ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,462 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, לאחותי הקטנה (כיתה ה') נכנס שיגעון של מחשב לחדר שלה.. כפי שאתם מנחשים, היא לא משחקת בCRYSIS וגם לא בCOD4.. ככה שאני מרשה לה להיות חסכנית . בכול מקרה, המשחק שהיא משחקת בו בעיקר, כרגע, זה THE SIMS 2 והמשחק הכי כבד שאני רואה אותה מריצה יהיה THE SIMS 3 שיצא בפברואר. אם כן, המחשב הוא ל: 60% עבודה משרדית (ש.ב וסתם גלישה באינטרנט ). 40% משחקים קלים. תקציב: 4500 ש"ח עם כול הציוד ההיקפי, כלומר: מסך, עכבר, מקלדת, רמקולים. חנות: חנות שנמצאת במרכז (פוסל את TMS ונועה) אך לא KSP, אני מוכן לשלם מהכסף שלי רק לא לראות את KSP מרוויחים כסף. להלן משהו שניסיתי במו ידי : Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤505 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1297…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן יש לי כרגע מחשב שמשמש אותי בעיקר לאיכסון ולעבודה שוטפת אני מעוניין לבצע שדרוג שיתן לי מענה לביצוע עריכת תמונות כבדה למדי (עבודה עם קבצי TIFF גדולים, לעיתים יותר מ 1GB) עריכה גרפית, בעיקר פוטושופ ולייטרום, תוכנות שזוללות זיכרון המפרט הבסיסי שיש לי כרגע לוח: GA-P35-DS3 מעבד: אינטל E4500 זכרון: A-DATA DDR2 800 2GB כ. מסך: Radeon HD 3450 האם יש טעם לשים 2 כוננים ב RAID 0 והאם יורגש הבדל בביצועים מעבר לזה התכנון הבסיסי הוא לעשות שדרוג לזיכרון עם קיט נוסף של 4GB ובמקביל לעבור לעבוד ב windows 7 (כרגע אני ב XP) נכון לעכשיו המחשב עושה את העבודה אבל הזיכרון לא מספיק חד משמעית והוא חנוק אחרי 20 דקות של עבודה המטרה היא לעשות את השדרוג המינימלי תוך כדי התחשבות ביחס עלות/תועלת ולא…
-
- 7 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני מתחיל ללמוד בספטמבר קורס ניהול רשתות,הייתי מעוניין להמלצה במחשב נייד ,שיהיה כמובן חזק,אך ללא צורך בכונן DVD או צורב,מעבד שיגיע עם I3 זה מספיק,יהיה בעל מערכת הפעלה של WINDOWS ובעל 320 ג"ב בדיסק,המחיר שיהיה בסביבות ה 3000 שקל,וגודל המסך 15.5 ,תודה.
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
* מטרות המחשב: לימודי הנדסת תוכנה * גודל המסך? משהו שיתאים ללימודים * רזולוציית המסך?רזולוציה שתתאים להנדסת תוכנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?לא * משקל רצוי?שיהיה נוח ללימודים * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן רוב היום נמצא במכללה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן HDMI * Bluetooth?לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?1 TB ואם יש צורך ב SSD לתכנות ולעבודה מהירה אז עדיף * כונן אופטי?לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Lenovo * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע.…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי IBM ThinkPad R50 רכשתי זיכרון KINGSTON DDR 1024Mb 333MHz פה - http://www.dmii.co.il/products/20187 לפי ההוראות באתר -> http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?lndocid=MIGR-53370 כאשר אני מפעיל את המחשב אני שומע 3 צלצולים, והמחשב לא עובד. מזה אומר ? האם הזיכרון לא תקין ? האם הוא לא מתאים למחשב ? תודה, שלומי
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
*העלתי את זה שוב כי הנושא עבר דף* אחותי מחפשת מפרט לאופיס. המפרט צריך ליהיות מספיק טוב בשביל תוכנות צ'אט [אי סי קיו ובלה בלה בלה...] תוכנות גרפיקה קלות [כמו פוטו שופ] החזקת תמונות רבות, והורדת שירים וסרטים באימיול. [לא כמו שלה שמתפרק עוד רגע חחח :D] שהמפרט יהיה מורכב כבר עם הגעתו ושעבר בדיקה. מפרט ללא מסך. ונא להביא קישורים לאתר.... נ.ב כמה שפחות כסף יותר טוב!!! [היא לא עשירה כן...]
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום רציתי את חוות דעתכם לגבי המחשב הנ"ל http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6505&CatCode=315 בעיקר האם המעבד יתמוך בזיכרון הגבוהה? לגבי מערכת הפעלה אני יתקין בעצמי
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום מה מצב מי שראה תמפרט שלי אז הייתי צרך לבצע מספר שינוים אז הייתי רוצה שתגידו ע הוא טוב או לשנות משהו טוב נתחיל לוח: ecs PF4 Extremeecs chipset intel 915pe 800mhz ht dc מעבד: p4 3.0 775 1m זיכרון: ddr 512 400mhz samsung*2 דיסק קשיח: h.d 120 g.b 7200rpm sata כרטיס מסך: ati x600 p 265m צורב DVD של LITEON 12X ומארז http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4052 סה'כ 7900 רק שאלה כמה עולה הX600P לPCIE? ואיך המפרט?
-
- 38 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי דילמה ורציתי לשתף אתכם שתעזרו לי לפתור אותה. המחשב שלי הגיע בחלקים, המוכר שאל אם אני רוצה להרכיב בעצמי או שהם ירכיבו, מבחינתו זה לא משנה בכלל, הוא לא מבקש תוספת מחיר. הנקודות למחשבה הם - אחריות, זמן, אמינות. החששות שלי שהם ירכיבו הם - 1 - בכל זאת זה לא מחשב שלהם, היחס הוא לא כמו יחס למחשב ולרכיבים שאתה שילמת מהכיס שלך. 2 - עוד יומיים עבודה הוא ביקש להרכבה. החששות שלי מהרכבה עצמית - 1 - הרכבתי מחשב בעבר אבל עם טכנולוגיה הרבה יותר ישנה, מפחד להתקע מחוסר ידע בהרכבת המחשב החדש. 2 - מפחד להרוס משהו בטעות, או שהוא לא יעבוד ואז הם יגידו לי שאני הרסתי, במילה אחרת אחריות. 3 - זמן יקר אבל אולי שווה את הלמידה והנסיון. ייתרון נוסף להרכבה עצמית הוא הסיפוק.
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, למרות שלפני חודש בערך פרסמתי כאן הודעה לגבי רצון שלי לקנות מחשב נייד, טרם הגעתי להחלטה והייתי שמח להתייעץ איתכם שוב. בכל מקרה אני צריך מחשב לאחותי הסטודנטית, כיום היא משתמשת ב-X60 של IBM, אבל ברצונה לרכוש מחשב חדש עם מערכת ההפעלה, חלונות 7. מהשיחות שלי איתי, היא רוצה בעיקר מחשב עם מסך גדול יותר (15 אינץ', כרגע יש לה רק 12), עם מעבד וזיכרון טובים, היא מוכנה להתפשר על הסוללה, המשקל, כרטיס הוידאו (אין לה צורך בהרצת משחקים, אבל ניגון סרטים ויציאת HDMI יתקבלו בברכה), ונפח הדיסק הקשיח. לגבי הזיכרון, אני חושב שכמות של 2-3 ג'יגה תספיק (כמובן שצריך מחשב עם חריצי הרחבה לעתיד). השאלה שלי על איזה דגם אתם ממליצים (טווח מחירים של 3000-4000 שקל כולל מערכת ההפעלה). ומה האמ…
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני מחכה ל ALL IN ONE של דור 11 ורציתי לדעת איך הוא יקרא....
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם!! טובב..אז ככה אבא שלי החליט לקנות בשבילו מחשב.. עכשיו המחשב צריך להיות בעיקר לעבודות עם כל מיני תוכנות..הרבה צריבות..סרטים(מהמצלמה שלו..) וכל הדברים האחרים של מחשב לעבודה משרדית... התקציב הוא 5000 שקל..אפשאר טיפה לחרוג אבל לא הרבה.. עכשיו הדבר החשוב הוא..שאני צריך שתשימו שם את הכרטיס מסך רדון 9800 פרו.. כשהוא יקבל את המחשב...אז הכרטיס יבוא אלי .ואני ישים לו את שלי.... המפרט צריך להיות כולל מסך... וסידרום אחד!.. לא צריך צורב כי יש....ארדיסק 80 ג'יגה... כי הוא לא צריך יותר..וזהו השאר תחליטו אתם... תודה רבה לכל העוזרים!!.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב נייח לשימוש בסיסי. לוח אם: Asus Prime H410M-E מעבד: Intel Core I7-10700 כרטיס גרפי: Intel UHD 620 מסך: Lenovo L24Q-30 23.8'' LED IPS כדאי לי להוסיף 400 ש"ח עבור PNY GeForce® GT 1030 GF1030GTLF2GEPB? אם כן, מה היתרונות? ומה באשר ל- PNY לעומת Asus? תודה.
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום, חבר רוצה מחשב, רק קופסא, לשימוש ביתי ואולי לאפשר ככה קצת משחקים בקטנה ב 2000 ש"ח פלוס מינוס. הצעתי לו את המפרט הבא: המפרט הזה יצא לי 2170 ב KSP. מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות בלבד * גודל המסך? 13 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? עד 1.8 קילוגרם * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Blu…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
סליחה שאני משגע את השכל יש שני מפרטים שנתנו לי אחד מהם 8800GT חסר במלאי כמו שאתם יודעים ובסוף לא הצלחתי לימצוא אותו עכשו המפרטים הם 1: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 ¤1250 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L PCX ¤500 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤377 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 ¤278 כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe ¤1470 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤139 מארז ללא ספק Raidmax SAGITTA ¤256 ספק כח P.S ENERMAX 400W liberty ¤353 כל זה אחרי מעמ"ם 5200 שקל וצריך לחכות שבועים בשביל הכרטיס... השני (2): 1: מעבד Intel Core 2 Quad E6750 ¤1000-900 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L PCX ¤500 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAK…
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
המחשב הוא לשימוש בייתי אני סטודנט שגר במדינה זרה כך שדרך המחשב אני גם רואה טלויזיה ומוריד סרטים וגולש באינטרנט במקביל אני מעוניין במחשב טוב שיהיה ניתן לשדרגו בעתיד ואין דגש על משחקים. יש לי מסך וציוד הקפי מהמחשב הקודם . תודה נ.ב - בקרוב מגיע אליי ידידה מארה"ב כך שהיא יכולה להביא לי חלקים שאתם יודעים שהם זולים משמעותית ממקומות אחרים
-
- 9 תגובות
- 750 צפיות
-
-
מדובר על הדגם עם מסך 13.3. הסיבה שאני שואל את זה, היא כי המחשב כבר פעם שניה במעבדה שלהם, תוך שנה, על אותה בעיה, כאשר אחרי הטיפול הראשון החליפו לי את המסך למסך חדש. מה שקורה זה שעל המסך יש ריצודים. לא ריצודים של תדר לא מתאים, אלא יותר ריצודים כמו שיש כשמצמידים טלפון סלולרי למסך, רק הרבה יותר גרוע. צריך לתפוס את המסך בזווית הנכונה כדי שהריצודים יפסיקו, ואחרי כמה דקות הם חוזרים ושוב פעם צריך לחזור על התהליך. כשמחברים למסך חיצוני אין ריצודים. קרה לעוד מישהו? ואם השירות שלהם הוא הבעייתי פה, יש לאן להתלונן? חיפוש בגוגל לא העלה לי כלום.
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
היי. צריך מפרט למחשב שיתפקד כשרת. יעבוד על המחשב עומס 24 שעות. הדבר הכי הכי חשוב כאן זה יציבות, צריך חומרה שתיהיה יציבה בעיקר, רק אחר כך ביצועיים. מן הסתם אין צורך במסך, או בכל הקטע גרפי, סאונד וכו'. אין גם צורך במארז, כבר יש לי משהו מוכן. תקציב עד 5000 ש"ח. תודה מראש, להתראות.
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
אני מוכן להשקיע הרבה כסף על מחשב טוב משו תותח שבתותחים עם מעבד של אינטל אז בבקשה ממכם למי שמבין טוב במפרטים תנו לי הצעות איזה מפרט לקחת הכי טוב שיכול להגיע לסכום הזה אני רוצה שהמחשב יהיה עם גרפיקה הכי טובה והכי מהיר שיש בסכום הזה . רק מי שבאמת מבין ויודע מה הוא כותב אז אני מאוד ישמח לקבל המלצות
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום, המחשב לגביו אני שואל הינו HTPC די ישן שאני מתלבט אם שווה למכור, וזה המפרט שלו: מעבד Intel E5300 עם קירור פאסיבי ללא מאוורר של Thermaltake לוח אם של Gigabyte 4 GB זיכרון כונן 320GB של Seagate כונן אופטי של LG כרטיס גרפי Sapphire Radeon HD5450 עם קירור פאסיבי ללא מאוורר כרטיס רשת פנימי (PCI) של TP-Link מארז HTPC של Coolermaster (לא זוכר דגם, עלה כ- 350 ש"ח) ספק כוח שקט של Thermaltake (כנ"ל, עלה בסביבות 300 ש"ח). Windows 7 המחשב שקט לחלוטין, המאוורר היחיד (והשקט) הוא של ספק הכוח. [h=1][/h]
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נייד איכותי בתקציב של כ-1000$ בארה"ב. חשוב לי שיעבוד היטב בעומס, אני הולך להשתמש בו הרבה ללימודים, גלישה ותקשורת דרך האינטרנט, תוכנות אופיס וצפייה בסרטים. ושהיה הכי קל שאפשר ונעים למראה. מאד אשמח לעזרה והמלצות לדגמים ספציפיים... ניסיתי להתייעץ בחנויות באג אבל המבחר שם מאד מצומצם ואין כמעט דגמים עם מסך 14 אינטש, מה שאני רוצה... תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
הלפטופ הזה יכול להריץ FIFA 14? http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=21501&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש מחשב נייד http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c00788848&cc=gr&lc=en&dlc=en&product=3308872&dlc=en〈=en איך המחשב הזה במחיר : 5,400 ש"ח? בעיקרון אני צריך מחשב נייד לשימוש ביתי, לרוב אינטרנט , סרטים ואולי משחקים ממש קלים. אבל בכל מקרה אני רוצה שהוא יעבוד מהר ללא תקיעות , מחשב אמין וכו' , התקציב הוא עד 5,500 ש"ח. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת מעוניין במחשב נייד עד 5.5K שישמש בעיקרון ללימודים ומשחקים פה ושם כמו פיפא מנג'ר ופרו אבולושן. הדבר עוד חשוב בו שהמשקל יהיה קל ולא כבד אם יש אפשרות שיכלול בו 4GB זיכרון זה יהיה מעולה תודה אליה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-