עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? סביבות 1500 רק למחשב. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המפרט הוא למחשב לסלון, בעיקר אינטרנט וסרטים באיכות גבוהה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). טלויזיה בHDMI ומסך מחשב, יהיה ב1680 או 1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? סרטים באיכות גבוהה (אפילו כאלה ששוקלים 30GB). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך, ראו למטה. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by stormrider,

שלום, אני מעוניין בנייד בסביבות 2000 ש"ח. ניתן לחרוג במידת הצורך. * מטרות המחשב? שימוש ביתי, בעיקר תוכנות אופיס וגלישה באינטרנט. * גודל המסך? 15.6" * משקל רצוי? ממוצע * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) זמן סביר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) כן, יציאות לטלוויזיה * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) 500 GB, עדיף ssd במקום אם אפשר (כמובן בנפח נמוך יותר) * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל דרישה מיוחדת ש…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Riddler,

הי, אני עוזר לחבר להרכיב מחשב שישמש למשחקים, בתקציב של 6000 ש"ח: 1. מה התקציב המקסימלי? האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? 6000 ש"ח, אפשר לחרוג בכמה מאות שקלים אם זה מצדיק. 2. שימושים - משחקים. איזה משחקים - הכל והרבה. אני מחפש גם מסך, כנראה יהיה 22-23 אינץ', אני מניח שאולי אפילו ה Dell 2209WA. הגדרות גרפיות על המקסימום האפשרי. 3. ציוד נוסף - מסך 22-23. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל) - כונן דיסקטים. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 6. נורמלי, שלא יתן הרגשה של לגור ליד נתב"ג. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה - לא. יותקן Win7 64bit. 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ס…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום, אחרי סקר שוק ענקי אני מתכנן לרכוש מחשב נייד עוד השבוע או שבוע הבא... ואני מתלבט אין כמה דגמים שהם קצת שונים - הדרישות שלי הן בעיקר שיהיו ניידות (זמן סוללה כמה שיותר גדול) והשימושים שלי לא כבדים - בעיקר סרטים וכתיבה של קוד (C/C#/PHP וכ"ו דרך קומפיילרים שלא דורשים יותר מדיי גם כן) והדברים הרגילים כמו גלישה באינטרנט ואופיס וכ"ו אני מתלבט בעיקר בין Aspire AS5750-2414G50MN http://www.mwave.com.au/sku-31010933-Acer_Aspire_AS5750_2414G50MN_Notebook_Intel&_174;_Core_i5_2410M_dual_Core_Proces#Specs היתרות שלו לדעתי זה המעבד i5 שהוא יחסית מאוד חדש אבל החיסרון הוא המסך 15.6 שהבנתי שיגרום ל"ביזבוז" סוללה.. ומחשב אחר שהסתכלתי עליו הוא Samsung Q330 http://www.techrada…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום אני מתכנן לקנות לפטופ הצרכים שלי הם: בפנאי אני דיגי שעובד באירועים עם הלפטום אז אני צריך מחשב חזק יש יתרון לכרטיס מסך כדי שאני אוכל לתקלט עם קליפים. בנוסף אני איש סיסטם אז המחשב הוא גם לצורך לימודי כלומר הרצת מכונות וירטואליות על גביו. + אני חובב פוטושופ חיפשתי באינטרנט ומצאתי את המפרטים הבאים כאשר מצורפים גם המחירים שהאתר חישב לי כרגע יש לי HP Pavilion dv6670ej אבל אני רוצה לעלות רמה. אשמח אם תייעצו לי. HP dv7t Quad Edition series Processor: Intel® Core i7-820QM Quad Core Processor (1.73GHz, 8MB L3 Cache) with Turbo Boost up to3.06GHz Memory: 8GB DDR3 System Memory (2 Dimm) Hard Drive: 1TB 7200RPM SATA Dual Hard Drive (500GB x 2) with HP ProtectSmart Hard Drive Prot…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. היי, קניתי כרטיס מסך חדש , MSI GeForce GTX 1070 GAMING X 8G Graphics Card וכנראה שאני צריך לשדרג את המחשב בכדי להנות ממנו כמו שצריך. אני צריך מעבד,לוח אם, זיכרון. יש לי מארז Raidmax Viper Bottom design PS ככה שלא בטוח שצריך אחד חדש. המשחקים הם FPSים חדשים, משחקים כמו The Division ,ghost recon wildlands ומשחקים חדשים מהסוג הנ"ל. אני רוצה מחשב שיחזיק לפחות לשנתיים שלוש הקרובות. תודה,

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Black Knight,

אני מבקש מפרט מחשב שישמש בעיקר למשחקים סרטים וכו'.. ציוד היקפי כמו מסך רמקולים עכבר ומקלדת לא צריך. מארז כן. תודה.

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום חברים, בניתי לי מפרט בהשראה של מפרט שחבר הכין לי והייתי רוצה לקבל עליו חוות דעת ובמידת הצורך תיקון או שינוי של חלק מהחומרה שבחרתי. המפרט הוא: http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=57c2db34aa759 מעבד: 1099 ₪ - * מבצע * - Quad Core i5 6600K Skylake 3.5Ghz S1151 לוח אם: 599 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-Z170-Gaming K3 S1151 זכרון: 349 ₪ - * מבצע * - 16G (2x8GB) Kingston DDR3 1600Mhz כרטיס מסך: 1329 ₪ - * חדש במבצע * - Gainward GeForce GTX1060 6G D5 1506MHz-1708MHz Dual-Fan דיסק קשיח: 289 ₪ - * חדש במבצע * - SSD Kingston 240G Sata3 UV400 דיסק קשיח: 225 ₪ - Seagate 1T 3.5' Sata3 Barracuda 7200RPM 3 Years Warranty מארז: 329 ₪ - Corsai…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by ziko,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב מינימלסטי עבור גלישה באינטרנט אופיס וצפייה בסרטים אין צורך כרגע בציוד הקפי האם המפרט שבלינק המצורף סביר בעינכם או שאתם רואים חסרונות כלשהם האם מעבד i3 אסוול מספיק חזק לצרכים שפרטתי נא תגובתכם המהירה http://www.ynetshops.co.il/ItemDetails.aspx?auction_id=22983478&af=2557&olcamp=hp_159x120_MICRO_RED&utm_source=ynet.hp&utm_medium=kniyot_159/120&utm_campaign=MICRO_RED&utm_content=ynetshops-kniyot_159/120 - - - תגובה אוחדה: - - - זהו הלינק המלא http://www.ynetshops.co.il/ItemDetails.aspx?auction_id=22983478&af=2557&olcamp=hp_159x120_MICRO_RED&utm_source=ynet.hp&utm_medium=kniyot_159/120&utm…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אני כרגע לא כותב על העניין של הכסף אני ארשום איזה מחשב שאני חושב שאני רוצה ואתם תגידו איפה כדי לשפר כרגע אל תתיחסו לעניין של הכסף כמחשול רק לא להגזים מידי אני רוצה ככה מעבד 3.4 זה הכי גבוהה היום נכון? RAM גיגה אחד. הארד דיסק 200 GB GeForce 7800 Ultra או אולי NVIDIA GeForce 7900GT זה מה שחשבתי בנתיים עם אתם יכולים לתת לי את השמות המדיוקים שאתם ממליצים ולהוסיף כמובן את שאר חלקי המחשב כרגע בלי הגבלת כסף אבל לא להגזים מאוד תודה רבה :]

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. עם גירסה חינמית של חלונות, שקט מוחלט תודות לקירורים פאסיביים ושבבים ממשפחת האטום – ניידים חדשים מבית אסוס, טושיבה ו-HP רוצים לתת פייט לניידי ה-Chrome OS הפופולריים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%aa%d7%a9%d7%95%d7%91%d7%94-%d7%9c%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%9e%d7%91%d7%95%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93%d7%99-%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-8-1-%d7%96%d7%95%d7%9c%d7%99/

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by kalda01,

האם יש שיקולים מיוחדים כאשר בוחרים לוח אם שיתאים למערכת המיועדת להרצת לינוקס? האם יש בעיות תאימות או חוסר בדרייברים?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. לחברי הפורום היקרים שלום רב, להלן הפורמט האישי: 1.תקציב מקסימלי: 4K 2.ניצול התקציב: עדיפות לחיסכון במידת האפשר. 3.חריגת התקציב: 500 ש"ח לכל היותר. 4.שימושי המחשב: שיעמוד בעומסים של מערכות וירטואליות, משחקים כבדים יחסית, פיתוח, ניטור רשת. 5.תדירות השימוש בתוכנות ואינטרנט: א. על בסיס יומ-יומי: אפלקציות WEB+אינטרנט (פייסבוק,אתרי פלאש כבדים וכד'), תוכנות קלות יחסית: VLC, WINAMP, WIRESHARK, BABYLON, NOD32, SKYPE וכד'. ב. לפי צורך/לעיתים רחוקות: מערכות וירטואליות, תוכנות ניטור, תוכנות וידיאו וסאונד כמו: Camtasia ו Any video converter , משחקים כבדים יחסית ואולי בעתיד תוכנות פיתוח. 6.ציוד היקפי: אין צורך בציוד עיקפי יש לי כבר הכל. …

14. שלום, הדרישה היא למחשב בגודל 15.6" עם חיבור סיריאלי , RS232. שער המפרט זניח (כל מעבד כפול ליבה, כרטיס מסך מובנה ו 2G זיכרון יעשו את העבודה). קיימים עדין מחשבים בשוק עם החיבור הנ"ל? תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אני זקוק למפרט למחשב מבוסס Mini-ITX למחשב לשימוש משרדי. יש חיה כזאת? עריכה: לא מתוכנן OC, לא מתוכנן Gaming, רצוי שיהיה שקט אבל זה לא קריטי התקציב לא חשוב, שיעלה כמה שצריך. עריכה: תקציב עד 3000 ש"ח המחשב הולך להיות מוצמד מתחת לשולחן ולכן המארז צריך להיות קטן ככל שאפשר. מארזי Micro ATX פשוט גדולים מדי.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Adun,

אני כבר זמן רב מעוניין לקנות מחשב חזק לגיימינג, אחד כזה שיהיה מסוגל להריץ את המשחקים החדשים ביותר באיכות הגבוהה ביותר, עד כמה שזה אפשרי.. התקציב שלי הוא 10,000 ש"ח שחסכתי, עם חריגה עד 2000 ש"ח (כלומר 12 אלף). כן, זה סכום גדול, השאיפה לא לבזבז את כולו, אבל בגדול זה מה שהקצבתי לעצמי לטובת מחשב איכותי וחזק. יש לי 2 התלבטויות. הראשונה היא, האם לקנות מחשב גיימינג מורכב מראש מהחנות, או להזמין חלקים בניפרד, ולהרכיב בבית (שזאת השאיפה שלי). לצערי אני לא מכיר כ"כ בחנויות וכו', חוץ משתי הרשתות הגדולות; אייבורי ו KSP. עיינתי באתרים שלהם ומצאתי שם מפרט בכל אחד מהם, בסביבות ה 10 אלף. http://www.ivory.co.il/catalog.php?act=cat&id=1011&orderBy=priceHigh http://ksp.co.il/?select=2…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום. חנות TAG מחשבים פירסמה בקופון של המדינה הצעות למחשב במחיר שנראה קצת לא סביר: מחשב intel pentium 4 3 ghz 800 mhz - אינטל "פרסקוט מקורי. לוח אם - ASUS מקורי - 3 שנות אחריות. מארז מהודר SUPER ATX 400 W זכרון מהיר DDRAM 256 MB דיסק קשיח מהיר - 120GB 7200 RPM UDMA כרטיס מסך מקצועי מהדור החדש GFORCE FX 5500 128 MB DDR + TVOUT +DVI כרטיס קול 6 ערוצים סראונד 5.1 כרטיס רשת הכנה לאינטרנט 10/100 צורב DVD מהדור החדש DVD-RW X8 רמקולים סטריאו איכותיים 400WATT PMPO מקלדת מקצועית - עכבר גלילה לאינטרנט. מסך MAG / LG 17 מקורי. כל זה במחיר 3399 - לטענתם במקום 4200. ההצעה נראית לא סבירה - מה ה"קטש" ?? דעתכם! רמי

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום לכולם, עבר זמן רב מאז שהשתתפתי פה בפורום המחשב שלי כבר בן 5 או יותר, ואני זקוק למחשב חדש באופן דחוף אני גם עובר לגור לבד, בקרוב מאוד, כך שזו הזדמנות טובה. היות ואני כבר מזמן לא מתמצא בשוק החומרה העדכני, החלטתי הפעם להיעזר באנשים שבקיאים בו יותר ממני. המטרות: היות ואני סטודנט אני אשתמש במחשב בעיקר לאינטרנט+אופיס *אבל* - גם לסרטי HD כבדים במיוחד. בנוסף, אפשר להגיד שגם הגלישה היא כבדה (גולש במקביל ב-50+ טאבים). המסך שאליו מיועד המחשב הוא 2408WFP של DELL, וכבר יש לי אותו כך שאין צורך לרכוש מסך. הערה חשובה נוספת היא שאני *כן* מעוניין שהוא יהיה מסוגל להריץ משחקים, כשאמת המידה מבחינתי היא היכולת להריץ את המשחק FALLOUT 3 בצורה יותר מסבירה. אני מקווה שזה עונה לקריטריו…

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. בנוסף אין צורך בסידירום, צורב, פלופי, רמקולים, עכבר, מקלדת. חשבתי אולי לקנות את הזכרונות מk.s.p ואת יתר המחשב מאחת משתי החנויות הבאות http://glob-net.com או http://www.logicpc.co.il/heb/default.aspx. מה אתם אומרים?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. היי אשמח לעזרה במציאת מחשב נייד טוב לצורך לימודים/משחקים/מערכות וירטואליות במקביל/תוכנות כבדות. מחשב קל אם אפשר 15.3 אינץ' אם יש גם קורא טביעת אצבע אז מעולה. אשמח לעזרה בבחירה,בינתיים ראיתי כל מיני דגמי Dell Asus ולנובו שיכולים להתאים אבל אני לא רוצה להתחרט על הבחירה ולהשקיע באזור ה6 עד 7 אלף למטרה הזו. תודה לעונים במהרה וחג שמח!!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by mms112,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח במידה ומצדיק. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושי המחשב הם ללימודים, עבודה עם office, תכני HD , משחקים קלים לדוגמא: minecraft. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). office. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מעט -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. minecraft ובהמשך משחקים אחרים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אהלן אני צריך שתתנו לי המלצה על מפרט חזק שיריץ משחקים כבדים כמו bf4, gta v, crysis 3, far cry 3 על ההגדרות הכי גבוהות וגם כן מיועד לעריכה גרפית עדיפות גבוהה מאוד לכרטיס Gigabyte Geforce GTX770 WINDFORCE X3 OC 2G הינה מחשב לדוגמא שאני מתעניין בו, אני אודה אם תביאו עליו חוות דעת גם: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10195 1. מה התקציב המקסימאלי?: 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?: כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: 100 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?: גיימינג כבד ועיצוב גרפי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד ל…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שימוש במחשב: 1. דחיסת וידאו ( בד"כ לDIVX וכדומה ) 2. לכידת וידאו ( דרוש כרטיס לכידה מאנטנה ). 3. משחקים. 4. חלונות XP. בנוסף הייתי בעוניין ב: 1. מחשב שקט. 2. חסכן בחשמל. 3. דיסק גדול ( 500 - 750 GB ו). 4. יציאת HDTV לטלוויזה. 5. צורב DVD. בנוסף לא יזיק מארז יפה ... תודה רבה

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אני צריך מפרט למשחקים ב4K ללא ציוד היקפי כלומר בלי מסך ומקלדת וכאלה שטויות רק קופסא עם חלקים ואת ההרכבה אני מבצע בעצמי לא מתוכנן OC(אובר קלוק) תודה רבה

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by OPG bongo,

מחפש מחשב שיריץ משחקים כבדים טוב 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000. כן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפי…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.