עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הי חברים, אני צלם סטילס ועובד בעיקר על פוטושופ ואפטר אפקטס, בקבצי RAW גדולים וכבדים. מבקש לברר האם המפרט האחרון שהוזכר כאן מספיק עבורי? http://hwzone.co.il/community/threads/532362-%D7%97%D7%95%D7%95%D7%AA-%D7%93%D7%A2%D7%AA-%D7%A2%D7%9C-%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%98-%D7%9C%D7%92%D7%A8%D7%A4%D7%99%D7%A7%D7%90%D7%99?p=4782377#post4782377 מסך המחשב הנוכחי שלי הוא DELL 2209WA (עם המסך שמסתובב לתצוגת גובה). 1. האם יש יתרון כרגע ועתידי בשדרוג המעבד שהוצע כאן ל i7? 2. האם במחשבה על העתיד, כדאי להוסיף גם אוברלוק? 3. מה לגבי כרטיס מסך? 4. המלצה למסך טוב לעיבוד תמונה בגודל 23", (האם זה עושה הבדל מהמסך הקיים או שכבר לא ממש משנה ההבדל בגודל?) 5. אפשרות להרחבת זיכרון עתידי 6. מערכת הפ…

2. Started by Pro_2004,

ללא אוברקלוק אני מעוניין במארז שקט (ANTEC או משהו דומה) 16 ג'יגה של זיכרון מעבד INTEL בתושבת 1150 אופציה ל 2011 הארדיסק אחד בינתיים כרטיס מסך של NVIDIA (מסדרת 600X) אופציה לQUADRO כמובן ספק ולוח -- ללא ציוד הקפי אפשרות חריגה ב1000ש"ח כאשר משתמשים באופציות החלופיות. אשמח לעזרתכם תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? רשמתי - 5000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רשמתי - עד 1000 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רשמתי - רינדור ותלת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מאיה, מוד-בוקס, זיבראש, פוטושוט ב) במיד…

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. שבוע טוב ושנה מצויינת לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש, כאשר הצרכים שלי הם בעיקר אינטרנט\סרטים\סדרות ולעתים משחק מסויים שדורש מעבד די חזק (football manager למי שמכיר).. מעבר לכך אין שימושים מיוחדים למחשב. כרגע אני משתמש בDell Vostro 1310, שבגדול אני די מרוצה אבל יש לו רק 2GB זיכרון, מתחמם מאוד מהר וסוללה מאוד חלשה (אם כי ספציפית בסוללה שלי יש כנראה בעייה והמחשב בכלל לא עובד כשהוא לא מחובר לחשמל)... בעיקר חשוב לי שבמחשב יהיה חיבור HDMI, מה שבמחשב הנוכחי אין. מאחר ואני מחבר את המחשב המון לטלוויזיה בחדר (עובד בעיקר מהמיטה באמצעות עכבר ומקלדת אלחוטיים). התקציב - 2000 ₪ אולי כמה מאות מעל אבל לא יותר מזה (חייל משוחרר ותפרן אחרי הכל...) . ראיתי באתר של חבר את המחשב המ…

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כמה מאות שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ביתי [כתיבה + סרטים + שמע + אינטרנט], גרפיקה, תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop+ Illustrator - פרנסה-חלקית. eclipse with Android and C/CPP - מזדמן. Linux ubuntu - אני רוצה Dual Boot עם Windows - יומיומי. office. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. warcraft 3 + heroes-6.- מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחוב…

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  5. Started by saada,

מטרות המחשב? מחשב לתכנות, משחקי מחשב ברמה בינונית+ בכיוון 8750M. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עד 15.4 מאט * רזולוציית המסך? לא קריטי, מסך הלפטופ ברוב הזמן ישמש כמסך שני ל24 אינץ' * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? בעדיפות כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? משהו סטנדרטי, מספר usb, יציאות HDMI + יציאה אופטית לרסיבר * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500G וSSD של 128\256 * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא קריטי, 3 שנים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? לא טאץ', 8G…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום, אני זקוק למפרט בעל התכונות הבאות: תקציב: 2600~ש"ח, ניתן לחרוג בסכום סביר שיתן את התמורה הכי טובה לשקל/ביצועים ושההמפרט יענה על הדרישות. למשל המפרט שאני הרכבתי חרג ב600 ש"ח. שימושי המחשב: כללי. ז"א VMWARE (שיריץ WINXP אוWIN7. לא בטוח אם רק מכונה אחת או ששתיים יפעלו בו זמנית) מפעם לפעם, תוכנות רבות שפועלות ברקע, אינטרנט עם כ 200 טאבים כשלפחות חצי מהם זה פלאש (בין אם יוטוב ובין אם משחקים), מעט פוטושופ בסיסי, לא ידוע לי לגבי אקסל אבל אולי בעתיד יהיו טבלאות כבדות (שמעתי שהוא לא טוב בריבוי ליבות). ונראה לי שכל מחשב מ2007 מנגן סרטי HD- לא? משחקים: כל המשחקים העדכניים (לשנים הבאות) ברמה גבוהה מכל הז'אנרים. אני רוצה לציין גם משחקי אסטרטגיה בסגנון של TOTAL WAR,CIV,CRUSADER K…

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. תקציב עד /2500/ 2300 קטן ,שקט ויכול להריץ ריבוי שימות פשוטות,וידאו,אינטרנת ,טורנט,אופיס ועריכת תמונות וסרטים ברמה לא מקצועית

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  8. Started by yoni1,

שלום אני רוצה לרכוש מחשב נייד בארה"ב לצרכי לימודים ופנאי לאחר קריאה באתר notebookcheck והשוואת מחירים הגעתי למסקנה שה-UX31A של ASUS יתאים לי ההתלבטות שלי היא האם עדיף לי לקנות דגם i5 או i7 היישומים הכבדים יותר שאני רוצה להריץ על המחשב הם matlab, solidworks ואופיס השאלה כמה קריטי יהיה בשבילי לקנות מחשב עם i7, כאשר ההבדל במחירים הוא של כמעט 300 דולר אחד עם i7: http://www.amazon.com/Zenbook-Prime-UX31A-AB71-13-3-Inch-Ultrabook/dp/B00863L3K4/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1379154667&sr=1-1&keywords=asus+ux31a+ab71 אחד עם i5: http://www.amazon.com/UX31A-DH51-13-3-Inch-Zenbook-Silver-Aluminum/dp/B009AEYDZA/ref=amtcd_B00863L3K4_B009AEYDZA אגב, אשמח לשמוע על…

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  9. דרישות: 1. דק ביותר 2. קל משקל 3. 14 אינץ' 4. כונן SSD בנפח 250GB 5. לא חייב מערכת הפעלה 6. מעבד Haswell 7. זמן סוללה של לפחות 4 שעות 8. 8GB RAM 9. אין צורך ב CD ROM אם זה חוסך משקל + עובי. 10. כניסות הכרחיות USB לפחות 3 כניסות RJ45 HDMI קורא זיכרונות לא הכרחי. אין לי בעיה להזמין מחו"ל לא מפריע לי מקלדת באנגלית בלבד ואין בעיה עם הזמנות דרך BUY2USA וכו. השימושים יהיו ללימודים נטו שזה אומר לימודי הנדסת תוכנה והמשתמע מכך. אולי אולי לפעמים לחבר אותו לטלויזיה כדי לראות סדרה או סרט. אז אם יש חיבור HDMI זה יתרון. עוד התלבטות שלי אם יש למישהו ניסיון עם זה זה לקנות מחשב עם מסך מגע ועט ולכתוב על המחשב במקום מחברת מנייר. אשמח לשמוע דעתך והשגות שלהם אם יש לכם בנושא.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, CRYSIS 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן, …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=IPC-D0-C3227NL-WB-FM0 מחשב קטנטן ללא אוורור,ישמש לגלישה כבדה ברשת,כולל הורדות וכו,שימושי משרד בסיסיים(power point) וצפיה של סרטים ברזולוציה גבוהה שיוזרמו בעזרת סטרימר לטלווזיה.המחשב סמוך לחדר השינה ולכן חייב להיות שקט לחלוטין ומארז קטן ככל הניתן 2500 שח פלוס מינוס. יש רעיונות? ללא ציוד היקפי (מפרט בלינק או בתחתית הדף) מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לא לחרוג אך לא על חשבון ביצועים עכשווים או עתידיים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה קלה מאוד של סרטים ותמונות,סרטים גלישה ,הורדות, מתחבר לס…

• 7 תגובות
    • 944 צפיות
  12. Started by DanHalperin,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נצלו עד תום. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500, תלוי אם ההשפעה משמעותית. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Cod: ghosts, BF4, GTA 5, CO:go -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עד 23 אינץ׳. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ויותר! 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. זקוק לעכבר- אבל לא כדאי שאבדוק בחנות, כדי לראות …

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by DoroS,

שלום, לקראת קניית מחשב חדש אבקש לקבל הערכה לגבי שווי המחשב הנייח שלי : לוח אם - GIGABYTE P35 אם אני לא טועה, איפה בודקים ? מעבד - Core 2 Duo e6550@2.33 GHZ קירור למעבד - ARCTIC זכרון פנימי - 2GB הארד דיסק - WD 250GB כרטיס מסך - Nvidia Geforce 8800GT ספק כוח - ENERMAX 400W כונן אופטי - צורב DVD של חברת SAMSUNG מארז - NZXT APOLO אלו הם הפרטים שאני זוכר. אם חסר משהו תגידו ואני אשלים. תודה

14. Started by Screw_Master,

כמה שיותר קל, תומך HD,אין תוכנות ספציפיות, תקציב של עד חמש וחצי אלף שקל.

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by alonbez,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (שתיהיה אפשרות להריץ משחקים קלים, לא יותר מזה), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (קצת פוטושופ), צרכים בסיסיים של סטודנט למדעי המחשב * גודל המסך? 15.6 לא מבריק * משקל רצוי? אזור ה2 קילו ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות שעתיים * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אני מאוד רוצה SSD, יש מצב להכניס את זה בתקציב שלי? * כונן אופטי? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא קריטי * אחריות? 3 שנים תודה רבה וצום קל

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  16. היי חברים, זה בשביל ידידה.. מסך 14 אינץ' - חובה. (14.1\14\14.4 לא משנה - אלא אם כן תגידו לי שזה כן משנה ). רזולוציה עדיפות כמה שיותר גבוה (בגדר הסביר ) אבל לא קריטי מדי. כעיקרון היא מחפשת מחשב שיוכל להריץ פוטושופ משקל - לא קריטי. לרוב הוא נייח . דרישות מיוחדות לאמצעי קלט: לא רוצה TOUCHPAD גדול. זמן סוללה - עדיפות לזמן סוללה ארוך. - אבל לא חובה. HDMI - חובה. USB 3 - עדיף. בלוטוס - זה לא סטנדרט ? אני לא שאלתי אותה - אני מאמין שלא קריטי אם זה ההבדל. הארדיסק - עדיפות שיהיה גם SSD של 64-128 ג'יגה - לא חובה. עדיפות שיהיה גם כונן רגיל. חברה - עדיף חברה מוכרת\אמינה - היה לה מחשב 6 שנים של HP שעבד לה טוב והיא היית מבסוטה. שיראה טוב - זאת עדיפות מאוד נמוכה אבל עדיין ה…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית(גלישה, מסחר בבורסה, צפיה בסרטים, משחקים כמו WORMS ומשחקי אונליין באינטרנט בשביל בני דודים שלי. נראה לי שאפילו כרטיס מסך מובנה יספיק לא?) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן אופטי, צורב, דיסק קשיח 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. [TABLE=width: 793] [TR] [TD]ASUS HASWELL MAXIMUS VI GENE//LGA 1150 Z87 –C//LGA 1150 [/TD] [TD]לוח אם [/TD] [/TR] [TR] [TD]INTEL CORE HASWEWLL I7-4770K 8M LGA1150 box Haswell 4 gen [/TD] [TD]מעבד [/TD] [/TR] [TR] [TD]Kingston 3x4gb ddr3 1600mhz [TABLE=width: 98%] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [TD]זיכרון פנימי [/TD] [/TR] [TR] [TD]gb 7200RPM SATA 6gb 3tb [TABLE=width: 98%] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [TD]H.D [/TD] [/TR] [TR] [TD]Asus GFORCE GTX 770 DC20C 2G-D5 2GB DIRECT CUII [/TD] [TD]כרטיס מסך [/TD] [/TR] [TR] [TD]GHZ 10/100/1000 [/TD] [TD]כרטיס רשת [/TD] [/TR] [TR] [TD]Intel® High Definition Audio [/TD] [TD…

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by irox,

שלום , אני מחפשת מחשב לגיימינג ומצאתי את המחשב הבא של Alienware http://www.dell.com/us/p/alienware-17/pd השאלה שלי לגביו: האם הוא מתחמם בצורה מוגזמת כאשר מריצים משחקים כבדים??? תודה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by bigrn,

בניתי מפרט לצורכי מולטימדיה (סרטי HD והרבה מוזיקה), עבודה משרדית וטיפה גיימינג בדגש על זריזות בתקציב של ~3500 (חריגה קלה) כמה פרטים נוספים: - לא מעוניין באוברקלוק - ביחד עם המחשב אני מתכנן לקנות DELL U2713HM כך שמדובר על רזולוציה גבוהה 2560X1440 - כרטיס מסך אני מתכוון להעביר מהמחשב הישן Geforce GTS250 . חלש, אבל בגלל שכרגע אני לא מריץ משחקים אני מעדיף לחכות עם זה ולשדרג בעתיד לפי הצורך - מבחינת שקט, מעדיף שיהיה שקט אבל לא קריטי. העיקר שלא יהיה טרקטור - אין לי צורך בהרבה מקום במחשב לכן העדפתי להתמקד בSSD גדול שייתן לי מענה מהיר לרוב העבודה היום-יומית מה דעתכם? מה הייתם משנים/מוסיפים/מורידים? *קובץ המפרט מצורף

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  21. Started by Schaap,

שלום, מה עדיף, מבחינת ביצועים: i7-3520M 2 cores 2.9Ghz up to 3.6Ghz יחד עם 250GB SSD או: i7-3740QM 4 cores 2.7Ghz up to 3.7Ghz יחד עם 750GB 7200RPM. העלות זהה. תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אהלן חברים! לאחר מספר חודשים ארוכים ללא מחשב, הגיע הזמן לקנות אחד חדש. אודה על שיתוף הפעולה! 1. מה התקציב המקסימאלי? סדר גודל של 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידה ותוספת של עד 500 שקל תשפר את המפרט משמעותית אשמח לדעת על כך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר למשחקים, מדובר במשחקים כמו, diablo 3, sc2, wow, skyrim, חשוב שהמחשב יריץ משחקים כאלו ומשחקים עתידיים באיכות גרפית גבוהה.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21" של AOC, בגלל שהמחשב הנוכחי שלא לא פועל אני לא זוכר את הרזולוציה שבה …

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by Belegon,

היי, ברשותי V3-571G-53238G1TMAII ACER האם המחשב תומך SSD, או איך אפשר לבדוק אם תומך SSD? תודה

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי?4.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים בעיקר,סרטים,גלישה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים+גלישה-תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 מסך: http://www.dell.com/il/business/p/dell-u2312h/pd Dell U2312HM -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד …

• 25 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. שלום לכולם~! אני חדש כאן בפורום אבל קורא כאן המון ולומד רבות מהמומחים חברה שלי מתחילה ללמוד באוקטובר הקרוב במכללה ליד הבית שלה ואני רוצה לקנות לה ליומולדת הקרוב מחשב נייד שישמש אותה למטרות הלימודים בעיקר, אחרי בדיקות והשוואות מצאתי כמה דגמים שעונים על הדרישות שלה ובמחירים סבירים לתקציב שנע בין 2000 עד 2700 עם אפשרות חריגה ל3K..אז ככה: מטרות המחשב? אופיס ,אינטרנט ואולי קצת סרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 או 14 ..אפשר גם אם הוא קליל, ויתרון גדול למסך מט. * רזולוציית המסך?סטנדרטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שפחות יותר טוב, היא סוחבת אותו ברגל למכללה הלוך חזור..מעדיף בין 1.5 ל2 אפשר לחרוג גם ל2.2 גג * האם נדרש זמן סוללה…

• 20 תגובות
    • 3.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים