עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by OPG bongo,

מחפש מחשב שיריץ משחקים כבדים טוב 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000. כן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפי…

2. מי שיודע, שיחלוק מוזמנים גם לחלוק מידע על חנויות *לא* מומלצות ולנמק תודה!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by maayan,

i need a computer+screen in 5000 shekel

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. שלום לכולם! כולל מסך LCD, עכבר ומקלדת. המחשב מיועד לעבודה עם תוכנות Adobe Premiere Pro 2.0, Nuendo 3 ,Cubase SX3. בעתיד לעשיית OC כבד (כך שאני צריך גם טיפ לגבי פתרונות קירור). מה אתם אומרים? Intel Core 2 Duo 6600 - 2.39 GHz - 4MB cache - 65W - LGA775 זיכרון CORSAIR 2048MB 800MHZ DDRII 4-4-4-12 לוח אם ASUS P5W DH Deluxe כרטיס מסך GV-NX76T256D-RH - Geforce 7600GT - 256 Mb DDR3 - Passive Cooler - DUAL DVI - OEM - For SilentPC כרטיס קול Audiophile 192 של חברת M-Audio. הארד דיסק WD 250GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II X 2 מארז ANTEC SONATA II with 450 WATT PSU צורב NEC DVD-RW ND 4571 x16 (BLACK) Labelflash DUAL LAYER - BULK

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום לכולם, התחלתי השנה תואר בעיצוב פנים. נדרש ממני לרכוש לפטופ חזק במיוחד שיחזיק את כלל תוכנות העיצוב למיניהם בקלות ( אוטוקאד, רייו, פוטושופ..ועוד תוכנות קצת יותר כבדות) *מטרות המחשב? עבודות עיצוב לתואר ראשון. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?15.6 אינץ, אני לא יודעת מה ההבדל בין מבריק למאט, מה שיותר מתאים לעיצוב.. * משקל רצוי? 3 ק"ג +- * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משהו שהוא לא סטנדרטי.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? 4xusb3.0, vga, hdmi, mini display port, thunderbolt * כונן אופטי? אופציה נחמדה, שוב לא חובה. *הכי חשוב הוא כרטיס מסך הגרפי שיהיה מעל 700. (מומלץ בסביבות 760-770) *זיכרון? מעל 8 . * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL, 3 שנים אחריות ( לא מאק כי…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Style_Shachar,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב, בזמן הקרוב. הסתכלתי במפרטים המומלצים באתר וראיתי את המפרט הזה. דבר ראשון, אתם חושבים שהוא טוב? אם כן, אתם יכולים בבקשה לבנות לי מפרט על פי המפרט הזה? 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן, עד 5.5K ש"ח. 2. מה שימושי המחשב ? משחקים, תכנות, צפייה בתכני HD, זהו בעיקר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. רוב המשחקים החזקים שיצאו ושייצאו: AC3, BF3, COD,GTA וכו'... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 אקנה בלי נדר מסך 21-23 אינץ'. -לאילו הגדרות…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by hck,

שלום, בחרתי לי את הנייד שאני מעוניין לרכוש, אולם יש שני דגמים שהם שונים במעט ואני מתלבט איזה מבין השניים. אני יודע שההבדלים הם לא כל כך משמעותיים, אבל מפני שרכישת מחשב היא לתקופה ארוכה, אני רוצה לדעת שעשיתי את הבחירה הטובה. הראשון: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9596&perur=4 מחשב נייד HP ProBook 4320s i3-370M Intel HD WS908EA מעבד: Intel Core i3-370M, 2.4GHz, 3MB L3 Cache כרטיס מסך: Intel HD השני: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9231&perur=4 מחשב נייד HP ProBook 4320s i3-350M ATI HD 530v WS705EA מעבד: Intel Core i3-350M, 2.26GHz כרטיס מסך: ATI Mobility RadeonTM HD 530v 512MB * כל שאר הפרמטרים זהים בדיוק, אפילו המחיר * ההתלבטויות: הראשון, מעבד חזק יותר…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. Started by amor,

יש לי lenovo g550 והוא נפל לי ונישבר לי החיבור של הארד דיסק אני לא יודע איך קוראים לזה והארד דיסק כעת לא עובד איפה אני יכול לקנות כזה דבר?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Stranger,

Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1071.89 ] 1 Motherboards for Intel : MSI 865PE Neo2-LS Motherboard (HT, Dual DDR400, 5.1 Sound, S-ATA, AGP8X, Intel LAN, USB 2.0) [ ¤ 686.17 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50B) Memory [ ¤ 571.12 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 542.93 ] 1 Video Cards : ATI Radeon 9800 128MB DH DVI OEM Video Card [ ¤ 1699.91 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Toshiba 16/48 Bulk [ ¤ 226.79 ] 1 Modems : Conexant 56K PCI Modem [ ¤ 67.29 ] 1 Cases : Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Front U…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום אני חדש פה ואני צריך עזרה בקניית מחשב חדש,תודה לעוזרים. 1.תקציב מאקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ300 2.מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,פוטושופ,מוזיקה אינטרנט.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך:22" רזולוציה: 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בנוניות~גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=ש…

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by reinhard,

* מטרות המחשב? לימודים בעיקר (אופיס), סרטים מדי פעם ואינטרנט. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 או 13.3 (הבנתי שמאט עדיף?) * רזולוציית המסך? לא חושב שקריטי לי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? בסביבות ה - 2KG מקסימום. * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא נראה לי * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות 128GB SSD * כונן אופטי? לא חובה אבל עדיף * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? ווינדוס 8 …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. Started by eyalha,

התקציב שלי הוא 7000-7100 מקסימום 7150 ללא אפשרות לחריגה. הדרישות הם מחשב לשנתיים שלוש הקרובות, שאין סיכוי שיעשה בו OC, מקלדת ועכבר אלחוטיים זולים (לא למשחקים כי יש לי גיים פד), מסך LCD טוב, ואם אפשר לדחוף לתקציב אז רמקולים זולים. המחשב מיועד לויסטה למשחקים ולסרטים. תודה! ד"א אין בעיה לפצל חנויות אם צריך. יהיה מצויין אם יירכש בIQPC כי אני מאשדוד.

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אחרי מחקר לא קטן, ניפיתי כאמור את המתמודדים לשניים הבאים: Inspiron 1545 T6400 Lenovo G550 2958-RAG המחשב מיועד לחברה, שימוש עיקרי יהיה תוכנות גראפיקה (פוטושפו/פלאש). כן, אני יודע שבסכום הזה לבקש מחשב לעריכה גראפית זה דיי מצחיק, אבל זה מה יש. אז מצד אחד לDELL מעבד טוב יותר, מצד שני לLenovo יש 4GB של DDR3. למי הביצועים הטובים יותר? שמתי לב גם שהמסך של הLenovo רחב-אקסטרא (16:9), עד כמה זה מורגש? יש למישהו הצעה אחרת לגמרי?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום רב, אני עומדים לרכוש מחשב שישמש לעבודה עם קבצי אקסל גדולים (מליוני רשומות בכל קובץ). קבלתי את המפרט הבא ואשמח לתגובות תודה רבה MotherBoard Intel Desktop Board DP55WG (Warrensburg) ATX DDR3 1333 CPU Intel Core Quad i5-750 (2.66Ghz , 8MB Cache)+ CPU Active Cooler Memory 8GB (4x2GB) DDR3 1333 PC3-10666 Kingston CASE MIDI Tower – Hec 6c28 Power Supply 400 Watt Hec 400T Keyboard Microsoft® Keyboard USB Mouse Microsoft® Mouse Optical USB Video Card GeForce GT220 1024MB DDR3 Integrated Disk Controller 6 Sata Channels, 2x eSata, 2x External Sata Channels Via Dicrete Controller. Integrated RAID Support Intel Matrix Storage Technology. Support RAID 0,1,5,10 Integrated LAN Inte…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. מדובר במחשב שאמורים להתחבר אליו 10-15 משתמשים בתצורת שולחן עבודה מרוחק, המשתמשים ישתמשו באופיס בלבד. האם כדאי להשקיע במעבד ייעודי לשרתים, או שאפשר להסתפק במעבד שולחני? האם יש חשיבות לגודל מטמון? למספר הליבות? איזה מעבד מומלץ ויתן תמורה הכי טובה לכסף? מה כמות הזכרון הנדרשת? יש עוד משהו שאני צריך לדעת? תודה לעונים.

16. אהלן, מחפש מחשב נייד איכותי וחזק שיענה על הצרכים הבאים בתקציב של 3500-4000 ש"ח תודה מראש, איציק * מטרות המחשב? עריכה גרפית, עבודה עם תוכנות כבדות של אדובי (after effects, indesign, photoshop) * גודל המסך? 15-16 * רזולוציית המסך? HD 1366x768 ,FHD 1920x1080, מוכן לשמוע מכם מה עדיף * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיפות לעד 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * Bluetooth? עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500-1000 GB * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בת…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by sapartil,

לאיזה יצרן ניידים יש את התמונה הכי טובה ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. רציתי לקנות מחשב בסביבות 12 אינץ, אבל פתאום ראיתי מבצע של באג, אבל לא יודע עד כמה זה שווה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7280&perur= מבקש חוות דעת, תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by alex241286,

היי אנשים אני מתעניין טיפה בפרוייקט carPC הדרישות ממחשב כזה הם: מארז כמה שיותר קטן[ישכב בתא המטען ליד 2 סאבים] עמיד בזעזועים[כמו שאמרנו...2 סאבים של 500RMS לכל אחד] כרטיס קול עם לפחות 3 יציאות RCA [לרמקולים קדמיים, אחוריים שלא יהיה בשימוש אבל צריך את זה ועוד יציאה לסאב] כרטיס רשת אל חוטי עם קליטה כמה שיותר חזקה ספק 12-24V [הבנתי שלא ניתן להשיג בנתיים בארץ אז צריך להזמין מEBAY..השמח אם תחדשו לי] המחשב יריץ XP ומסך מגע כ7" המחשב לא צריך להיות חזק במיוחד כי הוא לא יריץ תוכנות כבדות מדי...רק כמה תוכנות לכיוון סאונד ותוכנות שמע השמח לקבל מפרטים והצעות נוספות תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by boss,

רק לוח אם של אינטל ,מעבד אינטל ,כרטיס מסך ,זכרונות 4 גיגה ,קירור מעבד (Corsair Hydro H50) וספק זהו זה הכל השאר יש לי הכול... יש לי מחשב אמד בן 6 שנים כבר חלש ובקושי משחקים חלשים.. תקציב 5000 שקל. תודה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by ElDoctoro,

שלום לכולם. מעוניין לקנות לפטופ לאשתי לצורך לימודים. ישנם מספר דברים שחשובים לי. אני רוצה נייד עם מסך גדול (לא נטבוק), סוללה חזקה, אין צורך במחשב חזק (סה"כ היא גולשת, קצת מיקרוסופט אופיס, סרטים, לא משחקת במשחקים) וכמובן מחיר זול. לגבי הארד דיסק, היא בטח לא תצטרך יותר מ 200 GB. הייתי רוצה להגיד עד 2000 ש"ח אך בטח אתם צוחקים, אז אני מניח שעד 2500 או אולי מעט מעל. אשמח להצעות

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1160&pid=1674&psn=&lid=1&leg=0 גרסת ה-Dual X. בכמה למכור יד שניה? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by topy11,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000-6500 עם חריגה של 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים מכל מיני ז'אנרים בעיקר חדשים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אשמח לשמוע הצעות עם מסך בגודל עד בערך 24 אינץ פלוס מינוס, מאחר ו נאמר לי שמחשב חדש עם מפרט טוב צריך מסך מתאים אז אשמח לשמוע המלצות 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) עכבר 😁😁 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא חייב משהו מיוחד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי …

24. Started by StreetRacer,

סוף סוף גם זמני הגיע ואני מעוניין להחליף את העגלה הנוכחית (667 MHZ) אני מעוניין במעבדAMD , לוח,מארז,זיכרון DDR. הכל ב -1500 ש"ח על מה אתם ממליצים ? מתוכנן OC שמוליק

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. צריך חוות דעת על המחשב יש לי כרטיס מסך GTX 660 ZOTAC אז אני לא צריך חדש. המחשב למשחקים כמו BF4 ומשחקים כבדים מעבד : Intel Core i5 4590 3.3Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray קירור מעבד : Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Cooler לוח אם : Gigabyte GA-H81M-DS2 LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA זיכרון ראם : Corsair Value 8GB DDR3 1600MHz CL11 הארדיסק : Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III ספק כוח : SeaSonic 620W Active PFC 80+ Bronze S12II-620 PSU מארז : CoolerMaster CM Storm Scout 2 Window ATX Case Black No PSU קונה בKSP סך הכל 2775 שקל. האם המפרט טוב לתקציב? (לא מעוניין בSSD) *אני יכול לקנות רק בKSP

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים