ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,457 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג בעוד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכנת מסמכים, מצגות, אינטרנט וסרטים- עבור ילד שהתחיל כתה א א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב. אחרי שיעורי בית רבים החלטתי על מפרט שאני חושב שהוא הכי טוב לתקציב שלי מעבד-core i5 4570 עם מאוורר coolermaster evo3 לוח אמ למעבד haswell intel/asrock b85 1600mhz ספק כוח- 650 enermax 120mm זכרון 8G DDR 3 כרטיס מסך-Gainward GTX 770 2Gb דיסק קשיח ssd 120 ו2T SATA וזהו בעקרון רציתי לשאול מספר שאלות א.האם הSSD באמת יביא שיפור משמעותי בביצועים של הwindows ומשחקים שמותקנים עליו או שהוא לא כזה יעשה הבדל ב.מה לגבי ספק הכוח האם הוא טוב? אני מפחד שהוא יתחמם יתר על מידה כמו שקרה לי במחשב אחד שהיה לי תודה לעונים ויום טוב!
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
-
-
היי, בעבר פירסמתי בקשה למפרט אך לצערי עקב אירוע משפחתי לא יכולתי לקנות את המחשב באותו זמן. כעת אני רוצה לקנות את המחשב אך אני מאמין שדברים השתנו מאז שפירסמתי (לפני כחצי שנה), אז הנה הטופס כפי שפורסם (פרט להורדה קטנה בתקציב): 1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם זה מאוד מאוד משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ומשחקים (רק Civ V) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אקנה מסך בנפרד. 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות (רק משחק אחד Civ V) 3. האם יש…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מוכן לחרוג אפילו עד 6500 במידת הצורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) : משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) אופן שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, Crysis 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) צריך גם לקנות מסך אז זה גמיש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיפות לגבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, …
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב. יש לי מחשב נייד hp דגם dv61340 15.6אינץ.ומספר דגם של המסך: claa156wb11a ולאחרונה הופיעו כמה פיקסלים שרופים במסך. ואני רוצה לקנות מסך חדש.. 1.האם הדגם של המסך שיש לי זה מט או מבריק? 2.מה איכותי יותר מט או מבריק? 3.אני רוצה לקנות באיביי. האם הדגם הזה יכול להתאים למחשב שלי? http://www.ebay.com/itm/CLAA156WB11A...312#vi-content או זה. http://www.ebay.com/itm/CHUNGHWA-CLA...p2054897.l4275 4.איזה עוד דגמים יכולים להתאים לדגם המחשב שלי?. תודה.
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
לפני 3 חודשים רכשתי לי DELL Inspiron 15R SE 7520.... המחשב עובד מצויין, ללא תקלות...דבר אחד מפריע לי...הכונן קשיח הסופר איטי שלו (5400) ...החלטתי שאני חייב לשדרג ואם כבר לשדרג, אז לSSD. אבל, להפתעתי, כשחיפשתי כל מיני המלצות, יצא לי לראות דעות חלוקות בנוגע לחיבור הSATA שבמחשב עצמו....כלומר אני לא בטוח אם בלוח אם יש SATA2 או SATA3 ובשום מקום לא הצלחתי למצוא מקור חד משמעי (יש תגובות או יותר נכון וויכוחים של משתמשים בפורומים שונים בחו'ל בנושא)..וזה משפיע מאוד על רכישת הSSD שכן, אם זה SATA2 אז לא אחפש אחד ממש מהיר מכיוון שהוא לא ינצל את עצמו ללא SATA3 ככה שהשאלה הראשונה היא: איזה חיבור יש בלוח אם של המחשב שלי? SATA2 או SATA3? השאלה השניה הגיע בעקבות החיפוש לתשובה...…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב נייד למשחקים נתקלתי במחשב זה באינטרנט ב K.SP הציעו לי הגדלת RAM מ 4 ל-6. מה דעתכם , האם המחשב הנ"ל עומד בקטגוריה אשמח לביקורות וגם המלצות למחשבים אחרים תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? באיזור ה3000 שקל , אם יהיה הבדל משמעותי בין המפרטים אז 3300 בערך , תלוי כמה משמעותי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תלוי כמה משמעותי ההפרש ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3300-3350 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4 BF3 FIFA 14 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). הגודל הוא 20 אינץ . השם שלו זה samsung syncmaster 2033sw לא יודע מה הרזולוציה הטבעית…
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
אחרי התלבטויות החלטתי ללכת על המחשב הבא: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12338&aff=Ret זאת החנות הכי זולה שמצאתי את המחשב. האם חנות טובה/אמינה? והאם אני יוכל לראות את המחשב לפני שאני קונה אותו במידה ואני הולך לשם? אה ומשו אחרון, כדאי לבקש הנחה שאני מגיע לשם? או שזה לא ריאלי?
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוךלנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.באטלפילד 4.דיאבלו 3.COD ghosts -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב:1920X1080 24 inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאי…
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום חברים שאלתי פה לפני כחודש חודשיים לגבי מחשב נייד, עכשיו אני צריך להחליף את המחשב הנייד שלי תקציב: 7500 בשביל מה אני צריך אותו: עריכת תמונות PS עריכת סרטונים AVID (רק למקרים נדירים כגון פעילות בשטח וכו') עיקרי השימוש: עריכת תמונות בשטח, מחליף את המחשב הרגיל בנסיעות בחו"ל מה חשוב שהיה בפנים: 1. הרדיסק SSD 60GB ומעלה (לא חייב הרדיסק נוסף זה בעיקר מחשב עבודה שאני בשטח, חבל על הכסף והמשקל) 2. מסך 15.6 אינץ (קטן מזה לא נוח, גדול מזה כבד ומצריך תיק בנפרד) 3. מעבד I7 לפחות 4. 8 גיגה זיכרון לפחות 5. יציאות USB3 חובה 6.מקלדת מוארת (לעבודה בחושך) 7. כרטיס מסך 2 גיגה עדיפות ל NVIDIA אשמח לעזרתכם העדכנית
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אין אריזות, אין ספרוני הדרכה או דיסקים (אף פעם לא הבנתי מי צריך אותם), תודה מראש. Computer: GIGABYTE P35C-DS3R (CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 (Kentsfield, G0) 2400 MHz (9.00x266.7) @ 2399 MHz (9.00x266.6 Motherboard: GIGABYTE P35C-DS3R Chipset: Intel P35 (Bearlake-P) + ICH9R Memory: 4096 MBytes @ 533 MHz, 7.0-7-7-20 - 4096 MB PC10600 DDR3 SDRAM - Crucial Technology CT51264BA1339.M16F Graphics: nVidia GeForce 8800 GT nVIDIA GeForce 8800 GT (G92GT/D8P), 512 MB GDDR3 SDRAM Drive: ST2000DM001-9YN164, 1953.5 GB, Serial ATA 6Gb/s Drive: ASUS DRW-2014L1T, DVD+R DL Sound: Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio [A2] Network: RealTek Semiconductor RTL8168B/8111B PCI-E Gigabit …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? לא ברור, כמה שצריך לעבודה רצופה וטובה. (לא יודע כמה צריך להשקיע) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הרבה (?) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם ממש צריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אדריכלות התוכנות: KeyShot, 3DsMax, AutoCad, Ravit, סקצ' אפ, vRay, Photoshop. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע (לא בשבילי) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות אני מניח? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד לצורכי לימודים(אופיס, אינטרנט וכ'ו), לאחר חקירה של הרבה מחשבים מצאתי כמה שרציתי ואף החלטתי לשדרג את הסכום שתכננתי להוציא מראש(3000-3500) על מנת לקנות מחשב קצת יותר חזק מהמינמום הדרוש לי. הפרמטרים שחשובים לי הם משקל ומהירות. אשמח לשמוע מה דעתכם על המחשב הבא: [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 19%, bgcolor: #000000]יצרן[/TD] [TD=width: 79%, bgcolor: #000000]Samsung[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 19%, bgcolor: #000000]גודל מסך[/TD] [TD=width: 79%, bgcolor: #000000]13.3 אינטש[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 19%, bgcolor: #000000]נפח זכרון[/TD] [TD=width: 79%, bgcolor: #000000]8GB[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 19%, bgcolor: #000000]משקל[/T…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט להנדסת חשמל, אני רוצה לקנות לפטופ שישרת אותי ב+/- 3 שנים שנשארו לי לתואר, הדרישות: - יישומים רגילים, צפייה בסרטים, תכנות בתוכנות דוגמת מטלב. - חשוב מאד שתהיה לו תחנת עגינה ייעודית שממנה יש יציאות HDMI, DVI, וRJ 45. - שיהיה יחסית קל (1.5 - 2 ק"ג), ובאיזור ה14" - תקציב עד 3200 ש"ח (לא כולל תחנת עגינה, שאשמח אם תוכלו לפרט גם עליה) בתודה, יובל.
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי את ההצעה הבאה במחיר 5300.. זה שווה? Enermax Ostrog 3250 Free Tools Usb3 SSD : מארז Enermax Naxn 650W Bronze ENP550AWT : חשמלי ספק Asrock Z87 Haswell Professional 4 Gold Edition : אם לוח Intel® Core™ Haswell i5 4570 3.2Ghz 6MB Cache : מעבד GlacialTech Iglue 1100CU PWM 1155 Silent Fan : קירור Crucial BallistiX 16GB ddr3 1600Mhz Kit : זיכרון Seagate Baracuda 1TB Sata3 6Gb/s 64MB Cache 7200 : דיסק Gigabyte GTX760 2GB ddr5 Full Hd : מסך.כ רעשים מנטרל HP 1260I MultiFormat X24 Sata ± DVD/RW : צורב Gigabyte KM7580 2.4Ghz 10M Wireless : אלחוטי סט 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחר…
-
- 2 תגובות
- 982 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי:4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך: אפשרי לנצל את כולו ואם זה קריטי גם לחרוג ממנו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציבעד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה): השימוש העיקרי הוא למשחקי מחשב כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): משתמש בתוכנות לעריכת תמונות כמו לייטרום וגם אופיס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: battlefiled 4, call of duty ghost וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
לחברי הפורום היקרים שלום רב, להלן הפורמט האישי: 1.תקציב מקסימלי: 4K 2.ניצול התקציב: עדיפות לחיסכון במידת האפשר. 3.חריגת התקציב: 500 ש"ח לכל היותר. 4.שימושי המחשב: שיעמוד בעומסים של מערכות וירטואליות, משחקים כבדים יחסית, פיתוח, ניטור רשת. 5.תדירות השימוש בתוכנות ואינטרנט: א. על בסיס יומ-יומי: אפלקציות WEB+אינטרנט (פייסבוק,אתרי פלאש כבדים וכד'), תוכנות קלות יחסית: VLC, WINAMP, WIRESHARK, BABYLON, NOD32, SKYPE וכד'. ב. לפי צורך/לעיתים רחוקות: מערכות וירטואליות, תוכנות ניטור, תוכנות וידיאו וסאונד כמו: Camtasia ו Any video converter , משחקים כבדים יחסית ואולי בעתיד תוכנות פיתוח. 6.ציוד היקפי: אין צורך בציוד עיקפי יש לי כבר הכל. …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כבד ! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Battlefield 4 ...כל החדשים שדורשים מחשב חזק ! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך גם מסך חדש ...בתוך התקציב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט ? לא שידוע לי 5. עד כמה…
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל מפרט לפי הצרכים הבא: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחרוג ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 4000 2. מה שימושי המחשב: משחקים, פיתוח תוכנה בקטנה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA 5 באטמן הבא וכ'ו מסך 21 רחב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה- בינוני 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-5 אני תמיד אכבה אותו בלילה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם ל…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עדכנתי את הטופס *תקציב: עד 2500 * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) מדיה (מוזיקה וצפיה בסרטים HD על גבי מסך טלויזיה) * גודל המסך? 13.3 או 14 * רזולוציית המסך? 1366x768 * משקל רצוי? עד 1.8 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד. 2-3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI חובה * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD 500GB לפחות * כונן אופטי? ללא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא למשל מחשב כמו זה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=846493 השאלה המתבקשת היא; האם מעבד סלרון יעשה את העבודה? אם כן, אשמח לחסוך את ההפרש או…
-
- 30 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
שלום לכולם פתחתי כאן לפני שבוע דיון ואחרי שקצת קראתי ובדקתי החלטתי לעדכן את המפרט שהציע לי idanmal במעבד ולוח אם תואם אני מניח שרובכם יגיד שהוא יקר מידי ולא משתלם אבל אשמח בכל זאת לשמוע את דעתכם תודה מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i7 4930K 3.4Ghz BOX LGA2011 כמות: 1 - מחיר: ₪2939 Gigabyte GA-X79-UD3 for 2011 socket ₪1145 מארז: באנדל - Fractal Design Define R4 + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪825 זיכרון: Crucial 16gb 2X8GB DDR3 1600Mhz - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪683 כרטיס מסך: Gigabyte GTX560 1GB GDDR5 UltraDurable - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪650 קשיח למחשב שולחני: …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש בשבוע/שבועיים הקרובים. המטרה העיקרית של המחשב היא ללימודים, אז רצוי שהוא יהיה יחסית קל ושזמן הסוללה לא יעשה בעיות. בנוסף, אני מעוניין גם לראות מידי פעם סרטים על המחשב ואולי לשחק קצת במשחקים (ברמה בינונית – יכול להריץ ברמה נורמאלית משחקים יחסית חדשים). * מטרות המחשב - לימודים בעיקר, אך גם צפייה בסרטים באיכות טובה ומשחקים ברמה בינונית. * גודל המסך - משהו כמו 15". בנוסף, אני חושב שלשם נוחות של עבודה אז עדיף לי ציפוי מט, תקנו אותי אם אני טועה. * רזולוציית המסך - משהו שיהיה נוח ללימודים ולצפייה בסרטים באיכות HD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא משהו מיוחד. * משקל רצוי - שיהיה נוח, הייתי אומר משהו כמו 2.5KG. * זמן סוללה - משהו שיספיק ליום לימודי…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 [כמובן שאני יכול להגדיל אך לא מעוניין עקב דרישות] א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? יכול להחרוג עד 100 אבל לא רואה סיבה למה כן אלא אם תשכנעו אותי שיש צורך לפי הצרכים שלי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) : עבודה משרדית + משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אכן גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. שואף לשחק בהגדרות גבוהות : GTA V FIFA 14 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מ…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-