עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by bugy12,

שלום אני מחפש לפטופ שיוכל להריץ פייסבוק אופיס אולי משחקים כמו היטמן עם ארדיסק גדול שאני יוכל לאחסן בו הרבה סרטים ומוסיקה תוכלו להמליץ לי מחשב כזה? תקציב עד 2000₪ לעזרתכם אודה ניב

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  2. Started by naormeningher,

שלום פורום, להלן תשובות לשאלון: מטרות המחשב? לימודים, סרטי HD, ואם אפשר עריכה על פרמייר cs6 * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה. לפי מה שראיתי בפורום עדיף מאט, לא? אז מאט. * רזולוציית המסך? כמה שיותר טובה, יותר טוב. * משקל רצוי? עד 1.6 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אם אפשר ארבע שעות לפחות, זה יהיה נהדר. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אפשר לחיות עם שתי האופציות. שילוב יכול להיות מעולה. אז ככה, מקריאה בפורום הגעתי בסופו של יום לסמסונג NP730, שאנשים פה המליצו עליו (יש גרסא שלו עם טאצ', אבל היא יקרה ואחותי לא צריכה את זה). דיי ננעלנו עליו אבל כשהתקשרנו לניידנייד, הם אמרו שזה דגם מיושן קצת ושיש דגם …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by saada,

שלום, אחרי בדיקות והמלצות מהפורום, הדגם הזה יצא הכי משתלם. בבדיקה בחנויות נאמר לי שאיכות החומרים בו, ויכולות הקירור שלו יגרמו לבלאי גבוה ושמכשיר זה הוא home edition. אשמח להבין האם יש אמת בדברים אלו. תודה רבה מראש, גל

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by liviu,

מטרות המחשב לשימוש בתוכנות פוטושופ,אוטוקאד,אילוסטרייטור ועוד תוכנות דומות גודל המסך 15.6" ומעלה בסך הכל חשוב שיהיה חזק וכמה שאפשר לדחוס SSD גדול במחיר הזה אם זה מחו"ל אז אם אפשר הסבר איך הולך התהליך ואיך מביאים את זה לארץ. תודה!

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  5. Started by iska52,

שלום! אני סטודנטית ורוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותי בעיקר לאינטרנט ולאופיס.. תקציב: עד 3000 ש"ח המליצו לי על המחשב הזה- http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=H4R68EA&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, * גודל המסך? 13.3 אינץ' * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? עד 2 קילו, ממש עדיף שישקול כמה שפחות.. * האם נדרש זמן סוללה …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by ברק2000,

היי, הרבה זמן שלא נכנסתי לפורום והנה ההשלכות- המחשב הישן התפגר אחרי 8 שנים והגיע הזמן להחליף. אני יודע שבכל מה שקשור לבניית מפרט, זה המקום. אז בבקשה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח.א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, סרטים ומשחקים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call of Duty, gta 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 +- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית, שימוש בתוכנות פוטושופ ואילוסטרייטור בו זמנית על מגוון עבודות מקבילות, עבודה עם לוח WACOM תוך כדי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אילוסטרייטור ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). דרוש גם מסך - 23" FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Heron,

אני אשמח לייעוץ לא קלאסי: אני יודע די טוב מה אני רוצה, אבל אני לא בטוח כמה זה צריך לעלות. שימושים: השימוש המרכזי הוא לימודים. המחשב צריך להיות מסוגל להריץ תוכנות דוגמת מטלב. שימוש משני - משחקים. אני לא גיימר, אבל אני רוצה שתהיה אפשרות להריץ משחקים (גם אם לא ברמת התצוגה הגבוהה ביותר) דרישות: מעבד: I5 דור שלישי ומעלה זיכרון RAM:י 4 ג'יגה ומעלה זיכרון קשיח: חצי טרה ומעלה (רצוי 750 GB) גודל מסך: 15.6 אינץ' כרטיס מסך: נדרשת יכולת להריץ משחקים יחסית חדשים. לא בהכרח על הגדרות הגרפיקה המקסימליות. דרישות נוספות: חיבור HDMI, מצלמת רשת, אמינות (אני רוצה מחשב שאפשר לסמוך עליו שלא יעשה בעיות בטווח של כמה שנים) דברים שאפשר להתפשר עליהם: משקל, סוללה, כונן אופטי. השאלה: מהו סדר הגודל …

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  9. היי, אני מחפש מחשב חדש בהתאם לדרישות * מטרות המחשב - אינטרנט ואופיס, משחקים קלים עד בינוניים, צפיה בסרטים וטורנט * גודל המסך - בין 13.3 ל15.6 עדיף מסך מאט. * רזולוציית המסך - לא קריטי * משקל רצוי - עד 2.3 קילו * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD כונן אופטי- לא קריטי * לפחות 3 שנים אחריות * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - כן

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי?4500 כולל ציוד הקפי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).תוכנות עיצוב של אדובי ללימודים/פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).לא מבין בזה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרש…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by liorelbaz,

מחשב למשחקים להעביר תזמן בעבודה עד 4000 אלף * מטרות המחשב? לדוגמה: ע משחקים (בינוניים), * מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים * גודל המסך? לא אכפת * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לא * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (לא אכפת * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (לא אכפת * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם לא

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? --5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? --לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -- 100 ש"ח מקס' 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?--משחקים(לדוגמא CRYSIS 3) , תכנות (שימוש כבד), מכונות וירטואליות (שימוש כבד) רזולוצית מסך 1920*1080 בהגדרות בינוניות - גבוהות 3. האם י…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכם חבר'ה. הייתי מעוניין לשמוע הצעה למפרט מנצח לפרטים הבאים בתקציב של עד 6.6 K לא כולל מסך ! : 1 - עריכת מוסיקה (עובד עם תוכנת Ableton live) מקלדת שליטה, מיקרופון וכרטיס קול חיצוני, ובקיצור אולפן ביתי.. 2 - גיימינג - יותר לכיוון של משחקים בסטייל מקס פיין, COD ומשחקי אסטרגיה, לא חייב שיהיה משהו מפחיד. 3- מהירות ומקום - יש לי SSD שקניתי לפני חצי שנה בערך, מבסוט עליו, חשוב לי בכל מקרה שהתפעול ברשת ובווינדוס יהיה מהיר כמו טיל עם דגש להרבה מאוד מקום (עד 3 טרה). בנוסף אשמח לשמוע את דעתכם על הדגם מסך - Dell U2913WM LED שזה בעצם WIDE ..... רציתי לשאול : מה אתם אומרים על סוג המסך הזה (שזה רחב) חשבתי שזה יהיה נחמד לגיימינג ובעיקר למוסיקה בגלל האורך של המסך שמאפשר יותר מר…

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  14. Started by orez14,

למחוק

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  15. הי חברים, אני צלם סטילס ועובד בעיקר על פוטושופ ואפטר אפקטס, בקבצי RAW גדולים וכבדים. מבקש לברר האם המפרט האחרון שהוזכר כאן מספיק עבורי? http://hwzone.co.il/community/threads/532362-%D7%97%D7%95%D7%95%D7%AA-%D7%93%D7%A2%D7%AA-%D7%A2%D7%9C-%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%98-%D7%9C%D7%92%D7%A8%D7%A4%D7%99%D7%A7%D7%90%D7%99?p=4782377#post4782377 מסך המחשב הנוכחי שלי הוא DELL 2209WA (עם המסך שמסתובב לתצוגת גובה). 1. האם יש יתרון כרגע ועתידי בשדרוג המעבד שהוצע כאן ל i7? 2. האם במחשבה על העתיד, כדאי להוסיף גם אוברלוק? 3. מה לגבי כרטיס מסך? 4. המלצה למסך טוב לעיבוד תמונה בגודל 23", (האם זה עושה הבדל מהמסך הקיים או שכבר לא ממש משנה ההבדל בגודל?) 5. אפשרות להרחבת זיכרון עתידי 6. מערכת הפ…

16. Started by Pro_2004,

ללא אוברקלוק אני מעוניין במארז שקט (ANTEC או משהו דומה) 16 ג'יגה של זיכרון מעבד INTEL בתושבת 1150 אופציה ל 2011 הארדיסק אחד בינתיים כרטיס מסך של NVIDIA (מסדרת 600X) אופציה לQUADRO כמובן ספק ולוח -- ללא ציוד הקפי אפשרות חריגה ב1000ש"ח כאשר משתמשים באופציות החלופיות. אשמח לעזרתכם תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? רשמתי - 5000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רשמתי - עד 1000 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רשמתי - רינדור ותלת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מאיה, מוד-בוקס, זיבראש, פוטושוט ב) במיד…

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. שבוע טוב ושנה מצויינת לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש, כאשר הצרכים שלי הם בעיקר אינטרנט\סרטים\סדרות ולעתים משחק מסויים שדורש מעבד די חזק (football manager למי שמכיר).. מעבר לכך אין שימושים מיוחדים למחשב. כרגע אני משתמש בDell Vostro 1310, שבגדול אני די מרוצה אבל יש לו רק 2GB זיכרון, מתחמם מאוד מהר וסוללה מאוד חלשה (אם כי ספציפית בסוללה שלי יש כנראה בעייה והמחשב בכלל לא עובד כשהוא לא מחובר לחשמל)... בעיקר חשוב לי שבמחשב יהיה חיבור HDMI, מה שבמחשב הנוכחי אין. מאחר ואני מחבר את המחשב המון לטלוויזיה בחדר (עובד בעיקר מהמיטה באמצעות עכבר ומקלדת אלחוטיים). התקציב - 2000 ₪ אולי כמה מאות מעל אבל לא יותר מזה (חייל משוחרר ותפרן אחרי הכל...) . ראיתי באתר של חבר את המחשב המ…

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כמה מאות שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ביתי [כתיבה + סרטים + שמע + אינטרנט], גרפיקה, תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop+ Illustrator - פרנסה-חלקית. eclipse with Android and C/CPP - מזדמן. Linux ubuntu - אני רוצה Dual Boot עם Windows - יומיומי. office. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. warcraft 3 + heroes-6.- מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחוב…

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  19. Started by saada,

מטרות המחשב? מחשב לתכנות, משחקי מחשב ברמה בינונית+ בכיוון 8750M. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עד 15.4 מאט * רזולוציית המסך? לא קריטי, מסך הלפטופ ברוב הזמן ישמש כמסך שני ל24 אינץ' * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? בעדיפות כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? משהו סטנדרטי, מספר usb, יציאות HDMI + יציאה אופטית לרסיבר * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500G וSSD של 128\256 * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא קריטי, 3 שנים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? לא טאץ', 8G…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום, אני זקוק למפרט בעל התכונות הבאות: תקציב: 2600~ש"ח, ניתן לחרוג בסכום סביר שיתן את התמורה הכי טובה לשקל/ביצועים ושההמפרט יענה על הדרישות. למשל המפרט שאני הרכבתי חרג ב600 ש"ח. שימושי המחשב: כללי. ז"א VMWARE (שיריץ WINXP אוWIN7. לא בטוח אם רק מכונה אחת או ששתיים יפעלו בו זמנית) מפעם לפעם, תוכנות רבות שפועלות ברקע, אינטרנט עם כ 200 טאבים כשלפחות חצי מהם זה פלאש (בין אם יוטוב ובין אם משחקים), מעט פוטושופ בסיסי, לא ידוע לי לגבי אקסל אבל אולי בעתיד יהיו טבלאות כבדות (שמעתי שהוא לא טוב בריבוי ליבות). ונראה לי שכל מחשב מ2007 מנגן סרטי HD- לא? משחקים: כל המשחקים העדכניים (לשנים הבאות) ברמה גבוהה מכל הז'אנרים. אני רוצה לציין גם משחקי אסטרטגיה בסגנון של TOTAL WAR,CIV,CRUSADER K…

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. תקציב עד /2500/ 2300 קטן ,שקט ויכול להריץ ריבוי שימות פשוטות,וידאו,אינטרנת ,טורנט,אופיס ועריכת תמונות וסרטים ברמה לא מקצועית

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  22. Started by yoni1,

שלום אני רוצה לרכוש מחשב נייד בארה"ב לצרכי לימודים ופנאי לאחר קריאה באתר notebookcheck והשוואת מחירים הגעתי למסקנה שה-UX31A של ASUS יתאים לי ההתלבטות שלי היא האם עדיף לי לקנות דגם i5 או i7 היישומים הכבדים יותר שאני רוצה להריץ על המחשב הם matlab, solidworks ואופיס השאלה כמה קריטי יהיה בשבילי לקנות מחשב עם i7, כאשר ההבדל במחירים הוא של כמעט 300 דולר אחד עם i7: http://www.amazon.com/Zenbook-Prime-UX31A-AB71-13-3-Inch-Ultrabook/dp/B00863L3K4/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1379154667&sr=1-1&keywords=asus+ux31a+ab71 אחד עם i5: http://www.amazon.com/UX31A-DH51-13-3-Inch-Zenbook-Silver-Aluminum/dp/B009AEYDZA/ref=amtcd_B00863L3K4_B009AEYDZA אגב, אשמח לשמוע על…

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  23. דרישות: 1. דק ביותר 2. קל משקל 3. 14 אינץ' 4. כונן SSD בנפח 250GB 5. לא חייב מערכת הפעלה 6. מעבד Haswell 7. זמן סוללה של לפחות 4 שעות 8. 8GB RAM 9. אין צורך ב CD ROM אם זה חוסך משקל + עובי. 10. כניסות הכרחיות USB לפחות 3 כניסות RJ45 HDMI קורא זיכרונות לא הכרחי. אין לי בעיה להזמין מחו"ל לא מפריע לי מקלדת באנגלית בלבד ואין בעיה עם הזמנות דרך BUY2USA וכו. השימושים יהיו ללימודים נטו שזה אומר לימודי הנדסת תוכנה והמשתמע מכך. אולי אולי לפעמים לחבר אותו לטלויזיה כדי לראות סדרה או סרט. אז אם יש חיבור HDMI זה יתרון. עוד התלבטות שלי אם יש למישהו ניסיון עם זה זה לקנות מחשב עם מסך מגע ועט ולכתוב על המחשב במקום מחברת מנייר. אשמח לשמוע דעתך והשגות שלהם אם יש לכם בנושא.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, CRYSIS 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן, …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=IPC-D0-C3227NL-WB-FM0 מחשב קטנטן ללא אוורור,ישמש לגלישה כבדה ברשת,כולל הורדות וכו,שימושי משרד בסיסיים(power point) וצפיה של סרטים ברזולוציה גבוהה שיוזרמו בעזרת סטרימר לטלווזיה.המחשב סמוך לחדר השינה ולכן חייב להיות שקט לחלוטין ומארז קטן ככל הניתן 2500 שח פלוס מינוס. יש רעיונות? ללא ציוד היקפי (מפרט בלינק או בתחתית הדף) מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לא לחרוג אך לא על חשבון ביצועים עכשווים או עתידיים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה קלה מאוד של סרטים ותמונות,סרטים גלישה ,הורדות, מתחבר לס…

• 7 תגובות
    • 931 צפיות

דיונים חדשים בפורומים