ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,442 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 עם אפשרות לחריגה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא בהרבה מאה מאתיים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים הכי חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 אינצ' משחקים על איכות הכי גבוהה עם פילטרים והכל 1650X1050 - אם אינני טועה - ראיתי 7850 נראה כרטיס טוב. אם יש אפשרות לדחוף אותו. -לא…
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום אני ואחיי מחפשים מפרט למחשב חדש המיועד למשחקים קיימים וגם חדשים ומעט משחקי און ליין.לשלושתנו ידע כללי אך לא מעמיק ונשמח על כל עזרה. תודה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי?8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם ניתן לחסוך בשימחה אך עדיפות לביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קיימים בשוק וחדשים,שימוש בסיסי אינטרנט,סרטים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל סידרת the sims 3 כולל ההרחבות למינהן, סידרת Crysis ,סידרת Mass Effect, סידרת assasins creed, Battkefield 3 וכו. מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של ה…
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
אוקיי, הפעם אני צריך מפרט מבוסס amd עם מסך דק, לאותם שמושים שרשמתי בבקשה האחרונה שלי. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט ב-4000 לא כולל הארד דיסק... תודה מראש!!
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אהלן, האמת שאני לא גולש קבוע פה, אני גולש בXTREME SYSTEMS ובTECH-FORUMS בעיקר [התרגלתי אחרי איזה שנה+ ] אבל אמרתי לעצמי, אני אקפוץ לHWZONE להראות להם את המחשב החדש שקניתי היום, סתם לשמוע מה הם אומרים . אז הנה המפרט, ואחריו גם כמה תמונות מקווה שתאהבו, מחר גם בנצ'ים ואוברקלוקים [מקווה להגיע ל3.5~4ג'יגה הרץ] Intel Core 2 Dou E6400 Gigabyte GA-965P-DS4 Corsair TWIN2X2048-6400C4 דגם שאין בארץ, זה קאס 4-4-4-12 על 2.1 וואט, אבל אני יעשה וולט מוד לVDIMM ל2.6 כדי להגיע איתם ל1300 מגה הרץ על 5-5-5-12 . X1900XT של SAPPHIRE, אני יעשה לו BIOS FLASH לXTX מחר, אחרי שאני אסדר איזה מוד קטן של מאוורר 80מ"מ שיש לי בארון... שלא יתחמם יותר מידי הPCB שלו. ToPower 550P5 Low Noise Power…
-
- 51 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אם אני לא טועה צוין כאן בפורום שאם רוכשים אחריות NPD או משהו בסגנון .....אז אני מכוסה בארץ אם קניתי את הלפטופ של דל בחו"ל העניין הוא שבדקתי באינטרנט באתר של DELL בארה"ב ולא מצאתי איפה יש את הסוג אחריות הזה.....הדגם שהרכבתי הוא XPS 1530 אם מישהו יוכל לעזור יהיה נחמד...
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום כולם, אני רוצה לקנות מחשב לשימוש יומיומי + מידי פעם אשתי צריכה לעבוד קצת על אוטוקד ופוטושופ לדברים בסיסיים, לא דברים כבדים מאוד. בעקרון אני חושב לקנות רק את החלקים הפנימיים, ולהשאיר את המארז, ספק הכוח וההארד דיסקים ולהרכיב בעצמי מחדש הכל. בניתי מפרט וקצת חרגתי מהתקציב שרציתי (תכננתי על 1800 ש"ח) בעיקר בגלל הכונן SSD שהחלטתי לפנק איתו... אולי עדיף לוותר עליו? בעקרון בהתחלה חשבתי ללכת על I3, אבל אז אמרתי שאולי בשביל עוד 250 שקל עדיף כבר לקחת I5... מה אתם חושבים? האם כדאי לי לחפש אולי חלופה למעבדי AMD? 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב …
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד ומתלבט בין hp pavilion 14-al003nj http://ksp.co.il/?uin=33474&select= ל lenovo ideapad 510s 14 http://ksp.co.il/?uin=33287&select=.268..271..159..3382..3472..2183..2639. אשמח לקבל ייעוץ וחוות דעת מי עדיף מבין השניים ולמה, מוכן לקבל גם הצעות לניידים אחרים (עם נתונים דומים) 1.תקציב מקסימאלי- 3300 א.האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך: ל לנסות לחסוך ב. במידת הצורך ניתן לחרוג עד 200 2. שימושי המחשב: גלישה,סרטוני וידאו,תכנות א.תוכנות ספציפיות: visual Studio , אופן שימוש - תדיר ב.משחקים לדוגמא:פיפא, minecraft,NBA. 3. אין צורך בציוד היקפי 4. אין 5. עד כמה חשוב …
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
במקום לפספס משהו אז העתקתי מהנעוץ ופשוט עניתי ^^ פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב?3000 שקל 2. מטרות המחשב? לדוגמה, משחקים (קלים או כבדים) שיריץ באיכות גבוהה High או V.High במשחקים Crysis assasin creed COD4 . 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? ממש לא אני מרוצה מהG5 שלי=P 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צורב DVD לא צריך. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אממ לא משנה תרכיבו בskypc אם נוח =P 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? שיהיה שקט כן ( שההורים לא ישמעו בלילה ^^ ) רצוי מארז שחור וכמובן קירור טוב.. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה…
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
זה המפרט שעזרתם לי להרכיב: Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Cache 1190 GIGABYTE 965P-DS4 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 1200 2GB 1X2 DDRII 667MHZ AENEON 960 eVGA 7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E 730 LG DVD±RW GSA-H10AB x16 Dual Layer x8 190 JSP-TECH PS-05 BIG FAN 420W (12cm Fan) (24pin) 180 4400 אפשר להחליף את AENEON ב TWINMOS בכל חנות שאני מחפש בת"א יש רק חלק מהחלקים. הסתכלתי ב פלונטר וב סקאי פי סי . מה עושים ????? אילו עוד חברות של זיכרונות שווה לקנות (לא לשכוח שאני מתכנן OC) ? כנ"ל עבור כרטיס המסך. כרטיס 7600 GS של אילו חברות כדאי לקנות ? האם צריך להיות עוד משהו בכרטיס פרט ל 7600 GS ו 256 MB ? כנ"ל עבור ספקים. ספק של אילו חברות כדאי לקנות ?? הבנתי שאני צריך …
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אבא שלי קיבל מחבר שלו מארהב את המחשב הבא Gateway MT6707 Notebook http://support.gateway.com/s/Mobile/2007/Oasis/1014360R/1014360Rmv.shtml מדעתכם עליו, על GATEWAY (המחשב בא עם ויסטה הום פרימיום)
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אשמח לקבל עזרה בבחירת מפרט למחשב לאחותי שישמש בעיקר לאינטרנט כתיבת עבודות ואולי משחקים קלים עד עכשיו היא מסתדרת (בקושי) עם פנטיום 4 מלפני 6 שנים אז אני מניח שכל דבר יהיה שיפור.. התקציב הוא 1500-2200 עדיף כמה שפחות..לגבי השימוש אני לא יודע אם יש טעם לקנות כרטיס מסך חיצוני או מובנה ולהשקיע יותר במעבד.. בכל מקרה חשוב לי שתהיה אפשרות לשדרג בעתיד. לא צריך שום ציוד היקפי (מסך,רמקולים,מקלדת,עכבר וכו') תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התחדשתי ב-Asus EEE 1000HE , שאני מאוד מאוד מרוצה, אבל שמעתי הרבה על שידרוג בסוג של המחשב הזה ל-2GB (החלפת הסטיק הנוכחי בסטיק של 2GB), השאלה היא האם זה כדאי? אני זוכר במחשב הנייח שלי כשהיה לי Windows XP והיה לי 1GB זיכרון ולאחר ששידרגתי אותו ל-2GB הרגשתי בהבדל של מהירות. השאלה היא האם זאתי השקעה כדאית, או לא מומלצת? זה הנייד הראשון שלי, ואין לי הרבה ידע. (אולי יש דברים שיכולים להוות צוואר בקבוק והוספת הזיכרון לא תעזור לי, למרות שאני לא מאמין)
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
http://www.tms.co.il/product/15349 רוצה לרכוש מחשב נייח לגימר עד 5500 שקל האם הוא דל באמצעים או יכל לקרוס ? מעבד:Intel i5-6500 3.2Ghz(3.6Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Tray - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪892 איך הלוח אם הזה הוא חזק יכל לקרוס בעתיד הוא דל באמצעים ? http://www.tms.co.il/product/15349 קירור למעבד:Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2כמות: 1 - מחיר: ₪141לוח אם:Asus H110M-Kכמות: 1 - מחיר: ₪229מארז:Antec P100 + NE550Mכמות: 1 - מחיר: ₪676זיכרון:DDR4 16G 2133Mhz CL14 1.2V Kingston HyperX Fury Blackכמות: 1 - מחיר: ₪420כרטיס מסך:Gainward GeForce GTX 1070 Phoenix GSכמות: 1 - מחיר: ₪2…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי צריך מחשב חדש רוב השימושים שלו הם משחקים ומעקב והקלטות של המצלמות אבטחה של החברה של אבא שלו כרגע אין עדיין הגבלת מחיר אבל בבקשה לא להגזים חשבתי על משהו עם מעבד ה X2 של AMD לפחות ג'יגה זיכרון פנימי 1TB חובה geforce 7800gtx זה בעיקרון מה שאני חושב שהוא צריך אז הצעות יתקבלו בברכה ולילה טוב
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
הי, מישהו רכש אי פעם מהחנויות הללו? http://www.conics.net/ http://www.dynamism.com/#home אשר לפי הבנתי מתמחות בגאדג'טים יפניים ומוכרות worldwide דגמים כמו Kohjinsha ושות'... אם היה אמיץ-לב שרכש במחירים שלהם (אני בנתיים רק יכולה לעשות window-shopping ;D ומזילה ריר על ה-Kohjinsha SX ), מה הניסיון איתם לגבי משלוח לישראל?
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום! אני לפני קניית מחשב נייד, רציתי לשאול רק לגבי מעבד, שאני מתלבט לגביו. מה יותר טוב... Intel® Core™ i5-520M Processor, 2.4GHz,3MB Cache,1066MHz FSB או Intel® CoreTM i5 Processor 460M 2.53GHz Max Turbo Frequency 2.8GHz אני יודע שיש עוד דברים חשובים חוץ מהמעבד...אבל המפרטים די זהים. רק לגבי המעבדים אני מתלבט המון תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכרטיס צריך לדעת לעבוד גם עם יס וגם עם הוט וצריך לתמוך בהעברת ערוצים (IR BLASTER). אני גם מעדיף שיהיה לו שלט, משהו בסיגנון של Hauppage pvr150 mce. או בקיצור האם יש להם כרטיס שמשתווה ליכולות של ה HAUPPAGE? (אולי LeadTek WinFast DTV1800 H?) בלינק הבא: http://www.leadtek.com/eng/tv_tuner/overview.asp?lineid=6&pronameid=315 הם עובדים עם החברות Leadtek, AverMedia, GigaByte.
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אח שלי בארה״ב לעוד מספר ימים בודדים ואני זקוק לעזרתכם בבחירת מחשב נייד. לפני הכל, האם מחשב טאץ׳ הוא קריטי לווינדוס 8 או שאפשר לוותר עליו? אני מתלבט בין 2 מחשבים, אחד של לנובו והשני של סאמסונג. ההבדלים המרכזיים: סאמסונג: מחיר: 600$ מעבד: i5: 2.6ghz Touchpad קטן ומיושן (חיפשתי באינטרנט אם הוא מולטי-טאץ׳ אבל לא מצאתי תשובה). ישן כונן דיסקים. רמקולים מובנים מצויינים של חברת JBL. אין זכרון SSD. משקל: 5 פאונד. אנשים כתבו עליו בחוות דעת שיש בעיה עם הכפתורים של הטאץ׳-פד. קישור: http://www.amazon.com/gp/product/B0083S3MT2?ie=UTF8&force-full-site=1&ref_=aw_bottom_links לנובו: מחיר: 700$ (100$ הבדל) מעבד: 1.7ghz (הסאמסונג 2.6ghz !!!) אין כונן דיסקים. יש זכרון SSD (24/32gb( ב…
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות נייד עבור עבודה בתוכנת עריכה DILIX. המחשבים שמיועדים לשוק הפחות רציני (כמו התקציב) יספיקו בשביל עבודה שוטפת ונוחה עם התוכנה ? * מטרות המחשב? עבודה עם תוכנת עריכה DILIX * גודל המסך? כל מסך 14'' ומעלה * משקל רצוי? אין דרישה ספציפית, אם צריך להיות כבד - שיהיה כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אין דרישה מיוחדת לזמן סוללה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?- לא * בלוטות? - לא מחייב * גודל מינימלי של כונן קשיח - 200G * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום מעוניין להתייעץ איתכם לגבי מפרט מחשב וחנות מומלצת עבור מחשב בסיסי אשר אני רוצה להזמין עבור חבר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח נוספים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב עבור גלישה ותוכנות אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD …
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום. חבר צריך מחשב למטרות אינטרנט ואופיס בעיקר אבל שיוכל להריץ משחקים בצורה סבירה (לא המשחקים החדישים ביותר וגם לא על הרמה הגבוהה ביותר. צריך משהו באמצע). כמו כן מסך 17 (קשה לי להאמין שבתקציב הזה נצליח להכניס 19). התקציב כאמור עד 3500 ש"ח ב-6 תשלומים כך שהנחת מזומן לא באה בחשבון. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
הי, אני מחפשת כרגע מחשב נייד שיתאים לי גם ללימודים וגם להתמכרות הקלה שיש לי לאינטרנט, לפייסבוק ו.... לסימס.... האם יש למישהו הצעה טובה או לפחות טיפים לגבי מה עליי לחפש במחשב? תודה חברים!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מעוניין בשדרוג של מחשב קיים לצרכי עבודה משרדית בלבד. המחשב עם Windows 10 Pro 32bit והוא נוטה להיות מאד איטי בעבודה שוטפת (תוכנות, אינטרנט וכולי). המפרט הנוכחי: מעבד: Intel Core 2 Duo Processor E7600 3.06 GHz 3 MB Cache Socket LGA775 לוח אם: Gigabyte GA-G41M-ES2L זכרון: 2Gb ספק כח: Power Man IP-S450 450W קשיח: WD Caviar Blue 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500-2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ואינטרנט א) במידה והמחשב מ…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב נייד לעבודה משרדית (מהבית) הכולל שימוש בתוכנות אופיס, אינטרנט וכן תוכנות ייעודיות של ראיית חשבון. חשוב שהמחשב יעבוד בצורה מהירה, בעל מסך גדול (15.6") ובעל יציאה לכבל רשת. התקציב הוא 3000-3500 ש"ח. יש לי מספר שאלות: 1. עד כמה חשובה רזולוציית המסך 1366x768 לעומת 1920x1080 לעבודה משרדית? 2. האם כדאי לחפש מחשב בעל יציאת USB-C? 3. האם יש עדיפות לתקן AC אלחוטי? מתלבט בין המחשבים הבאים: 1. Lenovo IdeaPad 510-15 80SV00A1IV: http://ksp.co.il/?uin=35898&select=.268..271..211 2. HP Notebook 15-AY109NJ http://ksp.co.il/?uin=35739&select=.268..271..162..211. 3. D…
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-