עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. קונה נייד אסוס i7 לצורכי גרפיקה ו 3d איזה דגם מעבד מומלץ ולמה . תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) 1.גרפיקה- פוטושופ, פרימיר (וידיאויים קצרים). 2.קריאת טקסטים אקדמיים ארוכים. 3.צפייה בסרטים (ללא אוזניות). 4.משחקים לא כבדים. (לפי סדר החשיבות) (מרבית השימוש יתבצע מחוץ למבנים-) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? -17.3 , רצויי מאט (ימנע הסתנוורות מהשמש?). * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) 1920X1080 FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום. יש לי חבר שהוא סטודנט לאדריכלות. הוא הולך להשתמש במחשב בעיקר לתכנות כמו AUTOCAD ו SKETCH UP. מכיוון שההבנה שלו במחשבים שואפת לאפס, הוא מבולבל מכל הצעות המחיר שהוא קיבל מאנשים שונים. אני נחשב טיפה מבין, אבל אני לא כל כך מעודכן. השאלה שלי היא שאלה עקרונית - מה יותר חשוב במחשב שמשמש אדריכל - מעבד או כרטיס מסך. אשמח גם לעזרה בבניית מפרט למחשב נייח יכותי - שיאפשר עבודה מהירה על התכנות הנ"ל במחיר סביר - של כ 4K ש"ח. נייח!!!! לא נייד. תודה מראש כולם! ואני מתנצל שפתחתי נושא חדש אבל מהנושאים שקראתי בעיקר היה המלצות על מפרטים, ואני מחפש תשובה עקרונית בכדי לעבוד עם ספק מחשבים שאנחנו אישית מכירים וסומכים על האיכות, למרות שהוא בעצמו לא ידע לענות לנו איפה כדאי להתרכז. ישי

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. Started by dorosen,

שלום לכולם, אני סטודנט שנה שלישית למדמ"ח, ויש לי הרבה קורסי תכנות (JAVA, #C) שאם המחשב יהיה נייד וצמוד אליי, אז החיים יהפכו להיות קלים הרבה יותר... בעיקרון בגלל שיהיו שעות רבות של עבודה על המחשב אני מעדיף מסך גדול 15.4, בשביל לא לעייף את העיניים. כמובן שחובה 1G זיכרון, לגבי המעבד אני די חושב לכיוון הCORE 2, נראה לי מיותר לקנות בתקציב כזה מעבד אחר. אני לא צריך לסחוב אותו יותר מדי, בשביל זה יש אוטו, אז גם היותר כבדים - בכיף. עשיתי חיפוש בפורום ראיתי כל מיני מחשבים, ורק התבלבלתי יותר.. המלצות למישהו?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום לכולם ! האמת שאני רשום פה מ 2007 וידוע לי על הרמה הגבוהה פה.. אבל לא יצא לי אף פעם לשאול אותכם שאלה ! אז הנה תמיד יש פעם ראשונה חשוב לציין שאני בא מרקע טכני והמטרה של המחשב הנייד הזה היא בעיקר לראות סרטים בטלוויזיה , רצוי אחד שיודע לנגן FullHD בקלות חשוב לי לציין שהמחירים פה הם לא פרסומת, ממש לא בא לי לשווק אף אחד מהמוצרים. הדגש במקרה הזה הוא על מחיר ודילים, באיזור ה 1300שח 1. ASUS X551MA-RCLN03 15.6-Inch Laptop מוחדש Intel Celeron N2815 1.86GHz 4GB System Memory (DDR3) 500GB 5400RPM with Windows 8 Operation System 1.0MP Webcam and Full-size Chiclet keyboard UMA Intel HD Graphics קישור למפרט: http://www.amazon.com/ASUS-X551MA-RCLN03-15-6-Inch-Laptop-Bl…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אהלן ח'ברה, קניתי מחשב גיימינג ב2011 מחשב ששירת אותי היטב עד כה. אני כיום מריץ משחקים על HIGH (חלק מההגדרות על ULTRA), שאלתי היא האם אתם ממליצים לי לשדרג רכיב\ים כלשהם ע"מ לקבל תמורה טובה יותר למשך זמן ארוך יותר? אני משחק בכל משחק חדש שיוצא, אין לי שריטה להריץ על ULTRA הכל אבל אני מעדיף לא לרדת מHIGH, אחרת אני מרגיש כאילו לא מיציתי את חווית המשחק כולה. זה המפרט שלי כרגע: [..] Intel 3550 : IVY BRIDGE, CORE I5, S1155, 3.3Ghz - TRAY לוח אם: [..] Gigabyte GA-H77-D3H זיכרון: [..] Corsair VENGEANCE 8192MB (4096MBX2) : 1600, CL9, LP, XMP : CML8GX3M2A1600C9B כרטיס מסך: [..] Gigabyte GTX670 "OC" 2048MB GDDR5 - RETAIL צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK מארז: […

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום אני מחפש מחשב נייד ללימודים בחו"ל. אני מוכן לשלם 5000, אפילו 6000 אם זה ממש מומלץ, אבל כמובן אשמח אם מחשב ב 4000 יענה על מספיק מהצרכים שלי. אני צריך אותו לאינטרנט, לימודים (אני חושב שתוכנות סטטיסטיקה פעם ב יהיו השימוש הכבד ביותר שלו) ולמוזיקה וסרטים. לפי סדר חשיבות: - אמינות. הדבר הגרוע ביותר שיכול לקרות זה שהחומרה שלו תתקלקל כשאני ביבשת אחרת מנותן האחריות. מה מומלץ? - גודל HDD. אני רואה שהרוב באים עם 120 או 160. משתלם לדחוף לשם 250 או אפילו 500 (יש?) או שאתפשר על כונן חיצוני? - משקל נמוך. פחות מ 2.5 נראה לי חשוב. ברוב האתרים שבהם לא רשום "כולל סוללה" אני אמור להניח שהמשקל במפרט זה בלי סוללה? - אורך חיי סוללה. איך אני יודע מה הזמן עבודה הראלי של דגם מחשב מסוים? יש סו…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. מצאתי את הצעת המחיר הבאה והמחיר נראה לי זול למדי, מה דעתכם על המפרט, האם עלולות להיות כאן "מלכודות" ? מארז ATX מפואר לפנטיום 4 עם יציאות USB קדימה ואחורה לוח אם לפנטיום 4 תומך במהירות 800 ASUS או MSI או GIGABYTE או PCP מעבד: INTEL P-4 3GHZ 800HT PRESCOTT 1MBCM זיכרון פנימי 512MB-DDR-400 כונן דיסקטים 1.44 דיסק קשיח:160GB 7200 כרטיס מסך:GEFORCE4 128 AGP X8 MX4000 TV OUT כונן CDROM כרטיס קול:128 3D + רמקולים מודם פקס או כרטיס רשת 10/100 מקלדת מולטימדיה COMPAQ+עכבר מקצועי עם גלילה מסך 17 אינץ MAG מחיר בחנות: ¤3,389.00

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by PriorTak,

שלום אני מחפש תיק גב זול וטוב (יחסית) למחשב בגודל 15.6 אינץ'. מישהו מכיר דגם ששווה לבדוק? בחנויות אני מוצא רק תיקים ב300-400 שקל, הרבה יותר מדי. כמו כן מוכן בהחלט לקנות יד שניה, אם מישהו פה במקרה מוכר...

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אני מעוניין להזמין מחשב נייד מחו"ל שהמטרה העיקרית שלי היא משחקים שבמחיר 4500 זה כולל גם את המע"מ וגם את הדמי משלוח לארץ מטרות המחשב? משחקים כבדים בינוניים * גודל המסך? לא פחות מ14 * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא, המחשב הולך להיות מחובר לחשמל כל הזמן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) אפשר אך לא הכרחי * בלוטות? אפשר אך לא הכרחי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? שיהיה צורב * כונן Bluray? אפשר אך לא הכרחי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אפשר אך לא הכרחי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי שלא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא שיתן את המקסימום תועלת במחיר הזה, וכמובן…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שמתי לב שעלות הרחבת זיכרון משתנה ממחשב למחשב. הרחבה עד 8 ג'יגה בN4030 עולה 1030 ש''ח והרחבה של אותם 8 ג'יגה בVOSTRO 3550 עולה 395 ש''ח. למה זה ככה? האם הרחבה יותר מסובכת במשחב ראשון כנ''ל? אם כן, אני אוכל לעשות את זה בעצמי? האם בכלל עדיף שירחבו לי זיכרון/יתקינו לי מערכת הפעלה בלי נוכחות שלי או בכלל שתכנאים יגעו במחשב טרם שליחתו לבית שלי? אני לא רוצה נזק... אולי ישרטו לי מחשב שמה עקב מצב רוח לא טוב... לך תדע.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום חברים, בימים אלה אני מרכיב מפרט למחשב שייעודו העיקרי – לכידה ועריכה של וידאו (באמצעות פרמייר) ובנוסף לזאת ישמש גם לעריכה גרפית באמצעות פוטושופ, אילוסטרטור ואינדזיין. את המפרט שלהלן הרכבתי אחרי שעברתי לעומק על השרשור שמיועד לגרפיקאים (מידע רב שמתפרסם שם בפוסט הראשי, מחיייב ריענון), על רשימת המעבדים הגרפיים ש-Adobe ממליצה עליהם לצורך עניין זה (תמיכה ב- cuda, ב- openGL 2.0 ולפחות 1280 מ"ב זכרון גרפי), וכן על שרשורים חשובים בפורומים שעוסקים בלוחות אם, בספקים/מארזים, ובכוננים קשיחים. התקציב ההתחלתי שהגדרתי עמד על K5.5 ₪ אך לפי הרכיבים במפרט הנ"ל, תהיה ככל הנראה חריגה כלפי מעלה, אלא אם יתקבלו כאן המלצות מועילות. להלן המפרט: · מעבד - Intel core I7 3770 3.4GHz s1155 …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אופציה ראשונה: Dell G5 15 9th Generation Intel® Core™ i7 Processor NVIDIA® GeForce® GTX 1660 Ti 15.6-inch FHD Display 256GB Solid State Drive + 1TB Hard Drive 8GB Memory אופציה שניה Dell G5 15 Gaming 8th Generation Intel® Core™ i7 Processor NVIDIA® GeForce® GTX 1060 15.6-inch FHD Display 256GB Solid State Drive + 1TB Hard Drive 16GB Memory ההבדל בינהם הוא בסה"כ 50 דולר. הכרטיס גרפי החזק יותר (GTX 1660 Ti) קיבל ציון גבוה משמעותית במשחק PUBG... השאלה אם בכרטיס המשופר לא ארגיש בחסרון של הזיכרון? (8 ג"ג מול 16 ג"ג) הבנתי גם שהדור התשיעי של אינטל לא ישפיע ממש לטובה בביצ…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by The Game,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +50 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרוב משחקים, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. דיאבלו LOL ,watch dogs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. יש מחשב דיי ישן : P3-800 256 SDR LEADTEK G4 4200 128 VIVO ASUS CUV4X ועוד שטויות כמו צורב ,ה.דיסק ,מארז ועוד... אני חושב שאתם כבר הבנתם מהנ"ל שאני זקוק בדחיפות למעבד חדש זיכרון מהיר ולוח עמיד מאוד... אני מיתלבת בין הP4 2.4 לבין AMD 2400 ,זיכרון לפחות 333 MHZ ולגבי הלוח אין לי שמץ מי מה ולמה אשמח לקבל תגובות בתודה THE GYVER

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. קניתי מחשב נייד, הבטריה מספיקה בקושי לשעה וחצי, כיצד אני יכול להעריך את חיי הסוללה בחרתי במצב חסכון אבל זה עדיין לא ממש עוזר, אשמח לקבל המלצות או תוכנות שעושות את זה ביצעתי את הדברים הבאים ואין שינוי מבחינת הבטריה: 1. הורדתי את בהירות המסך 2. בחרתי במצב חסכון בטריה 3. סגרתי תוכנות שאין בהם שימוש וכל זה לא עוזר

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. זכרון 1024MB DDR-2 760MHZ ספק כח לפנטיום EP AMD/4 W REAL EZ COOL לוח אינטלD946GZIS+VGA תומך קונרו צורב LG H22/12 DVDRWX18 DLAYER דיסק קשיח 160GB 8MB SATA2HITACHI כ.מסך NX7100GS-TD128E UPTO256 מעבד אינטל PD820 3.4 2M DUALCORE2 במחיר של 2280 ש"ח כולל הרכבה

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by carmonle,

שלום, מחפש לרכוש מחשב ניד עם מסך טאצ, מעבד I5 לפחות ומסך 14" לפחות וכן 3 שנות אחריות לצורך שימושי אופיס, שימוש בחופשות וגם לצורך הזרמה של תכני וידאו (סטרימינג) מאתרים בארה"ב התנתקתי מייס וכיום צופים בבית באמצעות הזרמה של תכנים מארה"ב מ-hulu+ ו-netflix. יש לי מספר מכשירי Roko אולם יש תכנים שדורשים הזרמה מהמחשב ולא ניתן להורידם או לצפות בהם באמצעות מכשירי הרוקו מחפש כאמור מחשב "14 לפחות משקל עד כ-2 ק"ג ושוקל באם כדאי לטובת מסך 15.6 לעבור את 2 הק"ג. מערכת הפעלה חלונות 8 עם מסך טאצ חשבתי על נייד של דל - Dell Vostro 14Z 5470-i5 - מגיע עם SSD 128 ללא קשיח נוסף, יתכן וקצת בעייתי אפשרות נוספת היא לוותר על SSD ולרכוש אסוס מסדרת VivoBook יש לי שרת NAS בתוצרת Raid 5 עם 4 דיסקים של…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by al_n,

מטרת המחשב: משחקים חדשים, כבדים (דורשים FPS גבוה), גלישה באינרנט וכל החרא הזה... מה אני צריך: מחשב בלי מסך, בלי המקלדת וכל אלה + יש לי כבר 2 כוננים ששתיהם צורבים ככה שאני גם לא צריך כוננים של דיסקים + שימו לב יש לי כבר 512DDR במחשב אז אולי עדיף לקנות 512 ולהוסיף את מה שיש לי ... אבל איך שיהיה לי הכי טוב, לא משנה לי שימו לב בנו לי את המפרט הזה: האם הוא טוב? / איך לשפר? / ואיך לשפר את המארז למשהו יפה (אני אוהב את החלון בצד שיש....חח) ותמיד תוכלו גם לבנות מחדש אם זה לא טוב :-) תודה, אלמוג

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. טוב, סוף סוף שכנעתי את ההורים שמגיע לי מחשב חדש ובכללי אני יודע מה אני רוצה, אני רק רוצה להתייעץ איתכם לפני שאני קונה. D: המחשב ישמש למשחקים ולתוכנות עריכה לא כבדות במיוחד. המינימום שאני רוצה, זה; והמקסימום שאני רוצה, זה; כפי שניתן לראות, אני מתלבט בין הספקי כוח, המעבדים והלוחות אם. בנוגע למעבדים, אני מאוד מאוד רוצה מעבד QUAD (אני חושב לרחוק). בנוגע לספקי כוח, אני מעריץ של SeaSonic אז אני חושב שאני אלך על הספק כוח שלהם. בנוגע ללוח אם, אני מניח שאני אלך על מה שהבאתי במפרט השני כי לצערי אני לא יכול לעלות במחיר יותר מדי, המקסימום שאני יכול להגיע אליו זה בערך 3200. X: עריכה: התקציב עלה ל-3,500.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום רב, בסוף שנת 2014 פתחתי כאן שרשור בו ביקשתי המלצה למחשב מבוסס i5. עד היןם לא יצא לי לרכוש אותו ועכשיו אני חייב לבצע הרכישה. אשמח לקבל מפרטים מעודכנים (או אם אין מה לעדכן - גם אשמח לשמוע שזה המצב). זה השרשור המקורי: http://hwzone.co.il/community/threads/557328-%D7%9E%D7%91%D7%A7%D7%A9-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%A6%D7%94-%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%91%D7%99%D7%AA%D7%99-%D7%A9%D7%A7%D7%98-%D7%A2%D7%93-2000-%D7%A9-%D7%97-%D7%9E%D7%91%D7%95%D7%A1%D7%A1-i5 תודה רבה מאד מראש.

22. אני ממש ממש חייב מפרט למחשב טוב למשחקים והורדות שיעלה לי בערך לא יותר מ7000 ש"ח כולל מסך(מקלדת,עכבר ורמקולים הכי חרא שאפשר בבקשה) בינתיים מה שבטוח זה שאני קונה: מעבד:Athlon 64 3000+ (S-939) כרטיס מסך:Radeon 9600 XT (500/600)128MB DDR 128sbit 4-pipes - TUL Powercolor 3Y Warrantly אבל לוח אם וכל השאר חסרים לי...(אגב צריך גם צורב dvd וזיכרון פנימי של איזה ג'יגה) בבקשה אני לא מבין בבניית מפרטים כמעט כלום

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by IG,

שפשוט יהייה כמה שיותר חזק, בתקציב. ושיהייה אמין! תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Zacka,

הי, אני צריך מפרט למחשב מחנות באזור נהריה (כלומר או KSP או IVORY או TMS) למחשב שמיועד למשחקים בתקציב גג 6000 ולא חורג מהתקציב. המפרט צריך להיות מעודכן (כי יצאו כרטיסין חדשים ומעבדים) ולכלול מסך 22 אינץ' TN.

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. ערב טוב לחברי הפורום אבקש את חוות דעתכם למפרט עבור עריכה ספרותית. נעשה שימוש במאגרי מידע על הארדיסקים חיצוניים, - לכן בחרתי מארז עם USB3 קידמי, ופתיחת מספר רב של חלונות וורד וPDF פעילים המהירות חשובה מאד, ולכן המפרט כולל SSD ו8GB זיכרון. למעשה מחשב במפרט כמעט זהה (מעבד SB ו4GB זיכרון) נקנה לפני כשנה, וכעת זהו מחשב שני לאותו שימוש המפרט שהרכבתי: מעבד: Intel Core i3 4160 3.6Ghz LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪560 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪130 לוח אם: Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 כמות: 1 - מחיר: ₪289 מארז: Infinity case 8C27RA solid mATX 2X USB 3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪137 ספק כוח: FSP 350W 60HCN 120mm Fan A.PFC Satax3, 78-80% 28A@12V Ef…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים