ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
שלום.... 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש משרדי, הורדות ועריכת מוסיקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה)-סיבליוס 7(עריכת מוזיקה)- שימוש כבד. דרישות התוכנה: : Intel Core 2 Duo (or equivalent) or better, 4 GB+ total physical RAM, 40 GB total hard disk space (7200 rpm or faster drive recommended; SSD preferable), ASIO-compatible soundcard ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מ…
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אהלן, רוצה לבנות מפרט מחשב HTPC.\ שיריץ תכני בלוריי מלאים שיריץ רק XBMC קבוע. אין צורך בתלת מימד דגש על המארז שיהיה יפה - יושב בפרונט . תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?במידה וזה הכרחי אז הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכני HD 3D BR מלא א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תמיכה מלאה בXBMC ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 LED FULL HD 3D 70 INCH -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז אחרי שההיתי נעול על מחשב של סמסונג מצאתי את המחשב הזה >>http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12934 החומרה מצויינת והמחיר גם הבעיה היא שHP נחשבת לחברה גרועה לניידים. אמת? שקר? הארות הערות יעזרו לי פה.
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום זה כבר המחשב השלישי שלי השנה שאני קונה ויקנה מהמלצות שלכם, אתם פשוט פורום תותח במחיר של מחשב אחד מלא חשוב שמות איבורי קניתי שני מחשבים טובים מהמלצות שלכם ועכשיו השלישי.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף מאוד שלא לחרוג אפילו לרדת מהתקציב לכן רשמתי עד 2,500, אבל חריגה של 200 שקל בלבד. 2. מה שימושי המחשב תכני hd, גלישה בעיקר וגם משחקי מחשב כמו ה gta החדש שיצא שיעבוד טוב וחלק אך לא חייב באיכות הכי גבוהה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Gta החדש הוא בהחלט יהיה כבד אבל אני לא רוצה כרטיס מסך מטורף משהו נחמד. -מהי הרזולו…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא שבניתי, השימושים הם בעיקר עבור צפייה במדיה אבל גם יש צורך באפשרות לגיימינג קל מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i3 3240 3.4Ghz HyperThreading 3MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪563 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D2V for 1155 Sata3/USB3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪297 מארז: SilverStone MILO ML-03B USB3 HTPC Black כמות: 1 - מחיר: ₪396 ספק כוח: SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ₪274 זיכרון: Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪295 כרטיס מסך: Sapphire 7750 1GB GDDR5 HDMI DVI DP כמות: 1 - מחיר: ₪457 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם חייב קירור למעבד i7 בלי מכפלת ה"k" ? האם המחשב ייעשה רעש בזמן משחקים כבדים באם לא אשים לו קירוק / מאוורר ? ואני מדבר על מארז מאוד טוב של קולר מאסטר עם מאוורר 12 ועוד 2 מאווררים של 8 וספק גם מעולה של סיסוניק. ברור לי שתשאלו למה i7 זה מיותר למשחקים ? התשובה: לא מתכנן לשדרג ב6 שנים הקרובות לפחות ולא בא לי לקנות לדוגמא i5 ועוד 3 שנים כבר הוא יתחיל לתת רמת ביצועים של 70 אחוז במשחקים כבדים.. וגם לא נראה לי שיהיה לי כסף לכל מה שקשור למחשב.. כרגע יש לי ורוצה לשים כספי על זה אני בנדאם בן 22 נשוי ויודע מה אני רוצה ולמה. אודה לתשובתכם. דרך אגב כבר עכשיו יש משחקים שבדרישות מערכת רשמיות שלהם ה״מיטביות״ כותבות שצריך i7 לדוגמא מקס פיין 3 וכך גם מטרו לאסט לייט החדש. ומה יהיה עוד …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך כמובן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה שוטפת, גלישה, צפייה בסרטים, משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. PES 2014, ומדי פעם משחקים חדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD 1920X1080 המסך 2312HM של DELL -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אחי מחפש מפרט למחשב בסיסי בעיקר עבודה עם אינטרנט , סרטים , ולפעמיים משחקים חלשים (כרגע הוא מוותר על קניית כרטיס מסך אך יש אופציה לקנייה בעתיד ) מצאתי מפרט בKSP ושיפרתי קצת את ספק הכוח ואת הדיסק קשיח. אציין שאני גר בב"ש ולכן אקנה את המחשב רק בKSP אשמח אם תביאו לי חוות דעת איך המפרט הנ"ל
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב ובניתי לעצמי מפרט עם קצת עזרה מחברים ורציתי את דעתכם בנושא. המחשב יהיה מחשב לגיימינג לא כבד, אני לא מצפה שהוא יריץ את המשחקים הכי חדשים על ההגדרות הכי גבוהות... אבל שיריץ משחקים לשנים הקרובות. מעבד: intel i5-4570s אני קונה אותו מחבר שעובד באינטל ככה שהוא יעלה בין 500 ל700 תלוי בעלויות במכס. לוח אם: asus h81-c או h81-a של בקושי מצאתי הבדל מבחינת הדרישות שלי והמחיר אותו דבר: 290 זיכרון : corsair 2X4G - עולה 375 כרטיס מסך : nvidia GT630 gigabyte עולה 330 דיסק קשיח WDEZEX- western digital 1TB עולה 330 מה שחסר זה ספק כח ומארז, את שניהם אני לא יודע איך לבחור ואשמח לעזרה וביקורת, האם אחד הרכיבים נמצא בפאר גדול מהאחרים. ודברים בסגנון. **את כל המחיר…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בטעות פתחתי שני פוסטים זהים, סליחה
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין למכור שני מסכים דגם..... samsung s22B300B שני המסכים נקנו ביחד ב 28/03/13 ויש להם 36 חודשי אחריות (יש לי עדיין קבלה). הם במצב מעולה ללא שריטות או פגיעות חיצוניות (כמעט חדשים), לא נעשה בהם הרבה שימוש. כמה להערכתכם הם שווים?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן! ברשותי Dell Inspiron 6000 ענתיקה.. זה המפרט [TABLE=class: spec-table, width: 310] [TR] [TD=class: spectd]Processor Name: Intel Pentium M 730[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: spectd]Processor Speed: 1.6 GHz[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: spectd]Operating System: MS Windows XP Home[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: spectd]RAM: 512 MB[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: spectd]Weight: 7 lb[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: spectd]Screen Size: 15.4 inches[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: spec-table, width: 310] [TR] [TD=class: spectd]Screen Type: Widescreen[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: spectd]Graphics Card: Intel GMA 900 GM[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: spectd]Graphics Memory: 128[/TD] [/TR] [TR] [TD=class…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אלו שקנו מחשב בKSP/ אייבורי והיה כתוב את המשפט הזה , על כמה הנחה מדובר? או מה לדעתכם המקסימום ? 100/200/500? תודה.
-
- 7 תגובות
- 12.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקלים 2. מה שימושי המחשב המחשב לשימוש בסיסי שמיעת מוזיקה,צפיה בסרטי hd 1080p, וגלישה באינטרנט א) אופן שימוש -תדיר ב) רזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב -מסך בגודל 42 אינץ. 1080p תמיד יהיה מחובר 3. האם יש בציוד היקפי:אין צורך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (7)המחשב ממוקם בחדר שינה וישאר דלוק מידי פעם. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא יהיה מתוכנן אף פעם 7. הרכבת מחשב בחנות? -הרכבת המחשב בחנות. בלי מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? כן לקנות אך ורק מksp באר שבע בגלל שזה צמוד לביתי ונוח. 9. האם יש ב…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! זאת אולי הפעם השלישית שאני פותח פה אשכול בחודש האחרון. משום מה הפסיקו להגיב לי באשכול האחרון אז החלטתי לפתוח חדש שאולי ימשוך תשומת לב. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל 1. מה התקציב המקסימאלי?5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ולחסוך כשאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?הכל מהכל כולל הכל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VISUAL BASIK-תדיר PHOTOSHOP-מזדמן עד תדיר בעתיד אני אעבור לסביבות פיתוח קצת יותר דורשות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש …
-
- 28 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני בזמן האחרון מנסה (נואשות) לקנות מחשב וכל פעם מסיבה אחרת כלשהי אני לא מצליח (דבר אישי, שלצערי פגע בממון שלי ומנע ממני את היכולת לקנות כבר את המחשב...) בכל מקרה חשבתי אולי לחפש דרכים שיוזילו לי את הערך של המחשב וחבר אמר לי שדרך amazon יהיה הרבה יותר זול לאותם חלקים, ובכן הלכתי לאתר וחיפשתי את כל החלקים ומסתבר שחבר שלי צדק חלקית. אומנם כל החלקים יחדיו שווים בערך 3600 שקל (קצת יותר מ1000 דולר) אך שמעתי שיש מכס וכל מיני מסים אחרים שיעלו את המחיר הרבה יותר (מחיר המפרט בארץ קצת מעל 5000 במחיר הכי זול שמצאתי) עכשיו לגבי זה יש לי כמה שאלות, הראשונה היא מה אחוז המכס מהמחיר של הפריטים (אני אצור רשימה שלהם למטה) האם זה בכלל שווה לי לקנות והאם אני יכול לצפות שהפריטים יגיעו לבי…
-
- 54 תגובות
- 15.7k צפיות
-
-
המפרט שלי כרגע: AMD Phenom II X4 970 Black Edition שהוספתי לו קירור ועשיתי OC ל4.0 שני סטיקים של 4 גיגה בייט G.SKILL לוח אם GIGABYTE MA770T-UD3 GTX 660 2GB שבא מומהר. שני דיסקים קשיחים בנפח כולל של 750 גיגה ספק כוח ANTEC EARTHWATTS 500W וכל זה בתוך מארז ANTEC THREE HUNDRED חשבתי להחליף את הפנום בi5 4570, את הלוח אם בGigabyte GA-H87-D3H LGA1150 ואת הספק בSeaSonic SSP-650RT 600W Gold Active PFC, סה"כ 1915 ש"ח, לא כולל הרכבה. נראה טוב, אבל לפני שאני מתחייב אני רוצה לדעת אם יש מפרט מבוסס AMD שיציג ביצועים זהים ויחסוך לי כמה שקלים או שההפרש בביצועים בין פנום למעבד AMD מהדור החדש הופך את הבחירה בAMD ללא משתלמת ואם משדרגים עדיף ללכת על אינטל. השימוש הוא למשחקים בעיק…
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אהלן לחבר שלי שבק המחשב והוא החליט להביא חדש השימושים העיקריים שלו הם גלישה באינטרנט צפיה בסרטים שימוש בסימולטור ( כגון REALFLIGHT \ PHOENIX ) לטיסנים וכ'ו המחשב מחובר לטלויזית 32 ללא מסך והוא יושב בסלון המפרט שיש לו כרגע ( המעבד כנראה תקול ) מעבד לא זוכר כל כך אבל הוא בתושבת 775 כנראה זה E6000 או משהו באיזור לוח MSI G31M2 V1 זיכרונות DDR2 כרטיס מסך HD4770 512mb - שכנראה יעבור למחשב הבא ספק EZCOOL ATX 400 JSP הרדיסק של 500GB ונכון לעכשיו אין לו צורך ביותר מארז ג'נרי שלא רלוונטי המפרט שהוא חשב עליו הוא: IntelCore i5 4570S - 470 ש"ח או IntelCore i5 4570K - 710 ש"ח GIGABITE GA-Z87M-HD3 ומארז SilverStone Milo ML-03B Basic HTPC +- 400 ש"ח דבר ראשון הבחירה בין המעבדים ... נכון…
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מחפש מפרט למחשב עבור אבא שלי באזור 1500 ש"ח (אפשר לחרוג קצת עד 200-300 ש"ח) כולל מערכת הפעלה. שימוש באופיס (וורד אקסל פאור פוינט) אינטרנט. אין צורך בציוד היקפי או באפשרות לשדרוג. חשוב!! שניתן יהיה לקבל את המחדש עד הבית או לאסוף מחנות בטבריה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
מטרות המחשב? לדוגמה: עריכה גרפית תלת מימד ועריכת סרטים (לא עריכה מקצועית, בעיקר לכיף...), צריך להריץ חלק PHOTOSHOP, ILLUSTRATOR ודומיהם, אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 או משהו דומה (אבל לא 17 ולא 13....). בעיקר חשוב שאוכל לראות טוב במסך כשאני יושבת בחוץ (שמש מלאה) רזולוציית המסך? FHD 1920X1080 דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משקל רצוי? עד 2.5 קילו - רצוי כמה שפחות... האם נדרש זמן סוללה ארוך? שעתיים ומעלה האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB 2.0, USB 3.0 (אם אפשר גם VGA, אבל לא נראה לי שזה חובה) Bluetooth? ממש לא חובה גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD 500mb (אם נכנס בתקציב SSD, זה יהיה מצוין) כונן אופטי? כן, עם צורב. האם…
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 350 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf3 ,bf4 crysis 3 וכו'...... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
למטרות שימוש משרדי וסרטים. מסך 15.6. עדיף שמאפשר עבודה בשמש זמן סוללה סביר ומעלה (לפי הסטנדרט - לא מכיר אבל שלא תיגמר אחרי חצי שעה) כונן DVD משקל לא קריטי, אבל עדיף כמובן קל עמיד - הולך להיות מיטלטל לא מעט ללא מערכת הפעלה האמינות מאוד חשובה (לכן חברות אמינות כמו לנובו וכו' עדיפות) תודה
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
היי לכולם אני מתחילה ללמוד אנימציה ואני מחפשת מחשב נייד עד 5 אלף שקל. * מטרות המחשב: משחקים ( כבדים), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד) * גודל המסך: 15.6" האם חשוב מסך מבריק או מאט? מה מומלץ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם : מעדיפה מקלדת מלאה המליצו לי על 3 מחשבים : 1. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8477 2. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9828 3. ועוד מחשב שקיבלתי אליו הצעת מחיר למייל מחשב נייד DELL Vostro 3560 i7 . (כרטיס מסך:[TABLE=width: 100%] [TR] [TD]AMD Radeon™ HD 7670M 1GB רציתי לדעת איזה מחשב כדאי לי לקנות אם בכלל או שאתם ממליצ…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים בינוניים, צפייה בסרטים. * גודל המסך? מסך מאט 15.6/14.1 * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת * משקל רצוי? לא ממש יודע מה המשקל הממוצע * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ממוצע. לפי דעתי 5 שעות? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500gb 7200 rpm. אם אפשרי להכניס בתקציב ssd מה טוב. * כונן אופטי? צורב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה אמינה (שמעתי ש dell ו- asus טובים) תודה מראש על העזרה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-