ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
לוח אם מדגם GA-965P-DS4 איך הוא של גיגביט אין אותו בKSP מה ההבדל בינו לבין DQ6 ולעומת DS3 המעבד הוא קונרו 6600 או 6400 זה קודם כל עכשיו למיפרט E6600/E6400מעבד - זה היתלבטות שתלויה בכסף לח אם- היתלבטת בן GA 965P DQ6 לבן GA 965P DS4 זה גם עינין של מחיר ככה שאם אני אקח את הDS4 אז הסיכוי ל 6600 עולה אתם תאמרו לי מה יותר שווה זיכרונות - PQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL אני חושב שזה הכי טוב מהאפשרויות שיש לי (יש לי הגבלה בסוגים וחברות) כרטיס מסך - NVIDIA GeForce 7600 GT 256 MB GA כונן קשיח - 250GB 7200RPM 16MB SATA II WD2500KS איך זה ?? טוב ??
-
- 9 תגובות
- 749 צפיות
-
-
קחו בחשבון שיש לי כבר מסך, דיסק קשיח 1 TB, צורב ומקלדת ועכבר. התקציב הוא 2.5 אלף ואם זה ממש לא מספיק אז זה יכול להגיע ל3. אני צריך תמחשב ברמה בסיסית בשביל אינטרנט ועבודה עם פוטושופ, אבל אני גם רוצה שיעבדו עליו משחקים ושלא יהיה עגלה תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 9 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום, הרבה זמן לא יצא לי להתעסק בחומרה של נייחים אבל אחרי 8 שנים הלך לעולמו המחשב הביתי שלי :'(. אני מחפש מחשב שיוכל להחזיק להרבה זמן וישמש למשחקים קלים (לרוב ברזולוציה 1280*960), סטרימר של סרטים ל-PS3, אופיס, תכנות WEB (כולל הרצה של שרת טסטים). לא מתכוון לעשות OC. אין צורך בציוד היקפי. תקציב גמיש בסביבות 3K-4K. מומלץ שיהיה שקט וקריר. גם רצוי שהחנות ממנה נבנים המפרטים תהיה באזור אשדוד-ראשון. תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מבקש המלצה נייד חדש: - תקציב 3.5k, אפשר למתוח עד 4 / 4.5 תלוי במפרט - מסך, בגודל 13" / 14", מט - משקל בסביבות ה 2kg - מעבד, ברמה של i5 - כרטיס מסך, חיצוני של nVidia - סוללה, שתיהיה אפשרות לשדרג ל 9 תאים במעמד הקניה, כמובן בתוספת תשלום (כלומר לא להכניס בתקציב). האם אני מבקש יותר מידי? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחח, שלמות, מסך ה-17" אחד המדהימים שראיתי איי פעם, 1920\1200, מדהים, עוד לא יצא לי לבדוק מבחינת ביצועים יותר מדיי. סורי על האיכות הלא משהו, אנסה לשפר בבית... [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4900, לא 5000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך קצת ואפשר לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 העתידי וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפו…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מבקש המלצה למחשב בין 1000-1500 שקל (בעיקרון כמה שיותר זול) למטרות משרדיות בלבד..רק אינטרנט, אופיס וסרטים קלים. אין העדפה מבחינת אינטל או AMD לפי מה שהבנתי יותר משתלם AMD בטווח מחירים זה. אין צורך בדיסק קשיח גדול. אין העדפה לחנות כלשהי. הערה: ראיתי באייבורי שיש מפרטי AMD בטווח תקציב זה .האם יש משהו ספציפי שהייתם יכולים להמליץ לי משם? http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=3&OrderBy=saleprice תודה
-
- 9 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אז ככה שלום לכולם-אני חדש פה ואני רואה שאתם ממש ממש מקצועינם אז רציתי גם אני לפנות אליכם כאחד מהרבה מאוד אנשים שלא מבינים כמעט כלום במחשבים אבל רוצים את ההכי טוב)) יש לי כרגע 5000 וקצת יש לי מחשב ישן שהוא עובד מצויין-אבל כבר לא טוב למשחקים עכשיו הנה הבעיה,לפני חודשיים קניתי צורב DVD חדש וגם הרד דיסק חדש לא יעדתי וקניתי בחיבור IDE כרגע יש לי שתי הרד דיסקים של IDE אחד של 120גיגה והשני 250גיגה ו צורב בחיבור IDE לא רוצה לקנות עוד DVD או הרדר דיסק חדש כי חבל בניתי לעצמי מפרט שאהבתי אבל ראיתי שיש בלוח אם רק חיבור אחד של IDE אני יודע שיש מפצל להרד דיסקים אבל אני עדיין לא רוצה לקנות עוד DVD כי את במחשב הישן אני לא אשתמש מה אתם ממליצים-אתם יכולים בבקשה לפתור לאת הבעיה ש…
-
- 9 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום, ותודה רבה על העזרה. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (עריכת תמונות בתוכנת פוטושופ למתחילים) * גודל המסך? 13-14 * רזולוציית המסך? עדיפות שיהיה HD/FHD * משקל רצוי? קל משקל עד 2 קילו (עדיף פחות) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד, שיספיק ליותר או בערך 4-5 שעות * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD- אשמח אך לא חובה * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: חשוב לי שלא יהיה שחור, אשמח אם יהיה בצבעים אך לא חובה (נגיד כתום,אפור, כחול) אין לי התנגדות …
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב לבית. המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט, משחקים פשוטים (sims), הורדות וכו. המחשב יהיה בסלון, ככה שרצוי מאוד שיהיה שקט. קיבלתי מ-KSP את המפרט הבא. מה דעתכם עליו? דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2320 3.0Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=14619 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Shuriken 3 Heat Pipes CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=6727 לוחות אם למעבדי אינטל: MSI H61M-E23 B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA, DVI, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12423 זכרונות: DDR3 1333Mhz 1x4GB Transcend http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=14162 דיסקים קשיחים: Western Digital Cavi…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב צריך לשרוד 5 שנים לפחות, כמו קודמו ולכן אני תמיד קונה משהו יקר יחסית אבל עם תמורה למחיר כי הזול תמיד יוצא יקר!! אני לא משחק כך שאין לזה חשיבות ממשית. המחשב ישמש ליישומי עבודה כגון אימיילים גלישה באינטרנט וכו'. הורדת סרטים מרובה באיכות HD והרבה סרטים לילדים. אני איש SYSTEM כך שאני חייב מחשב חזק ואמין לצרכיי העתידיים ולא רק העכשוויים ע"ע "5 שנים לפחות" יש לציין שיש ברשותי כיום 3 דיסקים קשיחים של 1TB לאכסון. את מערכת ההפעלה אני מתכנן להתקין על SSD. להלן המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Phenom II X6 1100T 64Bit Six Core 3.3Ghz AM3 Box - Black Edition כמות: 1 - מחיר: ₪921 לוח אם: Gigabyte GA-990FXA-U…
-
- 9 תגובות
- 822 צפיות
-
-
לביצוע פעולות כגון בורסה ואו צפיה באתרים מקצועיים באמצעות גלישה באינטרנט. צפיה ואו הורדה של סרטים ומוסיקה באינטרנט. צפיה בשידורי ספורט ישירים. המחשב ישמש כמחשב ראשי שאליו מחוברים בכרטיס רשת באמצעות "האב" 2 מחשבים נוספים. המחשב ישמש לשמיעה ולצפיה של דיסקים מוסיקה וסרטים חיצוניים הן מקוריים והן צרובים. כמו כן יש צורך שיחובר אל טלויזית lcd כך שניתן יהיה ליצפות בסרטים הן דרך המחשב והן דרך הטלויזיה. המחשב לא ישמש למשחקי מחשב. מהנתונים שסיפקתי ניתן להבין שאיני מיקצוען בתחום המחשבים וזה בלשון המעטה ולכן הייתי שמח אילו הייתם ממליצים לי כיצד ואילו רכיבי חומרה ושל איזה חברות לרכוש ואשר מתאימים לשימושים שציינתי. אין צורך ברכיבי חומרה למטרות חכמות אלא בסיסיות בלבד עם אופציות עתידיות …
-
- 9 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום! אשמח לשמוע מה דעתכם על המחשב הנייד הבא: Lenovo ThinkPad Edge E330 3354-96G http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20633&cf אני יודע שאמנם הוא לא חדיש כ"כ, אך אני אצטרך אותו בעיקר ל"עבודות משרדיות" ולימודים לא אשתמש בו למשחקים וכו'... מה שחשוב לי בעיקר שהביצועים יהיו טובים וחיי סוללה חזקים. מה דעתכם על המחשב הזה? תודה רבה :-)
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, התחלתי תואר משולב מדעי המחשב ופיזיקה ואני רוצה לקנות מחשב נייד להקל עלי את הלימודים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות ושימוש שוטף לא ישמש למשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio,matlab ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גר…
-
- 9 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצות בקשר למחשב חדש בעיקר למשחקים ב5500 ש"ח ללא: מסך, רמקולים, מקלדת עכבר... תודה רבה לעוזרים..
-
- 9 תגובות
- 883 צפיות
-
-
מעבדי AMD כמות מחיר סה"כ Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore 1 840 840 לוחות אם למעבדי AMD ASUS כמות מחיר סה"כ M2NPV-VM AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E 1 540 540 זכרונות DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 512MB TwinMOS 2 310 620 דיסקים קשיחים Maxtor כמות מחיר סה"כ 160GB 8MB, SATA II 1 330 330 צורבים DVD Recorders כמות מחיר סה"כ LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8 1 185 185 מארזים כמות מחיר סה"כ HJA-70 MIDI Beige 1 135 135 סה"כ 2650 בתשלומים (כולל תוספת) 12 * 241 ¤ להרכבת מחשב שלם מהחלקים הנייל יש להוסיף 100 ¤ שלום חבר'ה. כתבתי כאן מפרט מ-KSP שאמנם כתוב 2650 אבל לקחתי הצעה שלהם ושידרגתי אותה למה שכתבתי לעיל ולפי החשבון שלי זה אמור לעלות 2400…
-
- 9 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב PC נייח, שימושים כבדים עיקריים הם גיימינג עריכת וידאו, והקלטת מוזיקה (יש לי כבר כרטיס קול חיצוני אז זה לא קריטי). GPU אני רוצה רק nvidia. מבחינת ציוד היקפי, יש לי כרגע מסך 23 אינץ' 60Hz. אני רוצה לקנות מסך יותר גדול (ואולי יותר מהיר, אבל לא קריטי לי להוציא עוד הרבה כסף רק בשביל fps) ולהשתמש במסך הישן כמסך שני. אין צורך בציוד היקפי נוסף, אלא אם יש איזה מבצע מטורף על עכבר/מקלדת (לא מקלדת מכנית). מינימום 8 גיגה RAM, עדיף 16+. אני מעוניין ב-SSD בשביל מערכת הפעלה וכונן אופטי גדול בשביל תוכן (עבודה עם מוזיקה/וידאו דורשת הרבה מקום). צריך התקנה של ווינדוז 10, לא צריך תוכנות נוספות. מעדיף הרכבה בחנות של ה…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אשמח אם תוכלו לומר לי מה עדיף מבחינת ביצועים : הATOM N270 1.6 או הCentrino Banias 1.6? תודה מראש,
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן עד 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: COD , AC, battlefield -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22-23 אינץ' רזולוציה הכי גבוה FHD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי? כן , מקלדת, עכב…
-
- 9 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני רוצה לרכוש מחשב נייד מארה"ב בתקציב של 1,000$... השימושים שלי כרגע במחשב: * גלישה באינטרנט * צפיה בסרטים * עריכת ווידאו פשוט ביותר (לא לאירועים או כאלו סתם כתחביב - אפילו לא חייב פרימייר) * תמיכה במשחקים סטנדרטים, אני לא גיימר אבל רוצה שתיהיה לי את האופציה לשחק מידי פעם. בעתיד: אני יהיה סטודנט אז כל השימושים של סטודנט ממוצע... וחשוב לי שאני לא יצטרך לזרוק את המחשב עוד 3 שנים אלא ימשיך להשתמש בו... התקציב הינו עד 1,000$ כאשר יש אופציה של חריגה של 200$ במידה וזה יהיה הכרחי... לא לקחת בחשבון עלויות משלוח / מכס / מע"מ כי יש לי מי שיביא לי אותו לארץ. אשמח לעזרה בהקדם, גיא.
-
- 9 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום, מבקש מפרט למחשב שכולל הכל חובה: מסך דק 19 , מארז עם מגירה לקשיח בנוסף על הקשיח שבפנים המחשב ישמש גם לעריכה קולית מדובר במחשב לעריכת ארועים (חתונות, ברמצווה וכו') המחשב לא ישמש כלל למשחקים חברי קיבל כבר מפרט בסכום הזה אבל הוא לא מבין בזה כלום ואני אביא אותו לשיפוטכם בקרוב
-
- 9 תגובות
- 635 צפיות
-
-
**טיפ: מי שלא רוצה לקרוא את כל החפירה יכול לקרוא רק את הבולד ולהבין אותו הדבר בפחות זמן!! ^_^"** היי כולם, אני צריך מחשב חדש. אני מתעסק הרבה בגרפיקה (ומתחיל עכשיו לעסוק כפרילנאס בשאיפה למצוא עבודה, רמז אם מישהו מחפש משהוP:) בנוסף רוצה מחשב שמסוגל להריץ משחקים (לא גיימר כבד מאוד, אבל כן משחק).. קצת פרטים [בשאיפה להיות מפורט בלי לחפור מדי) מבחינת גרפיקה אני עובד בעיקר בפוטושופ ואילוסטרייטור. עושה הרבה עבודות דפוס (כבד), קצת לווב, והרבה קונספט ארט ואיורים. מתכנת קל בAS3 ועושה גם אנימציה בפלאש. בנוסף מתעסק מעט בתלת (בשאיפה ללמוד ולהפוך את זה למשהו עיקרי) בתוכנות זיבראש ו3DStudioMax. מבחינת משחקים יהיה נחמד לשחק ארקהם סיטי בכמות פריימים מכובדת, או דארקסיידרס2. אלו סתם דוגמאות.…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, העבודה עכשיו על המחשב די מתסכלת אותי ולמרות שיש לי מחשב חזק למדי זה איננו מספק אותי.. על כן אני מבקש את עזרכתם מתוך הניסיון לדעת את הפריטים המומלצים להרכבת המחשב.. במקרה שלי אני מבקש מחשב של 5-6k לקופסה עצמה וכנראה שאוסיף מסך של 22-24".. שימושיי: עובד על סקצ´אפ, vray, ובתקוה שקרוב גם מקס, אוטוקד פוטושופ.. כמובן שגם רואה הרבה סרטים על המחשב.. לא מתוכנן OC, לא ממש משחק (למרות שאני מניח שתמיד תהיה האפשרות) אני מאוד רוצה מחשב ש-ק-ט, שיוכל לעבוד בלי להפריע.. יש לי היום הארד דיסק של 320GB שיעבור למחשב החדש אבל ברור שזה כלל לא מספק. שמתי לב שהיו כל מיני שינויים X48 ואחרים, דברים שאני לא בקיא בהם ועל כן אני מבקש עזרתכם. תודה
-
- 9 תגובות
- 905 צפיות
-
-
המפרט מהאתר של KSP המחשב הוא בגדול ללימודים אבל אשמח אם הוא יוכל לשמש למשחקים כמה שניתן במסגרת התקציב מה שאני מחפש זה רק קופסא. ציוד היקפי ומסך והכל יש כבר. המפרט בקובץ מצורף. אשמח לחוות דעת. תודה, מוטי עריכה: לצורך העניין אני צריך שירות והרכבה אבל לא מערכת הפעלה. אין צורך ביכולת לאוברקלוק ויהיה נחמד אם יהיה שקט במיוחד אבל לא קריטי. הייתי רוצה אפשרות להפעיל נגיד Supreme Commander על רזולוציה סבירה ואולי גם את סטארקראפט 2 לכשיצא. התשלום לא במזומן ואני לא נעול על חנות מסויימת ואין תוכנות מיוחדות מעבר לאופיס שאני צריך מקווה שכיסיתי הכל [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום למקצוענים... אשמח לקבל מכם עזרה והמלצה... כחלק מעבודה, אני צריך מחשב נייד לעבודה בחוץ. היכולות הביצועיות של המחשב פחות חשובות מאחר שכל יעודו הוא להריץ תוכנה של מפות +- ולא משהו כבד במיוחד. העניין היותר מרכזי הוא המסך. המסך צריך להיות בהיר מספיק, וזווית צפיה מספקת כדי לעבוד איתו באור שמש, ללא עינוי של שמירה על זוית צפיה מדויקת בשביל לראות את הפרטים על המסך... תקציב לא גדול במיוחד, אבל סביר. לגבי גודל מסך, זה לא שיש צורך לשאת את המחשב כל הזמן ביד אלא הוא יונח על המכסה מנוע / שולחן מתקפל. לכן הגודל שנראה לי בסדר הוא 14 אנטש או 15.6 +- מבחינתי - העיקר שיהיה נוח ויעיל.... ממש תודה רבה על העזרה..
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
-