עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by xDa,

מחשב זקן,לא יודע אם שווה משהו רציני. מעבד: http://imageshack.us/photo/my-images/842/61797231.jpg/ לוח אם:http://imageshack.us/photo/my-images/100/39645777.jpg/ זיכרונות:http://imageshack.us/photo/my-images/207/40777015.jpg/ כרטיס מסך: http://imageshack.us/photo/my-images/19/71381989.jpg/ ספק:Model SZ-500W תודה.

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  2. Started by eldadAF,

בבקשה זה נושא שאני ממש חלש בו אני מחפס מסך מחשב לגיימינג נטו בתקציב עד 1600 שח

3. Started by אסף ס,

שלום אני מחפש המלצה למחשב Ultrabook שיכול להריץ משחקים לא תובעניים תודה

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  4. Started by AShaker,

צריך את חוות דעתכם בקשר למפרט ובנוסף מחפש להוזיל את המפרט לאיזור ה4K מבלי לפגוע באיכות וברמת הביצועים.. המחירים הם מחירי חנות מחשבים באילת אז יש לקחת את זה בחשבון.. תודה לעוזרים. מעבד Intel Core i5-4570 Box ש"ח 864 קירור מעבד לוח אם Gigabyte GA-H87-D3H ש"ח 453 זכרונות Corsair 8GB DDR3 1600MHz CMY8GX3M2A1600C9R ש"ח 377 כונן קשיח Western Digital Caviar Black 1TB WD1002FAEX ש"ח 373 כונן אופטי Samsung SH-224BB DVDx24 OEM ש"ח 102 כרטיס מסך EVGA Nvidia GeForce GTX760 FTW 4GB GDDR5 ש"ח 1390 מארז Corsair Carbide 330R ש"ח 386 ספק כח Corsair CMPSU-650HXEU HX650 Retail ש"ח 508 סה"כ 4453

• 7 תגובות
    • 886 צפיות
  5. מעבד: Intel Core 2 Quad Q9450 לוח: DFI Lanparty DK x48 T2RS כ.מסך: Nvidia GeForce 8800 GT זכרונות: G.Skill PC2-6400 DDR2 (400MHz) 2x2GB קניתי את המחשב די מזמן אולם לפני כמה שנים החלפתי ל-i7 ככה שכל החלקים לא היום בשימוש, הכל עובד פיקס ולא התבצע שום OC לרכיבים.

6. רציתי חוות דעת על על שני לפטופים מה עדיף להביא.. יש לציין שיש לי עדיפות קטנה על הdell inspiron אבל מה שתגידו ככה אני יעשה! את הלפטופ שאני מחפש הוא למטרת גיימינג ועיצוב גרפי (הטופ שאפשר להביא במחירים האלו 4k-5k) משחקים כמו gta iv, battlefiled 3 , crysis ראיתי ביוטיוב שהם מריצים יופי ואם יש לכם משהו יותר טוב להציע אני אפילו אשמח! טוב המחשבים הם: dell inspiron 7720 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23041 Lenovo IdeaPad y510p http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23437&cf=zap תודה לעוזרים! הקנייה מתבצעת בעוד יומיים בערך חייב את עזרתכם במהרה! ואם יש לכם משהו אפילו טוב יותר להציע - אשמח לשמוע! (4k-5k)

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by asafmanor,

שלום. כללי: מסך 13" עד 14" , מט. קל משקל. שימושים: אינטרנט, אופיס (סטודנט) עריכת סרטים ברמת התחביב - סרטוני GOPRO אשר מצולמים ב-1080p בפורמט H.264 עלולים להיות כבדים. עריכת תמונות בתוכנות כגון פוטושופ. צפייה בסרטי DVD. מה חשוב לי? אפשרות להרחיב זכרון עד 8GB. מעבד מעבד מעבד. אחריות בארץ. מה בעדיפות שנייה/לא חשוב? אפשרות להתחבר לטלוויזיה (HDMI או DVR או כל פורמט שהוא המילה האחרונה היום, אני באמת לא עוקב). גודל הארד דיסק - לא מעניין אותי, יש לי חיצוני למקרה הצורך. מחשב שמתאים לעריכת מוזיקה קלה. בגלל השימושים האומנותיים של המחשב, אמנם הכל בגדר תחביבים כרגע, אני שוקל גם קניית מקבוק פרו עם חריגה מהתקציב. אני לא מתנגד עקרונית לאפל' אבל כנראה שרק עבורו אסכים לשלם כל כך הרבה. הקני…

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  8. שלום השמח לאזרה אני קבר מתכנן 5 חודש לקנות מחשב חדש ואני צריך עזרה ממש על זה כי שלי לא גורף את המשחקים ועריכה הבסיסית שלי השמח נוראה לעזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדייף שלא אבל אם זה שיפור משמשעותי אז 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מישחקים בעיקר, תיכנות ,עריכה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המישחקים בחדשים ואלה שיגיעו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (נ…

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  9. שלום אני הרוב משחק וזה המיפרט שעם הפורם הזה הגתי וכצת שיניתי האם יש משהו שצריך לשנות פה לגימינג עדכני ביותר יוצא ותיכנות ועריכה והקלטות של משחקים: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i7 4770 3.5Ghz (3.9Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1480 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪198 לוח אם: Gigabyte GA-Z87P-D3 for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪589 קירור למארז: Raidmax 120mm Retail Quiet Fan כמות: 2 - מחיר: ₪14 ספק כוח: Seasonic PSU S12II-520W Active PFC 80+ Retail כמות: 1 - מחיר: ₪320 זיכרון: Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪146 כרטיס מסך: Gigabyte Geforce GT…

• 6 תגובות
    • 957 צפיות
  10. Started by torrent,

- גודל מסך: 13-14 אינץ' - תקציב: 3000 ש"ח עם אפשרות לחריגה במידה ויש משהו משתלם במיוחד. - שתהיה אחריות ויהיה לו שם של כזה שלא נשחק מהר. - מחשב שיוכל להריץ תוכנות כמו פוטושופ ותוכנות לעריכת וידאו. - סביבת אינטרנט מהירה (עד כמה שזה תלוי במחשב...) - כאן נכנסת גם שאלה, האם בשביל שהוא יהיה מסוגל להריץ משחקי מחשב (משחקי יריות למשל) שמחשב נייח מריץ אותם "בלי מאמץ" דרוש שיפור משמעותי בגרטיס המסך ובמעבד שמתבטא גם במחיר? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  11. Started by IceScream,

הערה: השאלה המקורית ושלושת התגובות הראשונות מתייחסות לשאלה הקודמת שביקשה חוות דעת על מחשב כמו Asus VivoBook S200E-CT247H לצרכי קריאה, כתיבת מסמכים וצפייה בסרטים. נערך בעקבות החלטה לפתיחת טופס המלצה. * מטרות המחשב?עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), קריאת קובצי PDF, צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית בעיקר או photoshop, אבל אם זה מה שגורם לייקור אז לא מחייב) * גודל המסך? בין 11" ל13" * רזולוציית המסך? נוח בעיקר לעבודת office וקריאת ספרים אלקטרוניים, שוב אני לא ממש יודע מה עדיף אשמח לעצתכם * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. אולי משהו שיעזור לגלול קבצי PDF בקלות, או בעצם הנקודה האדומה הזאת אני אוהב אותה * משקל רצוי? פחות מ2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בהחלט. בסבי…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by bomsa400,

היי צריך לפטופ (חייב להיות לפטופ, לא שולחני) לסבתא. שימושים: גלישה באינטרנט, WORD מידי פעם, צפייה בתכני (אולי HD) ביו טיוב. יש עדיפות לחברות אמינות כמו טושיבה, HP שנותנות אחריות להרבה שנים. שנתיים זה טוב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך לחסוך, סבא כבר לא בחיים, עדיף בסביבות ה 2000 וקצת ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לסבתא. שימושים: גלישה באינטרנט, WORD, צפייה בתכני HD ביו טיוב. צריך מסך לא פחות גדול מ 15.6" כי היא לא רואה טוב. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא צריך להיות שקט. היא לא שומעת כ"כ טוב גם ככה. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (ק…

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  13. Started by saranga13,

שלום לכולם! יש לי הזדמנות לרכוש מחשב נייד בקנדה, בינתיים מצאתי מחשב אחד שמתאים, זה הקישור: HP מה דעתכם? אלו הדרישות שלי: * מטרות המחשב? לימודים, מולטימדיה, משחקים. * גודל המסך? 15 ומעלה * רזולוציית המסך? כמה שיותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?אין * משקל רצוי? קל - בינוני * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?כמה שיותר * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...)? חשוב לי שהמחשב יהיה חזק גם בעוד כמה שנים, כדי להמנע מהחלפה בעתיד הקרוב

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  14. Started by Palsar3,

שלום..לפני לימודי תקשורת אינטראקטיבית ומעוניין לשדרג את הנייד למכשיר חזק שיעמוד בפיתוח שפת קוד ממושכת ועבודה עם בסיסי נתונים , אנימציה מידול ורינדור דמויות בתלת מימד , עריכת קבצי וידאו והוספת אפקטים (אפטר אפקטס) ואיור ועריכה באילוסטרייטור ופוטושופ בגרסאות העדכניות ביותר. מה אתם חושבים על הלנובו y510p? מצד אחד המפרט שלו נראה מרשים..מצד שני אני לא מכיר כל כך את סדרת הideapad מבחינת אמינות ועמידה בתנאי עבודה לחוצים וממושכים. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by brighi,

המחשב ישמש בעיקר לגלישה וקריאה יומיומיים וכתיבת מסמכים. הדרישות לפי סדר חשיבות: מקסימום 1.5 קילו מסך 13.3 שיהיה חזק מספיק בשביל להריץ מסמכי אופיס וסרטים. סוללה חזקה מקלדת נוחה, עדיף עם תאורת רקע אחריות תקציב עד 3.5k תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? גמיש, כרגע אין ממש הגבלה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך במה שאפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה גרפית, סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). התוכנות העיקריות הן תוכנות גרפיקה 2D של אדובי: flash, illustrator, photoshop, indesign. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן, יש צורך במסך IPS עם רזולוציה של 1920x1200, עכבר ומקלדת גנריים יספיקו. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא מאד, אבל בהתחשב בגמישות התקציב אני חושב שאפשר לקחת …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שוקל לרכוש את המחשב הבא... http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=15172 האם הוא מומלץ ונותן תמורה טובה לכסף?

18. Started by alonbez,

* מטרות המחשב?שימושים של סטודנט למדעי המחשב, אינטרנט, תכנות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14", לא קריטי אני חושב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, אבל אני מאמין שזה כבר סטנדרטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מאוד רוצה SSD, אבל מוכן לבדוק גם דגמים בלי * כונן אופטי? לא חייב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב תודה רבה ושנה טובה!

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  19. מעבד:intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray לוח אם:MSI B75MA-E33 for 1155 SATA3/Usb 3.0 מארז: Bitfenix Survivor Core+Seasonic ECO 500W זיכרון:Corsair 8GB*2 CMX8GX3M1A1333C9 קשיח למחשב שולחני: Samsung 120GB 2.5"SSD 840 series קשיח למחשב שולחני:Toshiba 1TB 3.5"SATA3 כרטיס מסך: GIGABYTE GEFORCE GTX660 OC 2GB RETAIL מסך DELL ULTRASHARP LED 23U2312HM 23 inch 1920X1080 משהו אמר לי שהוא שווה בערך 5100-5200 שקל בגלל שהוא חזק והוא כמו חדש בלי שריטה ובגלל שהוא מהיר ועולה תוך 10 שניות .. כמה הוא שווה לדעתכם ?

20. אח של חבר שלי (גיל בסביבות 13-15) מחפש מחשב נייד למשחקים בתקציב של 2000 , הסברתי לו שזה לא קיים והוא העלה את התקציב בעוד 1500 שקל בערך , למרות שהמחיר הוא עדיין לא האידיאלי מצאתי 2 ניידים שמסוגלים לעמוד בדרישה , הראשון http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10843 השני http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10951 מה אתם אומרים ? איזה עדיף? האם ניתן למצוא משהו יותר טוב בתקציב של 3500 ש"ח? תודה

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  21. דרישות: מסך מט איכותי ולא משתקף. כונן ssd 128 לפחות. זמן סוללה גבוה - חמש שעות פלוס.. משקל קל באופן יחסי - מתחת לשלוש קילו עדיף. איכות בניה גבוהה ועמידות גבוהה. מקלדת שקטה ונוחה. שאר המפרט פחות קריטי לי. (מעבד, רזולוציה, זיכרון, קישוריות וכו׳ סטנדרטיים אמורים לספק צרכי הדרישה ללימודים).. לא מ - ksp. תודה

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  22. Started by esapir,

מטרות המחשב?בעיקר עבודה משרדית (אופיס), אינטרנט, מוזיקה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך 13", אין חשיבות למסך מבריק או מאט * רזולוציית המסך? אין חשיבות * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? רצוי קל ככל הניתן * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי שהסוללה תחזיק לפחות 4 שעות ללא טעינה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יש צורך ביציאת vga ורצוי גם hdmi * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות לכונן SSD לא גדול (200GB) * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  23. Started by serg90,

אהלן, בתור אחד שלא יודע כלום בנוגע לדרישות חומרה שצריך עבור HTPC אני רוצה לשמוע את המלצתכם. חוץ ממארז מתאים, כונן קשיח של 1-2TB ואני מאמין שגם כרטיס קול "מתקדם", יש עוד דברים שאני צריך להתחשב בהם? דהיינו, מעבד, לוח אם, וכרטיס מסך זולים שדי בכדי להריץ וינדווס, יעשו את העבודה? או שיש דרישות מסויימות עבור צפיה בתכני HD?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום, אני נמצא כרגע בארה"ב למשך מספר ימים, אני מבקש המלצה ללפטופ בתקציב של בסביבות עד 1500$. הדרישות שלי: -מסך 13.3" -קל משקל (אזור 1.4 ק"ג ומטה) -מהיר ביותר (חשוב. הלפטופ ישמש בעיקר לעבודה עם מספר יישומים במקביל ועשרות דפי דפדפנים פתוחים, אך לא למשחקי מחשב) -מקלדת נוחה, ושתתאים מבחינת מקשים לאלו שיש בארץ (ZXCV, QWERTY) -שלא יתחמם בשום אזור, גם בעבודה ממושכת -איכות סאונד טובה -דיסק קשיח של 500GB, רצוי SSD גם אם אצטרך לקנות בנפרד. -זמן סוללה סביר -מסך מט, שיהיה ניתן לעבודה בשמש אם יש צורך -זכרון של לפחות 8GB -הבנתי שעדיף רזולוציה גבוהה של 1920 - רצוי 3 פורטים של USB, הרי ברגע שאני מחבר עכבר אלחוטי, אם יש רק שניים יישארו רק אחד וזה לא מספיק לדעתי. -רצוי שתהיה אחריות תקפה …

25. Started by BlueSky,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5700 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שבא לכם ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל ולא יותר . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין את המשחקים שתשחק בהם : Far Cry 3, Battlefield 4, GTA V, GTA IV, Saints Row IV, Assassin's Creed Black Flag -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן, יש צורך במקלדת ועכבר, לא אלחוטיים . 4. האם יש רכיב שאין צורך לכל…

• 1 תגובה
    • 864 צפיות

דיונים חדשים בפורומים