עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yossi-R,

מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box IE6750 לוח אם Gigabyte GA-P35C-DS3R 39218 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB 3200AAKS זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL4 OCZ2P800R22GK כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 8600GT Extreme 256MB PCIe LV361 מארז כולל ספק HEC 6A21B 400W 6A21B-400 קרור למעבד Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 AC-FREEZER-7-PRO מחיר כולל:3500 שח האם כדאי לחכות עוד חודש ולקנות את המחשב ,יש מצב שהמחירים ירדו משמעותית או שעדיף שאקנה את זה כבר עכשיו?

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  2. שלום, צריך חוות דעת על המפרטים הבא ב4K. מארז:THERMALTAKE MOZART SX SILVER מעבד: Intel E2160 לוח אם:Intel DG33BU זכרון:2GB Kingston DDR2 800Mhz מתאם רשת:3COM USB הארדיסק:Western Digital 320GB SATA II 7200RPM DVD-RW: Samsung 20X DVDRW LCD Screen:LG 1970HR מארז HTPC מכיוון שלבחור אין יותר מדיי מקום בבית, תחילה רצה נייד, אך הצעתי נייח במחיר זול יותר (וכנראה שגם טוב יותר יחסית למחירים). עיקר השאלה - האם המחשב חזק? ומה דעתכם על המחיר (בהתחשב בעובדה שאני קונה את המחשב בחנות ולא באינטרנט)?

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  3. Started by alonz,

שלום אני מחפש מפרט ל HTPC בסביבות 3000-4000 שקל אפשר לחרוג מזה טיפה המערכת תריץ UBUNTU עם MYTHTV וצריכה לתמוך בשידור HDTV ויכולת הקלטה מהטלויזיה לפחות 1GB של RAM רצוי 2 יכול להיות שירוץ על זה גם עוד מערכת הפעלה על VMWARE SERVER אני חושב כרטיס Hauppauge WIN-PVR 150 חובה שיהיה אלה עם כן יש לכם הצעה אחרת אין צורך להשתולל עם מעבד וכרטיס מסך מפלצתיים רק את המינימום שנדרש עבור HDTV שירוץ בצורה חלקה כרטיס קול 5.1 לפחות אפשרי שיהיה משולב ONBOARD ורצוי מאד כרטיס רשת אלחוטי . תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  4. Started by elad3,

אז ככה, החלטתי להחליף את הP4 שלי במשהו קצת יותר רציני, באופן כללי אני לא משחק במחשב כרגע (אני סטודנט) אבל יכול להיות שזה יקרה מתישהו, המחשב מיועד לעבודה שוטפת ופיתוח בסביבת VS2008 כך שהוא צריך להיות סביר, ובאופן כללי הייתי רוצה מחשב מהיר ושקט. את המעבד כבר בחרתי (Q9550) אבל כל על כל השאר אני לא ממש סגור, המסך כרגע הוא 19" אבל זה בטח ישתנה בעתיד הייתי שמח אם תגידו לי אם משהו במפרט הבא מוגזם או חלש מידי, תרגישו חופשי לשנות - זה סתם מפרט שבניתי ללא הרבה הבנה בתחום: נ.ב - אני לא מחפש לחסוך כסף אבל כל הוזלה תהיה מבורכת ASUS P5QIntel Core 2 Quad Processor Q9550 2.83GHZ 12MB 1333MHZ BOX, יחידות 1 ¤1620 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3487 ASUS P5Q, יחידות 1 ¤770 …

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  5. קיבלתי משימה לקנות לאחים הקטנים שלי מחשב, ואני חייב את עזרתכם =] הנתונים של המחשב צריכים להיות די בסיסיים, רוב השימוש במחשב יהיה לאינטרנט וקצת למשחקים. אם אשמח אם תוכלו לשלב במפרט את הכרטיס מסך ATI Radeon HD4670. תקציב - 2000 ש"ח, לא חייב לנצל את כל התקציב אם לא חייב. אין צורך בציוד הקפי ובכונן CDROM. חנות מועדפת: KSP המון תודה!

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  6. שלום רב אני סטודנט - שימושי מחשב גלישה, אופיסס , קצת תכנות , ביבי נתונים , לא גיימינג תקציב עד 4 K מתלבט מאוד בין 2 הדגמים הנ"ל Lenovo ThinkPad Edge E420 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=10239 Dell Vostro 3450 http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-3450-2430m.htm על ה v131 ויתרתי כי הוא קטן לי מידי חשוב לי שהמסך יהיה מט והגעתי למסקנה שאני רוצה '14. כמו כן לגבי אורך סוללה יהיה נחמד אם יחזיק כ 3-4 שעות ( אם לא יותר כמובן אבל צריך להיות ריאלים ) הלנובו אומנם i3 אבל יש לו 6GB האם זה שהוא i3 זה קריטי לעומת ה i5 של הווסטרו? כמו כן האם יש חשיבות לכך שמחשב מגיע עם/ בלי מערכת הפעלה מהיצרן ( אם אני קונה גם מע הפעלה מהחנות א…

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  7. Started by udist,

חיבורי הSATA של לוח האם עושים המון בעיות וחשבתי שאולי זו הזדמנות לשדרג את לוח האם ואולי גם מעבד. המפרט הקיים: Intel i5 2500K LGA1155 cooler master v8 radeon 6950 g skill 8GB x2 האם יש לוח אם חדש שאוכל להעביר את המעבד (והקירור) אליו או שהתושבת ישנה ואני צריך לשדרג גם את המעבד? תקציב - עד 500 ללוח אם, עד 1000 למעבד (ורק אם צריך)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. התקציב שלי גדל! אז עכשיו אני מחפש נייד ב10k פלוס מינוס חשוב לי מאוד: 1. זמן סוללה ארוך- אני נוסע ל3 חודשים, טיסות נסיעות בלאגנים, כמה שיותר סוללה יותר טוב 8) 2. משקל נמוך- שוב, נסיעות וזה- לא רוצה להסחב עם משקולת 3. כונן dvd- (אם אפשר גם צורב) אני רוצה לראות סרטים.... שלושת אלה הכי חשובים לי מהכל, כמובן שאני רוצה את המפרט הכי טוב שאפשר בכסף הזה וגם אם אפשר יהיה להריץ עליו קצת משחקים בקטנה ככה אז סבבה (בסגנון של וורקראפט, שום דבר רציני מידיי) יש פה כמה ביקורות תגידו לי מה נראה לכם יתאים: http://laptopmag.com/Tools/Guide/Notebooks/ultraportables-picks.asp http://laptopmag.com/Tools/Guide/Notebooks/ultraportables-picks.asp תודה מראש לכל מי שיעזור!! עריכה: ואינט…

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. זה המפרט שכרגע לדעתי הכי מתאים, אבל אני לא מומחה גדול אז אשמח להצעות - כל עוד לא להגדיל את התקציב מעבר למה שזה עכשיו! אפשר רק להקטין! אם יש משהו עודף כמובן.. לוח אם: GP35DS3L GA-P35-DS3L Intel P35+ICH9 ATX PCIx3 3xPCIE 1x PCIEx16 - 1333 8x SATA2 1 xPATA - Marvell Gigabit Dual Channell DDR2 800 Sound, CONROE SUPPORT מעבד: E6550B E6550 CORE 2 DUO 2.33 G BOX 4MB 65W 775/ 1333 דיסק קשיח: Western Digital 250G 16MB 250AAKS מארז + ספק: SAGITTA Black 2X 120mm+80mm All Led + Temp Sensor WINDOW + FSP 400W (120mm) זיכרון: 2Gb KIT (1G X2) DDR 800 ULTRA CL4 DDR2 800 כרטיס מסך: GeForce 8800 GT 512MB 256bit אין צורך בציוד היקפי, לא בונה על OC, אין צורך בכונן לדיסקים או צורב. …

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  10. אני מחפש מחשב אני לא סטונדט או אחד שיסתובב עם המחשב כול היום אני רוצה מחשב נייד בשביל הבית וחשבתי על המחשב הנל מחשב מולטמידיה לפי המפרט שלו אני חושב שהוא טוב השאלה אם שווה לקנות אותו ב7 אלף אפשר חוות דעת לפי המפרט או מי שמכיר תדגם הזה VAIO VGN-AW11M/H רציתי לדעת גם אם החנות LIFE LIPTOP הם חנות אמינה ? Intel® Core2 Duo Processor P8400, 2.26 GHz מעבד DDR2 SDRAM (2x2048MB) Memory Speed (MHz) 800 Max. Memory (MB) 4096 זכרון פנימי X-black LCD 18.4, 1680 x 945 סוג מסך NVIDIA® GeForce® 9300M GS GPU כרטיס גרפי Total available graphics memory of Approx.1510MB* with dedicated GDDR3 Video Memory of 256MB זיכרון גרפי Serial ATA 320 GB 5400 דיסק קשיח Blu-ray Disc Drive: BD-R/-RE/-ROM…

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  11. שלום לכם, אני צריך מפרט שרוב השימוש בו יהיה לאינטרנט/משחקים/צפיה בסרטי HD. אני יודע שאני אולי מבקש כאן יותר מאשר אני מציע מבחינה כספית, אבל אני אשמח אם תוכלו לבנות לי מפרט שיתאים לשימושים האלה. תקציב - 2000 ש"ח. אין צורך בציוד הקפי ובכונן CDROM. חנות - רק KSP. אני אמור לקנות את המחשב היום ליום הולדת של אחי הקטן =] המון תודה לכם!

12. Started by shloosh,

אוףףף גם אני רוצה כזה: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: ;D Case: OCS Liquid Diamond Color Aluminum ATC-110B-SX with Clear Window CaseColor: Porsche Basalt Black Metallic FrontIntakeFans: 2x Thermaltake Smart Fan II CoolMod 80mm Cooling Fan RearExhaustFans: Thermaltake Smart Fan II CoolMod 80mm Cooling Fan SideIntakeFans: UV - Green 80mm Cooling Fan TopExhaustFans: UV - Blue 80mm Cooling Fan FanGuardColor: Metallic Copper CaseLight1: Blue 12inch Cold Cathod Light CaseLight2: Green 12inch Cold Cathod Light Power: Enermax EN651P-VE FMA 550Watt Dual Fan Fan Monitor Adjustable Processor: P4 OC 3.68GHz 640MHz FSB HT (3.06GHz Hyper Threading 533…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by IDan2012,

1. מה התקציב המקסימאלי?3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GTA,COD MW3,PES2012,BF3 ועוד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).גודל מסך 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום חבר שלי קונה מחשב חדש ואני זקוק לעזרה לבנות לו מפרט 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3500 שיטת תשלום לא ידועה 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות משחקים קלים סרטים מוזיקה 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מקלדת ,עכבר,רמקולים. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי, DVD , צורב , כרטיס קול איכותי.5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן, מעבד של אינטל 6. האם נושא…

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  15. Started by Bearzz,

שלום לאנשי הפורום הטובים. אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב של עד כ4,500 ש"ח, הדרישות שלי הן: -מחשב להרצאות, חיבור למקרן (כל מחשב אני מניח שמסוגל לעשות את זה) - שימוש עיקרי -שימוש משרדי (אינטרנט/כל תכונות אופיס) -פיתוח אתרי אינטרנט (PHP/ASP, שימוש בIIS) -משחקי מחשב (לא מצפה להריץ בהגדרות הכי גבוהות, אבל משהו שאפשר להריץ איתו משחקים המוניים על סוגיהם). גודל המחשב עד 13", עדיף עם מסך מאט. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  16. היי מחפש מחשב לילדי בני 12 ו-13, לא ממש גיימרים , אבל צריך לעלות סימס 3 ובטלפילד 2, עדיין לא החלטתי עם כדאי נייד כדוגמת HP 2130, והתייעצתי בחברי פורום ניידים ועל כך תודתי. הבן מעדיף נייח, וזו הצעה שקיבלתי מIQPC : מסך 814₪ LG LCD 22" W227WTP 2ms DVI WIDE 1 • מעבד 528₪ AMD ATHLON II X4 630 AM3 (2.8GHz) - BOX 1 • לוח אם 433₪ GIGABYTE GA-MA78LMT-US2H 1 • זיכרון 291₪ KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ 2 • כרטיס מסך 839₪ POWER COLOR HD5770 1GB GDDR5 - RETAIL 1 • צורב DVD 125₪ SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK 1 • מארז 299₪ ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU 1 • סט מקלדת ועכבר 62₪ GIGABYTE GK-KM6100 - MULTIMEDIA SLIM SET 1 • רמקולים ואוזניות 85₪ ALTEC-LANSING 2.0 BXR1220 1 • ספק …

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  17. Started by Dream-Catcher,

ok, i need new PC i have about 6500 NIS and a bit more... עד 7000 I dont need screen, keybord, mouse, headphones, or any other shit I need CPU Motherbord memory (1GB ram?) hardisk (80GB is enough for me) a good video card DVD-RW case (with front USB) power supply אז ככה זה מה שאני צריך, כי את השאר כבר יש לי במחשב שאני כותב ממנו עכשיו המחשב מיועד למחשקי מחשב בעיקר, הייתי רוצה שהוא יהיה מחנות באזור המרכז (גר ליד תל-אביב) תודה נ.ב לא צריך OC

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. היי, קניתי מחשב נייד עם Windows 7home חוקי מהאתר הבא: http://www.amazon.com/N61JQ-A1-16-Inch-Versatile-Entertainment-Laptop/dp/B00352LQZS/ref=sr_1_6?ie=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER&s=pc&qid=1270751723&sr=1-6 הדגם של המחשב- ASUS N61JQ-A1 האם ההיתי אמור לקבל גם את הדיסק ההתקנה של ה- Windows 7 ? במידה ולא ההיתי אמור לקבל את הדיסק, כיצד אני אוכל להתקין את Windows 7 החוקי במידה וארצה לפרמט ?

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. בוקר טוב לכולם, אני צריך מחשב נייד וחשבתי למכור את הנייח בן ה 7.5 כדי לכסות חלק, גם אם קטן, מהעלות. אלה הם פרטי המחשב: מעבד: Intel Core 2 Duo 4500 לוח אם: Asus GA-P-35-S3 כרטיס מסך: Palit 9600 1GB DDR III זיכרון: Kingston DDR II 800 2GB דיסק קשיח: Western Digital 160GB SATA II (1600JS) - חשוב לציין: הדיסק לא במצב מעולה מבחינה טכנית. כונן אופטי: Asus DRW 1814BLT SATA כרטיס הרחבה: IEEE 1394 FireWIRE חלקים נוספים (שהוחלפו בשידרוג): Kingston DDRII 667 1GB ASL GeForce 7300 GT 256MB DDR II המסך זה XEROX 20" עם כיסוי זכוכית למסך שבתקופת קניית המחשב עלה 1,600 ש"ח. אולי אמכור אותו גם. תודה רבה לכל המגיבים.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. המחשב הוא לעבודה משרדית, עיצוב וגרפיקה ומשחקים.. גלשתי לי בכל מיני אתרים וזה המפרט שנראה לי מתאים. אם משהו נראה לכם לא טוב או מתאים, תעירו לי או תציעו לי משהו אחר. אני מוכן להתגמש קצת על מנת לשפר את הביצועים בצורה ניכרת. אם מישהו יכול להביא הצעות מחיר מאתרים זולים באינטרנט, זה מאוד יעזור (בבקשה לפרט איזה אתר ואת כל הרכיבים עם המחירים). תודה! מעבד: AMD Athlon 64 3200+ חשבתי ללכת על זה. AMD Athlon 64 3000+ AMD Athlon 64 3500+ יש עוד המלצות סביב המחיר הזה? לוח אם: עד 800 ש"ח Gigabyte GA-K8NF-9 (939) חשבתי ללכת על זה. Gigabyte GA-K8NF-9 Gigabyte GA-K8VT800M Gigabyte GA-K8NXP-9-ultra.. ABIT AV8 (s939) sata GBL יש עוד המלצות סביב המחיר הזה? צורב DVD: NEC 3500A חשבתי ללכת על …

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. היי ראיתם את הכותרת חוץ ממשחקים הכל יעשה עם המחשב לא עריכות גרפיות ודברים כאלו אלא יותר שימוש יום יומי ואולי קידוד סרט פה ושם, בעיקרון המחשב יעבוד רוב הזמן עם אי סי\מסן\אימיול וכמה ישומי אופיס ושטויות כאלו. בכל מקרה הדרישות הם כאלו: 160GB (או במקרה של חוסר ברירה 120) לפחות 2ג'יגה זיכרון מעבד מהסדרה החדשה CORE 2 DUO שיהיה 2.0ghz ועם כמה שיותר קאש מצלמה מובנת, רמקולים איכותיים, עדיפות לBluetooth אבל לא משהו שיגרום לביטול אם המחשב ממש שווה, קורא כרטיסים מובנה. מערכת הפעלה או ויסטה פרימיום או שלא יהיה בכלל אם זה חוסך כמה מאות. יציאות כמו vga ו svideo יתרון משמעותי, כמה שיותר USB פיירוייר עוד יתרון, כרטיס רשת רגיל ואלחוטי מן הסתם, קורא טביעות אצבע עוד יתרון נחמד. בעיקרון ראיתי…

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  22. זה הדגם 5738ZG-444G קניתי ב3100 ש"ח אתם יכולים להביע דעה? תודה

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  23. Started by denzel12,

שלום אנשים, בימים הקרובים אני מתכוון לקנות מחשב חדש אשר ישמש אותי לעבודה משרדית ולמשחקים. להלן חלק מהמפרט שבניתי עד כה: מעבד : Intel Core 2 Duo E7400 2.8GHz 3Mb 1066mhz BOX זיכרון: OCZ GOLD 2GB 800MHZ DDR2 CL5 כ. מסך: INNOVISION GEFORCE 9600GT 1GB DDR3 PCI-E לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L אשמח אם תוכלו לייעץ לי על דיסק קשיח, צורב DVD, ספק ומארז. כמו כן,אשמח לקבל את החוו"ד שלכם לגבי המפרט שבניתי.

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  24. Started by eran1,

שלום לכולם אני מעוניין שתעזרו לי לבנות מחשב בשביל אינטרנט ולא בשביל משחקים. יש ברשותי כבר מעבד של אינטל E6700 ואני צריך רק הצעה ללוח אם, הארד דיסק, זכרון (רצוי 1 ג'יגה או אפילו 2), מארז וחשוב שהוא יהיה שקט. תודה....

• 8 תגובות
    • 605 צפיות
  25. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%)? 3000 ש"ח ללא חריגה. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות, משחקים קלים+, צפייה בסרטים.. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. אני צריך מקלדת ועכבר חוטיים, רמקולים, ומסך 19" 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צריך צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין ה…

• 5 תגובות
    • 593 צפיות

דיונים חדשים בפורומים