ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, ברצוני לשדרג את המחשב הנוכחי בכדי שיתן מענה טוב יותר לעריכת וידאו מצורף המפרט הטכני של המחשב הנוכחי. תקציב עד 2000 ש"ח תודה מראש, עפר
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם,מבקש את עזרתכם בבניית מחשב למטרת משחקים בינוניים ושאר הדברים ב3000 שח. לא צריך מסך ושאר השטויות.חובה כרטיס מסך של נוידיה ולוח אם של אסוס.תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום , המחשב מיועד לגיסתי . 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש משרדי כללי וצפיה בסרטים באמצעות מסך המחשב אבל עדיפות שתהיה גם יציאת HDMI א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - אופיס וגלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, ושנה אזרחית טובה. אני סטודנט לאנימציה, אני מחפש מחשב חזק ומקצועי לעריכה גרפית שליטה בתוכונות כבדות כגון : 3D MAX ,MAYA .AFTER AFECET. שיעמוד לי חזק במידולים, ורינדור, ללא ציוד הקפי. והשאלה החשובה האם להביא כרטיס גרפי חזק למשחקים כגון 580GTX ולשלב אותו עם כרטיס QUADRO יחסית חלש ולשלב בינהם או להביא כרטיס QUADRO חזק אחד וזהו בלי כרטיס גרפי של משחקים. התקציב שלי הוא 7K לכל המפרט אשמח לתגובות. 1. מה התקציב המקסימלי?- 7 אלף האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? -לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?-500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב אינטרנט ומשחקים - עריכה גרפית בלבד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנ…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך מפרט ב4500 למשחקים רק את החלקים האלה אני צריך: מעבד לוח זיכרון כרטיס מסך מארז וספק חנויות אפשר פנדה נועה וksp למשחקים בלבד הוא ישמש תודה.
-
- 9 תגובות
- 779 צפיות
-
-
ערב טוב, כמה כסף הייתם נותנים על החלקים הבאים: מעבד INTEL 1.9 בסוקט 478 זכרון 768 RDRAM לוח של אינטל(אין לי מושג איזה דגם)
-
- 9 תגובות
- 721 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, עריכה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Android Studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: LoL, COD.. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לר…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. אני צריך מפרט למחשב עד 2,500 ואם אפשר אפילו פחות. לא צריך בכלל ציוד היקפי - מסך,עבר,מקלדת, רמקולים יש הכל. ואפילו מעבד לא צריך- כי יש כבר מעבד core i7 2600K חדש כמובן, אז גם מן הסתם צריך שהמפרט יהיה תואם למעבד. השימוש הוא רגיל לחלוטין - תוכנות משרדיות, אינטרנט, סרטים, ואולי משחקים לפעמים לכן צריך שיהיה איזה כ.מסך ממוצע אבל לא משהו מטורף. ואם אפשר שהמפרט יהיה מ נועה/פנדה /ksp/skypc כי אלה החנויות הקרובות. תודה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 750 צפיות
-
-
-
שלום רב, אנוכי מתחיל ללמוד מדעי המחשב באונ' בן-גוריון, ולפיכך, מחפש מחשב נייד. אני כבר די סגור על ההגדרות שאני רוצה: 8GB, SSD, מעבד i5, 15.6 אינץ' (מינימום 14) וזמן סוללה של לפחות 4 שעות. הגעתי למשפך של כמה מחשבים, רק שאני לא יודע מה אורך חיי הסוללה שלהם. האם מישהו יודע/יכול להסיק מהנתונים מה חיי הסוללה פחות או יותר? המחשבים כדלקמן: 1. Lenovo IdeaPad Flex 15 59402891 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12908 2. Lenovo IdeaPad Flex 59402907 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12936 3. Dell Latitude E5540 LT-RD33-7826 http://www.wisebuy.co.il/shopcompare.aspx?pcatid=453&mid=878270 4. Dell Vostro 5470 VM-RD33-7216 (רשום שם זכרון 4GB - ידוע לכם האם זה ניתן לשינוי ל-8…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד, שישמש בעיקר לצפייה בסרטים. התקציב הוא 4 אלף אבל זה ממש הגג של הגג, אין מצב להעלות מעל זה, וגם כי הצרכים לא דורשים יותר מדי - כמו שאמרתי בעיקר לסרטים, וגם כמובן מדי פעם אינטרנט או וורד, למשחקים או תוכנות גרפיקה כבדות הוא לא ישמש, לכן אין צורך בכרטיס גרפי טוב למשל. רק שיהיו בין כל הפונקציות החשובות אם אפשר (חיבורי USB, FIREWIRE וכו'). תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום לפורום הייתי מעוניין בחוו"ד למחשב שבניתי לחבר שבעיקרון משדרג את המחשב הישן(מאוד מאוד ישן) בשביל לתת ביצועים אופטימלים למשחקים(בבסיסו של דיאבלו החדש שאמור לצאת ומשם הלאה), אין מאיפה להביא חלקים, הכל נקנה חדש, למעט מסך שישודרג בהמשך לטובת רזולוצית משחק אופטימלית. כמובן שכסף הוא גורם חשוב(למרות שהגענו להסכמה במחיר של המפרט הנ"ל) הייתי מעוניין לראות איפה אפשר להוזיל את המפרט אם בכלל, וקצת לשפץ אם הרכיב לא ממש תואם את דרישות מערכת גיימינג ממוצעת. הצעת מחיר למערכת מחשב IE8400ay מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray 811 1 39470 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L 463 1 WDC1210 כונן קשיח Westren Digital WD6400AAKS 3.5" 640GB SATA2 16MB 420 1 F2-6400CL4D-4GBPI-B זיכרון G.Skill DDR2 4096…
-
- 9 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היי לכולם רציתי לדעת מה דעתכם על נייד של HP במחיר 3600 שקל עם אחריות לשנה צרכים : סרטים, אינטרנט, משחקים קלים ושוטף קישור : http://www.bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=994&ProductID=21646&VariantID=21647 תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי מצאתי מחשב שאני רוצה לקנות, ואני חושש אם השירות של HP בארץ הוא סביר. נכוויתי בעבר מASUS וLENOVO. יש לכם בעד ונגד האחריות או השירות של HP? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ARK SE, Total war, AC origins וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 23 inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל הניתן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קודם כל ברצוני לתקן דיעה די רווחת כאן ש AMD 64 לא כל כך מתאים לעריכת מוזיקה... טוב,זה עומד על לא מדויק ללא נכון ועל אלה אפשר אולי להתווכח. אני חבר בפורום של אקט מוסיקלי http://www.act.co.il/ למי שמכיר ,יש שם פורום שמתעסק בעיקר בעריכת סאונד עם מחשב ויש אנשים מאוד מיקצועיים שדי ממליצים על ה A64 בטח שלא גורעים ממנו לעומת P4 מאוד מומלץ להירשם למי שהנ"ל נוגע לו. (למי ששואל את עצמו מה אני עושה כאן אז פשוט אוכלוסית ה-64 שם די דלילה ובכלל כאן אפשר כבר נוכחתי פשוט לטוס עם מבול התגובות לקבל כיוונים וגם אפילו לגבש דיעה ולהגיע להחלטות די מהר) בכל מיקרה די גיבשתי דיעה כמובן בעזרתכם ובימיוחד בעזרת RATZABI שכתב : שעדיף מעבד עם 64 ביט ישן מאשר מעבד עם 32 ביט ישן, כי לפי דעתי עד שה-64 בי…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בדרך אלי שני ניידים: האחד - Dell Latitude E641 בעל מעבד i5-540M וכרטיס מסך Nvidia 3100M, דיסק קשיח 7200, גודל מסך 14.1 אינטש השני - Lenovo Thinkpad X220 בעל מעבד i5-2520M וכרטיס מסך מובנה של אינטל, דיסק קשיח 5400, גודל מסך 12.5 אינטש אני מעוניין להשאיר אחד אצלי ואת השני למכור קיימת אפשרות לבצע הכלאה ביניהם? כלומר, להעביר כרטיס מסך/מעבד מהאחד לשני? הארד דיסק וזיכרון אני יודע שאין בעיה, אפילו עשיתי את זה פעם פירקתי והרכבתי לא מעט מחשבים נייחים. אבל עם ניידים יש לי פחות ניסיון, ככה שאין לי כ"כ הבנה בחלקים הפנימיים, אבל אני מניח שזה לא יותר מדי מסובך. השאלה שלי היא יותר תאורטית, עם החלק המעשי אני מאמין (מקווה) שאני אסתדר מה אמור להגביל אותי במעבר החלקים מאחד לשני…
-
- 9 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום מבקש המלצה למיני פיסי בעל יכולת להריץ סרטים מהרשת ב 4K ,תמיכה בשני מסכים וחשוב שיהיה שקט תקציב עד 4000 ש"ח תודה רבה רוני
-
- 9 תגובות
- 5.5k צפיות
- 1 follower
-
-
בקשה למפרט מחשב: תקציב:5 אלף שקל מזמן/תשלומים מטרת המחשב:משחקים כבדים(iv) ציוד הקפי:מסך 22" כלול במחיר(לא צריך כונן דיסקטים) אני מעדיף שתקנו מksp שהמארז יהיה נורמלי לא מכוער ולא מוגזם לא צריך מערכת הפעלה או תוכנות רק שירכיבו אותו לא עושה OC אבל שיהיה אופציה לעתיד אם אפשר דיסק קשיח 500GB צורב DVD [br]פורסם בתאריך: 4.01.2009 בשעה 16:34:43 מה עשיתי משהו לא טוב שלא מגיבים לי?
-
- 9 תגובות
- 747 צפיות
-
-
רציתי רק לדעת אך הם לפני שאני מגהץ את כרטיס האשראי שלי ...
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט זול ב3000 ש"ח מקסימום, הדרישות שלי הם: 1.כוח עיבוד כמה שיותר חזק, אני צריך לבצע *הרבה* חישובים עם המעבד, יותר מהר יותר טוב. יש גם מצב לאוברקלוקינג. 2. כרטיס מסך סביר מינוס, זה לא מחשב למשחקים. 3. לא צריך צורב, מסך, מארז, מקלדת, עכבר, רמקולים וכדומה. 4. אני מעדיף פנטיום 4 אבל אין לי שום בעיה לקנות את'לון אם הוא יתאים יותר לדרישות. 5. המחשב יקנה רק בעוד 3 שבועות אז אם יש משהו ששוה לחכות, אין בעיה. תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבר שלי קונה מחשב חדש (הוא לא יודע שהוא קונה- ההורים שלו עושים לו הפתעה בעזרתי- ובעזרתכם) אם יהיה צורך משמעותי ניתן לעלות עד 5500 ש"ח אבל לא לעבור את זה באגורה, לא יהיה OC ביכלל, כיוון שהמחשב לא בישבילי ואני מעדיף AMD וNV מסיבות שלא כל כך ברורות גם לי אז אין העדפה לחברה מסוימת, אני חשבתי על ברטון 2500 עם R9100P אבל אין בעיה לשנות,אז יאללא תרביצו מפרטים נ.ב- לי רעש לא מפריע אבל לו רעשים מפריעים ובגדול חייב משהו לא מרעיש כמו ה5800 הידוע לשמצה אבל לא לתקוע איזה מאוורר שנמלה מסוגלת להרעיש יותר ממנו משהו טוב בכל מקרה (עדיף גם מאווררים בחוזק כזה זהנמלה לא תוכל לעצור אותם(:
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום רב, אני סטודנט להנדסה בשנה רביעית. עד היום הסתדרתי בלי מחשב נייד. לאחרונה התעניינתי ברכישה של אחד. לא בגלל צורך - בסך הכל המחשב הנייח שלי מספק אותי בהחלט. אבל אי אפשר להתעלם מהנוחות שיש בנייד. לפעמים זה פשוט נוח. לכן - התעניינתי ברכישה של נייד זול. הסתכלתי קצת ב EBAY, ושמתי לב שמוכרים ניידים משומשים דיי בזול (200, 300 דולר) מסידרות עסקיות של DELL ו LENOVO. עיניי נחו על ה DELL D610, שאפשר להשיג ב 200 דולר (850 שח) או ה D620 שאפשר להשיג ב 300 דולר (כ 1275 שח). שניהם יתדרשו שידרוג של הכונן הקשיח, ויתכן שחלקם גם שידרוג של הזיכרון. ה D620 מגיע עם מעבד טוב יחסית (T7200) אך ה D610 עם אחד חלש יותר (Pentium M 1.73Ghz). כמו כן, ה D620 הוא בתצורה עדכנית יותר (מסך רחב) ואיל…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם,יש לי מחשב קצת ישן: AMD XP 1500 512MB DDR 266Mhz Gigabyte GA-7VTXE KT-266A Plextor 24 CD-RW Benq DVD 40GB IBM 7200 RPM HD 80GB W.D. 8MB cach 7200 RPM HD Radeon 9500 Pro המחשב מריץ את כל המשחקים בסדר,אבל אני מרגיש שהוא מתחיל להיות עייף. חשבתי לשדרג את המחשב,אבל כרגע אני לא יכול לעשות את זה במכה אחת.השאלה שלי היא האם כדאי לי לקנות מעבד חדש ואז לשדרג את לוח האם והזכרונות בשלבים,או שאולי כדאי לי לחכות שה-Athlon64 (3000 יגיע לארץ ולקנות אותו יחד עם לוח אם?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-