ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
היי, המחשב הישן כבר לא מצליח לסחוב, במיוחד כשיש יותר מדי תוכנות שפועלות בו זמנית. מעוניין לקנות מחשב שישמש בעיקר לשימושים כלליים, קצת תכנות (פיתוח Android), הורדות וקצת Gaming. חשוב לי במיוחד שהמחשב יהיה אמין ולא אצטרך לנסוע רחוק ולהפסיד יום עבודה כדי לתקן אותו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך, אבל לא על חשבון אמינות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? סביב ה200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קצת תכנות, בעיקר Java בסביבת Eclipse לפיתוח Android, לצרכים פרטיים בלבד. הרבה תוכנות פתוחות במקביל, הרמת DataBase מקומי, שימוש בתוכנות Office, הרבה חלונות דפדפנים …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן קיבלתי הצעת מחיר מ KSP וככל הנראה אני אלך עליה אך קודם רציתי לשמוע את דעתכם: המפרט: מעבד אינטל CORE 2 Duo E7300 1066Mhz לוח אמ למעבדי אינטל ASUS P5KPL -CM s775 1333Mhz Intel G31 DDRII 800 PC-E זכרונות DDR II 800Mhz 2GB kingston Value דיסקים קשיחים Hitchi DeskStar 320GB SATA II כרטיס מסך GIGABYTE 9600GT 512MB hDTV 2xDVI כרטיס קול 5.1 צורב סמסונג SH- S223B DVD + RW x22 מארז HJA 6000 MIDI BLACK ספקי כוח גולדן טיגר 400W מחיר 2100 ש"ח תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2.5K ניתן לחרוג למרות שעבור השימוש לא חושב שיש צורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, שימוש כבד באקסל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צורך במסך, תקציב נפרד של עד 1K 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש צורך במפרט מלא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב אך יהיה נחמד שיהיה שקט במידה והתקציב מאפשר 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/או…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
המפרט למשחקים כבדים , מתוכנן OC , מסך 19" לא דק , אני יודע שחלק יגיד שה4850 זה אוברקיל,אבל תכננתי 4870 אז זה בסדר לא צריך ציוד נלוה ולא מתוכנן קניית מסך חדש, ואם כן , זה לא יהיה מעל 22" GIGABYTE GA-EP45-UD3P Core 2 Quad P45 DDR2-1366, יחידות 1 ¤690 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1465 G.skill DDR2 4096MB 900MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12, יחידות 1 ¤380 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1441 Connect3d Radeon HD4850 OC 512MB DDR3 TwinTurbo PCIe, יחידות 1 ¤970 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1464 ZEROtherm Nirvana NV120 Premium, יחידות 1 ¤250 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1212 צורב PIONEER DVR-215DBK…
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם! אני צריך עזרה בקניית מחשב, אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי.. 1. הסכום המקסימלי הוא : 4000 ש"ח ועדיף לחסוך אבל לא נורא אם הכל יבוזבז.. 2. המחשב בעיקרון הוא לשימוש בחורה בת 21 שלא קורעת את המחשב, בכללי הוא להכל, קצת משחקים בסיסיים לא כבדים מידי, אבל שהכרטיס מסך בכל זאת יריץ טוב, קצת תוכנות כמו אופיס ופוטושופ, אינטרנט, סרטים, שירים וכד'.. 3. יש לי כבר מסך 19 אינצ' רחב ככה שלא צריך מסך, לא צריך רמקולים, צריך מקלדת ועכבר. *מה שכן יש לי רמקולים שמתחברים לרסיבר קטן שבשביל לחבר אותו למחשב צריך חיבור קוקסיאלי דיגיטלי בכרטיס קול בנוסף ל- PL רגיל. 4. צריך שיהיה עם המחשב גם צורב DVD. 5. שהמחשב יהיה דיי שקט לא חייב שיהיה טוטל סיילנס אבל גם לא מרעיש כמו איזה לא י…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
;D סוף סוף הגיע הזמן למחשב חדש המפרט יהיה בעיקר למשחקים ולOC בינוני. חשבתי על המפרט הבא: Intel E6600 CPU - 365$ ASUS P5B Deluxe - 214$ G.SKILL 2gb 800mhz CL4(HK/HZ) - 1325/1600 NIS eVGA Geforce 8800GTS 320mb - 300$ Gigabyte Aurora 570 case - 170$ Enermax Liberty 500W - 650 NIS Sony X95FB LCD - 1440 NIS Westen Digital 320GB KS - 110$ Tuniq Tower 120mm HS - 266 NIS איך המפרט? איך המחירים?אפשר לבנות משהו יותר טוב בתקציב? איזה מקלדת להוסיף?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם משהו לא מתאים, או יש לכם המלצה לחלק אחר, תגידו לי בבקשה מחשב למשחקים כבדים בעיקר תגידו לי אם המפרט שקט זה חשוב לי, אם לא, אז איזה חלק/ים אתם ממליצים להחליף... מספיק לי 160GB כי אני לוקח עוד 120 מהמחשב הזה עריכה : שמתי תקציב (איך אני תמיד שוכח ? )
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב מינימלסטי עבור גלישה באינטרנט אופיס וצפייה בסרטים אין צורך כרגע בציוד הקפי האם המפרט שבלינק המצורף סביר בעינכם או שאתם רואים חסרונות כלשהם האם מעבד i3 אסוול מספיק חזק לצרכים שפרטתי נא תגובתכם המהירה http://www.ynetshops.co.il/ItemDetails.aspx?auction_id=22983478&af=2557&olcamp=hp_159x120_MICRO_RED&utm_source=ynet.hp&utm_medium=kniyot_159/120&utm_campaign=MICRO_RED&utm_content=ynetshops-kniyot_159/120 - - - תגובה אוחדה: - - - זהו הלינק המלא http://www.ynetshops.co.il/ItemDetails.aspx?auction_id=22983478&af=2557&olcamp=hp_159x120_MICRO_RED&utm_source=ynet.hp&utm_medium=kniyot_159/120&utm…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, מחפש השלמה למפרט (לא כולל מעבד, זכרון, SSD וכונן אופטי שנרכשו עצמאית). צריך לוח אם, מארז+ספק, קירור למעבד, קירור למארז במידת הצורך, HDD, כרטיס מסך והרכבה איכותית. להלן פירוט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, תכני HD ושימושים משרדיים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - RPG, FPS, RTS חדשים ושעתידים לצאת. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסי…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך למה לא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שיצאו, COD/Battlefield -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Dell u2312hm -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. צורב 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי כבר דיסק קשיח …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מודע לעובדה שהמחיר בכותרת נמוך משמעותית ממחיר החלקים בשוק, אני קונה ישירות מcd-log אז אם אתם מציעים חלק חלופי, שיהיה באותה רמת מחיר פחות או יותר. מעבד אינטל 805 לוח GA-8I945PG של GB. גוף קירור BT. זכרונות 2x512Mb 667Mhz של Geil. מארז Raidmax Cobra משומש (שעולה לי 150 שקלים) - לא ניתן להחלפה! כונן קשיח Hitachi 80Gb SATA II. כרטיס מסך Geforce 6200 256 mb (128 mb onboard) TurboCACHE bulk 128 bit של GB. ספק כח - עוד לא הוחלט, לדעתי ה480W הגנרי שיש לי (מוגדר 550W, אבל בפועל מוציא 480W עם 20A ל12V) לא יחזיק כמו שצריך את המערכת. אז ככה - ה805 בטוח במפרט. הלוח - פתוח להצעות. זכרונות - גם בטוחים, אין קיט של DC 667 במחיר הזה (123$) אצל cd-log. מארז - כנ"ל, נקנה כבר. כונן קשיח -…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם דרוש כרטיס עריכה גרפי כגון QUADRO ? האם אחד מהמפרטים האלו מתאים ? http://hwzone.co.il/specslist/view/101/
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300 2. מה שימושי המחשב. בעיקר עבודה משרדית, בדגש על תיכנות והרצת הרבה תוכנות במקביל. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות-בינוניות, אני משחק DOTA 2 ומשחקים ישנים שלא דורשים הרבה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, מזה תקופה יש לי בעיות עם הסוללה של הנייד שלי (כרגע בת שנתיים וכמה חודשים). לאחרונה, הוא לא מחזיק לי יותר מ-30 דק', וזה רק עם אני מבטל רמקול, אינטרנט, בהירות אפסית וכו' (גם הווינדוס מסמן לי להחליף כל הזמן). הבעיה רק גוברת עקב היותי סטודנט שלא תמיד נגיש לשקע חשמל. לאור זאת, החלטתי לקנות סוללה חדשה. כרגע יש לי סוללה סטנדרטית של 6 תאים. אשאל קודם - מכיוון שיש יתרונות לסוללות גדולות יותר, האם הן מומלצות? כמה תוספת תהיה להן - למשל 9 חדש מול 6 תאים חדש? כנ"ל 12? והאם זה שווה מבחינת משקל...? רפרפתי קצת ברשת וראיתי שיש הבדלים מטורפים בין חנות אחת לשנייה. כרגע אלו ההצעות הזולות יותר שנתקלתי (איני מכיר את החנויות הללו - אשמח להמלצות): http://pc2.co.il/items/86362-…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, אני אוטוטו מתחיל לימודים וחשבתי לקנות לפטופ שיוכל לשמש אותי בלימודים, אך ישמש אותי גם בבית לצפייה בסרטים ולמשחקים. התקציב שלי הוא עד 5 אלף, כי אני חושב שמחשב לא קונים כל שנה אז אני מעדיף להשקיע עכשיו ולהיות בראש שקט בעתיד. * מטרות המחשב? לימודים, סרטים, משחקים * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? אני אצפה בדיי הרבה סרטים במחשב, אז שיהיה מסך איכותי... * משקל רצוי? עד 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB. * כונן אופטי? אפשרי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אתם …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי רציתי לשאול איך המפרט מחשב הזה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1242 אני רוצה את המחשב בעיקר לעבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים כבדים ,צפיה בסרטים והורדות גם שהמחשב יהיה שקט, אני לא הולך לעשות OC ואני מתכוון למשחקים כבדים כמו Crysis וכל המשחקים הדומים לו בגראפיקה. אני רוצה רק להוריד לו את הגוף קירור Freezer 7 Pro ולהחליף את המארז והספק אז כך,רציתי לשאול כמה שאלות: 1. רציתי לשאול איזה מארז+ספק כדאי לקחת: ALPHA+SeaSonic 500w http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1171 או: NZXT Hush +SeaSonic 500W http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1201 שתיהם משתלמים וטובים לדעתי, מה כדאי לקחת? הראשון או השני? ואם למשל אני אקח את זה: hush+SeaSonic…
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000-4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג - ספציפית Soul caliber 6 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 5-6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? 10+הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
או קי אני חדש וקראתי את החוקים. עכשיו אני צריך מפרט קטן לאחותי. בניתי אחד ורציתי שתגיבו מה דעתכם. Part type Part name ¤ Price Qty CPU : AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU [ ¤ 422.63 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA3 NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X,5.1 Dolby Sound, LAN, USB 2.0) [ ¤ 523.35 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 2700 Samsung Original Memory [ ¤ 267.96 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Slim Volcano 8 CPU Cooler for AMD [ ¤ 69.16 ] 1 Hard Discs : Western Digital 40GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 394.96 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM Cyberdrive x 52 [ ¤ 99.69 ] 1 Speakers…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי ארבע שנים הגיע הזמן להתפנק במחשב חדש.. אז ככה השימושים שלו יהיו בעיקר משחקים.. יתכן שיהיו עם עריכה\קידודים של וידאו (לא משו רציני).. התקציב הוא 10K אך ניתן לפזול לכיוון ה11K אם באמת באמת כדאי.. עכשיו מה ששונה פה מרוב המפרטים, הוא שאני צריך כולל כל הציוד ההיקפי.. כלומר כולל עכבר, מקלדת, רמקולים ומסך איכותיים.. (ללא מערכת הפעלה..) אל תתחילו את הדיון של "אל תקנה כרטיס מסך טוב עכשיו.. תחכה לעוד כמה חודשים"- תנו לי את המפרט הכי טוב שניתן ואני כבר אחשוב מאוחר יותר בקשר להחלפת כרטיס לזול יותר.. תודה רבה מראש )
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ללא OC וציוד היקפי חשוב מערכת שקטה כמה שיותר ללייט גיימינג והדברים הבסיסיים אבל אחד כזה שיעמוד למקרה שאני אוריד משחק כזה או אחר. דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2300 2.8Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11721 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9371 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P55A-UD3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9256 זכרונות: DDR3 1600Mhz 2x2GB Kingston HyperX Blu Dual Channel CL9-9-9-27 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12022 דיסקים קשיחים: Samsung 1TB EcoGreen F3 1TB 32MB SATA II HD…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום 🙂, התגבשתי על מחשב לשימוש כללי, והייתי שמח לקבל את ברכת הפרום / נסיון אישי עם כזה ודומיו המחשב: Lenovo Yoga 7-15ITL Multi-touch 2-in-1 דגם: 82BJ0047I, מחירו כ-5400 ש״ח, ברף העליון של התקציב שלי שימושים: כללי, משרד, אינטרנט (לא משחקים) חשוב לי: אמין, מסך לא קטן, חיי סוללה, תאורת מקלדת, מעדיף זיכרון על מעבד פחות חשוב: משקל תודה 🙏
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אני צריך את עזרתכם בבניית מפרט עבור motion graphics התוכנה העיקרית היא after effects ומניסיון שלי אני צריך לפחות 32 גיגה זיכרון. אשמח לעזרה, תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך - אם על חשבון ביצועים אז אין צורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?אנימציה (מושן גרפיקס) ועריכת וידיאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - פרנסה , תוכנות After effects , cinema 4d , premiere , photoshop , -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין ג…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב? 5000 ש"ח, לא כולל מסך. 2. מטרות המחשב? משחקים (כבדים), צפיה בסרטים, הורדות. 3. לא צריך ציוד היקפי (רמקולים, מסך, עכבר ומקלדת). 4. יש דרישה למחשב שקט ומקורר טוב (אבל לא לאובר קלוקינג). 5. אם אפשר להוציא כמה שניתן מהמפרט של המחשב הקודם שלי זה יהיה מצוין: CPU: Pentium 4 3.0 Ghz 2Mb Cache 64 bit (630) Memory: A-Data DDRII 533MHZ 512*2 MB Motherboard: Gigabyte GA-8I915P Duo (Rev 2.x) Hard Disk: Western Digital 160 GB 8MB Sata Western Digital 320 GB 16MB Sata II Graphic Card: ATI Radeon X700 PRO 256 MB Burner: Sony DW-Q30A Mouse: Logitech G5 Laser Mouse Keyboard: Logitech Media Elite Web Camera: Logitech QuickCam Express זהו... מקווה לטוב. תודה לעוזרים מראש
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קונה מחשב שאמור לשמש להכל ובין היתר למשחקים, את המחשב שלי קניתי לפני 5 שנים, ומאז הפסקתי להבין במחשבים יותר מידי, הרכבתי מפרט בעזרת המפרטים המומלצים פה אני חייל ואין לי זמן להתעסק בזה יותר מידי אז אשמח אם תוכלו לעזור לי התקציב יחסית דינאמי, אם יש שדרוג שמאוד כדאי במחיר קצת יותר גבוהה אז אפשרי, וגם להפך אם אפשר לחסוך כמה מאות שקלים על ביצועים מעט ירודים אני גם אשמח **כנראה אני אוסיף למחשב הזה שני כוננים קשיחים של SAMSUNG של 1TB כל אחד מהמחשב הישן שלי- זה יגרום להאטה? רעש? או משהו כזה? 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K 2. מה שימושי המחשב? משחקים ושימוש כללי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל משחק חדש שיצא, שיריץ כמה שיותר טוב 5. עד כמה חש…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי את אותו המחשב כבר שנים והחלטתי לשדרג אותו טיפה לצורך גיימינג (כרגע העיניים שלי על cs:go , valorant והייתי שמח שיהיה עוד אופציות במידת האפשר, אך אין לי כוונה להפוך הרים בשביל משחקים ממש כבדים) זה המפרט הקיים (לא כל כך מבין במחשבים אז אם לא רשמתי משהו או טעיתי תגידו לי ואני אוסיף): מעבד: intel(R) Core(TM) i3-9100 CPU @ 3.60GHz קירור: ניסיתי להבין מה יש לי כרגע ולא הצלחתי להבין (לא שידרגתי בעצמי אז אני מניח שזה הסטוק) לוח אם: B360M H זיכרון : DDR4 16GB 2400MHZ CL19 דיסק קשיח: SanDisk SSD PLUS 480Gb (300GB free right now) ספק כח: ps520GW מסך: LG E2240T כרטיס מסך: Inter(R) UHD Graphics 630 מארז: גם את השם של המא…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-