עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. טוב אני כבר חודש מחפש מחשב טוב.. אני בעיקרון לא גיימר לא צריך משחקים לא כלום אני צריך מחשב לעריכה גרפית.. אפטר אפקטס פוטו שופ אילוסטרייטור וכאלו.. וזהו והשאר סרטים מוזיקה ודברים.. אבל בעיקר מחשב חזק לגרפיקה ולעבודה בתחום הזה.. אז חיפשתי בסוף הבנתי שאני צריך מעבד HQ לפחות ולא מסדרת U כי זה חלש בליבות.. ולקחתי גם כרטיס מסך מסדרה 10 של NVIDIA.. ועדיין כל אחד מנסה לדחוף לי.. מצאתי אחד של DELL מסדרת INSPIRION.. שנראה לי בול מה שאני צריך אבל בול.. מפרט מפלצתי.. יחסית למחיר.. 5200 ש"ח כולל הכל. (שיהיה ברור אני לא הולך להשתגע בתקציב יותר מזה.. מחשב נייד Dell Inspiron 7000 N7577-7143 דל יצרן:DELL מעבד:Intel Core i7-7700…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום. זאת ההודעה הראשונה שלי כאן בקהילה, נרשמתי במיוחד ואני מקווה להישאר . שמי עמית ואני עובד בתחום האינטרנט כך שמחשב זה חלק גדול מהחיים שלי, עד לפני שבועיים היה לי מחשב acer aspire 5270 במשך שנתיים וחצי והייתי מאוד מרוצה חוץ מבעיית חום רצינית שהייתה לו, בכל מקרה הוא היה מחשב מאוד חזק עד שלפתע שבק חיים. נתקלתי במודעה בנוגע למחשב asus 1101ha לפני כשבוע ורכשתי אותו ב2700 מאז לא הפסיקו הבעיות וכבר הספקי להחליף לי אותו לאחד חדש. לא ידעתי שהמחשב חלש בצורה מחרידה כי למרות שאני עובד בתחום האינטרנט אין לי כל כך מושג בחומרה, לא הצלחתי לטעון מספר תוכנות הכרחיות לעבודה שלי ואפילו בגלישה באינטרנט הוא קצת חורק. החלטתי למסור את המחשב לחברה שלי ולרכוש לי מחשב חדש. הדרישות שלי הם מא…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. זהו מפרט למחשב גיימר מתחיל בן 8 (מתנה ליום ההולדת) האים המפרט שווה את המחיר ומה ניתן לשפר....הצעות יתקבלו בברכה מעבד-intel core i3 530 2.93ghz 4mb cache box מאוורר תוצרת זלמן לתושבת 1056 לוח אם אינטל intel peter cove dh55pj dvi ddr3 1333 זיכרון מג"ור kingstone ddr3 4 gb kit 1333mhz heatsink כולל קירור כרטיס מסךsapphire hd 5750 1gb gddr5 vapor-x d.dvi דיסק קשיח wd 1tb 64 mb כרטיס קול hd 8.1 כרטיס רשת 10-100-1000 צורב sony sata 22 8 יציאות usb 3800 ש"ח ללא מסך כמובן למען האמת אני מתחיל לפחד מהמנהל .....(: 1)תקציב של 3000עים חריגה של 10% 2)שימושים בעיקר למישחקים כגון:GTA F1 FIFA11 san andreas אילו משחקים שכרגע הילד מכיר א.ללא מסך ואביזרים נלווים נ,טו מחשב,אבל בעיק…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by LoopXXX,

* מטרות המחשב? אינטרנט, סרטי FHD, משחקים, הרצת תוכנות של מדעי מחשב * גודל המסך? 13-15 לא סגור על זה * משקל רצוי? לא משנה אם אפשר פחות אז מה טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 6 שעות עבודה יהיה מעולה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא שידוע לי * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיחכמה שיותר גבוה, העדפה ל1 GIGA * כונן CD/DVD? צורב? האם בניידים זה עדיין שימושי כי בנייחים אפשר כבר להסתדר בלי זה. * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? הקנייה בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ממש 1-האם יש כבר את IVY BRIDGE לניידים בחנויות כי לא ראיתי? שו…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by yaron@,

שלום לכולם אני מעוניין בהמלצה למפרט לסטודנט , שימושי המחשב: אופיס, אינטרנט, מולטיטסקינג , לא מיועד למשחקים, אופציה למשקים לא כבדים. העדפות: כרטיס מסך משולב בלוח אם- יציאה לטלוויזיה. זיכרון 3 GB מעבד אינטל כפול ליבה. תודה רבה לעוזרים.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום רב, אבקש לקבל הצעות למפרט למחשב עבור ילד בן 9 , השימושים: משחקים ( לא כבדים ) משחקי רשת דוגמאת maple story 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים משחקי רשת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אין לי מושג בינוני אני מניח 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: …

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום חברים, בניתי לי מפרט בהשראה של מפרט שחבר הכין לי והייתי רוצה לקבל עליו חוות דעת ובמידת הצורך תיקון או שינוי של חלק מהחומרה שבחרתי. המפרט הוא: http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=57c2db34aa759 מעבד: 1099 ₪ - * מבצע * - Quad Core i5 6600K Skylake 3.5Ghz S1151 לוח אם: 599 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-Z170-Gaming K3 S1151 זכרון: 349 ₪ - * מבצע * - 16G (2x8GB) Kingston DDR3 1600Mhz כרטיס מסך: 1329 ₪ - * חדש במבצע * - Gainward GeForce GTX1060 6G D5 1506MHz-1708MHz Dual-Fan דיסק קשיח: 289 ₪ - * חדש במבצע * - SSD Kingston 240G Sata3 UV400 דיסק קשיח: 225 ₪ - Seagate 1T 3.5' Sata3 Barracuda 7200RPM 3 Years Warranty מארז: 329 ₪ - Corsai…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלומות , אז המחשב הישן מתקרב לסוף חייו, וכפי שציינתי אני תקוע בין שתי גישות שונות לרכישת מחשב חדש : 1) הכי חזק + הכי מהר + בלי לשבור את הקופה = לקנות את המיטב (פחות או יותר) של שנה שעברה . זו הייתה הגישה למחשב העכשווי , ועם מעבד i7 מאחת מ-3 הדורות הראשונים (לא הייתי צריך תנור בחדר כשזה עבד) + לוח אם "פרמיום" של אסוס (אחת מעשרת הלוחות הראשונים ששילבו את תקן USB3 "החדש") -- יצא מחשב נחמד לגיימינג וגם לעריכה (עד שחומר ב-4k צץ בשכונה) . המינוס היחיד היה כש- PCIe3 צץ , ולוח תאם רק לתקן הקודם, כך שלא מיציתי את הכרטיס הגרפי האחרון שלי בצורה מלא . זה לא היה ביג דיל... כל עוד לא חשבתי על זה . 2) Future proof. Future proof. Future proof. אי…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by urib,

שלום חברים ומועדים לשמחה, אני רוצה לתרום חלקים של מחשב למפרט עבור ילד מוגבל (אוטיזם חריף). ועכשיו האתגר... להביא את המחשב שלו לרמת גיימינג של PS4 (חשבתי על קונסולה, אבל הפסיכולוגית מתעקשת על מחשב) לילד יש כרגע מחשב עם לוח Asrock G31-ms סוקט 775 עם מעבד E5200 ליבה כפולה. 2GB ראם, דיסק 250. אני אוסיף למחשב שלו כרטיס GTX660 עם ספק קרוסייר VX450W, מודל זיכרון 2GB DDR2 נוסף כלומר ביחד יהיה לו 4GB ראם, לצערי אני לא מוצא מודלים של 4GB יותר. כרגע מותקן במחשב WIN 8.1 32 ביט. מסך 19" 900P האם לדעתכם הילד יקבל חווית PS4 מהמחשב לאחר השידרוג, והאם הוא יוכל לשחק במשחקים מודרניים אפילו על מינימום-מדיום? תודה...

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by adicohen96,

תקציב - עד 3500 עדיף פחות ייעוד - עיקרי - גלישה ואופיס, נוספים- מעט עריכה גרפית ווידאו קלה GTA V מדי פעם אולי תכנות בעתיד הקרוב ציוד היקפי - לא רלוונטי רכיבי בסיס קיימים - לא רלוונטי. שקט - רצוי מערכת הפעלה - אין צורך. ‏העדפה לחנות/אזור קניה - TMS\KSP מועד הקנייה - עוד היום בקשות מיוחדות לחיבורים - TYPE C ‏אופק שדרוג - כן ‏הערות נוספות - 16RAM, עדיף יותר אם נכנס בתקציבSSD 512 בניתי מפרט בלי לקרוא יותר מדיי על כלל החלקים מעבד נראה לי סבבה ואין פה כרטיס מסך אז צריך להוסיף לגבי ה SSD וכל השאר סתם שמתי מה שנשמע לי טוב אשמח להמלצות חדשת\שינויים מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבי…

11. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 שח ואפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים , עריכת תמונות (Lightroom, photosjop) וקצת וידאו (פעם בשנה) השאר גלישה, יוטיוב וכו 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כוננים קשיחים ו SSD אין צורך. יש לי מספר כוננים קשיחים שאעביר ו שני SSD שקניתי - אחד NVME ואחד SATA 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אך לא קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחש…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. השנה יש לי לעשות פרוייקט ל-5 יחידות בטכ"מ , פרוייקט תכנות בעיקרו בשפת DELPHI בנוסף יש לי פרוייקט של יחידה 1 השלמה ל-5 יחידות במדעי המחשב. בנוסף ,אני לא רוצה לקנות כרגע מחשב נייד גדול . חשבתי שיהיה יותר נוח אם אני אקנה מחשב נייד קטן ואקח אותו לבית ספר ועליו אני אעשה את כל הפרוייקט . מן הסתם שצריך שהמחשב עצמו יהיה די קל בסביבות ה1.2 ק"ג. מה שכן נראה לי שמסך 10.1'' קצת בעייתי. מצד אחד יש את ה ASUS EEE 1005HA הנפלא והמהולל: [ מסך 10 אינץ ] http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&uin=8479 מצד שני יש את : Lenovo IdeaPad S12 [ מסך 12 אינץ'] http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&uin=8555 ההבדל מחיר ביניהם הוא 300 ש"ח, לא ממש רציני. מבחינת איכות הניידים, הASU…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by gellior,

רכשתי LENOVO G50-30 הנייד מגיע עם FREEDOS עדכנתי ב BIOS אתחול מה CD להתקנת WIN7 מ CD ממש עם תחילת ההתקנה בצלמית של WINDOWS המחשב קופץ לתקלה (ראו תמונה מצורפת) האם מדובר בתקלה או בטעות תפעול שלי ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. היי אשמח לעזרה במציאת מחשב נייד טוב לצורך לימודים/משחקים/מערכות וירטואליות במקביל/תוכנות כבדות. מחשב קל אם אפשר 15.3 אינץ' אם יש גם קורא טביעת אצבע אז מעולה. אשמח לעזרה בבחירה,בינתיים ראיתי כל מיני דגמי Dell Asus ולנובו שיכולים להתאים אבל אני לא רוצה להתחרט על הבחירה ולהשקיע באזור ה6 עד 7 אלף למטרה הזו. תודה לעונים במהרה וחג שמח!!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Höd Aşulin,

מתכנן לקנות מחשב חדש חייב לדעת האם כדאי לקחת כרטיס מסך rx480 או gtx1060 בעיקרון תכננתי על ה480 אבל הבחור בחנות הלחיץ אותי ואמר לי שהם מתחממים מהר ונשרפים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by mms112,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח במידה ומצדיק. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושי המחשב הם ללימודים, עבודה עם office, תכני HD , משחקים קלים לדוגמא: minecraft. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). office. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מעט -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. minecraft ובהמשך משחקים אחרים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Da-Funk,

אחותי מחפשת לרכוש מחשב נייד לשימושי Office ואינטרנט. מסך 15+, יש ילדים קטנים אז עדיף למשהו עם איכות בניה סבירה פלוס. לטענתה שיהיה הרבה זיכרון (אם לא אפשרי SSD אז HDD). תודה לעוזרים

18. ואולי גם למשחקים ישנים אבל זה לא רלוונטי כל כך... הנה מפרט שהרכבתי, תגידו לי איך הוא: מעבדי ‏AMD‏ Athlon™64 3000+ (S-939) VENICE CORE 940ש"ח לוחות אם למעבדי ‏AMD‏ GIGABYTE K8N51GMF-9 s939, NF4, VGA, PCI-E, SATA II 470ש"ח זכרונות‏ DDR 400 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 270ש"ח דיסקים קשיחים‏ WESTERN DIGITAL 160GB SATA II 7200RPM 8MB 465ש"ח מארזים‏ SPL 6102 Black & Silver 270ש"ח SYSTEM ASSEMLY 190 סה"כ 2605 אם יש הצעות יותר טובות, עד 3000 ש"ח.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. הרכבתי ב-KSP. המחשב מיועד למשחקים חדשים. הצעות לשיפור המפרט יתקבלו בברכה בתנאי שלא עוברים את המחיר הכולל unit == price (NIS) Althon 64 3200+ (Socket AM2) == 575 GIGABYTE M51GM-S2G Socket AM2, DDRII 800 (Overclocked) == 495 2xDDR II 667 512MB Twinmos == 450 Samsung 80GB 7200RPM 8MB SATA II == 255 eVGA 7600GT 256MB TV, DVI, PCI-E == 1090 HEC Compucase CI-6A21 Beige and Silver (No PSU) == 240 Spire Spire RockeTeer II 400W Silent (24pin) == 190 Total == 3295 אין צורך בצורב , ובשום רכיב שלא מופיע ברשימה. מחיר המעבד הוא מחיר מבצע בסניף KSP חיפה. הצעות לשיפור מחנויות פיזיות בחיפה.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. בוקר טוב לכל חברי הפורום היקרים, בעקבות עזרה נפלאה שקיבלתי כאן בעבר, זקוק לעזרתכם האדיבה שום. דרוש מחשב בתקציב כנ"ל, לשימושים עם יישומי עיבוד תמונות (פוטושופ, LIGHTROOM וכו') יכולה להיות חריגה קלה, אך לא יותר מ-400 ש"ח. לי יש ASUS שאני מאוד מרוצה ממנו אך לא שולל מותגים אחרים. תודה רבה!!! מה התקציב המקסימאלי? 3000 עם גמישות של עוד 200-300 במידת הצורך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם פוטושופ, LIGHTROOM ושימושים משרדיים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריו…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000-4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג - ספציפית Soul caliber 6 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 5-6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? 10+הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אהלן, המחשב מיועד להיות game pc ו-work pc תוך כדי ותכני HD ומעדיף לרכוש אותו מ-skypc. המשחקים הולכים להיות מסוגים שונים בהגדרות גבוהות. רצוי תמיכה ב-SLI/crossFire. הייתי רוצה אולי להוסיף כרטיס מסך נוסף בעתיד בעת הצורך. (****האם בכלל זו גישה טובה? או עדיף לוותר מכיוון שעוד שנה אולי יהיו טכנולוגיות שונות לגמרי?) בעתיד כנראה אכפיל את כמות הזיכרון הפנימי ואוסיך עוד 3X1024. התקציב העומד לרשותי הוא בסביבות 7,500 ש"ח וגם ככה לחוץ, עדיף פחות. לא מתוכננות מודיפיקציות למחשב, לא OC או משהו דומה. יש לי צורך במקלדת, עכבר ומסך. (רמקולים לא חובה - במפרט הנוכחי אין וירכשו יותר מאוחר). המחשב רצוי שיהיה שקט ומאוורר היטב. אין לי שום צורך בתוכנות או מערכת הפעלה. התכנון הוא לחבר אותו מתישהו ל…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Itay Kligerman,

אחר הצהריים טובים אני צריך לבנות מחשב גיימינג בתקציב של 5000 ש"ח בניתי מפרט אחד וקיבלתי עוד אחד אשמח לדעתכם בנושא

24. Started by Atexlor,

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3550 Socket 1155 6MB 3.3Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪968 קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪141 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪379 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪249 קירור למארז: Shagon 120mm Double Ball Bearing 1600rpm כמות: 3 - מחיר: ₪39 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC כמות: 1 - מחיר: ₪420 זיכרון: 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪115 קשיח למחשב שולחני: Seag…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by SaXtoR,

שלום, אני צריך מפרט מחשב למשחקים, עבודות משרד, אינטרנט, סרטים, והשאר.. המחשב אמור לכלול: מסך 22 אינץ', לא פחות.. עם רזלוצייה גבוהה, תמיכה בHD, ניגדויות כמה שיותר טובה.. לא WIDE SCREEN, רגיל. מעבד דואל קור או אפילו קוואד אם אפשר 2 ג'יגה ראם, אם אפשר 4 (800 מגה הרץ, אז עדיף 2X2 או 2X1) 500 ג'יגה הארדיסק מינימום מארז גדול ומפואר, שיהיה לו מודינג וחלון שקוף מהצד, עם לדים וכו'...שהיה מאולמניום וקל, חשוב מאוד שיכלול שתי כניסות USB קדימה , וFIREWARE. !!!! כרטיס מסך די חזק, שיחזיק כל משחק היום בהגדרות סבבה, אפילו את קרייסיס מקלדת ועכבר.. רמקולים. ברמה סבירה, לא צריך להגזים, לא צריך יותר מדי גם להזניח ספק כוח איכותי שיסחוב הכל ולא יקלקל את החומרה בעת הפסקת חשמל או קפיצת /עליית מתח…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.