עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Zinger777,

היי, המחשב בן 3 ואני רוצה לשדרג לו את הראם מ4 ל8 ואת הSSD ל250GB או 512GB. תמונה מCPU-Z: http://oi64.tinypic.com/21o6cdf.jpg אני רואה בארץ שסטיק נוסף של 4GB עולה 149 ש"ח (בKPS ובTMS). איפה יש בחו"ל סטיקים דומים שמהירים כמו הסטיק שכבר יש לי במחירים טובים יותר? כדאי לחכות ל"חג הרווקים" או לשישי השחור? כמה עולה SSD בנפחים של 250GB-500GB? (בממוצע) איך קוראים לחיבור של הSSD ללפטופ? אני לא בטוח מה אני צריך לחפש. תודה, Zinger777.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by tomer_va,

שלום רב, ראשית ישר כח על הפורום אינני מבין גדול במחשבים ונעזרתי בו רבות! ובכל זאת..... אחי נוסע בעוד מספר שבועות לארה"ב ואני מעוניין שירכוש לי נייד כרגע אני מתלבט בין שני דגמים: http://laptops.toshiba.com/laptops/satellite/M500/M505-S4947 http://laptops.toshiba.com/laptops/satellite/A500/A505-S6965 על מה אתם ממליצים? מה היתרונות או החסרונות של כל אחד?(מעבר לדברים הבולטים כמו גודל הדיסק קשיח) האם השוני בכרטיס המסך משמעותי? אשמח אם תפנו אותי לדגמים אחרים שלדעתכם טובים יותר בטווח המחירים הזה תודה רבה תומר

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by YARONGT,

שלום חברה . אצתרך את עזרתכם בבנית מחשב גיימינג בתקציב של 4500 כולל מסך. תודה לעוזרים אני פשוט כבר לא יודע מה נכון לקחת אני לא כל כך בעניינים בזמן האחרון. תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. Started by dor962,

אני רוצה לקנות מחשב נייד...התקציב הוא בערך 3500 ש"ח ואני מתלבט בין שני מחשבים: http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=124345 i3 370 2GB זכרון (אולי בכסף שאני חוסך בבחירת המחשב הזה, אוכל להרחיב את הזכרון ל4 ג'יגה...) וכרטיס מסך 550V מול http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6571&CatCode= i3 380 4GB וכרטיס מסך Radeon 6370. אני רוצה את המחשב למשחקים בינוניים-כבדים, עיצוב גרפי וכמובן גלישה באינטרנט. מה אתם אומרים? מה כדאי? האם מומלץ מחשב אחר בתקציב הזה? מה שחשוב לי אלו הביצועים, נפח הארד דיסק ושאר הירקות מסביב (כמו מצלמה וכ'ו) פחות חשובים לי... תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by YTZ,

אהלן, יש לי אפשרות לקנות נייד מארה"ב - התקציב עומד על 4,000 ש"ח. הדרישות - משחקים בסיסיים, ז"א כרטיס מסך לפחות 525M ודומיו, מקלדת מוארת, סוללה שתחזיק לפחות 4-5 שעות במאמץ ואחריות 3 שנים (כמובן בינלאומית) - אם אין אפשרות אז אפשר לרדת ל-2\1. אשמח לראות את כל גדלי המסכים. ראיתי את המחשב הנ"ל - http://www.amazon.com/N53SM-ES72-15-6-Inch-Laptop-Silver-Aluminum/dp/B007BY57Y2/ref=sr_1_3?s=electronics&ie=UTF8&qid=1341082023&sr=1-3&keywords=asus הבעיה שאין לו מקלדת מוארת.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. זכרון 1024MB DDR-2 760MHZ ספק כח לפנטיום EP AMD/4 W REAL EZ COOL לוח אינטלD946GZIS+VGA תומך קונרו צורב LG H22/12 DVDRWX18 DLAYER דיסק קשיח 160GB 8MB SATA2HITACHI כ.מסך NX7100GS-TD128E UPTO256 מעבד אינטל PD820 3.4 2M DUALCORE2 במחיר של 2280 ש"ח כולל הרכבה

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by al_n,

מטרת המחשב: משחקים חדשים, כבדים (דורשים FPS גבוה), גלישה באינרנט וכל החרא הזה... מה אני צריך: מחשב בלי מסך, בלי המקלדת וכל אלה + יש לי כבר 2 כוננים ששתיהם צורבים ככה שאני גם לא צריך כוננים של דיסקים + שימו לב יש לי כבר 512DDR במחשב אז אולי עדיף לקנות 512 ולהוסיף את מה שיש לי ... אבל איך שיהיה לי הכי טוב, לא משנה לי שימו לב בנו לי את המפרט הזה: האם הוא טוב? / איך לשפר? / ואיך לשפר את המארז למשהו יפה (אני אוהב את החלון בצד שיש....חח) ותמיד תוכלו גם לבנות מחדש אם זה לא טוב :-) תודה, אלמוג

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אני מקווה שזה לא נוגד כאן את כל החוקים, אבל ההודעה שלי נדחקה הצידה ואיש לא ענה לה. שיניתי כמה מהדרישות. אם לא קשה, אנא מפרט למחשב לפי הפירוט הבא: 1. התקציב כ-3,000, אפשר לחרוג קצת, אבל רק קצת. המחיר לא כולל מערכת הפעלה וציוד הקפי. 2. המחשב מיועד לאינטרנט ומשחקים. בעיקר משחקי תפקידים, גם חדשים: Divinity II :Ego, ובקרוב 2 Assassin's Creed. השאיפה היא להגדרות גבוהות. המסך כרגע 17 אינץ, בהמשך נשדרג, כך שכדאי שיתאים למסך טוב יותר. 3. כאמור, אין צורך בציוד הקפי. 4. יש צורך בצורב. 5. שקט: 6. 6. לא מתוכנן אוברקלוק. 7. יש צורך במערכת הפעלה - win 7 - אבל היא מחוץ לתקציב המצוין כאן. יש צורך בהרכבת המחשב. 8. אנחנו גרים באזור מודיעין - האם יש כאן חנות מועדפת שכדאי לפנות אליה? מעדיפה ל…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. היי, הפעם אני פותח דיון עלי, הגיע הזמן להשתדרג בשילוש חדש + ספק כוח קודם כל אני מדביק פה את המפרט שלי (מה שיש בצד ימין) כדי שתדעו בדיוק מה החומרה הנוכחית וציוד היקפי: Monitors: Crossover 27Q LED-P, Dell 2209WA, Samsung 2443BW CPU: i7 920 2.66Ghz CPU Cooler: Noctua NH-D14 Motherboard: GA-X58A-UD3R PSU: TT Toughpower XT 650W GPU #1: SAPPHIRE HD 7870 GHz Edition OC 2GB GDDR5 GPU #2: SAPPHIRE HD 7870 GHz Edition OC 2GB GDDR5 SSD: Samsung 840 EVO Series 250GB SATA III Case: DEFINE R4 Black Pearl - Window Memory: Kingston DDR3/1333Mhz 2GB x6 Hard disk #1: Seagate 3TB Hard disk #2: Seagate 3TB Hard disk #3: Seagate 2TB Mouse: Logitech G700 Mouse pad: Rocca…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by eli33,

שלום לכולם. ההורים רוצים מחשב HTPC לסלון.תקציב 5000ש"ח בערך. עכשיו השאלה שלי היא האם כדאי לקנות מחשב HTPC חדש לגמרי לסלון או לקנות מחשב חדש לחדר ו"לשדרג" את המחשב הישן למחשב HTPC זאת אומרת להחליף מארז ולשים כרטיס טלויזיה. המחשב מיועד למסך טלויזיה גדול 32 LCD (אם זה משנה משהו) מידע על המחשב ה"ישן": AMD Athlon 64 Processor 3000+ לוח אם ASUS A8N-E 1 גיגה זיכרון כרטיס מסך 6600GT של גיגהבייט השאלה היא האם המחשב הישן יתן את אותה חווית צפיה כמו מחשב חדש?(לא יתקע,הקלטה חלקה,צפיה בסרטים וכו') ומה אתם הייתם עושים במקומי? כי האמת אני לא משחק הרבה במשחקים רק מידי פעם.ואני משתמש במחשב בעיקר בשביל אינטרנט ותוכנות.. עריכה:החלטתי בסוף ללכת עלHTPC חדש..תסתכלו למטה תודה לעוזר…

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. כמו שתראו בתמונה, כבר קיבלתי לא מעט הצעות... אבל יחד עם ההצעות, נשמעו לא מעט קולות שאמרו לי שהכי טוב לשאול כאן! ב-HWzone! אז באתי! ואני מאוד אודה למי מכם שיוכל לעזור להרכיב מפרט מנצח ואידיאלי למצב שלי. בתקווה עד 6,000 ש"ח (אפשר קצת לזלוג אם זה יועיל משמעותית) שימושי המחשב החדש: אני צלם סטילס ויש לי המווון תמונות מאוכסנות. אני עורך ומרטש אותן. אני גם עושה גרפיקות שונות ומשונות. חלקן די כבדות. חלקן צריכות לצאת לדפוס. (כמעט ולא נוגע בתלת-מימד) אני גם מצלם קצת וידאו FULL HD בזמן האחרון ומקווה לקדם את עצמי גם בתחום הזה... זה העיקר. יהיה נחמד אם המחשב ישמש גם להקלטת מוזיקה ומשחקים כיפים. אבל זה לא באמת רלוונטי כרגע. אם יש עוד משהו שאני יכול להגיד שיעזור לכם לעזור לי - תגידו בבק…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. השימוש יהיה בעיקר לאופיס ואינטרנט(לא למשחקים, מקסימום פשוטים לילדים בני 4) לגבי כוננים מספיק רק סידירום או צורב אם אין הפרש גדול. תודה רבה.

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by BlueK,

http://www.b-student.co.il/Product/36145510/מחשב-נייד-Dell-Vostro-5459-ו-Intel®-Core-™-i5-6200U-Processor- שלום! מתחיל שנה א' מדמ"ח בתל אביב ורוצה לקנות מחשב נייד. המחשב הזה נראה לי טוב - אבל אני לא בטוח האם מספיק טוב. הבנתי שמעבד i5-6200 הוא לא הכי חזק... האם הוא יספיק לי לשימושים הנדרשים במהלך התואר? מעבר לתיכנות שנדרש במהלך התואר השימושים בו יהיו בעיקר צפייה בסרטים, ושימוש בסיסי באינטרנט. אולי גם להריץ משחקים אבל לא ברמה כבדה.. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. תכלסאנירוצהמחשבשיריץאתדיאבלו3חלק,ושיהיהשווהאתהמחיר.בעדיפותHPאוLenovo,אבלאנישמחלהמלצותמעבר.נראהשהכרטיסמסךהיחסיתחדששלאינטל,ה3000HD,הכימתאים.אמת?גםמאודחשובשהמשקליהיהגג2קילו.בליחריגה.נראהשרובהניידיםהמתאימיםהםב13.3אינצ',מהשעובדליכמינימוםלגודלמסך.מעבדdualcoreלפחות.מעדיףעםhdmi.מסךלד.מחיראזור3או3.5הכיטוב.אםמישהויכוללהמליץעלניידתואםשהואמכיראישיתאנימאודאשמחלשמוע!אנימתכנןלקנותבעודשבועייםכנראהמאייבורימודיעיןלידי.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Zacka,

הי, אני צריך מפרט למחשב מחנות באזור נהריה (כלומר או KSP או IVORY או TMS) למחשב שמיועד למשחקים בתקציב גג 6000 ולא חורג מהתקציב. המפרט צריך להיות מעודכן (כי יצאו כרטיסין חדשים ומעבדים) ולכלול מסך 22 אינץ' TN.

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by ElDoctoro,

שלום לכולם. מעוניין לקנות לפטופ לאשתי לצורך לימודים. ישנם מספר דברים שחשובים לי. אני רוצה נייד עם מסך גדול (לא נטבוק), סוללה חזקה, אין צורך במחשב חזק (סה"כ היא גולשת, קצת מיקרוסופט אופיס, סרטים, לא משחקת במשחקים) וכמובן מחיר זול. לגבי הארד דיסק, היא בטח לא תצטרך יותר מ 200 GB. הייתי רוצה להגיד עד 2000 ש"ח אך בטח אתם צוחקים, אז אני מניח שעד 2500 או אולי מעט מעל. אשמח להצעות

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אני מעוניין לקנות מחשב גיימינג עם העדפה למעבד דור שלישי של Ryzen אני אשתמש במחשב לגיימינג כללי מLoL עד RDR2ת כלומר צריך שיריץ כל משחק AAA ב5~ שנים הקרובות. העדפה למארז לבן עם RGB קניית המחשב מתוכננת לשבוע\שבועיים הקרובים. לא צריך כונן דיסקים. לא צריך ציוד היקפי. המסך הנוכחי שלי 1920x1080 144Hz.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אהלן אני קונה היום מחשב בksp (איו להם העתקה לפורומים, אבל זה אתר זול ואיכותי ביותר), ואני מוודא שהמפרט טוב מסך "22 1920X1080. Proccesor: E8400 3.0GHz 1333MHz ,s775, 6MB Motherboard: EP43 DS3L Memories- 2x2 GB RAM Graphics Card : Zotac GTX 260 896MB Hard disk: 500GB Body: CM 690 CPU Cooling: Freezer Pro 7 Body Cooling: +2 Artic Fan 120mm Power Supply: Enermax Pro82+ 525W המפרט באנגלית כי קשה מאוד לערבב בין השפות :-\ יאללה חברס חוות דעת :yelclap: [שכחו מכל הפורום, עד אישור ההקפצה (בסוף הדף)

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אז ככה אחים שלי אני צריך מפרט מחשב משהו למשחקים... יש מצב אני משיג גגגגגגג 3500 שקל אני צריך רק את הכונן עצמו... ואין לי מושג מה לקנות ראיתי את כל ההצעות שלכם פה אבל אני מעדיף שתהייו ספציפים.. ואם מישהו מוכן להסביר לי מה עדיף amd או pentuim ואיזה כרטיס מסך עדיף geforce או radeon ואם עדיף לחכות קצת..... אבל מצד שני תמיד אני יצטרך לחכות כי תמיד יוצא תכף משהו יותר טוב ויורד המחירים חחח קיצר אחים שלי באמת תודה תודה מראש ועוד משהו אחרון.... חחח הסרחתי אותה הא?! הקטע שאתם שמים פה מחירים שאין לי מושג מאיפה הם.. חשוב לי לקנות מחשב מחנות באזור שלי... (קרית שמונה) והכי זול פה לדעתי זה.. www.omc.co.il www.mardanit.co.il אז אתם מבינים צריך שהמחירים יהיו בערך אותו דבר.. (כן אני יודע …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית + צורך בעיבוד ומהירות ללא תקיעות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). HYPER V – פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אין צורך במשחקים . כרטיס מסך פשוט עבור צפייה בתכני HD -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין משהו מוגדר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בצי…

21. היי, איזה מחשב מומלץ בסדר גודל של 5000 ש"ח לשימוש עיסקי? חשוב: אמינות WIFI מסך 14-15 לא כבד מאוד וחיי בטרייה סבירים+ אילו חברות שווה לשקול? האם רק HP ו IBM? תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. או קיי אז אני החלטתי שהגיע הזמן להחליף מחשב (חוץ מהדברים הרגילים -> CDR FLOPPY וכו) בכל מקרה אני הולך לעשות אוברקלוק דיי רציני (לא לכרטיס מסך, הוא חם מאוד ככה וככה, אלא אם אני אמצא דרך אפקטיבית מאוד לקרר אותו ) וכמובן אני רוצה מחשב שיריץ לי את המשחקים החדשים ביותר בדרך הטובה ביותר (גם תגידו אם אתם חושבים שזה יריץ את DOOM 3 ו HL2 בדרך הטובה ביותר?) אז בניתי לי מפרט (מה שבאדום זה מה שאני יעביר מהמחשב הנוכחי לחדש) הערה : אל תשימו לב למחיר כרגע רק תנו דעה על המפרט ואני צריך דעה - P4 2.4C HT 800 FSB Mboard Abit IC7-G /IC7 / IC7-Max3 (תעזרו לי מי מבניהם לבחור ואם זה המאקס3 כדאי לי לחכות?) Mem Gel DDR-Ram 512 (2X256MB) 4000 DC (500 Mhz) Ultra low latency dual channel memory…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אורח קובי
    Started by אורח קובי,

שלום לכל חברי הפורום, אני צופה כאורח הרבה בפורום, ונהנה לקרוא מאמרים מאנשים מבינים עם הרבה שמחה ועזרה לזולת, אשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא זה. אני מחפש מחשב מומלץ למידול ורינדור תלת מיימד בתוכנת 3DMAX ועוד, קיבלתי המלצה למחשב עם מעבד i7 7700k, לוח Z270, זכרון 32GB, וכרטיס 1070 8GB, המחיר שהציעו לי על מחשב מותג כזה, הוא 7400, כולל מעמ. האם הוא אכן מתאים לצורך זה? האם עדיף לקחת מעבד 6800K עם לוח X99? ועד כמה הוא יתן יותר תועלת? האם יש מה להוסיף ל64GB זכרון? האם יש משמעות לכרטיס הגרפי, ואם אקח 1080, אקבל רינדור מהיר יותר? לתשובתכם אודה מאוד קובי

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Vikvik,

שלום! מי שיש לו נסיון עם הזמנת מחשבים מסניף אילת (ksp), זקוקה לעזרתכם. אי אפשר לבקש ממישהו שגר באילת לאסוף בשבילי את המחשב הנייד שאני רוצה לקנות ? הם מחמירים בעניין זה? כי רשום שמשלמים אך ורק במקום עם כרטיס אשראי ובעל הכרטיס חייב להיות נוכח ולהזדהות עם תעודת זהות . רק אז יוכל לשלם ולאסוף את המחשב שלו. איך זה בפועל? אין אפשרות לחרוג מהחוק הזה? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by sagivstern,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי FPS ו-MMO -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע כרגע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים