עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by iliahrom123,

המחשב ישמש בעתיד הקרוב גם ללימוד הנדסת מכונות . מה התקציב המקסימאלי? 4800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4.. וכאלו -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980X1020 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. בוקר טוב! אני מתחיל בימים אלו את לימודיי באדריכלות נוף, ואני מעוניין בקניית מחשב נייד שיתמוך בהרצת אוטוקאד בצורה מיטבית. לפני הכל, מהן הדרישות להרצת אוטוקאד? ממי שיודע, כי בדקתי בדרישות החברה ולא צוין שם כרטיס גרפי כזה או אחר, אבל משיטוטים ברשת משנים קודמות נכתב שרצוי שיהיה כרטיס מסך, מסדרת quordo אין לי רקע במחשבים ניידים, בטח שלא בכרטיסי מסך מסך זה, אשמח להמלצות למחשב נייד. תקציב? 2000-3000 ש"ח, אם אני הוזה וצריך סכום גבוה יותר,עדכנו אותי * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) סטודנט, הרצת אוטוקאד בצורה מיטבית * גודל המסך?14-15.6 לא יותר ולא פחות. * משקל רצוי?לא מעל…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום תסלחו לי עם זה לא הפורום הנכון כי אני חדש פה! טוב אז ככה אני מחפש מחשב נייד שיהיה אפשר להפעיל עליו משחקים כבדים כמו למשל GTA VC עם כרטיס מסך טוב ראיתי שיש כאלה עם "רידאון" אני צריך לפחות 40 GB ולפחות 128 MB זיכרון פנימי DDR לא משנה לי איזה חברה! הסכום שלי נע עד 10,000 ש"ח? אז אפשר מלצות בבקשה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by doronios,

שלום, ברשותי מחשב בן 5-6 שנים בעל המפרט הבא: Mainboard : Gigabyte P35-DS3L Chipset : Intel P31/P35 Processor : Intel Core 2 Duo E6750 @ 2666 MHz Physical Memory : 4096 MB (2 x 2048 DDR2-SDRAM )Video Card : ATI Radeon HD 4870 Hard Disk : SAMSUNG HD103SJ ATA Device (1000GB DVD-Rom Drive : HL-DT-ST DVDRAM GH24NS50 Powe supply: 700W Consair Case: Coolmaster CM690 Network Card : Realtek Semiconductor RTL8168/8111 PCIe Gigabit Ethernet Adapter אני מעוניין לחבר את המחשב לטלוויזיה, למטרת צפייה בסרטים, האזנה למוזיקה וגלישה באינטרנט. בקיצור- תחנת מדיה-סנטר+גלישה. מאוד אשמח לשמוע ממי שבאמת מבין בנושא, כיצד עליי לבצע את ההסבה מהמפרט הקיים, בצורה הטובה ביותר. אני כמובן מעדיף…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום לכולם ברצוני לקנות מחשב למשחקים כבדים כגון: CRYSIS,BIOSHOCK,LOST PLENET,PREY. התקציב שלי בכללי הוא 7000 ש"ח עם חריגה לעוד 99 ש"ח, את ה600 ש"ח האחרים (לא כלולים בתקציב) אשקיע בHOME PREMIUM. יש לי עדיפות למארז עם חלון, מתוכנן אוברקלוק קליל אוטומטי (גם למעבד, על ידי UGURRU וEASY SOFT ושאר ירקות), אין עדיפות למקום ספציפי בארץ, יכול להיות שיש צורך לחריץ כרטיס מסך שני לשימוש פיזיקה בעתיד, דרוש מקום לשדרוג עתידי, ויש לי מסך 20 אינץ' 1600X1200, ושאלה, האם יש טעם לחכות לפריין ולG90?, כי אני לא הכי לחוץ כרגע. וזהו בכללי, אני הצלחתי לבנות לעצמי משהו כזה: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX ¤1486 לוח אם: ABIT IP35 PRO ¤989 כרטיס מסך: ALB…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by dRoyal,

אני בונה מחשב HTPC, מפרט בסיס שמוצע בזיגזג הוא מעבד: Intel® Atom™ dual-core processor 330 זיכרון: 2GB Samsung / KINGSTON DDR II - 800 - Original לוח אם: Intel® Desktop Board D945GCLF2 Atom 330 CPU - Mini-ITX כ. קול: משולב בלוח האם כ. רשת: 10/100/1000 משולב בלוח האם כ. מסך: משולב בלוח האם. דיסק קשיח: Seagate / Samsung / WD 250GB - 16MB 7200RPM S-ATA II דיוידי : NEC 8x DVD/RW (AD7670S) Slim black SATA מארז: THERMALTAKE RSI H SD100 - Mini ITX - black ספק : Thermaltake Built-in 120W Flex ATX PSU המחיר הבסיס למפרט הוא 1600, אין בעיה להשקיע עוד... לא בחרת בגלל המחיר הזול, אלא בגלל המארז הקטן החששות : 1. הכ.מסך יכול להציג FULL-HD בכלל? 2. דיסק קשיח - אני רוצה להחליף לwd green…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by משועמםכרוני,

אני צריך מחשב, הכי פצצתי שיש עדיף שיש קנייה בארץ דרך האינטרנט נראה לי, כו וכו אין הגבלת תקציב כי אני קונה לחבר עם אבא עשיר אז שיהיה הכי טוב מבחינת משחקים והכולללל נוו בקיצור מחשב הכי טוב שיש.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. היי, קניתי ת המחשב שלשום [h=3]NP530U4E-S01IL[/h], וראיתי שאני משתמש בהרבה זיכרון, בטח בגלל וינדואוס 8 הזה(3 זיכרון תפוס שיש יוטיוב פועל והמחשב במצב רגיל). אני לא בטוח איזה סטיק לקנות 8 או 4 ? אני לא יודע מה נתמך והדעות חלוקו באינטרנט... כרגע יש במחשב 4 שהם על הלוח, וסקוט לזיכרון ריק. שאלה נוספת - האם 8 זיכרון זה מספיק ? או שכדאי השקיע עוד 100 ש"ח ולקבל 12 גיגה זיכרון(במידה ואפשר) ? אשמח לדעות מאנשים שיש להם 8 ומרוצים\ מאוכזבים . תודה לעוזרים !

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום מקווה שאני כותב את זה בפורום הנכון כי לא ידעתי לאיפה ללכת!!! שלום יש לי מחשב נייד אני מנסה להריץ סרט FULL HD ויש לי תקיעות אני יעלה לכם את המפרט חומרה ותגידו אם יש בעיה במפרט או שאני אומר לעשות משהו אחר כדי לסדר את העניין הזה. מפרט חומרה: מערכת הפעלה : windows home premiuom 7 64BIT RAM: 4g ארדיסק : 500 GB מעבד: Intel® Core™ i3-350M‎ • ‎2.26 GHz, מטמון של 3‎ MB ברמה 3 גרפיקה כרטיס גרפי ATI Mobility Radeon™ HD 5470 Graphics‏ (ניתן להחלפה), זיכרון גרפיקה כולל של עד ‎2202 MB עם זיכרון DDR3 ייעודי של 512

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. קניתי מעולם הקולנוע מחשב נייד לפני שלושה שבועות השבוע קפץ לי חלון שהוינדוס לא חוקי, אני רוצה לבטל עסקה בלי שום קשר לוינדוס זה אפשרי?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. ככה קניתי מחשב HP DM3 1110 ej עכשיו במפרט שלו הוא מגיע עם כרטיס מסך של NVIDIA ה G105 עכשיו קיבלתי את המחשב ואני נכנס למנהל ההתקנים ורואה שם בעצם כרטיס מסך של INTEL נכנסתי לאתר היצרן לדרייברים של המחשב ומצאתי שם באמת 2 התקנות לכרטיסים גרפיים מבדיקה שעשיתי גיליתי שכנראה ניתנת האפשרות לעבור בין כרטיסי המסך המובנה והלא מובנה לצורכי צריכת חשמל. מישהוא יודע אם יש אמת בדבריי? או מישהוא יודע איך עושים את המעבר בין הכרטיסים? תודה רן

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אהלן אני רוצה לקנות לפטופ גיימינג (חשוב לי גיימינג כי אני מתכנן להתחיל ללמוד בעוד כשנה ולא רוצה לקנות לפטופ ללימודים) ראיתי את הROG G531GT של ASUS רציתי לשאול מה אתם אומרים עליו ? אני מחפש מחשב שיתמודד עם משחקים חדשים (סטייל AC, BF, COD) https://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=28546 זה המפרט שאני מדבר עליו אם למישהו יש הצעות טובות יותר בתקציב של 5000 שקל אשמח לשמוע מישהו מכיר את החנות שממנה אני מסתכל? האם היא אמינה? תודה מראש לכולם

13. מחפש מחשב נייד לשימושים ביתיים בעיקר (שיעורים של בתי ספר, הדפסות, אינטרנט וכו'). הדרישות הן: 1. מסך 15.6. 2. מפרט חזק כדי לא לשדרג בשנים הקרובות (I3 מינימום). 3. זמן סוללה ארוך כמה שניתן (למרות שישתמשו בו בעיקר בבית, פרמטר חשוב בשבילם). 4. עדיפות למחשבים הנמכרים באייבורי ועם אחריות איסוף והחזרה מבית הלקוח (אסוס וכו'). אני משתמש ביום יום באסוס UX31A ונהנה מזמן סוללה של מעל ל8 שעות כשהWIFI כבוי ומביצועים מעולים, אבל לפעמים נראה שלא היה מזיק 8GB זיכרון במקום ה4 הקיימים, אז אם יש ניידים עם 8GB, הם מקבלים עדיפות. תודה, אבירן.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Almog bit,

שלום אני חדש בפורום ואשמח לעזרתכם . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ללא אפשרות חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ולימודים של בית ספר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, מקלדת, עכבר,רמקולים ומסך (24 אינטצ full hd ושהמקלדת והעכבר יהיו עם חוט 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שלא ירעיש כמו מטוס אבל לא קריטי שיהיה שקט ברמה שלא שומעים אותו 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגוד…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. צריך להיות במפרט - ספק כוח, זיכרונות, כרטיס מסך, איחסון ומעבד. דגשים - הזיכרונות צריכים להיות DDR2, ובתיזמונים הנמוכים ביותר שאפשרי ב-DDR2-800. ספק הכוח צריך להיות מסוגל להריץ מערך SLI או Crossfire, בנוסף לשאר המערכת. מעבד כפול ליבה. כרטיס מסך שכולל HDCP, תמיכה ב-Dual Link DVI ורצוי שיהיה מספיק חזק להריץ משחקים לפחות ברזולוציה 1920X1200. לגבי הזיכרונות - רצוי 2GB, אבל אם זה מגביל את שאר המפרט - אפשרי 1GB. תודה * עריכה - דרוש גם לוח אם

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by GOVNER_T.S.Y,

יש ברשותי מחשב נייד עתיק : MSI ex400x המטען שלו הלך, וצריך חדש.. מקורי כך עלה בחיפושי עולה 300+ . ( ולא בא לי להשקיע כל כך הרבה... ) להלן תמונה של המטען הישן : http://i50.tinypic.com/2isbhq0.jpg מספר שאלות : http://www.half-price.co.il/catalog/product_info.php?cPath=23_44&products_id=284&osCsid=f7ecac5e5d9512f490d206b47cd44da3 האם המטען המופיע בקישור לעיל, יעשה את העבודה ? או שאני חייב לקנות מקורי סוף פסוק ? תודה לעוזרים gov

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by אלון67,

מה התקציב המקסימאלי? – 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? – לא עקרוני ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית (אוטוקד, סקצאפ, ריינר כולל אפשרויות 3D) ומשרדית כולל גלישה מהירה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). – לפרנסה - אדריכל ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. – יש ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? – 4…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המירבי הוא 8,000, עדיף בסביבות ה-6,000 אם אפשר לבנות משהו טוב. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים בעיקר. כל הסוגים והרבה משחקים חדשים שיוצאים כמו Cyberpunk 2077 לדוגמא. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, יש הכל. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי כרטיס מסך GTX 1050 TI שאני מניח שהוא כבר ישן מדי, אבל אשמח לשמוע את דעתכם. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפ…

19. Started by enzo,

יש לי מחשב די מעפן שקניתי לפני 4 שנים בערך ואני רוצה לקנות מחשב. יש לי מפרט מוכן אבל אני לא יודע אם לקנות עכשיו או לחכות לתחילת 2007 ואז לקנות. מישהו יודע אם יצאו רכיבים חדשים טובים יותר או שההמתנה עד תחילת 2007 היא סתם בזבוז? מפרט: מעבד Core 2 due E6600 גוף קירור למעבד SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM לוח אם Asus nForce 680i SLI זיכרון פנימי OCZ DDR2 1GB 800MHz EL Platinum XTC 4-5-4-15 כרטיס מסך GeForce 8800GTS מארז GIGABYTE 3D AURORA Aluminium Black/Silver + 3x 120mm Fan - NO PSU / ANTEC P160 / THERMALTAKE AGUILA SILVER ALUMINUM ספק כח 500W DUAL RAIL SLI Enermax ELT500AWT Liberty 20/24Pin Power Supply לגבי המארז יש לי 3 אופציות אבל לגבי שאר הרכיבים אני סגור. אשמח לעזרה.

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Chtech,

אני מעביר את כונני הזיכרון והכרטיס מסך. מהמחשב הקודם תקציב: 4k לנסות לחסוך שימושים: vr ציוד היקפי: אין צורך לכלול במפרט: i7 8700k חשיבות מידת השקט 1-8: 6 אוברקלוק: כן לכלול מערכת הפעלה: לא מגורים : רמת גן עדיפות מיקום רכישה: כול הארץ תאריך רכישה: במהלך השבוע שדרוג עתידי: חשוב חשבתי על המפרט הזה Intel Core i7 8700K 3.7Ghz 12MB Cache s1151v2 - Tray Corsair Hydro H60 High Performance Liquid CPU Cooler Gigabyte Z370 HD3 LGA1151v2, Intel Z370, DDR4, 3xPCI-E, DVI, HDMI orsair Vengeance LPX 2x8GB DDR4 3200MHz CL16 Antec 700W Active PFC VP700P PSU …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by עמיר שחר,

שלום אשמח לקבל המלצה על חנויות לקנית מחשב שישמש לעריכה באיזור. כמו כן השמח לקבל המלצות לגבי המפרטי מחשב: המפרט שאני חושב שאני צריך/רוצה: מעבד דואל קרו לפחות שני ג'יגה ביט זיכרון שני הרדיסקים בנפח של 500 ג'יגה ביט. אין צורך במסך אך יש צורך בכרטיס מסך (יצאה לשני מסכים) בתודה מראש עמיר

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Tehila Brook,

שלום לכל החברים, זה המחשב שיש לנו כרגע: i5 9600kf מעבד Z390 m gaming לוח Gtx 1660ti 6g כרטיס מסך 16g ram 2133 mhz זכרון 550w ספק כוח תקציב שדרוג כולל כ 5000 ש"ח מספר דגשים 1) לפני מספר חודשים הפורטנייט היה עובד על 240 FPS קבוע ולאחר עדכון של פורטנייט או NVIDIA התחילו דרופים... עם יש למישהו דרך אולי לסדר את זה אולי אוכל לחסוך את עלות השדרוג הזאת או לקצץ 2) יש לנו מקלדת RAZER BLACK WIDOW ועכבר GPRO WIRELESS הילד רוצה להחליף את זה ל מקלדת של APEX PRO TKL ועכבר RAZER VIPER ULTIMATE הבעיה שזה עולה ביחד כ1500 וזה מקצץ משמעותית את תקציב השדרוג עצמו... השאלה היא במידה והמקלדת שלנו והעכבר תקינים האם מה שהוא רוצה י…

23. Started by zvikaz,

שלום. אני עומד לקנות עכשו מחשב בלי מערכת הפעלה, ולקנות את הווינדוס בנפרד. (כן, אני יודע, עדיף לינוקס. הלוואי שהייתי יכול לשים שם CentOS - המערכת הפעלה שהכי נוח לי איתה. אבל לא באמת לכל תוכנה יש תחליף הולם. טוב, זה דיון אחר ...) ראיתי את ה 10 Home ב 469 ש"ח, ואת ה Pro ב 699 ש"ח. מישהו יודע האם ה 230 ש"ח הנוספים האלה נותנים משהו ששווה את זה? או טיפה לפרט, איזה הבדלים יש ביניהם, למשתמש פרטי שהוא לא חלק מאיזה ארגון?

24. Started by The Ball,

היי חבר'ה, תאמת, אין לי מושג במוצר הזה. חשוב לי רק לציין שאני משחק במחשב כך שהחיבור צריך להיות מהיר. הבנתי שב- 600 שקלים אפשר להשיג מוצר טוב? אני מחגכ

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד וחשוב לי מאד נושא העגינה אני חיפשתי תחנת עגינה שתתחבר למחשב בלי כבלים ותספק מתח למחשב ולצערי לא מצאתי משהו שמתאים למחשבים מהדור הנוכחי אני ישמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על חברת מחשבים שיש לה תחנות עגינה איכותית או פשוט לומר לי אם התחנות האלו נכחדו ..... תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.