ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
DELL Inspiron 6400 IN-RD09-2117 Intel® Duo Processor T2450 מעבד 2.00Ghz, 533Mhz FSB מהירות 2MB L2 Cache זכרון מטמון 2GB נפח 667MHz מהירות זיכרון 2GB קיבולת זכרון מקסימלית 160GB גודל דיסק 5400RPM מהירות דיסק DVD Multi Burner TFT (מסך מט) סוג 15.4" Wide גודל 1280x800 רזולוציה כן מודם 56K כן כרטיס רשת כן Bluetooth כן WiFi 802.11 Integrated Intel Media Accelerator 950 כרטיס מסך upto 224MB shared system memory זיכרון כרטיס מסך bit Analog 18-20bit כרטיס קול Two 4-ohm stereo speakers רמקולים יציאות : כן S-Video Out X 4 USB כן RJ-11 כן RJ-45 כן FireWire 2.9ק''ג משקל 6CELL סוללה Integrated 5-1 Card Reader …
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן התקציב הוא 5 אלף, אני מעדיף לא לחרוג בתקציב אלא אם כן זה ממש ממש שווה את זה. (כלומר הבדל משמעותי וענק באלף ש"ח)צרכיםתכנות אתרים - הפעלה של הרבה תוכניות יחדיו מבלי להיתקע אפילו לא הרגשה מזערית של לאגים כשיש הרבה תוכניות פועלותאודיו וצג ברמה גבוהה לסרטים ושירים8 שעות סוללהשיחזיק את ה5 שניםאולטרה בוק (דק, קל משקל, חזק ובעל סוללה טובה)לדעתי ssd זה יעזור (למרות שמעולם לא חוויתי מחשב עם ssd)250 גיגה זכרון זה מספיק ואפילו יותר מדימצידי שיהיה 13 אינץ כי אני תמיד מחובר למסך רחבאני משתמש בלינוקס ולא וינדוס אם זה משנהתודה רבה לכם! זה די דחוף אני הולך לקנות ביום ראשון
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכוון לבנות מחשב עוד חודשיים-שלושה, ואחרי חיפושים, סקירות, וכו', הגעתי למפרט הבא: [TABLE=width: 424] [TR] [TD]CPU[/TD] [TD]Intel Core i7 4790K[/TD] [TD]₪ 1,680[/TD] [/TR] [TR] [TD]CPU Cooler[/TD] [TD]Cooler Master Nepton 280L[/TD] [TD]₪ 575[/TD] [/TR] [TR] [TD]Mobo[/TD] [TD]Asus Maximus VII Hero[/TD] [TD]₪ 1,022[/TD] [/TR] [TR] [TD]RAM[/TD] [TD]Corsair CMY16GX3M2A2133C11[/TD] [TD]₪ 890[/TD] [/TR] [TR] [TD]SSD[/TD] [TD]Samsung 250GB 840 EVO MZ7TE250BW[/TD] [TD]₪ 652[/TD] [/TR] [TR] [TD]HDD[/TD] [TD]Hitachi/IBM 4000GB HDS724040ALE640[/TD] [TD]₪ 990[/TD] [/TR] [TR] [TD]PSU[/TD] [TD]Corsair AX860i[/TD] [TD]₪ 1,050[/TD] [/TR] [TR] [TD]Case[/TD] [TD]Fractal Design Define X…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ש״ח עד 3000, לפי ההערות למטה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מחשב ביתי, משרדי, נטפליקס וכו׳. משחקים בקטנה לדוגמה סימס 4. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שיהיה שקט ברמה סבירה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו‘? עדיפות לגודל קטן - מיקרו או מיני atx. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן ר…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מפרט עד 6500 עם מסך LCD 17 אינץ לא יותר לא מתוכנן OC אין צורך בציוד הקפי והמפרט אמור להיות למשחקים עם כרטיס מסך חזק זה מה שהרכבתי Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1 1040 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E 1 580 1GB TwinMOS DDR II 667 2 1160 7950GT 512MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E 1 1450 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 390 LG DVD±RW GSA-H22NK x18, DL x8 Black 1 190 Supertalent CA-601UFB Blue 1 370 HEC 450TD-TF 450W 2x8cm fan 24pin 1 220 L1752TQ 17'' LCD 4ms DVI 1 1250 6650 זה עם חריגה קטנה...
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה לא ממש מפרטים כי זה מוצר שלם אבל בכל מקרה- אני מחפש מחשב נייד ב6000 שקל בערך לעבודה משרדית. אבל כדאי שיהיה לו יותר מGF 2 MX כדי שיהיה אפשר להעביר איתו את הזמן על איזה אתם ממליצים? ומה בקשר למעבדים? איזה מעבד הכי טוב יש לאינטל היום לניידים? עברתי על כמה מחשבים שהצלחתי למצא וזה הכי טוב שראיתי. HP Pavilion zv5120us חוץ מזה שהוא נראה מדהים, יש לו 2.8GH וכרטיס מסך R9000 אם אני לא טועה, (ורמקולים של הרמן\קרדון שזה מגניב ) חסרון יחיד הוא לא ממש נייד 3.5 ק"ג בבקשה תעזרו לי למצא משהו יותר טוב, אני ישמח לכל הצעה!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר מחקר מעמיק שבו חיפשתי מחשב נייד שיענה לצרכים שלי הגעתי לבסוף ל-2 דגמים. אשמח לשמוע את דעתכם על כל אחד מהדגמים והאם הפער בין המחירים (כ700₪) מצדיק את התוספת. צרכים: - עיצוב וגרפיקה דו מימדית (פוטושופ, אילוסטריטור) - לימודים - מעוניין שהוא יחזיק לפחות לכמה שנים טובות (מחשב לטווח ארוך) תקציב: עד 4500 +- רוכש את המחשב באילת (תורידו 17% מע"מ). 2 הדגמים שמצאתי מחשב נייד Dell Vostro 15 7000 7570-77008G11GFOL - צבע כסוף https://ksp.co.il/?uin=48008&select=.268..271..132..211..442..347 3666₪ מחשב נייד "15.6 Asus …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי שהמחשב הישן שלי נשבר לרסיסים, אני חושב על לקנות אחד חדש. בגדול: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר תכנות(מECLIPSE עד CUDA) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6. לא חשוב מבריק או מאט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 7000-7100 מקסימום 7150 ללא אפשרות לחריגה. הדרישות הם מחשב לשנתיים שלוש הקרובות, שאין סיכוי שיעשה בו OC, מקלדת ועכבר אלחוטיים זולים (לא למשחקים כי יש לי גיים פד), מסך LCD טוב, ואם אפשר לדחוף לתקציב אז רמקולים זולים. המחשב מיועד לויסטה למשחקים ולסרטים. תודה! ד"א אין בעיה לפצל חנויות אם צריך. יהיה מצויין אם יירכש בIQPC כי אני מאשדוד.
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לכם טיפים לקירור לפטופ (מבלי לקנות בסיס קירור)? ניסיתי לשים הגבהה מתחת לרגליות של המחשב שתהיה זרימת אויר יותר טובה. אבל זה לא עזר יותר מידי :-) אולי בקצת. (אני צריך ללכת למעבדה כבר הרבה זמן גם בקשר לכונן הקשיח וגם בקשר לבעיות החום. אבל הם "דפקו אותי". לפני שקניתי ביררתי איפה מעבדת השירות, והיא היתה בת"א. וכעת הם עברו להרצליה הבנתי. מבחינתי נסיעה להרצליה זה ביזבוז של חצי יום לפחות ולא מעט כסף).
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי הצעות מחירים לניידים ורציתי לקבל חוות דעת אז הנה המפרטים: 1. HP PAVILION 15-E051 i5 מעבד: intel i5 - 3230m זיכרון: 4GB דיסק קשיח: 500GB כרטיס מסך: intel HD graphics 4000 מסך: 15.6 LED-backlit HD anti-glare כונן: DVD+/-RW super multi מערכת הפעלה: windows 8 64BIT אחריות 3 שנים מחיר: 2790ש"ח 2. DELL INSPIRON 3421 i5 מעבד: intel i5 -3317U mobile זיכרון: 4GB דיסק קשיח: 750GB 5400rpm sata כרטיס מסך: nvidia GF 625 1GB מסך: 14 HD 1366*768 WLED כונן: DVD+/-RW תקשורת: bluetooth v4.0 dell wireless 802.11g/n +HS card מערכת הפעלה: windows 8 64BIT אחריות 3 שנים מעבדות DELL. …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בקניית מחשב חדש (למרות שאני לא ממש צריך) מבוסס AMD ATHLHON XP אני צריך 512 מגה זכרון(DDR) לוח אם איכותי (אבל שלא יעלה יותר מ800) אני אקח את ההארד דרייב של WD ה80 גיגה עם 8MB CHACH ועוד אחד של 40 גיגה של SEGETA המחשב אינו מחשב למשחקים!!! ואני לא רוצה להוציא מעל ל500 ש"ח על כרטיס מסך אז אני אקח את הREDEON 9000 עם יצאה לטלווזיה המחשב אמור לשמש כתחנת עבודת עבודה ומולטימדיה אני גם צריך רמקולים איכותיים(אבל שלא יעלו מעל ל400) כרטיס קול טוב(עד 300 ש"ח) את המקלת הפשוטה ביותר (עד 80 ש"ח) כלומר עם מעט פונקציות אבל שתהיה נוחה כנ"ל על העכבר עדיף עכבר אופטי של לוגי'טק (יש לי נסיון טוב עם לוגי'טק) כרטיס רשת אני אקח אחד מבוסס REALTEK אני זקוק גם למסך איכותי וגדול עדיף …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב משרדי לעסק, דומה לספציפי שמופיע ברשימות המפרטים באתר זה. איך אני מוצא חנויות שניתן להזמין בהן לפי חלקים עם שירות טוב? http://hwzone.co.il/specslist/view/1/ כפי שמופיע שם. אין צורך במסך אין צורך גם בעכבר ומקלדת תודה,
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תקציב 6000 צורב רגיל כונן DVD הארד דיסק 80GB לא צריך מסך מקלדת רמקולים עכבר... בקיצור רק מארז ומה שבפנים
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום וערב טוב. מבקש יעוץ למחשב שיריץ מישחקים כגון: PUBG FORTNIGHT. אין לי העדפה AMD או INTEL. תודה לכולם, אציין שאין לי מושג בעולם המחשבים החדשים יד לי מחשב ישן נושן ככה שאני לא בקיא במה שהיתחדש
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אנשים אני מתעניין טיפה בפרוייקט carPC הדרישות ממחשב כזה הם: מארז כמה שיותר קטן[ישכב בתא המטען ליד 2 סאבים] עמיד בזעזועים[כמו שאמרנו...2 סאבים של 500RMS לכל אחד] כרטיס קול עם לפחות 3 יציאות RCA [לרמקולים קדמיים, אחוריים שלא יהיה בשימוש אבל צריך את זה ועוד יציאה לסאב] כרטיס רשת אל חוטי עם קליטה כמה שיותר חזקה ספק 12-24V [הבנתי שלא ניתן להשיג בנתיים בארץ אז צריך להזמין מEBAY..השמח אם תחדשו לי] המחשב יריץ XP ומסך מגע כ7" המחשב לא צריך להיות חזק במיוחד כי הוא לא יריץ תוכנות כבדות מדי...רק כמה תוכנות לכיוון סאונד ותוכנות שמע השמח לקבל מפרטים והצעות נוספות תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! ------ 3500 ש"ח וללא חריגה. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?----- לנצל את כול התקציב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?---- לא ניתן. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?-------משחקים כבדים,סרטים וגלישה באינטרנט. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?------ יותאם למסך 22-33 אינץ' * לאיזה סוג משחקים המ…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני שוקל לעבור אחרי ~4 שנים ממקבוק אייר ללפטופ וינדוסי, הציפיה היחידה שלי היא שאני לא ארגיש שום נפילה מהמעבר ממקבוק איר (: דרישות (לפי תיעדוף): - טראק פד ומקלדת נוחים - איכות בניה טובה - מימדים ומשקל ניידים - 13" (פלאן בי 11.6"). - איי-5 (עדיפות לדור רביעי) - SSD כלשהו - עדיפות ל-8 גיגה ראם - עדיפות ל-1920x1080. - אין לי שום צורך בכרטיס מסך חזק. - אני לא לחוץ בזמן, אני אמנם בלי לפטופ כרגע אז אני לא רואה את עצמי נשאר ככה יותר מחודש-חודשיים, אבל ברמת העיקרון אני לא ממהר לקנות בשניה הזאת. - אני לא נעול על חנות מסויימת, כנראה אקנה מאמזון/אתר היצרן. - אין לי צורך באחריות בינלאומית. לפטופים שיצא לי לבדוק או לשחק בתצוגה: - Acer S7, חביב מאוד אבל אני פחות סו…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, ידוע לי כי התקציב נמוך אמנם ניתן לחרוג עד 500 ש"ח (עדיין נמוך אבל השימשוים בסיסיים) . המחשב יחובר באופן קבוע כמעט למסך 32" LCD ושימושיו יהיו גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים מדי פעם, קצת יישומי אופיס וזהו. בסיסי ביותר. חשוב שיהייה לו מסך 15" (לפחות) ומעלה. אם הייתם שואלים במה עדיף להשקיע יותר הייתי אומר שבמעבד וזיכרון פנימי (Ram), כי הכי חשוב זה שתהייה זרימה חלקה ושהמחשב לא יתקע ויהייה איטי. לגבי מערכת הפעלה, אין העדפה ספציפית, גם אם הוא מגיע בלי- זה בסדר ואם הוא מגיע עם זה בונוס נחמד. ראיתי שעיקר ההמלצות פה לתקציב נמוך בשימושים האלה פחות או יותר, הם הדגמים האלה: Compaq CQ61 / Lenovo G550 האם זה נכון גם לגבי והאם יש עדיפות לאחד משניהם לשימוש שפרטתי? הייתי שמח לשמ…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת האם לדעתכם 2800 ש"ח הוא מחיר הוגן למחשב Lenovo N500 במפרט הנ"ל http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/enterpricesalesproduct.aspx?came=332&AuctionId=7716308 כמו כן, האם Vista 32bit אינה תומכת ב-4 GB זיכרון פנימי ,אלא עד 3 GB בלבד ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום זה המפרט שבנו לי פה כבר רציתי לדעת אם אני צריך לשנות/לשפר משהו המחשב לא למחשקים, בעיקר לעריכת מוסיקה ועיצוב/בניית אתרים , icq msn ואינטרנט וכל זה. מעבדי אינטל Pentium 4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5GD1 (915P)S775,PCI-E זכרונות 2X DDR 400 512Mb 400MHz AData /VT דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 80GB 7200 8MB WD800JB כרטיסי מסך GIGABYTE 6200 128MB DVI,TV,PCI-E + HDTV כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY Teac/SONY 1.44 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? DVD Recorders Lite-on 1633 x16 Dual x2 מארזים 2437 ATX MIDI PFC, black, usb, LCD המחיר שיצא לי ב KSP הוא 4,300 ( רציתי לדעת אם ksp אמינים מבחינת חלקים / אחריות וכל הדברים האלה ? ) 2 שאל…
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה קורה? (: חבר עזר לי לבנות את המפרט הזה ורציתי לדעת אם הוא טוב. כל הצעה למפרט אחר יתקבלו בברכה. *יש לי מסך, מקלדת, עכבר וכונן DVD מהמחשב הקודם. 1. מה התקציב המקסימאלי? חשבתי על תקציב של עד 4000 שקל אבל אפשר לחרוג ב1000 שקל +- אם זה באמת ישפר משמעותית את המחשב. האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני סטודנט אז לנצל את כל התקציב ולחסוך כמה שאפשר בחריגה. 2. מה שימושי המחשב? משחקים כמו דיאבלו, סטארקראפט, פיפא ומשחקי אסטרטגיה שיצאו בעתיד. עריכה גרפית קלה קצת פוטושופ פה ושם לא משהו רציני ועבודה משרדית ללימודים. שיהיה תומך בתכני HD ואם יש אפשרות אז שגם שיריץ תכנים בתלת מימד. אני חושב על אופציה לקנות מסך מחשב\טלוויזיה 3D ולראות תכנים דרך המחשב (אם זה אפשרי). …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב מבקש את המלצתכם לגבי מפרט למחשב לעבודה גרפית בעיקר פוטושופ מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3500 שקל האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גרפיקה פוטושופ בעיקר א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמ…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כאן כל מה שכתבתי במפרט הגיוני? האם המארז נחשב למוצלח? (מבחינת קירור ושקט) למשל, בהשוואה ל-Antec 300 v2 שהבנתי שהוא לא רע? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, אז ככה... ישלי מחשב נייד HP Pavilion dv5 - 1160ej ומותקנת עליו מערכת ויסטה... אחרי התנסות קצרה אם המערכת הבנתי שזאת לא המערכת בשבילי ואני מעוניין לשנות לוינדוס XP... כידוע לכם... במחשב הזה יש קורא טביעות אצבעות... יש מערכת מדיה פלייר מעל המקלדת.. מצלמה מיקרופון ורמקולים מובנים ( כמו בכול מחשב נייד.. ). וקיבלתי את המחשב בלי דיסק אם כול הדרייברים.. אז עכשיו אני צריך להוריד את כול הדרייברים כדי לפרמט.. ישלי כמה שאלות... חוץ מדרייברים של כרטיס מסך, מקלדת עכבר וכול הINPUT... מה עוד אני צריך? צריך משהוא מיוחד לקורא טביעות אצבע? צריך אולי דרייבר ללוח אם? דרייבר לרמקולים למצלמה ולמיקרופון? נכנסתי לאתר HP והורדתי דרייברים למקלדת עכבר וכול ה-INPUT.. ומ-NVIDIA הורדתי …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-