 ש"ח סה"כ כולל הרכבה: 3340 ש"ח
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 ש"ח חריגה עד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית וועריכת וידאו קלה, פוטושופ, אילוסטרייטור, פרימייר פרו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שוב שלום ותודה לעוזרים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). premiere cs5.5 (תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שני מסכים 1680*1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בפורום ואני צריך עזרה בבנית מפרט ואלה הבקשות שלי: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אפשר בלי להגזים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?גיימינג כבד ויצור מסויקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?המסך כלול במפרט * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?המשחקים החדשים והכבדים של היום וגם בעתיד * לאילו הגדרות גרפיות ה…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב: לימודי מדעי המחשב, תכנות, אופיס, מולטימדיה, הרצה של הרבה תוכנות בו זמנית. * גודל המסך: אף פעם לא היה לי מחשב נייד לפני, אבל אני רוצה מחשב שבאמת יהיה נייד אז נראה לי 13.3 יהיה מעולה. * רזולוציית המסך? עדיפות לFull HD * משקל רצוי: 1-2 קילוגרם. כמה שיותר קל במסגרת התקציב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כמה שיותר ארוך במסגרת התקציב. אני הולך לנדוד עם המחשב כל יום. זמן סוללה הוא גורם חשוב! * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: הבנתי ש SSD הוא קריטי למהירות, אז רצוי SSD. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אין צורך. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? החברה שתתן את השירות הכי טוב באחריות. ** בעקרון הדרישה היא לנייד קליל,שקט, מהיר,עם מעבד עוצמתי, הרבה זכרון ram וע…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
1. מתוכנן OC משמעותי אבל לא על קצה גבול היכולת. 2. מיועד לסימולציות בעומס מלא הרצות במשך יומיים שלוש ברצף (מיועד למקום העבודה). צוואר הבקבוק ב-MODELSIM הוא המעבד, הזיכרון (נפח + מהירות) וגישה לדיסק. 3. בשעות הפנאי - מיועד למשחקים, בעיקר FPS כדוכמת HITMAN, SPLINTER CELL, BATTLEFIELD וכדומה. 4. ירוץ בסביבה ביתית ולכן עדיף שיהיה שקט ככל האפשר, גם בעומס מלא. המפרט: מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤ 1796 לוח אם : ASUS P5W DH DELUXE ¤ 1468 זיכרון : GEIL 2048MB (1024MB X2) DDR2 ULTRA 800MHz DUAL CHANNEL KIT WITH COOLING CL-4-4-4-12 ¤ 2068 זיכרון : GEIL 2048MB (1024MB X2) DDR2 ULTRA 800MHz DUAL CHANNEL KIT WITH COOLING CL-4-4-4-12 ¤ 2…
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מדבר שתשוו את המפרטים לאחר שכול אחד מהם נותן את המקסימום הכוונה כולל כול ה OC שהוא יכול וכול הכול שהוא יכול לתת אי פעם איזה אחד יגיע לביצועים יותר טובים המערכת של ה AMD ?? המערכת של ה P4 ??? איזה מערכת תעבוד יותר מהר ותעלה משחקים והכול יותר טוב ?? ועל איזה מערכת אתם ממליצים יותר ??
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-