ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,442 דיונים בפורום זה
-
שלום! אחרי שראיתי חוות דעת ברשת,קיבלתי עזרה בנוגע למפרטים, הגעתי למפרט סופי שאותו אני מעוניין לרכוש. לציין כי המחשב ירכש בסניף אילת KSP בגלל שאין שם מע"מ. עכשיו יש לי הרבה שאלות ומקווה שתוכלו לעזור. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 כולל מסך **בסניף KSP אילת** (שזה משו כמו 8500 במקום עם מע"מ) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג + גראפיקה + עבודות יום יום א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמ…
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
היי מחפש מחשב נייד עוצמתי ביותר לעריכת: גרפיקה, אודיו וידאו תקציב: 9K נדרש: SSD מהיר T1 זכרון 16GB-32GB ל16 יכולת הרחבה לוח אם i7 מסך גרפיקה ללא מגע, חדות צבעים, פיקסל גבוה 15" כרטיס מסך NVIDIA משקל הכי קל שאפשר בלי צבעוניות על המקלדת וכדומהה (למשל LENOVO LEGION מקלדת אדומה לא רלוונטית) עובד טוב עם קיובייס ללא תקלות, תוכנות אדובי כולן (פוטושופ פרמייר ואפטר אפקט) אך ורק חנות מוכרת עם ותק כל החיבורים הנדרשים למשל להרחבות, כרטיסים חיצוניים, נוחות מירבית, משטח עכבר נוח מחשב שקט, מהיר, וונדווס 10 64BIT (אם ברכישה בודדת זה מתאים ל2 מחשבים אז לא מחייב תוספת כי יש לי כבר) מעבד חזק,הכי…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מעבד Q9300 CORE 2 QUAD לוח אם MSI P7N SLI PLATINUM מ.למעבד OCZ HEATPIPE SOCKET 775 כ.זכרון OCZ REAPER 4GKIT DDR2 800 MHZ כ.מסך Innovision 9800GT 512MB X2 דיסק קשיח 500GB SEAGATE ספק כוח EZCOOL 14CMF 1050W REAL צורב LG DVDX22 מאורר למארז 19DBA 8סמ X2 מארז LED+25CM FAN BLACK SILVER
-
- 5 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום רב, אחרי 6 שנים שיש לי את המחשב שלי אני חושב שהגיע זמן לשדרג. אלו הן הדרישות: תקציב: עד 5,000ש"ח במוזמן מטרות: אני לא מסוגל לעבוד על מחשב איטי... אני מעוניים שבזמן שפתוחים לי 10 חלונות אינטרנט, תוכנות אופיס ונגיד פוטושופ, עדיין אוכל לעשות דברים אחרים במחשב (לקבץ איזו קובץ למשל) במהירות וללא המתנה. משחקים: אני אוהב לשחק מדי פעם אבל לא במשחקים הכי חדשים ולא בגרפיקה הכי טובה.. ציוד הקפי: חוץ מרמקולים שיש לי אני צריך הכל - כולל מסך (נראה לי רחב 22 אינץ' כבחירה טובה) שונות: רצוי שיהיה שקט מאוד. לא צריך הרכבה, לא צריך מערכת הפעלה. נראה לי קירור זה חשוב. קראתי לא מעט בפורום שלכם והרכבתי פחות או יותר את המפרט.. אשמח מאוד לשמוע הצעות! תודה רבה מראש מעבד: Phenom II x4 Qu…
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי, אני רוצה לקנות נייד חדש ופשוט לא מצליחה להחליט מה לקנות- אשמח לעזרתכם: * מטרות המחשב? אופיס ואינטרנט, מדי פעם סרטים ופוטושופ כתחביב * גודל המסך? 13-14, רצוי מאט, הרזולוציה לא משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? רצוי מקלדת מוארת * משקל רצוי? פחות מ 2 ק"ג, כמובן שעדיף כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? פחות משנה, עדיין רצוי 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI * צריך בלוטוס, אין צורך בכונן אופטי. גודל הכונן הקשיח לא משנה אבל עדיף מהיר (מהירות 7200 או SSD) * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל צריך ל 3 שנים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן אני רוצה מחשב שיהיה אמין ונוח לעבודה, איכות בניה טובה…
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 744 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 25k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לנסות שלא 2. מה שימושי המחשב? משחקים, סטרימינג, צ'אט א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים כבדים כמו Assassin Creed Origins, PUBG, Black Desert Online וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית של המסך שיחובר למחשב: 1080p / 2k -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ביותר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת + עכבר + מסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק אם כן איזה? לא יודע מ…
-
- 33 תגובות
- 6.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש למשחקים ב4500 ש"ח עכשיו זה המפרט כרגע: מעבדי אינטל? Price Units Total Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1095 1 1095 זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 512MB Kingston 380 2 760 כרטיסי מסך? ASUS Price Units Total EN7600GS Silent 512MB, TV, DVI, PCI-E 890 1 890 דיסקים קשיחים? Western Digital Price Units Total 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II 350 1 350 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD Price Units Total LG 16x 40x White 110 1 110 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A21 Beige and Blue (No PSU) 240 1 240 ספקי כוח? Thermaltake Price Units Total TR2 Power W…
-
- 16 תגובות
- 987 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי VR א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). STEAM VR ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקי VR מכל הסוגים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות/גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: …
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.bestbuy.com/site/Asus+-+15.6%26%2334%3B+Laptop+-+4GB+Memory+-+500GB+Hard+Drive+-+White/8753218.p?id=1218890193332&skuId=8753218 המטרות שלי בעיקרון הן פוקר אונליין,סרטים וזמן סוללה ללימודים.. הייתם ממליצים על זה?
-
- 6 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום! ברצוני לשדגר את המחשב, אני נשאר עם המארז(thermaltake, strike mx), ובעיקרון מחפש להחליף רק לוח אם, מעבד, זכרונות, כונן קשיח, מאוורים וספק כוח 1. מה התקציב המקסימאלי?1900 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקי מחשב ,אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פורטל, METRO, COD..... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) טלוויזיה 40'' -…
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
1 לוח אם BIOSTAR 945GC CHIP INTEL PCX CORE 2 DOU SUPORT 667 -COMBO 1 cpu intel core 2 Duo 775 4400 1.7G 1066MHZ 2160 2 זיכרון DDR2 1024MB 667MHZ DUAL CHANNEL KINGSTON מיועד לגלישה, מוזיקה, סרטים, קצת משחקים, ולאדם טיפל`ה `חולה ביצועים`. רוב תודות למפרע.
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
תקציב של 3100-3400 (מסך ''19 LG 2ms, מקלדת, עכבר, רמקולים יש לי) מחשב לטווח ארוך (4 שנים) אני לא כ-ז-ה גיימר.. יותר multi tasker מעבד Intel Core 2 Duo E8400 (הבנתי שעדיף את ה 100 שקל של השדרוג ל 8500 למשהו אחר, כמו לוח אם) קירור למעבד Artic cooling freezer 7 pro לוח אם לא יודע איזה (יש המלצות?) (אני בעתיד מתכוון להוסיף עוד 2GB זכרון פנימי, אז צריך להתחשב, כלומר שיתמוך אולי בכמה מהירויות ולא בנמוכה מביניהן) זכרון פנימי לא יודע איזה.. אני רוצה 2 GB איזה חברה מומלצת, ואיזה מהירות כדאי לקחת (אני בעתיד מתכוון להוסיף עוד 2, אז צריך להתחשב)? (והאם כדאי לקחת קירור לזה, אני יודע למשל שיש ל ocz צלע קירור xtc מובנה) מארז כנראה SilverStone SST-PS01B, יש הצעות יותר טובות? (חשוב ל…
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
היי, אני בקרוב עובר לביתי החדש וקניתי ציוד מיחשוב חלקי על מנת לענות על הדרישות הבאות: 1. סטרימינג מקומי של סרטים, מוזיקה ותמונות ב-5 נקודות שונות בבית (טלוויזיות, מקרן) - PLEX 2. סטרימינג מהרשת של תכנים (עדיפות 4K) באותן נקודות שהוזכרו - KODI 3. גיבוי ספריות חשובות ממחשבים ברשת הביתית למיקום מרכזי 4. עבודה עם שרת קבצים מרכזי שיעבוד ב-RAID על מנת לשמור על המידע 5. שרת מרכזי לעבודות גרפיות במידת הצורך (rendering, plex transcoding) 6. צריכת חשמל מינימלית 7. חסין ransomware הציוד הקיים עד עתה: 1. קווי תקשורת CAT7 שעובר בכל הבית/חדרים 2. מחשב 1 - Intel i7-8700 Graphic card Nvidia 1050Ti 8GB DDR4 2400 Ram 1TB WD Blue H…
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
איזה מהם יהיה יותר מהיר בביצועים במשחקים, בסרטים ותחת עומס מטלות? ואיזו חברה עדיפה מבחינת האיכות, האמינות, והארגונומיה? לדל יש כרטיס מסך Nvidia GeForce GT 435M 2GB מעבד i7-740QM 1.73GHz ו-6GB 1333MHz זיכרון ל-HP יש כרטיס מסך ATI 5650 1GB מעבד i7-720QM 1.60GHz ו-8GB DDR3 זיכרון אם מישהו יוכל להגיב ולעזור לי להחליט אני מאוד אשמח ואודה לו!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
עומד לרכוש סוף סוף את המפרט הבא : 0. Antec 3700BQE 350W Case 1. AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 Tray 2. Thermaltake Sonic Tower No fan CPU Cooler 3. Samsung 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II 4. Abit AN8 ULTRA NVIDIA NF4 Ultra, Socket 939, PCI-Express, Dual DDR, SATA2, RAID, IEE1394 5. Geil 1GB DDR 3200 w/Heat Spread CAS 2.5 Value Memory 6. Sapphire ATI X800GTO ULTIMATE 256 mb 256 bit DDR3 PCI Express Bulk רצייתי להתייעץ איתכם לגבי המפרט לפני הקנייה יש מה לשפר,לשנות ? רק כמה דברים לפני כן: המחשב מיועד בעיקרו למשחקים כבדים וקידוד סרטים אני לא מתכוון כבר לעלות את סכום הקנייה,מספיק העלתי כבר כמה פעמים כך אם יש מה לשפר,לשנות,להחליף אודה אם זה יהיה במסגרת הסכו…
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש להרכיב מחשב בשביל machine learning. תודה לכולם על העזרה! 1. מה התקציב המקסימאלי? חשבתי על 10000 ש"ח אבל זה לא קשיח. לא רוצה להוציא כסף סתם אבל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין בעיה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? למידת מכונה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש מקצועי וכבד בסביבות של machine learning ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לר…
-
- 38 תגובות
- 6.8k צפיות
- 4 followers
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לעזור לאחותי לרכוש מחשב נייד חדש אך אין לי ידע בתחום אשמח לקבל את עזרתכם צורכי המחשב הם בעיקר עבודה משרדית : אופיס , מיילים, אינטרנט צרכים נוספים הם: מוסיקה , צפייה בסרטים התקציב הוא עד 4000 ש"ח (אפילו 3500 ש"ח ) צריך סוללה חזקה לא משנה של איזה חברה המחשב (כמו שציינתי אני לא מכיר את התחום טוב ולא יודע איזה חברות טובות ואיזה לא) לא יותר מ-3 ק"ג גודל מסך : אני לא כל כך מבין בזה אבל כולם אומרים לי 15.4 או 15.6 מה שזה לא אומר כונן קשיח עד 320 גיגה לא יותר תודה רבה מראש לכל העוזרים !!!
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
זהו אני קונה מחשב: מארז super atx3 לוח gigabyte 965 p-ds4 מעבד אינטל דואל E6300 memory kingstone cl2 677Mhz 512X2 160gb sata2 7200 rpm -8 buffer- westerndigital leadteck 7900 gt dvdX16 4400 nis מה דעתכם
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב הקודם שלי (פנטיום 4 2.8 עם ג'יגה זיכרון, כרטיס מסך 4400TI) החליט להתאבד במידה וניסיונות החייאה לא יעלו בטוב אני אזדקק לאחד חדש בהתחלה חשבתי על 1500 שקל אבל הבנתי שזה לא בדיוק אטרקציה... אני חושב ש 3000 זה מחיר סביר ביותר, אני לא צריך מסך אבל צריך כרטיס מסך שיהיו לו שתי יציאות (יש לי היום פשוט שני מסכים) החלקים שאני צריך הם לוח, מעבד, זיכרון, כרטיס מסך (עם שתי יציאות) כוננים קשיחים יש לי 2 כוננים של SATA בגדלים של (120 ג'יגה ו 250) בנוסף ל 320 חיצוני צורב DVD וכונן DVD כבר יש, וגם כרטיס קול של Creative (מעט ישן אבל הוא ייעודי למערכת רמקולים שלי, 5700 גם כן Creative) מתוך ה 3000 ככל הנראה 400 ש"ח ילכו למארז של טרמלטאק שראיתי (נראה יפה ומאורר טוב) אשמח לקב…
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
הי חברים , עריכה- אחרי התייעצות ומחשבה החלטתי לקנות מחשב חדש.. ניתן למחוק את הפוסט הזה תודה רבה!!! אני מתלבט מאוד לפני רכישת מחשב עכשיו.. השימוש העיקרי שלי במחשב יהיה לטובת גיימינג Pubg וcs go .. ומדי פעם אולי גם משחקים אחרים... לפני כמה זמן פרסמתי כאן פוסט ובו אמרתי שאני מוכן לחכות עד אוגוסט כדי לראות מה קורה עם Nvidia ודור הכרטיסים החדש... עכשיו השאלה שלי אליכם היא מתי לדעתכם בערך יגעו לכאן הכרטיסים החדשים עם קירור נורמלי (לא מפוח)? כי המחשב הנייד הקודם שלי מתחיל לזייף בצורה שממש מפריעה לי ואני שוקל אולי להקדים ולקנות מחשב בשבועות הקרובים ושכרטיס המסך יהיה מהדור הנוכחי.... תודה …
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום, קודם כל ח"ח על האתר - מכיל מלא מידע ואני לומד ממנו המון! אני לפני קניה של מחשב למעבדת מחקר בפיסיקה. החבר'ה מריצים סימולציות כבדות בC++ וmatlab (דרישות דומות לקידוד וידאו או דחיסת נתונים רק עם הרבה פחות שימוש בדיסק קשיח), ובנוסף חשוב לי שהמחשב "יחזיק" הרבה זמן לפני החלפה הבאה. אולי ישמע לכם כמו פינוק, אבל המחשב ה"ישן" המוחלף הוא Q6600 4G זכרון הכיוון הוא ככל הנראה i7 920. בבנצ'מרקים שראיתי, נראה שיש לו ייתרון על פני q9550 ודומיו. כמה הערות לגבי רכיבים כ. מסך: ביצועי משחקים לא מעניינים אף אחד שם והסימולציות לא מציגות ממשק גרפי כלשהו ככה שאין צורך בכ. מסך טוב. לוח אם: לא מצאתי לוח אם עם כ. מסך on-board זכרון: מעדיף 8GB, מן הסתם DDR3 בגלל הi7. לא מבין במהירויות…
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 עם חריגה של עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (בעיקר אופיס ולפעמים קצת סרטים ומשחקים אבל לא ברמה של גיימר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כאופציה ובתמחור נפרד מסך מקלדת ועכבר (אין לי מושג איזה גודל מסך כדאי) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא מבין בזה 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך קריטי אבל שלא יהיה רועש מדי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא יודע מה זה 7. האם האם יש צורך לכלול מ…
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, אבל אם ההבדל בין החלק היקר לזול לא כל כך משמעותי אז אפשר לוותר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כל המשחקים החדשים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בזמן משחקים ותכני HD על 40'' FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-