ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,342 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני hd ועבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן צריך מקלדת עכבר אלחוטיים ורמקולים. - לא חלק מהתקציב הרשום. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות 8. האם …
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
צהריים טובים,אין לי מושג אם הדיון הזה קשור לפורום פה. אבל אני צריך עזרה כי אני מתלבט,הזמנתי מחשב ונשאר בוא נאמר עודף.. 620 שקל,אני מתלבט אם להשקיע את זה על כונן SSD שישפר את חווית המחשב http://www.tms.co.il/product/12275 או לקנות מסך חדש, המסך הנוכחי שלי כרגע דיי ישן ברזולוציה נמוכה ( Aoc 2216VA). יש את המסך הבא: http://www.tms.co.il/product/10845 שעכשיו יכול להיות לי קשה לחרוג אליו,אבל הכי ממליצים עליו פה.. או שאפשר להתפשר: http://www.tms.co.il/product/12827 מה אתם אומרים? Screen Vs SSD תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
היי חברה, צריך את עזרתכם הבהולה, אני נוסע היום לכיוון TMS ואני רוצה להיסגר על המפרט. 1. כרטיס מסך -בהתחלה הייתי נעול על 650ti boost עד שראיתי את המחיר הנמוך של ה760 שלא קרוב בכלל אצל המתחרים, קצת מדאיג אותי.. למישהו יש ניסיון טוב איתו? 2. מארז חשוב לי שיהיה שקט (אני ישן עם המחשב בחדר), איך אינני מבין מספיק בשביל לבחור במארז(או באנדל) משתלם ושקט.. (הCoolerMaster Silencioלא קיים בTMS) 3. לוח אם -איזה פיטצ'רים אני מפסיד כשאני לוקח זול כמו זו ? Onboard mSATA slot for mSATA SSD זה הפסד גדול? 4. SLI- כמה אצטרך להוסיף על מנת לאפשר תמיכת SLI אם ארצה להוסיף עוד 760 בעתיד? 5. חנות -האמת שKSP ו IVORY קרובים יותר אלי אז אני מעדיף להזמין מהם. אך המחירים באתרים שלהם תחרותיים פחות…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב ועיצוב תעשייתי (תוכנית משולבת). בשנתיים הראשונות רוב הלימודים אם לא 95% הם במדעי המחשב ולאחר מכן 99% יהיה לימודי עיצוב תעשייתי. ההתלבטות היא האם לפצל את הקנייה לשני מחשבים, שלב ראשון מחשב קל ונוח למדעי המחשב שלא אחשוב על המשקל שלו ותמיד יהיה בתיק או לקנות כבר מעכשיו מחשב חזק שיספיק גם למטרות העיצוב ויוכל לשמש אותי כראוי ב4-5 שנים הקרובות. אני יודע שהאפשרות הראשונה היא קצת יותר בזבזנית אך אולי כך אוכל לחסוך בהוצאות כרגע ולחסוך להוצאה יותר רצינית בעתיד. * מטרות המחשב: כפי שציינתי בהקדמה, תכנות וגרפיקה/תלת מימד כאופציה, צפייה בסרטים וקצת גיימינג. * גודל המסך:14"-15.6" לא חשוב מבריק או מט. * רזולוציית המסך: אם לאפשרות של מחשב …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני כרגע מתלבט בשני מחשבים הם כמעט אותו נתונים ואותו מחיר http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=270E5V-K02 סמסונג http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=15e004ej HP אני צריך מחשב בשביל אינטנרט וורד ולראות סרטים התקציב שלי הוא עד 2400 אם יש לכם גם המלצות אחרות אשמח לשמוע תודה על העזרה. - - - תגובה אוחדה: - - - תקציב: בין 1500 ל2500.. רכישה בישראל. * מטרות המחשב? בעיקר אופיס ואינטרנט. מוזיקה וסרטים.. * גודל המסך?14-15.6. האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא יודע. * רזולוציית המסך? לא יודע. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? 1.5 – 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף כמה שיותר, אבל לא היסטרי.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, VG…
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג בעוד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכנת מסמכים, מצגות, אינטרנט וסרטים- עבור ילד שהתחיל כתה א א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, בעבר פירסמתי בקשה למפרט אך לצערי עקב אירוע משפחתי לא יכולתי לקנות את המחשב באותו זמן. כעת אני רוצה לקנות את המחשב אך אני מאמין שדברים השתנו מאז שפירסמתי (לפני כחצי שנה), אז הנה הטופס כפי שפורסם (פרט להורדה קטנה בתקציב): 1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם זה מאוד מאוד משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ומשחקים (רק Civ V) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אקנה מסך בנפרד. 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות (רק משחק אחד Civ V) 3. האם יש…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Dell Inspiron 7720 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23041&cf=zap מה אתם אומרים על מחשב מבחינת ביצועים למשחקים ועיצוב גרפי ? עשיתי מלא חיפושים באינטרנט של מחשב ברמה טובה במחיר כזה נמוך (4,500) אשמח לחוות דעת שלכם ואם יש לך משהו יותר טוב להציע אשמח גם כן לשמוע
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
מחפש עבור קרובי משפחה מחשב נייד שישמש כמחשב ביתי בבית קטן עם מגבלת מקום. יהיה רוב הזמן בבית ולכן אין בעיה אם הוא יהיה כבד. עדיף לא לעבור את 2000 ש"ח. מקסימום 2500 ש"ח. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך: לפחות 15.6 כמה שיותר גדול יותר טוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? אין מגבלה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא. יוכל לעבוד רוב הזמן מחובר לחשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB רגיל או 250GB SSD * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכ…
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 2400 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב- משחקי RTS לרוב לא מולטיפלייאר. GTA החדש3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? TMS, KSP9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? חשוב שתהיה יציאת HDMI 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? ה…
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את המחשב המצ״ב והייתי רוצה (אם אפשר) לנסות לשפר אותו 1. בהגדלת נפח הHD לאחד של 4 טרה ( או הוספה של עוד 2 בנוסף לקיים) 2. שיפור במהירות קריאה וכתיבה אל הHD ובכלל המהירות של טעינת התוכנות (כולן שמורות על הssd) האם בכלל ניתן בשיפור רכיב כזה או אחר לשפר משמעותית את המהירות של המחשב (וכפי שרשמתי אני מחפש שיפור כללי במהירות, גם של טעינת התוכנות עצמן וגם של השמירה אל ההארדיסק וקריאה ממנו) אני מחפש הגדלה ושיפור היות ואני צלם ועובד עם כמות גדולה של תמונות דרך לייטרום/פוטושופ ואני רוצה שהכל (שמירה של התמונות בהארדיסק/טעינת התמונות/ מעבר בין תוכנה לתוכנה וכ״ו) יטוס. התקציב עומד על עד 2000₪ תודה מראש לעונים!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מטרה: מדובר במחשב לצורך video-mapping למועדון הקורם עור וגידים ברגעים אלו ממש שהולך להריץ תוכנה שנקראת Resolume Arena. ברמת העיקרון, דרישות המינימום של התוכנה אינן גבוהות במיוחד אך בהתחשב בעובדה שמדובר בתוכנה שמעבדת וידאו בזמן אמת, בעובדה שהמחשב מתחבר לשלושה מקרני HD שכל אחד מהם אמור להציג פלט שונה ברוחב של 1080P (בתוספת מסך עבור האדם שמפעיל את המערכת), והצורך באפס תקלות בזמן אמת - ישנו צורך במפרט חזק (3 מקרנים - Mitsubishi-XD8600U) המפרט שבניתי (עדיין לא רכשתי כלום, אז הכל פתוח לשינוי): I CORE I7-3930K GIGABYTE GA-X79-UP4 G.skill F3-2133 Mhz 8GB X 4 2.5" SSD 256GB SATA3 OCZ VERTEX 450 X 2 GIGABYTE GTX 760 2GB DDR5 MATROX H TO GO T2G-D3D-IF כמובן שבנוסף …
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2400 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גלישה באינטרנט, שימוש באופיס, צפייה בסרטים FHD וקצת משחקים כמו FIFA, COD (לא כבדים כמו GTA) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המח…
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, המחשב שלי שלי היום כמעט בן 4, והחלטתי שהגיע הזמן לשדרג. המפרט של המחשב שלי היום: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 לוח אם: Asus Stirke II Formula כרטיס מסך: Asus GTX470 (הכרטיס הישן נשרף..) זכרון: Corssair 2X2GB (לא זוכר דגם ספציפי) ספק: Corsair HX520W מארז: Gigabyte 3DAurora הרבה זמן לא התעסקתי בתחום החומרה, ואני לגמרי לא מעודכן מה הולך היום בשוק. ניסיתי להתעדכן קצת פה באתר, והכנתי לי מפרט (עד 5K+-), אשמח לקבל תגובות ושינויים. המחשב שלי שלי היום כמעט בן 4, והחלטתי שהגיע הזמן לשדרג.המחשב שלי שלי היום כמעט בן 4, והחלטתי שהגיע הזמן לשדרג. Intel Core i7 4770K Haswell 3.5Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray ASUS SABERTOOTH Z87 LGA1150, Intel Z87, DDR3 1866 G.Skill 2x8GB DDR3…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני עוזר לחבר לבנות מפרט כמה שיותר יעיל, למטה מצורף המפרט שהוא בנה בTMS שמציג פחות או יותר את הדרישות שלו הבעיה שהוא חרג ב1200 מהתקציב ולכן אני צריך את עזרתכם, תעזרו לקצץ במה שאפשר ולהפוך את המפרט ליעיל ומסודר יותר! תודה על עזרתכם 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500-7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לנעול את התקציב ב6500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב גיימינג כבד שיריץ GTA V ללא בעיה כשיצא וכו' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V SKYRIM battlefield 3 CRYSIS 3 FAR CRY 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך full hd 1920-1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש…
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
והאם לדעתכם הם שווים כ 1500 שקל מחשב שולחני חזק מבוסס מעבד 4 ליבות דגם q6600,לוח אם של אינטל,4gb ram ddr2 800 mhz,כרטיס מסך: gtx 460 evga 768mb,דיסקים קשיחים: 160gb 160gb,ספק: 500W,צורב dvd,מארז חדש מקצועי ומרווח,הכרטיס מסך עוד באחריות לשנה בערך(ksp)לא בשבת. 3:29pm או זה באותו מחיר:מעבד Q6600לוח Abit AB9-Quad-GTזכרון 4GBכרטיס מסך : ATI HD5870ספק כוח: Thermaltake Litepower 700Wקירור: Thermaltake Big Typhoonדיסק קשיח 500GB
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, בשעה טובה קונים מחשב חדש, ושוב אני זקוק לעזרתכם המחשב ישמש בעיקר למשחקים, וכמובן גם סרטים וגלישה באינטרנט. המפרט צריך גם לכלול מקלדת, עכבר, מסך (22 אינצ') ומערכת הפעלה. *התקציב הוא לא ברזל, אפשר לחרוג קצת, אבל עדיף שלא. המחשב יקנה מאחת החנויות האלו: http://www.ksp.co.il או http://www.1pc.co.il תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
תקציב: • התקציב לרכישת המחשב: 3000 • חריגה מקסימלית מהתקציב:3500 שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק:GTAV BF4 CRYSIS 3 בקיצור הכבדים. •במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ביט): 64מערכת הפעלה 32BIT תנצל רק 3.5GB זיכרון ואילו מערכת הפעלה 64bit תנצל יותר זיכרון בהגבלת לוח האם. רוב המחשבים הסטנדרטיים כיום עובדים עם יותר מ-3.25GB זיכרון ראם, ולכן לרוב יהיה עדיף להשתמש במערכת הפעלה 64BIT. • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא): לאיש לשי…
-
- 34 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מוכן לחרוג אפילו עד 6500 במידת הצורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) : משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) אופן שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, Crysis 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) צריך גם לקנות מסך אז זה גמיש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיפות לגבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, …
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר צפייה בסרטי HD 1080p וחיבור המחשב לטלוויזיית 42 אינץ' (בגלל זה נדרש חיבור HDMI לכרטיס מסך) + עבודה משרדית + משחקים כמו BF4 ו call of duty ghosts 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מתכנן להעביר צורב LG מהמחשב הישן 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרס…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4900, לא 5000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך קצת ואפשר לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 העתידי וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפו…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מחשב לגיימינג. משחק בעיקר RTS כגון COH2 החדש. יש לי היום מחשב נייד עם I5 וכרטיס מסך HD6500 שלא מריצים את המשחקים מספיק חלק וברזולוציה גבוהה לטעמי. הייתי שמח להמלצות בתקציב. כמו כן מה דעתכם למפרט הזה שהוצע לי ביד 2 ב1500 שקל- מעבד-AMD Phenom II X4 965. (4 ליבות) לוח-GA-870A-UD3. 8GB RAM. כרטיס מסך:HD6850.(מריץ הכול) מארז של ANTEC שקט ואיכותי. ספק של corsair 550w דיסק קשיח
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
בוקר טוב. אחרי שיעורי בית רבים החלטתי על מפרט שאני חושב שהוא הכי טוב לתקציב שלי מעבד-core i5 4570 עם מאוורר coolermaster evo3 לוח אמ למעבד haswell intel/asrock b85 1600mhz ספק כוח- 650 enermax 120mm זכרון 8G DDR 3 כרטיס מסך-Gainward GTX 770 2Gb דיסק קשיח ssd 120 ו2T SATA וזהו בעקרון רציתי לשאול מספר שאלות א.האם הSSD באמת יביא שיפור משמעותי בביצועים של הwindows ומשחקים שמותקנים עליו או שהוא לא כזה יעשה הבדל ב.מה לגבי ספק הכוח האם הוא טוב? אני מפחד שהוא יתחמם יתר על מידה כמו שקרה לי במחשב אחד שהיה לי תודה לעונים ויום טוב!
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? באיזור ה3000 שקל , אם יהיה הבדל משמעותי בין המפרטים אז 3300 בערך , תלוי כמה משמעותי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תלוי כמה משמעותי ההפרש ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3300-3350 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4 BF3 FIFA 14 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). הגודל הוא 20 אינץ . השם שלו זה samsung syncmaster 2033sw לא יודע מה הרזולוציה הטבעית…
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לחברי הפורום היקרים שלום רב, להלן הפורמט האישי: 1.תקציב מקסימלי: 4K 2.ניצול התקציב: עדיפות לחיסכון במידת האפשר. 3.חריגת התקציב: 500 ש"ח לכל היותר. 4.שימושי המחשב: שיעמוד בעומסים של מערכות וירטואליות, משחקים כבדים יחסית, פיתוח, ניטור רשת. 5.תדירות השימוש בתוכנות ואינטרנט: א. על בסיס יומ-יומי: אפלקציות WEB+אינטרנט (פייסבוק,אתרי פלאש כבדים וכד'), תוכנות קלות יחסית: VLC, WINAMP, WIRESHARK, BABYLON, NOD32, SKYPE וכד'. ב. לפי צורך/לעיתים רחוקות: מערכות וירטואליות, תוכנות ניטור, תוכנות וידיאו וסאונד כמו: Camtasia ו Any video converter , משחקים כבדים יחסית ואולי בעתיד תוכנות פיתוח. 6.ציוד היקפי: אין צורך בציוד עיקפי יש לי כבר הכל. …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-