עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מעבד סלרון 1700 HD 40/5200 לוח עילית 128 DDR SHARDE MEMORY כרטיס מסך SHARDE עד 64 OB LAN OB MODE OB קול OB עכבר אופטי מייקוסופט+מקלדת+רמקולים 300W. כל זה ב 1250 ש"ח שווה?.....השימוש שלי הוא איטרנט, דאר, WORD הדפסת תמונות, לא יותר מזה בלי משחקים ובלי כלום.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Moshe36,

שלום חברים, אני אוטוטו מתחיל לימודים וחשבתי לקנות לפטופ שיוכל לשמש אותי בלימודים, אך ישמש אותי גם בבית לצפייה בסרטים ולמשחקים. התקציב שלי הוא עד 5 אלף, כי אני חושב שמחשב לא קונים כל שנה אז אני מעדיף להשקיע עכשיו ולהיות בראש שקט בעתיד. * מטרות המחשב? לימודים, סרטים, משחקים * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? אני אצפה בדיי הרבה סרטים במחשב, אז שיהיה מסך איכותי... * משקל רצוי? עד 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB. * כונן אופטי? אפשרי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אתם …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by daniel.asu,

שלום, מחפש מחשב נייד, עד 2600 שקל, עם אפשרות לחרוג בכ-500 שקל (אבל עדיף מאוד להמנע). המחשב ייקנה באילת. מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט ואופיס, קצת סרטים. גודל המסך? עדיף 14"-15". לא משנה מאט\מבריק. רזולוציית המסך? עדיף FHD, אבל אפשר להתפשר על HD. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות למקלדת עם numpad ומוארת, אבל לא חובה. משקל רצוי? עד 2.5 ק"ג, עם עדיפות לפחות מ-2. האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI\DVI\DP, לא משנה אם בגודל מלא או מוקטן. לפחות שתי יציאות USB, מתוכן לפחות אחת USB 3 Bluetooth? כן. גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? או HDD עם מקום לM.2 או mSATA לחיבור SSD; או SSD בנפח 120GB לפחות, עם אפשרות להוספת HDD בנפח 500GB – גם אם ע"י הוצאה של כונן או…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by e10hs,

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Daglas,

שלום לכולם. לאחרונה נתבקשתי להכריב מפרט לאחי הקטן (13) בתקציב של 3500 שקלים. אני מניח שהשימושים של המפרט יהיו משחקים / אינטרנט / סרטים - מחשב להכל בגדול. לאחר שיטוט בפורום והתבוננות על מפרטים שונים באותו תקציב, הבנתי שמפרט מבוסס אינטל אינו אפשרות, אלא אם מתוכנן אוברקלוק. לכן, בניתי מפרט מבוסס AMD לשימושים הנ"ל ואשמח לשמוע את דעתכם עליו: הזכרונות הם 800mhz בכוונה, למקרה ויתבצע OC איפשהו בעתיד הרחוק. וכאן אני שואל, איך הלוח הנ"ל ב OC? הוא יספיק להמהרה ממוצעת? בנוגע לכרטיס המסך אני לא בטוח. אם קונים מחשב חדש לדעתי כדאי שיתמוך ב DX10, אבל הכרטיס הזה חזק מספיק להרצת משחקי DX10? כמו כן, אשמח לקבל הצעות למפרט מבוסס Intel באותו תקציב ולאותם שימושים (במפרט זה OC רציני אפשרי …

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. משהו בסביבות 3500-4000,ללא מסך,HD 80G,כרטיס מסך לא משהו משכנתא אבל משהו ברמה. תודה. :smoke:

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by TheStriker,

שלום, אני מחפש מחשב למשחקים, אינטרנט ותוכנות (לא עריכה וכאלה)... התקציב הוא 5,000¤ אבל הוא דיי גמיש (500¤+-) HardDisk לפחות 120GB (אבל אין צורך במשהו מטורף כי כבר קיים HTPC בבית עם כל המדיה) כרטיס מסך - לפחות Mid-Range כולל עכבר (אלחוטי אבל ברמה שמתאימה למשחקים) אין צורך בציוד היקפי כמו מקלדת \ רמקולים \ מסך אין חשיבות לעיצוב המארז אם ניתן במסגת התקציב אז לדאוג למע' שקטה יחסית (אבל זה בתעדוף נמוך) אין צורך במע' הפעלה זיכרון - 2x1GB מן הסתם לוח-אם עם USB 2.0 ו- FireWire * אני מתכוון לקנות א המחשב מזיג-זג. תודה רבה וחג שמח!

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. טוב אז זה היה המפרט הראשון שהמחירים בpchardware: CPU : AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU [ ¤ 434.05 ] 1 Motherboards for AMD : Albatron KX400-8XV VIA KT400 Motherboard ( ATA133, AGPx8, 5.1 Sound, 3Com LAN, USB 2.0 ) [ ¤ 456.9 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 316.71 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 10 Highest Performance Cooler for AMD [ ¤ 101.24 ] 1 Hard Discs : Western Digital 40GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 408.87 ] 1 Video Cards : ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI Retail Video Card [ ¤ 1199.98 ] 1 Floppy : Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 69.78 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM LG x 52 Black ! [ ¤ 131.9…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by maayan,

i need a computer+screen in 5000 shekel

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by royban,

הי, כמה מורגש הבדל בין i3 ל i5 במחשב נייד לעבודה משרדית? 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000-2500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה?משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מסך 14 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכ…

11. אז ככה: אני מתלבט בין שני מחשבים עיקריים: DELL: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=3661&catcode=130&AdCat=&parentid או HP: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=3607 אני רוצה מחשב חזק שיתאים גם למשחקים. מי מהם יותר מתאים? והאם יש מחשבים יותר טובים במחיר זה? תודה מראש למי שעונה. שלומי חפיף.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by BullHorn,

שלום כולם, מעוניין לשדרג את המחשב למטרת משחקים/סטרימינג/עריכת וידאו (אבל בעיקר משחקים) 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 - בתנאי שהשינוי יהיה ממש משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי + משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מה שיצא ב 2-3 שנים הקרובות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by KindaLost,

שלום, שאלתי כאן בעבר אבל לא קיבלתי תשובה מספקת (ולכן אין טעם להקפיץ הודעה ישנה). אני מעוניין במפרט ל-HTPC שיעמוד בדרישות הבאות לפי סדר חשיבות. 1. שקט 2. קטן. 3. בעל pci-e ו-זול. לא אמור להריץ משחקים, אפילו לא אופיס. רק אינטרנט וסרטים (בלי HD כרגע, אבל עם אופציה בעתיד על ידי שימוש בכרטיס מסך מתאים ולכן הצורך ב-PCI-e). אין צורך בכרטיס טלוייזיה. אין צורך בציוד היקפי. רק המארז. ראיתי בשלוש חברות מפרטים באיזור ה-1500 ש"ח עם מארזים של JSP או HEC (כאלו שעולים באיזור ה-300 ש"ח). השאלה האם המארזים הללו שווים משהו (התחממות ורעש), והאם המפרט עצמו בסדר. http://ivory.co.il/product.asp?productid=1470&CatCode=142 http://skypc.co.il/pl_product~Sky208~13~0.htm http://www.pc-4u.co.il/p…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אמנם אני קצת מנוסה בתחום, אבל עדיין לא בטוח, זה מפרט לחבר. אני בעיקר חושש על הספק. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪899 קירור למעבד: ZALMAN 8000T PLUS SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪120 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪357 מארז: FRACTAL CORE 3000 + SEASONIC ECO 500W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪550 זיכרון: Corsair 4Gb CMV4GX3M1A1600C11 CL11 כמות: 2 - מחיר: ₪142 קשיח למחשב שולחני: Samsung 120GB 2.5" SSD 840 Series - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪490 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 כמות:…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by teddy85,

מעבד: D 805 אני יודע שהוא ישן אבל אני רוצה לחכות ל 4300 לוח : DFI 975X זיכרון: CROSAIR 512X2 667 הרד דיסק: WD 250GB כרטיס מסך: sapphier 1800GTO2 512 ספק: liberty 400 קירור מאבד : TT BT מארז : ANTEK P180 צורב : NEC 4570 כל זה ב6500 מה אתם אומרים עריכה: הדוקטור פתח לי את העניים ואני לא אקנה את זה אבל תעזרו לי בשאר הדברים ששאלתי בהמשך

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by dlogan,

מפרט עד 6500 עם מסך LCD 17 אינץ לא יותר לא מתוכנן OC אין צורך בציוד הקפי והמפרט אמור להיות למשחקים עם כרטיס מסך חזק זה מה שהרכבתי Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1 1040 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E 1 580 1GB TwinMOS DDR II 667 2 1160 7950GT 512MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E 1 1450 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 390 LG DVD±RW GSA-H22NK x18, DL x8 Black 1 190 Supertalent CA-601UFB Blue 1 370 HEC 450TD-TF 450W 2x8cm fan 24pin 1 220 L1752TQ 17'' LCD 4ms DVI 1 1250 6650 זה עם חריגה קטנה...

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי?4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).המסך שכרגע יש ברמה לא גבוה בכלל,אקנה בהמשך מסך שאתמוך ב2k/4k המסך samsung SyncMaster2233BW -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אהלן, מחפש לבנות מחשב ל2 אנשים, הראשון: . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4 אלף, עדיף לא לחרוג אלא אם ממש קריטי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? כנראה משחקים ושימושים בסיסיים, כן רוצה שהוא יסחוב גרפית נורמלי גם משחקים שיצאו בשנים הבאות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אכן יש צורך, מקלדת גיימינג, עכבר, רמקולים בסיסיים כלשהם שלא תופסים הרבה מקום, מסך(עדיפות ל24 אינטש אם אפשר בתקציב) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) חשבתי על כרטיס מסך GTX 1660SUPER 5. עד כ…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. כרגע יש לי : פנטיום 4, לוח ABIT IG-80, ספק 520W ג'נרי וכרטיס מסך 9500GT. אני מעוניין להחליף הכל חוץ מהכרטיס מסך, הרכבתי מפרט בIQPC ורציתי לדעת אם הוא יספיק לסרטים מוזיקה ומשחקים: מעבד: [..] INTEL CORE 2 DUO S775 2.8GHz E7400 45nm : " SLB9Y" - BOX ¤595 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-G41M-ES2L ¤335 זיכרון: [..] OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5- PLATINUM EDITION : OCZ2P8004GK ¤308 ספק כוח: [..] FSP 500W : FSP500-80GHN - BULK ¤313 הרכבת מחשב: [..] ללא הרכבה ¤0 מחיר סופי: ¤1551 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Wolfi,

שלום אני צריך מפרט עד 6K לעריכה גרפית, אם יהיה גם אפשר לשחק איתו משחקים מה טוב... 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית בעיקר, אם אפשר יהיה משחקים מה טוב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).איליסטרייטור, פוטושופ, אינדיזיין אפטר אפקטס, אדובי פרו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:עריכה גרפית בעיקר, אם אפשר יהיה משחקים מה טוב. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. …

21. Started by yevs,

כרטיס מסך שיש לי כרגע: Sapphire Radeon HD 7850 OC לוח אם: Gigabyte GA-H77-D3H מעבד: I5 3550 רוצה להכין את המחשב "לקיץ" וברצינות: לשחק במשחק Watch Dogs בהגדרות גבוהות +++. האם כדאי לקנות את אותו כרטיס מסך שיש לי ולחברם במקביל? או שיותר טוב לקנות כרטיס חדש מהדור החדש. מוכן להשקיע באזור אלפיים ש"ח. תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אהלן חבר'ה, מחפש מחשב נייד עד 2000 ש"ח שיישמש לגלישה באינטרנט וצפייה בתכני BLURAY . דרישות נוספות: חשוב לי שהמסך יהיה גדול ואיכותי עד כמה שניתן במחיר זה . מהיר ככל שניתן. קל עד כמה שניתן. אשמח להמלצות,תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by tk_mc,

צריך מפרט ב3000 שקל... שמתאים קצת מכל דבר... קצת מקולונוע ביתי קצת ממחשב לגיימרים ולעבודה משרדית... בקיצור קצת מכל דבר....

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by lior24,

שלום.. אני רוצה לקנות מחשב ניד מיני עכשיו אני מתלבט בין שני דגמים של asus אחד הוא 1215n הוא מגיע עם מעבד atom d525,הנה קישור למפרט שלו: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=773035 והדגם השני הוא ul20a שהוא מגיע עם מעבד Intel Celeron SU2300 וזה קישור למפרט הזה: http://www.pcpocket.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2313 איזה מחשב נותן ביצועים יותר טובים ואיזה מעבד יותר מהיר?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by sh_bmw,

שלום לכולם, לא מזמן קיבלתי מחבר מחשב נייד מדגם טושיבה 1415 ללא ווינדוס אך עם חלקים תקינים. בזמן שנסיתי להתקין WIN XP PRO מופיע לי מסך כחול עם השגיאה STOP: 0X0000007F [/url הוידאו של הבעיה.בעיה דומה כאשר נסיתי להתקין 98SE, לאחר שלחצתי על BOOT FROM CD-ROM ההתקנה מפסיקה ועל המסך יש רק קו קטן משמאל לעלה שמהבהב וזהו.. הדיסק מפסיק להסתובב ולא קורה שום דבר. יכול להיות שמדובר בבעיה בהארד דיסק? ואם לא איך אפשר לטפל בבעיה?, המטרה הסופית - התקנת XP. שחר.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.