עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by opaopa,

אהלן, זה המחשב שאני חושב שאני הולך ליקנות, על פי ההמלצות שלכם פחות ויותר. לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L מעבד INTEL P-4 E7300 זיכרון 2G KINGSTON DDR2 800 דיסק קשיח 320GB SATA WESTERN DIGITAL כרטיס מסך GEFORCE 9800GT (1G) DVD LG DVDRW X 20 מארז ATX FOR P-4 +USB 2 775 SP delax כרטיס קול REALTEK ALC888 CODEC כרטיס רשת REALTEK 8111C CHIP (10/100/1000 Mbit) המחיר 2700 ש"ח. המחשב מיועד למשחקים בלי כוונת OC, יש לי מסך 19 אינץ'. בתקציב הזה איך המחשב? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 700 צפיות
  2. רכשתי לא מזמן מעמד למחשב נייד. המחשב עכשיו נמצא כ 7 ס"מ מעל המעמד...הייתי בטוחה שתהיה תזוזה בטמפ' של המחשב אבל זה לא השפיע בכלל, אפילו לא במעלה אחת! למה זה ? המחשב שלי הואFujitsu siemens דגם v5535...שאלה נוספת : כשבודקים את טמפ' המעבד INTEL DUO 2 CORE באיזו תוכנה הכי מומלץ להשתמש ? REALTEMP או FANSPEED? המון תודה!

• 9 תגובות
    • 993 צפיות
  3. שלום לכולם. להלן המפרט של המחשב החדש שיושב פה לידי ורק ממתין לספק כוח. Intel Duo Core E7300 GigaByte EP-43-DS3 Gigabyte ATi Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe Kingston 1GBx2 Memory Samsung 160GB Western Digital 160GB התקציב הוא 300 ש"ח. האפשרויות הן : Antec Basic 500W http://skypc.co.il/pl_product~BP500U~24~0.htm Hec 500W http://skypc.co.il/sg_product~HEC-500TDT~24~0.htm Cooler Master eXtrem Power 500W http://skypc.co.il/sg_product~RP-500-PCAP~24~0.htm או לאחר שיחה עם החנות הנ"ל, הן ממליצים מאוד על החברה Hiper (כמובן כי הם עובדים איתם) אך הם אומרים שהספק מנצל כ-85%, וכל השאר רק 70%..ואפילו שהם 500W בסופו של דבר הם 300W לא יודע מה הוא אמר לי שם. Hiper 425W: http://skypc.co.il/p…

4. Started by NIRAN,

איזה מחשב נייד הכי משתלם אפשר לקנות בין 3500 ל 4000ש"ח גג? המחשב יהיה לגלישה באינטרנט, ICQ, מוזיקה ולעיתים איזה משחק כמו Heros 3... תודה מראש

• 9 תגובות
    • 843 צפיות
  5. Started by אבשה,

אז ככה אבא שלי רוצה לקנות מחשב שישמש למערכת קולנוע בייתית הוא יהיה מחובר לטלוויזיה 47' LCD והשימוש היחידי שלו יהיה הורדת סרטים (כדי שנוכל לצפות בטלוויזיה אם הסרטים שנוריד) אני מקווה שמה שאמרתי ברור התקציב הוא 1200שח'-+ תודה מראש לכל העוזרים.

• 9 תגובות
    • 722 צפיות
  6. Started by adirze,

שלום לכולם, אני צריך מפרט עבור חבר ואני אשמח לעזרה. המחשב מיועד בעיקר למשחקים, התקציב הוא כמו שרשמתי בכותרת 3500-4000 ש"ח. ציוד הקפי שצריך שיהיה במפרט: עכבר, מקלדת (עדיף שיהיו יותר נוחים למשחקים) ורמקולים. במסך אין צורך. במבחינת דיסק קשיח 500GB יהיה מספיק. לא מתוכנן OC. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 816 צפיות
  7. שמתי לב שאם אני מרכיב לבד עם אותם חלקים את המפרט הבא: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1513 יוצא לי יקר יותר ב600 שקל כלומר 5050 שקל במקום 4450 מה דעתכם? לא עדיף לקנות מפרט מורכב מראש? מה כדאי להוסיף או לשנות? תודה,

• 9 תגובות
    • 885 צפיות
  8. כאמור, התקציב הוא4K המטרה היא שהמחשב יתאים למשחקים חזקים היום ויחזיק מעמד עם משחקים חזקים גם לשנתיים הקרובות לפחות. ולכן, אם לדעתכם מפרט ב 4K לא יפסיק לצורך זה, אז ניתן להגדיל את התקציב גם ל 5K. מטרות המחשב הן כאמור משחקים, אינטרנט, סרטים ושאר הדברים הרגילים. אין צורך לציוד היקפי - מתוכנן לקנות גם מסך 22 ולכן כדאי שהמחשב יתאים למסך. חשוב לי מאוד שהוא יהיה שקט ככל הניתן (הוא נמצא בחדר שבו אני גם יישן) וכדאי שהקירור יהיה טוב שחלקים לא ייהרסו מהר מדי. לא מעוניין ב OC. ושאלה נוספת - האם יש טעם לחכות עוד חודש-חודשיים עד לקנייה. כלומר - האם צפויים חידושים או הורדות מחירים מתוכננות בזמן זה? תודה למי שייעזור .

• 9 תגובות
    • 734 צפיות
  9. מארז SilverStone SST-PS01B-W ספק כח EZCOOL 500W 12CM FAN מעבד C2Q Q9400 לוח אם Asus P45 P5QC דיסק קשיח 500GB SATA II 7200RPM 32MB Seagate זכרון פנימי 2048MB (2GB) DDR II 800MHz Kingston צורב LG X22 LightScribe DVD כרטיס מסך PCIe2.0 nVIDIA GeForce 9500GT 1024MB ¤3,414.00 מה ניתן לשדרג? המחשב בעיקר לעריכת וידאו\תמונות ומשחקים.. חבר אמר לי להביא ספק כח של קרוסאייר במקום זה שקיים ולהחליף את הכרטיס מסך לזה : Gigabyte ATI Radeon HD4850 דעתכם ?

• 9 תגובות
    • 792 צפיות
  10. אוקי, הגיע הזמן לקנות לעצמי מחשב נייד והבעיה שאני בכלל בכלל לא מעודכן בכל מה שקורה בשוק. הייתי רוצה שהוא יוכל להריץ בצורה חלקה משחקים כמו Fallout 3, Red Alert 3, Gears of War (אני מתכנן לקנות לו שלט של Xbox 360 ולשחק איתו). יהיה נחמד שיהיה לו מסך גדול יחסית (15") אבל גם יציאת HDMI כדי שאני אוכל לחבר אותו לסמסונג 40" שלי (כמו שאמרתי, הייתי רוצה לשחק איתו עם השלט של ה-360). אני מניח שכל מחשב שיכול להריץ משחקים כאלו יוכל גם להריץ Office 2007 ו Visual Studio 2008 אז אני אפילו לא טורח לציין את זה. אשמח לשמוע מה אתם חושבים[br]פורסם בתאריך: 13.11.2008 בשעה 21:34:38 אה, שכחתי לציין.כמו שאמרתי יציאת HDMI תהיה נחמדה, אבל גם כניסה לקאבל אודיו אופטי (אם יש מחשב שתומך בכזה דבר בכלל...…

• 9 תגובות
    • 831 צפיות
  11. Started by guylederer0,

http://www.skypc.co.il/cart_print.asp?cartID=36B848B2-AFE6-4D85-A7C6-D6AA9C2A4AC6 מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray 1,626 ש"ח לוח אם INTEL BLKDP43TF TOPSFIELD 482 ש"ח זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 5-5-5-18 XMS2 386 ש"ח כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB PCIe 1,507 ש"ח כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB 258 ש"ח קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 7 Pro 113 ש"ח קרור לדיסק קשיח Thermaltake Hard Drive Cooler Blue Led 55 ש"ח ספק כח Thermaltake TR2 RX 500W 388 ש"ח מארז ללא ספק Raidmax NINJA 338 ש"ח 5,153 ¤ סכום כולל מע``מ בערך המחיר שתכננתי בקשר למעבד אני כנראה יחכה שיצא i7 והמחירים ירדו אם יש למישהו רעיון לשפר\לתקן משו בבקש…

12. שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב חדש שיהיה מעולה למשחקים, בנוסף אני עובד בפוטושופ וגם בתלת מימד. יש לציין - יש לי מסך 19 מעולה של viewsonic - VP930. אשמח למחשב שקט אבל אין צורך להשקיע בזה יותר מדי. אין צורך למשהו מיוחד לoc, אולי אעשה משהו לא כבד מדי מתי שהוא. אני רוכש מiqpc ככל הנראה ולכן אשמח למפרט משם. התקציב מאוד גמיש ויכול מעל או מתחת ל3500 אם אין צורך מיוחד.. בקיצור, אני פתוח להצעות לכל הכיוונים! המון תודה לכל העוזרים!! =]

• 9 תגובות
    • 834 צפיות
  13. שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד מרובע ליבה בעוד שבועיים-שלושה כשקרוב משפחה שלי טס לארה"ב. מה האופציה הכי זולה (אבל בכל זאת טובה ואמינה) בשבילי? אני גם צריך 4GB זיכרון. תודה רבה לכל המגיבים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לחברי הפורום, אשמח לקבל את עצתכם בנוגע למפרט מחשב אשר ישמש למטרות הבאות: 1) משחקי תלת-מימד כבדים בהגדרות גרפיות גבוהות. 2) אינטרנט, הורדות וכו'. 3) עבודה תכנותית (שימוש ב-Visual Studio וכלים נוספים) והרצת Virtual PCs - עקב כך יש עדיפות גבוהה למרובע ליבות וכמות גבוהה של זיכרון. 4) עריכה גרפית בסיסית של תמונות (Picasa, מעט Photoshop). התקציב הכולל למחשב + מסך 22"/24" (ללא ציוד היקפי) הוא כ-7,500 ש"ח (מזומן) ואני מוכן לחריגה מסויימת מהתקציב (כמה מאות שקלים) בהינתן שהחריגה תוסיף למפרט משהו משמעותי. אין צורך בהרכבה או תוכנות כלשהן, אני לא מתכוון לעשות OC ומבחינת עיצוב ושקט אני משער שיש לי דרישות ממוצעות - שייראה סביר אך אין צורך בעיצוב מיוחד, ושכמות הרעש תהיה פחותה ככל הנ…

• 9 תגובות
    • 812 צפיות
  15. אני מנסה להרכיב מפרט בשביל בן דוד שלי. הוא ילד קטן (בן 10) ואין לו דרישות של גיימרים, הדבר הכי כבד שהוא ישחק זה FIFA. אני כבר הרבה זמן לא מעודכן מבחינת החומרה אבל ניסיתי להרכיב מפרט נחמד שיחזיק לו ל3 שנים פחות או יותר. הסכום שהקציבו לו זה 1000 שח וחרגתי קצת. אני צריך קצת עזרה בקיזוז ( חריגה של 200 שקלים היא אפשרית ) המפרט שהרכבתי: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz E4600 65nm : " SLA94" - BOX אחריות: לא הגבלת זמן. מחיר: ¤552 לוח אם: GIGABYTE GA-945GCM-S2L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤259 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX GeForce 8500GT SUPER 512MB DDR2 - RETAIL אחריות: שנתיים. מחיר: ¤298 דיסק קשיח: WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600JS/AAJS אחריות: שלוש שנים. …

• 9 תגובות
    • 738 צפיות
  16. אהלן. אשמח לקבל המלצה למפרט למשחקים בתקציב של 7000 שקלים כמו שהכותרת אומרת, ללא ציוד היקפי, אם אפשר (ואני מניח שבתקציב הזה אפשר..) שיהיה גם שקט זה יהיה מצוין אבל זה לא חשוב מאוד אז אל תתפשרו על דברים אחרים כדי לקבל קצת שקט. ללא oc. תודה מראש, עודד ב.

• 9 תגובות
    • 772 צפיות
  17. Started by seans,

שלום , ברצוני לרכוש מחשב עד 10 אלף ש"ח כולל מסך (24') וציוד היקפי (מקלדת , עכבר ) , בעיקרון המחשב לצורכי משחק, ברצוני שיהיה מחשב שמסוגל להריץ כל המשחקים אשר קיימים בשוק באופן חלק וטוב , דרישה עיקרית שיעבוד טוב עם MULTI TASKING , סרטי FULL HD בנוסף אני מבקש פרטים על חנויות זולות , אמינות לקניית המחשב מהן , על סמך התנסות חברי האתר . תודה שון

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום לכולם , אני מעוניין במחשב חדש בטווח מחיר שציינתי . ללא מסך אבל עם ציוד היקפי של רמקולים,עכבר מקלדת ( אם אפשר להכניס קצת איכות בתקציב..לפחות לא המקלדת הרגילה של ה-20 שקל) . דגש למפרט : מעבד אינטל - חובה דיסק קשיח - 500 ג'יגה כרטיס מסך- לא OB . באיזור האיכות של 9600GT . המחשב מיועד למשחקים (לא כבדים) וגלישה ברשת . * הדגשים ע"פ בקשת אחי שהמחשב מיועד בשבילו , כך ש-AMD חביבתי לא באה בחשבון בכל מקרה . אשמח אם אפשר להרכיב מ-SKYPC בראשל"צ . תודה רבה מראש לכל מי שעוזר .

• 9 תגובות
    • 710 צפיות
  19. כמו שכתבתי בכותרת מחשב נייד בסביבות ה3K לעבודה משרדית וקצת שטויות כלומר קצת סרטים,מוזיקה אבל בעיקר אינטרנט חובה חדש חובה WIFI (אני לא יודע אם יש היום מחשבים חדשים בלי...) וכמה שאפשר שהיה קל וסוללה חזקה.. אני יודע הרבה דרישות שברור לי שכנראה לא יהיה אפשר לענות על כולן... :-[ תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 739 צפיות
  20. ככה אני מחפש מחשב בעיקר לראות סרטי HD עבודה עם תוכנות קידוד לא משהו מקצועי אלא יותר בהדבקת תרגום לסרטים והמרת סרטים לפורמטים שונים מבחינת המשחקים אני לא גיימר רציני אבל אני אוהב משחקי אסטרטגיה וכיום גם הם דורשים מחשב חזק הדרישות שלי זה מחשב שקט כי הוא נמצא בחדר שלי והוא דלוק בלילה. אני זקוק רק למעבד, זיכרון, לוח אם וכרטיס מסך יש לי ספק Enermax FMA II EG565P-VE 535W אני מקווה שזה מספיק. יש מסך, ציוד היקפי מארז הארד דיסק הכול רק מה שאני צריך רשום למעלה העדפה ללוח אם עם יכולות SLI או cores fire וזהו בעיקר

• 9 תגובות
    • 600 צפיות
  21. שלום, הנני מתכוון לרכוש מחשב ביתי חדש, דרישותיי הן: 1) שמחשב זה יהיה באיכות וברמת ביצועים גבוהה. 2) בעל 4 ליבות כמובן, ובעל 4GB ראמ. 3) בהעדפה של כרטיס מסך מבית חברת ג'יפורס. 4) לגבי הכרטיס קול, אין לי צורך בכרטיס הכי איכותי שיש, אלא כרטיס נורמלי וסביר בעל איכות מספקת. 5) שמחשב זה יוכל להריץ עליו WINDOWS VISTA, ואת כל התוכנות+המשחקים החדישים. אין לי צורך ב: 1)כונן/צורב DVD 2)כרטיס רשת/רשת אלחוטית תודה רבה מראש לעוזרים : ]

• 9 תגובות
    • 680 צפיות
  22. ע"מ לא לשגע אתכם על פני עמודים רבים, קראתי לא מעט דיונים בפורום, להלן המפרט הראשוני שהרכבתי למחשב משרדי (לשימוש אינטרנט ואופיס בעיקר), 1. האם אפשר וכדאי מבחינת עלות/תועלת לרדת עוד במעבד ? (לדעתי גם זה חזק מידי למה שאני צריך) 2. מה נותן לוח האם 78 לעומת ה 74 שאני לקחתי, שווה למעלה מ 200 ש"ח נוספים ? 3. האם יש זכרונות 677, במידה וכן, האם הם עדיפים מבחינת עלות/תועלת ? 4. אני רואה שהמארז+ספק הכוח עולים רק 218 ש"ח, האם ספק הכוח יחזיק את המערכת (הלא חזקה :-)) הזו היטב ? 5. אין לי צורך בכרטיס מסך נפרד, אך אני אולי אחבר מסך DVI שכבר יש לי, האם אפשר לחבר אותו בוודאות ללוח ה 74 ? 6. האם דיסק SATA II אמור להיות מוחלף ע"י תקן אחר בשנה/שנתיים הקרובות ? 7. מה דעתכם על המפרט בא…

• 9 תגובות
    • 674 צפיות
  23. שלום רב! אני צריך לבנות מפרט (ללומד אדריכלות) למחשב שיריץ בקלות AutoCAD, אני לא מכיר כלל את התוכנה ולכן לא יודע על מה צריך לשים דגש. הבנתי שאמרו להם שצריך לפחות 2GB RAM (כאילו שמישהו מציע היום פחות) ומסך גרפי (שאין לי מושג מה זה אומר) אני מאמין שמחשב שמריץ אוטוקאד בקלות לא תהיה בעיה לשחק איתו קצת גם ב Photoshop ו Premiere. התקציב שרשום בכותרת כלל לא מדויק, זאת אומרת - אני מעונין במינימום הנדרש לעבודה נוחה, נעימה, וחלקה. אם המינימום עובר את ה 5, אסתדר. (חוץ מאוטוקאד המחשב ישמש גם לשימוש ביתי/בסיסי פשוט כמו אופיס, קצת סרטים ומוזיקה. אבל לא ברמה גבוהה שתצרוך דיסק קשיח ענק ומסך לסרטים) תודה מראש לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 883 צפיות
  24. Started by shaharza,

שלום לכולם. קניתי לפטופ מחו"ל שאמור להגיע השבוע. כמובן שאין על המקלד עברית... ;D רציתי לדעת היכן כדאי לבצע צריבה של עברית? כמו כן שמעתי על מדבקות אך גם שמעתי שהן לא כלכך טובות. האם כך הדבר? דברים נוספים שכדאי לי לדעת על לפטופים מחו"ל?

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. שלום, ברצוני לקנות מחשב נייח (ללא ציוד הקפי וללא מסך) בתקציב של 3000 ש"ח, שישמש למשחקים ועריכה גרפית. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 724 צפיות

דיונים חדשים בפורומים