עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Hydr0,

אהלן חברה! סבתא שלי מחפשת לקנות לפטופ חדש אחרי בערך 10 שנים עם אותה גרוטאה. * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, סוליטר, אימיילים.. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 17 אינץ. * רזולוציית המסך? אין דרישות מיוחדות. * משקל לא רלוונטי - המחשב ישמש כמחשב נייח לכל דבר.. היא לא מזיזה אותו אף פעם. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משהו יוצא דופן - תמיד מחובר לחשמל.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? מומלץ. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעל 500GB * כונן אופטי? ממש לא חובה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, נדרשת אחריות רגילה, עדיפות לשלוש שנים. …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום לכולם אני מעונין לקנות מחשב חדש. המחשב יהיה מיועד למשחקים כבדים, למשחקים החדשים שדורשים כוח עיבוד חזק. התקציב שלי הוא עד 4000 שקל + - אני רוצה רק מחשב לא כולל אביזרים נלווים כמו מסך, וכ"ו. יש לי מסך 22 אינטץ. אני לא מעונין באובר קלוק. זה המפרט שבניתי ב KSP: איך הלוח אם? והזיכרון? מספיק לי זיכרון של 800mhz? הם מהירים? לגבי הכרטיס מסך, האם הוא מספיק חזק בשבילי? הוא יספק אותי לשנים הקרובות? יש לציין שהמחשב מיעוד בעיקר למשחקים, אז חשוב לי הכרטיס. איך המארז, הוא טוב? בסיסי? אשמח לתגובה תודה רבה!

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by oozy2014,

מה אתם חושבים על המפרט הזה http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=10097 אני רוצה לעשות שתי כרטיסי מסך ואין לי מושג אם הספק יספיק ואם יש מקום במארז ל2 כרטיסים ואם אפשר להשיג לוח יותר זול ואותו ביצועים בשביל OC. תכננתי לקנות מחשב שהמליצו לי עליו אבל יצאו סדרה חדשה של כרטיסים אז זה לא עוד משתלם השמח לחוות דעת תודה..

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. רציתי לקנות מחשב בסביבות 12 אינץ, אבל פתאום ראיתי מבצע של באג, אבל לא יודע עד כמה זה שווה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7280&perur= מבקש חוות דעת, תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. המחשב הוא של דל: http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=25947&zap=1 זה המפרט שלו: תיאור:Dell יצרן Dell XPS 8700 XP-RD33-7628 דגם Mini Tower מודל מכונה לוח אם Intel® Z87 Express Chipset לוח אם מעבד 4th Gen Intel Core i5-4440 processor (6M Cache, up to 3.3 GHz) מעבד זיכרון 8GB Dual Channel DDR3 1600MHz - 2 DIMMs נפח 24GB קיבולת זכרון מקסימלית איחסון 1TB 7200 RPM SATA Hard Drive 6.0 Gb/s גודל דיסק כוננים 16X CD/DVD burner (DVD+/-RW), write to CD/DVD DVD Multi Burner תקשורת 10/100/1000 כרטיס רשת Dell Wireless 1703 802.11b/g/n, Bluetooth v4.0+LE Wireless גרפיקה NVIDIA GeForce GT 635 1GB DDR3 כרטיס גרפי סאונד Integr…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום. רציתי לדעם אם אפשר לשדרג את המחשב. בנתיים יש מסך 19 אינצ'. עדיף שיהיה שקט. אשמח לקבל דעות. תודה [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המירבי הוא 8,000, עדיף בסביבות ה-6,000 אם אפשר לבנות משהו טוב. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים בעיקר. כל הסוגים והרבה משחקים חדשים שיוצאים כמו Cyberpunk 2077 לדוגמא. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, יש הכל. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי כרטיס מסך GTX 1050 TI שאני מניח שהוא כבר ישן מדי, אבל אשמח לשמוע את דעתכם. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפ…

8. Started by arel508,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULLHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך ל…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Roeebaeloha,

שלום חברים, אשמח לעזרכתם בבניית מפרט גיימינג בתקציב של עד 10,000 שקלים 1. מה התקציב המקסימאלי? 10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא אבל אם חייב אז בערך עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לתוכנות, גיימינג בלבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כרגע יריץ 1080P אך שגם יוכל להריץ 4K -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF1 וכל דבר מפלצתי אחר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחוב…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום, הלכתי ל-KSP ו-RSM לקבל 2 הצעות מחיר על זוג מחשבים. המחשבים ישמשו בעיקר לשימושים משרדיים, אינטרנט אופיס וכו' אמורים להיות מחשבים תקציביים ושיחזיקו מעמד. התקציב עומד על 1200 ש"ח למחשב אם אפשרות לסטיות ממש קטנות הינה ההצעות שקיבלתי, KSP: מחשב ראשון: מעבד Pentium E6600, 3.06GHz, 1066Mhz, s775, 2MB, DualCore, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Zalman SZ CC92HS CPU Cooler לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5G41T-M LX s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR3 1333, PCI-E, HDAudio זכרונות DDR3 1333Mhz 2GB G.Skill CL9 דיסקים קשיחים Samsung 500GB 7200RPM 16MB SATA II HD502HJ כרטיסי מסך OnBoard Intel GMA X4500 כרטיסי קול On Board 5.1 Channel Audio צורבי DVD Samsung SH-S223B DVD±RW x…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. בעבר קניתי מחשבים בחנות, שאף מחשב לא יוצא ממנה, לפני שהוא עובר בדיקת מאמץ של 48(או אפילו 72, לא בטוח) שעות. עכשיו נוח לי יותר לקנות בחנות אחרת, שעושה את הבדיקה הזו בתשלום נוסף(אין לי בעיה לשלם את זה, זה לא העניין). 2 שאלות: 1) עד כמה זה נפוץ/סביר, שרכיב חומרה כלשהו מגיע עם פגם, שלא היו עולים עליו ללא בדיקת המאמץ? 2) האם בדיקת מאמץ ארוכה כשלעצמה לא יכולה לגרום לנזק? בואו ניקח את זה לקיצון, להמחשה: אף אחד לא ימהר לקנות כרטיס מסך, שהיה חלק מכריית מטבעות דיגיטליים, בגלל המאמץ העצום. האם 48 שעות של 100% מאמץ לא יכולים לגרום לנזק..?

12. Started by TrancEnergY,

שלום לכולם אחרי ימים רבים של חשיבה וגלישה רבה בפורום הגעתי להחלטה על המפרט הבא רציתי לקבל חוות דעת עליו ואם יש הצעות לשיפורים/שידרוגים/שינויים המחשב כולל את המסך של Dell 2007 FP [attachment deleted by admin]

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. צריך עזרה בבנית מחשב לצורך סרטים, ומשחקים עד 6000 ש"ח רצוי צורב די וי די (lg -gsa4120b dvdrw).

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, תכני HD, שימוש נרחב בגוגל adwords וכדומה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. P4 1400 לוח של אינטל (תומך רק בRD-RAM) 128 RD-RAM - 64*2 כרטיס מסך: ATi RAGE 128 32MB כל השאר (מארז רמקולי מסך דיסק קשיח וכו' אני לא צריך לשפר וגם זה פחות חשוב לי...) איך אתם ממליצים לשדרג?? ואם בכלל כדאי?? אני כימעט בטוח עוד חצי שנה קונה מחשב חדש... אבל גם שאני יקנה חדש אני רוצה עוד אחד שיריץ משחקים (לא באיכות מקסימלית...) לאח הקטן...

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by amor,

יש לי lenovo g550 והוא נפל לי ונישבר לי החיבור של הארד דיסק אני לא יודע איך קוראים לזה והארד דיסק כעת לא עובד איפה אני יכול לקנות כזה דבר?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by BassMan,

מומחים יקרים אני פונה אליכם לקבלת עצה לפרט שיכולל את הרכיבים הבאים מעבד+היטסינק (עדיפות ל AMD) לוח אם. כרטיס מסך. מארז+ספק. זיכרון כבר יש. (CMX256A-3200C2) כפי שכתוב כבר המחשב ישמש לישומיים כלליים וכמו כן למשחקים. (לא כ"מכונת משחקים רצחנית"). אבקש שתמליצו על מפרט עם חשיבה לעתיד (אולי אוברקלוק). ופונקציונליות. תודה מראש. מאור

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. טוב חודש הבא אני כבר חייב לקנות מחשב חדש שיחליף את ה P4 המזדקן שלי, חשבתי שאני יוכל עוד להחזיק מעמד ולחכות לדיסקים NAND אבל כנראה שזה לא משהו שיהיה ישים בזמן הקרוב, גם לא USB3, אז פשוט אין טעם לחכות יותר. המטרה העיקרית שלי היא צפייה בסרטי 1080 וגם בשלב יותר מאוחר קידוד סרטי 1080. הסיבה שהתקציב שלי יחסית גבוהה למחשב שכזה הוא בגלל המסך 24 אינצ' שאני רוצה של דל עם חיבור HDMI. מאחר ויהיה לי מסך שכזה אז גם כרטיס מסך בעל יציאת HDMI הוא דבר הכרחי. פעם אחרונה שביקשתי המלצה למפרט שכזה (ובסוף לא יצא לי לקנות בגלל שיקולים אישיים) הציעו לי מחשבי HTPC קטנים שממש דומים למגבר, לא יודע איך קוראים לסוג הזה של המארז, אבל זה מה שאני מעוניין בו, שלא יהיה עם לדים ונצנצים זה סתם מעצבן... כמובן…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by first.encounter,

מפרט: מעבד: intel i7 740QM 1.73/2.93 Turbo GHZ זיכרון: 6GB DDR3 1066GHZ כרטיס גרפי: NVIDIA GEFORCE GTS 350M CUDA 1024MB רמקולים: Harman Kardon כרטיס רשת: 802.11N יש לי הצעה ב6950 עם אפשרות להרחיב ל8GB זיכרון ב200 שקל יותר. האם זה מחשב שבאמת שווה את ההשקעה או זה מחשב הייפי פירסומי עם מחיר שלא מצדיק אותו? ואם למישהו יש מחשב כזה אולי הוא יכול להגיד לי בנצ'ים שלו וFPSים במשחקים וכו'. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by AvlK,

שלום . הלך לי הכרטיס מסך במחשב הנייד הוא לא מזהה אותו כבר מהBIOS מגם nVidia Geforce 9500M GS משהו יודע איפה אני יכול לקנות אחד כזה ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום רב, אני צריך 2 מחשבים לאותו שימוש כאשר ההבדל ביניהם הוא בתקציב ואולי גם במסך אחד חזק יותר בתקציב 9000 ש"ח עם מסך 24" והשני מספיק 7000 ש"ח אפשר עם מסך 22" אם זה משפיע משמעותית. . מה התקציב המקסימאלי? 2 מחשבים: 1) 9000 ש"ח. 2) 7000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק בראשון (היותר יקר) אפשר עד 500 ש"ח חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו 4K וגרפיקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אפטר אפקטס, פוטושופ, איל…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. מה צריך בעצם יותר מהארדיסק, כרטיס מסך, פאנל וכרטיס רשת אלחוטי?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Tilien,

היי, המחשב שלי כבר הזדקן ואני צריך לשדרג. כרגע החלטתי לשדרג רק את המעבד ולהישאר ולסחוב עם הכרטיס מסך עד הדור הבא (מה קרה למחירים? ה1080TI עלה לי 3600 בזמנו עכשיו ה4080 עולה 6000). אני משחק הרבה משחקי אסטרטגיה והמעבד שלי פשוט נחנק במשחקי הParadox למשל המפרט הנוכחי שלי https://pcpartpicker.com/list/GcbmkJ רוצה לשדרג את הלוח אם, ראם, קירור(אם צריך) ומעבד AMD Ryzen 7 7800X3D CPU Cooler: Notcua HD-D15S chormax black MOBO: Asrock X670E PG Lightning/Asrock B650M RIPTIDE / Gigabyte B650 Gaming X AX / MSI B650M Mortar RAM: G.skill Flare X5 32(2X16GB) DDR5-6000 CL30 / Kingston FURY Beast 32 GB (2 x 16 GB) DDR5-60…

24. באפשרותי לרכוש הנ"ל בארה"ב. התצורה הדרושה זולה בכ - 2,000 ש"ח בארה"ב מאשר ב-איידיגיטל. עם זאת, הנציגים בארץ טוענים שצריבת המקלדת לשפה עברית תסיר האחריות מכל המחשב הזה (לא רק מהמקלדת למשל..). האמנם?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. המחשב הישן הפסיק לעבוד ואני חושב לרכוש מחשב חדש תוך שימוש בחלק מרכיבי המחשב הישן: דיסק קשיח: WD2500AAKS, WD800 - שניהם בחיבור SATA צורב - LG GH22NP20 בחיבור ide מסך - LCD 17 של NU עכבר אלחוטי של לוג'יטק. המחשב משמש: לגלישה באינטרנט, סרטים: הורדה/צריבה/צפייה. office, קצת מאוד משחקים. טיפול בתמונות דיגיטליות: שמירה/צפייה/עיבוד קל. רמת שקט נידרשת: 8 מעוניין שבמחשב החדש יהיה חיבור HDMI, אולי גם DVI. לא נידרש OC לוח אם: GA-P55-UD3L מעבד: i5 - 5650 בתדר של 3.2GHz האם נידרש מאוורר מיוחד למעבד? כרטיס מסך: SAPPHIRE - HD5670 512MB D5 HDMI אני מבין שיש לכרטיס זה מאוורר? האם יש כרטיסים דומים שלא נידרש עבורם מאוורר (למען השקט?) האם כדאי במקומו את ATI RADEON HD5450 Silent 512MB? מא…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים