ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,452 דיונים בפורום זה
-
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח, אפשר לחרוג ב 1000 אבל גם לא חייב לנצל תקציב עד הסוף 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משרדי: גלישה (בד"כ פתוחים אצלי כ 130 טאבים בו זמנית...) , עריכת וידאו - שימוש קל-בינוני (SONY VEGAS למשל) כתיבה ועריכת מוזיקה בשימוש בינוני/בינוני-גבוהה וידאו וסרטים - שימוש קל 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. יש ברשותי כרטיס קול מקצועי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך לכלול הרדיסקים פרט להרדיסק מה…
-
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? [glow=red,2,300]לנצל[/glow] ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? [glow=red,2,300]אין טעם לחרוג[/glow] 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? [glow=red,2,300]משחקים[/glow] א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. [glow=red,2,300]FPS כמו קרייסיס 3 [/glow] -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). [glow=red,2,300]1680X1050[/glow] -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכ…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, חברה שלי מחפשת מחשב נייד עבור לימודיה ואשמח להמלצותיכם. התקציב יחסית נמוך, אך לדעתי עבור המטרה הוא מספיק: עד 2000ש"ח (אפשר לחרוג עד 2300 במידה ומדובר בשדרוג משמעותי). מטרות מחשב: לימודים - כלומר צריך להיות קל ונוח לנשיאה ממקום למקום ועם סוללה חזקה (למקרה ונמצאים בשיעור ללא שקע חשמלי). שנית, ישמש כמרכז מדיה בבית (כלומר, יחובר לטלוויזיה עבור צפייה בסרטים - משמע צריך חיבור HDMI) גודל המסך: לא קריטי, אך שלא יהיה גדול מדי. עיקר השימוש הוא בכיתה והנוחות היא החשובה. רזולוציית המסך: מניח שלפחות 720p? דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? numpad יהיה תוספת נחמדה, אך לא דיל ברייקר. משקל רצוי? כמה שיותר קל - יותר טוב האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן (עיקר השימוש הוא באוניברסיטה ולא תמיד יש…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, שמתי לב לאחרונה שבמחשב הנ"ל הסאונד לא פועל בצורה חלקה אלא מקוטע למדי.מדובר בקבצי סאונד/אינטרנט וכדו'.כמו כן הבעיה נשמעת גם אם אני מחבר אוזניות. עדכנתי לדרייבר העדכני האחרון של כ.הקול - SIGMATEL STAC9200. האם למישהו יש רעיון מה עוד ניתן לבדוק? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום למומחי הפורום. אני קורא אנונימי כבר די הרבה זמן, אבל משתדל למצוא את המידע בעצמי ולא לשאול. הבן הגיע בשעה טובה לגיל שבו הוא חושב שיש לו זכות למחשב משלו.... מסגרת התקציב היא 3000 ש"ח, די קשיח. השימוש הכבד יותר יהיה משחקים דוגמת מיינקראפט או Civilazations . *לא* יהיה לו פורטנייט gta או דברים כאלו.... על מה עדיף לשים דגש, זיכרון או מעבד? במחיר כזה, מצאתי דור 12 עם 8 ג'יגה או דור 11 עם 16 ג'יגה. מה עדיף לדעתכם? וגם, אם יש הממלצות ספציפיות- אשמח לקבל. תודה!!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי מחפש מחשב קטן ~14" לביתי בת השש , שמו שהעיקרי , סרטים ,יוטיוב , אינטרנט ומשחקי רשת חיפשתי ומצאתי דברים זולים אבל ממש לא מרשימים ואפילו נחותים עד אשר נתקלתי בדגם הזה באייבורי https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11889 שתי שאלות : האם יש אופציה טובה יותר ? מחיר , אחריות וכאלה? האם המחשב הנ"ל יחזיק בכבוד 3 שנים ?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רציתי לקבל חוות דעת למארז הבא למחשב קולנוע ביתי, הפרמטר החשוב לי אורור טוב ושקט (במידה ולא עומדים בכך האם ניתן לשדרג את המאורריים ? ) Jsp-Tech EzCool T888 http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=T-888〈=heb&cart=12227635925020563 Jsp-Tech T280D http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חבר'ה, תאמת, אין לי מושג במוצר הזה. חשוב לי רק לציין שאני משחק במחשב כך שהחיבור צריך להיות מהיר. הבנתי שב- 600 שקלים אפשר להשיג מוצר טוב? אני מחגכ
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פנדה מחשבים ותקשורת בע"מ פארק עסקים קיסריה, אשל 2 טלפון 04-6274005 פקס: 04-6274006 טופס הצעת מחיר / הזמנה פירוט מוצרים כמות. מוצרים סה"כ 1 AMD Phenom II X3 720 Black Edition 2.8GHz L2 3Mb L3 6Mb AM3 Box 842 ש"ח 1 Gigabyte GA-MA770T-UD3P Chipset AM3 535 ש"ח 1 Samsung 2GB DDR3 1333Mhz 343 ש"ח 1 Samsung 1TB 32MB 7200RPM SATA II HD103UJ Spinpoint F1 499 ש"ח 1 Sapphire ATI Radeon 4650 1Gb DDR2 PCI-e Model S4651GD2H 345 ש"ח 1 Samsung DVD ROM X 16 Black 119 ש"ח 1 Gigabyte Setto 1000 2X120 FAN Black 298 ש"ח 1 Enermax Liberty 500W Active PFC 615 ש"ח סה"כ 3,596 ש"ח או פנדה מחשבים ותקשורת בע"מ פארק עסקים קיסריה, אשל 2 טלפון 04-6274005 פקס: …
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא מכיר כולכך מה ילדים בגיל הזה אמורים להריץ על המחשב אבל נראה לי שכל הפרטים שכתבתי יענו על הציפיות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח חרגיה +-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, משחקים לילדים 6-8 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? הכול נחוץ 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ש״ח עד 3000, לפי ההערות למטה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מחשב ביתי, משרדי, נטפליקס וכו׳. משחקים בקטנה לדוגמה סימס 4. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שיהיה שקט ברמה סבירה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו‘? עדיפות לגודל קטן - מיקרו או מיני atx. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן ר…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין להזמין מחשב נייד מחו"ל שהמטרה העיקרית שלי היא משחקים שבמחיר 4500 זה כולל גם את המע"מ וגם את הדמי משלוח לארץ מטרות המחשב? משחקים כבדים בינוניים * גודל המסך? לא פחות מ14 * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא, המחשב הולך להיות מחובר לחשמל כל הזמן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) אפשר אך לא הכרחי * בלוטות? אפשר אך לא הכרחי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? שיהיה צורב * כונן Bluray? אפשר אך לא הכרחי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אפשר אך לא הכרחי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי שלא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא שיתן את המקסימום תועלת במחיר הזה, וכמובן…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי שהקנייה מיד שניה לא צלחה (ואולי לטובה), אני אקנה מחשב חדש ורק את הכרטיס מסך מיד שניה (אין צורך להוסיף כרטיס מסך במפרט). אין צורך בציוד הקפי. התקציב כמו שציינתי הוא עד 1500 (+-100 שקל). כשהרעיון הוא להגיע ל2000 כולל הכרטיס מסך המשומש. אני מניח שצריך להתפשר על AMD. רמת השקט לא כל כך חשובה לי. אפשר גם לוותר על צורב (למרות שזה רק 100 שקל אני מניח). והארד דיסק אפשר להתפשר עד 500GB. אם המחשב יצליח להריץ את הElder Scrolls החדש שיצא בסוף השנה זה יהיה מעולה ;D אשמח גם אם יהיה ניתן להסביר מעט על מה ההבדל בין AMD וINTEL, בהנחה שאנחנו מדברים על אותם נתונים יבשים. הייתי כל החיים עם אינטל וזה נשמע לי קצת מוזר לעבור. עוד דבר חשוב זה שהלוח אם יהיה תואם לכרטיסי מסך ישנים יותר (לכשאני…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב שבוע הבא ורציתי שתגידו לי מה הדעה שלכם עליו ASUS P4C800 DELUX 2.4GHz 800FSB leadtec geforce FX5600 128MB+ vivo בזכרונות אני קצת מתלבט בין : corsair twinx 256MB*2 PC3200 twinmos 512MB*2 ppc3200 מה אתם אומרים ? נ.ב : אל תנסו להוריד אותי מהלוח הזה אם אתם באים להציע לי על כרטיס מסך מדש תוודאו שיש לו VIVO בתודה ענקית עמי
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני באמת מתנצל שאני לא עושה את הבקשות כי כבר התמקדתי על 2 דגמים על איזה מהם אתה יותר ממליצים lenovo y50 asus n550kj שני המחשבים בעלי i7 לפחות 8 גיגה זכרון ram הכרטיס מסך 850-860 המחשב ישמש למשחקים פוטושופ vm וגלישה וסרטים אשמח לשמוע את דעותיכם
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לבנות לידידה מפרט מחשב, החלטתי שוב להגיע למפרטי מחשב ולקבל ייעוץ מהמומחים שמתעדכנים יותר מהר ממני 1. מה התקציב המקסימאלי? 8500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך, מאמין שהוא יספיק ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + עריכה גרפית (חבילת אדובי) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). חבילת אדובי, פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו דיאבלו 3 ועד ל-BF4 בהגדרות ULTRA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך אפשר לשדרג את המחשב הזה למשהו קצת יותר נורמלי למשחקים (לא כבדים, דברים כמו פיפא ופרו): intel pentium E5300 לוח אם micro-star G31M4 (MS-7527) 2GB RAM בכרטיס אחד Windows 7 Home Premium התקציב - בסביבות ה-700 ש"ח, עדיף לחסוך כמה שיותר. חשוב שזה יריץ את FIFA 15, ושלא יתקע
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי ותודה לכול מי שיעזור לי אני צריך מחשב לאחותי הקטנה במחיר 2500 לצרכיי גלישה באינטרנט, משחקים לא משהו כבד, אולי סרטים אופיס וכו. הכי חשוב זה שללוח אם יהיה כרטיס רשת מובנה כי המחשב יהיה מחובר לרשת דרך המחשב שלי ושכרטיס המסך יהיה סביר אני אקח אותו לאצמי (אני אשים את הישן שלי אצלה gainword gf4 mx440 החיבור שלו עד כמה שזכור לי זה מהחיבורים הישנים כמו כן לוח האם שלי תומך גם באגיפי וגם בפיסיאי). על צורב אפשר לבתר לא צריך מקלדת רמקולים ולא מסך. ושוב תודה לכול מי שעוזר
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? כ-3500 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 ש"ח, אבל רק אם זה נותן שיפור משמעותי בתמורה. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית בעיקר, מעט משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אין מסך, יש לרכוש אחד חדש. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? RTS ו-FPS * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אין דרישה להגדרות גבוהות…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מעולם הקולנוע מחשב נייד לפני שלושה שבועות השבוע קפץ לי חלון שהוינדוס לא חוקי, אני רוצה לבטל עסקה בלי שום קשר לוינדוס זה אפשרי?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? בעיקר עבודה משרדית והורדה וצפייה של סרטים. קצת משחקים קלים אבל לא חובה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 17 אינץ' ומעלה. לא משנה מט או מבריק. * רזולוציית המסך? עדיף כמה שיותר גבוה אבל זה לא מה שישנה את הבחירה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישות מיוחדות. * משקל רצוי? לא משנה. זה די מחליף מחשב נייח. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמובן שעדיף שכן, אבל זה לא מה שיכריע. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאת HDMI * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות לכונן SSD * כונן אופטי? לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כל…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראשית אני חייב להודות לכל מי שעזר לי לרכוש את המחשב וייעץ לי ולימד אותי כ"כ הרבה בנושא החומרה... למדתי עד כמה חנויות מחשבים מסבנות אנשים עם חלקים חילופים מהחלקים שהם מעוניינים לקנות מפני שהם לא במלאי או סתם כדי לדפוק את הלוח :yelclap: בנוסף,אני חייב לציין שאהבתי את היחס שקיבלתי מחברת איבורי לעומת חברת KSP... באיבורי הנציג נשאר איתי עוד שעה לאחר סגירת הסניף... וישב ודן איתי על המפרט ובנוסף הוא שמע שאני מתעניין במחשב נייד והוא היה מעוניין לשבת איתי כדי לסגור גם בנוגע למחשב נייד... בקצרה, נהנתי מהשירות שניתן לי בחברת אייבורי , רק חבל לי שאין להם מלאי רחב להלן המפרט: מעבד amd 5600+ לוח אם asus m2n-e זכרונות kingstone 1gb *2 (2gb)667mhz כ.מסך msi GF nx7300gt (…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הרכבתי ב-KSP. המחשב מיועד למשחקים חדשים. הצעות לשיפור המפרט יתקבלו בברכה בתנאי שלא עוברים את המחיר הכולל unit == price (NIS) Althon 64 3200+ (Socket AM2) == 575 GIGABYTE M51GM-S2G Socket AM2, DDRII 800 (Overclocked) == 495 2xDDR II 667 512MB Twinmos == 450 Samsung 80GB 7200RPM 8MB SATA II == 255 eVGA 7600GT 256MB TV, DVI, PCI-E == 1090 HEC Compucase CI-6A21 Beige and Silver (No PSU) == 240 Spire Spire RockeTeer II 400W Silent (24pin) == 190 Total == 3295 אין צורך בצורב , ובשום רכיב שלא מופיע ברשימה. מחיר המעבד הוא מחיר מבצע בסניף KSP חיפה. הצעות לשיפור מחנויות פיזיות בחיפה.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-