עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. --> אז ככה , אני חוזר עם הבקשה אליכם לקבלת מפרט בשבילי 1 התקציב המקסימלי שלי הוא 5000 ש''ח , לא ניתן לחרוג ממנו אבל ניתן לניצול עד הסוף , ז''א לא לחסוך. 2 המחשב מיועד בעיקר למשחק און-ליין כבד גרפיקה , השימוש יעשה כל יום (המשחק הוא WoW - The Lich King) מסך שיש ברשותי הוא מסך טוב 22" Samsung SyncMaster T220P הרזולוציה במשחק היא 1920x1200 , הרזולוציה המקסימלית של המסך היא גם כן 1920x1200 3 אין צורך בשום ציוד היקפי , רק המארז עם כל הפריטים בתוכו 4 מבחינת השקט של המחשב בשבילי זה לא חשוב , ז''א עפילו בסולם מ10-1 מצידי שזה יהיה 1 העיקר שכל המאווררים ומערכות הקירור יעשו את עבודתם כמו שצריך. 5 מבחינת אוברקלוק - כן מתוכנן אוברקלוק רק איני יודע עדיין באיזו רמ…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. היי ממש לפני קניה, לאחר שהורדתי מתקציב של חלקים מסויימים והוספתי לתקציב של חלקים אחרים, החלטתי לעמוד בתקציב שלי, שהוא עומד על 4,000 ש"ח , אשמח לשמוע חוות דעת של המומחים, וגם אם לדעתכם יש צורך לשנות משהו, נא פרטו מדוע, ומה אתם הייתם ממליצים במקום בתקציב שלא יעלה על 4,000 ש"ח. פרטים חשובים: אני לא מתכוון לעשות OC (למען האמת, אין לי אפילו מושג איך עושים זאת, אולי בעתיד זה יעניין אותי). המחשב לשימוש של משחקים ממוצעים (לא כבדים מדי כגון קרייסס) והורדות. בחרתי ב- AMD מבחינה תקציבית לפניכם המפרט: מעבדים Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box AM240DCB ¤ 385 1 לוחות אם Asus M2A-VM ¤ 357 1 מארזים Raidmax APEX 2x120mm No PSU ¤ 170 1 ספקי כוח FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Sa…

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 400 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - שימוש כללי: אינטרנט/סרטים/מוזיקה ומשחקים כמו פיפא או משחקי מירוצים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך DELL 24 1920X1200 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אין לי שאיפה לשחק על הגדרות הכי גבוהות אבל שיעבוד נורמאלי 3. אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 …

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. * תקציב? כ-3,000 ש"ח. * מטרות המחשב? ללימודים (מעבדי תמלילים ואינטרנט), צפייה בסרטים ומשחקי מחשב קלים ו/או ישנים. הכי חשוב שיהיה נוח לעבוד איתו שעות ארוכות. * גודל המסך? מתלבט בין 13.3 אינץ' ובין 15.6 אינץ'. * האם חשוב מסך מבריק או מאט? גמיש עם עדיפות למט. * רזולוציית המסך? גמיש. בגדלים האלה רצוי לא רזולוציה גבוהה מידי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? נוח להקלדה, רצוי numpad אך לא חובה ועדיפות ל-touchpad שאפשר לגלול בעמודים למעלה ולמטה עם שתי אצבעות. * משקל רצוי? רצוי שלא יהיה כבד מידי, מתחת לשני קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי כמה שיותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא קריטי. * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? * כונן אופטי? לא ממש. * האם דרו…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by _help_,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך כמה שיותר! שיעלה אפילו 2000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים באטלפילד 4 gta 5 כל משחק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2560X1600 בערך 21.5 או 22 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?אולי רמקולים טובים לא חובה 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?6,לא ככ חשוב אבל עדיף שיהיה שקט יחסי…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by dariapod,

Hi, I'm currently in the US and am shopping for a laptop I went to BestBuy and I'm debating between 2 computers: the sony VAIO http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9370012&type=product&id=1218092999297 or the HP Pavilion http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9371404&type=product&id=1218093381700 the only drawback that stops me from buying the HP one is that the battery sticks out and not flat... plus I have another question, at the store they told me that I can't get an International warranty on laptops and in order to have an International warranty I need to call the company and get one that will cost around 300$, is that true or…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. כמה אני יכול לקבל על מעבד amd phenom ii x4 955

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by The Ball,

זקוק למפרט ב-3,000 שקלים שלא כולל עכבר מקלדת ומסך עכשיו ככה: זה לא למשחקים או משהו... אולי קצת אבל לא משחקים חזקים שיהיה כרטיס מסך טוב אבל לא טוב מדי מעבד של אינטל... ואם אפשר גם לקבל את האתר (שיהיה אמין וטוב) שממנו הכנתם את המפרט תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by asafwas,

שלום לכולם מאחר והנטבוק של לנובו S10E המעולה החל להיות איטי ביותר. אני מעונין לפרמט אותו חזרה להגדרות יצרן. שאלתי היא האם גם הווינדוס שהגיע איתו יהיה מותקן? איך עושים פירמוט למחשב זה כך שבסיום המחשב יעלה את ווינדוס ואופיס המותקנים בו כרגע? אשמח להתייחסות. תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום, קניתי לפני שבוע dell studio (דגם i5) בארה"ב והוא עובד נהדר. אתמול התקנתי עליו heroes 4 (משחק יחסית ישן) ולפעמים המסך קצת מרצד באמצע המשחק (במיוחד בחלקו התחתון התמונה נמרחת ממש). הדבר לא קורה אם אני גולש או מפעיל תוכניות אחרות. האם יש בעיה בכרטיס מסך? האם זאת בעייה של קונפיגורציה שלא מתאימה למשחק? תודה על תשובתכם.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. היי המחשב בעיקר למטרת הפעלת משחק world of warcraft - cataclysm וקצת ‎StarCraft II (מחשב שני בחדר אין צורך שיהיה עליו משהו אחר) אני יודעת שהמשחק לא דורש יותר מידי אבל אשמח אם המפרט יחזיק מעמד P: השקט חשוב במידה של 7 המפרט שקיבלתי: ‎מעבד AMD Athlon II X4 640 Box ₪483 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX640WFGMBOX לוח אם Foxconn A88GMV ₪326 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=A88GMV זיכרון Corsair DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 Value ₪121 כמות: 2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C2G1333 כרטיס גרפי Gainward nVIDIA GeForce GTX 460 768MB DDR5 PCIe ₪781 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GWGTX460PCX768 מארז ללא…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. עריכה: סליחה משום מה הייתי בראש שזה פורום למחשבים ניידים אז אני אתקן המפרט הנ"ל מתייחס למחשב נייד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7,500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 8000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כרגע לצורך צפייה בסרטים\סדרות, עריכת וידאו (בתור תחביב Abode Premiere) ועבודה משרדית. המחשב ישמש בהמשך גם ללימודים ובתקווה שיחזיק הרבה זמן. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? עכבר אלחוטי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/או…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. שלום רב מבקש את המלצתכם לגבי מפרט למחשב לעבודה גרפית בעיקר פוטושופ מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3500 שקל האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גרפיקה פוטושופ בעיקר א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמ…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. מחר אני הולך להזמין מחשב חדש אחרי הרבה התייעצויות בפורום (תודה לכל מי שעזר ). כמו שאמרתי כבר: המחשב ישומש בעיקר למשחקים ואינטרנט. את המחשב אני קונה ב-KSP. הנה המפרט: Athlon™64 3200+ (S-939) VENICE CORE לוחות אם למעבדי ‏AMD ABIT KN8 Ultra S-939, nForce4U,GBL,SATA II זכרונות DDR 400 1Gb 400MHz Corsair (Value) CL3 דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 160GB SATA II 7200RPM 8MB כרטיסי מסך GIL Forsa 7800GT 256MB Dual DVI, VIVO כוננים- ‏‎1.44, CD-ROM, DVD‎ FLOPPY Teac/SONY 1.44 כרטיסי קול PCI Sound Card 5.1 מארזים 2323 ATX MIDI PFC 400W Gray and Blue מקלדות MS Internet + MS Mouse Optical סה"כ: 5025 ש"ח. צורב DVD כבר יש לי לכן הוא לא כלול במפרט. א…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. צהריים טובים לכולם! נתבקשתי להכין מפרט למשרד אדריכלים,ובגלל שאני כבר הרבה זמן לא מעודכן החלטתי להיעזר בכם 1. מה התקציב המקסימאלי?3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?במידת הצורך כן.אם יש אופציה לחסוך קצת למה לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?כלל וכלל לא 2. מה שימושי המחשב?עבודה אדריכלית. אוטוקאד,תוכנות הדמיה כמו סקאצ'אפ וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש .כל התוכנות מסעיף קודם,ובתדירות גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי ?מקלדת ועכבר פשוטים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא, אבל גודל דיסק הקשיח לא עקרוני 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?7 6. האם מתוכנן א…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום לכולם, אני סטודנט לתואר שני, עד עכשיו היה לי מחשב דל inspiron 1520 שאני מרוצה ממנו עד הגג, אך נהיה לי כבד לסחוב אותו לאחרונה, לכן אני מחפש מחשב קל וחדש. מה שאני הולך להריץ עליו זה לרוב מטלב, אופיס, אינטרנט, לא משהו מאוד כבד (מעדיף שיהיה עם I5) בעיקרון אני רוצה מחשב שיהיה קל, ויחזיק הרבה זמן סוללה, אלו המרכיבים המרכזיים בבחירה שלי. התקציב שלי נע סביבות 4000 הסתכלתי על כל מיני מחשבים, בעיקר על Dell vostro 3360, inspiron 13z וגם של אסוס vivobook ו- zen למינהם שמקבילים למפרטים. יש איזה המלצה מבינהם? (אני מאוד אוהב את דל עקב הניסיון שלי איתם) גודל המסך? - 13-14" * משקל רצוי? - קל, פחות מ-2 קילו, אפילו פחות מ1.8 * זיכרון- לפחות 4GB, עם אפשרות להרחיב * האם נדרש זמן סו…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: רוב המשחקים החדשים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מבקש במפרט המלצה גם למסך, כנראה FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by ofirlik,

1. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך אבל במידה וצריך אפשר לנצל את התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).cs6 photoshop קצת after effects ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.league of legends,assasins creed ובכללי אני רוצה לשחק במשחקים חדשים שיצאו במידה ויהיה בעיית תקציב לא חייב על האיכות הטובה ביותר למשחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצי…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Itamar_Efrati,

היי, אני מתכוון לקנות בקרוב מחשב נייד ורציתי להתייעץ אתכם לאחר שחקרתי מעט והסתכלתי על כל מיני דגמים. בעיקרון אני צריך שהמחשב יתאים לשימוש הבא: המחשב ישמש ללימודים, להרצה של סרטי HD 1080p, עריכת תמונות בתוכנת ה- Lightroom, אולי מעט עריכת וידאו וכמובן גלישה שוטפת באינטרנט. הדגם ששמתי עליו עין הוא Asus N550JV-CM248H שאת המפרט שלו אפשר למצוא בקישור הזה. אני יודע שהוא די מכוון לשוק הגבוה ואולי יספק מעבר לדרישות שלי, אבל אני רוצה מחשב חזק ואיכותי ומוכן להשקיע כסף עבור זה. מה אתם אומרים על הדגם הספציפי? ועל ASUS כיצרנית מחשבים ניידים? אם יש לכם דגמים של חברות אחרות בעלי מפרט דומה שאתם חושבים שיתנו תמורה טובה יותר למחיר- מוזמנים להציע מצאתי את המחשב בחנות בשם "שניידר" ברחובות…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב שישמש אותי למטרות מחקר עם יכולת גרפית מוגבלת. הכוונה לשימוש אינטנסיבי ב matlab ושימוש מוגבל בפוטושופ ויישומי office. המחשב צריך להיות שקט (מטעמי שלום בית). לאור המלצות שקיבלתי גיבשתי את המפרט הבא: מעבד i5 2500k. המעבד הינו נתון ואין לגביו שאלה. אין לי כוונה לבצע OC. (לא נכלל בתקציב) לוח אם Gigabyte H67A UD3H B3 בעל כרטיס מסך מובנה 4GB זיכרון במהירות 1333Mhz של Kingstone דיסק Western Digital 1T 64M SATA3 מק"ט wd1002faex מאוורר Artic Alpine Freezer מארז Sonata 3 של Antec הכולל ספק כח ייתכן ויתוסף כרטיס מסך פשוט בהמשך לפי הצורך (לא נכלל בתקציב אבל מהווה שיקול בבחירת המארז והספק) תקציב: 2000 ש"ח (לא כולל מעבד) אשמח לשמוע את חוות דעתכם (לגבי כל המפ…

21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4k-4.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עד 4.5K ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3, GTA IV, crysis 3 ועוד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440X900/ אינץ21.5" / 54.6 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by shkup,

המפרט עריכת וידאו מטעה לדעתי. כשמדברים על עריכת וידאו חובה לומר על איזו רזולציית עריכה מדברים. אם מדובר על עריכת 4K RAW המפרט כאן אינו מספיק בכלל. ב- 4K לרוב מדברים על DUAL XEON עם 6 ליבות כ"א (כלומר, שני מעבדי XEON וסך כולל של 12-16 ליבות), תצורת כרטיסי וידאו במערך של שניים וכמובן שמוניטורים ברזולוציה 4K שמתחילים ב- 700 דולר למוניטור בודד ועולים מאוד כאשר מדובר בצורך בלתי מתפשר בשחזור צבעים מדוייק. באופן כללי, ממליץ מאוד למי שרוצה לקבל מושג להסתכל בתצורה של MAC PRO משודרג. זה נותן מושג דיי טוב איזו כוח מחשוב נדרש כדי לעמוד בעריכה מסוג זה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. קניתי מחשב נייד בחול וברצוני להטביע על המקלדת תווים בעברית מכיוון שהכל כאן באנגלית... האם יש מישהו שעושה את זה תמורת תשלום סמלי או איזהשהיא דרך לעשות את זה לבד בצורה מקצועית? הנייד הוא של ACER דגם 5620

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. איך אוכל לדעת מהו מפרט המחשב שלי? יש איזושהיא תוכנה או אתר? שיוכל להגיד לך?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. Started by GRiM,

אני מעוניין במחשב נייד איכותי שישמש אותי כמה שנים טובות (3-4 לפחות) לעבודה בסיסית כמו גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, מוסיקה וכד'. נתון נוסף שאני מעוניין בו הוא משחקים, אני מעוניין לשחק קצת במשחקים, לפחות ש-Counter-Strike: Source יפעל בצורה טובה. אשמח אם תעזרו לי!

דיונים חדשים בפורומים