ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, מזה תקופה יש לי בעיות עם הסוללה של הנייד שלי (כרגע בת שנתיים וכמה חודשים). לאחרונה, הוא לא מחזיק לי יותר מ-30 דק', וזה רק עם אני מבטל רמקול, אינטרנט, בהירות אפסית וכו' (גם הווינדוס מסמן לי להחליף כל הזמן). הבעיה רק גוברת עקב היותי סטודנט שלא תמיד נגיש לשקע חשמל. לאור זאת, החלטתי לקנות סוללה חדשה. כרגע יש לי סוללה סטנדרטית של 6 תאים. אשאל קודם - מכיוון שיש יתרונות לסוללות גדולות יותר, האם הן מומלצות? כמה תוספת תהיה להן - למשל 9 חדש מול 6 תאים חדש? כנ"ל 12? והאם זה שווה מבחינת משקל...? רפרפתי קצת ברשת וראיתי שיש הבדלים מטורפים בין חנות אחת לשנייה. כרגע אלו ההצעות הזולות יותר שנתקלתי (איני מכיר את החנויות הללו - אשמח להמלצות): http://pc2.co.il/items/86362-…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים עד היום אני הסתדרתי עם מחשב נייד שהוא היה (ועדיין) נותן לי מענה למה שאני צריך. מעולם לא נהנתי כמו שצריך עם הגדרות משחק על HIGH והגיע הזמן שאני אתן לעצמי את הסיפוק הזה. אני מוכן לשלם על מהירות ואיכות כדי להנות כמו שצריך פעם אחת ולתמיד, וכאן אני צריך אותכם כדי שתעזרו לי לעשות את הבחירה הנכונה. תראו, אני עבדתי על הדברים האלו במחשב הנייד שלי (+המשחקים) ויש לציין שהוא עמד בהם בגבורה ובאמינות, אבל נמאס לי להיות על הקצה כל הזמן ואני רוצה להתחדש במערכת חדשה וחזקה. בבקשה עזרו לי בבניה של המחשב 1. מה התקציב המקסימלי? כ6K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם יש תועלת רבה מהסכום כולו אז השתמשו בכולו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג אבל א…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה מחשב אמין לעבודה פשוטה כמו אופיס אינטרנט וכדו' ושיוכל לעמוד בתוכנת בלוסטאקס ולא יתקע
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש פצצה עם כל הדברים השווים ביותר והכל מפנדה הנה המפרט: מארז- ENERMAX Top Quality Aluminum CS-5190AL-061 מעבד- Intel Pentium 4 3.06GHz HT 512K 533MHz Socket 478 לוח אם- ASUS P4B-LS זכרון- 2X SAMSUNG RDRAM 256MB-800MHZ כונן קשיח- WD 120GB 7200RPM 8MB כרטיס קול- CREATIVE AUDIGY 2 PLATINUM צורב- BENQ CD-RW 48x12x48 retail LG DVD 16X48 RETAIL -DVD כונן דיסקטים- TEAC FLOPPY DRIVE BLACK 1.44 ספק כח- Antec TruePower 550 Watt מסך- FLATRON 17 776 FT קירור למעבד-Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 Cool Mod CPU Cooler WINDOWS XP PRO + SP1a כרטיס מסך- אני מתלבט בין:Triplex Silver Geforce 4 Ti4600 128MB DDR VIVO TV-Out Retail http://www.pandas.co.…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בימים האחרונים קיבלתי ZOTAC GeForce GTX 1060 AMP Edition, ZT-P10600B-10M, 6GB GDDR5 Super Compact Dual-Fan IceStorm Cooling FREEZE Fan Stop Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 DRAM 3000MHz C15 Desktop Memory Kit - White Intel BX80677I57600K 7th Gen Core Desktop Processors הייתי שמח לקבל המלצה ללוח אם, בסביבות ה-500 ש"ח שיאפשר לי להוציא את המירב מהחומרה הנ"ל. המחשב ישמש בעיקר לגיימינג אבל גם לוירטואליזיציה (VMware עם Ubuntu, לא משהו גס מדיי) ואני אשמח לשמור על האופציה של אוברקלוקינג בינוני פתוחה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה לזהות פה מחשב נייד כדי למצוא לו דרייברים חדשים. איך אני מזהה את המחשב? יש איזו תוכנה שאפשר להריץ לזהות דגם/מאיפה להוריד דרייברים מתאימים? תודה, ניר
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מטרות המחשב? לדוגמה: מחשב ללימודים שנועד גם להחליף את המחשב האישי (בגלל זה הוא צרך גם להיות קל) כלומר זמן סוללה ארוך וגם חזק מספיק להריץ משחקים * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500 * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא התייעצתי עם כמה אנשים והם הציעו לי את ה- ASUS U36SD ויש לי שאלה עליו, ראיתי שיש אפשרויות שדרוג מ4 GB זיכרון לשמונה, עמה זה הכרחי במחשב הזה אם אני מתכוון להריץ עליו משחקים …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך מפרט ל-OC למעבד בשביל משחקים , לגבי המפרט עצמו אני צריך שיכיל מספר דברים חשובים בעיניי 1.שיהיה לו כרטיס מסך 8800GTS דבר שני: שהמארז יהיה טוב לכל הרכיבים שתכינו לי אבל שלא יהיה מושך עיניים (כי באים אצלי כמה פעמים אנשים ולא הייתי רוצה שידפקו לי עיניים או משהו בסגנון) 3.שהמפרט יתן OC הכי גבוה שאפשר לפי התקציב שנתתי ושכמובן יהיה לי יציב כי אני ירצה להשאיר אותו ככה -(-איך שהוא יצא ב-OC) , אפשר להתגמש קצת במחירים ועוד דבר שהוא מאוד מאוד חשוב שרק מי שיודע ובטוח במה שהוא יכתוב לי אז הוא יגיב לגבי המפרט ל-OC כי הייתי בכמה מקומות וכל אחד אומר שהמפרט הזה לא טוב וזה לא ממש ובמקום אחר אני שומע שזה אחלה ,ומה שקורה שאני לא יודע מה לעשות אם אני יקנה את המפרט בסוף וזה לא ילך טוב אז…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כולל מסך טוב 19 אינטש ועם ציוד היקפי... (ואני מוכן להוסיך עוד איזה 150 שקל אם ממש צריך). ואני רוצה מחשב מבוסס אינטל קונרו ומעלה וכרטיס DX10 (מעל 8500 ולא ATI). כמובן שצורב טוב , רמקולים ומקלדת ועכבר פשוטים .. תביאו לי מארז טוב וספק טוב שיחזיק את המערכת .. ואני לא רוצה מעבד AMD ואם אפשר חנות מאזור המרכז ככה. תביאו לי דיסק קשיח נחמד ואני לא רוצה מסך כמו סמסונג 931 , אני רוצה מסך טוב. תודה רבה..
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבוע טוב!! אנחנו מעוניינים לקנות מחשב חדש הביתה, המחשב מיועד לאחותי (בת 17), בגדול? הדרישות הוא שהוא 'יעבוד מהר', והכוונה גם בעתיד. אין שום תכונים להריץ עליו משחקים כבדים, או אפילו תוכנות, לכל היותר אני מאמין פוטושופ... בגדול לשימושי אופיס ואינטרנט. המחשב אמור להחזיק לתקופה ארוכה (עד לפני בערך שנה היא עדיין השתמשה עם פנטיום 3-450)... פשוט הוא שווק חיים.... אז השאלה כרגע מה לקנות לה? חבר של אבא שלי נתן לנו מפרט של מחשב יד שניה 'משופץ' כמו שהוא מגדיר (בן אדם אמין...). ובנוסף קיבלנו הצעת מחשב מחנות אמינה נוספת שאנחנו מכירים, ונשמח לשמוע גם את עצתכם... ובכן, ההצעה לגבי מחשב יד שניה: Asus P5GZ-MX intel 775 6 USB Intel Box Dual core d3 1.5 GB DDR2 - לא ידוע כמה מגה הרץ או חברה,…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מעוניין בחוות דעת או בשיפורים ותיקונים למפרט שהרכבתי. המחשב לשימושים כלליים ורב תכליתיים. לא גיימר, אבל מעוניין להיות מסוגל להריץ משחק בתנאים סבירים במידת הצורך. רוצה אמינות ויציבות, ולא זקוק לחסוך כל פרוטה. אני מעדיף תמיד לקנות לוח אם יקר יותר, לא קונה מחשב כל יום - עובד עדיין עם לוח אזוס P4P800 דלוקס שדופק כמו שעון שוויצרי כבר קרוב ל 7שנים. יש לי עכשיו מסך 19 VP930, אקנה כנראה בקרוב מסך 24 16/10. אוברקלוק קליל בשביל הספורט אפשרי. תודה על התשובות... Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray , יחידות 1 ₪1068 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2906 Arctic Cooling Freezer 13 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1 ₪155 http://www.rsm.co…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתכונן לקנות מחשב לשימוש בייתי. אני צריך מחשב שיריץ לי משחקים ברמה טובה קיבלתי הצעת מחיר על מחשב. מה דעתכם? תאור כללי: Core i3 550, 3.2GHz DDR3 1333Mhz 2GB Kingston X2 500GB 7200RPM GIGABYTE GTX460 768MB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI על כל שאר הדברים אני לא סגור... אני יודע שזה לא המילה האחרונה השאלה אם הוא יספיק לצרכים שלי המחיר הוא 2500 שקל בלי עכבר מקלדת ובלי מסך ועוד שאלה... ההבדל ממש גדול בין i3 ל i5 כמעבד? האם זה סרט להחליף מעבד בשלב מאוחר יותר? תודה תודה תודה! עדי
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מתלבט מאוד בקניית מחשב נייח לשימוש ביתי - משחקים (לרוב אני משחק בworld of tanks), גלישה באינטרנט ואופיס. התקציב שלי הינו 4K פלוס מינוס. חשבתי על מפרט שכזה: מעבד: Intel Core I5 9600K 3.7Ghz 9MB Cache Tray מאוורר למעבד: Noctua NH-L9x65 לוח אם: Asus TUF Z390M-PRO GAMING LGA1151v2 או Gigabyte Z390 GAMING X LGA1151v2 או Asus TUF Z390M-PRO GAMING LGA1151v2 זיכרון Corsair Vengeance LPX 2x4GB DDR4 3000Mhz CL16 : RAM כ.מסך: Asus GTX 1650 Phoenix 4GB GDDR5 DVI HDMI כונן Kingston A2000 M.2 SA2000M8/500G 500GB :SSD או …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום אני מתכנן לקנות לפטופ הצרכים שלי הם: בפנאי אני דיגי שעובד באירועים עם הלפטום אז אני צריך מחשב חזק יש יתרון לכרטיס מסך כדי שאני אוכל לתקלט עם קליפים. בנוסף אני איש סיסטם אז המחשב הוא גם לצורך לימודי כלומר הרצת מכונות וירטואליות על גביו. + אני חובב פוטושופ חיפשתי באינטרנט ומצאתי את המפרטים הבאים כאשר מצורפים גם המחירים שהאתר חישב לי כרגע יש לי HP Pavilion dv6670ej אבל אני רוצה לעלות רמה. אשמח אם תייעצו לי. HP dv7t Quad Edition series Processor: Intel® Core i7-820QM Quad Core Processor (1.73GHz, 8MB L3 Cache) with Turbo Boost up to3.06GHz Memory: 8GB DDR3 System Memory (2 Dimm) Hard Drive: 1TB 7200RPM SATA Dual Hard Drive (500GB x 2) with HP ProtectSmart Hard Drive Prot…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אבל אם אין ברירה אפשר לנצל את הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מדי, 100 - 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. NBA2K15, FIFA15, CS:GO, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - מסך בגודל 17 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהה שאפשר, בתכלס מה שמעניין …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
האם קיימים מחשבים ניידים עם חיבור HDMI שמשמש ככניסה (INPUT), לחיבור מקור חיצוני לשימוש מסך המחשב והרמקולים, נניח אקס בוקס. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חושב שהגעתי למפרט הרצוי לי - יש לי עוד כמה התלבטויות שפירטתי: המחשב ישמש לאופיס, אינטרנט מהיר, וצפייה בסרטים (חיבור לטלויזיה - בשלב זה לא HD) לא למשחקים ולא OC אין צורך בציוד הקפי יעבוד על אובונטו ועל חלונות 7 (כדאי 64/32? - יש לי retail שכולל את שני הדיסקים) אין צורך במארז/ספק שקטים במיוחד - המחשב בחדר נפרד חסכון במחיר חשוב יחסית בנוסף לדיסק הקשיח הראשי שאקנה אוסיף גם הדיסק הקיים של 120GB Maxtor לגיבוי וכו' ספק seasonic 350 או fsp 400 (האם צריך יותר?) מעבד AMD Athlon II X4 620 Box (או שעדיף לחסוך ולקחת Athlon 250 ואולי להכפיל זכרון, מה יהיה ההבדל בביצועים?) לוח אם Gigabyte GA-MA785GM-US2H - הבנתי שהוא מצויין ל HT ומאפשר שדרוג עתידי) כונן קשיח Seagate ST3500…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אינטרנט, צפייה בתכנים 1080P. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים שאמורים לצאת כדוגמת GTA ו call of duty החדשים ומשחקי רשת כגון company of heroes 2 ודומים לו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). , 23 או 24" 1920X…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עם גירסה חינמית של חלונות, שקט מוחלט תודות לקירורים פאסיביים ושבבים ממשפחת האטום – ניידים חדשים מבית אסוס, טושיבה ו-HP רוצים לתת פייט לניידי ה-Chrome OS הפופולריים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%aa%d7%a9%d7%95%d7%91%d7%94-%d7%9c%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%9e%d7%91%d7%95%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93%d7%99-%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-8-1-%d7%96%d7%95%d7%9c%d7%99/
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד: Intel Dual Core G640 2.8GHZ for 1155 Tray קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 מארז: באנדל תקציבי - Gigabyte Luxo X140 + Seasonic 350W - זיכרון: Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 קשיח למחשב שולחני: WD 500GB Sata 3 Caviar Blue כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black האם עדיף: קירור למעבד Intel Original 1155 לוח אם Gigabyte GA-P67-DS3-B3 – זיכרונות Kingston 4GB 1600 האם יש צורך להוסיף קירור למארז- Raidmax 120mm Retail Quiet Fan?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט שלי: CPU AMD Athlon II X4 630 Propus 45nm Technology RAM 4.00 GB Dual-Channel DDR3 @ 671MHz (9-9-9-24) Motherboard Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-MA785GMT-UD2H (Socket M2) 62 °C Graphics DELL 2209WA (1680x1050@59Hz) ATI Radeon HD 4200 Hard Drives 977GB SAMSUNG SAMSUNG HD103SJ ATA Device (SATA) 33 °C Optical Drives HL-DT-ST DVDRAM GH22NS50 ATA Device Audio Realtek High Definition Audio Case Sonata III 500 Power Supply Enermax 500 80c dont remember the model (not near the computer) Cpu Cooling AMD stock Accesories optical mouse multimedia keyboard logitech 2.1 mentioned here. steel series v7 usb head…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת לקנות מחשב אמין ונוח לשימוש. חשובה לי הניידות (עד 13 אינט', עד 2 ק"ג). שימושי המחשב העיקריים שלי הם אינטרנט ואופיס. בשיטוטי ברשת צמצמתי את הבחירה לשני דגמים אפשריים: Lnovo Thinkpad Edge 13 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=2982 או Dell Vostro 3300 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3300-370m.htm אשמח להמלצות וחוות דעת עליהם, או להמלצה על מחשב אחר (עד 2 ק"ג, תקציב סביב 4000 ש"ח, רצוי מסך 13 ומטה) תודה רבה, יעל
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל כל הכבוד על מה שאתם עושים כאן באתר. כבר הרבה זמן שלא שידרגתי את המחשב והופתעתי לטובה לראות את האתר שלכם. אני גם מאוד מקווה שהאנשים פה איכשהו עושים כסף מההשקעה שלכם. אני מעוניין לקבל חוות דעת על המפרט הבא למחשב לגיימינג, ללא OC, ללא ציוד היקפי, וללא דיסק קשיח או כונן אופטי. התקציב בערך 3,500-3,000, השימוש לגיימינג ושימוש משרדי, רזולוציה 1920*1080 בהגדרות גרפיות גבוהות. לא מתוכנן כלל OC, שקט יחסית חשוב (נניח 6-7), אבל הקירור מאוד חשוב - המחשב נמצא בחדר לא ממוזג. אין צורך במערכת הפעלה אבל יש צורך בהרכבה. אין לי חנות מועדפת אבל אני מחבב את KSP. אני מעדיף מאוד את אינטל ו-NVIDIA, הרגל של שנים ארוכות מדי. בעיקר רציתי לדעת האם יש טעם/צורך בשדרוג לוח האם, והאם …
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield, Dota, Call of Duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080X1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות - חשוב מאוד להריץ על …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שבא לכם ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אל תחרגו בבקשה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידיאו - דו מימד ותוכנות תלת (החל מאוטוקד ועד לריינו ומאיה) - הרבה גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תלת מימד כבד (הרבה רינדור) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כולם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 24" (X2 אבל לא סביר שאשחק על …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-