ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,341 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין הדגמים (מלבד המחיר כמובן, בו STUDIO מוביל בגדול) והאם שווה בכלל לשלם יותר עבורו? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
חברים שלום. בעוד קצת פחות מחודש אעבור לדירתי החדשה וזהו המצב - אני מעוניין להרכיב שתי מערכות מחשב: 1.מערכת זו תמוקם בחדר עבודה ותוגדר כבעלת יכולת עבודה משרדית- בעיקר עבודה עם יישומי אופיס וגלישה באינטרנט. אין בכוונתי להשתמש בה למשחקים, צפייה בסרטים או כל דבר דומה אך יש לציין כי אני צריך שתכלול גם מסך. 2. מערכת HTPC שתמוקם בסלון ותחובר למסך FULL HD ולרסיבר 5 ערוצים של ימאהה. יש לציין שאין מדובר במערכת HTPC טיפוסית. אני מעוניין ביצור כלאיים שיהיה גם תחנת המשחקים שלי (מה שכנראה יוסיף צורך לכרטיס מסך רציני) אך מנגד לא מעוניים כעת בכרטיס טלוויזיה אך רוצה מארז שיאפשר לי להוסיף כרטיס כזה בהמשך כשיתפנה תקציב נוסף. מבחינת מארז, רצוי שיהיה קטן מהממוצע אך אין הכרח למארז יקר מדי. …
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Hello everybody, i have a problem with hebrew right now so i'll write in english. my DFI LANPARTY nf4 ultra-d got wasted so i'm planning to buy a new computer. my current hardware wich should stay is: 2 Western digital 250GB 16mb harddrives - i prefer them in RAID 0 2 IDE western digital 80gb for backups creative x-fi fatal1ty soundblaster 2 dvds/r gigabyte geforce 6600gt 128mb graphic card. as for what i think i should buy: i need a new proccesor - i think i had enough with AMD and prefer to buy an INTEL motherboard RAM this is a gaming computer and should be able to run new games proparly, i will upgrade my graphic card in the future when i'll need to. i have for this p…
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מבקש עזרה וחוות דעת מכם. אני מחפש מחשב בסביבות ה-6500 ש"ח. יש לי כיוון שאני חושב שהוא בסדר, אבל הוא לא מושלם. אני מבקש עזרה מהמבינים. אני מחפש מחשב עם אפשרות ל Overclocking, אני לא משתמש במחשב לגרפיקה או משחקים, לכן כרטיס מסך לא משמעותי מבחינתי. אין צורך במסך או ציוד נלווה. אלה הדברים שיש לי כרגע. אשמח לתיקונים שיפורים והוספות (אין לי מארז וספק שאני סגור עליהם). * תודה רבה חבר'ה* מעבד ------- Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB לוח אם ------- AW9D-MAX s775, Conroe, Intel 975X, DDRII 800 זיכרונות -------- Corsair 2GB Kit PC2-6400 DDR2-800 CL4 Twin2X2048-6400C4 כרטיס מסך ----------- GIGABYTE 7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E דיסק קשיח ---------…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, מה אתם אומרים על המפרט הבא? Case midi-tower cpu - intel 2.8 ghz 800fsb 1m dual core mb asus p5ld2vm se, lga 775, intel 8945g chipset memory 512 pc2-5300 ddr2 667mhz X2 hd- 80gb 7200rpm sata2 8m cache floppy ms wired keyboard ms pem wheel mouse lg gsa-h12n 18x super multi dvd display adapter ati chipset radeon x300le pci express, 128 mb, 64mb ddr סה"כ 737 דולר אחרי מע"מ. 3117 ש"ח. שווה? הערות? תודה, נדב.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש לפטופ לשימוש בעבודה, בלימודים (אופיס, מטלאב) ומשחקים (לדוגמא CoD: MW2 שכבר מקרטע על המחשב השולחני שלי בן השנתיים). לצורך ניידות מעוניין בלפטופ 13 אינטש, קל ככל הניתן ואין לי צורך בכונן DVD. תקציב עד 4500K ומעוניין לרכוש רק בארץ. ביקשתי המלצה ללפטופ בפורום לפני כמה חודשים וקיבלתי המלצה לDell הבא: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18307 מאז עבר זמן מה, ואת הדגם הנ"ל אינני מצליח למצוא במלאי אצל ספקים בצבע שרציתי (כחול). בנוסף יצאו מעבדים חדשים (Sandy). בסקר שוק עדכני מצאתי את השניים הבאים של Asus: 1. http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=U36JC_i5-480M&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he 2. http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=1788…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מומלץ לחסוך, אבל לא יותר מידי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים מאוד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, קריסיס 2+1 וכאלה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לכלול מסך שתומך ב-FHD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שאפשר, ברזולוציה הכי גבוה…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מסך יש 22" 1920X1200 צריך מקלדת ועכבר. תקציב מפרט: 3000. שימושים: משחקים, סרטים ומוסיקה.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב. יש לי שתיי שאלות למחשב הנייד GIGABYTE W468N http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=9031 האם המסך של הדגם הנ"ל מט או מבריק ? כמה זמן סוללה של 6 CELL תחזיק ? והאם אפשר לשדרג את הסוללה למשהו יותר חזק ?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבר צריך מחשב חזק ככול האפשר במארז קטן ככול האפשר מן ULTRA GAMING HTPC עם אפשרות לC@ ללא מסך ושאר ציוד היקיפי,למעט מקלדת ועכבר אלחוטי,ורמקולים טובים. התקציב ההתחלתי היה 3,500ש"ח ועלה ל4,000ש"ח אך אני רוצה לתת לו מחשב טוב ב3,500ש"ח אני שם לו את הכרטיס ASUS 8800GS TOP 384MB הוא אוברקלוקר פנומנלי http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1500&CatCode=400 ככה שנשארו 3,000ש"ח לבזבז אשמח אם החנות תהיה בראשון לציון בתודה מראש G.A
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים אני צריך מפרט למחשב חדש אבל לא מחשב רגיל אני רוצה קודם כל שיהיה לו כרטיס מסך טוב לפחות 64 מגה בייט כרטיס קול בלי ביצועים מיוחדים יותר מדי דרך אגב שהכרטיס מסך יהיה טוב גם למשחקים וגם לסרטים אני לא צריך את הדברים הבאים: כרטיס רשת מודם מסך מקלדת עכבר סידירום צורב דיוידי כונן תקליטונים אני צריך כונן קשיח 40 ג'יגא מהירות 7200 RPM ולא משנה לי איזה הוא יהיה זאת אומרת או אינטל או AMD אבל שבשניהם המהירות תהיה או 1.8 ג'יגא הרץ ומעלה או XP2000 ושכל זה יהיה עד 3000 שקל... (ראיתי מפרט שעולה 3500 שקל אבל הוא כולל מסך וכל מה שאני לא צריך אז אני חושב שאפשר להגיע לפחות מ 3000 שקל. מי שיכול בבקשה להציע לי אני יודה לו מאוד תודה לכל העוזרים והמנסים לעזור בני
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לשדרג את המחשב, ולהחליף מעבד+זיכרון+לוח אם+מארז+ספק כוח.(זה בעצם מחשב שלם....... ) הקנייה תתבצע רק באפריל, ולכן אני מאמין שעד אז הכל יעלה פחות מ3500 ש"ח. החלקים: AMD Athlon XP 2400+ Tray CPU Epox 8K9A2+ VIA KT400 Motherboard AGPx8, 5.1 Sound, S.ATA, ATA133 RAID, LAN, USB 2.0 4 DIMMs [AMD/DDR] 000572 DDR-RAM 512MB 2700 Samsung Original Memory Chieftec Aluminium AX-01SLD Tower (P/S not included HEC (Heroichi) 475VD-T Power Supply 475W - TUV/UL/CE Certificated Thermaltake Volcano 7 Plus CPU Cooler for AMD / Intel P4-478 !!! AVAILABLE IN STOCK ! NIS 3,581.42 , מה דעתכם? לא הבנתי כל כך מה זה Nforce 2, הזיכרון בא כ…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב שבוע הבא ורציתי שתגידו לי מה הדעה שלכם עליו ASUS P4C800 DELUX 2.4GHz 800FSB leadtec geforce FX5600 128MB+ vivo בזכרונות אני קצת מתלבט בין : corsair twinx 256MB*2 PC3200 twinmos 512MB*2 ppc3200 מה אתם אומרים ? נ.ב : אל תנסו להוריד אותי מהלוח הזה אם אתם באים להציע לי על כרטיס מסך מדש תוודאו שיש לו VIVO בתודה ענקית עמי
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר שלי ביקש ממני מפרט לOC רציני ולמשחקים כבדים.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 1850-2250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות, בעוד שנתיים לימודי מדעי המחשב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות תכנות (Java, C וכדומה) - android studio בעיקר לדעתי. אימולטורים של סמארטפונים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 15 אינץ FHD כנראה שאחבר למסך גדול בבית אעבוד גם עליו עם המסך והמקלדת שלו, לכן חשוב מקלדת נוחה ומסך . …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, דבר ראשון - אני פותח את הדיון הזה בשם חבר. אכתוב בגוף ראשון... * מטרות המחשב? זה ישמש מחשב ראשי. אני עובר לגור בירושליים. זה אומר - סרטים, אופיס, לימודים, משחקים (לא משחקי פיפא, יחד עם זאת אני מבין שלא אשחק על אולטרה...) *תקציב: אזור ה-3000 יהיה נחמד. מאפשר חריגה של עוד 1000 בהתאם לצורך... * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14.1 (או 15.6 אם אין ברירה), לא יודע אם מאט או מבריק... * רזולוציית המסך? FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? יהיה נחמד זמן סוללה ארוך בשימושי אופיס אבל זה לא עניין חשוב במיוחד.* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 250, SSD. * כונן אופטי?אין …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נתקלתי בנייד הנ"ל במחיר מפתה, האם הוא יהיה מספק ללימודים ולמשחקים קלים כדוגמת css? ומה היא מטרת הssd 32 gb? רק למערכת ההפעלה? האם אפשר להחליף אותו לssd גדול? http://www.finalsale.co.il/deals/dell_xps_14_i5_4gbddr3l_2499_3433
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מחפש מחשב שמיועד בעיקר לעריכת ווידאו (נייח). התקציב צריך לכלול מסך וציוד הקפי (מקלדת עכבר וכו'). האם הכרטיסי מסך החדשים (1060, 1070...) יתאימו ? אשמח לכל עזרה. תודה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי, עם יכולת לראות סרטונים וסרטים. לא משחקים (אולי סוליטר) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפ…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל שיהיה מבוסס על אינטל. AMD לא מתאים לי כי אני יותר עובדת עם עריכה. אני צריכה, מעבד, לוח אם, זכרונות, הארד דיסק, ספק כוח, מארז, כרטיס מסך. זהו נראה לי (אם פיספסתי משהו חשוב... תוסיפו ) התקציב הוא בסביבות ה3000 אפשר לחרוג קצת מעבר. חשוב שיהיה כרטיס מסך טוב כי אני גם רוצה אותו למשחקים. תודה מראש
-
- 28 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבדי אינטל P4 2.66 Ghz S-775 1M Cache 64 bit לוחות אם למעבדי אינטל ABIT SG-80(915) S775,VGA,AGP זכרונות DDR 400 512MB 400MHz V-DATA דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 80GB 7200 8MB WD800JB כרטיסי מסך eVGA GF FX5200 128MB כרטיסי קול On Board 128Bit צורבים CD Recorders LiteOn Combo 48 x 32 x 48 + DVDx16 ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים EM-08A ATX MIDI 400W מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים DAEWOO 17'' Flat מחיר 2790 ¤ איך זה מ KSP מספיק? אם אתה מכירים משהו יותר טוב + מסך בבקשה תעזרו. תודה רבה . אלון.
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
או בשמו שעטנז, המחשב מחשב בישביל פרמייר אפטראפקט וMaya ומישחקים סטייל WOW,DOOM,HILO בלי מסך בלי עכבר ובלי מקלדת הרדיסק אחד סביב 200Gb SATA II לפחות גיגה זכרון צורב DVD
-
- 27 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברים שלום, רוצה לשדרג את חווית הגיימינג שלי ולהרכיב מחשב חדש. התקציב הוא 3,000 ש"ח אפשרי חריגה קטנה, השימוש העקרי הוא משחקים חדשים בהגדרות גבוהות. אין צורך בציוד היקפי ומסך. מצרף פה מפרט שהרכבתי, אשמח לחוות הדעת שלכם או להמלצה על שינויים, יש לי חוסר ודאות לגבי מספר דברים: 1. לא מכיר SSD בכלל אז בחרתי ראנדומלי אחד שהוא זול ומספיק גדול 2. הכרטיס מסך הוא משופץ עם אחריות - אם משהו התנסה אשמח לשמוע 3. האם אפשר לרדת במעבד ל- i3 ועדיין להינות מביצועים גבוהים מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601482522 - Intel - Intel Pentium G3420 Dual core CPU - LGA1150 - 3.2 GHz - 3MB cache - 22nm - 54W TDP - Integrated HD G... כמות: - 1 - 340/333 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 GA-H81M-DS2 - G…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן , אני צריך המלצה למפרט למחשב נייד עם דגש על יצירת מוזיקה , שיהיה אפשר לעבוד עם קיובייס ונוח עם קבצי מוזיקה. אני כרגע נמצא בחול ככה שעדיף פשוט לפרט את החלקים ואני אקנה כאן. סביבות תקציב של 3-5 אלף ש''ח. תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Watch dogs, gta, Assassins creed unity, bf4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" 1050*1680 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-