עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, התחלתי השנה תואר בעיצוב פנים. נדרש ממני לרכוש לפטופ חזק במיוחד שיחזיק את כלל תוכנות העיצוב למיניהם בקלות ( אוטוקאד, רייו, פוטושופ..ועוד תוכנות קצת יותר כבדות) *מטרות המחשב? עבודות עיצוב לתואר ראשון. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?15.6 אינץ, אני לא יודעת מה ההבדל בין מבריק למאט, מה שיותר מתאים לעיצוב.. * משקל רצוי? 3 ק"ג +- * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משהו שהוא לא סטנדרטי.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? 4xusb3.0, vga, hdmi, mini display port, thunderbolt * כונן אופטי? אופציה נחמדה, שוב לא חובה. *הכי חשוב הוא כרטיס מסך הגרפי שיהיה מעל 700. (מומלץ בסביבות 760-770) *זיכרון? מעל 8 . * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL, 3 שנים אחריות ( לא מאק כי…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by barsese,

היי, אשמח לדעתכם (האפריורית, כמובן). http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=859575 השימוש הוא בעיקר לאינטרנט, סרטים (לאו דווקא hd) ותכנות של פרויקטים לא גדולים במיוחד ולא גראפיים במיוחד. כרגע יש לי latitude e5500 dual core t9400, הוא מחפש מצוין אבל חי כבר יותר מ-5 שנים.. בנוסף, אוכל לקנות את הסמסונג ב2200 (נראה שזה אחלה מחיר). האם, ביחס למצבי הנוכחי, זו השקעה כדאית? (או האם בכלל אשפר את מצבי) תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ShuBy,

כרגע אני מתלבט ביו שתי מחשבים : 1) http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23830 2) http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23927 שניהם באותו טווח מחיר אבל השוני הגדול הוא במעבד ובזכרון וגם בגודל המסך הכרטיס מסך זהה והשוני במהירות הקשיח לא כזה משמעותי בשבילי ולגבי SSD הבנתי שאפשר להוסיף בדל עם מתאם מיוחד במקום הצורב לגבי סוללה וכל עניין איכות הבנייה והחומרים אני לא מבין ואני אשמח אם תגידו לי מה שאת הדל אני יכול להשיג ב - KSP אז אם יהיה בלאק פרידיי יהיה אפילו זול יותר תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  4. Started by sgt_flippy,

דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 4820K 3.7Ghz 10MB L3 Cache s2011 - Box 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus P9X79 s2011 Core i7, Intel X79, DDR3 1866Mhz, 3xPCI-E 1 זכרונות: זיכרון למחשב Corsair 4x4GB DDR3 1600Mhz Vengeance Dual Channel CL9-9-9-24 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Asus GTX650 2GB GDDR5 DX11 VGA DVI HDMI PCI-E 1 כונני SSD: כונן קשיח Corsair Force LS CSSD-F120GBLS-BK 120GB SSD Sata III MLC Retail 1 ספקי כוח: ספק כח SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET (Oem) 1 מארזים: מארז Sharkoon MS120 Black Micro-ATX Case (No PSU) 1 מחיר החבילה: 5585 שקל עמוד מוצר…

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  5. Started by shuky19,

היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותי ליום יום וגם לפיתוח תוכנה. בגדול אני מעוניין במעבד חדש (i5 או i7) יחסית מהיר (2.3GHZ לפחות) לא חובה כרטיס מסך איכותי. כונן קשיח: SSD Hybrid גודל מסך בין 13'' ל14'' בנוסף מצאתי מחשב ואשמח לקבל חוות דעת עליו (הוא יחסית זול ולא ברור לי למה) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=853516 אשמח לעזרה בנושא תודה מראש, שוקי.

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  6. Started by shmulike,

יש לי את המחשב samsung ativ 4 np470r5e. לרוב אני משתמש בו בבית תקנו אותי אם אני טועה אבל עדיף להוציא את הסוללה של המחשבים הניידים ולחבר אותם ישירות לחשמל וכך לשמור על הסוללה אבל בדגם הזה הסוללה לא נשלפת באופן רגיל. מישהו יודע איפה היא נמצאת?

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  7. היי , מעוניין לקנות מחשב לתכנות גרפיות כבדות , התקציב מוגבל ל3500 ש"ח , חייב להיות בישראל ועם אחריות (עדיף3 שנים) תודה!!!

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  8. Started by jonathanh,

שלום רב, הייתי שמח לשמוע דעות על המחשב הנ"ל. נראה לי שהביצועים לעומת המחיר טובים. מאוד חשוב לי המשקל. האם יש דעות לגביו או אלטרנטיבות אחרות? http://ksp.co.il/?uin=20018 תודה יונתן

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  9. Started by ramtsi,

[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 70%, align: right]- מחיר המפרט 6100. - שימוש למשחקי מחשב וסימולטורים - אין צורך בציוד היקפי - שקט לא כלכך חשוב. - מתוכנן OC קל. - אין צורך במערכת הפעלה. - נקנה באייבורי - אין בקשות מיוחדות. - מתוכננים שדרוגים בעתיד. [/TD] [/TR] [/TABLE] מעבד: i5 4670k box לוח אם: asus z87 k מאוורר: zalman cnps10x optima ספק כח: seasonic ss 650 rt + 80 gold כרטיס מסך: asus nvidia gtx760 oc dc2 2 gb ddr5 זכרונות: corsair 2X4Gb ddr3 1600Mhz מארז: thermaltake commander gs-III מסך: dell 23" led ips 8ms 1:2000000

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  10. Started by Ron6,

QUAD CORE 6600 2.4GHz Gigabyte ga p35 ds3l Corsair 2GB GT 240 (* בן שנתיים, החליף 8800GT שנשרף ): ) Antec Sonata 3+ Earthwatts 500W (מארז+ספק, אל תשאלו אותי איך הספק מחזיק שש שנים כבר). WD 500GB מיושן, כבר לא זוכר את הדגם הספציפי. דיסק+רשיון מקורי של XP home edition להערכתי אין פה כלום, במיוחד לאור גיל הרכיבים (למרות שכולם מתפקדים בסדר גמור עדיין), מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום לצורך הלימודים שלי אני מעוניין להתקין האקינטוש. מסיבות כאלה ואחרות החלטתי ללכת בסופו של דבר על אקטינטוש ולא לקנות MAC רציתי לדעת איזה דגם הכי יתאים לי? חשוב מאוד שהמחשב הוא לצורך עריכה גרפית. תקציב עד 7אלף שקל. אשמח מאוד מאוד לעזרה אם אפשר ללכת על יותר כיון של DELL ו ASUS

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by y_a_n_i_k,

היי, אני לא מחפש מפרט להרכיב. אני מחפש דגמי מחשב של לנובו/HP/DELL וכו' שביציאות שלו יהיו 2 COMים מובנים. אשמח להפניות אם מישהו מכיר. רב תודות!

• 30 תגובות
    • 3.7k צפיות
  13. Started by captaincaveman,

היי, I3 530 2GB 1333 500GB HD צורב LG כלשהו מארז ELITE של COOLERMASTER מסך LCD 17" של ACER AL1717 תודה! עריכה: לוח האם הוא GIGABYTE H55M-S2H

14. Started by Ran Ventura,

היי, הייתי רוצה לדעת כמה אפשר לדרוש על המפרט הבא: מעבד intel e8400 זכרון 4GB הארד דיסק 500GB כרטיס מסך Radeon HD4850 מארז CoolerMaster Centurion 532 צורב DVD LG

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Legendre,

האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: KSP, Ivory, TMS (לא חובה אם יש מקום טוב יותר, עדיפות גבוהה לKSP ולכל רשת שקיימת בגוש דן) מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?):מהארץ מתי מתוכננת הרכישה: יום חמישי!!! תקציב:עד 5000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה:300 יד ראשונה\שניה:ראשונה זמן אחריות רצוי:3 שנים חברת המחשב הניד המועדפת: DELL (למרות שבת-תכלס מה שחשוב זה הדגם ולא המותג) מערכת הפעלה מועדפת: WIN 7 אבל עזבו אני אתקין לבד (אל תכלילו בתקציב!) גודל כונן קשיח מועדף: לא פחות מ250 ג'יגה, אם יותר- יותר טוב משקל הנייד המועדף: אני בחור חזק גודל הצג: 15.6 זמן סוללה רצוי: עדיפות גבוהה לזמן סוללה גבוה - הולך להתנייד יחסית הרבה איתו צבע המחשב הרצוי: לא חש…

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by shuky19,
    • 0 תגובות
    • 629 צפיות
  17. Started by shuky19,

היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותי ליום יום וגם לפיתוח תוכנה. בגדול אני מעוניין במעבד חדש (i5 או i7) יחסית מהיר (2.3GHZ לפחות) לא חובה כרטיס מסך איכותי. כונן קשיח: SSD Hybrid גודל מסך בין 13'' ל14'' בנוסף מצאתי מחשב ואשמח לקבל חוות דעת עליו (הוא יחסית זול ולא ברור לי למה) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=853516 אשמח לעזרה בנושא תודה מראש, שוקי.

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  18. Started by roi.vahab,

שלום לכולם , מבקש המלצה למפרט מחשב למשחקים "כבדים" כגון Call of Duty Ghosts וכו' .המפרט צריך לכלול : כרטיס מסך (nvidia ) +לוח אם +זיכרונות. כרגע יש לי את החלקים הבאים : מסך philips 239CL כרטיס מסך nvidia 295 gtx מארז ANTEC p180 ספק כוח thermaltake toughpower 750W את המסך ,מארז וספק כוח אני אשאיר (במידה ותמליצו אחרת). לא מוגבל תקציבית -אני בעד יחס עלות מול תועלות תודה מראש .

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  19. היי, אני מחפש מחשב חדש לעבודות אודיו שכוללות הקלטה, ועריכה של הרבה ערוצים ושימוש נרחב בפלאגינים. חקרתי קצת והגעתי למפרט הבא: Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray, יחידות 1 ₪863 Arctic Cooling Fan 12 PWM 120mm , יחידות 1 ₪45 מאוור Cooler Master Geminii S Socket AMD 775 I3 I5 I7 , יחידות 1 ₪184 Western Digital 500GB 7200RPM 16MB Sata3 WD5000AAKX Caviar Blue, יחידות 1 ₪270 הרכבת מחשב כולל בדיקות מאמץ למזמינים מחשב מעל 3000 ש"חו לחברי הפורומים , יחידות 1 ₪50 Gigabyte GA-Z68XP-UD3 Z68 Chipset HDMI + FireWire, יחידות 1 ₪418 G.Skill RipJaws-X 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1600Mhz CL9 F3-12800CL9D-8GBXL, יחידות 1 ₪400 ENERMAX OSTROG ECA3250 Blue Front USB3 + Ene…

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  20. Started by doris,

היי היי, עלמה במצוקה. כאן סטודנטית שנה א' לקולנוע עם הבנה בסיסית מינוס במחשבים, הלפ. התקציב הוא עד סביבות ה 4,500 מטרות המחשב? עריכה, כנראה על תוכנת Avid, מעבר לזה המחשב משמש אותי לאינטרנט, לראות סרטים, ותוכנות מישרדיות בסיסיות גודל המסך? 15.6 ומעלה לא באמת יודעת מה ההבדל בין מבריק למט בפועל אבל אם אין הבדל תקציבי אז מט נשמע לי יותר הגיוני רזולוציית המסך? כמה שיותר טובה כמובן דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא נראה לי משקל רצוי? פחות קריטי, הוא לא יזוז כל כך הרבה (לא לוקחת אותו איתי ללימודים), הייתה התלבטות גדולה (ועדיין) לבחירה בין נייד לנייח אבל אני ממש לא מצליחה להגיע למפרט דומה בנייח שכולל בתקציב שלי גם מסך (אם יש הארות על ההבדלים בין נייד לנייח במקרה…

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  21. Started by Legendre,

הסתכלתי על המחשב הזה - http://ksp.co.il/?uin=19812 ועל פניו הוא נראה ממש טוב מבחינת הכל (חוץ מחיי סוללה אבל זה צפוי ממחשב נייד חזק). הוא ממש חדש ואין עליו כמעט ביקורות אבל יש ביקורות די טובות על הקודם שלו בסדרה. הייתי רוצה לדעת אם לדעתכם המחשב הזה שווה קנייה? תודה!

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  22. Started by Bentel,

מיועד לילד בן 10 קישור

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  23. Started by nazgull,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בחנות שניידר מחשבים: http://www.pc365.co.il/ רציתי לדעת מה דעתכם על החנות, האם כדי לקנות שם?( אטרקטיבי לי מבחינת תשלומים+קרדיט) איך היחס וכו?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום חברים, אני מעוניין לבנות מחשב mini itx פעם ראשונה שאני עושה זאת , המטרה: מחשב קומפקטי בגודל אשר יבצע בעיקר מטלות עריכת תמונות RAW בתוכנות כגון CS6 ועריכת סרטי וידאו HD אחרי חפירה ארוכה בפורמים הגעתי למפרט מחשב שאני חושב שהוא בהחלט יבצע את המטלה. יחד עם זאת מכיוון שאני עושה זאת פעם ראשונה אני מבקש להתייעץ אתכם , אוליי כיוונתי גבוה/נמוך במפרט שבחרתי, להלן המפרט: [TABLE=width: 745] [TR] [TD=align: left]Mini-ITX PC Case[/TD] [TD=align: left]Bitfenix Prodigy Red Mini-ITX[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]motherbord[/TD] [TD=align: left]ASRock's Z77E-ITX Mini-ITX (LGA 1155)[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]cpu[/TD] [TD=align: left]intel Core i5-3570K ( LGA1155 )[/TD] [/T…

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  25. שלום, הלך לי המחשב הקודם - Amd 3000 עם 1gb ram (כן עוד קיימים מחשבים כאלו). ואני צריך מחשב שיחליף אותו . כל התפקיד שלו זה בסך הכל אופיס ואינטרנט (כלומר אין שום דרישה מהמחשב), אם אפשר רצוי שיהיה שקט. למשחקים ודברים כבדים יש לי מחשבים אחרים בבית... אשמח לחוות דעת עבור המחשב הבא: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11597 (קונה מאייבורי כנראה בכל מקרה, אז הצעות ממקומות אחרים פחות רלוונטים) בחוות דעת אני מתכוון: 1. האם יש בעייה עם הספק כח / לוח אם . 2. האם שווה לשקיע עוד כמה מאות בשביל לקבל מחשב משמעותית יותר חזק (למשל עוד 200 בשביל 8gb זכרון). ואין צורך ב SSD. תודה

• 1 תגובה
    • 925 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.