עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. חברים שלום, רוצה לשדרג את חווית הגיימינג שלי ולהרכיב מחשב חדש. התקציב הוא 3,000 ש"ח אפשרי חריגה קטנה, השימוש העקרי הוא משחקים חדשים בהגדרות גבוהות. אין צורך בציוד היקפי ומסך. מצרף פה מפרט שהרכבתי, אשמח לחוות הדעת שלכם או להמלצה על שינויים, יש לי חוסר ודאות לגבי מספר דברים: 1. לא מכיר SSD בכלל אז בחרתי ראנדומלי אחד שהוא זול ומספיק גדול 2. הכרטיס מסך הוא משופץ עם אחריות - אם משהו התנסה אשמח לשמוע 3. האם אפשר לרדת במעבד ל- i3 ועדיין להינות מביצועים גבוהים מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601482522 - Intel - Intel Pentium G3420 Dual core CPU - LGA1150 - 3.2 GHz - 3MB cache - 22nm - 54W TDP - Integrated HD G... כמות: - 1 - 340/333 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 GA-H81M-DS2 - G…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by shahar91,

היי אני מחפש מפרט למחשב גיימינג. יש לי ידע בסיסי בחומרה אז אשמח להמלצות או דעות על מפרט שבניתי. דברים חשובים: עדיף דיסק קשיח אחד שלפחות m2 480GB+ צריך עכבר גיימינג (מוכן להזמין מחול במידה ויש הבדלי מחירים) משחק מועדף כרגע הוא Edge of empire אין צורך במערכת הפעלה או אופיס עדיפות למערכת איוורור שקטנה (במידה ולא מדובר בהבדל מחיר ענק) מעבר לכרטיס מסך, אין לי צורך בריבוי חיבורי pci כי אין לי רצון לחבר דברים נוספים. לא חובה מפרט מksp / Ivory צרפתי מפרט שבניתי, אשמח לדעות, שדרוגים (לא סגור על הספק כוח) או למפרט שונה לחלוטין. KSP מחשב עם כרטיס מסך ברמה גבוה שתומך ב4k.pdf

3. Started by amit501,

מחפש המלצה של מפרט מלא בסביבות 10,000 ש"ח למחשב ביתי. אני לא מבין כמעט כלום במחירים,בחלקי מחשב. פשוט מחפש מחשב פנטיום 4 עם מעבד חזק ,זכרון פנימי גדול ,חיצוני בסביבות 40-80 מסך טוב,מקלדת,מדפסת ביתית,צורב,DVD טוב,רמקולים למחשב(לא משהו מטורף) ועוד כל מה שצריך בתקציב הזה. אני צריך להגיש את המפרט לאיזשהי עמותה אז מי שמבין יעזור לי מאוד מפרט מדויק. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? חיבור מחשב לטלוויזיה 4K בסלון , עוד כמה חודשים יהיה לי מקום לשולחן מחשב נורמאלי. משחקים רצו מצויין על הi7-4790, גם עם הכרטיס מסך החדש (2070s) , עד שהלך לי הלוח M והספק. תודה רבה על כמעט 6 שנים אבל הגיע הזמן להתחדש. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא צריך SSD משני, יש ברשותי Crucial P1 NvME m.2 1TB - לא צריך כ"מ, יש…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Amir Brik,

שלום לכולם! אני מחפש מחשב נייד בתקציב לא גבוה - בעיקר לגלישה בסיסית ול-וורד, אבל רוצה מחשב שיחיה כ- 7 שנים (אנו נוהגים להשתמש במחשבים 6-7 שנים בטרם החלפתם), מתוך הבנה שבמהלך התקופה ישתחררו עדכונים רבים של Windows, כולל גרסה חדשה אחת, לפחות, של המערכת. מתלבט בין מפרטים המציעים שני מעבדים פופולאריים: Corei5 8300H ו- Corei5 8265U. השוואה באתר אינטל מראה ש- 8300H עדיף על 8265U בכל פרמטר, למעט העובדה ש- 8300H ותיק יותר ברבעון אחד. בנוסף, הבנתי שסדרת U היא סדרה מוחלשת של המעבדים, המותאמת למחשבים ניידים. אף על פי כן, 8265U מתומחר באתר אינטל ב- 297 דולר, ואילו 8300H מתומחר ב- 250 דולר בלבד. אודה לתובנות שלכם.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סדרות, סרטים וגלישה ברשת. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין לי מושג. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? רק לשימושים שביקשתי לא יותר מזה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Intel® Pentium® Dual-Core E5200 2.5GHZ BOX LGA775, יחידות 1 ¤359 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1380 ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro LGA775, יחידות 1 ¤99 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=262 GIGABYTE GA-G31M-ES2C , יחידות 1 ¤264 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1734 Hec Compucase CI-6A19 Case + HEC 400TRT PSU, יחידות 1 ¤420 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1851 A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 CL5 Vitesta, יחידות 1 ¤271 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1933 Samsung 500GB HD502HI EcoGreen F2 16MB, יחידות 1 ¤299 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1668 Sapphire ATI Radeon HD4770 512MB DDR5 PCIe, יחיד…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by *BYZ*,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FARCRY3,AC3,NFS,GTA5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אהלן חברה! אני מתחיל בסמסטר הקרוב ללמוד מדעי המחשב ואני רוצה לקנות מחשב נייד שיהיה לי חזק לשימוש יומיומי לתקופת התואר. אפרט הכל גם במפרט למטה אבל אשמח לרשום גם בכלליות פה כדי להעביר את השאלות שלי וללמוד על הדרך! השימוש העיקרי יהיה תכנות בתואר מדעי המחשב אבל כמו כן גם לגיימינג בינוני ועריכת סרטים פה ושם בSony vegas.. מקווה שאוכל למצוא מחשב שאהיה מרוצה ממנו בתקציב הנ"ל. שאיפה שלא יהיה מחשב של 3שעות בטרייה בלי הטענה, בכל זאת.. לימודים ונוחות. אשמח לכמה שאלות על הדרך שיעזרו לי: 1) מה ההבדל בין כונן דאטא לSSD? הבנתי שהSSD יותר מהיר, אבל בחלק מהמחשבים יש נניח 256GB SSD ועוד טרה DATA.. אם הSSD מהיר יותר לא ארצה לשים את הכל עליו? מה השימוש של כל אחד במת…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אז ככה הייתי אצל 2 חנויות: [table][tr] [td] חנות1: מעבד של אינטל ליבה כפולה E6750 לוח אם INTEL NEWBURY D945GCNL זיכרון 2GB DDRII 667MHZ כ.מסך GeForce 8500GT 512MB 320GB HARDISC 16MB SATA DVDRW LG X20 מקלדת עכבר אלחוטי של מיקרוסופט מולטימדיה כרטיס קול ורשת של אינטל מסך LG20 w2042s 5MS 8000:1 מדפסת HP משולבת HP2180 4,625 ש"ח [/td] [td] חנות2: מעבד Q6600 1066MHZ 8MB לוח אם GIGABYTE CHIPSET INTEL G31 זכרון DDRII 2GB 800MHZ 320GB 7200SATA2 DVDRW LG 18X GEFORCE 8500GT 512MB מסך LG20 w2042 5MS 8000:1 מדפסת HP 2180 ב 4750 ש"ח [/td][/tr][/table] ------------------- והם אמרו לי דברים שונים שלוח אם של גיגבייט עם הרבה בעיות לעומת אינטל... שעדיף את אינטל והשני אמר עדיף את גיגבייט... …

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אני רוצה לקנות מחשב נייד, האם המחירים ירדו לקראת השנה החדשה ? אם צריכה להיות ירידת מחירים צפויה אז אני אחכה אבל אם לא אז אני פשוט אקנה עכשיו אני פשוט רוצה לדעת בדחיפות אם ללכת על זה ולקנות או לחכות תודה לכם

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום חברים, הרבה זמן לא התעדכנתי ורציתי לדעת אם בכלל יש טעם לשדרג. בעיה נוכחית: מחשב לא מהיר מספיק, לפעמים נכבה בלי סיבה, מתחמם יותר מידי, כרטיס מסך לא תומך 2 מסכים, ממיר וידאו לאט מידי, ופעולות פשוטות לוקחות לו יותר מידי זמן. מפרט נוכחי: מעבד: QuadCore AMD Athlon X4 620, 2600 MHz 13 x 200 לוח אם עם כרטיס מסך מובנה AMD 780G/780V/790GX, AMD K10 זכרון פנימי: 2 * 2GB Kingston 99U5458-004.A00LF 2 GB DDR3-1066 DDR3 SDRAM (7-7-7-20 @ 533 MHz) (6-6-6-18 @ 457 MHz 3 כוננים בחיבור SATA על סך 3 TB. מערכת וינדוס 7 32 ביט(אני יודע שזה לא מנצל את כל הזכרון) מה לעשות? חשבתי לקנות כונן SSD ומעבד מדגם Core i7 2600 ראיתי מפרטים עד 3 אלף שזה תצקיב מתאים. השאלה אם אני ארגיש בהבדל והאם…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 שח ואפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים , עריכת תמונות (Lightroom, photosjop) וקצת וידאו (פעם בשנה) השאר גלישה, יוטיוב וכו 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כוננים קשיחים ו SSD אין צורך. יש לי מספר כוננים קשיחים שאעביר ו שני SSD שקניתי - אחד NVME ואחד SATA 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אך לא קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחש…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by a1x,

היי אנשים מישהו המליץ לי כמה חלקים במפרט: לוח אם - 715 ¤ GA-E7AUM-DS2H NVIDIA® GeForce 9400 Chipset GIGABYTE GA-E7AUM-DS2H, adapting brand new NVIDIA® GeForce 9400 MCP chipset (Media and Communications Processor) supporting Microsoft DirectX10 for Vista Premium. Featuring NVIDIA® Hybrid SLI® (GeForce Boost) 、PureVideo® HD technology、NVIDIA® CUDA and NVIDIA PhysX technology. GeForce 9400 also highly improves the realism of HD contents playback and graphics performance for mainstream 3D gaming. Through the supporting verity of video output, such as DVI and HDMI (with HDCP support), GIGABYTE GA-E7AUM-DS2H brings the ultimate rich multimedia experience. מעבד - 445 ¤ ‏Pen…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום לכולם! לאחר שעברו כ-4 שנים מקניית המחשב הקודם (אתם יכולים לראות את המפרט שלו בפרופיל שלי) חשבתי שהגיע הזמן לקנות מחשב חדש. התקציב הוא עד 5000 ש"ח (מקסימום 5100!). המטרות: אני מתכנת, כך שחלק גדול מהעבודות על המחשב יהיו עבודות תכנות, בשפות: Visual Basic, Visual Basic.NET, C, Perl, Python חוץ מ-VB.NET כל השפות האלו יכולות להסתפק במחשב די ישן, אבל ה-IDE של Visual Studio.NET גוזל משאבים רבים, והוא מרגיש איטי יחסית על המחשב הנוכחי שלי. בנוסף אני מפעיל מספר מכונות וירטואליות (בעזרת VMWare Workstation) כדי לבדוק איך התוכניות שלי עובדות על פלטפורמות שונות (חלק גדול מהפיתוח שלי הוא Cross Platform), כך שלדעתי זה מצריך יותר זיכרון ומעבד חזק כדי להפעיל בנוסף ל-Windows XP עוד שתי …

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Jcs,

מהו המפרט הטוב ביותר שאפשר ליבנות כיום

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Enforcer721,

זה המפרט שלי (היה נוח לי להכין את המפרט מהאתר הזה): PCPartPicker part list / Price breakdown by merchant CPU: Intel Core i5-4690K 3.5GHz Quad-Core Processor ($219.99 @ SuperBiiz) CPU Cooler: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 45.0 CFM Fluid Dynamic Bearing CPU Cooler ($19.98 @ OutletPC) Motherboard: Gigabyte GA-Z97M-D3H Micro ATX LGA1150 Motherboard ($104.99 @ SuperBiiz) Memory: Kingston HyperX Fury Blue 8GB (1 x 8GB) DDR3-1866 Memory ($40.89 @ OutletPC) Storage: Seagate Barracuda 2TB 3.5" 7200RPM Internal Hard Drive ($66.89 @ OutletPC) Video Card: MSI Radeon R9 390 8GB Video Card ($319.98 @ SuperBiiz) Case: NZXT H230 (White) ATX Mid Tower Case ($64.9…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. היי רציתי לשאול איך המפרט מחשב הזה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1242 אני רוצה את המחשב בעיקר לעבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים כבדים ,צפיה בסרטים והורדות גם שהמחשב יהיה שקט, אני לא הולך לעשות OC ואני מתכוון למשחקים כבדים כמו Crysis וכל המשחקים הדומים לו בגראפיקה. אני רוצה רק להוריד לו את הגוף קירור Freezer 7 Pro ולהחליף את המארז והספק אז כך,רציתי לשאול כמה שאלות: 1. רציתי לשאול איזה מארז+ספק כדאי לקחת: ALPHA+SeaSonic 500w http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1171 או: NZXT Hush +SeaSonic 500W http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1201 שתיהם משתלמים וטובים לדעתי, מה כדאי לקחת? הראשון או השני? ואם למשל אני אקח את זה: hush+SeaSonic…

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. 1.מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 800 ש"ח (אם זה עניין של עוד 100-200 ש"ח לשדרוג רציני אז אפשר) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD (בלוריי/1080P) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? משחקים כגון the witcher 3 , באטמן שיצא, באטלפילד 4 ושאר משחקי הרשת/סינגל פלייר הכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 , מסך של MAG rd24l -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ביותר - ULTRA 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Ran Ventura,

היי, הייתי רוצה לדעת כמה אפשר לדרוש על המפרט הבא: מעבד intel e8400 זכרון 4GB הארד דיסק 500GB כרטיס מסך Radeon HD4850 מארז CoolerMaster Centurion 532 צורב DVD LG

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Guy1,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש ולהיעזר בכם כדי לדעת איזה רכיבים אני יכול להשאיר מהמחשב הישן. אני בעיקר מתלבט לגבי: מעבד, זיכרונות וספק. מצורף מפרט המחשב הנוכחי שלי: http://speccy.piriform.com/results/UlhzKadrLIZqKPkUBFb1zoM אשמח לשמוע את דעתכם. *המחשב החדש מיועד לגיימינג. (בעיקר APEX and Dota) **יש לי מסך מחשב גיימינג חדש -XG248Q של ASUS עם G-SYNC ו240 הרץ.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. מעוניין לשמוע מכם המלצות אחרות או פידבקים לגבי המפרט הבא שהרכבתי. האם המפרט הבא יעשה את עבודתו כ- MEDIA CENTER(FHD FORMAT 1080P) בצורה טובה ? האם המארז מתאים ללוח אם והספק מספיק כדי להחזיק את המערכת יציבה ? האם בכדי לעשות OC ולהגיע ל ~ 3GHZ מספיק הקירור ושאר הרכיבים ? האם הכרטיס מסך מיותר וניתן להגיע לאותם הצרכים עם השימוש בכרטיס המסך המובנה בלוח אם ? ובגדול המלצות כאלה ואחרות מה כדאי להוסיף למחשב בכדי להעצים את חווית ה- MEDIA CENTER. המחשב מתוכנן להיות מחובר למסך קטן ובמקביל לטלויזיה 42" FHD כיצד עדיף לעשות זאת כדי שניתן יהיה לשלוט על פלט התמונה לכל מסך בנפרד ? המפרט: מעבד AMD Athlon II X2 240 Box ₪317 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX240OCGQBOX לוח אם …

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. למשחקים יש 1500 ש''ח אין צורך בציוד היקפי לא צריך צורב וכונן DVD חשוב שקט משום שהמחשב יהיה בחדר שינה אבל אין טעם להשקיע בזה כסף על חשבון דברים אחרים לא מתכונן OC כמובן תודה רבה לעוזרים!

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. בוקר טוב, אני מעוניין לקנות מחשב מבוסס מעבד INTEL I5 2.66 GHZ עם כרטיס מסך נחמד לא חייב להיות משהו "מפחיד" + מסך 22" מקלדת + עכבר בתקציב של 4,500 ש"ח +/- . אודה לעזרה בהרכבת המחשב . תודה.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אהלן חברים, אני מתגורר בארה"ב ומנסה לבנות מפרט, השימוש העיקרי הוא פיתוח תוכנה, ללא Gaming בכלל. כמה דגשים: 1. המחשב יחובר לשני מסכים , אחד מהם יהיה ככול הנראה dell 3014, לכן חשוב שהלוח יתמוך ברזולוציה הזאת ובשני מסכים. 2. רצוי שיהיה שקט ככל האפשר. 3. לא מחשב גיימינג, לכן מעדיף ללא כ. מסך (תחת האילוץ בסעיף 1) הנה מה שאני חושב עליו בנתיים: Antec P280 Black Super Mid Tower Computer Case Seagate Barracuda ST2000DM001 2TB 7200 RPM 64MB Cache SATA 6.0Gb/s 3.5" Internal Hard Drive Bare Drive X2 G.SKILL Ripjaws X Series 16GB (2 x 8GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Memory Model F3-12800CL10D-16GBXL Intel Core i7-4790K Haswell Quad-Core 4.0GHz LGA 1150 Desktop Pr…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים