עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. בין המוצרים החכמים שסמסונג מכינה לנו ב-CES 2015: מחשב ה-All-in-One הראשון שכולל מסך קעור ואולטרבוק קל ודק באופן חסר תקדים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%9e%d7%aa%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%aa-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-aio-%d7%a7%d7%a2%d7%95%d7%a8-%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93-%d7%91%d7%9e%d7%a9%d7%a7%d7%9c-%d7%a0/

2. Started by bennash,

איך אפשר לשדרג את המחשב הזה למשהו קצת יותר נורמלי למשחקים (לא כבדים, דברים כמו פיפא ופרו): intel pentium E5300 לוח אם micro-star G31M4 (MS-7527) 2GB RAM בכרטיס אחד Windows 7 Home Premium התקציב - בסביבות ה-700 ש"ח, עדיף לחסוך כמה שיותר. חשוב שזה יריץ את FIFA 15, ושלא יתקע

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by carmonle,

שלום, מחפש לרכוש מחשב ניד עם מסך טאצ, מעבד I5 לפחות ומסך 14" לפחות וכן 3 שנות אחריות לצורך שימושי אופיס, שימוש בחופשות וגם לצורך הזרמה של תכני וידאו (סטרימינג) מאתרים בארה"ב התנתקתי מייס וכיום צופים בבית באמצעות הזרמה של תכנים מארה"ב מ-hulu+ ו-netflix. יש לי מספר מכשירי Roko אולם יש תכנים שדורשים הזרמה מהמחשב ולא ניתן להורידם או לצפות בהם באמצעות מכשירי הרוקו מחפש כאמור מחשב "14 לפחות משקל עד כ-2 ק"ג ושוקל באם כדאי לטובת מסך 15.6 לעבור את 2 הק"ג. מערכת הפעלה חלונות 8 עם מסך טאצ חשבתי על נייד של דל - Dell Vostro 14Z 5470-i5 - מגיע עם SSD 128 ללא קשיח נוסף, יתכן וקצת בעייתי אפשרות נוספת היא לוותר על SSD ולרכוש אסוס מסדרת VivoBook יש לי שרת NAS בתוצרת Raid 5 עם 4 דיסקים של…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. 1. מתוכנן OC משמעותי אבל לא על קצה גבול היכולת. 2. מיועד לסימולציות בעומס מלא הרצות במשך יומיים שלוש ברצף (מיועד למקום העבודה). צוואר הבקבוק ב-MODELSIM הוא המעבד, הזיכרון (נפח + מהירות) וגישה לדיסק. 3. בשעות הפנאי - מיועד למשחקים, בעיקר FPS כדוכמת HITMAN, SPLINTER CELL, BATTLEFIELD וכדומה. 4. ירוץ בסביבה ביתית ולכן עדיף שיהיה שקט ככל האפשר, גם בעומס מלא. המפרט: מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤ 1796 לוח אם : ASUS P5W DH DELUXE ¤ 1468 זיכרון : GEIL 2048MB (1024MB X2) DDR2 ULTRA 800MHz DUAL CHANNEL KIT WITH COOLING CL-4-4-4-12 ¤ 2068 זיכרון : GEIL 2048MB (1024MB X2) DDR2 ULTRA 800MHz DUAL CHANNEL KIT WITH COOLING CL-4-4-4-12 ¤ 2…

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: עדיף KSP כי שמה אני קונה עוד מחשבים באותה הקנייה מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): בארץ תקציב: 6500 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 7000 יד ראשונה\שניה: יד ראשונה, אני לא מוכן לקנות מחשב ממישהו פרטי זמן אחריות רצוי: שנתיים חברת המחשב הניד המועדפת: או דל או לנובו אבל עדיף דל מערכת הפעלה רצויה: windows 7 professional הפרופשיונל חשוב ביותר כונן קשיח מועדף: 320 משקל הנייד המועדף: לא יותר מ1.8 גודל הצג: 13 אינץ' זמן סוללה רצוי: כמה שיותר, המחשב הזה צריך להיות מותאם לנסיעות לחול וכל הסיפור הזה אז צריך שיהיה לו כמה שיותר צבע המחשב הרצוי: לא משנה כל כך, רק שלא יהיה איזה ורוד או משהו אפשרויות נוספות במחשב: אני לא יודע…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. . מה התקציב המקסימאלי?4726 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין בכלל 2. מה שימושי המחשב : גיימינג וסרטים בסטרימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).קונה מסך עם המפרט (כלול במחיר) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?מעוניין באיכות גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום! אבא שלי מחפש לקנות מחשב נייד לשימוש שאינו כבד: 1. גלישה באינטרנט 2. עריכת מסמכים 3. עריכת תמונות ברזולוציה גבוהה (העריכה בד"כ איננה מקצועית) 4. מעט צפייה בסרטים \ יכולת הרצת משחקים (אין פה דרישה להגדרות גבוהות בהכרח) התקציב הוא אזור של 5000 ש"ח. הסתכלנו קצת וכרג אנחנו חושבים על Dell xps 15 i5 בגלל שהחומרה שלו נראית בערך מה שהוא צריך. זאת אומרת: מעבד i5, 4GB RAM, כרטיס מסך סביר, מסך Full HD. בנוסף, הוא מגיע עם 3 שנים אחריות בבית הלקוח. כרגע ראינו שאפשר לקנות אותו ב KSP עם מסך Full HD ב 5.5K (למרות שבארה"ב הוא עולה 850$). האם זו קנייה כדאית? האם יש דגמים אחרים שכדאי לקנות בהתאם לדרישות הנ"ל? האם כדאי להזמין מארה"ב? תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by h_yoav,

אם אני קונה מחשב נייד של hp נניח מחנות ואני לא יודע אם היא אמינה או לא פשוט העסקה נראית לי משתלמת... ונניח מתקלקל לי המחשב והם לא רוצים לתן לי אותו אני יכול ללכת ליבואן של hp להציג חשבונית ולתקן שם?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by daniel.asu,

שלום, מחפש מחשב נייד, עד 2600 שקל, עם אפשרות לחרוג בכ-500 שקל (אבל עדיף מאוד להמנע). המחשב ייקנה באילת. מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט ואופיס, קצת סרטים. גודל המסך? עדיף 14"-15". לא משנה מאט\מבריק. רזולוציית המסך? עדיף FHD, אבל אפשר להתפשר על HD. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות למקלדת עם numpad ומוארת, אבל לא חובה. משקל רצוי? עד 2.5 ק"ג, עם עדיפות לפחות מ-2. האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI\DVI\DP, לא משנה אם בגודל מלא או מוקטן. לפחות שתי יציאות USB, מתוכן לפחות אחת USB 3 Bluetooth? כן. גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? או HDD עם מקום לM.2 או mSATA לחיבור SSD; או SSD בנפח 120GB לפחות, עם אפשרות להוספת HDD בנפח 500GB – גם אם ע"י הוצאה של כונן או…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by asaf11,

the computer propuse : Office, Internet. Should be fast!!! From Ivory : Computer 1: מעבד אינטל Pentium Dual Core E5200 or E2200 לוח אם MSI or Asus ציפסט אינטל G31 (לא 945) זכרון פנימי 1024MB (1GB) DDR II 800MHz דיסק קשיח 160GB SATA II 7200RPM 8MB (Western Digital or Seagate) כרטיס מסך Intel GMA 3100 (OB) UPTO 384MB Which mother board is better ? is the best one enough for me ? is 1 GB memory enough for me ? can u recommand other good MIFRAT for me ? should be the minimum price for my use... (but i need fast one...) Thanks Asaf PS the price is about 1000 nis

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום, התקלקל לאחי הגדול לוח האם במחשב שפעם היה די טוב והוא רוצה להסב אותו לצורכי קולנוע ביתי. המפרט הקיים שהצלחתי לדלות הוא: מעבד AMD ATHLON 64X2 2.4GHZ 1MB CACHE זכרונות corsair xm2 pc5400 675MHz 1Gb X2 לוח אם - לא מוצא את הדגם המדויק אבל Asrock Alive NF מלפני כ 5 שנים. (לוח לא רע אבל כפי שאמרתי נראה לי שתקול) יחזיק 1080p ? 720p? עציץ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. היי, אשמח לקבל המלצה למחשב נייד שמיועד לעבודות משרדיות בלבד (גלישה באינטרנט ואופיס) בתקציב של 1800 ש"ח בערך (אם יש אפשרויות טובות גם במחיר יותר זול אני אשמח לשמוע). אני ארכוש את המחשב באילת בשבוע הבא. דברים חשובים: גודל מסך "15.6, שתהיה מקלדת נוחה עם מקשים בגודל סטנדרטי (לדוגמה בלי מקשי חיצים קטנים) - לא צריך numpad או תוספת מיוחדות. שיהיה דק וקל ככל הניתן. תודה רבה מראש (:

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום לכולם. אני מחפש מחשב נייד טוב, מהיר, לתוכנות גרפיקה ועריכת וידיאו. הרבה המליצו לי ללכת על המקבוק פרו של אפל, אבל הוא ממש לא מתאים לתקציב שלי. התקציב שלי הוא בסביבות ה4,000, אבל כמובן אני יכול להיות גמיש איתו בהנחה וזה נדרש ממני. * מטרות המחשב? תוכנות כבדות של אדובי ואיחסון של קבצים רבים וכבדים * גודל המסך? מעל ה15 אינץ * משקל רצוי? ממש לא רלוונטי עבורי * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? גם פחות רלוונטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא משהו ספציפי * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata)לא מבין בזה יותר מידי, אבל לא חייב כונן חדיש מידי שעולה הרבה, אם כי מאוד חשוב לי שיהיה הרבה זיכרון קשיח (מעל ה500 ג'יגה) * כונ…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אהלן, אני סטודנטית שנה א', לרפואת שיניים. (משמע יש הרבה מה לסכם חח) ניסיתי להיות סמסטר אחד בלי מחשב, אבל הבנתי שכן יש לי צורך בו, ועכשיו לסמסטר ב' אני מעוניינת לקנות לפטופ, וגם כמובן לשנים הבאות. מה גם שהנייח שלי התחיל לקרטע). אני בעיקרון מתכננת לקנות אותו ב KSP (חנות שאני סומכת עליה) אבל אין לי בעיה גם לקנות בחנות אחרת. עוד דבר, יש לאבא שלי חבר שנוסע בקרוב לאילת, אז הוא יוכל לקנות לי אולי שם (שזה כבר פחות 18% ושווה). התקציב בעיקרון הוא בלתי מוגבל, אבל אני לא באמת רוצה להשקיע מעבר למה שצריך. העדיפות כמובן שהמחשב לא יעלה על 6-7 אלף. (אם אני מסתכלת למשל על לנובו יוגה 2 ו 2 פרו, אז עם כל שיפור המחיר עולה בעוד איזה אלף.. אז השאלה האם באמת יש צורך להשקיע). …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום! ברצוני לשתף אתכם במפרט מחשב שהרכבתי לצורכי המרות וידאו. אשמח לקבל ביקורת ותיקונים. מחשב מבוסס על מעבד QX6700 Motherboard Abit AW9D Intel 975X LGA775 Motherboard (המלצות ללוח יותר טוב יתקבלו בברכה) Power Supply Enermax 535W EG565P-VE 20/24Pin Power Supply Video Card Gainward BLISS 7300GT 256MB Silent PCX DVI Video Card (לא צריך כרטיס חזק, זה רק שיהיה אפשר לראות מה עושים) CPU Intel Core2 Quad Extreme 2.67GHz 8MB QX6700 Box CPU OS Microsoft Windows XP Professional OEM Edition English OS (חייב להיות חוקי) DVDRW NEC AD-7170A White x 18 Bulk DVD±R/RW HD Seagate 250GB ST3250624NS 16MB NCQ S-ATA II HDD HD Seagate 250GB ST3250624NS 16MB NCQ S-ATA II HDD (RAID0) HD Seagate 2…

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by argorny,

שלום ותודה לעוזרים, אני מעוניין בחוות דעתכם. אני קונה את המחשב לשימושים הבאים: משחקים ברזולוציות גבוהות יחסית בערך של מסך 22 אינץ', עריכה גרפית ותלת-מימדית, אינטרנט, סרטים באיכות גבוהה 1080p. אני לא ממש קונה את המחשב מחנות אז בגלל זה המפרט נראה בצורה הזאת, אם יש לכם שיפור תגידו כל מוצר שניתן להשיג בארץ. ואני צריך המלצה לקירור טוב ב-250 שקל. Intel Core i7 920 http://www.intel.com/products/processor/corei7/index.htm Asus P6T Deluxe http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=179&l3=815&l4=0&model=2593&modelmenu=1 G.Skill DDR3 3072MB Tri Channel 1333MHz http://newgskill.web-bi.net/bbs/view.php?id=g_ddr3&page=1&sn1=&divpage=1&sn=off&ss=on…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. המחשב ישמש בעיקר להדפסת עבודות,אינטרנט,ומשחקי רשת קלים.יש צורך בציוד הקפי -עכבר מקלדת ורמקולים(סט נחמד ולא יקר של 2 וסאב) וכמובן מסך 24. השקט לא חשוב ,כולל מערכת הפעלה. חשוב שתהיה מדפסת חסכונית קנייה באזור המרכז הרכבת המחשב בחנות. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by andrei21,

אני ממליץ לחבר לקנות את אחד המחשבים המוכנים האלה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11651 http://ksp.co.il/?uin=21256 צרכים: לראות סרטי תלת מימד בטלויזית תלת מימד, קצת משחקים. רק המלצתי שיחליף את הכרטיס מסך ל http://ksp.co.il/?uin=16917 על מנת שיתמוך ב 3dtv play של nvidia http://www.nvidia.com/object/3dtv-play-system-requirements.html מה דעתכם? אשמח לחיזוקים או המלצות

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by kobi1470,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל בלי חריגה בבקשה ! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? תנסו שלא לחרוג .. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים הכבדים החדשים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך כפי שציינתי LG FLATRON L1953TR ויש לי עוד אחד במחסן מצאתי חדש לא השתמשתי פעם אחת יכול להיות שהוא גם יוצר לא מזמן BENQ GL955 -לאילו הגדרות גרפיות …

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אז ככה: מארז + ספק 400 HEC עלות 530 מעבד D830 3GHZ 1X2MB CACHE - עלות 2100 לוח אם ASUS DELUX - עלות 1150 זכרון X 2 קינגסטון 512 PC533 DDR2 CL4 - עלות 630 הרדיסק200GB SATAII 8MB BUFFER - עלות 530 כונן 1.44 - עלות 50 צורב DVD LG GSA-4167 - עלות 240 כרטיס מסך GIGABYTE OCX7600GT 256NB - עלות 1300 מסך LCD 19 LG L1970HR - עלות 2400 איפה אפשר לחסוך, לתקן, לשדרג ובמקביל לא לרדת ברמה...?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אני צריך את כל החלקים הפנימיים של מחשב עד 2000 ש"ח, כך שחוץ ממפרט- שאמור לשמש לאינטרנט, אופיס, הורדות סרטים ושטויות כאלה (לא משחקים כבדים /תוכנות גרפיות מתקדמות)- אני גם מעוניין לדעת אם צריכה להיות בעיה להרכיב את החלקים על מארז שכבר יש לי, וממנו אפרק את כל התכולה הישנה. אני רק מבקש שיהיה עם AMD, ולא איטי (ככל שניתן), עם צורב (לא DVD) ובלי פלופי. תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by doronios,

שלום, ברשותי מחשב בן 5-6 שנים בעל המפרט הבא: Mainboard : Gigabyte P35-DS3L Chipset : Intel P31/P35 Processor : Intel Core 2 Duo E6750 @ 2666 MHz Physical Memory : 4096 MB (2 x 2048 DDR2-SDRAM )Video Card : ATI Radeon HD 4870 Hard Disk : SAMSUNG HD103SJ ATA Device (1000GB DVD-Rom Drive : HL-DT-ST DVDRAM GH24NS50 Powe supply: 700W Consair Case: Coolmaster CM690 Network Card : Realtek Semiconductor RTL8168/8111 PCIe Gigabit Ethernet Adapter אני מעוניין לחבר את המחשב לטלוויזיה, למטרת צפייה בסרטים, האזנה למוזיקה וגלישה באינטרנט. בקיצור- תחנת מדיה-סנטר+גלישה. מאוד אשמח לשמוע ממי שבאמת מבין בנושא, כיצד עליי לבצע את ההסבה מהמפרט הקיים, בצורה הטובה ביותר. אני כמובן מעדיף…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Scanner,

אני מחפש מחשב נייד קל ונוח לסחיבה. המחשב ישמש לאופיס, גלישה באינטרנט, קצת סרטים וזרימה שלהם מהאינטרנט, VPN וRDP למחשב במשרד. חשוב שהוא יעבוד טוב גם עם WIN 7 PRO. חשוב לי מאוד שהוא יעבוד בצרכים שלי בלי להיחנק... כבר היה לי מיני לפטופ שפשוט שיגע אותי באיטיות שלו כשעובדים עם כמה מסמכים ואתרים פתוחים. שלא לדבר על חיבור לREMOTE DESKTOP. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית, קצת סרטים. אם בתקציב אפשר יהיה גם לעבוד קצת עם פוטושופ- מעולה, אבל לא קריטי בכלל. * גודל המסך? לא מדוייק. שלא יהיה גדול מדי כי הכוונה היא לצאת איתו מהמשרד לפגישות וכו'. חשוב שיהיה מעל 10…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום חברים, הרבה זמן לא התעדכנתי ורציתי לדעת אם בכלל יש טעם לשדרג. בעיה נוכחית: מחשב לא מהיר מספיק, לפעמים נכבה בלי סיבה, מתחמם יותר מידי, כרטיס מסך לא תומך 2 מסכים, ממיר וידאו לאט מידי, ופעולות פשוטות לוקחות לו יותר מידי זמן. מפרט נוכחי: מעבד: QuadCore AMD Athlon X4 620, 2600 MHz 13 x 200 לוח אם עם כרטיס מסך מובנה AMD 780G/780V/790GX, AMD K10 זכרון פנימי: 2 * 2GB Kingston 99U5458-004.A00LF 2 GB DDR3-1066 DDR3 SDRAM (7-7-7-20 @ 533 MHz) (6-6-6-18 @ 457 MHz 3 כוננים בחיבור SATA על סך 3 TB. מערכת וינדוס 7 32 ביט(אני יודע שזה לא מנצל את כל הזכרון) מה לעשות? חשבתי לקנות כונן SSD ומעבד מדגם Core i7 2600 ראיתי מפרטים עד 3 אלף שזה תצקיב מתאים. השאלה אם אני ארגיש בהבדל והאם…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום, אני צריך מפרט למשחקים תקציב עד 3700 ש"ח. דרישות המפרט: * ללא ציוד היקפי(גם ללא מסך) *לעלות משחקים חזקים במיוחד לדוגמא : call of duyt 6 , far cry וכל המשחקים הכבדים למניהם. *שהכרטיס מסך יהיה מסוג HD מכיוון שהמסך שלי הוא FULL HD. *שהמפרט יהיה בנוי בבקשה מאתר http://ksp.co.il/ תודה, ערב טוב ושבוע טוב

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים