ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,341 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GTA החדש, WATCHDOGS, באטמן החדש שיצא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי…
-
- 23 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
היי, אני סטודנטית שנה שנייה למדעי מחשב ונמאס לי מה-'15.6 שלי. מחפשת משהו קומפקטי, קל, יפה וחזק ואשמח להמלצות * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, סרטים, תיכנות, גרפיקה * גודל המסך? 13.3. עדיף פחות השתקפות אבל לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות ל- numpad, אם קיים במחשבים קטנים. תאורת מקשים בחשיכה. מקשים רכים ולא רועשים. (הכוונה בעיקר ל-2 מקשי ה"עכבר"). * משקל רצוי? קל! * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך (מעל 5) * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: עדיפות למסך מגע, צבע לבן ומסך מסתובב - הכל עדיפות בלבד אבל לא חובה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? מעבר לשימושים רגילים ישמש גם לעריכה בפלאש פוטושופ ופרימייר, אבל לא מדובר בפרוויקטים גדולים ועמוסים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא יותר גדול מ15.6, עדיפות ל14. לא יודע להגיד לגבי מבריק או מאט, אשמח לשמוע דעות בנושא * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) FHD לא קריטי. 1366X768 אמור להספיק. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מאד אוהב את הנאמפד, אבל אחיה בשלום בלי. * משקל רצוי? 2-2.5, אבל פחות השיקול כרגע * האם נדרש זמן סוללה ארוך? …
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בטעם טוב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וצפייה בסרטים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. assassin's creed, Call of duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך מחשב 19 אינצ', טלוויזיה 32 אינץ'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב , מארז 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, תכני HD עם אופצייה ל4K בעתיד, משחקים וסרטים בתלת מימד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD GHOSTS, GTA V , battlefield 4.... יש להתחשב במשחקי העתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1920-1080 בעתיד ישתדרג ל 2600-1400 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב אמור לשמש בעיקר לתלת מימד (מאיה) ואפטר אפקטס. הרכבתי מפרט אבל הוא בכלל לא סופי. הדברים היחידים שאני פחות או יותר סגור לגביהם במפרט הזה זה המעבד והכמות זיכרון. -לגבי הלוח, אני רוצה שהוא יהיה של גיגהבייט. הבנתי שלסוקט הזה אין לוחות שתומכים ביותר מ 4 דים סלוטס, אם קיימים מעבד ולוח מקבילים מבחינת מחיר וביצועים שמאפשרים יותר מ 4 כרטיסי זיכרון אשמח לשמוע. כרגע בחרתי בלוח רק לפי מחיר. -לגבי הארד דיסק. אני מסתפק ב SSD יחיד כי אני הולך להוסיף הארדיסקים רגילים שקיימים לי כבר. -כרטיס מסך הוא בעדיפות נמוכה יותר אצלי מהמעבד. אני מעדיף רנדור מהיר מאשר תצוגת פריוויו מהירה. לכן הייתי שמח למצוא משהו של NVIDIA עד 700-800 שקל. ולא יותר מזה. -הקירור, טוב פה בחרתי משהו שאני בטוח שהוא …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אודה לכם מאוד על עזרתכם בנושא אני מחפש מחשב נייד לאחי, הוא מהנדס, וצריך להריץ עליו (ביון היתר) סולידוורקס, גולש, רואה סרטים, משחקים קלים. כמובן אופיס וכו', הרבה חלונות פתוחים כאמור גודל מסך 17-17.3, מסך מאט עדיף רזולוציה גבוהה ,עדיפות FHD משקל - כמובן שכמה יותר קל אך לא עקרוני סוללה שתחזיק מעמד - 4-5 שעות , וככל שיותר ארוך יותר טוב יציאות - HDMI, יותר מ USB אחד, VGA - נחמד שיהיה זכרון - 6-8 GB כונן קשיח - 750-1000 GB , לא יודע אם יש צורך SSD ניתן לוותר על מערכת הפעלה , אך אם אין ברירה - WINDOWS 7 (לא 8) תקציב כ 4000 ש"ח , עם אפשרות לחריגה של 200-300 ש"ח אלה הנקודות העיקריות היייתי שמח לשמוע על המלצתכם וכן דעתכם על הדגמים בלינקים הללו: http://www.ivory.co.il/c…
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת, המחשב יהיה HTPC מחובר לטלוויזיה. אבל זה יהיה גם המחשב העיקרי בבית, המחשב השני נטו לעבודה. בגלל זה אני רוצה שיהיה לו גם יכולת להריץ משחקים בצורה סבירה, סגנון המשחקים שאני אוהב זה FPS למינהם ובפרט סדרת ה Battlefield בניתי מפרט בעצמי אבל אני לא יודע עד כמה הוא טוב, אז אשמח לקבל הערות והארות. *התקציב הוא כ2700 שקלים ניתן לחרוג במקרה שזה באמת יהיה שווה את זה בעוד 200 שקלים, אבל רצוי לא לחרוג. [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5 4440 3.1Ghz (3.3Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪884[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Arctic Cooli…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני די חדש בתחום ומחפש מחשב נייד כרגע. אין לי ידע קודם בסוגי מעבדים וכו' כך שאשמח להעשיר את הידע בחומר קריאהר לוונטי. הצרכים שלי הם כמו של כל סטונדט ממוצע. עבודה על מסמכי אופיס, מערכות הפעלה נוספות (LINUX), גלישה מרובה באנטרנט, סרטים ויכולת להריץ משחקים מידי פעם (לא משחקים כבדים וחדשים). סוללה שתחזיק ל5-6 שעות (אפשר יותר מזה?) חיבור HDMI וזיכרון. מחשב שיהיה קל, לא מגושם וגדול. מסך שיעבוד טוב בתנאי תאורה של שמש וכו'. בקיצור אשמח לשמוע הצעות והמלצות על חברות דגמים וכו'. תודה רבה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני מחפש מחשב לבן-דוד שלי המיועד למשחקים, התקציב לא גבוה אבל בהתחשב שהוא ללא כרטיס מסך וציוד הקיפי הוא לא רע 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך למרות שהתקציב דחוק ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כנראה 22Inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בי…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, * גודל המסך? לפחות 13, עד 14. לא משנה מסך מבריק או מאט? * רזולוציית המסך? לא עקרוני * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? נמוך במידת האפשר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כמה שיותר בתקציב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אין גודל מינימלי, אבל אמור להחליף מחשב שולחני ולהכיל תיקיות רבות של מסמכים ואולי גם תמונות. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מד…
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? הכי בנאלי - אופיס, סרטים (בHD - חשוב) ומשחקים בינוניים. (לצערי אני פחות מבין בקטע של משחקים.. נגיד אם GTA הקודם יעבוד עליו, סבבה.) * גודל המסך? 15 אינץ' * רזולוציית המסך? פחות מבין, העיקר שיתאים לשימושים הנ"ל * משקל רצוי?, חשוב שיהיה קל נגיד עד 2.4 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי זמן סוללה ארוך, 5 שעות+- (הנושא הזה גמיש, אפשר יותר אפשר פחות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? פחות מבין. הבנתי שSSD זה טוב, אז שיהיה כזה מה דעתכם על המחשב הזה? יתאים? http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=12710 יש אפשרות לחסוך במשהו ?
-
- 39 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד ASUS G51VX-RX05 שנרכש לפני כ4 שנים. כרגע יש לי HDD בנפח 320GB במהירות של 7200RPM ואני מעוניין לשדרג לSSD. השאלה היא איך אני יודע אם במחשב שלי יש חיבור SATA1 או SATA2? כשביצעתי חיפוש היה רשום שיש במחשב SATA 300, משהו כזה שלא הצלחתי להבין ממנו בדיוק מה זה. שאלה שניה, האם רכישת SSD באמת תשפר את הביצועים אצלי? (במידה ויש SATA1 ולא SATA2) תודה מראש לעונים!
-
- 5 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום, לאחר שוטטות ענפה בחנויות ובאינטרנט הבנתי שהלנובו e330 יתאים לי בול. רק שאני מתלבט בין שני דגמים: 1)הדגם עם i5-3210 2)הדגם עם i3-3120 האם ההבדל במחיר(כ300 ש"ח) זניח בהשוואה לכמות האיכות שאקבל בi5? ושאלה נוספת: האם זה מקובל להחליף בחנות את הכונן לssd? ודבר אחרון,שאלה כללית- ההבדל בין המעבדים היכן הוא נראה?(האם הוא משפר את המהירות כמו ssd?) אם השימושים העיקריים הם אופיס האם ארגיש הבדל בין המעבדים? ואם תגידו שבהפעלת משחקים זה מורגש והלא הכרטיס מסך בכל אופן לא מיועד למשחקים?! אשמח לתשובות איתמר
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
-
מתלבט בין שתי מחשבים לשימוש בייתי סרטים מוזיקה ומשחקים על גרפיקה נחמדה http://ksp.co.il/?cardfull=1 1. מה התקציב המקסימאלי? 1.4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני hd קצת משחקים מוזיקה סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוכות בינוניות 3. הא…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי בתהליך גסיסה מתקדם, ניתן אישור להמתת חסד. אשמח לקבל המלצה למפרט למחשב ביתי לא מאוד מתוחכם, שיעלה ווינדוז חדש ויסחוב סרט באיכות סבירה ועדיין נוכל לפתוח כמה חלונות של דפדפן בלי למות. נראה לי שכדאי כבר לבסס על מעבד HASWELL i5, אבל לא נעול על זה. הנה הפרטים: מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, טיפה משחקים (לא חייבים הכי חדשים, איכות הגרפית יכולה להיות בינונית) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת ועכבר טוב…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה שלום אני זקוק למפרט לאמא של חברה שלי המחשב ישמש לדברים בסיסיים ביותר כמו וורד, סרטים, אולי קצת פוטושופ לא יותר מדי המחשב מיועד להרבה עבודה עם דפדפנים והרבה טאבים והרבה תמונות(אם זה חשוב) השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?פירטתי למעלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גו…
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עוד 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:GTA IV,MINECRAFT,BIOSHOCK -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני עד גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין…
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום, * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית וסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14"-15.5" * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? ממוצע 2-2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 4 שעות בערך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard.…
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום אני כאן מסתובב בפורום כמה ימים ועדיין לא מצאתי את שביקשה נפשי. אנסה לפרט בהמשך מה אני מחפש ואשמח לכל כיוון עצה הארה הערה וכדומה. * מטרות המחשב? מולטימדיה, אינטרנט, גיימינג קל (LOL) * גודל המסך? 15.6" * רזולוציית המסך? 1920x1080 חובה, מסך טאצ', איכותי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא בהכרח * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא בהכרח * Bluetooth? לא בהכרח * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 + 24 SSD בתקווה, גמיש. * כונן אופטי? לא בהכרח. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן, אם אפשר. יש אפשרות לקנות בארה"ב. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש ל…
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 14-15 , לא משנה מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עד 2 קג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 שעות לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 300GB * כונן אופטי? מה זה? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? העדפה לדל HP או אסוס * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) מסך מגע אפשרי בתקציב? איך המחשב הזה http://www.buy2…
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
** עדכון ** הזמנתי את הנייד Samsung NP370R5E, נאמר לי שחסר אותו במלאי ולא ידוע מתי יחודש המלאי. במקומו הציעו לי את ה-HP 250 (כולל הרחבת אחריות באותו מחיר של הסמסונג). מה דעתכם? לפי בדיקה שלי חוץ מסוללת 6 תאים אין לו שום יתרון על הסמסונג. אני מחפש אלטרנטיבה לסמסונג באתר שלהם במטרה לקבל אותו במחיר של הסמסונג כולל הרחבת אחריות, מה דעתכם על הניידים שמצאתי? 1. Lenovo U310 * יתרונות: גודל, משקל, צריכת חשמל משופרת, 24GB SSD חסרונות: 4GB (מספיק לשימושים שלי) 2. Samsung NP 300V3A יתרונות: Win 7, גודל, משקל, סוללה 6 תאים חסרונות: 6GB זיכרון (מספיק+ לשימושים שלי) 3. Pavilion 14 B150EJ יתרונות: גודל, משקל, צריכת חשמל משופרת, סוללה 4 תאים. חסרונות: מסך לא מט (באסה), 6GB זיכרון (מספיק…
-
- 25 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, משחקים קלים, צפייה בסרטים fullhd 1080p כשהוא מחובר למסך טלוויזיה * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חשוב מאחר ואני מתכוון לחבר אותו למסך של הטלוויזיה והוא אמור להיות רוב הזמן בבית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חיבור HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320 ג'יגה * כונן אופטי? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מצאתי את המחשב http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=835550 האם הוא יספיק לדרישות שלי? אשמח לקבל הצעות אחרות שעונות לדרישות. בסך הכל אני צריך מחשב שאוכל לחבר אותו למסך של הטלוויזיה בחיבור HDMI ולצפות דרכו בסרטים באיכות 1080P ולגלוש באינטרנט. תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב נייד של סמסונג מדגם np270. ניסיתי להתקין וינדאוס 7 במקום וינדאוס 8 כך: ביטלתי את ה SECURE BOOT בביוס, נכנסתי ל BOOT של ה CD של וינדאוס 7, מחקתי את המחיצה הראשית (שהיה מותקן בה וינדאוס 8) וכאשר באתי להתקין, הוא רשם לי שאין באפשרותי להתקין, מכיוון שסגנון המחיצה הוא GPT. עכשיו הבנתי שבוינדאוס 8 הם שינו שם את השיטה במערכת קבצים ושאני צריך להחזיר בחזרה ל MBR. האם זה נכון? ואם כן, מהי הדרך הקלה והמהירה לעשות זאת ? להתקין וינדאוס 8 מחדש ולשנות דרך ה CMD ? אשמח לעזרה, תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-