ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,342 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברים! אני רוצה לבנות שרת NAS בשביל לאחסן את עבודות ותוכנות שאני עובד איתם 1. מה התקציב המקסימאלי? סדר גודל של עד 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידה ותוספת של עד 500 שקל תשפר את המפרט משמעותית אשמח לדעת על כך (במיוחד מכיוון הHDD) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר לגיבוי עבודות, סרטים, מוזיקה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המחשב יהיה מחובר למסך 18.5'' ברזולוציה של 1366X768 - -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות - בגדול לא צריך כרטיס מסך אפשר להש…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עליי לבדוק משהו ואני הבנתי שיש את IBM רולייט וסרב פרו . תודה
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם, דרישות מעבד I7 מהדור החדש אפשרות גם ל I5 במידה ולא נכנס בתקציב. כונן 128 ומעלה SSD 8גיג זכרון מסך בין 13-14 אינץ.כרטיס מסך טוב שיוכל להריץ את משחקים באיכות טובה. עדיף שיהיה כמה שיותר קל ונוח כי הוא משמש גם ללימודים ועבודה המחשב משמש בעיקר לפעולות יום יום אבל חשובה האופציה של הרצת המשחקים ואם יהיה טאץ זה תוספת נחמדה אבל לא MUST. אין לי בעיה גם לחרוג מעט במידה וזה שווה את זה, תודה רבה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ברמה בינונית/סרטים באיכות גבוהה ותוכנות שלא ממש כבדות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920:1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס כן, מערכת הפעלה של חלונות 7 עם אופיס 2010 …
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
מעבד: CPU Type QuadCore Intel Core i5-2400, 3200 MHz לוח אם: Gigabyte GA-H61M-DS2 (2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN כרטיס מסך : Video Adapter NVIDIA GeForce GT 430 (1 GB) מארז: SOHOO ספק: Solid power ATX 550W
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם, אני מתחיל ללמוד בקרוב ומעוניין במחשב נייד שהוא גם מחשב וגם טאבלט. * מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט אופיס וסרטים * גודל המסך? לא קריטי, לא פחות מ11 * רזולוציית המסך? לצערי לא מבין בזה כל כך * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמובן שעדיף, אבל לא על זה תיפול ההחלטה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI אפשרי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? כמו שאמרתי, שהמסך עצמו יהיה גם טאבלט אז בגדול המחשב עצמו הוא בעיקר ללימודים, (ישומי אופיס ואינטרנט) והטבאלט לסרטי HD ולמשחקים לא מטורפים במיוחד. אני מעדיף שהמחשב יהיה של חברה אמינה ומוכרת חשוב שהמסך יהיה איכותי ויכול להציג סרטי HD.. אם אתם מכירים מחשב כזה שגם חזק מבחינת החומ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בחיפוש אחרי מחשב חדש כבר כמה זמן ואוסף המושגים מבלבל אותי מאוד, אשמח לקצת הכוונה * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13-14, עדיף מאט * משקל רצוי? עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) רצוי כמה שיותר, 5 שעות מינימום * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? רצוי! * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) רצוי מראה אסתטי…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. קישור למפרט המחשב : http://ksp.co.il/?uin=19407 2. מחיר: 3500 3. שימושים : מחשב ללימודים שיהיה לי נוח לכתוב בשיעור שיהיה נוח לכתוב שהמחשב יהיה לי במקום מחברת... דבר אחד בעייתי עם מתמטיקה שאני לא יודע מה לעשות בקשר לזה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Name ati Radeon HD 5830 Codename RV870 Technology 40 nm Memory size 1024 MB Memory type GDDR5
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
היי, אני כרגע בארה"ב ואני מעוניין לקנות פה מחשב נייד ללימודים,אז אשמח להמלצות שלכם, חשוב לי גם שיהיה לי אחריות בארץ אז עדיף חברות שנותנות אחריות בינלאומית. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפיה בסרטים וסדרות * גודל המסך? 15 אינץ' נראה לי * רזולוציית המסך? אין דרישה מיוחדת אבל שיהיה רזולוצייה גבוהה ו HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?לא * משקל רצוי?אני לא צריך שזה יהיה הכי קל בעולם,אבל עדיף שיהיה משקל סביר כי אני הולך לקחת את זה איתי לאוניברסיטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth?אפשרי,לא …
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ברזולוציות 1920X1200 - 1900X1080 כרגע על הגדרות בנוניות \ גבוהות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3\4 ARMA3 GTA וכ'ו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב חברים, זמן חגים, זמן להתחדש זקוק למפרט מחשב למטרות גיימינג כולל מסך 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג, שידורי סטרימינג של ספורט הצורכים כוח עיבוד רב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: cod למיניהם bf4 gta 5 ומשחקים חדשים שייצאו שדורשים מחשב חזק -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני רוצה במפרט …
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני לא כול כך מבין בניידים ואני צריך עזרה, הנה הפרטים * מטרות המחשב? עבודה משרדית, אינטרנט, סרטים HD (אין משחקים) * גודל המסך ? 15.4 (לא יודע מה זה מט או מבריק, שמעתי שאומרים פה שעדיף מט אז שיהיה מט) * רזולוציית המסך? FULL HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? עד 3 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות ? לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? אין דרישות מיוחדות , שיהיה 500GB+ * כונן אופטי ? צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה ? לא * האם יש לכם העדפה לחב…
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
-
-
היי, (עדכון) ויתרתי על רמת שקט 7 כי זה סתם יוצא יקר.. אפשר רק חו"ד על המפרט שהרכבתי? תודה! לעניין: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פיתוח א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). vmware מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 ודומיו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מטרת המחשב תהיה תכנות וקומפילציה של דברים שלעיתים יהיו כבדים, כתיבת עבודות וגלישה. אולי גם צפייה בסרטים באיכות HD. מסך בגודל 14-15.6 אינטש יתאים, לכיוןן ה15.6 דרוש שטח עבודה גדול, כמו כן שלא יכאבו העיניים אחרי שימוש ממושך. משקל נמוך חשוב אבל לא באופן מוגזם, אני דיי בטוח שאוכל להסתדר על לפטופ במשקל בינוני. זמן סוללה ארוך לא נדרש. שמעתי שSSD הוא מצוין, אני לא מבין בזה ולכן אתן יד חופשית. הכי חשוב - מהירות כמה שיותר גבוהה ו0 תקיעות. אין לי צורך במערכת הפעלה\רישיון למערכת הפעלה. אני לא משחק ולא הולך לשחק במחשב. בשורה התחתונה, אני מעוניין בשימוש חלק וכמה שיותר מהיר עם 0 תקיעות. מעדיף מעבד i7 אם זה מה שיעזור למטרה הזו. כמובן דגמי סמסונג שנמכרים בארץ בלבד.
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום, אבקש המלצה למחשב נייד חדש - תשובות במודגש : * מטרות המחשב? עבודה משרדית, אינטרנט, סרטים (אין משחקים בכלל) * גודל המסך ? 12.5-14" , לגבי עניין מט או מבריק לא סגור על זה אבל חודש שמעדיף מט. * רזולוציית המסך? מניח שFULL HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? כמה שפחות (זאת אחת הדרישות המרכזיות) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות ? HDMI רצוי אבל מתאם גם אפשרי * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? כונן SSD מינימום 128GB * כונן אופטי ? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? במידה ויירכש בארה"ב חובה, לשלוש שנים רצוי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעל…
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עריכה גרפית ותלת מימד.שימוש בתוכנות: Autodesk Maya Mudbox Adobe Photoshop Adobe Premire Adobe After Effects Zbrush * גודל המסך? 15.6 עדיפות למט * רזולוציית המסך? רצוי 1920X1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות למקלדת מלאה,אבל לא חייב * משקל רצוי? פחות חשוב,שלא יהיה כבד מידי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-6 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI,VGA,USB3 * Bluetooth לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750GB ומעלה * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן ווינדוס 8 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? HP,DELL,ASUS LENOVO * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם. המ…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות בשבוע שבועיים הקרובים מחשב נייד לקראת תואר מדעי המחשב ..לא חושב שאני צריך משהו כל כך רציני נראלי בסביבות 3000 ..תקנו אותי אם אני טועה. * מטרות המחשב? לימודים סרטים מוזיקה.. * גודל המסך? משהו ממוצע אני לא מבין כל כך בזה * רזולוציית המסך? משהו ממוצע אני לא מבין כל כך בזה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי? צריך להסחב עם המחשב ללימודים אז כמה שיותר קל יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן ,5-6 שעות בערך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB HDMI וכל השאר לא קריטי כל כך * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB נראלי מספיק ואפילו יותר מידי * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית …
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
היי חבר'ה , אני חדש בפורום ודי חובבן מבחינת ידע בחומרת המחשב. רציתי להתייעץ בניסיון של רובכם ובידע המקצועי כדי לרכוש מחשב חדש. בעיקרון אני מחפש מחשב שיהיה חזק עם יכולות גרפיות טובות לצורך עריכת סרטים,קליפים ועבודה עם תוכנות כבדות. בנוסף גם גיימינג אבל לא בטירוף (2-3 משחקים חזקים וחדשים) ביררתי קצת לגבי המחשב הבא ברשת אייבורי - רציתי לדעת האם הוא מספיק חזק ? מאיזה בחינות הוא חזק ? האם צריך לשפר אותו ואם כן אז במה ? קודם כל מה דעתכם על המפרט הבא : המפרט החשוב הוא : זכרון - Corsair 8GB 1600MHz מארז - Thermaltake Versa G1 ספק כח - Seasonic 500W כרטיס זיכרון - Sapphire AMD Radeon HD7770 OverClock 1GB GDDR5 הקישור למפרט המלא : http://www.ivory.co.il/catal…
-
- 6 תגובות
- 928 צפיות
-
-
1) תקציב-3000 * מטרות המחשב? לימודים בין היתר גם אינטרנט ופייסבוק,וכמובן אם אני ירצה לצפות בסרטים,או לחבר את המחשב לטלויזיה,מתכוון להפעיל עליו את כל צורכי האופיס (וורס אקסל...וכ"ו..) * גודל המסך? 14-15 (לא משנה מבריק או מט) * רזולוציית המסך? לא משנה * משקל רצוי-אני יסחב איתו ביום יום * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן כמה שיותר- יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שיהיה לו את כל החיבורים * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?לא משנה * כונן אופטי? שיהיה כונן דיסקים-אם יש אפשרות לצורב dvd זה יהיה מעולה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לפחות 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אני…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, חמתי מבקשת המלצה למחשב לשימוש באינטרנט (הרבה טאבים), אופיס ועריכת וידאו בסיסית ב-Windows movie maker (לא דברים גדולים, בעיקר לחתוך ולשלב קטעים של וידאו) היא מתעקשת לקנות רק בחנות פיסית קרובה, כלומר רק ב-Ivory. ראיתי את המחשב הבא: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11103 חשבתי לבחור ספק FSP, לשדרג את המארז ב-95 ואת הקשיח ב-60, מה שמביא לסכום של 2035. האם זאת הצעה משתלמת? (תזכרו שאפשר לקנות רק ב-Ivory). הנה השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שקל פלוס מינוס 100-150. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם יביא לשיפור בביצועים או אמינות. אחרת לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? סביבות ה-100-150 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מפרט בסיסי למדי, יתווסף אליו כרטיס מסך HD6670 וכונן דיסקים אחר. השימושים הם פיפא וגאנז וגלישה באינטרנט, אופיס בלבד. איך זה? http://www.tms.co.il/preview/spec/79uqrnhp
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לקנות את המפרט הזה היום מ1PC: ולא היה להם אז הם הציעו לי את המפרט הבא: מה אתם אומרים מה יותר שווה?
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
- 1 follower
-
-
מארז: EZCOOL FAN 25CM + LED דיסק קשיח: WESTERN DIGITAL 640GB 16MB SATA2 זכרון: MUSHKIN 800MHZ DDR2 2GB שתיים יחידות כאלה לוח אם: GIGABYTE G41 COMBO REV2 מעבד: INTER QUAD CORE 2 Q9400 כרטיס מסך: SPARKLE GF9800GTX 512MB PCIE ספק כוח: CORSAIR GSמעוניין לדעת כמה המארז שווה היום ... ועם אני יכול לשפר אותו למחשב גיימינג יותר חזק בתקציב של 5000 ש''ח תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לגיימינג וסרטים אם יש לכם הצעות אני אשמח לקבל אותן תודה רבה אני גיימר בינוני וחולה על סרטים וסדרות תקציב : 5500 אפשרות לחריגה קטנה מסך : 16-17 מעבד : i7 שיהיה גם FHD כולל מערכת הפעלה בתקציב
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-