ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים, כמו שמשתמע מהכותרת אני צריך מחשב ב-5000 שקל בערך, לשימוש כללי ובעיקר לצפיה בסרטים ומעט מאוד משחקים אני לא מתעסק באוברקלוקינג וכנראה שגם בחיים לא אתעסק (לכן אני חושב שעדיף AMD, תקנו אותי אם אני טועה...) המחשב צריך לכלול את כל הציוד ההיקפי וצריך לכלול מסך טוב (חשוב שיהיה מסך טוב) בנוסף אני צריך המלצה לחנות אמינה וזולה מאיזור הצפון... כבר התעסקתי עם KSP בעבר ובאמת שאין לי כח לעבור את זה שוב!!! תודה אנשים...
-
- 10 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש וצריך אישור למפרט שקיבלתי. השימושים של המחשב יהיו משרדיים בעיקר - אינטרנט, סרטים, ועבודות לאוניברסיטה. עם זאת, אני רוצה שתהיה לו גם את היכולת להריץ משחקים באיכות סבירה (לא גיימר מטורף) ושהוא ימשיך לעבוד חלק (עם הדרישות המינימליות יחסית שיש לי) כמה שיותר שנים (4 לפחות). מבחינת מחיר, השלמתי עם 3500 אבל אשמח מאד לגרד אותו קצת יותר כך שיעמוד על 3000. זה המפרט שהתאימו לי (אותו קיבלתי אותו מ- IVORY): מעבד: INTEL E6550 מארז: גבוהה, שני מאווררים, סטדנרטי. זכרונות: DDR2 800mgh 2X1G Kingson זיכרון קשיח: seagate 320GB 16MB 7200rpm צורב: sata dvd+- dual layer *18 כרטיס מסך: GF 8500 GT ddr2 512 MB לוח אם: gygabyte, chipset P35 כרטיס קול: על הלוח כרטיס רשת: על ה…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מבקש עזרה מהאנשים פה מפני שראיתי לפי תגובות וממה שהספקתי לקרוא שהפורום הוא מאוד מקצועי ואמין. מצורפות הדרישות עבור המחשב (לפי הפורמט בחוקי הפורום). תודה רבה מראש ! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים (תכנות בעיקר), צפיה בסדרות/סרטים ב-HD דרך הטלוויזיה ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Eclipse, Visual Studio עם אמולטור עבור Android ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לד…
-
- 10 תגובות
- 955 צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM http://tms.co.il/product/4491 1425 ש"ח לוח אם Gigabyte P35C-DS3R P35-Based http://tms.co.il/product/3769 657 ש"ח ספק כוח LIBERTY 400W של ENERMAX http://tms.co.il/product/2191 393 ש"ח PQI DDR2 800MHZ 4096MB Dual Channel CL5 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9493 435 ש"ח קירור למעבד : ThermalTake Blue Orb II http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8950 220 ש"ח כרטיס מסך GeCube nVIDIA GeForce X2600XT 256MB PCIe http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=411 499 ש"ח כונן-תקליטורים LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black http://tms.co.il/product/4859 179 ש"ח 2 כוננים קשיחים Western Dig…
-
- 10 תגובות
- 627 צפיות
-
-
Intel Pentium D 930 Dual Core 3Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box 1220 ¤ 1 ASUS P5PL2 700 ¤ 1 SAMSUNG DDR2 512MB 533MHZ 270 ¤ 2 SEAGATE 250GB 7200RPM SATAII 8MB 615 ¤ 1 LEADTEK WinFast PX7600 GS TDH 256MB PCI-E 815 ¤ 1 ASUS DVDX16 / X48 BOX 170 ¤ 1 NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X WHITE 265 ¤ 1 COMPUCASE CI-6A19 BLACK NO PSU 290 ¤ 1 HEC 400TRT 285 ¤ 1 SAMSUNG SyncMaster 740B 1520 ¤ 1
-
- 10 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב עד 2500 שח , אני רוצה שיהיה לו GEFORCE ,CD-ROM או ATI ,כונן דיסקטים ו DDRAM) 512 RAM) בלי מסך רק מחשב. זה אפשרי למצוא מחשב כזה? תנו לי את השמות של הפירוט של המחשב בבקשה. אני צריך את המחשב למשחקים. מאיפה אני קונה את המחשב במחירים האלה?.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה הקונפיגורציה המומלצת עבור ילד שעוסק בעיקר באינטרנט ופוטושופ (לא באופן מקצועי), ולאו דווקא משחקים. התקציב הוא 4000-4500, על התקציב לכלול מסך LCD נחמד 17" וכל הציוד ההיקפי הדרוש. תודה מראשש לכולם
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמה סביר לשלם על מסך מחשב בן חצי שנה שנראה במצב טוב, שכרגע עולה באיזור 900-1000 ש"ח בחנויות? המסך עדיין באחריות. תודה!
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חבר ביקש ממני שאני אעזור לו להרכיב מפרט... למשחקים... כפי שאתם רואים... הדרישות בכותרת... בלי ציוד הקפי... רק מסך... תודה לכל העוזרים...
-
- 10 תגובות
- 998 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: OW,CSGO,PUBG,ABSOLVER -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 144 HZ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות אני מניח? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! קודם כל, בתוך אחד שחדש לאתר ולפורום, רציתי לשבח את כל מי שתורם מנסיונו ומזמנו לאתר!! כל הדברים מוצגים ברמה ממש גבוהה ומקצועית. התרשמות ראשונית טובה מאוד אני לא מבין גדול במחשבים וכבר מזמן לא התעדכנתי בכל החומרה החדשה ולכן אשמח לכל עצה והמלצה. אני גר בצפון, איזור עפולה - טבריה ומחפש מחשב all around לבית למשחקים (לא בגרפיקה מטורפת, בעיקר mmorpg ואסטרטגיה ברשת), לסרטים (גם לHD), אינטרנט ושימוש בסיסי למשפחה. ישבתי עם חבר טוב שמבין יותר ממני וביחד בנינו את המפרט הבא באתר של חברת מחשבים באיזור שלנו (הצעת המחיר בסוף היא מהאתר של אותה חברה): מעבד - Intel Core i3 540 Socket 1156 3.06Ghz 4MB BOX לוח אם - Gigabyte GA-H55M-UD2H H55 CHIPSET זכרון - Kingston Hyper X…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כיוון שאני לא מבין במחשבים ניידים בכלל אין לי מושג בחברות או כל עניין אחר באמת שקשור לניידים אז אצטרך לסמוך עליכם, אני מחפש נייד ב 3000 שח עם אפשרות חריגה של עד 500 (לא יותר). התעסוקה המרכזית שלי תהיה משחקים (בעיקר WoW) חשוב שהוא יוכל להריץ אותו טוב. אני לא נוטה לשום דבר ספציפי אלא רק מחשב שיענה לדרישה שרשמתי למעלה (לא חושב שהסוללה שלו תחזיק המון זמן כי כנראה אחבר אותו לחשמל תמיד). לפני שאודה לכם מראש אשמח לדעת אם יש צורך בקירור מיוחד למחשב בשביל הצרכים והפעולות שלי (משחקים) ואם כן אז ארצה לדעת על איזה קירור אתם ממליצים (ורצוי שיכנס במסגרת התקציב) תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-250 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גיימינג כבד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: CRYSIS METRO * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך : SYNCMASTER 2233BW 22 אינטש * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים ביותר * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך,…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, הסכמתי עם אימא שלי שבסוף במקום מחשב רגיל שקנייתו התעכבה למשך שנה וחצי T.T, נקנה מחשב נייד, וזה יתבצע תוך שבוע-שבועיים D:. בכל מקרה לפי החוקים אני אראה את הדרישות שלי: 1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות ופרוייקטים לימודיים להגשה (צורך הרבה חלונות אינטרנט פתוחים וגם כמה תוכנות פ…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
GIGABYTE K8NS (Nforce 3 250) Motherboard + Athlon 64-bit 3000 Tray + Thermaltake K8 Fan 1,490 ש"ח זה כדאי?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה מה שהצלחתי להוציא ב2800 ש''ח: מעבד- Core 2 Duo E7300, 1066Mhz, s775, 3MB לוח אם-EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI- GIGABYTE זיכרון- 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel DDR II 800Mhz כרטיס מסך- GIGABYTE 9600GT 512MB Silent HeatPipe GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E הארד דיסק- Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II צורב- DVD±RW GH22NP20 x22 Beige IDE LG לא יודע לגבי מארז, לא מבין בזה (מה זה חשוב בכלל?) מה לגבי ספק כוח וכרטיס קול? הם מובנים בדרך כלל? אגב, המחשב מיועד למשחקים כבדים! מה דעתכם?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים אני חדש פה והייתי מעונין לקבל עזרה בהרכבת "מכונת משחקים" בתקציב סביר של כ5000 שקל ללא מסך. אני מחפש משהו שיתאים לכרטיס מסך הנוכחי שלי (gforce 4 ti 4200) אני לא מעונין להחליף אותו בשלב זה. מחשב מהיר שיפעיל בלי קפיצות משחקים כבדים וכמובן שישמור לי FPS קבוע ובלי נפילות. תודה רבה לכל העוזרים ;D הדגש הגדול הוא על מעבד/לוחM/זיכרון שיהיו חזקים כי פשוט שלי ממש על הפנים כל השאר הם שוליים כיוון שיש לי כ.מסך שעדיין טוב וכן עכבר מקלדת מיותרים.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, כאמור בכותרת, אני מחפשת מחשב לעבודה עם אופיס, גלישה באינטרנט וגם עבור עבודה עם matlab וצפייה בסרטים. (לא כולל מסך) אני מעוניינת בוויסטה מקורי. כאמור, תקציב עד 3k. אשמח להצעות של מפרטים, לא צריך להוציא את כל התקציב אם אין בכך תועלת. בתודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הצרכים שלי זה שתוכנה כמו solidworks תעבוד ברמה סבירה, כלומר מחשב בסביבות ה4000 שקל. בקשר למעבד, למשל עבור שני אלה: i7 8700 3.2GHz 12MB cache i5 8600 3.1GHz 9MB cache אני רוצה לדעת האם ההבדל בניהם יהיה מורגש בפעולות רגילות כמו גלישה באינטרט עם כמה חלונות ותוכנות רקע, או רק בפעולות כבדות כמו פתיחת קובץ גדול בתוכנת גרפיקה או הפעלת משחק מחשב כלשהו? אני שואל כי הבנתי שלפעמים המספרים 5 7 לא משקפים וi5 יכול להיות טוב מi7, או שפשוט אני לא אגיע לניצול היתרונות של הi7 ולכן חבל על הכסף? בקשר לזכרון, יש הבדל אם אני קונה אחד של 16GB או שניים של 8GB? בקשר ללוח, יש כל כך הרבה דגמים וסוגים אני לא יודע מאיפה להתחיל. יש איזה מא…
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מקווה שאני אצליח לאתגר גם את שועלי הפורום הוותיקים בדרישות מיוחדות למחשב נייד. בנוסף התקציב הוא סדר גודל, חריגה של אלפיות בודדות לפה ולשם הן לגיטימיות. 1. המחשב יכול להירכש בארץ, או במזרח. 2. אני צריך שהיו בו מקום לשני כוננים קשיחים - יכול לבוא על חשבון כונן אופטי. 3. זמן סוללה של לפחות 3 שעות. 4. אם יש אפשרות לקנות בלי כוננים קשיחים, מה טוב, אני מתכוון לשים בו כוננים משלי. 5. שיהיה לו ממשק ExpressCard 54. 6. תמיכה בSATA III. 7. בנוגע למשקל, עדיף פחות מ3.5 קילו, אבל אפשר להתפשר. 8. תמיכה בUSB 3 - אופציונלי. 9. גודל מסך לא רלוונטי ככ, אבל אני מעדיף מסך קטן ככל הניתן. בתודה לכל העוזרים ;D
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך מחשב שיעבדו עליו פוטושופ תוכנות עריכת ווידאו ותוכנות לעיצוב 3D חלק לחלוטין, אם אפשר שישקול לא יותר מ-3 קילו אבל אם זה ישקול יותר אני מוכן להיתפשר על זה. הדברים שחשובים: מעבד i7 כמה שיותר חזק רזולוציה כמה שיותר גבוהה מסך LED מאוד יעזור אח לא חובה מסך מט כ. מסך כמה שיותר חזק (אם אפשרי אז GeForce GTX 470M SLI הבנתי שהוא הכי חזק בשוק) ושיהיה לו כמה שיותר זיכרון) קירור חזק (שלא יקרוס מעבודה קשה) וסוללה עם 9 תאים (שיהיה אפשרות לקנות לדגם הזה לא חייב לבוא עם המחשב אבל שהמחשב יגיע מינימום עם 6 תאים) מינימום 4 ג'יגה רם אין צורך בHD עם יותר מדי זיכרון יספיק לי גם 320 ג'יגה זה מחשב לעבודות בלבד אז לא יותקנו עליו משחקים ולא יהיו עליו יותר מדי סרטים חוץ מהסרטים ש…
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם בהרכבת מחשב לגיימינג הכי קטן שניתן לבנות שאינו מחשב נייד (מחפש מארז קטן ביותר) עד 2000 ש"ח. חומרה מינימלית תכלול: מעבד, כ.מסך. זיכרון. SSD240GB וכל מה שהכרחי (קרור/ספק וכו'). 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000. לנצל רק מה שצריך ולהוסיף עד 500 אם צריך. אין טעם לרכוש משהו שלא ינוצל ואין טעם לקנות רכיב שייצור צוואר בקבוק. אני מחפש את השילוב הכי טוב שניתן להשיג בין מעבד זיכרון וכרטיס מסך בסכום של עד 2500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב? גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בכוננים נוספים (CD/DVD/HDD) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8: 6. 6. האם מתו…
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
מעבדי אינטל Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E זכרונות DDR II 667 1GB TwinMOS דיסקים קשיחים Maxtor 160GB 8MB, SATA II כרטיסי מסך ASUS 7900GS 256MB GDDRIII, TV, 2xDVI, PCI-E מארזים HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) סה"כ 4365 חסר לי רק ספק, ואני עדיין מתלבט לגבי הכרטיס מסך, הוא נראה לי יקר מידי, אני מחפש משהו יותר זול שיספיק לביצועים בינוניים...ואז אולי לעלות ל2GB זיכרון תודה לעוזרים...
-
- 10 תגובות
- 808 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000-8000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם יש הבדל בביצועים, אם ההבדל קטן אז לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח, אבל אני מאמין ש7-8 באמת יספיקו לצרכים שלי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,מידול בתלת מימד,תכנות,סרטים וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio,Eclipse,Maya,3d max, photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Starcraft 2 ,crysis 2 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3 Conroe Support GP35DS3 ¤ 658 1 מארזים NZXT Lexa Aluminum No PSU ¤ 616 1 קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 ¤ 241 1 ספקי כוח Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular ¤ 605 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 438 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS ¤ 632 1 כרטיסי מסך Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail ¤ 1473 1 כונני דיסקטים alps Floppy 1.44 Floppy ¤ 35 1 צורבים Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA ¤ 177 1 מסכים ViewSonic 19" LCD VP930 …
-
- 10 תגובות
- 948 צפיות
-