עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by asi1,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 בערך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, סרטים ושימושים רגילים (לא משחקים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדג…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום, מחפש המלצות לנייד קטן (12-10", אולטראבוק?) לסטודנטית עד 2000 ש"ח למטרת: אופיס ואינטרנט, השימוש הכי כבד יהיה matlab מבחינת מדיה - לא אמור לשמש כמדיה סנטר אבל הציפייה היא שיוכל לנגן full hd בלי לגמגם (משהו שהייתי מצפה מכל מחשב בן ימינו) הדרישה החשובה ביותר כאן היא שיהיה קל משקל ככל שאפשר (ולכן גם ההגבלה בגודל המסך) מעבד לכך אין העדפות מיוחדות (והתקציב בכל מקרה לא מאפשר יותר מדי גמישות) חשבנו על Lenovo IdeaPad S20-30, ומצאנו שיש שני דגמים http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=893459 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=889519 ההבדל הוא במעבד n3540 vs n3530 ואם יוחלט על הדגם הזה אז ניקח את העסקה הזולה יותר (ההבדלים מינוריים באמת, וגם במחיר) אשמח לשמוע מה…

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by Oddo,

1. מה התקציב המקסימאלי?4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות כמה שיותר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מעדיף כמה שפחות, כמה מאיות לא יפגעו אני מניח אם זה שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?השימוש העיקרי הוא המשחק AION, משחק רשת מאוד כבד לפי דעתי, ככה שאם מישהו מכיר מעולה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? AION -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר אז כן אבל רק אם זה יותר משתלם. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,תכני HD ולימודים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. counter strike,assassin's creed,gta,fifa 2015 וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by x2x,

לפני כחצי שנה חבר עזר לי להרכיב מפרט למחשב גיימינג,ותהיתי אם תוכלו לעזור לי לעדכן אותו. תודה רבה :-) [TABLE=width: 90, align: center] [TR] [TD]מעבד: [/TD] [TD]INTEL CORE I7 4790K - 4.0Ghz אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1613 [/TD] [/TR] [TR] [TD]לוח אם: [/TD] [TD]ASUS MAXIMUS VII HERO אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1108 [/TD] [/TR] [TR] [TD]זיכרון: [/TD] [TD]KINGSTON HYPER-X BEAST 16GB (8GBX2) DDR3 1600MHz CL9 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪916 [/TD] [/TR] [TR] [TD]כרטיס מסך: [/TD] [TD]GIGABYTE NVIDIA GEFORCE GTX 780 "WINDFORCE 3X" 3GB GDDR5 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪2352 [/TD] [/TR] [TR] [TD]צורב DVD: [/TD] [TD]SAMSUNG SH-S224BBLK x24 BLACK אחריות: שנתיים. מחיר: ₪110 [/TD] [/TR…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by winner,

שלום חברים המחשב הישן ששימש לגלישה והורדות בלבד התפגר ואני צריך שילוש קדוש - מעבד, לוח וזיכרון כדי להשיב אותו לחיים בנוסף, הצורב שיש לי הוא ATA וצריך צורב SATA כדי לעבוד עם לוח חדש הדרישות הן מינימאליות - גלישה באינטרנט בלבד, להלן הצעה מפלונטר, מה דעתכם ? המחשב מחובר למוניטור CRT 17" - האם הגרפיקה המשולבת של המעבד תספיק ? יש לי קירור משומש למעבד - Zalman CNPS80f שמתאים גם למעבדי אינטל - האם הוא עדיף על הסטוק של אינטל ? הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 BX80646G3250 - Intel - Intel Pentium G3250 Dual core CPU - LGA1150 - 3.2 GHz - 3MB cache - 22nm - 53W TDP - Integrated HD Graphics - Haswell Ser…

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. היי, לא הצלחתי למצוא תשובה לשאלה בחיפוש ברשת אז אני פונה אליכם. יש עניין שקצת מבלבל אותי ומעקב אותי בקניית מחשב נייד חדש. אני מעוניין לקנות asus g751 אך אם אני קונה אותו עכשיו אני מקבל אותו עם windows 8 מובנה וברגע ש-windows 10 יוצא תהיה לי את האפשרות לשדרג ל-windows 10 בחינם לשנה הראשונה. עניין השנה הראשונה קצת מבלבל אותי, הרי בגלל שהמחשב מגיע עם windows 8 מובנה אני קונה את ה-windows כחלק ממחיר המחשב, ואם אני מבין נכון, בעוד כחצי שנה כשיצא windows 10 תהיה לי שנה של שימוש חינם ואז אני אצטרך לקנות גם אותו, מה שאומר שאם אני קונה את המחשב עכשיו אני צריך לשלם על windows פעמיים. פעם אחת כשאני קונה את המחשב ופעם שניה בעוד כשנה וחצי עבור windows 10. אם אני אחכה שיצא windows…

8. Started by omergd1,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל עריכה:לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 ש"ח עריכה:לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, THE WITCHER 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. היי כרגע ברשותי I5 750 עם 12 גיגה זכרון בן 5 שנים, ולאחרונה שדרגתי את הקשיח ל SSD דגם samsung 850. 2 SSD ב RAID1 ובנוסף 2 קשיחים ב RAID1. ספק FSP GREEN 300 כרטיס Geforce 8400gs שנאלצתי להוסיף מתישהו בגלל בעיות עם הכרטיס המובנה, או חוסר ביציאה דיגיטלית, כבר לא זוכר שימוש עיקרי: עבודה משרדית עם המון טאבים פתוחים בפיירפוקס, פוטושופ, Dreamweaver, מדי פעם אילוסטרייטור. אפס גיימינג. המחשב הוא הכלי החשוב ביותר אצלי והעבודה מולו כל היום. חשוב שיהיה אמין, לכן גם ה RAID1, וביצועים טובים עוזרים להפחתת מצבי קריזה ברצוני לשדרג שילוש, במיוחד לאחר שאני מקבל די הרבה BSOD לאחרונה והתקנה מחדש לא עזרה, והמצב הולך ומחמיר. ללא קשר, מעוניין לשדרג לאחר 5 שנים, למערכת שתשרת אותי 5 שני…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by yehonatan28,

שלום, לפני בערך 4/5 שנים קניתי מחשב נייח שהיה מיועד לגיימינג בחנות TMS. את המחשב הרכיבו לי בפורומים כאן והייתי מאוד מרוצה. הנה המפרט: כיוון שכיום המחשב הזה כבר נחשב לדיי ישן ולא מספיק חזק למשחקים היום. רציתי לדעת: 1) מה חייב להחליף או להוסיף? 2) מה כדאי להחליף או להוסיף? * מבחינת תקציב אני כבר אעשה את החישוב לבד מה אני קונה ומה בינתיים אפשר להשאיר. חושב שמה שמחליפים נחליף למשהו חזק שיחזיק לפחות 3 שנים. תודה רבה מראש לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. אהלן שלום, טוב הצלחתי אתמול בלילה לשרוף את המחשב שלי (אל תשאלו), אבל לא הזלתי יותר מדי דמעות כי ממילא הוא כבר היה די זקן וזה היה הזמן שלו ללכת. מה שכן, אני זקוק בדחיפות למחשב חדש! כעיקרון אני חצי מהשבוע משתמש במחשב הנייד שלי באוניברסיטה, וחצי מהשבוע ממשיך את שאר העשייה הסטודנטיאלית שלי במחשב הנייח שלי בבית (וכשיש זמן גם אוהב להרביץ איזה משחק טוב). ככה שלמעשה אני צריך מחשב לגיימינג, המון תכנות, ומעט עיצוב גרפי (לא דברים כבדים מדי, בעיקר פוטושופ ברוזלוציות גבוהות וכדומה, בלי רינדורים כבדים מדי ושטויות). התקציב שלי הוא עד 5,000, כאשר: קיים ברשותי דיסק של ווינדוס XP ו-VISTA. כמובן שאני זקוק למערכת הפעלה כלשהי ולכן במפרט רשמתי ווינדוס 10 (HOME, יהיה לי איזשהו צורך לגרסת הP…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by liortash,

היי, יש לי שאלה קטנה: בטווח המחיר שבין 1000-1500 ש"ח האם כדאי לי להרכיב מפרט או לקנות אחד מוכן(לדוגמה מחנות כמו TMS)? (דרישות המפרט מצויות בטופס). 1. מה התקציב המקסימאלי? 1300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר - לחסוך, אבל לא על חשבון ביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 700 - יש גם לכלול מע"ה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).outlook, אינטרנט ועריכת מסמכים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין …

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל עם אפשרות לחריגה במידה ומדובר בשיפור קיצוני ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאות בודדות של שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יחובר לטלויזיית Full HD ומשחקים ישוחקו עליה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל הניתן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ללא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? ללא צורך בשקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן …

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by taltalterry,

עזרה בבחירת נייד לצלם מקצועי. 14 אינץ הוא אידיאלי עבורי, למרות שאם יש 13.5 אינץ או 15אינץ מעולים שווה בדיקה. חשוב שיהיה חזק לעבודה עם תוכנות גרפיות כבדות כמו פוטושופ ולייטרום, לעבודה ממושכת. שיהיה מסך מכוייל והכי קרוב למק שניתן, כדי שהתמונות יראו טוב והצבעוניות מדוייקת ככל שניתן, אבל במחיר שפוי של סביב ה 5000ש"ח. חוץ מהנתונים האלה לצערי אני די בור ברכיבים הפנימיים אז כל מידע והמלצות פה ממש יעזרו תודה רבה ! (-:

• 9 תגובות
    • 4.5k צפיות
  15. Started by Zadu,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לשימוש על ידי המשפחה שלי. עבודה משרדית + עריכה גרפית בסיסית מאוד בפוטושופ. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא רלוונטי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא רלוונטי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא רלוונטי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא רלוונטי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בי…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום , המחשב מיועד לגיסתי . 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש משרדי כללי וצפיה בסרטים באמצעות מסך המחשב אבל עדיפות שתהיה גם יציאת HDMI א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - אופיס וגלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by Itzik68,

התבקשתי לתת הצעת מחיר למפרט גיימינג עד 3K ללא חריגה או ממש קטנה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות, אולי 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. דובר על football manager אבל יכול להיות שיהיו עוד משחקים קצת יותר טובעניים בהמשך -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע לי כרגע -לאילו הגדרות גרפיות מ…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by bezangeloo,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שניתן, אבל הביצועים חשובים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם באמת יש צורך, אשמח לשמוע המלצות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר שרטוט וחישוב (וכמובן "שימושי סטודנט" רגילים: אופיס וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). autocad, matlab ודומותיהן, כך שחשוב גם מעבד וגם GPU 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך במסך, מחוץ לתקציב. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם …

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום. אחותי מתחילה ללמוד עיצוב פנים. אני מצרף את רשימת התוכנות שיותקנו במהלך התואר: אוטוקאד סקאצ'אפ פוטושופ אילוסטרייטור אינדיזיין 3D-MAX מטרות המחשב? נכתב למעלה * גודל המסך? לדעתי ידרש גודל 15.6 לשם עבודה נוחה, מינימום 14, עדיפות ברורה למט * רזולוציית המסך? עדיפות לFHD, אפשרי גם HDREADY. * משקל רצוי? 2KG מקסימום. כמה שיותר קל יותר טוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? במסגרת התקציב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? בגלל התוספת הגבוהה שגובים על SSD אני שוקל להוסיף בעצמי. המחשב צריך לאפשר חיבור של דיסק נוסף SSD. * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אם נקנ…

• 9 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. תקציב : עד 4000 ש"ח. מטרות המחשב: עבודה משרדית (אופיס, אינטרנט וכיוצ"ב),, חיבור בבית למסך גדול עבור צפייה בסרטים ובעיקר גיימינג בינוני עד כבד. גודל המסך: מעדיף כמה שיותר גדול , חשבתי על 17.3 משקל רצוי: כמובן, כמה שיותר קל יותר טוב, אך ישנה חשיבות גדולה יותר לקריטריונים האחרים זמן סוללה: אני לא בקיא במה נחשב זמן ארוך היום, אז אשמח לתובנות שלכם. יציאות מיוחדות: HDMI בלוטות': לא משנה לי גודל וסוג כונן קשיח: מעדיף SSD אך לדעתי התקציב שלי לא מספיק. מערכת הפעלה : לא צריך. דרישות נוספות: אין תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום לכולם, לקראת שנה האזרחית חדשה החלטתי להתחדש בלפטופ, הגיע הזמן. אשמח לעזרתכם חברים. השימוש העיקרי שלי, שממנו למעשה עלה הצורך לקנות מחשב חדש הוא, עבודה עם ריבוי אתרי אינטרנט במקביל. לפעמים אני מגיע 3-5 חלונות של CHROME פתוחים עם עשרה טאבים כל אחד. הנייד הנוכחי שלי , פשוט נתקע כשאני מבצע זאת עליו ואני נאלץ להמתין מעט עד שיחזור לעצמו שאוכל להמשיך לעבוד. לכן בראש ובראשונה, אני צריך נייד שיהיה מסוגל להכיל את מסת העבודה הזו ולתפקד טוב. מבחינת כרטיס מסך, אני עובד קצת עם תוכנות עריכת תמונות ויחד עם זאת, אני מעוניין להריץ את המשחקים GTA V ו WWE2K16. לכן אצטרך כרטיס שידע לעבוד עם משחקים אלה. אני חושב שבנוש…

• 9 תגובות
    • 718 צפיות
  22. שלום אני מעונין לקנות מחשב נייד שהשימושים שלו הם עריכת וידאו עם תוכנת פרמייר התקציב הוא עד 4000 ₪ מה דעתכם על המפרט הבא? יש משהו שכדאי לשנות בו? מעבד - Intel® Core™ i5-4460 3.2GHz Haswell קרור למעבד - Freezer 13 Arctic Cooling לוח אם - Gigabyte דגם H97M-HD3 צ'יפסט H97 דיסק קשיח - 2TB SATA 7200RPM 64MB Seagate Barracuda דיסק SSD - SanDisk Z400s 128GB זכרון - Kingston 8GB DDR3 1600MHz צורב - X24 Samsung SATA DVD כרטיס מסך - 2GB DDR5 Gigabyte Nvidia GeForce GTX950 OC מארז - Corsair דגם Carbide 100R ספק כח - Corsair 550W דגם VS550 המחיר הוא 4000 ש"ח

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by Duckion,

שלום, אני מתלבט לגבי מחשב נייד ויש לי כמה דרישות דיי רציניות ומעט מאוד מחשבים שעונים עליהם asus ux305 הוא היחיד שראיתי שבערך ענה לי על הדרישות אבל אם יש רעיונות למחשבים נוספים אשמח לשמוע הדרישות שלי מהמחשב - אני סטודנט וצלם סוללה חזקה, בימים של 6 שעות אני לא רוצה להסתובב עם מטען - חשוב מאוד זיכרון - 8 ג'יגה ראם הארד דיסק - לפחות 256 ג'יגה,לא חובה ssd מסך - פאנל IPS מדוייק מעבד שיתאים לעריכה בסיסית של תמונות בlightroom (מי שמכיר ללייטרום יש אפשרות לעריכה גם על מחשבים יחסית חלשים מבחינת מעבד, smart preview) - חשוב מאוד משקל עדיף מחשב קל אבל לא הכי קריטי מחיר - מעדיף לא לחרוג מה4.5, ועדיף כמה שפחות מן הסתם יש שנ…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום לכולם, חבר ביקש ממני שאעזור לו לבנות מפרט ב 6000 (גמיש), לא מחשיב את עצמי מומחה גדול אבל עדיין דואג להישאר מעודכן מפה לשם (בעיקר קורא, פחות מגיב). אמנם הייתה לי חריגה אבל לדעתי ברמה שמצדיקה את עצמה. השיקולים שהיה חשוב לו: גיימינג, התעסקות בתחומי רשתות ווירטואליזציה (אין לי מושג מה זה הנחתי שדורש כח עיבוד) השיקולים שאני הכנסתי: מראה והתאמת רכיבים, להשאיר אופציות פתוחות לשידרוגים בעתיד (להוציא מהכלל לוח אם מעבד וספק) הקנייה הייתה באתר PLONTER, ואני חייב לציין לטובה את המבחר רכיבים הגדול באתר ואת ההרכבה הנקייה שעשו. מעוניין לשמוע מה דעתכם? אני יודע שבאתם צמאים לתמונות, אז בוא נעבור למפרט ולתמונות: עריכה מוסיף גם במלל למי שצריך: …

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את התקציב - המטרה היא להגיע למערכת שנותנת value for money טוב ושלא תדרוש שדרוגים תכופים, יעלה כמה שיעלה. מצד שני, לא מחפש לזרוק כסף בלי סיבה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, וגם עבודה משרדית, פיתוח תוכנה וצפיה בתכני 1080P. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. XCom-2, Fallout 4, Asassin's Creed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" - 1920 על 1080. -לאילו הגד…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים