עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by DarkRise,

אוקי אז ככה מישהו יכול למצוא לי מחשב נייד טוב שיכול להריץ משחקים כגון World of warcraft וlineage ומספר משחקי mmorpg באזור ה2000~3000 שקל? אני צריך שיהיה לו כרטיס מסך טוב תודה מראש

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  2. שלום חברים, אשמח לעזרתכם בהרכבת מפרט למחשב משפחתי. כולל כל הציוד ההיקפי - מסך, רמקולים עם סאב, מצלמת רשת ומדפסת משולבת פקס (ניתן להוריד אותה ולהשתמש בתקציב של 3.2K) 1. מה התקציב המקסימאלי? 3600 או 3200 ללא מדפסת משולבת א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש משפחתי, משחקים ברמה בסיסית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לפי המסך שיוצע - אני מניח 1920X1080 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימ…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום. אני צריך להחליט בין ארבעת הצעות המחיר שאני מצרף בקובץ וורד על מחשב לצורכי שימוש משרדי בלבד- תוכנות אופיס, שיתוף קבצים ברשת משרדית קטנה, גלישה באינטרנט, הדפסה וכדומה. המחשב צריך להיות זול מכיוון שאני קונה חמישה כאלה... עיזרו לי לבחור תוך התיחסות לאמינות, מפרט ותמורה ביחס למחיר בתודה מראש, לירון [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח! א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשרות לחסוך תמיד עדיף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל משחקים החדשים !! BF3 CRYSIS3 PES 2013 ועוד.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  5. Started by pitex,

תקציב - 5500 שקל יש צורך ב מסך LCD מקלדת ועכבר. המחשב חייב להיות שקט! הוא מיועד ליישומים שוטפים, הקרנה של סרטים ומשחקים. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 993 צפיות
  6. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב שישמש אותי בעיקר ללימודים, וכתחליף למחשב Desktop בבית (אין צורך שיתאים למשחקים). אני מוכן להשקיע עד 5000 ש"ח (אפשר כמה מאות בודדות יותר אם זה שווה משהו) חשוב שיהיה נוח לעבוד איתו ישירות (מקלדת טובה בלי כל מיני צרופי מקשים כדי לעשות Home). לגבי גודל מסך אני לא יודע אבל בגלל שזה מחליף מחשב ביתי, כנראה שכדאי מסך 14" לפחות לא? מעדיף אותו לא מבריק (למרות שאני לא מוצא הרבה כאלה) ולגבי משקל - אני בכל אופן הולך איתן לאוניברסיטה אז עדיף שלא יהיה כבר במיוחד (למרות שאני מודע למגבלות) הסתכלתי על כמה מחשבים, בעיקר עניינו אותים הבאים (ברור שאני פתוח להצעות וכל מה שאני מראה פה זה סתם כדי לדעת חוות דעת) LG R410-K.AP18E 2.40GHz - http://www.tronics…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. התקציב שלי (של הדודה יותר נכון)- 3,500 ש"ח לגלישה באינטרנט, עבודות, וקצת משחקים. דרישה נוספת היא שיחזיק לאורך זמן- שלא יהיה צורך בשדרוג בשנתיים הקרובות. מדובר במשפחה עם שני ילדים בכיתות ה'-ו' שמשחקים במחשב מעט... לא במשחקים כבדים, אם כי אני משער שהם רק ישחקו יותר ויותר. אין צורך במסך או בהרכבה. מקלדת, עכבר ורמקולים (פשוטים ביותר)- כן נדרש. אני חושב בכוון של amd 64 3000+ venice core 939 msi K8N 1gb RAM GF 6200\6600 לא סגור בכלל- הכל נתון לשינויים... רצוי לכלול גם צורב DVD טוב (אני לא ממש מעודכן כפי ששמתם לב ) תודות נדב

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Leo101,

שלום אנשים אני צריך עזרה בהרכבת מפרט לשימוש כללי... דבר ראשון חשוב להגיד שבעתיד אני מתכנן להוסיף כרטיס מסך טוב ובכך להפוך אותו למחשב למשחקים. עכשיו מתחילה ההתלבטות.. אופציה ראשונה- לקחת את המחשב הנוכחי, לקנות רק מעבד, לוח אם, זיכרונות ודיסק קשיח... ולחסוך על כל השאר... הבעיה שהספק והמארז ג'נרי... אופציה שנייה- לקנות מחשב חדש כולל מארז וספק ובכך ל"הוריד" את שאר הרמה... המפרט שחשבתי עליו (בהנחה שזה רק חלקים-) amd 3800 dual core 2 giga byte 667 לוח אם - כבר הרבה זמן שאני לא מבין בהם אבל משהו בסביבות 400 חשוב כרטיס מסך מובנה כי יקח זמן עד שאני אקנה את הכרטיס הטוב... דיסק קשיח 250/300 ג'יגה... *אני גר ליד אשדוד ככה שנחמד מאוד אם המפרט יהיה מ-iqpc או ksp... הצעות…

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  9. שלום לכולם< חבר שלי מחפש ליקנות מחשב נייד ללימודים. הוא מתחיל לילמוד השנה, השימושים שלו הם בעיקר אינטרנט אופיס וסרטים ומוזיקה. הוא הולך לילמוד הנדסת חשמל ואני לא כול כך יודע אילו שימושים הוא צריך מבחינת תוכנות. )לדעתי לא משהו יותר מהמשתמש הרגיל) הוא מעוניין במחשב של DELL. תודה רבה לכולם על העזרה. אלדד כהן.

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  10. Started by kobiperez,

שלום אני מעוניין לחבר את המסך 32 FullHD למחשב שוכב (HTPC). השימושים העיקריים יהיו משחקים,סרטים גלישה באינטרנט וקצת עריכת סרטים. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקם,סרטים וקצת עריכת סרטים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?FullHD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? אני משחק הכל מהכל * לאילו הגדרות גרפיות המ…

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  11. Started by elad the master,

תודה ושיהיה המפרט הכי טוב שאפשר למצוא נכון להיום... ושיהיה מאזור המרכז (החנות). בבקשה מישהו..............................................

12. 1. מה התקציב? 4000 בלי חריגה (במזומן) 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)למשחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צורב דיוידי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? כן האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא ממש 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבד…

• 8 תגובות
    • 689 צפיות
  13. שלום לכולם , אני צריך המלצה לנייד לסטודנטית , עד 4200 ש"ח .. ושלא יהיה כבד מדי במשקל ;D (בכל זאת .. סטודנטית ) תודה רבה !!!! בעית תקציב , אני צריך משהו עד 3000 ש"ח ..

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by TheDiesel,

דיפדפתי בכתבות שבאתר וליקטטי את החלקים שאיתם אני רוצה לבנות מחשב אלו החלקים: לוחות אם -Z270 Taichi Extreme4 מעבד AMD Ryzen 7 1700 Pentium G4560 SOCKET Core i9 7900X כרטיסי מסך AMD, בעיקר RX 470 ו-RX 480 GeForce GTX 1060 מארז MasterCase Pro 3 תודה מחכה לתשובות כרטיסי מסך כרטיסי מסך

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by I7210I,

שלום היתה לי את הבעיה המתוארת פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=454250.0 ולאחר כמה פעמים שהכנסתי DOK עם WIN 7 איתחול ..והתחהל של התקנה (שהיא נעצרה בכך שבעצם לא ראיתי את הכוננים במחשב לאן להתקין את הWIN7)פתאום בבחירה בבוט הופיעה האפשרות לבחור הפעלת BOOT מהHDD ואז כל המחשב חזר לעצמו.. כרגע המחשב עובד לאחר הפעלה מהבוט ע"י בחירה של HDD השאלה האם הבעיה הזאת אמורה לחזור על עצמה כי זה מראה על כשל בין החיבור של הHDD למחשב או שלא...? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  16. Started by kisin,

אני רוצה לקנות את המחשב נייד של מיקרוסופט surface pro מישהו מכיר חנות שמוכרת את זה בארץ?

• 0 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכנות בעיקר, ואולי עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…

18. השאלה למעלה אני גם מעוניין בנייד שיהיה לו מסך כמה שיותר טוב לעינים למטרות של קריאה תודה לממליצים למינהם

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  19. 1. שלום לכולם . כאמור מפרט למשחקים בתקציב של 6.5-7K ללא חריגה. 2. מטרות המחשב? בעיקר משחקים (50%), שימוש כללי ואינטרנט (30%) וסרטים (20%) 3. ציוד היקפי? מסך בלבד. אני דיי נעול על המסך של DELL 2408 שעולה 2900 ש"ח ככה שזה משאיר פחות כסף למחשב עצמו אבל מקווה שעדיין זה מספיק. אבל עדיין, אם לדעתכם עלות המסך היא בזבוז משווע אז אפשרי להציע מסך אחר במקום. (אבל שיהיה גם איכותי) 4. קירור/עיצוב/שקט לא חשובים לי במיוחד. 5. לא עושה OC תודה

• 15 תגובות
    • 946 צפיות
  20. אני רוצה לקנות את המוצר הבא: http://www.dealextreme.com/p/34-54mm-express-to-usb-3-0-card-for-notebook-max-5-0-gpbs-50747 למשהו יש ניסיון עם כרטיסי הרחבה כאלו ל-express card ויודע אם הם עובדים כמו שצריך? (אני לא מדבר על מודם) אם למשהו יש כרטיס דומה, ויכול להגיד מה הביצועים זה אפילו יהיה עדיף

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. זה המפרט מגיבור.נט http://www.gibornet.co.il/ ANTEC SONATA-III 500W 805.00 GIGABYTE GA-P35-DS3R (S775) INTEL P35 SOUND LAN SATA 815.00 INTEL CORE 2 DU QUAD Q6600 2.4GHZ 1066MHZ 8MB 64BIT BOX 1558.00 OCZ OCZ2N800SR2GK 2GB (1GBX2) DDR2 800MHZ CL4 DUAL KIT 635.00 LEADTEK PX8800 GTS TDH GEFORCE 8800GTS 640MB DUAL DVI PCI-E 2092.00 W.D WD3200AAKS 320GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER 439.00 ASUS DVDRW X18 DRW-1814BLT DUAL LAYER LIHGTSCRIBE SATA BLACK 249.00 THERMALTAKE BIG TYPHOON 120 VX CL-P0310 266.00 הרכבת מחשב חדש 120.00 ¤ סה''כ 6979.00 כמה דברים שאני לא סגור עליהם: לא סגור על הלוח אם, האם לקחת משהו יותר זול ולחסוך 200 ש"ח? לא סגור על הקיר…

22. היי לכולם, מכיוון שהרבה זמן לא עסקתי בענייני מחשב נייד ולא עקבתי אחרי דגמים חדשים, אלא בעיקר קבלתי מחשבים מהמקום עבודה, אז אני די עובד עצות בנוגע לבחירת מחשב נייד חדש (עקב מעבר מקום עבודה). עד עכשיו היה לי HP PROBOOK 6470 עם מעבד I5 ו 8 גיגה זכרון, הארד דיסק 128GB SSD ועוד הארד דיסק רגיל 500GB. זה פחות או יותר הספיק לי לצורך העבודה והמטרות. עכשיו כמו שאמרתי אני מחפש מחשב חדש. * מטרות המחשב? הרצת הרבה מכונות וירטואליות לצורך הדמית סביבת שרתים (VMWARE) תכנות C++ ב VS2012, הרצת סימולטורי תקשורת ווירטואליזציה למיניהם (GNS3, CISCO UCS, NEXUS וכו). * גודל המסך? 13-14" * רזולוציית המסך? מעדיף רזולוציה FHD, מה שיש לי עכשיו לא מספיק טוב ואני נאלץ לחבר אותו מסך גדול עם רזולוציה גדו…

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by avielq5w,

מגיע ללא זיכרונות - תומך עד 32GB. מגיע ללא דיסק אחסון אני חושב להעביר אליו מהמחשב המזדקן שלי את HDD+SDD לקנות לו עוד 16 DDR4 מתכוון לחבר אותו למסך עם רזולוציה מקס' של FHD ולהריץ עליו משחקים+צפייה בסרטים נראה לכם שאפשר להשיג במחיר הזה משהו יותר משתלם? https://www.geekbuying.com/item/VORKE-V6-Intel-Core-i7-6700HQ-MINI-PC-386270.html

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  24. Started by cobara,

[pre] Intel® Core 2 Duo 1.83GHz T5550 667MHz Intel Crestline GM965 + ICH8M 2 G DDR II 800MHz Intel x3100 15.4 1280x800 TFT LCD Glare Type 2.5 HDD SATA 250GB DVD-RW Super Multi IEEE 1394, PCI Express Card Bus Type II, Headphone-out, Mic-in, Line-in, CRT, 4 USB Ports (V2.0), S-Video out, RJ-11, RJ-45, Card reader SD/MMC/MS/MS Pro Ethernet 10/100 Base T on Board GIGABYTE Pro/Wireless 54Mbps HD Audio, Two stereo Speakers with Internal Mic 6 Cell Li-Lon Battery Up to 2.5 hrs 2.7Kg (With Odd & HDD & Battery) שנה אחריות מעבדה, שנה למטען ולסוללה! מחיר : 3000שקל תודה [/pre]

• 8 תגובות
    • 880 צפיות
  25. יש את כל הציוד ההיקפי לפני שעזבתי את הבית דאגתי לטפח את המחשבים התקציב הוא כ 2000 שקלים (ניתן לסתות לכאן ולכאן) (BTW, אפשר להוציא מחשב יותר זול מ 2K? כמובן לא סלרון ודברים כאלה..) כאמור, המחשב ישמש בעיקר לגלישה, הורדות, סרטים מוסיקה וצריבות (מה כבר זוג הורים בני 50 עושים עם מחשב?) הערות: לקחת בחשבון לנסות לבנות מפרט לטווח ארוך מאוד.. אני לא יכול לעלות בראשי עוד הערות לבניית מחשב לזוג הורים.. עריכה: הנה מצאתי משהו: חיבורי USB קדמיים 8) אתכם התודה אענה מידי על שאלות נוספות

• 29 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.