ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,353 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא בלי סיבות טובות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיקרי - עריכת תמונות מקבצי RAW באמצעות פוטושופ ולייטרום משני, מזדמן - משחקי מחשב (FPS בפיגור של דור) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Lightroom, Phtotshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 IPS - מתוכנן בעתיד להוסיף מסך נוסף -לאילו הגדרות גרפיות …
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום , זקוק בדחיפות לעצה. התקציב- 3000 שקל. הצורך- מחשב אולפני לעריכת סרטים ומוזיקה. מירב הפעןלןת שלו הם רנדרים כבדים לסרטים ותוכנות כמו פרימייר אפטר וקיובייס. מדובר בעמדת חירום אחרי שהמחשב הקודם קרס. יכולות עיבוד גבוהות, כרטיס מסך טוב, ברור שלא הכי מקצועי בתקציב הדל אבל משהו מינימאלי שלא יקרוס תחת עומס רנדרים. מי יכול להמליץ לי על חברה/תוצר ואיפה לקנות? תודה רבה במיוחד תומר
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אשמח אם תוכלו לעזור לי במציאת מחשב נייד במחיר עד 4000 ש"ח. * מטרות המחשב? צפיית סרטים ושימוש בתוכנות מוסיקה (כמו Cuebase). * גודל המסך? 13.3-15.6 * רזולוציית המסך? עדיפות ל900p ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיף שיהיה קל ויתאים לנסיעות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? פחות קריטי אבל הייתי שמח אם היה מחזיק לפחות 5 שעות בלי טעינה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD או שילוב * כונן אופטי? מעדיף שיהיה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא הכרחי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף בינלאומי אבל לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא אבל אשמח אם יהיה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? שיהיה מהח…
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אהלן, אחרי בערך חודשיים שאני מנסה לקנות מחשב נייד ושמעתי על הרבה המלצות כאלה ואחרות, נאמר לי שכדאי לי להביא מחשב עם דיסק קשיח SSD 128 GB לפחות כי זה משפר את המהירות של המחשב. אשמח אם מישהו מכיר במקרה מפרט כזה עם מעבד I5 עד 3500 שח. תודה מראש, ואם מה שכתבתי הוא בגדר חלום אשמח לדעת..
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים שאלתי פה לפני כחודש חודשיים לגבי מחשב נייד, עכשיו אני צריך להחליף את המחשב הנייד שלי תקציב: 7500 בשביל מה אני צריך אותו: עריכת תמונות PS עריכת סרטונים AVID (רק למקרים נדירים כגון פעילות בשטח וכו') עיקרי השימוש: עריכת תמונות בשטח, מחליף את המחשב הרגיל בנסיעות בחו"ל מה חשוב שהיה בפנים: 1. הרדיסק SSD 60GB ומעלה (לא חייב הרדיסק נוסף זה בעיקר מחשב עבודה שאני בשטח, חבל על הכסף והמשקל) 2. מסך 15.6 אינץ (קטן מזה לא נוח, גדול מזה כבד ומצריך תיק בנפרד) 3. מעבד I7 לפחות 4. 8 גיגה זיכרון לפחות 5. יציאות USB3 חובה 6.מקלדת מוארת (לעבודה בחושך) 7. כרטיס מסך 2 גיגה עדיפות ל NVIDIA אשמח לעזרתכם העדכנית
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני חייב עזרה, אני מחפש כבר המון זמן מפרט לגיימרים, הבעיה היא שכל מי שמציע לי מפרטים מביא לי לוח אם ב-400 שקל. טכנאי המחשבים שלי אמר לי שלוח אם חשוב לגיימרים. זה נכון? מישהו יכול לבנות לי מחשב עד 5000 שקל? 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. league of legends battlefield 3 Rage -מהי הרזולוציה הטבעית (מק…
-
- 4 תגובות
- 981 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מוכן להגיע ל 5000 אם מדובר בשיפור משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר פיתוח אבל אם אני כבר קונה מחשב חדש שידע להריץ משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני מתכוון להריץ עליו מכונות וירטואליות (זיכרון יהיה חשוב למפרט הזה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינונניות - גבוהות …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
. תקציב: עד 2500~ ( אפשר לחרוג טיפה אם הוא ממש שווה) מטרות: עבודות משרדיות, תוכנות שרטוט ומודלים גרפיים. גודל מסך: 15.6 , כעיקרון יהיה בשימוש ביתי 80% מהזמן ויתחבר אליו מסך. רזולוציית מסך: מה שתמליצו. משקל רצוי: ממוצע, כמובן עדיף כמה שפחות אבל לא על חשבון איכות. סוללה: 4 שעות לפחות. יציאות מיוחדות: HDMI כונן קשיח: לפחות 500 gb כונן אופטי: כן. תמיכה בת.עגינה: לא . אחריות בינלאומית: עדיף, לא חובה. תקציב למ.הפעלה: לא חובה. העדפה לחברה: DELL עוד דברים: שתהיה מקדלת נוחה, המחשב אמור להחזיק לתקופה של 4-5 שנים, 80% מהמזמן הוא יהיה מחובר למסך, מקלדת ועכבר. תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המחשב הזה? https://www.ynetshops.co.il/sales/regularsale/1570/ ללימודים. בעיקר אופיס, אינטרנט, מוזיקה וסרטים. תודה!
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
כמה המחשב שלי שווה אם ברצוני לפרסם ולמכור? תודה לעוזרים מעבד AMD FX 8350 לוח אם Gigabyte ga-990xa-ud3 rev.3 קירור למעבד Antec kuhler h2o 620 זכרונות G.Skill 8gb 1866mhz cl9 ספק כח Thermaltake toughpower 750w כרטיס מסך Zotac GTX680 4gb מארז cooler master 832 stacker מקלדת + עכבר לוגיטק mx 3200 כוננים קשיחים: 1 טרה WD 2 של WD 250gb כל אחד 1 כונן SSD crucial m4 נפח 128gb הכל עובד מצויין..אחריות לרוב הרכיבים. שכחתי לציין גם 5 מאוורים + בקר של NZXT ומסך 24 אינץ של DELL דגם 2407
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום רב לכל חברי הפורום! . מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים ואינטרנט בצורה חלקה ומהירה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? המחשב מיועד לעבוד בהגדרות רזולוצייה גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני hd ועבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן צריך מקלדת עכבר אלחוטיים ורמקולים. - לא חלק מהתקציב הרשום. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות 8. האם …
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
צהריים טובים,אין לי מושג אם הדיון הזה קשור לפורום פה. אבל אני צריך עזרה כי אני מתלבט,הזמנתי מחשב ונשאר בוא נאמר עודף.. 620 שקל,אני מתלבט אם להשקיע את זה על כונן SSD שישפר את חווית המחשב http://www.tms.co.il/product/12275 או לקנות מסך חדש, המסך הנוכחי שלי כרגע דיי ישן ברזולוציה נמוכה ( Aoc 2216VA). יש את המסך הבא: http://www.tms.co.il/product/10845 שעכשיו יכול להיות לי קשה לחרוג אליו,אבל הכי ממליצים עליו פה.. או שאפשר להתפשר: http://www.tms.co.il/product/12827 מה אתם אומרים? Screen Vs SSD תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
היי חברה, צריך את עזרתכם הבהולה, אני נוסע היום לכיוון TMS ואני רוצה להיסגר על המפרט. 1. כרטיס מסך -בהתחלה הייתי נעול על 650ti boost עד שראיתי את המחיר הנמוך של ה760 שלא קרוב בכלל אצל המתחרים, קצת מדאיג אותי.. למישהו יש ניסיון טוב איתו? 2. מארז חשוב לי שיהיה שקט (אני ישן עם המחשב בחדר), איך אינני מבין מספיק בשביל לבחור במארז(או באנדל) משתלם ושקט.. (הCoolerMaster Silencioלא קיים בTMS) 3. לוח אם -איזה פיטצ'רים אני מפסיד כשאני לוקח זול כמו זו ? Onboard mSATA slot for mSATA SSD זה הפסד גדול? 4. SLI- כמה אצטרך להוסיף על מנת לאפשר תמיכת SLI אם ארצה להוסיף עוד 760 בעתיד? 5. חנות -האמת שKSP ו IVORY קרובים יותר אלי אז אני מעדיף להזמין מהם. אך המחירים באתרים שלהם תחרותיים פחות…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב ועיצוב תעשייתי (תוכנית משולבת). בשנתיים הראשונות רוב הלימודים אם לא 95% הם במדעי המחשב ולאחר מכן 99% יהיה לימודי עיצוב תעשייתי. ההתלבטות היא האם לפצל את הקנייה לשני מחשבים, שלב ראשון מחשב קל ונוח למדעי המחשב שלא אחשוב על המשקל שלו ותמיד יהיה בתיק או לקנות כבר מעכשיו מחשב חזק שיספיק גם למטרות העיצוב ויוכל לשמש אותי כראוי ב4-5 שנים הקרובות. אני יודע שהאפשרות הראשונה היא קצת יותר בזבזנית אך אולי כך אוכל לחסוך בהוצאות כרגע ולחסוך להוצאה יותר רצינית בעתיד. * מטרות המחשב: כפי שציינתי בהקדמה, תכנות וגרפיקה/תלת מימד כאופציה, צפייה בסרטים וקצת גיימינג. * גודל המסך:14"-15.6" לא חשוב מבריק או מט. * רזולוציית המסך: אם לאפשרות של מחשב …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני כרגע מתלבט בשני מחשבים הם כמעט אותו נתונים ואותו מחיר http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=270E5V-K02 סמסונג http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=15e004ej HP אני צריך מחשב בשביל אינטנרט וורד ולראות סרטים התקציב שלי הוא עד 2400 אם יש לכם גם המלצות אחרות אשמח לשמוע תודה על העזרה. - - - תגובה אוחדה: - - - תקציב: בין 1500 ל2500.. רכישה בישראל. * מטרות המחשב? בעיקר אופיס ואינטרנט. מוזיקה וסרטים.. * גודל המסך?14-15.6. האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא יודע. * רזולוציית המסך? לא יודע. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? 1.5 – 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף כמה שיותר, אבל לא היסטרי.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, VG…
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג בעוד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכנת מסמכים, מצגות, אינטרנט וסרטים- עבור ילד שהתחיל כתה א א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, בעבר פירסמתי בקשה למפרט אך לצערי עקב אירוע משפחתי לא יכולתי לקנות את המחשב באותו זמן. כעת אני רוצה לקנות את המחשב אך אני מאמין שדברים השתנו מאז שפירסמתי (לפני כחצי שנה), אז הנה הטופס כפי שפורסם (פרט להורדה קטנה בתקציב): 1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם זה מאוד מאוד משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ומשחקים (רק Civ V) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אקנה מסך בנפרד. 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות (רק משחק אחד Civ V) 3. האם יש…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Dell Inspiron 7720 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23041&cf=zap מה אתם אומרים על מחשב מבחינת ביצועים למשחקים ועיצוב גרפי ? עשיתי מלא חיפושים באינטרנט של מחשב ברמה טובה במחיר כזה נמוך (4,500) אשמח לחוות דעת שלכם ואם יש לך משהו יותר טוב להציע אשמח גם כן לשמוע
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
מחפש עבור קרובי משפחה מחשב נייד שישמש כמחשב ביתי בבית קטן עם מגבלת מקום. יהיה רוב הזמן בבית ולכן אין בעיה אם הוא יהיה כבד. עדיף לא לעבור את 2000 ש"ח. מקסימום 2500 ש"ח. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך: לפחות 15.6 כמה שיותר גדול יותר טוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? אין מגבלה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא. יוכל לעבוד רוב הזמן מחובר לחשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB רגיל או 250GB SSD * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכ…
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 2400 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב- משחקי RTS לרוב לא מולטיפלייאר. GTA החדש3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? TMS, KSP9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? חשוב שתהיה יציאת HDMI 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? ה…
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את המחשב המצ״ב והייתי רוצה (אם אפשר) לנסות לשפר אותו 1. בהגדלת נפח הHD לאחד של 4 טרה ( או הוספה של עוד 2 בנוסף לקיים) 2. שיפור במהירות קריאה וכתיבה אל הHD ובכלל המהירות של טעינת התוכנות (כולן שמורות על הssd) האם בכלל ניתן בשיפור רכיב כזה או אחר לשפר משמעותית את המהירות של המחשב (וכפי שרשמתי אני מחפש שיפור כללי במהירות, גם של טעינת התוכנות עצמן וגם של השמירה אל ההארדיסק וקריאה ממנו) אני מחפש הגדלה ושיפור היות ואני צלם ועובד עם כמות גדולה של תמונות דרך לייטרום/פוטושופ ואני רוצה שהכל (שמירה של התמונות בהארדיסק/טעינת התמונות/ מעבר בין תוכנה לתוכנה וכ״ו) יטוס. התקציב עומד על עד 2000₪ תודה מראש לעונים!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מטרה: מדובר במחשב לצורך video-mapping למועדון הקורם עור וגידים ברגעים אלו ממש שהולך להריץ תוכנה שנקראת Resolume Arena. ברמת העיקרון, דרישות המינימום של התוכנה אינן גבוהות במיוחד אך בהתחשב בעובדה שמדובר בתוכנה שמעבדת וידאו בזמן אמת, בעובדה שהמחשב מתחבר לשלושה מקרני HD שכל אחד מהם אמור להציג פלט שונה ברוחב של 1080P (בתוספת מסך עבור האדם שמפעיל את המערכת), והצורך באפס תקלות בזמן אמת - ישנו צורך במפרט חזק (3 מקרנים - Mitsubishi-XD8600U) המפרט שבניתי (עדיין לא רכשתי כלום, אז הכל פתוח לשינוי): I CORE I7-3930K GIGABYTE GA-X79-UP4 G.skill F3-2133 Mhz 8GB X 4 2.5" SSD 256GB SATA3 OCZ VERTEX 450 X 2 GIGABYTE GTX 760 2GB DDR5 MATROX H TO GO T2G-D3D-IF כמובן שבנוסף …
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2400 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גלישה באינטרנט, שימוש באופיס, צפייה בסרטים FHD וקצת משחקים כמו FIFA, COD (לא כבדים כמו GTA) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המח…
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, המחשב שלי שלי היום כמעט בן 4, והחלטתי שהגיע הזמן לשדרג. המפרט של המחשב שלי היום: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 לוח אם: Asus Stirke II Formula כרטיס מסך: Asus GTX470 (הכרטיס הישן נשרף..) זכרון: Corssair 2X2GB (לא זוכר דגם ספציפי) ספק: Corsair HX520W מארז: Gigabyte 3DAurora הרבה זמן לא התעסקתי בתחום החומרה, ואני לגמרי לא מעודכן מה הולך היום בשוק. ניסיתי להתעדכן קצת פה באתר, והכנתי לי מפרט (עד 5K+-), אשמח לקבל תגובות ושינויים. המחשב שלי שלי היום כמעט בן 4, והחלטתי שהגיע הזמן לשדרג.המחשב שלי שלי היום כמעט בן 4, והחלטתי שהגיע הזמן לשדרג. Intel Core i7 4770K Haswell 3.5Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray ASUS SABERTOOTH Z87 LGA1150, Intel Z87, DDR3 1866 G.Skill 2x8GB DDR3…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-