ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,341 דיונים בפורום זה
-
תקציב : עד 4000 ש"ח. מטרות המחשב: עבודה משרדית (אופיס, אינטרנט וכיוצ"ב),, חיבור בבית למסך גדול עבור צפייה בסרטים ובעיקר גיימינג בינוני עד כבד. גודל המסך: מעדיף כמה שיותר גדול , חשבתי על 17.3 משקל רצוי: כמובן, כמה שיותר קל יותר טוב, אך ישנה חשיבות גדולה יותר לקריטריונים האחרים זמן סוללה: אני לא בקיא במה נחשב זמן ארוך היום, אז אשמח לתובנות שלכם. יציאות מיוחדות: HDMI בלוטות': לא משנה לי גודל וסוג כונן קשיח: מעדיף SSD אך לדעתי התקציב שלי לא מספיק. מערכת הפעלה : לא צריך. דרישות נוספות: אין תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 300 (אם זה מצדיק..) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים וגלישה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כרטיס רשת אלחוטי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברק…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לבנות מחשב גיימינג שיהיה במחיר זול אבל שיוכל להריץ דברים חזקים באופן עקרוני המטרה של המחשב שאני מתכנן לבנות הוא להריץ אוברווטץ על אולטרה (באוברווטץ אולטרה זאת הגרפיקה הכי טובה לפני האחרונה שהגרפיקה הכי טובה נקראת אפיק) ויריץ לי את league of legends על 100-150 fps.אני כרגע בונה על מעבד איי 3 מאוד חזק או מעבד איי 5 שיתאים לדרישות שלי(לפחות 3.3 גיגה הרץ) תודה לעוזרים מהו התקציב המקסימאלי?3500 כולל מסך מקלדת ורמקולים האם לנצל את התקציב או לחסוך?לנצל עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג למה המחשב ישמש?גיימינג עדכני על הגדרות בין בינוניות עד גבוהות אילו משחקים לדוגמה ירוצו על המחשב? אוברווטץ league of legends batman arkham knight rainbow…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בנייד בסביבות 2000 ש"ח. ניתן לחרוג במידת הצורך. * מטרות המחשב? שימוש ביתי, בעיקר תוכנות אופיס וגלישה באינטרנט. * גודל המסך? 15.6" * משקל רצוי? ממוצע * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) זמן סביר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) כן, יציאות לטלוויזיה * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) 500 GB, עדיף ssd במקום אם אפשר (כמובן בנפח נמוך יותר) * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל דרישה מיוחדת ש…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט הוא למחשב נייח שאמור לשמש לעריכת גרפיקה ווידאו, להתחבר לטלויזיה ולהקרין סרטים ב- full HD וכמובן אינטרנט ואופיס. בתקציב הוא עד 5K כולל מסך, מקלדת ועכבר חוטיים. כמובן לנסות ולחסוך במידת האפשר. אפליקציות עקריות Pinnacle Studo, Proshow Producer, Photoshop (השימוש העריכת הגרפיקה והווידאו הוא חובבני). ציוד היקפי (צורב DVD ורמקולים ילקחו ממחשב ישן). המפרט צריך להיות מבוסס על מעבד AMD. בעיקרון לא מתוכננים שדרוגים עתידיים למעט זכרון. לא מתוכנן OC. חשיבות השקט במפרט 6. אין צורך לכלול מערכת הפעלה. יש צורך בהרכבה בחנות. איזור מגורים פתח-תקוה ולכן עדיפות לחנות מאזור המרכז. תודה מראש, שלומי
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו שההודעה אומרת זה מה שאני מחפש מחיר אינו מהווה פקטור מחפש מחשב למשחקים חזק במיוחד הכולל את הכרטיס החדש הזה. 1)תקציב 12 אלף אפשר לחרוג עדיף לחסוך אבל אני רוצה לראות מה אפשר להשיג בסכום כזה למשל. 2) שימוש - משחקים HIGH END מסך קיים 22" 1920X1080 FULL HD אני לא חושב שאני צריך מסך יותר טוב כרגע סוג משחקים FPS בעיקר אבל הכל בעצם מיועד להגדרות הכי גבוהות. 3) ציוד היקפי - עכבר טוב ורמקולים/כרטיס קול חדשים. 4)אין צורך בצורב , כונן דיסקטים , יש לי ספק חדש 700 וואט האם אני אוכל להשתמש בו במפרט שאתם מציעים? 5) קיים ספק אבל אם הוא לא מספיק טוב אז אשמח להצעות לשדרוג - ספק 700 וואט של OCZ, מעוניין שהמפרט יכלול לפחות כרטיס GTX 580 אחד לא חושב שאני צריך מערך כרטיסים עם מחשב כזה. 6) הש…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד ללימודים התקציב שלי זה עד 4000 ש"ח ואני רוצה לקנות אותו בישראל הלימודים עצמם אינם מצריכים הפעלת תוכנות כבדות ( שימוש עיקרי זה אופיס, ויזואל סטודיו , אינטרנט) מה שכן אני צריך מסך גדול 15.6 זמן סוללה סבבה ועדיפות לשלוש שנים אחריות (זה פחות חשוב אפשר להרחיב את האחריות בחברות השונות) . מה שכן חשיבות לזה שלא יתחמם יותר מידי (במידת הנורמה). מה שכן כולם המליצו לי על דייל או לנבו . מי שיכול לעזור בכמה אופציות טובות בסכום הזה אשמח מאוד. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש אפשרות לחסוך אז עדיף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD,BF,Lineage ll וכדו' + משחקים שעתידיים לצאת. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, צפייה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VISUAL STUDIO, VMWARE ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברי מעוניין למכור את המחשב שלו, הוא לא יודע באיזה מחיר, לכן אני שואל כמה הוא שווה לדעתכם? http://img289.echo.cx/my.php?image=themifrat3gn.gif
-
מחפש מפרט שיתאים למשחקים כבדים ללא מסך וללא צורב , תקציב של עד 5000 ש"ח תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברה אני חדש פה...! אוקי אני רוצה לקנות מחשב אבל יש לי בעיה עם אבא שלי! הוא הביא טכנאי וביקש ממנו מפרט והוא הביא לו את המפרט הבא (ככה הוא כתב בערך משהו כזה) מעבד אינטל 3.0 לוח אם של MSI הכי חדש 512 ראם כרטיס מסך ג'יפורס הכי חדיש 80 ג'יגה מארז מהודר 4 יציאות USB כ.קול Liba 6 רמקולים +סאב מסך שטוח LG DVD טושיבה צורב MSI אוקי זה מה שהטכנאי הציע לו ב 4000 שקל! אני אמרתי לו שזה לא שווה כלום והוא לא מקשיב לי... הבאתי לו את המפרט והוא שאל טכנאי אחר מה יותר טוב מה שאני בניתי או מה שהטכנאי בנה והוא אמר ששל הטכנאי הרבה יותר טוב והמפרט שלי סתם חלקים פשוטים! מאז אבא שלי לא מקשיב לי ולא רוצה לקנות לי את המחשב שאני רוצה!! אוקי אז אני רוצה לשאול אם יש לכם מושג איך אני יכול להוכיח …
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב, החלטתי לרכוש מחשב שישמש למשחקים סרטים ורשת. התקציב 6500. לפי מה שקראתי בהמלצות פה (ובאיזור) להלן מה שנראה לי - CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.41 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA3+ NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X,5.1 Dolby Sound, S-ATA, 1394, Dual LAN, USB 2) [ ¤ 611.1 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 275.18 ] 2 Hard Discs : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 716.5 ] 1 Video Cards : Gigacube Radeon 9800 C3 128MB DDR Retail Video Card [ ¤ 1619.9 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-RW / DVD-RW : LG 52/32/52 Bulk…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מפרט למחשב AMD חזק עם כרטיס קול מובנה עד 3000 שח
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט הוא בתקציב של עד 4000 ש"ח, מישהו יכול להציע שיפורים??? 1 Intel Pentium 4 2.4GHz 512K 533MHz 1,156 ש"ח 1 Gigabyte GA-8SQ800 Ultra sis 655 854 ש"ח 1 Winbond DDR 256MB 2700/333mhz 265 ש"ח 1 WD 80GB 7200RPM 612 ש"ח 1 Connect3D 9100 128Mb DDR Bulk 599 ש"ח 1 Lite on 48x12x48 RETAIL BLACK 375 ש"ח
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עוד מעט עושה רכיזה חד פעמית גדולה (פעם אחרונה הייתה לפני המון המון זמן) ומאד חשוב לי שאני יוצא את המירב מהקנייה הזאת. אני אמנם מתענ יין במחשבים אך אינני מתיימר לדעת את כל הדברים החדשים ורציתי לשאול אם ישנם שיפורים כלשהו או הצעות לשיפור\ שדרוג שאפשר לעשות למפרט המוצע בקישור הבא: http://hwzone.co.il/specslist/view/29/ (המפרט השני , או אם אתה חושבים שעדיף הראשון אני פתוח ל הצעות)[br]פורסם בתאריך: 7.07.2009 בשעה 16:05:19 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? אני חושב שזה יהיה באשראי. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו …
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אשמח לעזרה במציאת מחשב נייד טוב לצורך לימודים/משחקים/מערכות וירטואליות במקביל/תוכנות כבדות. מחשב קל אם אפשר 15.3 אינץ' אם יש גם קורא טביעת אצבע אז מעולה. אשמח לעזרה בבחירה,בינתיים ראיתי כל מיני דגמי Dell Asus ולנובו שיכולים להתאים אבל אני לא רוצה להתחרט על הבחירה ולהשקיע באזור ה6 עד 7 אלף למטרה הזו. תודה לעונים במהרה וחג שמח!!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי את המחשב שבתמונה המצורפת, אני מעוניין להחליף לו את ה- SSD לסמסונג 860 250GB ולרכוש בנוסף HDD רגיל בגודל 1-2TB (הלך הנוכחי מהפסקת חשמל), בנוסף כנראה שבקרוב אצטרך גם להחליף את ספק הכוח (מתחיל לזייף). ההוצאה להחלפת החלקים היא כ- 600שח (כולל ספק כוח), השאלה היא אם המפרט הקיים כבר ישן מידי וכדאי כבר לרכוש מחשב חדש* בתקציב של כ- 1500שח (חריגה עד 1700)? אם עדיף חדש אז אשמח להמלצות למפרט ומקום לרכוש ממנו. *ללא מסך ואביזרים נלווים. השימושים שלי הם משרדיים (אופיס ואינטרנט) ומידי פעם עריכת וידאו (חובבנית סרטונים מגו פרו וכו').
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, אני צריכה בבקשה המלצה למחשב נייד לאחי. שימושים הם בעיקר הורדת תכנים (emule), צפייה בסרטים והאזנה למוזיקה. בעתיד כנראה גם עריכת מוזיקה חובבנית (אחי ציין תוכנה בשם q base). דגש על צפייה בסרטים כך שאיכות הצפייה חשובה. מסך 15.6 אינטש. רזולוציה טובה לצפייה בסרטים?? המחשב יהיה בעיקר בבית אז פחות קריטי אורך סוללה ומשקל, אם כי תמיד נחמד שהנתונים האלו טובים. יציאת HDMI יתרון לעתיד (כרגע אין בכלל טלויזיה מתאימיה אבל בהמשך אולי תהיה) כונן קשיח אני משערת שעדיף מינימום 320GB? צריך צורב DVD לא רואה צורך קריטי ב- blue tooth זכרון - אני אלך על פי המלצתכם, נוטה ל- 4 ג'יגה אבל אם אתם חושבים ש- 2 מספיק אז בסדר. אם זה 4 אז צריך גם מערכת הפעלה win 7 64-bit אחריות - המחשב כנראה …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש מקום לחסוך אז למה לא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 +- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים בHD, עבודה מאומצת על תוכנות עריכת מוזיקה, תכנות. אולי משחקים בעתיד לאחר צירוף כרטיס מסך. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Cubase , eclipse ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש נייד בערך ב100 דולר באיבי משהו קטן רק בשביל עבודות ובשביל הקלדה בשיעור צריך בטרייה שתספיק לזמן יחסית ארוך צריך שהוא יבוא עם WORD אבל משמ לא חובה אני יכול להתקין בעצמי אני לא מחפש משהו גדול משהו שאפשר לסחוב בתיק יחד עם הספרים והמחברות ואני צריך זיכרות קצת יותר גדול מ2GB כי כל מה שראיתי עד עכשיו באייבי זה מחשבים ניידים עם 2 GB שזה בערך כלום בשביל קובץ ווארד זה מטורף אבל זה נראה לי פשוט קטן מידי ל80 דולר אני מניח שיש מחשבים עם יותר זיכרון במחיר הזה בכל מקרה אני מאוד מעדיף שתתנו לי לינקים לאייבי אבל אם יש בארץ בערך בסביבות המחיר הזה(אני ממש לא מאמין שיש אבל אם במקרה ויש אז סבבה) בירושלים או באזור המרכז והחוף אז זה גם טוב(פשוט מעדיף מאייבי או מאתר מכירות כזה או אחר לא…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל כל הכבוד על מה שאתם עושים כאן באתר. כבר הרבה זמן שלא שידרגתי את המחשב והופתעתי לטובה לראות את האתר שלכם. אני גם מאוד מקווה שהאנשים פה איכשהו עושים כסף מההשקעה שלכם. אני מעוניין לקבל חוות דעת על המפרט הבא למחשב לגיימינג, ללא OC, ללא ציוד היקפי, וללא דיסק קשיח או כונן אופטי. התקציב בערך 3,500-3,000, השימוש לגיימינג ושימוש משרדי, רזולוציה 1920*1080 בהגדרות גרפיות גבוהות. לא מתוכנן כלל OC, שקט יחסית חשוב (נניח 6-7), אבל הקירור מאוד חשוב - המחשב נמצא בחדר לא ממוזג. אין צורך במערכת הפעלה אבל יש צורך בהרכבה. אין לי חנות מועדפת אבל אני מחבב את KSP. אני מעדיף מאוד את אינטל ו-NVIDIA, הרגל של שנים ארוכות מדי. בעיקר רציתי לדעת האם יש טעם/צורך בשדרוג לוח האם, והאם …
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? …
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אז החופש הגיע והחלטתי לקנות מחשב חדש. מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300 2.50Ghz 6MB Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1288 קירור למעבד: Thermalright Ultra 120 Xtreme כמות: 1 - מחיר: ¤319 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3R כמות: 1 - מחיר: ¤675 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤415 קירור למארז: Scythe 120mm MINEBEA 1100RPM 42CFM / 18dBA כמות: 1 - מחיר: ¤82 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤459 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 כמות: 1 - מחיר: ¤481 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 - מחיר: ¤355 כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4870 512MB DDR5 Retail - זמין במלאי! כמות: 1 - מחי…
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מפרט למשחקים כבדים ביותר שיחזיק לפחות ל 3שנים, בנוסף גלישה, הורדות וצפיה בסרטים. אני לא זקוק לציוד הקפי וH.D בנוסף יש לי כרטיס קול ישן(אודיג'י 2 פלטינום) כדי להעביר אותו למחשב חדש? אני כן צריך מסך. בקשר לOC אני בטח יעשה אחד קל עד בינוני.
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-