עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן, אשמח לעזרה בהערכת שווי המערכת. תודה. i5 3570K. קירור Noctua NHU12P. לוח אם Asus Maximus iv Gene Z. זיכרון G.SKILL Ripjaws 8GB אדום. ספק כוח antec EarthWatts 650W Platinum. מארז antec p180 mini. המערכת בת שנה+- ומגיעה עם כל הקבלות למימוש אחריות במידת הצורך. לא נעשה OC כבד.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Shoam60,

1. מה התקציב המקסימלי? 7K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מה 7K לא מספיק 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? רק למשחקים. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: מיועד למשחקים. * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך כלול במפרט אני צריך מסך טוב לגימינג וחשוב שהוא יהיה "23 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כמו crysis 2/call of duty black ops. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך טוב…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by shahar91,

היי אני מחפש מפרט למחשב גיימינג. יש לי ידע בסיסי בחומרה אז אשמח להמלצות או דעות על מפרט שבניתי. דברים חשובים: עדיף דיסק קשיח אחד שלפחות m2 480GB+ צריך עכבר גיימינג (מוכן להזמין מחול במידה ויש הבדלי מחירים) משחק מועדף כרגע הוא Edge of empire אין צורך במערכת הפעלה או אופיס עדיפות למערכת איוורור שקטנה (במידה ולא מדובר בהבדל מחיר ענק) מעבר לכרטיס מסך, אין לי צורך בריבוי חיבורי pci כי אין לי רצון לחבר דברים נוספים. לא חובה מפרט מksp / Ivory צרפתי מפרט שבניתי, אשמח לדעות, שדרוגים (לא סגור על הספק כוח) או למפרט שונה לחלוטין. KSP מחשב עם כרטיס מסך ברמה גבוה שתומך ב4k.pdf

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by roadrunner,

המחשב ישמש גם למשחקים החלק הקשה הוא שצריך להכניס גם מסך בלי לחרוג מהתקציב

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. הי לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד בארה"ב. יש מבצע מיוחד לHP לכבוד יום העצמאות בארה"ב. התלבטות היא בין המפרטים הבאים- HP DV3T - (יש אפשרות להחליף את הכרטיס מסך ל-512MB NVIDIA GeForce G 105M בעוד 150$) : Windows Vista Home Premium with Service Pack 1 (64-bit Processor Intel® Core2 Duo Processor P8600 (2.4 GHz, 3 MB L2 Cache, 1066MHz FSB) 4GB DDR2 System Memory (2 Dimm Hard drive 320GB 5400RPM SATA Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection Graphics card Intel® Graphics Media Accelerator 4500MHD Display 13.3" diagonal WXGA High-Definition HP LED BrightView Infinity Widescreen Display (1280 x 800) Primary optical drive LightScribe SuperMulti 8X DVD+/-RW w…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום וברכה, אני מחפש המלצה ללפטופ, בגודל של 13-14 אינץ', שישקול עד 2-2.2 קילו (ניידות חשובה מאוד), עם סוללה שתספיק לפחות ל-3-4 שעות של עבודה סטנדרטית (WIFI + תוכנות משרדיות \ הקרנת סרט). עוד משהו חשוב - הלפטופ יחליף סרטימר, כלומר אני אשמח שתהיה לו יציאת HDMI שמוציאה סאונד כמו שצריך. לא עומדים לשחק עליו יותר מידי. תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by hadarK,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2.5K ניתן לחרוג למרות שעבור השימוש לא חושב שיש צורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, שימוש כבד באקסל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צורך במסך, תקציב נפרד של עד 1K 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש צורך במפרט מלא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב אך יהיה נחמד שיהיה שקט במידה והתקציב מאפשר 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/או…

8. Started by splendor,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר למשחקים, בעתיד אולי גם לתכנות בסיסי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DOTA 2, Mortal Kombat ,Titanfall -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 (יהיה מחובר ל-2 מסכים עם רזולוציה כזאת) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by almog almog,

אהלן 1. מה התקציב המקסימאלי?: בערך 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? : אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: כמעט ולא ניתן, אלא אם כן בעוד 100-200 שח יהיה הפרש משמעותי בביצועים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?: משחקים בעיקר, סרטים, סדרות ומעט תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).: Android studio, webstrom ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.: GTA למשל, הרימייק של Doom ועוד חדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by adir12,

;D סוף סוף הגיע הזמן למחשב חדש המפרט יהיה בעיקר למשחקים ולOC בינוני. חשבתי על המפרט הבא: Intel E6600 CPU - 365$ ASUS P5B Deluxe - 214$ G.SKILL 2gb 800mhz CL4(HK/HZ) - 1325/1600 NIS eVGA Geforce 8800GTS 320mb - 300$ Gigabyte Aurora 570 case - 170$ Enermax Liberty 500W - 650 NIS Sony X95FB LCD - 1440 NIS Westen Digital 320GB KS - 110$ Tuniq Tower 120mm HS - 266 NIS איך המפרט? איך המחירים?אפשר לבנות משהו יותר טוב בתקציב? איזה מקלדת להוסיף?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by klayman,

מה אתם אומרים על המפרט הזה: CPU : Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1327.91 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IC7-MAX 3 Intel 875P Motherboard (HT,OTES,Dual SATA RAID,D-DDR,5.1 Sound,Intel G-LAN,1394,USB2) [ ¤ 1313.58 ] 1 Memory : CORSAIR DDR-RAM TWINX 1024MB (2x512) 3700 Memory Kit [ ¤ 2090.3 ] 1 Hard Discs : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 754.92 ] 1 Video Cards : Abit Siluro Geforce FX 5900 OTES 128MB DDR Retail Video Card [ ¤ 2395.8 ] 1 Sound Cards : Creative Audigy 2 Bulk Sound Card [ ¤ 483.43 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by taltola,

שלום לכולם, המסך שברשותי הוא PG279Q (מסך 2K עם 165 הרץ) אני מעוניים לרכוש מחשב גיימינג חזק עד תקציב של 12 פלוס מינוס, חשוב לי גם שיהיה יפה ויזואלית. קבלתי את הצעת המחיר הזו, מה דעתכם עליה? אני די סגור על המעבד/כרטיס המסך/כונן ה-SSD כל השאר עדיין טיפה מתלבט. מה דעתכם על המפרט? האם הקירור מספיק טוב לאוברקלוק אוטמטי סביר? לא הולך להשתגע עם זה.

13. Started by ronf6,

היי, אשמח לקבל חו"ד על המפרט הבא. כל הצעה תתקבל בברכה. תודה !

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביב ה10K כולל מסך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש עיקרי זה תוכנת DPP שזה התוכנה המקבילה של קנון לליטרום לעריכת תמונות מקבצי CR3 - מעבר לזה מעט לייטרום ופוטושופ. מעט פרמייר ובכללי ניהול תיקיות העבודה והארכיון. הDPP עובדת כמעט ורק על מעבד וראם. לכן אין לי צורך בכרטיס מסך חזק. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? המסך יהיה כל הנראה DELL U2722D שעולה כ2000 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) במפרט…

15. Started by O123456,

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by davp,

כאמור אני לא צריך מסך איתו, אני צריך אותו עם הדברים הבאים: אני רוצה מארז מהדגם הבא: RaidMax Scorpio 868 אני לא מבין במעבדים ולוחות אם אז מה שתתנו יהיה טוב. כרטיס מסך: Radeon 9600pro 128M -DVD (רגיל, לא משולב עם CD) -צורב CDRW -HD של 80 גיגה לפחות... (120 עוד יותר טוב...) -מקלדת רגילה, עכבר אופטי חוטי... (רגיל) שימושים במחשב: משחקים, המון אינטרנט (הרבה חלונות פתוחים), סרטים. דוד

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אהלן חבר'ה, מחפש מחשב נייד עד 2000 ש"ח שיישמש לגלישה באינטרנט וצפייה בתכני BLURAY . דרישות נוספות: חשוב לי שהמסך יהיה גדול ואיכותי עד כמה שניתן במחיר זה . מהיר ככל שניתן. קל עד כמה שניתן. אשמח להמלצות,תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by O.G.D 2k5,

AMD Athlon 64 3700 CPU Box Thermaltake Venus 12 CPU Cooler for AMD Opteron / Athlon-64 EPoX EP-8KDA3+ nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin Corsair TWINX 2048MB PC3200C2 PRO LED 2*1024MB DDR 400 Corsair 512MB PC3200LL PRO LED DDR 400 Sapphire ATi Radeon X800 XT PE 256-bit GDDR3 256MB ViVo Creative AUDIGY 2 ZS Platinium Pro Retail Sound Card WD SATA 250GB 8MB 7200 RPM WD SATA 250GB 8MB 7200 RPM WD SATA 250GB 8MB 7200 RPM WD SATA 250GB 8MB 7200 RPM NEC DVD X 16 DV5800 Black NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Bulk LG 52X32X52 Black Oem Sony Floppy Drive 1.44 Black Thermaltake Xaser Silent PurePower 560W 2-fan Conceptronic C480i1 5-port USB 2.0 PCI card Conceptronic 3 port F…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Oztriker,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300 2. מה שימושי המחשב. בעיקר עבודה משרדית, בדגש על תיכנות והרצת הרבה תוכנות במקביל. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות-בינוניות, אני משחק DOTA 2 ומשחקים ישנים שלא דורשים הרבה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אלו חדשות רעות המחירים של מעבדים ושבבים עולים בקצב רצחני https://www.guru3d.com/news-story/intel-predicts-that-chip-shortages-will-end-in-2023.html ואם העולם ילמד את הקורונה המחסור צפוי להסתיים עד 2023 ראו כרטיסי מסך כרטיסי המסך זינקו ב -20% במחיר בחודש שעבר, המגמה נשארת כלפי מעלה כרטיס מסך 3070 במחיר 6200 ש"ח כרטיס מסך Asus GeForce RTX 3070 OC DUAL-RTX3070-O8G אסוס השאלה כמה גיימרים ? חברות מחשבים ? יצרני ציוד לגיימרים ? יצרני משחקים ? ישארו בחיים עד 2023 ?

21. קניתי מחשב דרך אמאזון - מחשב חדש ולא "מוחדש" או כל הגדרה מסוג זה. כאשר קיבלתי את המחשב בדקתי את האחריות וראיתי שבמקום SEP19 מופיע FEB19. פניתי למוכר במייל, וזאת תגובתו (הבלתי מובנת בעליל..): Thanks for contacting us. As indicated on the warranty configuration page, the system is new (see below) J8069 : Information,PRE-BUILT,NEW EQUIPMENT For re-sold unit, Dell begin the warranty from the date we obtained the unit, so the warranty is less than 3 years. We may reimburse you $30 for your inconvenience. Please let us know whether you accept the offer. Thanks! Sincerely, Customer Service

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by callmeshay,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד, אני מאוד אודה למי שיעזור לי למצוא את מה שמתאים לי. תקציב מקסימלי 4500 - 4700 מה חשוב לי שכן יהיה במחשב: 15.6 מעבד I7 דגם טוב וחדיש. 16 GB זכרון פנימי. 1 הארד דיסק + 126SSD כרטיס מסך מדיום (לא High End ולא Low מחפש יותר בכיוון של אמצע.) ראיתי 2 סוגי כרטיסי מסך 1. Nvidia GeForce MX150 4GB GDDR5 2. NVIDIA GeForce GTX 1050 מספר 2, קצת יותר חזק אבל נראה לי מאוד נחמד אם זה נכנס לתקציב, אולי אפילו משהו ביניהם. ממתין לעצתכם, חשוב לי שהנראות של המחשב יהיה מחשב נורמלי ולא מחשב גיימינג עם האדום והמקשים שמוארים תודה!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום חבר שלי קונה מחשב בקרוב ואני מתלבט אם להמליץ לו על ה-X1800XT 512MB(ש-KSP משום מה הורידו אותו אבל נראה מה יהיה עוד שבועיים שהוא יזמין) עם מעבד A64 3200+ שלדעתי זה האופציה הטובה יותר או לקחת מעבד 3700 או אפילו 3800 dual core אבל כרטיס מסך 7800GT לגבי הלוחות אני לא הכי מעודכן איך ה-A8N-E של ASUS ? לגבי מארז שמתי לו את ה-HEC Compucase CI-69U6 400W הספק שלו יספיק..? תודה מראש לעוזרים

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by RoyM,

שלום, חברה שלי מחפשת מחשב נייד עבור לימודיה ואשמח להמלצותיכם. התקציב יחסית נמוך, אך לדעתי עבור המטרה הוא מספיק: עד 2000ש"ח (אפשר לחרוג עד 2300 במידה ומדובר בשדרוג משמעותי). מטרות מחשב: לימודים - כלומר צריך להיות קל ונוח לנשיאה ממקום למקום ועם סוללה חזקה (למקרה ונמצאים בשיעור ללא שקע חשמלי). שנית, ישמש כמרכז מדיה בבית (כלומר, יחובר לטלוויזיה עבור צפייה בסרטים - משמע צריך חיבור HDMI) גודל המסך: לא קריטי, אך שלא יהיה גדול מדי. עיקר השימוש הוא בכיתה והנוחות היא החשובה. רזולוציית המסך: מניח שלפחות 720p? דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? numpad יהיה תוספת נחמדה, אך לא דיל ברייקר. משקל רצוי? כמה שיותר קל - יותר טוב האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן (עיקר השימוש הוא באוניברסיטה ולא תמיד יש…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by John_Kohn,

הי חברים! אני מעוניין לרכוש מסך למחשב במחיר יחסית זול (מעדיף עד אזור ה550-600 ש"ח. אני רוצה מסך שכן יהיה סבבה אבל לא צריך מסך של גיימרים / גרפיקאים. צריך שזמן התגובה של המסך יהיה נמוך עדיפות לפחות מ5MS אך לכל הפחות שיהיה 5MS. ניגודיות הכי טובה שניתן במחירים האלה וכן בהירות טובה (לא פחות מ-250) וכמובן רזולוציה.. מניח ש1080 על 1920 הסטנדרטי יענה על הדרישות. הגדול לא קריטי אך לא פחות מ21.5''. המסכים שמצאתי עד עכשיו שנראים לי עונים על הדרישות: https://www.mechkar.co.il/product/monitors/mag-z24hdy/ https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&path=10037_100024&product_id=17952 https://www.tms.co.il/c24f390fh (אין לי מושג …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים