ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,457 דיונים בפורום זה
-
שלום, אשמח לעזרה בשדרוג לנובו W510 עם מעבד 720QM I7 במחשב יש 4 slots של זכרון, 2 מתוכם פנויים ובשניים האחרים מותקן: 2x2GB PC3-8500F (533MHz) Hyundai HMT325S6BFR8C-G7 דיסק: HITACHI 320GB SATA אני רוצה להוסיף SSD ככונן ראשי, להעביר את הדיסק הקיים ל caddy במקום ה DVD, ולהוסיף זיכרון. 1. אם המחשב שלי תומך ב SATA II, האם כל caddy יאפשר שימוש ב SATA II בלי להפחית מהירות ? ראיתי באיביי caddies ל W510 בטווח מחירים גדול. האם יש יצרן ספציפי מומלץ ? 2. האם ישנם SSD וזכרונות עם אחריות בינ"ל שניתן לקנות בחול ולקבל אחריות בארץ ? 3. בקניית זיכרון האם אפשר וכדאי להוסיף סטיק אחד של 8GB במקום 2 סטיקים של 4GB כדי לאפשר שדרוג נוסף בעתיד ? תודה רבה, עדי
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב לשימוש גרפיקה (תוכנות Adobe בעיקר) ועריכת וידאו בסיסי התקציב שלי עד 5000 בלחץ, מצאתי שני דגמים שנראים לי רלוונטים ואני מתלבט לגביהם Lenovo Z500 (ולקחת אותו עם הרחבת אחריות ל3) http://ksp.co.il/?uin=20515 Dell SE 7520 http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=2&glist=0&uin=17234 ההתלבטות שלי היא בגלל שלנובו נחשבים פחות אמינים לפי מה שהבנתי אבל יש להם כרטיס מסך של NVIDIA (שהוא טוב לגרפיקה) הוא קל יותר במשקל ונחשב שמתחמם פחות ויש לו SSD והדל הבנתי שהוא כבד יחסית אבל יש לו מסך הרבה יותר טוב מהלנובו ואחריות אמינה יותר, ויש לי ניסיון חיובי איתם אבל הכרטיס מסך של AMD פחות טוב לי והבטריה שלו נחשבת שמחזיקה פחות והבניה בינונית אני ממש אשמח אם למישה…
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום לכולם, בניתי מפרט, השימושים והתקציב מפורטים בהמשך. בגדול, ההתלבטויות כרגע הם: 1.בקירור המעבד, איזה קירור מ4 הראשונים( עד 65 ש"ח) יהיה הכי שקט http://www.tms.co.il/cat/107/22:1380 2. מארז+ספק, שייתנו את התמורה הטובה ביותר במסגרת התקציב. 3. HD מול SSD, ללא התייחסות לפקטור הנפח. *המפרט נועד להחליף מחשב בן 8 בערך עם HD מאותה התקופה (כנראה סביבות ה80G). 1. מה התקציב המקסימאלי?1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לעבודה דיי בסיסית של אדם בן 50+ (אינטרנט וכד')אולי צפייה בסרטונים/סרטים דרך האינטרנט . 3. האם יש צורך בציוד …
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחר אני מתחיל לימודים ואני צריך מחשב לעבוד איתו, המחשב יסתובב איתי הרבה בדרכים למכללה וחזרה ולעבודה אז חשוב שיהיה עמיד כמה שאפשר למכות ונפילות. * תקציב? בסביבות 3500 . * מטרות המחשב? תיכנות, הפעלת תוכנות קצת כבדות כמו פוטושופ וכאלה, סרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14, לגבי הסוג אני צריך המלצה. ללא מסך מגע. * רזולוציית המסך? כמה שיותר טוב במסגרת התקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת ועכבר נוחים לעבודה ממושכת * משקל רצוי? בסביבות 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן עבודה של 4 שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, ו2-3 חיבורי USB …
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול מה ההבדל ביו 2 הדגמים asus zenbook BX31LA-C4041H לבין UX31LA-C4020H מצורף קישור למפרטים http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23755 http://pc365.co.il/product.aspx?p_id=23771 תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), גלישה ברשת. משחקים - מעט. צפיה בסרטים - לא אם כי מעוניין לבצע סטרימנג לטלביזיה, עריכה גרפית מעט. למרות האמור לעיל מעדיף כרטיס גרפי יעודי. * גודל המסך - 14. מסך - מאט. * רזולוציית המסך? נראה לי ש HD 1366x768 - יספיק * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - רצוי מקלדת הכוללת numpad, חשוב מאוד שיהיה נוח להקלדה ועבודה * משקל רצוי - לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא המחשב יהיה כמעט תמיד בבית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - vga ,hdmi יציאות נוספת יתרון * Bluetooth - נחמד לא עקרוני * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - 1 טרה * כונן אופטי- dvd - כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא * האם בתקציב …
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
חברים שלום, יש לי מחשב יחסית ישן ואני מעוניין לשדרג אותו לטובת רכישת כרטיס מסך חדש לצורך משחקים.. האם עם המפרט הישן יש אפשרות לשדרג רק (לוח אם+זכרון) או שנדרש לקנות מחשב חדש שדרוג לכרטיס מסך של Nvidia סדרה 7 1. לוח אם EP45-UD3L 2. מעבד (QuadCore Intel Q9300, 2500 MHz (7.5 x 333 3. זכרון - OCZ Reaper HPC 2GBx2 -800mhz DDR2 SDRAM) ) 4. כרטיס מסךNVIDIA GeForce GTX 460 (768 MB) - 5. ספק כוח - EZCOOL 1050W 6. הארד דיסק - wdc 750gb המטרה לחסוך בעלויות אודה לכם על עזרתכם
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
שלום, במסגרת חיפושים אחרי מחשב נייד הנועד לשמש לצורכי לימודים תכנות וגיימינג קל, נתקלתי ב Lenovo z500 שלדעתי עונה על הצרכים שלי ומשתלם יותר בהיבט היחס חומרה-מחיר ליתר הדגמים/חברות בטווח מחיר זה. (אגב, אם יש לכם המלצה אחרת אשמח לשמוע אותה). ההתלבטות שלי היא בין שני הדגמים הנ"ל: http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=9893 http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=10746 או בקיצור, גרסאת הtouch או הגרסה הרגילה. ההבדל במחיר פחות מ-300 ש"ח, הוא מבחינתי יותר זניח. ההבדל המשמעותי מבחינתי הוא הבדלי המשקל. 2.2 ק"ג למחשב ללא מסך המגע, 2.8 ק"ג למחשב עם מסך המגע- הבדל משמעותי שכן אני מתכנן לקחת את המחשב לחדרי ההרצאות ולמעבדות לצרכי תכנות (סטודנט להנדסת תוכנה) על בסיס יום יומי וכמובן שי…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יודע שזו הפעם השלישית שאני פותח את הדיון הזה אני מתנצל פשוט ביום ראשון הקרוב אני קונה את המחשב, עקב היותי חייל ולוחם לקח לי זמן לחסוך את הסכום הזה לכן אני רוצה להיות בטוח לחלוטין שאני מקבל תמורה לכסף,שוב מתנצל שאני מטריד אותכם אשמח לקבל עזרה,תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי?4.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל כל שקל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 ש"ח אם חייב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. AC,WATCHDOGS,BF4,…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני שבוע מחשב ASUS N550-JV משום מה כשאני מריץ את מדד חווית הווינדוס התוצאה שיוצאת לי היא 5 כאשר הביצועי גרפיקה בשולחן העבודה הם הצוואר בקבוק. ממה שראיתי ברשת במחשבים דומים לזה מהדגם הזה התוצאה אמורה להיות 6.8 למישהו יש מושג מה הסיבה? כמו כן יש לי בעיות בהרצת סרטים בBS PLAYER הסרט פשוט נתקע כל כמה שניות בצורה שהוא מדלג הלוך חזור בין שני פריימים למשך כמה שניות. אשמח אם תוכלו לעזור לי, תודה מראש. בר
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, הלוח אם במחשב שלי נהרס והחלטתי שהגיע הזמן לשדרג את המחשב, אני מעונייין לשדרג כרטיס מסך ולוח אם ולהוסיף הארד דיסק מכיוון שכרגע יש ברשותי רק SSD 120GB. התקציב הוא עד 2000 ש"ח ללא חריגות. זהו המפרט הקיים: מארז: Thermaltake M9 , כמו בדף המידע ללא החלון, כולל המאווררים.. דף מידע: http://www.thermaltakeusa.com/produc...?id=C_00002083 ספק כח: ACBEL PC6018 700W דף מידע : http://www.acbel.com/eng/Product.asp...sd=31&&pid=169 דיי חדש (שנה)לוח אם: Intel Desktop Board DX58SO דף מידע: http://www.intel.com/content/www/us/...p+board+dx58so מעבד: Intel Core i7 920 2.67 GHZ Socket 1366 LGA. כרטיס מסך: GAINWORD GeForce 260 GTX 896 MB. זכרון: Kingston Hyper 4GB DDR3…
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום חברים, יותר מדי התלבטויות. הגיע הזמן לעצה מהמקצוענים. תקציב - 3.5K, אפשר לגרד עוד מאה מאתיים אם שווה. גודל מסך - 13.3-14". הבנתי שישנה עדיפות למסך מט. דרישות - סטודנט למדמ"ח. תכנות, אופיס, סרטים, אולי משחקון פה ושם אבל זניח. עדיפות לכונן קשיח משולב SSD (500/32? זה יספיק למערכת ההפעלה?) * משקל רצוי - עד 2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר יותר טוב. * כונן אופטי? אין צורך ממשי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? סעיף נפרד למטה. * כרטיס מסך - בהחלט אסתפק ב4000 המובנה, בעיקר אם חוסך סוללה וכסף. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי, WIN8. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? הבנתי שהארבע המובילות כרגע בשוק הניידי…
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי קבלתי הצעה למחשב סמסונג האם המפרט הנ"ל מספיק לשימוש של אינטרנט ,אופיס וסרטים 720P ? ואם 2000 ש"ח הוא מחיר טוב? מחשב סמסונג 270E5E מסך 15.6 מעבד i3 3110M זכרון - 4GB HDD -500GB צורב ווינדוס 8 משקל 2.2 ק"ג ואחריות ל 3 שנים במעבדות IBM
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל רעיונות למפרטים עבור מחשב שמעבר לשימושים הבסיסיים (אינטרנט, אופיס וכו'), מיועד לבצע חישובים בתוכנות סטטיסטיות ומתמטיות, וגם קצת תכנות. כמובן שהמחשב צריך להתמודד בכבוד עם אודיו ווידאו, אבל אני מניח שזה סטנדרט היום. מבחינת משחקים, לא הרבה, ואם כן, בדר"כ Football Manager ו/או FIFA. . מה התקציב המקסימאלי? לצערי לא גבוה - 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם זה הכרחי, בעד 300 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, יחד עם חישובים כגון קבצי אקסל גדולים וכו', מולטימדיה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, י…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לבנות לעצמי מחשב חדש לאחר שהמחשב הנוכחי כבר לא מה שהיה פעם ( בן 5 כמעט) השימוש בו יהיה בעיקר לעריכת תמונות בתוכנות כמו Photoshop ו Lightroom , לצד עריכת וידאו בsony vegas ו Adobe Premiere. אשמח שמשחקים יעבדו בצורה חלקה אך זה לא השימוש המרכזי במחשב.1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשרות לחריגה קלה למעלה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) עריכה גרפית ושימוש כללי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).בתיאור למעלה.שימוש תדיר- מדובר בתחביב והכנסה צדדית (צילום) ב) במיד…
-
- 11 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? תיכנות + Multitasking כבד + אולי משחקים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? * רזולוציית המסך? HD 1920x1080, * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?אין * משקל רצוי? מקסימום 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? - לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? שיהיה ניתן להתקין SSD של 128/256 * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) שתהיה אפשרות בעתיד להרחיב ל16 GB RAM אני רוצה שיהיה לפחות 8GB RAM על המחשב, עם אפשרות להרחב…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברה אני צריך את עזרתכם בחוות דעת על המפרט הבא, המחשב משומש לגיימיניג ואינטרנט והורדת סרטים מהאינטרנט, ללא צורך באוברקלוק, התקציב כרגע הוא 4700 שזה כולל מסך ואני רוצה שהוא יהיה של DELL 24, אין צורך בציוד הקפי ולא בהתקנת מערכת הפעלה, אין תכנון לשידרוג עתידי. אשמח לחוות דעת מהירה כי אני רוצה לקנות אותו בתחילת שבוע הבא, תודה מראש. מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray - 888₪ מאוורר למעבד: 43₪ - Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W לוח אם: 239₪ - MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 - בקניית מחשב חדש בלבד! ספק כוח + מארז: 485₪ - בנאדל מארז TMS S1 מתקדם וספק כח Seasonic 500W ECO - בקניית מחשב חדש זיכרונות: 340₪ - Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניי…
-
- 21 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום אני חושב לקנות מחשב חדש בשביל גרפיקה, למטה ציינתי את בקשותי מהמפרט וכמו כן מפרט שבניתי לבד בKSP למרות שאני לא הכי מבין. תודה על העזרה ושבת שלום. http://ksp.co.il/?uin=15890#complist 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, קצת משחקים וכמובן לראות גם סדרות וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אילוסטרייטור,פלאש - תדיר. תוכנות תלת מימד - מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו …
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום! מחשב לסטודנט בתקציב של עד 4.6K +- מטרות המחשב: לשימוש סטודנט..עבודות משרדיות, עבודה עם מספר רב של תוכניות בו זמנית.. צפייה בסרטים באיכות HD מסך: עדיפות למסך מאט בגודל 13-14 אינץ' דרישות מיוחדת לאמצעי קלט: עדיפות למקלדת מוארת. משקל רצוי: רצוי לא יותר מ2.3 קילו אך לא קריטי זמן סוללה? עדיפות למינימום חמש שעות סוללה ללא חיבור למקור חשמל האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעדיף לשלב בין כונן קשיח בנפח של 500GB יחד עם SSD mSata בנפח של 128 עד 256 GB. כונן אופטי? רצוי אך לא שובר עסקה האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא צריך אחריות בינ"ל (נרכש בארץ) אך אחריות של 3 שנים לפחות "באתר לקוח". האם בתקציב צר…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש שישמש אותי בעיקר לצורכי NAS אבל שתהיה את האופציה להשתמש בו גם כ-HTPC. הכי חשוב לי במחשב הזה זה המארז שיהיה שקט וקריר ככל האפשר ויכלול כמה שיותר מקום להרדיסקים מצידי על חשבון הכוננים האופטיים ויהיה בעל צריכת חשמל נמוכה ככל האפשר. מבחינת הלוח אם שיהיו לו מספיק חיבורי SATA להרדיסקים ויציאה אופטית 5.1 לפחות למערכת חיצונית. יש לי כבר: הרד דיסקים, כונן אופטי, מסך, מקלדת, עכבר כך שאין צורך לכלול את זה במפרט. אם אפשר הייתי מעוניין לקבל המלצות ל-2 מפרטים שונים: 1) מפרט בסיסי ביותר בתקציב מינימאלי שיכלול כנראה את ה-G2030 של אינטל 2) מפרט מתקדם יותר עם אופציה עתידית להוסיף כרטיס מסך איכותי כך שהמעבד לא יהווה צוואר בקבוק עתידי (בטח מעבד I5) תודה רבה ל…
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
פרטים: * מטרות המחשב? עבודות תכנות (eclipse, visual studio וכו'), אופיס, אינטרנט, סרטים. * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נוחה להקלדה * משקל רצוי? מקסימום של 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? הבנתי ש-4 תאי סוללה = שעתיים של עבודה וזה נראה לי מעט מדי לסטודנט. מה דעתכם? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חשוב שיגיע עם USB 3.0 * Bluetooth? יתרון אך לא חובה כלל * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB * זיכרון - 4GB מינימום * כונן אופטי? יתרון אך לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? יתרון, אך אוכל להתקין מערכת הפעלה בעצמי. * האם יש לכם ה…
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
תשמעו אולי על הדור הנוכחי אין צורך בI5 אבל לפי מפרט של משחק מהדור הבא (דור הPS4 והXBONE) יש דרישות לI7 הדוגמא שיש לי כרגע זה WATCH DOGS WATCH DOGS Minimum Supported OS: Windows Vista SP2 64bit, Windows 7 SP1 64bit, Windows 8 64bit Processor: Intel Core 2 Quad Q8400 @ 2.66Ghz or AMD Phenom II X4 940 @ 3.0Ghz RAM: 6 GB Video Card: 1024 VRAM DirectX 11 with Shader Model 5.0 (see supported list) Sound Card: DirectX 9 compatible Sound Card This product supports 64-bit operating systems ONLY Recommended Processor: Core i7 3770 @ 3.5Ghz or AMD FX-8350 @ 4.0Ghz RAM: 8 GB Video Card: 2048 VRAM DirectX 11 with Shader Model 5.0 or higher (see supported list) Sound Card: Surrou…
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
היי, ברצוני לרכוש מחשב מיני שיחובר לטלויזיה (דרך HDMI), ויהווה Media Center, אך גם יאפשר גלישה ברשת ושימוש בסיסי במ"ה (לדוגמא-עריכת מסמכי אופיס). חשוב לי שתהיה לו אפשרות להיות אלחוטי (WIFI), כי בחדר הטלויזיה אין גישה נוח לכבל רשת. יש לנו HD חיצוני שנוכל לחבר אותו למחשב, לכן גודל ה-HD של המחשב לא חייב להיות גדול. הרכישה תתבצע בהולנד. תקציב עד 3000 שח (~600 יורו) ראיתי מספר אופציות ברשת שיכולות להתאים, אבל איני יודעת מהם הפרמטרים החשובים בקניית מיני מחשב, לכן אשמח לחוות דעתכם. ראיתי אופציות של היצרנים ZOTAC, ARSROCK, GIGABYTE Intel i3 core http://www.sicomputers.nl/systemen/merk-pcs/zotac/pc-zbox-zbox-id88-plus-be-h61-intel-i3-3220t-4gb-ddr3-1600-500gb-hdd-wifi-bt-remote-e…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש כבר הרבה זמן מחשב נייד עכשיו הגיע dell vostro 5470 אבל אין עליו ביקורות אז רציתי לשאול אם למשהו יצאה להשתמש או פשוט חוות דעת על שהי עליו או לפחות על המפרט
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-