ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,442 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, אני צריך מפרט שרוב השימוש בו יהיה לאינטרנט/משחקים/צפיה בסרטי HD. אני יודע שאני אולי מבקש כאן יותר מאשר אני מציע מבחינה כספית, אבל אני אשמח אם תוכלו לבנות לי מפרט שיתאים לשימושים האלה. תקציב - 2000 ש"ח. אין צורך בציוד הקפי ובכונן CDROM. חנות - רק KSP. אני אמור לקנות את המחשב היום ליום הולדת של אחי הקטן =] המון תודה לכם!
-
- 9 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אוףףף גם אני רוצה כזה: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: ;D Case: OCS Liquid Diamond Color Aluminum ATC-110B-SX with Clear Window CaseColor: Porsche Basalt Black Metallic FrontIntakeFans: 2x Thermaltake Smart Fan II CoolMod 80mm Cooling Fan RearExhaustFans: Thermaltake Smart Fan II CoolMod 80mm Cooling Fan SideIntakeFans: UV - Green 80mm Cooling Fan TopExhaustFans: UV - Blue 80mm Cooling Fan FanGuardColor: Metallic Copper CaseLight1: Blue 12inch Cold Cathod Light CaseLight2: Green 12inch Cold Cathod Light Power: Enermax EN651P-VE FMA 550Watt Dual Fan Fan Monitor Adjustable Processor: P4 OC 3.68GHz 640MHz FSB HT (3.06GHz Hyper Threading 533…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GTA,COD MW3,PES2012,BF3 ועוד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).גודל מסך 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חבר שלי קונה מחשב חדש ואני זקוק לעזרה לבנות לו מפרט 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3500 שיטת תשלום לא ידועה 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות משחקים קלים סרטים מוזיקה 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מקלדת ,עכבר,רמקולים. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי, DVD , צורב , כרטיס קול איכותי.5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן, מעבד של אינטל 6. האם נושא…
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לאנשי הפורום הטובים. אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב של עד כ4,500 ש"ח, הדרישות שלי הן: -מחשב להרצאות, חיבור למקרן (כל מחשב אני מניח שמסוגל לעשות את זה) - שימוש עיקרי -שימוש משרדי (אינטרנט/כל תכונות אופיס) -פיתוח אתרי אינטרנט (PHP/ASP, שימוש בIIS) -משחקי מחשב (לא מצפה להריץ בהגדרות הכי גבוהות, אבל משהו שאפשר להריץ איתו משחקים המוניים על סוגיהם). גודל המחשב עד 13", עדיף עם מסך מאט. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
היי מחפש מחשב לילדי בני 12 ו-13, לא ממש גיימרים , אבל צריך לעלות סימס 3 ובטלפילד 2, עדיין לא החלטתי עם כדאי נייד כדוגמת HP 2130, והתייעצתי בחברי פורום ניידים ועל כך תודתי. הבן מעדיף נייח, וזו הצעה שקיבלתי מIQPC : מסך 814₪ LG LCD 22" W227WTP 2ms DVI WIDE 1 • מעבד 528₪ AMD ATHLON II X4 630 AM3 (2.8GHz) - BOX 1 • לוח אם 433₪ GIGABYTE GA-MA78LMT-US2H 1 • זיכרון 291₪ KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ 2 • כרטיס מסך 839₪ POWER COLOR HD5770 1GB GDDR5 - RETAIL 1 • צורב DVD 125₪ SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK 1 • מארז 299₪ ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU 1 • סט מקלדת ועכבר 62₪ GIGABYTE GK-KM6100 - MULTIMEDIA SLIM SET 1 • רמקולים ואוזניות 85₪ ALTEC-LANSING 2.0 BXR1220 1 • ספק …
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
ok, i need new PC i have about 6500 NIS and a bit more... עד 7000 I dont need screen, keybord, mouse, headphones, or any other shit I need CPU Motherbord memory (1GB ram?) hardisk (80GB is enough for me) a good video card DVD-RW case (with front USB) power supply אז ככה זה מה שאני צריך, כי את השאר כבר יש לי במחשב שאני כותב ממנו עכשיו המחשב מיועד למחשקי מחשב בעיקר, הייתי רוצה שהוא יהיה מחנות באזור המרכז (גר ליד תל-אביב) תודה נ.ב לא צריך OC
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב נייד עם Windows 7home חוקי מהאתר הבא: http://www.amazon.com/N61JQ-A1-16-Inch-Versatile-Entertainment-Laptop/dp/B00352LQZS/ref=sr_1_6?ie=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER&s=pc&qid=1270751723&sr=1-6 הדגם של המחשב- ASUS N61JQ-A1 האם ההיתי אמור לקבל גם את הדיסק ההתקנה של ה- Windows 7 ? במידה ולא ההיתי אמור לקבל את הדיסק, כיצד אני אוכל להתקין את Windows 7 החוקי במידה וארצה לפרמט ?
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, אני צריך מחשב נייד וחשבתי למכור את הנייח בן ה 7.5 כדי לכסות חלק, גם אם קטן, מהעלות. אלה הם פרטי המחשב: מעבד: Intel Core 2 Duo 4500 לוח אם: Asus GA-P-35-S3 כרטיס מסך: Palit 9600 1GB DDR III זיכרון: Kingston DDR II 800 2GB דיסק קשיח: Western Digital 160GB SATA II (1600JS) - חשוב לציין: הדיסק לא במצב מעולה מבחינה טכנית. כונן אופטי: Asus DRW 1814BLT SATA כרטיס הרחבה: IEEE 1394 FireWIRE חלקים נוספים (שהוחלפו בשידרוג): Kingston DDRII 667 1GB ASL GeForce 7300 GT 256MB DDR II המסך זה XEROX 20" עם כיסוי זכוכית למסך שבתקופת קניית המחשב עלה 1,600 ש"ח. אולי אמכור אותו גם. תודה רבה לכל המגיבים.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב הוא לעבודה משרדית, עיצוב וגרפיקה ומשחקים.. גלשתי לי בכל מיני אתרים וזה המפרט שנראה לי מתאים. אם משהו נראה לכם לא טוב או מתאים, תעירו לי או תציעו לי משהו אחר. אני מוכן להתגמש קצת על מנת לשפר את הביצועים בצורה ניכרת. אם מישהו יכול להביא הצעות מחיר מאתרים זולים באינטרנט, זה מאוד יעזור (בבקשה לפרט איזה אתר ואת כל הרכיבים עם המחירים). תודה! מעבד: AMD Athlon 64 3200+ חשבתי ללכת על זה. AMD Athlon 64 3000+ AMD Athlon 64 3500+ יש עוד המלצות סביב המחיר הזה? לוח אם: עד 800 ש"ח Gigabyte GA-K8NF-9 (939) חשבתי ללכת על זה. Gigabyte GA-K8NF-9 Gigabyte GA-K8VT800M Gigabyte GA-K8NXP-9-ultra.. ABIT AV8 (s939) sata GBL יש עוד המלצות סביב המחיר הזה? צורב DVD: NEC 3500A חשבתי ללכת על …
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי ראיתם את הכותרת חוץ ממשחקים הכל יעשה עם המחשב לא עריכות גרפיות ודברים כאלו אלא יותר שימוש יום יומי ואולי קידוד סרט פה ושם, בעיקרון המחשב יעבוד רוב הזמן עם אי סי\מסן\אימיול וכמה ישומי אופיס ושטויות כאלו. בכל מקרה הדרישות הם כאלו: 160GB (או במקרה של חוסר ברירה 120) לפחות 2ג'יגה זיכרון מעבד מהסדרה החדשה CORE 2 DUO שיהיה 2.0ghz ועם כמה שיותר קאש מצלמה מובנת, רמקולים איכותיים, עדיפות לBluetooth אבל לא משהו שיגרום לביטול אם המחשב ממש שווה, קורא כרטיסים מובנה. מערכת הפעלה או ויסטה פרימיום או שלא יהיה בכלל אם זה חוסך כמה מאות. יציאות כמו vga ו svideo יתרון משמעותי, כמה שיותר USB פיירוייר עוד יתרון, כרטיס רשת רגיל ואלחוטי מן הסתם, קורא טביעות אצבע עוד יתרון נחמד. בעיקרון ראיתי…
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
זה הדגם 5738ZG-444G קניתי ב3100 ש"ח אתם יכולים להביע דעה? תודה
-
- 4 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום אנשים, בימים הקרובים אני מתכוון לקנות מחשב חדש אשר ישמש אותי לעבודה משרדית ולמשחקים. להלן חלק מהמפרט שבניתי עד כה: מעבד : Intel Core 2 Duo E7400 2.8GHz 3Mb 1066mhz BOX זיכרון: OCZ GOLD 2GB 800MHZ DDR2 CL5 כ. מסך: INNOVISION GEFORCE 9600GT 1GB DDR3 PCI-E לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L אשמח אם תוכלו לייעץ לי על דיסק קשיח, צורב DVD, ספק ומארז. כמו כן,אשמח לקבל את החוו"ד שלכם לגבי המפרט שבניתי.
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין שתעזרו לי לבנות מחשב בשביל אינטרנט ולא בשביל משחקים. יש ברשותי כבר מעבד של אינטל E6700 ואני צריך רק הצעה ללוח אם, הארד דיסק, זכרון (רצוי 1 ג'יגה או אפילו 2), מארז וחשוב שהוא יהיה שקט. תודה....
-
- 8 תגובות
- 600 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%)? 3000 ש"ח ללא חריגה. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות, משחקים קלים+, צפייה בסרטים.. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. אני צריך מקלדת ועכבר חוטיים, רמקולים, ומסך 19" 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צריך צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין ה…
-
- 5 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב הנוכחי שלי כבר בן 7 והוא כבר התעייף קצת ובנוסף לכך הוא כבר לא יכול להריץ את כל התכנות והמשחקים החדשים ולכן אני שוקל כבר תקופה לשדרג אותו או לקנות מחשב חדש. אני רוצה מחשב שיוכל בקלות יחסית להריץ את רוב או כל מה שיש כרגע בשוק (אני לא מדבר על תוכנות מפוצצות לעריכה או שאר מפלצות שמשתמשים בהן באופן תעשייתי) ויוכל גם לסחוב כמה שנים קדימה כי אין לי את הבסיס הכלכלי להתחיל להחליף מחשב כל שנתיים אז אני צריך שהחלקים יהיו מאיכות טובה. המחיר הוא כזה: מאז שהתגייסתי הצלחתי לחסוך 5000 ש"ח פחות או יותר. על מה תוכלו להמליץ לי במחיר הזה? הבנתי שבפורום הזה משתמשים בכלי של שאלות מכוונות אם כך: (תשובות בכחול) 1. מה התקציב המקסימאלי? - 5000 שקלים חדשים א) האם לנצל את …
-
- 61 תגובות
- 18k צפיות
-
-
שלום רב אבקש לקבל הצעות למפרט למחשב שיעודו העיקרי הוא משחקים. הייתי רוצה כי במארז היציאות מקדימה יהיו למעלה. במקביל הייתי רוצה לשאול שתי שאלות: 1. קראתי באיזה מאמר כי עבור מחשקים עדיף AMD. האם זה נכון? 2. באתר של וואלה מוכרים מערכות גיימרים. האם הם שווים משהו? תודה מראש
-
- 27 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב, שלום לכולם (: אני חדש בפורום, קוראים לי דניאל ואני בן 19 (עוד מעט 20). אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב וחשבתי שאולי תוכלו לעזור לי, [הורדתי את הסעיפים שהיו לא רלוונטיים עבורי] 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך איפה שאפשר [עלות אל מול תועלת ] 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים ושימוש בתכנות כמו פוטושופ ו-וגאס (עריכת סרטונים). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים מודרניים, פוטושופ ו-וגאס (עריכת סרטונים) : שימוש תדיר-כבד. ב) במידה והמחש…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש אפשרות לחסוך מה טוב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? זקוק למעבד חזק וכמות זיכרון משמעותית 8GB לפחות. ושעל הלוח תיהיה האפשרות להרחיב ל 16. המחשב משמש לפיתוח תוכנות ועיבוד מוזיקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות כבדות עיקריות הן visual studio ,photoshop,cubase ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …
-
- 6 תגובות
- 932 צפיות
-
-
יש לי תקציב של עד 5000 עם אפשרות לחריגה קטנה, כמובן שאני לא רוטשילד והייתי מעדיף לחסוך אבל תשכחו מזה אלא אם כן יש הבדל ביצועים קטן והבדל מחירים ענק, בבקשה בבקשה אני מאוד אשמח אם לא יהיו הערות על המארז וספק הכוח, כמו כן כרטיס מסך כבר יש לי, RADEON 9000Pro יחזיק מעמד עוד חצי שנה/שנה בכיף, אז הנה המפרטים: CPU : Intel Pentium IV 3.06GHz HT 512K 533MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 2556.99 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT BH7 Intel 845PE Motherboard (533Mhz Bus, Serial ATA, ATA133, 5.1 Sound, LAN, USB 2.0) [ ¤ 637.84 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 Memory [ ¤ 449.92 ] 1 CPU Cooling : Zalman CNPS7000Cu Cooler for PIV/AMD [ ¤ 249.12 ] 1 Hard Discs : Western Digita…
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
Intel Core i7 4790 Arctic Freezer i11 GIGABYTE H97-HD3 G.Skill 1600Mhz 8Gx2 GIGABYTE GTX660 2GB GDDR5 Hauppauge WinTV-HVR-1700 Seasonic M12G-550 Samsung EVO 250GB Western Digital 2.0TB Green Chieftec Chassis DG-01 (DRAGON-Series) Monitor: Dell 24" 2407WFP-HC Razer Mamaba 4G LogiTech Cordless K750 נרכש בערך לפני שנה.
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אני צריך לקנות מחשב נייד מאחד האתרים בחו"ל - אני מכיר את האתר הזה שהוא מצויין:http://newegg.com/ אם אתם מכירים אחרים אז אני אשמח... שהמחשב יהיה מהמעבדים החדשים DUAL CORE ואם התקציב מאפשר אז 2G זיכרון.. ושהכרטיס מסך יהיה סבבה... ממממ ואם אפשר גם אז מסך שיהיה קטן, 13 אינץ' גג 14!... תודה רבה לעוזרים... !! (אפשר לחרוג ב50-100$ אבל לא יותר מידי...)
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כבדים: The devision, forbes,batmen arkham וגם יותר חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות. 3. האם יש …
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים האחרונים אני מחפש לעצמי מחשב באיזור ב2500 שקל אם אפשרי כמה שפחות זה מעולה... אחרי חיפושים ב ZAP שתי החנויות העיקריות שבדקתי בהן KSP ו IVORY המפרט שמצאתי לעצמי כהכי טוב הוא ארגז + ספק כח ספק כח מותג Hec 600W רק 175 ש"ח מעבד Intel® Core™ i5 750 2.66GHz העדפה למעבד פשוט יותר אבל עדיין I5 ניתן לרכישה עם מגוון מעבדים 3 שנות אחריות למעבד לוח אם לוח Gigabyte דגם GAP55USB3 צ'יפסט P55 מפרט פנים כ.קול 7.1 כ.רשת 10/100/1000 3 שנות אחריות ללוח האם דיסק קשיח Western Digital 500GB SATA2 7200RPM 32MB Buffer 3 שנות אחריות לדיסק הקשיח זכרון פנימי Kingston 2048MB DDR3 1333MHz ניתן לבחירת הלקוח אחריות לכל החיים. ניתן לשינוי, להגדלה או לזיכוי צורב או צורב Optiarc SATA …
-
- 8 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום אני רוצה את המפרט בעיקר למשחקים ואינטרנט ולפעמים לסרטים איך המפרט הזה: http://www.tms.co.il/preview/spec/rsedwn96
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-