עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by eyalha,

התקציב שלי הוא 7000-7100 מקסימום 7150 ללא אפשרות לחריגה. הדרישות הם מחשב לשנתיים שלוש הקרובות, שאין סיכוי שיעשה בו OC, מקלדת ועכבר אלחוטיים זולים (לא למשחקים כי יש לי גיים פד), מסך LCD טוב, ואם אפשר לדחוף לתקציב אז רמקולים זולים. המחשב מיועד לויסטה למשחקים ולסרטים. תודה! ד"א אין בעיה לפצל חנויות אם צריך. יהיה מצויין אם יירכש בIQPC כי אני מאשדוד.

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום חברים, הרבה זמן לא התעדכנתי ורציתי לדעת אם בכלל יש טעם לשדרג. בעיה נוכחית: מחשב לא מהיר מספיק, לפעמים נכבה בלי סיבה, מתחמם יותר מידי, כרטיס מסך לא תומך 2 מסכים, ממיר וידאו לאט מידי, ופעולות פשוטות לוקחות לו יותר מידי זמן. מפרט נוכחי: מעבד: QuadCore AMD Athlon X4 620, 2600 MHz 13 x 200 לוח אם עם כרטיס מסך מובנה AMD 780G/780V/790GX, AMD K10 זכרון פנימי: 2 * 2GB Kingston 99U5458-004.A00LF 2 GB DDR3-1066 DDR3 SDRAM (7-7-7-20 @ 533 MHz) (6-6-6-18 @ 457 MHz 3 כוננים בחיבור SATA על סך 3 TB. מערכת וינדוס 7 32 ביט(אני יודע שזה לא מנצל את כל הזכרון) מה לעשות? חשבתי לקנות כונן SSD ומעבד מדגם Core i7 2600 ראיתי מפרטים עד 3 אלף שזה תצקיב מתאים. השאלה אם אני ארגיש בהבדל והאם…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. מעבד : CELERON 2400 לוח : ECS P4M800-M VER 1.0 זיכרון : TWIMOS 256*2 400MHZ דיסק קשיח : 120GB WD SATA 7200 8MB צורב LG 52*32*52 1.44 מארז איכותי כרטיס מסך VIA 3D OB רשת OB וכו' המפרט חדש עדיין לכן עדיין לא קבעתי לו מחיר

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by beyle,

יש המון חלונות שבהם הטקסט קטן מאוד. - - - תגובה אוחדה: - - - שום דבר לא פרופרציונלי

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום לכולם ושבוע טוב, אני מחפש לשדרג את המכונה הישנה שלי ולמחשב החדש בעיקר בגלל שהמכונה הישנה מפסיקה לעלות בכלל. עניתי על השאלות ב FAQ אשמח אם תעזרו לי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - כל המשחקים החדשים ביותר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בבקשה לנסות לא לחרוג אם זה ממש חשוב לרשום לי .. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:WATCHDOGS , CS-GO , BF,COD , GTA וכו'.. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין לי מושג .. המסך זה LG FLATRONL1953TR -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום לכולם! לאחר שעברו כ-4 שנים מקניית המחשב הקודם (אתם יכולים לראות את המפרט שלו בפרופיל שלי) חשבתי שהגיע הזמן לקנות מחשב חדש. התקציב הוא עד 5000 ש"ח (מקסימום 5100!). המטרות: אני מתכנת, כך שחלק גדול מהעבודות על המחשב יהיו עבודות תכנות, בשפות: Visual Basic, Visual Basic.NET, C, Perl, Python חוץ מ-VB.NET כל השפות האלו יכולות להסתפק במחשב די ישן, אבל ה-IDE של Visual Studio.NET גוזל משאבים רבים, והוא מרגיש איטי יחסית על המחשב הנוכחי שלי. בנוסף אני מפעיל מספר מכונות וירטואליות (בעזרת VMWare Workstation) כדי לבדוק איך התוכניות שלי עובדות על פלטפורמות שונות (חלק גדול מהפיתוח שלי הוא Cross Platform), כך שלדעתי זה מצריך יותר זיכרון ומעבד חזק כדי להפעיל בנוסף ל-Windows XP עוד שתי …

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. היי, מסך 19 אינץ' דרוש צריך להריץ את STARCRAFT2 לכשיצא אשמח להתחלת כיוון תודה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. היי חבר צריך מחשב חזק ככול האפשר במארז קטן ככול האפשר מן ULTRA GAMING HTPC עם אפשרות לC@ ללא מסך ושאר ציוד היקיפי,למעט מקלדת ועכבר אלחוטי,ורמקולים טובים. התקציב ההתחלתי היה 3,500ש"ח ועלה ל4,000ש"ח אך אני רוצה לתת לו מחשב טוב ב3,500ש"ח אני שם לו את הכרטיס ASUS 8800GS TOP 384MB הוא אוברקלוקר פנומנלי http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1500&CatCode=400 ככה שנשארו 3,000ש"ח לבזבז אשמח אם החנות תהיה בראשון לציון בתודה מראש G.A

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום, הציעו לי את המחשב הבא מהעבודה בעלות של 4000 ש"ח. DELL LATITUDE 3330 13.3 I5 Hard disk -interal ssd- M500 480 GB Memory: 8 GB kit (4GBX2), DDR3 PC3-12800 Window 64 bit Acrobat writer Windows 8 dual band Intel WiFi 802.11b/g/n יש תקציב של עוד 1000 ש"ח לשדרוגים או לחלופה אחרת. אפשרות שדרוג: Hard disk -interal ssd- M500 480 GB אוMemory: 8 GB kit (4GBX2), DDR3 PC3-12800 או חלופה לדגם אחר של מחשב בעלות של עד 4000 ש"ח. תודה - - - תגובה אוחדה: - - - מצרפת שאלון דרישות מהמחשב * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק א…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. עוד לא התחלתי לבדוק רכיבים ספציפים, רק יודע מה צריך המפרט להיות: מסך 19" מעבד 2.4GH או יותר (תלוי במחיר) 1GB RAM (מן הסתם 2X512 בשביל DUAL DDR) הארדיסק גדול בסביבות ה 100GB אולי יותר (WD 120?) כרטיס מסך חזק אבל לא מטורף מידי, עדיף עם VIDEO IN (הבנתי שזה רק אחד משניים או RADEON9600 VIVO או TI4200 VIVO, אני צודק?) צורב ו-DVD (אני חושב שLITEON יספק כאן, אולי DVD BENQ) סורק (CANNON?) עם כל השאר אפשר לשחק. המחשב לא מיועד בכלל לOC או משחקים. AMD או INTEL , לא ממש משנה. במקרה הזה הזול יותר ינצח... אשמח לעצות

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אורח דורי
    Started by אורח דורי,

שלום, מחפש מחשב שמיועד בעיקר לעריכת ווידאו (נייח). התקציב צריך לכלול מסך וציוד הקפי (מקלדת עכבר וכו'). האם הכרטיסי מסך החדשים (1060, 1070...) יתאימו ? אשמח לכל עזרה. תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by K_D,

אז ככה המפרט שאתם תראו עכשיו זה מה שאני בניתי בעצמי,לא ניתן לחרוג מעבר 6K במפרט שבנייתי אין מארז,אז תמלחצו אתם,אני לא צריך משהו יפה ,אלה סתם קופסה שתחזיק את המערכת כמו שצריך,אז תמליצו על אפשרות הכי זולה שיש,אז בגלל שצריכים להוסיף מארז אפשר לחרוג באיזה 150 שח מ6K *המפרט ניתן לראות בקובץ המצורף [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום, זו הצעה שקיבלתי מטכנאי מחשבים. השימוש הוא ביתי - אינטרנט, מסמכים וכו'. האם יש צורך במעבד I3 או שאפשר להשאר עם המעבד הזה? (הבדל של 250 שקלים) האם המחיר עוד ירד בהרבה אם אקח הארדיסק של 500 GB? (אין לי צורך גם בגודל הזה..) האם זו הצעה שווה? הרכיבים טובים? צריך להחליף?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by bjnhv,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בסביבות 3500 ש"ח עם אפשרות חריגה עד 500 ש"ח - עדיף לא לחרוג אלא אם כן זה משיג שיפור משמעותי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כבדים ( cyberpunk) ותכנות קל(עבודה מרחוק בעיקר) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך בעדיפות ל27" 2K אבל ממש לא חובה - חשבתי להשקיע 1000 - 1400 על המסך מתוך התקציב. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך (יש לי 1070 במחשב הנוכחי ורוצה להשתמש איתו עד שאני אוכל לקנות 3070 בעתיד - לא הקרוב) ויש לי SSD 5…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by bellboy,

שלום לכולם איזה גרסה של windows 7 הכי מומלץ להתקין על - Dell Inspiron Mini 10 Atom N270 GMA950 ? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by The Ball,

זקוק למפרט ב-3,000 שקלים שלא כולל עכבר מקלדת ומסך עכשיו ככה: זה לא למשחקים או משהו... אולי קצת אבל לא משחקים חזקים שיהיה כרטיס מסך טוב אבל לא טוב מדי מעבד של אינטל... ואם אפשר גם לקבל את האתר (שיהיה אמין וטוב) שממנו הכנתם את המפרט תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by woodi,

שלום, אני מחפש מחשב חזק שיוכל להתמודד עם עריכת וידיאו תלת מימד וגרפיקה כבדה, כשרצוי מאוד שהוא יהיה בעל כרטיס מסך חזק ומעבד i7 ו ונורא רציתי לדעת אם קיימים מחשבים נייחים קומפקטים שלא תופסים הרבה מקום (יש לי מצוקת מקום קלה) ועדיין יכולים להיות סוסי עבודה. (אני מתאר לעצמי שהם גם בטח יהיו שייכים לסוג שדי קשה להרכיב בעצמך ובאים עם מפרטים מוכנים פחות או יותר?) התקציב שלי הוא בסביבות ה 6000 וניתן לחרוג מעט. (וכן אני מודע לעובדה שקומקפטיות נמצאת בעיקר בניידים, אבל הנקודה היא שבתקציב הנתון אני אוכל למצוא נייח חזק יותר מאשר נייד).

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. הנה טבלה שפחות או יותר מסכמת את הנתונים: https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AsIAesl5qmADdHEzQVhsZzhnRWNpVEcyTFdpMFNvVFE&hl=en&authkey=COX4vJ4B הדגמים שהושוו: HP Pavilion 800$ SONY VAIO 800$ TOSHIBA SATELLITE 720$ DELL INSPIRON 750$ הדגמים פחות או יותר דומים, באופן כללי: מעבד I5 מסוג 430 או 450 זיכרון ראשי 4GB DD3 הארדיסק 500GB, מהירות 5400 או 7200 צורב DVD מסך רחב 14 או 15.5 אינצ' שנה אחריות על רכיבים ושירות (בארץ?) בטבלה יש גם קישורים לאיפה שקראתי את הפרטים במחירים הנ"ל באתר BESTBUY. אורך החיים של הסוללה הוא ע"פ מה שהיה רשום למרות שלדעתי זה חרטה. באופן כללי השאלה היא על איזה מחשב הייתם הולכים ולמה? ויותר ספציפי: עד כמה משנה הסוג של המעבד? המהירות של הה…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אהלן. אני מחפש לפטופ לשימוש בעבודה, בלימודים (אופיס, מטלאב) ומשחקים (לדוגמא CoD: MW2 שכבר מקרטע על המחשב השולחני שלי בן השנתיים). לצורך ניידות מעוניין בלפטופ 13 אינטש, קל ככל הניתן ואין לי צורך בכונן DVD. תקציב עד 4500K ומעוניין לרכוש רק בארץ. ביקשתי המלצה ללפטופ בפורום לפני כמה חודשים וקיבלתי המלצה לDell הבא: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18307 מאז עבר זמן מה, ואת הדגם הנ"ל אינני מצליח למצוא במלאי אצל ספקים בצבע שרציתי (כחול). בנוסף יצאו מעבדים חדשים (Sandy). בסקר שוק עדכני מצאתי את השניים הבאים של Asus: 1. http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=U36JC_i5-480M&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he 2. http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=1788…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Bypass,

שלום אני מעוניין בקניית נייד בסביבות ה 6000 פלוס מינוס ונעצרתי על שני הדגמים האלה. ה ACER קצת יותר יקר ובעל כ.מ. חזק יותר, אבל הHP נראה ממש נחמד... למישהו יש ניסיון עם אחד מהניידים האלה, או המלצות נוספות (חשבתי גם על הLG M1 שיותר יקר ובעל 3 שנות אחריות )...? עדיין מתלבט חזק. http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=2723 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1893&scat=320&tcat= http://www.buycenter.co.il/Product.asp?Pid=M13DOUE&Cat2Cat1ID=7235&Cat2ID=9763&aff=Zap〈=he

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by SharonX,

היי, חבר טוב הולך לקנות מחשב לאחותו הקטנה לטובת שימוש משרדי וטיפה משחקים בסגנון SIMS בעיקר. זקוק לחוות דעת: Intel Core I3 4130-Haswell 3.4Ghz 3mb L3 chace S1150 tray Artic alpine 11GT (CPU cooling) Gigabyte GA-H87M-HD3 LGA 1150, Intel H87, DDR3 1600 Gskill 1X4GB DDR3 1333Mhz Graphic Card on Board Intel HD 4400 Western Digital Caviar Blue WD5000 AAKK 500GB SATAIII LG DVD+RW GH24NS X24 Black SATA Audio On Board 7.1 Network card On board 10/100/1000 מארז + ספק כוח SeaSonic 400W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU SS-400ET OEM Antec One S3 Mid Tower Gaming Black Case No PSU זה מחנות KSP. 1) האם המפרט שווה את הכסף או שיקר מדי לשימושים? אם למחיר כזה ישנן חלופות טובות יותר, אשמח לדעת. 2…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אשמח אם תקראו את ההודעה לפני הצעת מפרטים, למרות האורך שלה. אז, הייתי אמור לקנות מחשב, אבל בגלל שגיליתי לאחרונה שדוד שלי בארה"ב (יש לו בית שם), אני מעדיף לקנות את החלקים שם ולהרכיב בארץ. את המארז, המסך וכנראה גם רמקולים אני קונה בארץ, כי אלה חלקים גדולים מדי שאי אפשר להביא לכאן. הנה ההודעה שפירסמתי בעבר לגבי שימושים וצרכים מהמחשב. אני קונה מסך 24 כדי שישמש גם כטלוויזיה, וגם כמסך מחשב, ובחרתי ב24 בגלל התמיכה בFHD. המסך והמארז לא נכנסים בתקציב הרכישה. השימושים שלי הם גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, כולל HD, צפייה בטלוויזיה, משחקים (מדי פעם, אני לא גיימר, אבל אולי אתפתה להיות אחד), שמיעת מוזיקה ועריכת תמונות מדי פעם. הדרישות הן (לא לפי סדר עדיפות): יוכל להפעיל מקור אודיו שיכנס …

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אחרי בערך 8 שנים עם אותו מחשב נייד החלטתי שהגיע הזמן לקנות אחד חדש אני עובד מהבית 6-10 שעות ביום ולפעמים יוצא לעבוד מחוץ לבית אבל המחשב שיש לי כבר לא סוחב אני מחפש לקנות מחשב נייד מאוד חזק, עם מסך איכותי של 15 אינץ(ולא פחות), שיהיה חזק גם בעוד 3-4 שנים, עם סוללה מעולה, לא כבד, מקלדת נוחה וזהו בערך העבודה שלי היא עם שרתים וירטואלים, כתיבת קוד, עיצוב גרפי, עריכת וידאו(לפעמים), אקסלים, המון טאבים פתוחים(בדרך כלל עם תוכנות שונות) וכו אין לי בעיה להשקיע כמה שצריך על מנת שאקבל מחשב שאני יכול לעבוד איתו מחוץ לבית גם 10 שעות כל יום הדגמים שחשבתי עליהם הם: Dell XPS 15" Dell Precision 5530 Lenovo ThinkPad P52s שלושתם דגמים …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אני צריך לבנות מחשב לזוג מבוגר (70+) לשימוש שכולל אינטרנט,סקייפ ושימושים משרדיים נוספים. אפשרות למשחקים קלים זה יתרון, לכן מעבד עם ליבה גרפית חזקה מובנית יהיה יתרון. אין צורך בכונן CD, והמחשב יחובר למסך 19 אינצ' ברזולוציה 1280x1024 הדרישה היחידה של הזוג הוא למחשב קטן (נכון להיום יש להם midi tower רגיל) אני אשמח לדעות והמלצות שלכם על מספר אפשרויות שחשבתי עליהם: אפשרות ראשונה מ-KSP: מעבדי אינטל Core i3 2120 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Zalman SZ CC92HS CPU Cooler לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P8H61-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA זכרונות DDR3 1333Mhz 1x4GB G.Skill דיסקים קשיחים Western Digital …

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.