עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by oozy2014,

מה אתם חושבים על המפרט הזה http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=10097 אני רוצה לעשות שתי כרטיסי מסך ואין לי מושג אם הספק יספיק ואם יש מקום במארז ל2 כרטיסים ואם אפשר להשיג לוח יותר זול ואותו ביצועים בשביל OC. תכננתי לקנות מחשב שהמליצו לי עליו אבל יצאו סדרה חדשה של כרטיסים אז זה לא עוד משתלם השמח לחוות דעת תודה..

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by levp1,

שלום אני מעוניין בקניית מחשב חדש (למרות שאני לא ממש צריך) מבוסס AMD ATHLHON XP אני צריך 512 מגה זכרון(DDR) לוח אם איכותי (אבל שלא יעלה יותר מ800) אני אקח את ההארד דרייב של WD ה80 גיגה עם 8MB CHACH ועוד אחד של 40 גיגה של SEGETA המחשב אינו מחשב למשחקים!!! ואני לא רוצה להוציא מעל ל500 ש"ח על כרטיס מסך אז אני אקח את הREDEON 9000 עם יצאה לטלווזיה המחשב אמור לשמש כתחנת עבודת עבודה ומולטימדיה אני גם צריך רמקולים איכותיים(אבל שלא יעלו מעל ל400) כרטיס קול טוב(עד 300 ש"ח) את המקלת הפשוטה ביותר (עד 80 ש"ח) כלומר עם מעט פונקציות אבל שתהיה נוחה כנ"ל על העכבר עדיף עכבר אופטי של לוגי'טק (יש לי נסיון טוב עם לוגי'טק) כרטיס רשת אני אקח אחד מבוסס REALTEK אני זקוק גם למסך איכותי וגדול עדיף …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by ono,

שלום, יש לי מחשב נייד asus 1215n כשאני מנסה לעשות פורמט לכונן C מופיעה הודעה-you canot format this volume. האם יש דרך אחרת לפרמט אותו-דרך וינדוס או דרך ביוס? ויותר חשוב האם מישהו יודע מה קורה לתוכנת ההפעלה (הגיע עםwindows 7 מובנה) האם היא נשמרת איכשהו על הדיסק הקשיח או שהיא נמחקת ברגע שאני מפרמט וצריך להתקין דרך DOK?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. איך אוכל לדעת מהו מפרט המחשב שלי? יש איזושהיא תוכנה או אתר? שיוכל להגיד לך?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. אחרי המתנה של חודש וחצי לדל סטודיו 14זד http://www.laptopmag.com/review/laptop/dell-studio-14z.aspx התבשרתי היום מדל ישראל שהוא לא יעשה עלייה. אני מחפש תחליף דומה: ביצועים: core 2 duo אני מחפש משהו שאולי יחליף את המחשב דסקטופ שלי איכותי: מקלדת נורמלית, טאצ'פד נוח ומסך שלא מבייש (לא לכל אוסף רכיבים אפשר לקרוא לפטופ) רצוי מסך גרפי ראוי אם כי לא הנייד לא מיועד למשחקים. מקסימום פוטושופ ועריכת וידאו לייט. רצוי קל : אין לי בעיה ללא כונן אופטי *ואם יש פה מתכנתים - יש לכם ניסיון מול ויז'ואל סטודיו במסך 13 אינץ? האם זה נוח? אשמח לעזרה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. מקדמה התקציב המירבי? 4000 האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כמה מאות שקלים מקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?מטרות גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,רמקולים ומסך)? אם אפשר הצעות על מקלדת ומסך בלי קשר לתקציב כי יש לי ואני רוצה לדעת אם להחליף 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 8/10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? במידת הצורך 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכו…

7. Started by tzahi20,

מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה בסיסית עם תוכנת השרטוט SOLIDWORKS סרטים 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. KSP, IVORY 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? עכשיו

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by orano,

אשמח לקבל חוות דעת על מחשב שאקנה בחודש הקרוב, מה דעתכם עליו? המסך שאקנה יהיה SAMSUNG T220. שיניתי את המפרט עקב תגובות שלכם פה שממש עזרו לי ושיכנעו אותי ללכת על זה. מה דעתכם? Tms&Fox X84 HD4850 מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb 1333MHz BOX ¤1,266 לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3 ¤448 זיכרון Transcend DDR2 4096MB 2GBX2 800MHZ CL5 ¤253 כרטיס מסך PowerColor ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ¤550 דיסק קשיח Western Digital WD5000AADS 500GB SATA2 7200rpm 32MB Hard Drive ¤309 כונן אופטי צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ¤138 ספק כוח Silver Power 500W 34A@12V SS-500ET-APFC-F3 SeaSonic Production ¤348 מארז Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid…

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by bjnhv,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בסביבות 3500 ש"ח עם אפשרות חריגה עד 500 ש"ח - עדיף לא לחרוג אלא אם כן זה משיג שיפור משמעותי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כבדים ( cyberpunk) ותכנות קל(עבודה מרחוק בעיקר) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך בעדיפות ל27" 2K אבל ממש לא חובה - חשבתי להשקיע 1000 - 1400 על המסך מתוך התקציב. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך (יש לי 1070 במחשב הנוכחי ורוצה להשתמש איתו עד שאני אוכל לקנות 3070 בעתיד - לא הקרוב) ויש לי SSD 5…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by ido h,

שלום לכולם, ברשותי Lenovo T400 חדש. עיקר עבודתי עם המחשב היא עיבוד תמונה ועבודה על כמות בינונית של תמונות במקביל. לצערי אני לא רואה הבדל ניכר במהירות העיבוד בין המחשב הנייח הישן שלי (שהיה חלש) לבין הנייד החדש. שאלתי האם הוספת זיכרון היא שתפתור את הבעיה ותאיץ את העיבוד (לא תלת מימד). כרגע בנייד יש 2 ג'יגה DDR2 במהירות 667mhz בסלוט אחר ויש סלוט פנוי. השאלות שלי הן האם תוספת של עוד 2 ג'יגה יאיצו את העבודה? היכן באיזור חיפה מומלץ לרכוש זיכרון כזה?, כמה אמור לעלות עוד 2 ג'יגה במהירות כזאת?. האם יש חשיבות לחברה ואיזה חברות מומלצות?. במידה ויש הצעות אחרות להגברת מהירות העיבוד אשמח לשמוע. מתנצל מראש על כמות השאלות.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום, רציתי להבין מה זה המחשב הזה? לפי המפרט שלו והמחיר שלו בזאפ הוא לא משהו בכלל. מחירו בזאפ 3000 שקל. החסרון הכי גדול שלו זה הרזולוציה המסכנה במסך 800X600 : (אני לא מעוניין בו, שואל בשביל אנשים אחרים) מה דעתכם עליו? האם הוא יספיק לצרכים בסיסיים של עבודה על מסמכים וגלישה בסיסית באינטרנט?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. משהו בסביבות 3500-4000,ללא מסך,HD 80G,כרטיס מסך לא משהו משכנתא אבל משהו ברמה. תודה. :smoke:

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by oren99,

ללא ציוד היקפי. בנוסף יש כבר: דיסק קשיח, קירור מעבד, כרטיס מסך. צריך רק זכרונות, מעבד, לוח אם, מארז נחמד וספק כח. (אלא אם 450W שיש לי יספיק למפרט החדש) תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by slachmaster,

שלום, אני חדש בפורום והבנתי שאפשר לבקש פה עזרה בהרכבת מחשבים יש לי כרגע מחשב שהמפרט שלו הוא: Intel Core2 CPU 6300 1.86GHz 2.00GB RAM NVIDIA GeForce 8600 GT יש לי תקציב של 2000 שקל, האם שווה לי להרכיב מחשב חדש בסכום הזה? אם כן אני אשמח למפרט (ד"א כונן כשיח גדול לא כל כך נחוץ, יש לי TB חיצוני) תודה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. ברק חיסל יסודית את מחשבי הנוכחי ז"ל אז כנראה שהגיע זמן 1. מה התקציב המקסימלי? 3500ש"ח (אפשרות חריגה 250 ש"ח אם מהווה הבדל ניכר) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך 22" (1680X1050) * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? רוצה להריץ את המשחקים הכי כבדים בשוק בשנתיים\שלוש הבאות * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שאפשר לפחות בשנה ראשונה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא צריך 6. עד כמה …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. הי, אני מעוניין להשתמש בחלקים שכבר יש לי וליצור מחשב לגיימינג: מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3K, מבלי לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג (PUBG, GTA...), תיכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך - יש ברשותי 1060 ספק - יש לי seasonic ss-500et - אשמח אם תחוו דעה לגבי התאמה שלו לכרטיס ולמעבד חזק מארז - ישן אמנם אבל סביר - אם קריטי אחליף גם אותו 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כ"כ חשוב …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by hgecmn,

שלום לכם. אני רוצה לקנות מחשב נייד, אני משתמש בעיקר לכתיבה, ושימוש ביתי באינטרנט, סרטים תמונות וכיוצ"ב. חשוב לי שיהיה מחשב טוב אמין חזק מהיר עם זכרון בשפע. יש לי מישהו שנמצא בארה"ב שיכול להביא לי מחשב משם, אני רוצה עד בסביבות 700$ אפשר להמליץ לי על איזה דגם כל שהוא. והאם שוה להשקיע בשביל הזיכרון החדש ssd תודה רבה רבה. הציעו לי Dell Latitude E5470 Intel Core i7-6600U X2 2.6GHz 8GB 1TB 14" Win10,Black ב770$ Dell Latitude E5450 14 Inch HD Business Laptop Intel Core 5th Generation i5 i5- 5300U 8GB DDR3L 500GB 7200RPM HDD Webcam Bluetooth Windows 8.1 Pro ב650$ או Dell Inspiron I3558-14590BLK 15.6" …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. היי, למרות שכל מחשב יהיה יותר טוב מהנוכחי שלי, קיוויתי שתוכלו לעזור לי עם כמה דברים שאני עוד לא סגורה עליהם. 1. סגורה על AMD athlon64 , משהו מעל 3000 - השאלה היא כמה. אני לא גיימרית יותר מדי כבדה, אבל כן הייתי רוצה משהו שיחזיק גם משחקים שיצאו עוד שנה. זיכרון פנימי - כנראה 512mb PC3500 DDR-RAM - TWINMOS Speed Premium (BH5) CAS2.5 433MHz X 2 לוח אם - nVIDIA nForce4Ultra , אני מניחה. 2. דיסק קשיח - SATA 160GB , לא סגורה על חברה. 3. כרטיס מסך - אחת ההתלבטויות הגדולות שלי. אני רוצה להוציא עליו מקס' 1500. 4. רמקולים - Altec lansing 2.1 5. צורב DVD של NEC זהו זה, אני אשמח מאוד אם תעזרו לי עם המפרט, ואולי גם תציעו מקום לקנות את המחשב, כי אין לי שמץ של מושג על חנ…

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by idan-cohen,

Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box ASUS P5W DH Deluxe KINGSTON HYPERX 2048MB DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL CL 4-4-4-12 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII SAPPHIRE RADEON X1900XT 512MB VIVO PCI-E ENERMAX LIBERTY 500W THERMALTAKE BIGTYPHOON LG L1970HR 2ms DVI מארז או הAURORA החדש או ה P180 יש מה לשפר? להוסיף ? תודה.

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by pergola,

המחשב בעיקר למשחקים (גיימר) רואה גם הרבה סרטים וגם די הרבה באינטרנט 2000# מעבד: Intel Conroe E6600 2.4Ghz 4MB 1066MHz Dual Core 500# זיכרון: DDR2 677MHZ 1024MB 700# לוח אם: Gigabyte 945P-S3 1800# מסך: LG L1970HR 2ms DVI 100# רמקולים: 250# עכבר: 518MX 200# צורב: LG GSA-H10 DVDRW BLACK 150# מקלדת: Logitech Media Elite PS2 I USB Keyboard 450# כובן קשיח: 250GB 7200rpm 16MB Buffer SATAII 200# ספק כח: FSP 300W LGA775 24pin SATA 12cm THN 800# מארז: Gigabyte Aluminium 3D Aurora 570 Silver Blue Led 450# כרטיס מסך: 7300GT 256MB 7600# איך המחשב הזה..? *הכרטיס מסך חלש בגלל שלא רציתי לקנות משהו חזק שיעלה הרבה כי אני הולך בתחילת החופש לשדרג לכרטיס…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. צריך לקנות זוג מחשבים, זהים- אחד יהיה לגיבוי במקרה של תקלה בראשון. המחשב אמור להפעיל "גימיק" באירועים של צילומים עצמאיים של אורחים, תמונות וקבצי וידאו דרך מסך מגע. תקציב- סביב 1800-2000 לכל אחד, יקנה מחנות לוגיק - http://www.logicpc.co.il/heb/default.aspx - עדיפות למעבד אינטל, וכרטיס מסך מבוסס ATI. - עדיפות למארז כמה שיותר צר ודק, כי הוא הולך להיכנס לתוך "כוך" קטן במתקן. אשמח לתשובות עד צאת החג,לשם הזמנה מהירה. תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4 אלף. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידה ואכן יש צורך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה קלה ככל הניתן במידה ואכן יהיה שינוי משמעותי בביצועים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת מוסיקה בלבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ממש בתחילת הדרך. עוד לא נעול על תוכנה מסויימת. מניח שיעבוד עם Studio One. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד למשחקים. אין צורך לביצועים גרפיים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר …

23. Started by omer-m,

שלום יש לי דל לטיטוד 630 שהלך לו הדיסק הקשיח. (חדש! בן חודש!) הוא חזר היום מתיקון (אחרי 3 שבועות ראבק) והחליפו לו הרד דיסק. שאלתי: 1. איך אני יכול לדעת ששמו לי אותו דיסק כמו שהיה? היה לי דיסק של 7200 RPM איך אפשר לדעת שלא תקעו לי אחד 5400 RPM? 2. הדיסק עושה הרבה רעש באופן יחסי למה שהיה (3 שבועות, אב נראה לי), יש מה לעשות בנידון? הדיסק החדש הוא (לפי טיון אפ 2008) Hitachi HTS541612J95A00 תודה עומר

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לא חובה לחסוך אבל אם אפשר אז למה לא. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג כלל אלא אם כן יהיה פספוס רציני ללא חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה) - שימוש תדיר לגיימינג ולצפייה בסרטים. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? - לכלל המשחקים בשוק, שיפעיל את כולם באיכות הטובה ביותר שהתקציב מרשה. אם צריך לתת דגש אז שיפעיל את SC2 הכי טוב (ואני יודע שמדובר במשחק קל יחסית אז אל תתנו להערה זו חשיבות גדולה מדי). * לאילו הגדרות גרפיו…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by deloy40,

1. מה התקציב המקסימאלי?8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אבל לא לבזבז ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1500 עם זה באמת נחוץ אבל זה באמת הגג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כבד כשלוש חמש שעות ביום. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קרייסיס שלוש גי טי אי חמש ויטצר 3 וכנראה רוב המשחקים "הכבדים" שיצאו בשנים הקרובות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני אנסה להשיג מסך 1440P במחיר טוב עם לא כנראה מסך 1080P סט…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים