עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by אלרן1987,

שלום אני מחפש מחשב נייד ללימודים התקציב שלי זה עד 4000 ש"ח ואני רוצה לקנות אותו בישראל הלימודים עצמם אינם מצריכים הפעלת תוכנות כבדות ( שימוש עיקרי זה אופיס, ויזואל סטודיו , אינטרנט) מה שכן אני צריך מסך גדול 15.6 זמן סוללה סבבה ועדיפות לשלוש שנים אחריות (זה פחות חשוב אפשר להרחיב את האחריות בחברות השונות) . מה שכן חשיבות לזה שלא יתחמם יותר מידי (במידת הנורמה). מה שכן כולם המליצו לי על דייל או לנבו . מי שיכול לעזור בכמה אופציות טובות בסכום הזה אשמח מאוד. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. הי.. שילבתי בין ההצעה של 3500 ש"ח בלי מסך. וההצעה של 5000 ש"ח בלי מסך. הנה המפרט הסופי: 1) AMD Sempron (S754) 2800+ *Palermo* 64bit 1600MHz , 256Kb 1600MHz HTB - Box - 3Y Warranty 2) Socket 754 nForce410 NVIDIA 6100 OB Albatron KM51G-754 (VGA, Micro.ATX) 3) DDR-1 - 1024mb PC3200 - Samsung Original 400MHz - 3Y Warranty 4) 80GB - SATA-II - 7200RPM - 8MB - Hitachi - Deskstar 7K80 - 3Y Warranty 5) JSP-TECH N-100A CASE (BLACK) with EZ-Cool 400W PS 6) PCX - GeForce 7900GT (450/1320) 256MB DDR-III 256bit 24-Pipes - Leadtek ViVo Dual-DVI Retail - 3Y Warranty האם הכרטיס מסך יעבוד בצורה אופטימלית ויעילה עם המחשב הזה? או שהמעבד חלש מדי עבורו? או שאולי בכלל אין קשר בין שניהם?? תודה.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימלי? 4500 ש"ח אפשר קצת לחרוג.. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? עריכה גרפית 2D תוכנות אדובי CS3 השימוש הוא לצורך פרנסה. 3. ללא ציוד היקפי. 6. עדיף שיהיה שקט-5 7. ללא OC 8. ללא מע' הפעלה התוכנות בהם אני משתמש עכשיו הן מסדרת CS3, שאינה תומכת ב 64bit. אך ארצה שתהיה לי אפשרות שידרוג בהמשך. תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום לכולם, בד"כ אני לא פותח אשכולות אלא עושה חיפוש ומגיע למסקנות אבל המצב כרגע הוא קצת שונה... אני עובר בעוד מספר חודשים לאיטליה ללמוד שם רפואה. וכמובן שאני אצטרך מחשב נייד אז השימושים של המחשב לפני הכל: 1. סטודנטיאלים (לימודי רפואה, לא צריך מעבד גרפי קטלני אבל גם בטח ארצה לצפות קצת בסדרות וסרטים ואולי קצת mako חחחח) 2. זה הדרך תקשורת שלי חזרה עם ישראל אז - אולי קליטת wi-fi חזקה, מצלמה ומיקרופון מובנים לדבר עם הבית עוד דברים שחשובים לי במחשב: שלא יזחל! אני שונא ויכול לשבור מחשבים שלוקח שעה מהרגע שפתחת אקספלורר לדוגמא ועד שהוא עולה.... חיי סוללה ארוכים עדיפות גדולה למסך LED ובכלל - מחשב עם מסך איכותי זה משהו סופר-חשוב שהעיניים לא יתעייפו מהר חחח ואם זה מתאפשר אז גם קל לנ…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. הי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש ללא ציוד הקפי כלל, ללא מארז וללא כוננים אופטים; שיוכל להריץ משחקים חדשים ולשימושים כללים אחרים, בתקציב של 4000 ש"ח. בנוסף, אני רוצה מאוורר 120mm של חברה נורמלית בשביל להוסיף למארז הקיים שיש לי (HEC 6A19). תודה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום, אז ככה, חברה, זה לא יאומן, אבל אבא שלי ביקש ממני להרכיב מפרט כדי שהוא יתן אותו לחבר שלו שיביא הצעת מחיר מחבר שלו... ככה שהסיכוי שאבא שלי יקנה כבר מחשב חדש ענקי!!! :D עכשיו לעניין, אז כבר פתחתי ת'רד קצת מזמן אבל מאז היו לי כמה שינויי דעות ומיד תראו. את מחשב אני צריך לאינטרנט, עריכת וידאו (די הרבה) וכמובן שאם המחשב יהיה חזק אז גם משחקים. בעצם לכל פחות או יותר. OC רק בעתיד (לא רצחני) אבל לא כרגע. הנה מה שהרכבתי: Part type Part name ¤ Price Qty CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1290.94 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IS7 Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN,1394,USB 2) …

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. ראיתי שאתם ממליצים דווקא על סמסונג. יש לזה סיבה? כידוע ב HD יש לשיבות גדולה לאמינות אפילו על חשבון כמה אחוזים בביצועים או כמה שקלים במחיר. ולמיטב נסיוני DW מאד אמינים. אנא פרטו שיקוליכם. תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by kub,

שלום לכולם, הגעתי ל2 מפרטים סופיים שאני יצטרך לבחור מבינהם. (סוף סוף ) אני עדיין מתלבט בין אינטל לAMD. להלן המפרטים: AMD: AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Oem 990 ש"ח Gigabyte GA-K8NF-9 Ultra nVIDIA nForce4 Socket 939 599 ש"ח Samsung 512MB DDR 400 Original 565 ש"ח Western Digital 160GB SATA II 8MB 7200RPM WD1600JS 465 ש"ח eVGA GeForce 7600GT 256MB PCI-E 1,290 ש"ח LG GSA-4167B DVDRW Bulk Black 265 ש"ח Compucase 6A19-2F Midi Tower 400Watt 24 pin 487 ש"ח סה"כ 4,661 ש"ח INTEL: Intel Pentium D 805 Dual Core 2.66Ghz LGA 775 Box 855 ש"ח Arctic Cooling Freezer 7 Pro for LGA775 157 ש"ח Gigabyte GA-8I945PG I…

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. מה המצב חבר'ה ?.. אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש למשחקים כבדים (כמו GTA 4‎, Bioshock, Mafia 2 וכל משחק כבד שייצא) ... תקציב 4,500 ש"ח. רק שהמסך של המחשב נייד יהיה לא פחות מ - 15 אינץ' (או שלדעתכם כדאי 17 אינץ' ?..) וחובה שהמחשב יהיה מפנדה מחשבים (http://www.pandas.co.il) כי אני קונה רק שם ... חשבתי על הנייד הזה ‏(http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_1143_3380&products_id=28871‏) מה אתם אומרים ‏?‏.. מוזר שמלמטה איפה שיש את המפרט של המחשב כתוב שאין בלוטוס ובאותה גרסה של המחשב רק עם מסך של 15 ומשהו אינץ'‏
 יש בלוטוס ... שאלה קטנה בקשר לנייד שאני חושב לקנות אותו ... האם הכרטיס מסך שלו מובנה או לא ‏?‏.. כי עם הזמן אני מתכנן לשפר את הנייד שיהיה לי אז אם הוא מובנה…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? 15" * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) יציאת DVI או HDMI * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? אין עדיף שיהיה 7200rpm * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא אבל עדיף כמה שיותר שנים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אני מעדיף חברה אמינה, אולי Dell אין צורך במערכת הפעלה ואופיס תקציב לא גמיש - התמורה הכי טטובה שאפשר להוציא מהכסף. ראיתי באתר notebookclub שהמחירים שם זולים יחסית לאתרים אחרים. האם אמינים? מומלץ לקנות משם? תודה רבה!!!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. יש לציין שאני מחפש מחשב רק 13.3 אינץ לא יותר, אז בבקשה לא להציע דברים אחרים כי זה קריטי לי הגודל. השימושים הם ללימודים אופיס ואינטרנט.. הראשון הוא של lg מדגם R380-A.APB1E וזה המפרט שלו Intel® Pentium M Dual core Processor T4200 2MB 2.0GHz L2 Cache, 800MHz FSB מעבד זיכרון 2GB DDR2 (800) זיכרון תצוגה 13.3" LED LCD(16:9) 220nit, WXGA סוג NVIDIA Geforce 8200M G כרטיס גרפי דיסק קשיח 320G S-ATA (5.4K) דיסק קשיח כונן DVD Super-Multi(DL) צורב תקשורת Dual Hexa-band Antenna אלחוטית Dual Hexa-band Antenna רשת V2.0 + EDR Bluetooth מצלמה אינטרנט מובנית LG Smart Cam (1.3M Pixel) with Internal Mic מצלמה אינטרנט מובנית יציאות 5-i…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אינטרנט, אופיס, Dev C++, Visual Studio, Turbo C. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6, (מבריק או מט? לא יודע, לא חשבתי על זה אף פעם) * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) : FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? כולל Numpad * משקל רצוי? בגדלים כאלו נראה לי שעד 2.5 קילו, לא יותר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להג…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Bug,

יעוד המחשב הוא בעצם הכל- מגלישה באינטרנט וכתיבת מסמכים דרך צפייה בסרטים, שמיעת מוזיקה ועבודה עם תוכנות כבדות ועד משחקים חדשים. המחשב ישמש כמחשב "הראשי" שלי. כלומר, כמובן שאני רוצה להנות מהיותו נייד אבל בעיקרון הוא אמור להחליף את הנייח שלי. אני רוצה גם לשמוע את דעתכם לגבי חריגה קטנה (גדולה) מהתקציב ולקנות מקבוק פרו. האם זה שווה את זה? הפיתוי לקנות מק גדול מתמיד עכשיו מכמה סיבות : 1. אפשר להריץ עליו גם XP מה שלא היה ומנע מממני לקנות מק בעבר. 2. הוא שודרג לא מזמן אם אני לא טועה וקיבל כרטיס מסך חדש משובך. 3. יצאה מערכת הפעלה חדשהleopard 4. המשווקת בארץ של מק התחלפה לא מזמן מה שבתקווה רבה, יוריד את המחירים (שגם היום, לפחות באתר של מק, לא בשמיים) וישפר פלאים את שרות הלקוחות הי…

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. היי, קניתי כרטיס מסך חדש , MSI GeForce GTX 1070 GAMING X 8G Graphics Card וכנראה שאני צריך לשדרג את המחשב בכדי להנות ממנו כמו שצריך. אני צריך מעבד,לוח אם, זיכרון. יש לי מארז Raidmax Viper Bottom design PS ככה שלא בטוח שצריך אחד חדש. המשחקים הם FPSים חדשים, משחקים כמו The Division ,ghost recon wildlands ומשחקים חדשים מהסוג הנ"ל. אני רוצה מחשב שיחזיק לפחות לשנתיים שלוש הקרובות. תודה,

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום רב, זקוק להמלצות על מחשב נייד שרוב הזמן יישב במקום אחד,שיכלול בתוך המחיר את 3 שנות האחריות או שדרוג לכך,רצוי בעל מע' הפעלה XP,כולל כל הקישוריות האלחוטיות,רצוי גם עם HDMI. ראיתי את הווסטרו A840/860 - השאלה האם יהיה הבדל משמעותי בין הX3100 ל4500? אופציות נוספות - אינספירון 1545 2 הדלים ללא HDMI,יש כמובן את הSL500 שמגיע עם HDMI ומפרט מצויין,כולל מע' הפעלה ויסטה ביזנס אבל שדרוג ל-3 שנים חורג מהתקציב. אופצ' נוספת היא הCOMPAQ-PRESARIO,השאלה איך הבנייה שלו? רעיונות נוספים? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by IceScream,

היי רציתי לדעת כמה המחשב הנוכחי (נקנה לפני שנתיים) שווה היום. תתעלמו מהטמפ' זה חלק מהתוכנה (אלא אם כן יש משהו חשוד שאני צריך לדעת עליו חח) אם צריך להוסיף איזה נתון תגידו לי בבקשה. תודה לכולם! CPU Intel Core i5 2400 @ 3.10GHz 57 °C Sandy Bridge 32nm Technology RAM ‎8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 665MHz (9-9-9-24) Motherboard Intel Corporation DH67CL (LGA1155) 41 °C Graphics SA300/SA350 (1920x1080@60Hz) 1024MB ATI AMD Radeon HD 6700 Series (Gigabyte) 57 °C Hard Drives 932GB Western Digital WDC WD1002FAEX-00Z3A0 ATA Device (SATA) 46 °C Optical Drives DTSoftBusCd00 DTSoftBusCd01 HL-DT-ST DVDRAM GH22NS50 ATA Device Audio Realtek High Definition Audio

17. שלום, רציתי לדעת באיזה נתונים כדאי להשקיע כשרוצים מחשב נייד שמיועד לתלת מימד? (הניידות עצמה פחות חשובה לי, אבל אני כן מעוניין במחשב נייד). השאלה שלי בעצם אם מעבדי ליבה כפולה t9600 הם מספיקים, או שעדיף מעבדי 4 ליבות, או IE7? וכנ"ל לגבי 8GB RAM וכרטיס גרפי של 512MB לעומת 1GB. המטרה שלי היא לא להגיע לOVER KILL אלא רק להשקיע בנתונים שעושים את העבודה וזהו. זה ת'רד שיותר מיועד לברר את הנתונים עצמם יותר מאשר לקבל המלצת מחיר וכו' אבל למען הסר ספק התקציב שלי לדבר הזה הוא בסביבות ה(12K-10K)

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. היי, כיוון שהמחשב שעזרתם לי לבנות פה לפני מעל 7 שנים התחיל לעשות בעיות, הגיע הזמן לשדרג: בניתי את המפרט הבא, אשמח לעזרה, הכוונה וחוות-דעת בנוגע לשיפורים אפשריים בו וגילוי אי-תאימויות. האם אני מפספס משהו? תודה!!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום, הדרישה היא למחשב בגודל 15.6" עם חיבור סיריאלי , RS232. שער המפרט זניח (כל מעבד כפול ליבה, כרטיס מסך מובנה ו 2G זיכרון יעשו את העבודה). קיימים עדין מחשבים בשוק עם החיבור הנ"ל? תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by bennash,

שלום גיליתי שמשחק חדש שעומד לצאת לא מתאים למעבד שלי בהגדרות גבוהות של המשחק איזה מפרט מחשב הכולל בעיקר לוח אם, מעבד, קירור למעבד ואולי מארז וספק, יכול להתאים לי בתקציב של תכנית חיסכון של 500 כל חודש מעכשיו עד לתעריך הרשמי של הוצאת המשחק Release Date: 6/30/2014 (מתוך http://www.gamestop.com/collection/watch-dogs ) ? - - - תגובה אוחדה: - - - 1. מה התקציב המקסימאלי? 2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כלום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימי…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אני זקוק למפרט למחשב מבוסס Mini-ITX למחשב לשימוש משרדי. יש חיה כזאת? עריכה: לא מתוכנן OC, לא מתוכנן Gaming, רצוי שיהיה שקט אבל זה לא קריטי התקציב לא חשוב, שיעלה כמה שצריך. עריכה: תקציב עד 3000 ש"ח המחשב הולך להיות מוצמד מתחת לשולחן ולכן המארז צריך להיות קטן ככל שאפשר. מארזי Micro ATX פשוט גדולים מדי.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שימוש ביתי-משרדי, כלומר מסמכים, גלישה באינטרנט, וזהו. לא משחקים וגם לא סרטים. ושיעבוד מהר חלק ללא עוררין, שהדברים ייפתחו מהר עם מעבר חלק בין התוכנות. בשביל בן אדם שרגיל לווינדוז (לא מאק). לפי כתבות טכנולוגיות אני מבין ש-AMD מציעים תמורת ביצועים טובה יותר למחיר מאשר אינטל, האם זה רלוונטי גם למחשבים ניידים לשימוש כזה? האם זיכרון 8 ג׳יגה יספיק, או עדיף 16? SSD בסדר גודל של 250 ג׳יגה יספיק די והותר. מסך שיהיה בסדר גודל של 15.6. מניח שרצוי מסך עם contrast ורמת בהירות טובה שיהיה נוח לעבוד בתנאי תאורה ביתיים. המחשב יהיה רוב הזמן קרוב לשקע חשמל. באתר פה יש המלצות למחשבים נייחים, לא מצאתי ללפטופים. אשמח להמלצה על תצורה או דוגמאות ספציפיות.

23. הרבה שאלות לפני ההזמנה, אז סליחה אם אני חופר ותודה מראש. שאלות מפרט: 1. שאלת היסוד - רציתי 14'' חזק, אמין ומאד נייד. כיוון שיש לי אנטי ל Dell זו היתה האופציה הכי טובה שמצאתי, אבל אם יש משהו אחר שלדעתכם עשוי להיות טוב, אני אשמח לשמוע. 2. אני לא חושב שאני צריך Discreet Graphics, אבל כן רציתי לשדרג את המעבד מ i5-2520M ל i7-2640M, כיוון ששניהם באותה מעטפת כח זה נראה לי שווה. הבעיה היא שהשדרוג הזה זמין רק בדגם שכולל כרטיס. השאלה היא כמה "עולה" לי הכרטיס מבחינת משקל וזמן סוללה. Lenovo אומרים שיש להם מנגנון חכם שמשתמש בכרטיס רק מבקרה הצורך, כך שלכאורה זה לא אמור לעלות הרבה מבחינת סוללה, אבל אני לא יודע כמה לסמוך על זה... 3. יש לי אפשרות להשיג SSD של אינטל בזול. האם הדיסק …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by dolev megidash,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיפות שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג, תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: FAR CRY5, FORTNITE, PUBG, CSGO, CALL OF DUTI ,league of legend. בעיקרון אלה אבל יהיו עוד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 זה המסך שיש לי כרגע BenQ ZOWIE 27" XL2730 1…

25. Started by Höd Aşulin,

מתכנן לקנות מחשב חדש חייב לדעת האם כדאי לקחת כרטיס מסך rx480 או gtx1060 בעיקרון תכננתי על ה480 אבל הבחור בחנות הלחיץ אותי ואמר לי שהם מתחממים מהר ונשרפים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.