ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,341 דיונים בפורום זה
-
1035 ₪ - Intel Quad Core i5 4670 3.4Ghz LGA1150 475 ₪ - Gigabyte GA-H87M-D3H LGA1150 330 ₪ - 8GB Crucial DDR3 1600Mhz 1450 ₪ - *חדש* Sapphire R9 280X 3G DDR5 OC *חדש* 320 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 380 ₪ - CoolerMaster - Storm Scout 390 ₪ - M12II-620 620W Modular 90 ₪ - LG DVD-RW X24 מחיר סופי: 4470 ₪
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני סטודנט להנדסת תוכנה בשנה שנייה. אני צריך מחשב נייד אולטראבוק עם זיכרון SSD. דרישות: 128 ג'יגה יספיקו, ברור שעדיף 256 אבל התקציב הוא רק 6K. מסך ברזלוציית FULL HD, רצוי IPS - כאן אין פשרות. כמה שיותר דק, כמה שיותר קל, רצוי חומרים איכותיים. סוללה לכמה שיותר זמן. מהיר בפעולות מערכת כמו דפדפן, כניסה לקבצים וכו'(אני מניח שה-SSD והמעבד יעשו את העבודה). דברים שאני מריץ: World of Warcraft(אני חושב שכל מחשב יעמוד בזה). וכל השאר זה תוכנות שקשורות ללימודים: Visual Studio Eclipse MICROSOFT SQL SERVER המחשב האולטימטיבי לדעתי, לצרכים שלי הוא: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23771 הבעיה היא שהבנתי שהמעבד, למרות היותו HASWELL, נחשב חלש יחסית. מה אתם אומרים? המחשב ממש חדש ואם…
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב ואני רואה שרוב הדגמי ביניים (סביב ה2.5K) באים עם הכרטיס המובנה הזה... אין לו סיכוי בכלל להריץ משחקים? - - - תגובה אוחדה: - - - אפשר למחוק הפוסט הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/534371-%D7%A2%D7%96%D7%A8%D7%94-%D7%91%D7%9E%D7%A6%D7%99%D7%90%D7%AA-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-%D7%9E%D7%AA%D7%90%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%A1%D7%98%D7%95%D7%93%D7%A0%D7%98-%D7%AA%D7%A7%D7%A6%D7%99%D7%91-2500-3500 עונה על הכל
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
קודם כול אני אענה על השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:BF3 , BIOSHOCK וכו' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לר…
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אהלן אנשים, כרגע יש לי 4GB בזיכרון ואני מרגיש את המעמסה על המחשב. אני רוצה לשדרג פעם אחת כמו שצריך את עניין הזיכרון אבל לדעת שבעתיד לא תהיה לי בעיה גם לשדרג את הלוח אם והמעבד כשאני אצטרך. חשבתי על הזיכרון הזה: [h=1]G.Skill 16GB DDR3 1333MHz F3-10666CL9D-16GBXL[/h]http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10284 הוא זיכרון בודד של 16GB כיום המעבד הוא CPU #0 Intel® Core i7 CPU 870 @ 2.93GHz, 2931 MHz הלוח הוא: Gigabyte p55a-ud3 והזיכרו הוא ddr3 4gb dual
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אהלן. אז יצאו הכרטיסים החדשים וזה הזמן לקנות מחשב חדש... לפני הכל; למה לכל מחשבי הגיימינג שמים i5 ולעולם לא i7? האם השיפור באמת כלכך זניח? אשמח למפרט שכולל גם i5 וגם לאחד שכולל i7 כך שאוכל לראות את ההפרש במחירים ביניהם. תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאות בודדים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא:משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: BF4, ARMA 3, ומשחקים עתידיים וכ…
-
- 18 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, החלטתי לקנות מחשב מסוג ASUS N550JV לאור ביקורות טובות ויתרונות/חסרונות המתאימים לצרכים שלי: http://www.notebookcheck.net/Review-Asus-N550JV-CN201H-Notebook.98311.0.html אני מנסה לקנות את המחשב מאילת (עד יום ה', כי לאחר מכן זה לא רלוונטי), אך בשום מקום לא הצלחתי למצוא את המחשב הנ"ל במלאי. מה שכן הצלחתי למצוא זה את הדגם הנ"ל: R552JV-CM246H לטענת החנות, ההבדל היחידי בין הדגמים זה הכונן הקשיח, שבדגם הראשון הוא בנפח 750GB במהירות 7200, ואילו בדגם הזה הנפח הוא 1TB במהירות 5400. זה חיסרון מבחינתי, אבל לאור ההדמנות לקניה ללא מע"מ והצורך במחשב כמה שיותר מהר עקב התחלת הסמסטר, זהו חסרון שאני מוכן לספוג, במידה ואכן זהו ההבדל היחידי. לפי האתר של ASUS למחשבים יש בדיוק אותו מפרט, …
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
[TABLE=width: 80%] [TR] [TD=width: 20%]מעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Intel Core i7 4770 3.5Ghz (3.9Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 מחיר: ₪1437[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 מחיר: ₪43[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם:[/TD] [TD=width: 80%]Gigabyte GA-B85M-HD3 for 1150 כמות: 1 מחיר: ₪386[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מארז:[/TD] [TD=width: 80%]Fractal Design Define R4 Black Pearl + FSP Aurom 90Gold 700W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪956[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]זיכרון:[/TD] [TD=width: 80%]Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪340[/TD] [/…
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום אני צריך מחשב נייד שמיועד בעיקר לעבודה. אלו הדרישות: 1. מעבד i5 או i7 עם 4 ליבות (רצוי haswell אבל לא חייב). 2. כונן של לפחות 500GB עם SSD Cache. 3. לא חייב כונן DVD 4. 8GB זיכרון, או 4GB עם מקום לתוספת. 5. מסך 15.6 אינטש 6. משקל קל ככל האפשר, רצוי מתחת ל-2 קילו. 7. 3 שנות אחריות לפחות. לא יהיה שימוש במשחקים רציניים, מעט צפיה בסרטים. עיקר השימוש יהיה תיכנות, התחברות מרחוק ותמיכה בלקוחות. המפרט צריך להיות חזק יחסית כי לפעמים אני אריץ שם VMים. לא אכפת לי שלא תהיה מערכת הפעלה ואני אתקין בעצמי. תקציב: עד 5000 שקל. האם יש חיה כזאת ? על מה אתם ממליצים ? תודה - - - תגובה אוחדה: - - - מה דעתכם על הבחור הזה ? http://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?productid=210246
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
היי, אני מחפש נייד בעל התכונות הבאות: * מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט, סרטים, קצת Matlab. * גודל המסך? 14" עדיפות למסך מט. * רזולוציית המסך? לא חשוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי אך יהיה בונוס נחמד. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI. * Bluetooth? לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB לפחות * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) אין ** יש אפשרות לחרוג בתקציב לעבר ה- 3…
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום רב, מחפש מחשב לסטודנט לאדריכלות עד 3400 ש"ח מצ"ב פירוט * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עריכה גרפיקה (AUTOCAD, PHOTOSHOP וכו') * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.5 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) כמה שיותר טוב יותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?אין * משקל רצוי? רצוי לניידות (ללא CD - משקל) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדי…
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
דבר ראשון השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, אופיס, צפיה בתמונות, מוזיקה, ממש שימושים קלים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין, שימור יום-יומי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - לא מיועד לגיימינג כלל -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני עומד לפני רכישה של מחשב ראשי לבית שמיועד לשימושיים מעורבים, תכנות, גיימינג בינוני עד כבד, תכני HD ויישומי אונליין שונים. המחשב לא ישמש ליישומי עריכת וידאו למיניהם וישמש לצורך עריכה גראפית קלה ומינימאלית בלבד. המטרה העיקרית שלי היא בניית מערכת יציבה ומהירה שתחזיק 4 שנים לפחות באופן יציב וללא קרטועים (בדומה למערכות קודמות שבניתי), ותריץ משחקים כגון GTA, FIFA החדש, ומשחקי שוטר ואסטרטגיה שונים ללא בעיה, בהגדרות הגראפיות המקסמיאליות או הכי קרוב לזה, תתמוך בריבוי משימות תוך ריצה חלקה ומהירה. את המפרט הבא ערכו עבורי באייבורי לאחר שתיארתי פחות או יותר את הדרישות שלמעלה: מארז: arctic silentium T11 עם 2 מאווררים 12 ס"מ – 365 ₪ ספק: seasonic eco600 600W A.PFC 12CM – 360 ₪ לוח: …
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
קבלתי המלצה/הצעה למחשב 13.3 מישהו מכיר/התנסה במפרט הנ"ל http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=20018&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל השאלון: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית בלבד * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך מאט, עדיפות ל-13.3 אבל אפשר גם 15.6 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) חסר חשיבות * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? חסר חשיבות * משקל רצוי? אם יש משהו שעומד במחיר המשקל לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן …
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב ישן, בן 6-7 בערך אין לי כרגע את המפרט המלא אבל זה משהו בסגנון מעבד אינטל (או אי אמ די לא זוכר) 2 ליבות כרטיס מסך אין (זתומרת מובנה על הלוח אם) יש צורב די וי די של סמסונג יש קורא כרטיסים לוח אם ספק וכל שאר החלקים הסטנדרטים והפשוטים האם יש להם ערך כלשהו ? האם יש איזה חנות (או מישהו) שקונה חלקים כאלה ? אם יש באמת צורך אני אבדוק את המפרט בדיוק תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי, רציתי לדעת מהם ההבדלים בין המחשבים הבאים: http://www.navitech.co.il/items/175860 http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=21994&zap=1 ההבדל היחיד שמצאתי זה המשקל והכרטיס מסך. כמו כן, מה הכוונה במשקל התחלתי? האם הכוונה היא ללא הסוללה? ואם כן, אז כמה בערך הסוללה מוסיפה? בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש אופציה לחריגה בעוד +- 100 שקלים. מספיק לי מעבד I5 אבל אני מעדיף מהסדרה הטובה . דיסק קשיח לפחות 750 עם מהירות סיבוב 7200RPM סוללה חזקה , עדיף גם זיכרון מעל 4G אבל אם זה מחשב שיש אפשרות להרחבה עד 8 אז זה גם בסדר (אני מודע להגבלת התקציב) העדיפות הראשונית שלי היא ל DELL כי הבנתי שהם הכי טובים, אבל גם של אסוס זה בסדר. בעיקרון אני לא מצאתי מחשב של DELL שעונה על כל הקריטריונים האלו יחד + הגבלת התקציב. אבל של אסוס דווקא מצאתי, אבל הבעיה ש"אליה וקוץ בה" בכולם יש סוללה של 4 תאים , פרט לאחד אבל המעבד שלו פחות טוב. בעיה נוספת, כל המחשבים שמצאתי של אסוס (פרט לזה עם המעבד החלש יותר) זהים מבחינת המפרט , אך הדגם שלהם שונה, כך שאני לא יודע מה באמת ההבדל בינהם ואיזה הכי מומלץ. אני ארשו…
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אנסה לפתוח שוב דיון (מרבים שקיימים פה בפורום) ולקבל המלצה למחשב נייד סטנדרטי לסטודנט והאם יש טעם לחכות עוד קצת לדגמים אחרים שיגיעו. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים ושימוש ב-Visual Studio. * גודל המסך? מאט. בגודל סטנדרטי 15 אינץ בערך. * רזולוציית המסך? לא כל כך מבין בזה, חשוב לי איכות טובה שתומכת ב-HD לטובת סרטים * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? נראה לי גם סטנדרטי (עד 2 קילו?) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי לפחות 4 שעות עבודה ללא הטענה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כונן קשיח של לפחות חצי טרה. הבנתי גם שרצוי SSD למערכת הפעלה * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמ…
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. Logitech G700 U2312HM מקלדת בסביבות ה…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברה, מה אתם אומרים על המפרט הזה? הוא שווה את המחיר? הוא טוב? אני יכול לקבל משהו יותר טוב? 1035 ₪ - Intel Quad Core i5 4670 3.4Ghz LGA1150 420 ₪ - Gigabyte GA-H77M-D3H 330 ₪ - 8GB Crucial DDR3 1600Mhz 1899 ₪ - *מבצע* NVIDIA GeForce Gigabyte GTX770 2GB WindForce 3 *מבצע* 440 ₪ - Western Digital Caviar Black 1TB 5 Years Warranty 375 ₪ - Raidmax Raptor 355 ₪ - FSP Raider 650W 80+ Silver 5 Years Warranty 90 ₪ - LG DVD-RW X24 130 ₪ - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 20 ₪ - Cooler Master 120mm Low Noise Fan 5094 ₪ http://startpc.co.il/media/build/viewBuild.php?uid=525bda54aa220 תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם, בניתי מפרט, השימושים והתקציב מפורטים בהמשך. בגדול, ההתלבטויות כרגע הם: 1.בקירור המעבד, איזה קירור מ4 הראשונים( עד 65 ש"ח) יהיה הכי שקט http://www.tms.co.il/cat/107/22:1380 2. מארז+ספק, שייתנו את התמורה הטובה ביותר במסגרת התקציב. 3. HD מול SSD, ללא התייחסות לפקטור הנפח. *המפרט נועד להחליף מחשב בן 8 בערך עם HD מאותה התקופה (כנראה סביבות ה80G). 1. מה התקציב המקסימאלי?1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לעבודה דיי בסיסית של אדם בן 50+ (אינטרנט וכד')אולי צפייה בסרטונים/סרטים דרך האינטרנט . 3. האם יש צורך בציוד …
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מפרט טכני: מעבד 2 גיגה ראם דיסק קשיח 32 גיגה מערכת הפעלה XP מקורי כונן DVD מובנה 4 כניסות USB מגיע עם שלט מקורי של המחשב כניסה למיקרופון כניסה לאוזניה ADSL מגיע עם תיק למחשב. כמה המחשב שווה בערך? תודה מתן
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
תקציב: באיזור ה1500 יש אפשרות לחריגה מטרות המחשב?שיתוף קבצים דרך האימיול, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים * גודל המסך? דיי גדול * רזולוציית המסך? רזולוציה גבוהה תיהיה עדיפה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי שכן אך זה לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI יהיה נחמד אך גם זה לא משנה כל כך * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם יש תקציב SSD יהיה מעולה 500GB אם לא אז כונן רגיל גם טוב 500GB או יותר * כונן אופטי? לא חשוב.. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין * כל דרישה מיוחדת שחשו…
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר למצוא חלקי חילוף (משומשים) ללפטופים של HP ? יש לי לפטופ DV6700 שכמה קונקטורים פנימיים נדפקו. עקב כך אני צריך מספר חלקים שניתן לפרק ממחשב דומה תקול.
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-