ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני רוצה לרכוש (אחרי 5 שנים) מחשב חדש. הדבר האחרון שנשאר לי לבחור (ואולי המורכב ביותר) הוא הלוח אם. ללא שום ספק אני מעוניין בלוח אם של Asus, אבל די קשה להחליט איזה. נתונים כללים: מחיר בסביבות 700-1200 שקל OC לא מעניין אותי אני לא מתכוון להשתמש ביותר מכרטיס מסך אחד בו זמנית (באופן כללי אני קונה רק Nvidia) מטרת המחשב: Gaming אשמח לשמוע דעות - - - תגובה אוחדה: - - - טוב, נראה לי שצמצמתי את הבחירה ל Delux vs Sabertooth
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מאוד מעוניין להבין האם כדי ומה כדי לי לשדרג במחשב הנוכחי שלי? והאם יש עניין אולי בכלל לקנות אחד חדש לגמרי. הצרכים שלי זה לעבודה + משחקים. ובזמן האחרון אני מגניב קצת "הזדקנות". המפרט: CPU: Intel® Core i5-2500 CPU @ 3.30GHz Motherboard: ASUS P8H67-M Graphic Card: Sapphire ATI 6950 2GB GDDR5 RAM: Mushkin 4GBx2 (total 8GB) SSD: SAMSUNG SSD 830 ... Arctic Cooling Freezer 7 SeaSonic 600W Active PFC80+ Antec Two Hundred ATX Mid Tower Gaming Black Case תודה רבה !
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בוקר טוב! אני מתחיל בימים אלו את לימודיי באדריכלות נוף, ואני מעוניין בקניית מחשב נייד שיתמוך בהרצת אוטוקאד בצורה מיטבית. לפני הכל, מהן הדרישות להרצת אוטוקאד? ממי שיודע, כי בדקתי בדרישות החברה ולא צוין שם כרטיס גרפי כזה או אחר, אבל משיטוטים ברשת משנים קודמות נכתב שרצוי שיהיה כרטיס מסך, מסדרת quordo אין לי רקע במחשבים ניידים, בטח שלא בכרטיסי מסך מסך זה, אשמח להמלצות למחשב נייד. תקציב? 2000-3000 ש"ח, אם אני הוזה וצריך סכום גבוה יותר,עדכנו אותי * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) סטודנט, הרצת אוטוקאד בצורה מיטבית * גודל המסך?14-15.6 לא יותר ולא פחות. * משקל רצוי?לא מעל…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5K עד 500 ש"ח חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש סטנדרטי של מחשב בייתי - אינטרנט, כתיבת מסמכים צפייה בסרטים עריכה גרפית ב Photoshop ו Blender דרישות מינימום ל Photoshop : Intel® Core 2 or AMD Athlon® 64 processor; 2 GHz 8 GB recommended OpenGL 2.0 support דרישות ל Blender: CPU 64-bit quad core RAM 8 GB recommended OpenGL 3.3 graphics card with 2 GB RAM - recommended 4GB 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדו…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך לפטופ כמה שיותר מהיר רק לאינטרנט והבעיה שאני צריך לפטופ ממש קטן מקסימום 11 אינץ חשבתי על זה מה אתם אומרים? מחשב נייד עם מסך מגע - Lenovo Flex 10 5940-5478 - צבע שחור
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תקציב מקסימלי - 4k מועדף ניסיון לצמצם את המחיר, חריגה עד 700 שקלים לטובת הגדלת הייעוד לטווח הארוך תתקבל בברכה המחשב ישומש לרוב כמכונה לעריכה גרפית בשימוש במסך המובנה גיימינג פחות חשוב היות והגדרות מדיום מספקות את צרכיי התוכנות לשימוש הינם פוטושופ אילוסטרייטור אדובי פרמייר ואפטר אפקטס המסך המועדף הוא 1080p לא בתקציב שלי מסך ברזולוציית 4k לא נדרש ציוד היקפי כלל מעדיף מכשיר שקט אך חשוב מאוד שיהיה בעל מערך קירור מעולה+ לא מתוכנן oc מערכת הפעלה לא נדרשת אין העדפה לחנות כלשהי זמינות המחשב הינה עד בעוד לחודש מהיום חיבור מועדף usb-c אם כי אפשר להתפשר, tb-3 לא נדרש כעת, כונן קשיח ssd לפחות 128 עם אחסון hdd אחד …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב מינימלסטי עבור גלישה באינטרנט אופיס וצפייה בסרטים אין צורך כרגע בציוד הקפי האם המפרט שבלינק המצורף סביר בעינכם או שאתם רואים חסרונות כלשהם האם מעבד i3 אסוול מספיק חזק לצרכים שפרטתי נא תגובתכם המהירה http://www.ynetshops.co.il/ItemDetails.aspx?auction_id=22983478&af=2557&olcamp=hp_159x120_MICRO_RED&utm_source=ynet.hp&utm_medium=kniyot_159/120&utm_campaign=MICRO_RED&utm_content=ynetshops-kniyot_159/120 - - - תגובה אוחדה: - - - זהו הלינק המלא http://www.ynetshops.co.il/ItemDetails.aspx?auction_id=22983478&af=2557&olcamp=hp_159x120_MICRO_RED&utm_source=ynet.hp&utm_medium=kniyot_159/120&utm…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אופציה ראשונה: Dell G5 15 9th Generation Intel® Core™ i7 Processor NVIDIA® GeForce® GTX 1660 Ti 15.6-inch FHD Display 256GB Solid State Drive + 1TB Hard Drive 8GB Memory אופציה שניה Dell G5 15 Gaming 8th Generation Intel® Core™ i7 Processor NVIDIA® GeForce® GTX 1060 15.6-inch FHD Display 256GB Solid State Drive + 1TB Hard Drive 16GB Memory ההבדל בינהם הוא בסה"כ 50 דולר. הכרטיס גרפי החזק יותר (GTX 1660 Ti) קיבל ציון גבוה משמעותית במשחק PUBG... השאלה אם בכרטיס המשופר לא ארגיש בחסרון של הזיכרון? (8 ג"ג מול 16 ג"ג) הבנתי גם שהדור התשיעי של אינטל לא ישפיע ממש לטובה בביצ…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם הבן שלי עולה לתיכון ואני רוצה לקנות לא מחשב הוא הולך ללמוד בכיתת מחשבים . הוא גם רוצה לשחק במשחקים הללו : Minecraft Fortnite Call of duty warzone Rocket league GTA 5 התקציב שלי 4000-4500 ( מקסימום 5000 ) ש׳ח עבור מחשב ו עד 1600 ( מקסימום 2000 ) ש׳ח עבור מסך האם מחשב כזה יכול להטעים : https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=18309? אם כן – יש צורך באיזה שפורים/שינוים? האם אפשר לקנות משהו זול יותר? איזה מסך מומלץ לקנות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן קניתי לפטופ של אסוס K55A ואיך אני יכול לבטל את האפשרות לטעינת הסוללה כאשר הוא מחובר לחשמל? פשוט מה שקרה לי עם מחשב נייד של DELL, המחשב תמיד היה מחובר לחשמל כאשר הסוללה היתה בפנים ומה שגם לזה שהסוללה נשרפה, מאז לימדו אותי בDELL שיש אופציה של ביטול טעינת הסוללה מה שאומר גם אם הסוללה במחשב והוא מחובר לחשמל הסוללה בעצם לא נפגעת. השאלה אם יש אופציה כזאת באסוס גם?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני בנתיים מתלבט בין שלושת המחשבים הבאים: [h=1]DELL XPS Intel Core i5 4GB Memory 128GB SSD 13.3" Ultrabook Windows 8 XPS13R2-1250sLV[/h][h=1]http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834200796[/h] [h=1]SAMSUNG Series 9 Intel Core i5 4GB 128GB SSD 13.3" Premium Ultrabook Silver (NP900X3D-A04US)[/h]http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834131458 [h=1]HP Spectre Intel Core i5 4GB 128GB SSD 13.3" Ultrabook (NV13-2150NR)[/h]http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834256353 תקציב עד 900 דולר * מטרות המחשב? שימוש סטנדרטי של סטודנט * גודל המסך? 13 * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 1.5 קילו * האם נ…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ההודעה נערכה דרוש מפרט בעיקר לשימוש רגיל ויומיומי של המחשב בעיקר לשמיעת מוזיקה ולגלישה באינטרנט. בעיקר דרוש נפח זכרון פנימי גדול וכמו כן נפח של כ 80 גיגה. המעבד ולוח האם לא צריכים להיות מפוצצים משהו. רק מחשב שירוץ מהר בלי יותר מידי בעיות ובאגים. כל שאר הדברים שיהיו סבירים. בלי מסך. תודה רבה לעונים..
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ואולי גם למשחקים ישנים אבל זה לא רלוונטי כל כך... הנה מפרט שהרכבתי, תגידו לי איך הוא: מעבדי AMD Athlon™64 3000+ (S-939) VENICE CORE 940ש"ח לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE K8N51GMF-9 s939, NF4, VGA, PCI-E, SATA II 470ש"ח זכרונות DDR 400 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 270ש"ח דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 160GB SATA II 7200RPM 8MB 465ש"ח מארזים SPL 6102 Black & Silver 270ש"ח SYSTEM ASSEMLY 190 סה"כ 2605 אם יש הצעות יותר טובות, עד 3000 ש"ח.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש מפרט ב5K ללא חריגה. כולל מקלדת לוג'יטק 250 דלוקס ואת העכבר רייזר דת'אדר אני קונה בנפרד. מיועד להחזיק משחקים כמו קרייסיס COD4 וכו' חלק ברזולוציות נורמליות+.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, אני זקוק לעזרה עם מפרט למחשב ביתי בתקציב הרשום. עיקר העבודה – עיבוד תמונות (לא גרפיקה) ברזולוציה גבוהה בעזרת PS ו-lightroom וסריקת נגטיבים ועיבודם (יש לי כבר סורק) נדרשת גם יכולת שימוש כמחשב ביתי (אופיס, אינטרנט, צפייה בסרטים מדי פעם, משחק לא תובעני מדי פעם, עריכת סרטים ממצלמה ביתית לעיתים רחוקות מאוד) כיום אני משתמש במחשב שגם הרכבתי בעזרתכם האדיבה לפני הרבה זמן (כאן) המחשב עבר מספר שדרוגים עם הזמן (זיכרון, SSD) אבל כבר לא מספק את הצרכים. בגדול המפרט של "מחשב דו-מימד חזק" שמופיע באתר נראה לי הגיוני, אשמח לחוות דעת (ולהתאמה לשאר הייעודים שלי), ובכל מקרה אני צריך המלצה קונקרטית לגבי המארז – קשה לבחור ברשת מארז רק עפ"י שם החברה. אני זקוק למשהו יציב, איכותי, מאוור…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב,ברצוני לקנות מחשב חדש - מ-א 'ועד ת' (זאת אומרת הכל פרט למסך.) כאמור אינני מתפשר על טיב ואיכות הרכיבים. אני שואף תמיד להכי מתקדם,הכי איכותי,הכי חזק (תוכלו לראות מפרט מצד ימין) התרגלתי לעבוד עם מחשב אמין ויציב כך שלא אוכל להרשות לעצמי עכשיו לחסוך פה ושם אלא אצטרך להשקיע מכל הכיוונים כי כשאני קונה מחשב זה לכמה שנים טובות(3 לפחות) - אי לכך נשאלת השאלה : האם עכשיו,זאת אומרת בתקופה הזאת-זה זמן טוב לקנות מחשב? איך המחירים? הטכונולוגייה נחשבת ליציבה? או שמחר ייצא איזה סוקט\חריץ\או שבב שלא יתאים לחומרה של מחר? במידה וזה זמן טוב,אפשר לבקש מכם שתבנו לי מפרט שיכלול את הפרטים הבאים : לוח - שיידע לעמוד ב OC,שיכלול כמה שיותר פצ'רים,ותמיכה טובה של דרייברים,ביוסים וכיו"ב…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב נייד, עד 2600 שקל, עם אפשרות לחרוג בכ-500 שקל (אבל עדיף מאוד להמנע). המחשב ייקנה באילת. מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט ואופיס, קצת סרטים. גודל המסך? עדיף 14"-15". לא משנה מאט\מבריק. רזולוציית המסך? עדיף FHD, אבל אפשר להתפשר על HD. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות למקלדת עם numpad ומוארת, אבל לא חובה. משקל רצוי? עד 2.5 ק"ג, עם עדיפות לפחות מ-2. האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI\DVI\DP, לא משנה אם בגודל מלא או מוקטן. לפחות שתי יציאות USB, מתוכן לפחות אחת USB 3 Bluetooth? כן. גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? או HDD עם מקום לM.2 או mSATA לחיבור SSD; או SSD בנפח 120GB לפחות, עם אפשרות להוספת HDD בנפח 500GB – גם אם ע"י הוצאה של כונן או…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5.6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? האמת שכמה שיותר פחות יותר טוב , בהתחלה היה התקציב שלי 4.5K אבל איכשהו זה עלה.. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ5.6K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי רשת בעיקר כמו Black Desert , LoL, Overwatch, Heroes of the Storm, WoW, Diablo 3... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 מסך P2250 Samsung -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בי…
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש בקרוב, נניח תוך 5-6 חודשים גג. המחשב יהיה מיועד למשחקים כבדים, בתקציב של כ - 4000-5000 שח ללא מסך. אני אשמח לשמוע את דעותיכם בנוגע למתי יהיה הכי משתלם לקנות את המחשב - לדוגמא אני יודע שבקרוב ATI משיקה אתה הדור החדש של כרטיסי המסך שלה, מה שסביר להניח שיגרום לירידות משמעותיות במחיר כרטיסי המסך. בנוסף אני מעוניין לדעת האם המחירים של מסכי LSD צפויים לרדת בקרוב, והאם כדאי לחשוב על מסך כזה בהנחה שיש לי משהו כמו 1300 שח להוציא עליו. תודה מראש, ליאור.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, בהתאם להוראות, אשיב על השאלות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3000 - 3500 ש"ח. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משרדיות, משחקים כבדים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. אין צורך. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי אין רכיב כזה 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? AMD במעבדים, AMD-ATI בכ.מסך, אבל אני פתוח לאפשרויות. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם…
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. מתלבט בין שני מחשבים ניידים לצורך צריכת תוכן (גלישה, סרטים, חיבור לטלויזיה ועוד), ומעט יצירת תוכן (פיתוח ותחזוק אתר וורדפרס, פוטושופ, אילוסטרייטור). המשתמשת העיקרית - אשתי בעלת אייפון, אוהבת מוצרים של מק ועיצוב המוצר חשוב לה מאד. מהצד האחד "128GB 2015 Macbook pro 13 (לפני שהורידו את כל היציאות והעלו את המחיר ב2016) מחנות ishare בארץ. מהצד השני Microsoft surface book 128GB גרסה לפני אחרונה (לפני שהוסיפו קצת סוללה, כרטיס גרפי והעלו את המחיר) בהזמנה מאמאזון ארה"ב שני המחשבים עולים כ4800 ש"ח לפני מע"מ (עבור עסק של אשתי- מעצבת שמלות כלה "יערה נצר"). ייתרונות המק עבורי: 1. כבר שנים מדברים על קניית מק + עיצוב שאשתי אוהבת. 2. …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
OK הסיפור הוא שההורים שלי רוצים שאני אשדרג להם את המחשב כי הוא עושה המון צרות ! הלוח אם דפוק מיסודו SOS (אני צריני) ולאחרונה הוא התחיל להוציא הודעות שגיאה של ה BIOS וזה הביא להחלטה להחליף אותו סופית כרגע יש שם PIII 666 כרטיס רשת 10MB ו 128 MB זיכרון אני רוצה להרחיב להם ל 256 MB ולמצוא איזה לוח אם שכולל הכל *זה נראה לי ממש מומלץ למפרט כמו שלהם ...* יש משהו כולל כרטיס רשת 10\100 ? ... תודה מראש רוי
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה אחים שלי אני צריך מפרט מחשב משהו למשחקים... יש מצב אני משיג גגגגגגג 3500 שקל אני צריך רק את הכונן עצמו... ואין לי מושג מה לקנות ראיתי את כל ההצעות שלכם פה אבל אני מעדיף שתהייו ספציפים.. ואם מישהו מוכן להסביר לי מה עדיף amd או pentuim ואיזה כרטיס מסך עדיף geforce או radeon ואם עדיף לחכות קצת..... אבל מצד שני תמיד אני יצטרך לחכות כי תמיד יוצא תכף משהו יותר טוב ויורד המחירים חחח קיצר אחים שלי באמת תודה תודה מראש ועוד משהו אחרון.... חחח הסרחתי אותה הא?! הקטע שאתם שמים פה מחירים שאין לי מושג מאיפה הם.. חשוב לי לקנות מחשב מחנות באזור שלי... (קרית שמונה) והכי זול פה לדעתי זה.. www.omc.co.il www.mardanit.co.il אז אתם מבינים צריך שהמחירים יהיו בערך אותו דבר.. (כן אני יודע …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
- תקציב של 2000 ש"ח או פחות - המחשב ישמש בעיקר לגלישה, לצפייה בסרטים (גם HD), עבודה משרדית ומשימות פיתוח פשוטות. המחשב לא מיועד למשחקים. יש לי נטייה לעבוד עם מספר גדול של חלונות בו זמנית. - אין צורך בציוד היקפי. - עדיפות למחשב שקט - המחשב יהיה בחדר מגורים. - לא מתוכנן אוברקלוקנג. - אין צורך לכלול מערכת הפעלה (הוא הולך להריץ לינוקס) או הרכבה. - כנראה שהולך להירכש בivory או KSP בנתניה. - למחשב שלי כיום יש כרטיס טלוויזיה שמחובר בPCI2. אני אשמח להעביר אותו אם יש לוחות מודרניים עם חיבור מתאים. גם תמיכה בחיבור IDE ללוח יכולה להיות נחמדה גם היא בשביל לחבר את הדיסקים הישנים ואת הצורב שקיים. - אני רוצה אפשרות לחבר את המחשב לשני מסכים. מה אומרים המומחים? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
להלן המפרט: מעבדי אינטל Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 1GB Kingston Value זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 1GB Kingston Value דיסקים קשיחים Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך Sapphire HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E צורבים LG DVD±RW GH22NP20 x22 Black IDE מארזים CoolerMaster CM 690 Black (No PSU) ספקי כוח Corsair VX 450W Active PFC 12cm Fan מחיר החבילה 3410. (כולל עבודה) נבנה בKSP.
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-