עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Surgeon13,

השאלות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש מקום לחסוך אז למה לא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 +- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים בHD, עבודה מאומצת על תוכנות עריכת מוזיקה, תכנות. אולי משחקים בעתיד לאחר צירוף כרטיס מסך. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Cubase , eclipse ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין…

2. Started by blizzard20,

שלום אני לא ממלא את הטופס כי זה שדרוג חלקי ואני די גמיש במחיר. זה המפרט שלי כיום: מעבד: i5 4570 לוח אם: Gigabyte GA-B85M-HD3 מארז: Fractal Design Define R4 ספק: FSP RAIDER 650W SSD: סמסונג 120GB ועוד קשיח של טרה. המפרט הזה מלפני כמעט 4 שנים, היה לי גם כרטיס מסך 7870XT והשתדרגתי לפני כשבוע ב GTX 1070. אני רוצה לשדרג גם את שאר המחשב, מה שחשבתי עליו זה להשאיר את המארז והספק כוח, ולהשתדרג בדברים הבאים: מעבד I7700K קירור למעבד Noctua NH-D15 לוח אם Gigabyte GA-Z170 HD3 זיכרון: CORSAIR DDR4 16GB 3000 CL15 VENGENCE SSD: סמסונג Evo850 בעלות של 3392 ב TMS. המפרט מיועד בעיקר לגיימינג ול…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? אינטרט, סרטים, מוזיקה, משחקים, המרת פורמטים של סרטים/מוזיקה, עבודה עם תוכנות סאונד כבדות א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. קיובייס והתקני וי-אס-טי, total video converter 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. כן: מסך רצוי 22" מקלדת ועכבר אלחוטיים. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא צריך צורבים או כונני דיסקים 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 9 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן צ…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by KF,

מעוניין לקנות מחשב נייד לצורך חיבור לטלוייזית FHD וצפייה בסרטים מהטלויזיה + אינטרנט. (תקציב - כמה שיותר זול) המחשב הנוכחי לנובו E330 עשה את העבודה נאמנה אך היציאת HDMI נדפקה. (I5 + 8GB RAM) דרישות : ללא מערכת הפעלה , מסך 11-13 , מסך מט / מבריק. 500GB קשיח , אפשר פחות. במחשב הנוכחי יש לי SSD 120GB שאולי אני אעביר לחדש , אשקול את זה. תודה לכם

5. שלום, רציתי לדעת בכמה אפשר למכור את הטאבלטים הבאים: 1) Apple iPad Mini Wifi Version 16GB (המכשיר המקורי שיצא בסוף 2012) יתרת אחריות: 6 חודשים 2) Motorola Xoom 3G Version 16GB יתרת אחריות: חודשיים. בתודה מראש. בברכה, ליאור.

6. Started by Wunderbar,

שלום, אני מתחיל השנה תואר שני ואני צריך מחשב נייד כי מה שיש לי עכשיו הוא ישן, איטי וכבד למדי (MSI CR500, משקל 2.5 ק"ג). אני מעוניין במחשב קל לנשיאה, מהיר ואמין. אני חושב שאלו הדברים החשובים מחשב לצורך לימודים, אבל אשמח לשמוע אם יש לכם עוד דברים שחשוב לשים אליהם לב. שימושים עיקריים: מעבד תמלילים, אינטרנט ומשחקים פה ושם. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by idodo1223,

יש לי בערך שלושת 3000 או 4000 למחשב גיימינג ממש טוב יש לי כבר מחשב גיימינג מצוין רק באלי להחליף CPU ובגלל זה אני צריך להחליף גם לוח אם ספק ומארז מישהו יודע אולי אם צריך ספק יותר טוב מ450w בשביל i7 4900

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. שלום, בחיפושיי אחר מחשב זול ודק עם נתונים סבירים ומסך סבבה, נתקלתי ב-320s, שעל פי נתונים יבשים עונה על כל הצרכים שלי, ובמחיר סביר ביותר. הבעיה היא שראיתי ביקורת לא מחמיאה על הדגם של ה-13 אינץ' - בביקורת נאמר שהביצועים של הלפטופ הזה נחותים בהרבה מביצועים של לפטופים מחברות אחרות עם אותו המעבד, וזה בגלל שלנובו הגבילו בכוונה את צריכת החשמל של המעבד בשעת עומס, משהו שכנראה קשור לזה שהמחשב מאוד דק ולצורה שהוא מתמודד עם עלייה בטמפרטורות במאמץ. בגדול, אני מעוניין בדגם של ה-14 אינץ', שלפחות מבחינה תאורטית, אמור להתמודד יותר טוב עם חום בגלל הגוף היותר גדול, מה שאולי יצריך פחות מגבלות מבחינת הספק המעבד - אמנם אני לא יודע אם זה באמת ככה במציאות. …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אהלן, אני מתכנן מפרט לחבר, שיבוסס על מעבד אינטל (כנראה i5-660/661) - משיג אותו במחיר מיוחד. המחשב מיועד בעיקר לשימושים משרדיים (גלישה, אופיס), הורדות (P2P), אחסון וצפיה במדיה (גם HD) ואולי גם משחקים (לא תובעניים). לא מתוכנן OC ולא שדרוג מאסיבי (אולי תוספת זכרון וכרטיס מסך בינוני מינוס). הכיוון הוא לבנות מפרט שקט עם חלקים איכותיים ואמינים, שיחזיקו מעמד מספר שנים. התקציב הוא כאמור כ- 2000 ש"ח (ללא המעבד). במידת הצורך, אפשר לחרוג ב 100-200 ש"ח. זה המפרט שתיכננתי (הרכישה גם תתבצע ב- RSM): Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪260 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=759 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪245 http://www.rsm.co.il/pr…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. תקציב : עד 4000 ש"ח. מטרות המחשב: עבודה משרדית (אופיס, אינטרנט וכיוצ"ב),, חיבור בבית למסך גדול עבור צפייה בסרטים ובעיקר גיימינג בינוני עד כבד. גודל המסך: מעדיף כמה שיותר גדול , חשבתי על 17.3 משקל רצוי: כמובן, כמה שיותר קל יותר טוב, אך ישנה חשיבות גדולה יותר לקריטריונים האחרים זמן סוללה: אני לא בקיא במה נחשב זמן ארוך היום, אז אשמח לתובנות שלכם. יציאות מיוחדות: HDMI בלוטות': לא משנה לי גודל וסוג כונן קשיח: מעדיף SSD אך לדעתי התקציב שלי לא מספיק. מערכת הפעלה : לא צריך. דרישות נוספות: אין תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Yarin1220,

שלום מעוניין במחשב נייד תקציב : 5 אלף + חריגה של 500 שימוש : גיימינג בינוני ( לא כל היום אבל כן מידי פעם ) , מלא אינטרנט , עבודות גודל מסך : 15.6 מעבד : i5 לפחות , שיהיה חזק חשוב : כרטיס מסך חזק למשחקים לגיימינג , מהיר , ללא תקלות , דק וקל. לעוד שאלות שיצוצו לגבי מפרט תשאלו תודה

12. Started by gilon,

אני צריך מחשב נייד טוב באיזור ה9000+ שקלים. הוא צריך בעיקר להתאים לצורכי מולטימדיה(סרטים ומשחקים) אבל צריך שיהיה טוב גם לצורכי משרד. בקיצור צריך להיות לו מעבד מהיר או סביר ביותר לפחות, כרטיס מסך טוב, לפחות 512 ram ,עדיף שיהיה אפשרות לתקשורת לאינטרנט וחשוב מאוד שיהיה לפחות 15 אינץ' ורמקולים טובים ואם תוכלו גם לתת לי לינק לאתר הזול ביותר שאפשר לקנות אותו ממנו. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by kutomer2,

אני מחפש עבור אמא שלי מחשב חדש לעבודה משרדית, המחשב הנוכחי שלה יחסית חדש (בן שנה וחצי - שנתיים) אבל המחשב חוטף כל פרק זמן יחסית קצר BSOD, נסתי לפרמט לא עזר, בדקתי גם את המאווררים הם עובדים והמחשב לא מתחמם לדרגות מיוחדות. בנוסף, היא ניסתה לקחת את המחשב לאיזה טכנאי דמיקולו שהחליף לה מספר רכיבים במחשב (היא אפילו לא זוכרת להגיד לי איזה, כי זה קרה לפני מספר חודשים) וזה לא עזר, גם כן טכנאי. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? -עבודה משרדיית א) המחשב מיועד לתוכנות: Office, Chrome וכ'ו... למעשה שום דבר מי…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by roeesnir,

אני מחפש מטען לGigabyte W536M. למור לוי אין מטענים כאלה, ולא מצאתי גם באיביי. על המחשב כתוב 19V 3.42A. זה משנה כמה וואט? כי לא כתוב.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום רב, ברשת K.S.P מוכרים את שני הניידים האלה: Dell G3 17 3779-87501G51GFLB Dell G3 17 3779-87501G51GFOB ההבדל במחיר שלהם הוא יותר מ-600 ש"ח אך מבדיקת הנתונים הטכניים באתר עולה כי אין ביניהם שום הבדל(!). ניסיתי לחפש את הדגמים האלה ברחבי האינטרנט כדי לראות מפרט יותר מעמיק אך לא הצלחתי. אשמח לדעתכם. תודה רבה.

16. Started by alEllisande,

כמו שצויין המחשב מיועד בעיקרו למשחקים יחסית כבדים וצריך גם להמשיך לסחוב כאלה בעתיד ההעדפה שלי היא לגודל מסך של 13 או 15 מבחינת משקל אני אעדיף משהוא שישקול פחות מ2.5 קילו מבחינת סוללה אני לא צריכה משהו מטורף מדי אבל בהחלט ממולץ שהוא ישרוד את ה 3-4 שעות מחוץ לחשמל כמו שכתבתי בכותרת אני מוכנה להשקיע 8000 שקל בשביל אשמח אם תוכלו לעזור לי אם המלצות בגלל שבמהלך הזמן שבו חיפשתי תמיד הצלחתי למצוא פגם בכל אחד מהמכונות שניראו לי מתאימות שתי הפיבוריטים שלי היו ה m11x של alienware בעיקר בגלל התמורה שאני מקבלת אם ניידות גבוהה אבל יש לי בעיה אם גודל המסך שלו אני לא בטוחה שאוכל להסתדר אם מסך כל כך קטן מצד שני חשבתי על ה dell-xps15 אבל הוא כבד למדי והשאלה היא האם יש משהוא שיכול לענות ג…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by LIOR42,

איך נכנסים לביוס במחשב נייד בלי הכפתור DEL

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. http://img219.imageshack.us/img219/2877/assfuck9py.jpg ודעות לגבי החנות www.noacomp.co.il האם קניתם משם?(החנות ממוקמת בחיפה[יש לה משלוחים]) האם עשו לכם בעיות וכו' וכמובן האם המפרט טוב

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום לכולם,קוראים לי דולב. אני רוצה לקנות מחשב מזה זמן מה,ואשמח מאוד אם תעזרו לי . 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התקציב הוא 3000 שח +-. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המחשב שלי נועד למשחקים,אינטרנט,מוסיקה וסרטים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא צריך ציוד הקפי כלל וכלל. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי כונן דיסקטים לא דבר שימושי בכלל אצלי,וכרטיס קול גם לא ממש…

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by almog almog,

אהלן 1. מה התקציב המקסימאלי?: בערך 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? : אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: כמעט ולא ניתן, אלא אם כן בעוד 100-200 שח יהיה הפרש משמעותי בביצועים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?: משחקים בעיקר, סרטים, סדרות ומעט תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).: Android studio, webstrom ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.: GTA למשל, הרימייק של Doom ועוד חדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …

21. קודם כל שלום, פעם ראשונה שאני כותב כאן. בבקשה מי שיוכל לארגן לי מפרט למחשב (לא כולל ציוד הקפי). התקציב מוגבל עד 8 אלף יש אפשרות לחריגה של עד 9 - 9 וחצי. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Morphey,

שלום הקצו לי 6500 שקל (או 1500 דולר), וברצוני לבנות מכונה שתספיק לי לכמה שנים, אחרי הכל, זה סכום לא מבוטל של כסף. אני קונה את החלקים מהיבואן, כך שאני לא צריך מקומות לקנייה. בנוסף, אינני צריך אביזרים נלווים. אני מעוניין להרכיב מחשב לגיימינג, אבל גם לעבודות יומיומיות, ובכך חשבתי על המפרט הבא: זיכרון: 2 כרטיסים של 512 קינגסטון, במהירות 667 - 158$. הארד דיסק: הארד דיסק אחד של WD של 500 ג'יגה, בתקן סאטה 2 - 229$. לוח: אני מתלבט בין שניים שנראים לי מאוד חזקים ואמינים: הראשון, P5WDG2 WS Pro <Green> של אסוס, שעולה 299$. השני, GA-965P-DQ6, של ג'יגהבייט שעולה 250$. כ.מסך: GV-NX795T512H-RH של ג'יגה בייט שעולה 343$. מעבד: Intel® Core 2 DUO - E6600 במהירות 2.4 - שעול…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. היי, אני מחפש מחשב נייד בסביבות ה 2500-3000 שקלים, רוב השימוש יהיה להורדה/צפייה בסרטים, ועבודה עם קבצי PDF/WORD, המחשב הוא בשביל אישה שלא ממש מעוניינת להתעסק במחשבים לכן אשמח גם שהוא יגיע עם ווינדוס בתוכו, תודה רבה על העזרה אביב!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. המחשב ישמש בעיקר לתוכנות גראפיות ועיבוד מוסיקלי לוח אם P5ND2-SLI Asus http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=372376 מעבד Pentium D 805 Intel http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=399145 2 כוננים קשיחים WD 320 GB SATA II - אני רוצה לעשות RAID - האם זה אפשרי בלוח אם שבחרתי?!?!? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=403169 2 כרטיסי זיכרון Samsung DDR2 512MB 667MHZ CL3 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=374613 כרטיס גרפי nVIDIA GeForce 7300GS 512MB Pine XFX http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=380213 מקלדת LX700 Logitech http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=136151 אני צריך רק המלצה ממכם על מארז טוב

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by brklyn,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש אחרי שה T42 הרים דגל השימושים שלו אינטרנט + עבודה (סביבת פיתוח JAVA , בסיסי נתונים וכו וכו) גודל מסך 13.3 לכל היותר 14 אינץ חשבתי על מספר דגמים : sony vaio cw hp dm3 asus UL30 toshiba M505 כאשר לכל דגם יש את היתרונות/חסרונות שלו ה SONY הוא הכבד מכולם וזווית הצפיה שלו לא משהו ה HP נראה סביר במחיר סביר קל אבל אין לי נסיון עם HP ASUS נראה אטרקטיבי אבל המעבד נראה חלש טושיבה בעל מסך מגע אבל שוב אין לי נסיון עם טושיבה חשבתי גם על DELL STUDIO XPS אבל הביקורת עליו בריצפה יש המלצות לדגמים אחרים מחיר סדר גודל של עד 6000 למרות שאני לא אלך לרבנות בשביל עוד 500 שקל לגבי כל הדגמים שציינתי חוץ מאת ה HP שראיתי בבאג ובכמה מקומות אחרים את…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.