עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. כל מי שרוצה למכור מחשב נייד או להחליף במשו מוזמן לפנות עלי בפרטי מוכן לשלם מכיר הוגן על מחשב הוגן. עדיף מאזור תל המרכז. כמובן במצס טוב שעובד עדיף שלא יהיה שום דבר שבור. אני לא מתחייב לאף אחד כלום! אם למישו יש אני לא מתחייב לקנות אותו הכל תלוי לשיקול דעתי!

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  2. Started by justkanji,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג אבל אך ורק עם ההבדל משמעותי. עד 2500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC, כלומר, אינטרנט וסרטים ב1080P א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? למפרט חייבת להיות יציאת spdif בין אם זה coaxial או אופטי, חייב את היציאה הזאת בשביל…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by kisharon,

שלום לכולם. אני מתכנן לקנות מחשב נייד, הצרכים שלי הם בגדול אינטרנט,פלאש ופוטושופ. עכשיו רציתי לדעת עם כרטיסי המסך של אינטל שמגיעים בניידים הם מספיק טובים בשביל זה או שאני צריך מחשב נייד עם כרטיס מסך שהוא לא און בורד ? אני מחפש מחשב עד 5500 גג, אם יש למישהו המלצות זה יהיה אחלה. ועוד משהו קטן... באייבורי מוכרים מחשבים ניידים של MSI עכשיו זאת חברה ידועה בחומרה השאלה היא אם הניידים שלהם אמינים\חזקים מישהו מכיר? למרות שאייבורי נותנים עליהם שנתיים אחריות. תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  4. Started by Shay08,

מחפש אתרשמציע לי מחשב טוב עם מעבד של אינטל וכרטיס מסך של ג'י פורס

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  5. אהלן אנשים אשמח לקבל המלצה למחשב עד 2,500 ש"ח כאשר עדיף לא לחרוג מהתקציב.. מה הם השימושים הצפויים של המחשב שמיעת מוסיקה, סרטי HD ומשחקים לא ברמה גבוה מדי, אינטרנט. האם יש צורך בציוד היקפי ? אין צורך האם מתוכנן אוברקלוק ? לא האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה לא האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון? אפשרי מצויד כנראה או במסך הזה: LG W2262TQ LCD או בזה: LCD דגם P2250 - מסך FULL HD SAMSUNG, אשמח אם תמצאו לי מסכים טובים יותר למחשב זה עד 1,000 ש"ח.. חובה שיהיה FULL HD וגודל המסך צריך להיות 22 אינץ (אפשר גם קצת יותר גדול). דיסק קשיח 500 יספיק זיכרון טוב של 4 GB יספיק למוסיקה. וכרטיס מסך של ATI תודה מראש

• 8 תגובות
    • 925 צפיות
  6. שלום אני מתכנן לקנות לפטופ הצרכים שלי הם: בפנאי אני דיגי שעובד באירועים עם הלפטום אז אני צריך מחשב חזק יש יתרון לכרטיס מסך כדי שאני אוכל לתקלט עם קליפים. בנוסף אני איש סיסטם אז המחשב הוא גם לצורך לימודי כלומר הרצת מכונות וירטואליות על גביו. + אני חובב פוטושופ חיפשתי באינטרנט ומצאתי את המפרטים הבאים כאשר מצורפים גם המחירים שהאתר חישב לי כרגע יש לי HP Pavilion dv6670ej אבל אני רוצה לעלות רמה. אשמח אם תייעצו לי. HP dv7t Quad Edition series Processor: Intel® Core i7-820QM Quad Core Processor (1.73GHz, 8MB L3 Cache) with Turbo Boost up to3.06GHz Memory: 8GB DDR3 System Memory (2 Dimm) Hard Drive: 1TB 7200RPM SATA Dual Hard Drive (500GB x 2) with HP ProtectSmart Hard Drive Prot…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by guyb7,

לפני כחודש וחצי ביקשתי כאן מפרט לפיתוח עד 4000 ש"ח. קיבלתי מפרט שהתכוונתי לקנות, אבל בגלל בעיות במעבר דירה העיניין נדחה. אני מצרף פה את הבקשה המקורית שלי והמפרט שקיבלתי, ואשמח לשמוע אם יש במקרה איזה דיל שיכול להיות יותר משתלם עכשיו. תודה! גיא --- 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח, ניתן לחרוג ל-4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח אינטנסיבי (IDE, וירטואליזציה והרבה פרוססים שרצים בו זמנית) רזולוציית מסך טבעית: 1680x1050, גודל מסך: 22" 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? קיים הארד-דיסק של 1TB שמשמש כארכיון שאפשר להשתמש בו (לא חובה) 5. עד כמה חשוב ה…

• 0 תגובות
    • 988 צפיות
  8. Started by Eargasm,

היי, ברשותי Lenovo Yoga 3 pro, ולו מסך ברזולוציה 3200X1800. הסקיילינג המובנה בווינדוס על הפנים, שמתי 250% אבל זה עדיין נראה זוועה ויש המון המון דברים שנשארו פיציים כדוגמת החלון הקטן שנפתח כשמפעילים אאוטלוק או באינטרנט כשיש אופציות בחירה שנפתחות (לדוגמה כשהתקנתי את האופיס דרך האתר של מייקרוסופט והיה צריך לבחור שפה) וזה פשוט מעצבן. יש גם דברים שמטושטשים (לדוגמה הAtera בשביל להתחבר לשרת של העסק או החלונות שהeset מקפיץ (כאילו שהרזולוציה שלהם קטנה מידי וזה יוצא בגודל נורמאלי אבל מטושטש...) מה עושים? זה נראה זוועה ומוריד מחווית השימוש של המחשב... תודה לכל העוזרים והעוזרות!

• 16 תגובות
    • 5.3k צפיות
  9. Started by mishiago,

CPU : Intel Pentium IV 3.06GHz HT 512K 533MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 3924.73 ] 1 Motherboards for Intel : Asus P4G8X Deluxe Intel E7205 Motherboard (AGPx8,Dual DDR,RAID,S.ATA,5.1 Sound,1G LAN,USB 2,1394) [ ¤ 1280.52 ] 1 Memory : KINGSTON DDR-RAM 512MB PC2100 Memory [ ¤ 1017.31 ] 2 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 7 Plus CPU Cooler for AMD / Intel P4-478 !!! [ ¤ 118.88 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 687.17 ] 2 Cooling / Modding : Thermaltake Hardcano 6 HDD Cooling Panel [ ¤ 137.88 ] 1 Video Cards : ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI Retail Video Card [ ¤ 1354.28 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Flopp…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by soundf,

שלום בניתי מפרט . בעיקרון השימוש העיקרי שלי הוא אינטרנט וסרטים. המחשב יהיה מחובר ל LCD בחדר רוב הזמן ומתי שאני ירצה להתפנק הוא ירד איתי לסלון כדי לצפות בסרטי תלת מימד\HD רצינים (lg LW450Y ) כמובן הרצון הראשי שלי הוא שהמחשב יריץ לי סרטי HD\תלת באיכות גבוהה ככול האפשר (למרות שהכ.מסך אונבורד) ויתמוך בכל הפורמטי האודיו \ווידאו המתקדמים והנפוצים היום... כמו כן בעתיד אני מתכנן (שאני יפתר מהPS3) להוסיף כ. מסך כדי לשחק בעיקר משחקי פעולה. ואולי אולי לעשות את המחשב האקינטוש (החומרה תואמת) *חשוב לדעת שיש לי מהמחשב הישן כונן DVD, 1TB+500G הרד דיסק . 8) מעבדי אינטל‏ Price Units Total Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray 970 1 970 לוחות אם למעבדי אינטל‏ G…

• 3 תגובות
    • 985 צפיות
  11. אהלן, בקרוב אני אהיה בארה"ב ויש לי תכניות לקניית נייד שם עקב המחירים ה"מעט" נמוכים ביחס אלינו. אני יודע שהמבחר שם גדול בהרבה עקב דגמים שאינם מגיעים לארץ. * המערכת תהיה משרדית בעיקרה אך חשוב שתהיה מהירה עקב ריבוי טאבים והורדות, לא מתוכננים משחקים על המחשב. * חשבתי בהתחלה על 15.6'' על מנת לצפות בסרטים בצורה נוחה אך מייד הבנתי שהדבר יעלה לי במשקל גדול ובזמן סוללה נמוך יותר, לכן אין לי בעיה לשמוע על חלופות בקשר למסך מעט קטן יותר. * זמן סוללה הוא לא קריטי אך כמובן שהשאיפה לכמה שיותר. * אשמח אם יש אפשרות לאחריות בינ"ל דוגמת מחשבי HP שאני מכיר. * התקציב הוא באיזור ה-400$ אך כמובן שדי גמיש אם השיפור דרמטי בעוד כמה עשרות דולרים כמובן שזה מקובל.

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  12. Started by Freddy,

שלום לכולם וחג שמח. הנה הגיע הזמן לשדרג לאחר 5 שנים. . כל מה שדרוש לי זה מעבד+לוח אם ( דרוש כרטיס מסך מובנה חזק), כונן קשיח, זכרונות, מארז+ספק (משהו משולב). אם אפשר בבקשה, נא לשלב מעבד E6300. תקציב 2500 שקלים. תודה מראש ושוב, חג שמח וכשר

• 10 תגובות
    • 697 צפיות
  13. Started by יורם,

איזה מפרט עדיף?.. אני רוצה שיתמוך בכל המשחקים בשנתיים שלוש הקרובות שיריץ אותם בלי תקיעות ושיעבדו על Ultra High כרגע יש לי מסך 17 רגיל אבל לא קשור אנני שואל עם זה כדי לקנות להוריד מהמעבד ולקנות מסך אבל הבעיה שq9550 חזק מאוד מהe8400 ויתמוך יותר בשנים הקרובות בגלל זה אני לא ידוע מה לעשות לא מתכונןן לעשות oc...תודה לעוזרים.... מפרט עם מסך. http://s5.tinypic.com/z3coy.jpg מפרט 2 בלי מסך http://i42.tinypic.com/2ij5kt4.jpg

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  14. Started by jct,

נועד לגלישה+ אופיס וצפייה בסרטים פעם בחודש חודשים. בנוסף לאחסון תמונות וסרטונים מהמצלמה. בנוסף כדאי שהמארז יראה סביר ולא ירעיש מדי. אין לי עניין להשקיע כסף דוקא במארז ומאוררים שיהיו שקטים מאוד!!!! רעש סביר בסדר בעיניי.

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  15. Started by nehmia,

אני רוצה מעבד עצבני ממש וכרטיס מסך מעדיך 6600GT ראיתי עליו ביקורות טוביות

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  16. ההודעה המקורית שלי הייתה: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5-6K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך רק בדברים לקנות אותם זה סתם בזבוז כמו i7 לדוגמא (ממה שהבנתי פה) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא חושב שצריך אבל אין בעיית חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים, הרבה תכני HD ושימוש יומיומי באינטרנט וMP3 וכאלו א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר בעיקר בנגני סרטים ושירים לכן איכות הסאונד חשובה לי אם זה אומר שיש צורך להוסיף כרטיס קול אז להוסיף... ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך ל…

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  17. Started by 0noname1,

אוקי אז ככה אני מחכה ליקנות מחשב כבר הרבה זמן (בשביל הורדת המחירים) ושם דבר רציני לא קורה אז השאלה שלי היא עם שווה ליקנות מחשב עכשיו (בשבוע הקרוב) או לחקות עד אפריל עם אתם חושבים שליקנות עכשיו אז אני מאוד אשמח למיפרט מ חנות באז\ור המרכז ועם אתם חושבים שכדי לי לחקות אז תסבירו למה זה שווה לי תודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  18. באופיס דיפו ב 4300. הנה המפרט מאתר HP: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-3744201-3885123.html#null תודה, אופיר

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by maormaor,

מחשב AlienWare *מדובר על מחשב נייד. גודל מסך: 18.4" - WLED FHD (1920 X 1080) TrueLife Display מעבד: Intel Haswell i7-4810MQ Quad Core Processor 2.8GHz (6MB Cache, up to 3.8GHz w/ Intel Turbo Boost) זיכרון: 16GB כונן קשיח: 80GB Caching mSATA SSD + 1TB 5400RPM SATA כרטיס מסך: Dual NVIDIA GeForce GTX 860M with 2GB GDDR5 - NVIDIA SLI Enabled כולל תאורת מקלדת + מצלמה כונן: בלוריי כמה אתם אומרים אני יוכל למכור אותו? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. המחשב יהיה לצורכי משחקים ואינטרנט לילדה בכיתה א'. המלצות הערות לשיפור או חוסר תאימות יתקבלו בברכה איזה מארז עדיף ? מה ששמתי במפרט או SunBeam Samurai או ASUS TA-86 ? SunBeam Samurai http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1571&products_id=9469 ASUS TA-86 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_2261&products_id=16455 תודה מראש Intel Dual Core E2160 1Mb 1.8GHz 385 ש"ח Arctic Cooling Freezer 7 Pro 120 ש"ח ASUS P5LD2 SE/C Intel 945P 458 ש"ח OCZ 2GB kit DDR2 800 PC2-6400 Special Ops Edition CL 5-5-5-12 OCZ2SOE8002GK 310 ש"ח Leadtek GeForce 8400GS 256MB PCI-e 240 ש"ח Western Digital 320GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD3200AAKS 390 …

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  21. Started by Naama800,

שלום לכולם, לפני מספר שבועות קיבלתי X250 חדש עם מפרט יקר שעלה כמעט 9000 שח. המחשב לא זז משולחן הכתיבה שלי (אני סטודנטית אבל הייתה חופשת פסח). אחרי שלושה ימים בערך, בזמן שכתבתי בוורד, אוויר חם התחיל לצאת מצד שמאל של המחשב ואחרי כמה רגעים הוא נתקע מבלי שיכולתי להפעיל אפילו את מנהל המשימות). שכנעתי את עצמי שזה דבר שקורה מידי פעם בכל מחשב. אחרי בערך שלושה ימים נוספים המחשב פשוט לא נדלק , בפעם הראשונה זה הסתדר לאחר רבע שעה ומאוחר יותר לא נדלק יותר כלל. שלחתי אותו לחנות שקניתי ממנה כדי שיעבירו ללנובו (רציתי שזה יעשה דרכם כי המחשב הגיע אליי דפוק). לנובו בדקו את המחשב וטענו שהכבל של המסך התנתק (איך בדיוק?) ושכנראה אני טלטלתי אותו (נו באמת) ושהם לא מוכנים להחליף מחשב לחדש. מעבר ל…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by gamera,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב לגיימרים השאלון: .1 מה התקציב המקסימאל 5,000 – 7,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כ - 1,000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב? משחקים, צפייה בסרטים HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב GTA החדש וכל משחק שקיים היום בשוק על הגדרות גבוהות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) גודל מסך 24 .4 האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך במסך. .5 עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 .6 האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7 . האם ה…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  23. יש לי מסך 22, יש לי דיסק קשיח 320, ועוד טרה חיצוני. יש לי רמקולים מקלדת ועכבר. אני רוצה מחשב שיריץ לי מהר תוכנות, משחקים ודפדפני אינטרנט. תקציב עד 4 K. אני כבר 4 שנים עם 512 ראם ו P.4 לא יכול יותר. אשמח לתגובות תודה..

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by shahaff32,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב (כל עוד לא דוחפים סתם) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט אם זה הכרחי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3,COD,GW2 בעיקר (והבנתי שGW2 יושפע יותר מהמעבד מאשר הכ.מסך) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין לי מושג, אני מתכנן לקנות מסך רחב כנראה 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניו…

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  25. היי, היי, אני מעוניין לקנות לפטופ למעצבת פנים (אוטוקאד וכו') כאשר בשק הדרישות יש: * מעבד Core i7 * ssd 250gb * 16gb ram * כרטיס גרפי הולם * אחריות (3 שנים? אבל שלא נזדקק...) ושירות טובים אשמח לקבל המלצה על מחשב כזה (התקציב סביב 6-7 אלף - אפשר יהיה למתוח קלות). וכן אשמח לשמוע גם על חנות טובה שממנה אפשר לקנות מחשב שכזה. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.