עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. - תקציב: 4K - מטרות: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), עריכה גרפית (דו מימדית, תוכנות: דאטה-קאד, אוטוקאד, פוטושופ, פריהנד, פיקאסה) - דגשים: צריכה כרטיס קול איכותי וכרטיס מסך איכותי, שיהיה שקט (קירור?) ועדיף מארז קומפקטי - חשוב: לבנות מפרט שיהיה מספק לכ-5 שנים הקרובות - תוכנות ומערכת הפעלה חוקיות, - xp, וורד (אאוטלוק) - צריכה כי אני עסק עצמאי הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה- מה שעדיף, הולך - מה זה OC? לא גיימרית, לא אטרפים - רזולוציה טובה, מהירות תגובה טובה, בעיקר אמינות ואיכות (מה ביקשתי?) חוקי הפורום דורשים כותרת עניינית - כזו תכלול, במקרה הזה: אופציה לשדרוג, או למפרט חלקי כי הצמחשב הנוכחי בן פחות משנה, מאייבורי (עצוב, אך לא יקרה יותר) ושוב - המון תודה …

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. היי חבר'ה יש לי מחשב כזה: פנטיום 4 , 2.4 ג'יגה, 512 זיכרון DDR , לוח אם ישן (אסוס P4 משהו...) וגם כרטיס מסך לא משהו (128 ATI READON או משהו כזה) הארדיסק WD 200 GB 7200RPM וכל השאר בטח לא מעניין. בכל מקרה אני רוצה להתחיל לשחק במשחקים החדשים , אבל רובם מקרטעים לי בצורה איומה יש לי 2000-3000 שח לשלם על שידרוג. ממה שהבנתי מחבר אני צריך רק כרטיס מסך בןז*** וגם לוח אם חדש ואז הכל ירוץ סבבה. אז יאללה. תמליצו לי על מה לשדרג בסכום כזה, ובבקשה לפרט שמות של חלקים! ממש תודה! אני כבר להוט לקנות... אז יאללה שפכו !!

• 29 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. היי, בעבר פירסמתי בקשה למפרט אך לצערי עקב אירוע משפחתי לא יכולתי לקנות את המחשב באותו זמן. כעת אני רוצה לקנות את המחשב אך אני מאמין שדברים השתנו מאז שפירסמתי (לפני כחצי שנה), אז הנה הטופס כפי שפורסם (פרט להורדה קטנה בתקציב): 1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם זה מאוד מאוד משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ומשחקים (רק Civ V) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אקנה מסך בנפרד. 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות (רק משחק אחד Civ V) 3. האם יש…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=113635 שלום על איזה מארז הייתם ממליצים לי. האם יש משהו שוכב לא גדול מדיי. בתקציב נגיד עד 200 ש"ח. אבל שיהיה מארז מחברה מוכרת ולא מארז noname תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום, בחיפושיי אחר מחשב זול ודק עם נתונים סבירים ומסך סבבה, נתקלתי ב-320s, שעל פי נתונים יבשים עונה על כל הצרכים שלי, ובמחיר סביר ביותר. הבעיה היא שראיתי ביקורת לא מחמיאה על הדגם של ה-13 אינץ' - בביקורת נאמר שהביצועים של הלפטופ הזה נחותים בהרבה מביצועים של לפטופים מחברות אחרות עם אותו המעבד, וזה בגלל שלנובו הגבילו בכוונה את צריכת החשמל של המעבד בשעת עומס, משהו שכנראה קשור לזה שהמחשב מאוד דק ולצורה שהוא מתמודד עם עלייה בטמפרטורות במאמץ. בגדול, אני מעוניין בדגם של ה-14 אינץ', שלפחות מבחינה תאורטית, אמור להתמודד יותר טוב עם חום בגלל הגוף היותר גדול, מה שאולי יצריך פחות מגבלות מבחינת הספק המעבד - אמנם אני לא יודע אם זה באמת ככה במציאות. …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום הייתי רוצה שתבנו לי מפרט מחשב בתקציב הנ"ל לשימוש של אינטרנט סרטים וקצת משחקים. חשוב לי שיהיה הארד דיסק של חצי טרה וזיכרון פנימי של 4 גיגה. עדיף שיהיה מחנות באזור ראשון. תודה רבה לכולם

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אהלן, המחשב מיועד להיות game pc ו-work pc תוך כדי ותכני HD ומעדיף לרכוש אותו מ-skypc. המשחקים הולכים להיות מסוגים שונים בהגדרות גבוהות. רצוי תמיכה ב-SLI/crossFire. הייתי רוצה אולי להוסיף כרטיס מסך נוסף בעתיד בעת הצורך. (****האם בכלל זו גישה טובה? או עדיף לוותר מכיוון שעוד שנה אולי יהיו טכנולוגיות שונות לגמרי?) בעתיד כנראה אכפיל את כמות הזיכרון הפנימי ואוסיך עוד 3X1024. התקציב העומד לרשותי הוא בסביבות 7,500 ש"ח וגם ככה לחוץ, עדיף פחות. לא מתוכננות מודיפיקציות למחשב, לא OC או משהו דומה. יש לי צורך במקלדת, עכבר ומסך. (רמקולים לא חובה - במפרט הנוכחי אין וירכשו יותר מאוחר). המחשב רצוי שיהיה שקט ומאוורר היטב. אין לי שום צורך בתוכנות או מערכת הפעלה. התכנון הוא לחבר אותו מתישהו ל…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. לפעמים שהסוללה מתרוקינת אני מתעצל להטעין את הנייד ואז מגיע למצב שהנייד נכבה בגלל שהסוללה התרוקנה לגמרי זה קורה פעם בכל כמה ימים האם זה בריא לנייד? ומה יכול לקרות?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. מעוניין לשמוע מכם המלצות אחרות או פידבקים לגבי המפרט הבא שהרכבתי. האם המפרט הבא יעשה את עבודתו כ- MEDIA CENTER(FHD FORMAT 1080P) בצורה טובה ? האם המארז מתאים ללוח אם והספק מספיק כדי להחזיק את המערכת יציבה ? האם בכדי לעשות OC ולהגיע ל ~ 3GHZ מספיק הקירור ושאר הרכיבים ? האם הכרטיס מסך מיותר וניתן להגיע לאותם הצרכים עם השימוש בכרטיס המסך המובנה בלוח אם ? ובגדול המלצות כאלה ואחרות מה כדאי להוסיף למחשב בכדי להעצים את חווית ה- MEDIA CENTER. המחשב מתוכנן להיות מחובר למסך קטן ובמקביל לטלויזיה 42" FHD כיצד עדיף לעשות זאת כדי שניתן יהיה לשלוט על פלט התמונה לכל מסך בנפרד ? המפרט: מעבד AMD Athlon II X2 240 Box ₪317 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX240OCGQBOX לוח אם …

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות להיות בטווח 3-3.5 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי ותוכנת LIGHTROOM א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). LIGHTROOM פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכ…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by kawaiiJJ,

מעבד: 1440 ₪ - Intel Quad Core i7 3770 3.4Ghz S1155 לוח אם: 249 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-H81M-S2H (Front USB3 + HDMI) S1150 זכרון: 229 ₪ - * מבצע * -8GB Transcend DDR3 1600Mhz כרטיס מסך: 1799 ₪ - * מבצע * - GeForce Gigabyte GTX970 G1 Gaming 1178Mhz 4G DDR5 דיסק קשיח: 519 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 850 EVO 250GB SATA III דיסק קשיח: 399 ₪ - * מבצע * - Seagate 2T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty כונן אופטי: 85 ₪ - * מבצע * - Samsung DVD-RW X24 SH-224DB/BEBE באנדל (מארז + ספק): 689 ₪ - * מבצע * - Zalman Z11 Plus Neo + FSP Hyper 600W 85 Plus BUNDLE קירור אוויר למעבד: 49 ₪ - Zalman Ultra Quiet CNPS80F 83W בעיקרון בניתי אותו עם ידיד שלי אני תוהה מה דעתכם (אני אישית לא …

12. שלום לפורום, הייתי שמח למפרט למחשב ביתי שישמש לאינטרנט, צפיה בסרטים סדרות (בHD, כמובן), וגיימינג לא כבד. 1. מה התקציב המקסימאלי? כאמור, עד 2.5K. אני בספק שזה ייצא פחות. אפשר לחרוג בכמה מאות שקלים אם זה קריטי, אבל בעקרון הייתי מעדיף לא לעבור את הסכום הנ"ל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, הורדות, סרטים (HD כאמור), משחקים לא כבדים (סטייל Europa Universalis, וכו' שלא דורשים כרטיס גרפי חיצוני וכדומה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כרגע לא. יש לי את כל הציוד ההקפי הדרוש. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כל מה שמחוץ למארז - לא נדרש. 5. עד כמה חשוב …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Moshe Alvoer,

שלום לכולם, אני רוצה לרכוש (אחרי 5 שנים) מחשב חדש. הדבר האחרון שנשאר לי לבחור (ואולי המורכב ביותר) הוא הלוח אם. ללא שום ספק אני מעוניין בלוח אם של Asus, אבל די קשה להחליט איזה. נתונים כללים: מחיר בסביבות 700-1200 שקל OC לא מעניין אותי אני לא מתכוון להשתמש ביותר מכרטיס מסך אחד בו זמנית (באופן כללי אני קונה רק Nvidia) מטרת המחשב: Gaming אשמח לשמוע דעות - - - תגובה אוחדה: - - - טוב, נראה לי שצמצמתי את הבחירה ל Delux vs Sabertooth

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Bug,

יעוד המחשב הוא בעצם הכל- מגלישה באינטרנט וכתיבת מסמכים דרך צפייה בסרטים, שמיעת מוזיקה ועבודה עם תוכנות כבדות ועד משחקים חדשים. המחשב ישמש כמחשב "הראשי" שלי. כלומר, כמובן שאני רוצה להנות מהיותו נייד אבל בעיקרון הוא אמור להחליף את הנייח שלי. אני רוצה גם לשמוע את דעתכם לגבי חריגה קטנה (גדולה) מהתקציב ולקנות מקבוק פרו. האם זה שווה את זה? הפיתוי לקנות מק גדול מתמיד עכשיו מכמה סיבות : 1. אפשר להריץ עליו גם XP מה שלא היה ומנע מממני לקנות מק בעבר. 2. הוא שודרג לא מזמן אם אני לא טועה וקיבל כרטיס מסך חדש משובך. 3. יצאה מערכת הפעלה חדשהleopard 4. המשווקת בארץ של מק התחלפה לא מזמן מה שבתקווה רבה, יוריד את המחירים (שגם היום, לפחות באתר של מק, לא בשמיים) וישפר פלאים את שרות הלקוחות הי…

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אני צריך את כל החלקים הפנימיים של מחשב עד 2000 ש"ח, כך שחוץ ממפרט- שאמור לשמש לאינטרנט, אופיס, הורדות סרטים ושטויות כאלה (לא משחקים כבדים /תוכנות גרפיות מתקדמות)- אני גם מעוניין לדעת אם צריכה להיות בעיה להרכיב את החלקים על מארז שכבר יש לי, וממנו אפרק את כל התכולה הישנה. אני רק מבקש שיהיה עם AMD, ולא איטי (ככל שניתן), עם צורב (לא DVD) ובלי פלופי. תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by ida2423,

1. מה התקציב המקסימאלי? - 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - גם למשחקים גם גלישה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - 2K15 COD GTA V וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1024X768 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אז ככה הייתי אצל 2 חנויות: [table][tr] [td] חנות1: מעבד של אינטל ליבה כפולה E6750 לוח אם INTEL NEWBURY D945GCNL זיכרון 2GB DDRII 667MHZ כ.מסך GeForce 8500GT 512MB 320GB HARDISC 16MB SATA DVDRW LG X20 מקלדת עכבר אלחוטי של מיקרוסופט מולטימדיה כרטיס קול ורשת של אינטל מסך LG20 w2042s 5MS 8000:1 מדפסת HP משולבת HP2180 4,625 ש"ח [/td] [td] חנות2: מעבד Q6600 1066MHZ 8MB לוח אם GIGABYTE CHIPSET INTEL G31 זכרון DDRII 2GB 800MHZ 320GB 7200SATA2 DVDRW LG 18X GEFORCE 8500GT 512MB מסך LG20 w2042 5MS 8000:1 מדפסת HP 2180 ב 4750 ש"ח [/td][/tr][/table] ------------------- והם אמרו לי דברים שונים שלוח אם של גיגבייט עם הרבה בעיות לעומת אינטל... שעדיף את אינטל והשני אמר עדיף את גיגבייט... …

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Ofirius3d,

שלום לכולם אני אנימטור תלת מימד במקצועי עובד בעיקר על תוכנת AUTODESK MAYA אפטר אפקטס ו3D STUDIO היום ישבתי עם בחור בחנות מחשבים והוא הרכיב לי מחשב שלטענתו הוא מחשב מעולה למה שאני צריך .. התקציב שלי היה 6000 שקלים זה המפרט של המחשב : Intel 3770 Quad Core i7 Tray : מעבד Scythe MUGEN 3 1156 + 1366 : מאוורר למעבד Gigabyte GA-H77M-D3H : לוח אם Kingston 4Gb DDR-3 1600Mhz HyperX : ארבעה זכרונות סך הכל 16 ג'יגה SilverStone Precision Black USB3.0 : מארז (שלטענתו מעולה לקירור ) Gigabyte GTX560 Ti 1280MB GDDR5 : כרטיס מסך Seasonic S12II-620 620W Active PFC : ספק כוח סך הכל עלה לי 5,313 ש''ח היתי שמח לביקורות של אנשים מהתחום ואנשים שמבינים בכלל :] תודה רבה

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום, הרכבתי את המפרט הבא לשימוש ביתי ממוצע, קצת משחקים (לא משחקים כבדים). המתקדתי במעבד 3400g שנראה אידיאלי למשימה, אבל לחנויות אין אותו במלאי כרגע, אני מתלבט האם להמתין או לבחור ב 2400g. האם הוא יכול להיות תחליף ראוי למפרט הזה? אם הוא ישן יותר, זה עלול להשפיע על הביצועים השוטפים או על שדרוג עתידי? אמור לעניין אותי שאחד זה 12 ננומטר והשני 14 ננומטר? כמו כן אשמח לחוות דעת על המפרט הכללי: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים לוחות אם - AMD Socket AM4 TUF-B450M-PLUS-GAMING-PC - ASUS - AM4 - B450 - With New PC Only - 4x DDR4 3466MHz - HDMI - DVI - 1x PCIe 3.0 x16 - 1x PCIe 3.0 x8 - 1x PCIe 2.0 …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביב ה10K כולל מסך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש עיקרי זה תוכנת DPP שזה התוכנה המקבילה של קנון לליטרום לעריכת תמונות מקבצי CR3 - מעבר לזה מעט לייטרום ופוטושופ. מעט פרמייר ובכללי ניהול תיקיות העבודה והארכיון. הDPP עובדת כמעט ורק על מעבד וראם. לכן אין לי צורך בכרטיס מסך חזק. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? המסך יהיה כל הנראה DELL U2722D שעולה כ2000 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) במפרט…

21. Started by assaf_malki,

היי חברה. מה אתם אומרים על המפרט הבא Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray, יחידות 1 ₪873 קירור למעבד Zalman 7000V AI Socket 775/1155/1156, יחידות 1 ₪55 ASROCK H67M-GE B3 H67 CHIPSET ₪500 Elixir 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪192 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3^, יחידות 1 ₪490 צורב LG GH22 SATA x 22 (OEM) Black, יחידות 1 ₪114 FSP 550-80GHN(85) 80PLUS Bronze, יחידות 1 ₪307 Hec Cougar Solution Front USB3 Black שחור, יחידות 1 ₪219 סט רמקולים Logitech Z103 17Watt RMS 2.1, יחידות 1 ₪129 Logitech Gaming Combo G100 920-00387 סט מקלדת ועכבר לגיימרים , יחידות 1 ₪183 מסך Dell UltraSharp Led U2312HM Rev A01 23" IPS Panel - מיבואן רש…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by dolev megidash,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיפות שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג, תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: FAR CRY5, FORTNITE, PUBG, CSGO, CALL OF DUTI ,league of legend. בעיקרון אלה אבל יהיו עוד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 זה המסך שיש לי כרגע BenQ ZOWIE 27" XL2730 1…

23. הי חברה, אני צריך להרכיב לחבר מחשב שמיועד בעיקר לעריכת וידאו (סטודיו 10) ולמשחקים (בקטנה מה שנקרא), מה שאני יודע שצריך להיות זה מעבד DULE CORE אין העדפה בין AMD ל INTEL כמובן שה אינטל יותר "תקציביים" כרגע לפחות 1G זכרון כרטיס מסך נראה לי שמינימום זה 6600GT (לא נראה לי שאפשר בתקציב משהו יותר טוב) צורב DVD מארז+ספק סבירים ולא ג'נריים כמובן. HD מינימום 200GB כמובן שבמידה ומישהו מצליח להכניס בתקציב 250 הרי זה משובח.. זהו לא נראה לי ששכחתי משהו. מקווה שבא לכם ליעץ לי

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. היי חבר'ס! הנייד הישן של אבי (P3 800) החליט להתאבד, והגיע הזמן להחליפו כי הוא גם ככה אינו חזק מספיק לצרכינו. אנחנו משתמשים בו בשביל הדמיות ועבודה עם תוכנות ל-CNC שדורשות כח עיבוד רב והמון זיכרון. וכעת נדרש ממני למצוא תחליף ראוי שיספק עבודה נאותה עם תוכנות אלו. כשהייתי בארץ סבלתי מספיק תיסכול של לנסות לעבוד עם ה-P3 ותוכנות אלו. חשבתי על המחשב Fujitsu Simens Amilo D 1037 http://www.fujitsu-siemens.com/rl/products/notebooks/consumer/amilo/amiloD.html מפרט בסיסי: P4 2.8 512mb DDR SiS645DX+962 Board 60GB HD ATi Radeon9000M 64mb 15" - 1024x768 DVD/CDRW combo drive Audio Cirrus Logic CS4299-KQ Lan 10/100, 56K modem Firewire, USB 2.0 WinXP קצת מאכזב אותי הרז…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אני מדבר שתשוו את המפרטים לאחר שכול אחד מהם נותן את המקסימום הכוונה כולל כול ה OC שהוא יכול וכול הכול שהוא יכול לתת אי פעם איזה אחד יגיע לביצועים יותר טובים המערכת של ה AMD ?? המערכת של ה P4 ??? איזה מערכת תעבוד יותר מהר ותעלה משחקים והכול יותר טוב ?? ועל איזה מערכת אתם ממליצים יותר ??

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים