ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני צריך את עזרתכם בהרכבת מפרט למחשב לשימוש משרדי, המטרה היא להישאר בטווח מחירים הזה, כי אני לא רואה סיבה לחרוג ממנו למחשב משרדי. אין צורך בציוד היקפי נוסף. תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד של HP, בגדול כבר נסגרתי על דגם ספציפי : HP Pavilion DM3-1010ej שמתי לב שמספר חנויות כמו : KSP, IVORY, BUG... מציאות את אותו הדגם בשם טיפה שונה HP Pavilion DM3-1100ej ובמחיר יותר גבוהה. משיהוא יכול בבקשה להסביר לי האם מדובר באותו הדגם ? ובמידה שלא - מה ההבדל בינהם ? DM3-1010ej / DM3-1100ej
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק חדש שיצא ושהולך לצאת, אני חושב שמיותר לציין שמות משחקים אני פשוט מחפש מחשב שיוכל להריץ הכל נכון להיום -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם , הוצע לי מחשב יד שנייה(מחברת היי טק) במחיר שנראה לי אטרקטיבי. מכיוון שאינני מבין בניידים אשמח לשמוע את דעתכם האם זה כך: מחשב IBM R40C מעבד 1.3 512 זכרון דיסק 20 גיגה , יש סידי , POWER SUPPLY ו PORT REPLICATOR וגם WIFi מחשב IBM R40 מעבד 1.8 512 זכרון דיסק 20 גיגה , יש סידי POWER SUPPLY ו PORT REPLICATOR אין WIFI המחשב הראשון 1600 ש"ח השני 1400 . לשניהם מערכות הפעלה מותקנות אחרי פרמוט. האם זה משתלם בתור יד שנייה? זה לא יהיה עגלה לצרכים משרדיים? אני מבין בבהרכבת מחשבים אבל לא בניידים , האם יותר משתלם לי לקחת את המחשב הזול ולהוסיף לו כרטיס רשת אלחוטי בעצמי? איך אני עושה זאת? תודה מראש !
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש מפרט למחשב, שיריץ לי בעיקר משחקים כבדים, סרטים ומוזיקה. התקציב שלי הוא 6000 ש"ח. כמה הערות: *חובה לוח שתומך בSLI. *לפחות גיגה זיכרון. *לא חובה מסך. ופרט חשוב מאוד: חובה אפשרות לתשלומים. תודה רבה.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי אז הנה מפרט שבניתי בשביל חבר של אמא שלי הוא צריך לבית אך לעבודה משרדית מסך LCD חובה.. CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 577.25 ] 1 Motherboards for AMD : Gigabyte GA-7VT600/1394 VIA KT600 Motherboard (DDR400+, AGPx8,5.1 Sound, 1394, ATA133, LAN, USB 2.0) [ ¤ 474.03 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 2700 Samsung Original Memory [ ¤ 257 ] 1 CPU Cooling : Spire WhisperRock III CPU Cooler for AMD [ ¤ 67.5 ] 1 Hard Discs : Western Digital 40GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 371.23 ] 1 Video Cards : Leadtek Winfast Geforce 4 MX440 AGP8X 64MB DDR Video Card [ ¤ 273.31 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ …
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, הצרכים של המחשב הם בגדול צפייה בסרטים,סדרות,גלישה באינטרנט המחשב יהיה מחובר לטלויזיה. הסדרות והסרטים צריכים לרוץ ב-FULL HD חלק מערכת הפעלה: Windows 10,Ubuntu. רצוי שיהיה זמין ברשתות הגדולות כמו: KSP,Ivory וכו'.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש מחשב לתכנות עד 3500 שקלים עם עדיפות לחסוך .מאוד חשובה לי איכות הבנייה של המחשב כיוון שאני לא מעוניין במחשב פלסטיקי אלא מעדיף אלומניום לכן חשבתי על סדרת הpavilion של hp מדגם P202nj אני אשמח לדעת אם יש מחשב יותר טוב מבחינת עלות תועלת כמח כן הדרישות שלי הן : broadwell i3/i5 6Gb ram
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי הרבה קריאה (כאן ובמקומות אחרים) בניתי מפרט ואשמח לקבל עליו חוות דעת. שני דברים קטנים לשים אליהם לב: * אני מתכנן OC לא כבד עוד שנה-שנתיים * בכוונה אין כאן כונן אופטי, אני גונב אותו ממחשב קיים מעבד: Intel Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מחיר: 995 קירור למעבד: Scythe Ninja 3 CPU Cooler מחיר: 180 לוח אם: Gigabyte Z68X-UD3P-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E מחיר: 799 זכרונות: 2x4GB Kingston HyperX Blu Dual Channel DDR3 1600Mhz CL9-9-9-27 מחיר: 390 כרטיס מסך: פעמיים Gigabyte GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E מחיר: 2*1110 כונן קשיח 1: Intel 120GB SSD 510 Series Sata III 2.5'' SSDSC2MH120A2K5 מחיר: 12…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כולל מסך טוב 19 אינטש ועם ציוד היקפי... (ואני מוכן להוסיך עוד איזה 150 שקל אם ממש צריך). ואני רוצה מחשב מבוסס אינטל קונרו ומעלה וכרטיס DX10 (מעל 8500 ולא ATI). כמובן שצורב טוב , רמקולים ומקלדת ועכבר פשוטים .. תביאו לי מארז טוב וספק טוב שיחזיק את המערכת .. ואני לא רוצה מעבד AMD ואם אפשר חנות מאזור המרכז ככה. תביאו לי דיסק קשיח נחמד ואני לא רוצה מסך כמו סמסונג 931 , אני רוצה מסך טוב. תודה רבה..
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? תקציב מקסימלי 4,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לשלם 4000 ש"ח כולל ציוד היקפי והרכבה, 4.5K זה הלימיט. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפס חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביום יום: עריכת תמונות ווידאוים קצרים (HD) ועריכת מוזיקה (וגם שימוש בסיסי של הורדת שירים וגלישה באינטרנט) צריך שלמחשב תיהיה יכולת להחזיק תכנים ב HD ושהרינדור שלו יעבוד בקצב טוב גם עם הוספת אפקטים (דרך הפרימייר) או שילוב אפקטים דרך האפטר אפקטס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב מיועד לאינטרנט הורדות ומעט משחקים, המשחק הכי כבד שהולך לרוץ עליו הוא STARCRAFT II תקציב עד 1500 ש"ח , עדיף לא לחרוג ציוד היקפי קיים אז אין צורך המחשב צריך להחזיק לכמה שנים( 3 לפחות) שדרוגים עתידיים: *כרגע בגלל התקציב הדל חשבתי על להשתמש בכ.מסך מובנה עד שיהיה תקציב לכ. מסך סביר (בתקציב של 200-400 שח) * הגדלת הזיכרון מG2 ל4G בעיקרון חשבתי על לקחת מפרט קיים מחנות ולשנות כמה מהחלקים המפרט הבא נלקח מאייבורי קישור למפרט המקורי http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5840&CatCode= השינויים שלי כתובים באדום מארז + ספק כח מארז איכותי מותג IN-WIN כולל 2 מאווררים של 9 ס"מ (לא אחד של 8 ס"מ) ספק כח מותג FSP 300-60HCN 300W יתרון חשוב: ספק כח בטכנולוגיית Active PFC מעבד…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? חיבור מחשב לטלוויזיה 4K בסלון , עוד כמה חודשים יהיה לי מקום לשולחן מחשב נורמאלי. משחקים רצו מצויין על הi7-4790, גם עם הכרטיס מסך החדש (2070s) , עד שהלך לי הלוח M והספק. תודה רבה על כמעט 6 שנים אבל הגיע הזמן להתחדש. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא צריך SSD משני, יש ברשותי Crucial P1 NvME m.2 1TB - לא צריך כ"מ, יש…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אחי הקטן קונה מחשב חדש לכן "מתפנה" מחשב,דיי חלק אבל עובד. INTEL PENTIUM D 925 STOCK COOLING ASUS P5L-MX 1GB DDR2 800MHZ GENERIC PSU+GENERIC CASE 500GB WD צורב פשוט יש ברשותי להוסיף GeForce 6200LE. כמה אפשר לקבל על מערכת כזו?אם בכלל.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4 אלף. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידה ואכן יש צורך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה קלה ככל הניתן במידה ואכן יהיה שינוי משמעותי בביצועים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת מוסיקה בלבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ממש בתחילת הדרך. עוד לא נעול על תוכנה מסויימת. מניח שיעבוד עם Studio One. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד למשחקים. אין צורך לביצועים גרפיים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
המפרט שלו: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834230831 מציעים לי אותו מוחדש(עודפי יצרן, לא היה בשימוש), ב 1700 שקל. התקציב שלי היה 1500, אבל אני מוכן לחריגה הזו. השימושים סטנדרטיים לחלוטין, גלישה, יוטיוב, מדי פעם סרט. האם ניתן לסמוך על אתרי הקופונים שהוא אכן לא היה בשימוש והוא תקין? לא אכפת לי כ"כ איך הוא נראה פיזית. אשמח לחוות דעת. תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, שאלה קטנה בעקבות הודעות שקראתי כאן בפורום: האם גם בvostro 3550, כמו ב-3350, יש רק רמקול אחד? האם גם אצלו לדעתך (כמו רשמת להודעה של מישהו פה שחיפש לפטופ בגודל 13.3"), יש זמן סוללה בעייתי/מתחמם מהר? או שהביקורות האלו מופנות רק כלפי ה-13.3" ולא ה-15.6"? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני שואל בשביל חברה שתוהה אם לקנות או לשדרג. המפרט הנוכחי מופיע בתמונה המצורפת. המטרה היא להריץ משחקי FPS חדשים. על פניו נראה שמספיק לשדרג כרטיס מסך, אבל אשמח לדעתכם. ואם לשדרג, אני אשמח להצעות מה לקנות. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי לפטופ של לנובו מסוג N-100 עם מערכת הפעלה XP היום בלי הזהרה המקלדת של המחשב החליטה להשתגע כל המקשים לא מגיבים ושאני מנסה לכתוב בוורד או notpad מופיעות אותיות רנדומליות, או שאות מסוימת נתקעת יש למישהו רעיון אם זה בעית חומרה או תוכנה ואם פירמוט המחשב יעזור? תודה לכל העוזרים...
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ביקשו ממני לקנות מחשב הכי זול שאפשר אבל שלא יהיה דפוק מדי. ראיתי את המפרט הנ"ל ונראה לי מתאים מאוד למה שביקשו ממני http://www.hwzone.co.il/specslist/?type=office&price=2500&monitor=17 איפה אני יכול לקנות משהו כזה? אתם מכירים חנות ברשת שמוכרת מחשב כזה? תודה מראש לכל מי שיענה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? זכרון …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! אשמח להמלצות על מפרטים למחשב נייח למשחקים ושימוש כללי עד 5000 שקל. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח, אפשר לחרוג בכמה מאות בודדות אם יש סיבה טובה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (Quake Champions, DOOM, Starcraft2, etc), תכנות, ושימוש כללי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מעדיף כמה שיותר שקט (לא בשביל מטרה ספציפית, הוא יהיה בחדר עבוד…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי רציתי לקבל הערכה במכה אני יכול למכור את המחשב שלי מעבד: core i7 930 2800MHZ לוח אם: asus p6t se זכרון: DDR3 6GB Triple Chanel . כונן כשיח: 1TB WD כרטיס מסך: ati hd6850 2GB של חברת sapphire ספק 625W של חברת sapphire צורב DVD ומארז
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הלכתי על ההמלצות שלכם מהפוסט הקודם, לעבור ל-AMD במקום INTEL וע"ח הכסף שחסכתי לשדרג ל-8800 איך המפרט? מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 BOX ¤535 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1174 לוח אם GIGABYTE GA-MA69G-S3H ¤456 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38476 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤410 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤423 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-2GBPK כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe ¤1533 http://skypc.co.il/product.asp?pid=37341 מארז כולל ספק Antec SONATA-II EC 450W ¤642 http://skypc.co.il/product.asp?pid=0761345-08140-5 מאוורר למארז T…
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
CPU XP2000 asus a7n8x nFORCE2 DELUX CASE+WINDOW+lamp 3 EXTRA CASE FANS IDE CABLE citizen floppy OPTI MOUSE-BTC MUKTIMEDIA KEABOARD-sun radeon 9000 pro2 128mb 256mb ddr 333mhz SUPER WOOFER 2800W ASUS 48X16X48 EPO CD ROM X56 hitachi dvd rom VOLCANO 9 תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-