עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by captaincaveman,

היי, I3 530 2GB 1333 500GB HD צורב LG כלשהו מארז ELITE של COOLERMASTER מסך LCD 17" של ACER AL1717 תודה! עריכה: לוח האם הוא GIGABYTE H55M-S2H

2. Started by Ran Ventura,

היי, הייתי רוצה לדעת כמה אפשר לדרוש על המפרט הבא: מעבד intel e8400 זכרון 4GB הארד דיסק 500GB כרטיס מסך Radeon HD4850 מארז CoolerMaster Centurion 532 צורב DVD LG

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Legendre,

האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: KSP, Ivory, TMS (לא חובה אם יש מקום טוב יותר, עדיפות גבוהה לKSP ולכל רשת שקיימת בגוש דן) מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?):מהארץ מתי מתוכננת הרכישה: יום חמישי!!! תקציב:עד 5000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה:300 יד ראשונה\שניה:ראשונה זמן אחריות רצוי:3 שנים חברת המחשב הניד המועדפת: DELL (למרות שבת-תכלס מה שחשוב זה הדגם ולא המותג) מערכת הפעלה מועדפת: WIN 7 אבל עזבו אני אתקין לבד (אל תכלילו בתקציב!) גודל כונן קשיח מועדף: לא פחות מ250 ג'יגה, אם יותר- יותר טוב משקל הנייד המועדף: אני בחור חזק גודל הצג: 15.6 זמן סוללה רצוי: עדיפות גבוהה לזמן סוללה גבוה - הולך להתנייד יחסית הרבה איתו צבע המחשב הרצוי: לא חש…

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by shuky19,
    • 0 תגובות
    • 625 צפיות
  5. Started by shuky19,

היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותי ליום יום וגם לפיתוח תוכנה. בגדול אני מעוניין במעבד חדש (i5 או i7) יחסית מהיר (2.3GHZ לפחות) לא חובה כרטיס מסך איכותי. כונן קשיח: SSD Hybrid גודל מסך בין 13'' ל14'' בנוסף מצאתי מחשב ואשמח לקבל חוות דעת עליו (הוא יחסית זול ולא ברור לי למה) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=853516 אשמח לעזרה בנושא תודה מראש, שוקי.

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  6. Started by roi.vahab,

שלום לכולם , מבקש המלצה למפרט מחשב למשחקים "כבדים" כגון Call of Duty Ghosts וכו' .המפרט צריך לכלול : כרטיס מסך (nvidia ) +לוח אם +זיכרונות. כרגע יש לי את החלקים הבאים : מסך philips 239CL כרטיס מסך nvidia 295 gtx מארז ANTEC p180 ספק כוח thermaltake toughpower 750W את המסך ,מארז וספק כוח אני אשאיר (במידה ותמליצו אחרת). לא מוגבל תקציבית -אני בעד יחס עלות מול תועלות תודה מראש .

• 3 תגובות
    • 985 צפיות
  7. היי, אני מחפש מחשב חדש לעבודות אודיו שכוללות הקלטה, ועריכה של הרבה ערוצים ושימוש נרחב בפלאגינים. חקרתי קצת והגעתי למפרט הבא: Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray, יחידות 1 ₪863 Arctic Cooling Fan 12 PWM 120mm , יחידות 1 ₪45 מאוור Cooler Master Geminii S Socket AMD 775 I3 I5 I7 , יחידות 1 ₪184 Western Digital 500GB 7200RPM 16MB Sata3 WD5000AAKX Caviar Blue, יחידות 1 ₪270 הרכבת מחשב כולל בדיקות מאמץ למזמינים מחשב מעל 3000 ש"חו לחברי הפורומים , יחידות 1 ₪50 Gigabyte GA-Z68XP-UD3 Z68 Chipset HDMI + FireWire, יחידות 1 ₪418 G.Skill RipJaws-X 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1600Mhz CL9 F3-12800CL9D-8GBXL, יחידות 1 ₪400 ENERMAX OSTROG ECA3250 Blue Front USB3 + Ene…

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  8. Started by doris,

היי היי, עלמה במצוקה. כאן סטודנטית שנה א' לקולנוע עם הבנה בסיסית מינוס במחשבים, הלפ. התקציב הוא עד סביבות ה 4,500 מטרות המחשב? עריכה, כנראה על תוכנת Avid, מעבר לזה המחשב משמש אותי לאינטרנט, לראות סרטים, ותוכנות מישרדיות בסיסיות גודל המסך? 15.6 ומעלה לא באמת יודעת מה ההבדל בין מבריק למט בפועל אבל אם אין הבדל תקציבי אז מט נשמע לי יותר הגיוני רזולוציית המסך? כמה שיותר טובה כמובן דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא נראה לי משקל רצוי? פחות קריטי, הוא לא יזוז כל כך הרבה (לא לוקחת אותו איתי ללימודים), הייתה התלבטות גדולה (ועדיין) לבחירה בין נייד לנייח אבל אני ממש לא מצליחה להגיע למפרט דומה בנייח שכולל בתקציב שלי גם מסך (אם יש הארות על ההבדלים בין נייד לנייח במקרה…

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  9. Started by Legendre,

הסתכלתי על המחשב הזה - http://ksp.co.il/?uin=19812 ועל פניו הוא נראה ממש טוב מבחינת הכל (חוץ מחיי סוללה אבל זה צפוי ממחשב נייד חזק). הוא ממש חדש ואין עליו כמעט ביקורות אבל יש ביקורות די טובות על הקודם שלו בסדרה. הייתי רוצה לדעת אם לדעתכם המחשב הזה שווה קנייה? תודה!

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  10. Started by Bentel,

מיועד לילד בן 10 קישור

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  11. Started by nazgull,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בחנות שניידר מחשבים: http://www.pc365.co.il/ רציתי לדעת מה דעתכם על החנות, האם כדי לקנות שם?( אטרקטיבי לי מבחינת תשלומים+קרדיט) איך היחס וכו?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום חברים, אני מעוניין לבנות מחשב mini itx פעם ראשונה שאני עושה זאת , המטרה: מחשב קומפקטי בגודל אשר יבצע בעיקר מטלות עריכת תמונות RAW בתוכנות כגון CS6 ועריכת סרטי וידאו HD אחרי חפירה ארוכה בפורמים הגעתי למפרט מחשב שאני חושב שהוא בהחלט יבצע את המטלה. יחד עם זאת מכיוון שאני עושה זאת פעם ראשונה אני מבקש להתייעץ אתכם , אוליי כיוונתי גבוה/נמוך במפרט שבחרתי, להלן המפרט: [TABLE=width: 745] [TR] [TD=align: left]Mini-ITX PC Case[/TD] [TD=align: left]Bitfenix Prodigy Red Mini-ITX[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]motherbord[/TD] [TD=align: left]ASRock's Z77E-ITX Mini-ITX (LGA 1155)[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]cpu[/TD] [TD=align: left]intel Core i5-3570K ( LGA1155 )[/TD] [/T…

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  13. שלום, הלך לי המחשב הקודם - Amd 3000 עם 1gb ram (כן עוד קיימים מחשבים כאלו). ואני צריך מחשב שיחליף אותו . כל התפקיד שלו זה בסך הכל אופיס ואינטרנט (כלומר אין שום דרישה מהמחשב), אם אפשר רצוי שיהיה שקט. למשחקים ודברים כבדים יש לי מחשבים אחרים בבית... אשמח לחוות דעת עבור המחשב הבא: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11597 (קונה מאייבורי כנראה בכל מקרה, אז הצעות ממקומות אחרים פחות רלוונטים) בחוות דעת אני מתכוון: 1. האם יש בעייה עם הספק כח / לוח אם . 2. האם שווה לשקיע עוד כמה מאות בשביל לקבל מחשב משמעותית יותר חזק (למשל עוד 200 בשביל 8gb זכרון). ואין צורך ב SSD. תודה

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  14. Started by roi.vahab,

ANTECp180 thermaltake toughpower 750W philips 239CL Intel Core i 7 4770K Has wel l 3.5Ghz 8M B L3 Cache s 1150 Gigaby te GA -Z87M -D3H LGA 1150, Intel Z87, DDR3 Gigaby te GTX 780 3GB GDDR5 DX 11 2x DV I HDM I DP PCI-E חסר לי מאוורר שקט שקט למעבד וזיכרונות

15. Started by KingOfSpades,

היי, מעוניין במפרט למחשב גיימינג בינוני-כבד. עובד מול תוכונות מסדי נתונים ( הולדם מנג'ר 2 למי שמכיר). דגש על יציבות המערכת, היות והתוכנה יחסית כבדה. תודה מראש! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חובה,אפשר לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה מול DB א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, NFS, CALL OF DUTY וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך ש…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Gritzman,

ביצעתי עדכון לביוס מהתוכנה שמספקת סמסונג העדכון בוצע נכתב שהצליח ואז המחשב הופעל מחדש אוטומטית, אך עכשיו מהבהב המסך ולא ניתן לעשות כלום חוץ מלהיכנס למסך של הביוס בלחיצה על F2. הנייד הוא Samsung NP-E3520. מה ניתן לעשות?

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  17. היי, המחשב יחובר למסך שעובד ברזולוציה של 1920X1200 אין צורך בשום ציוד היקפי. כמו כן, על המפרט לכלול רק לוח, מעבד, זיכרון, ספק, כרטיס מסך ומארז. אין צורך בכוננים קשיחים/אופטיים או כל חומרה אחרת. כמו כן, אין שום כוונה לבצע OC. אין חובה לנצל את כל התקציב.

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  18. Started by yortem,

קודם כל, אהלן, אני חדש פה... אני מתכנן לקנות מחשב חדש בתקציב של 4000 שקל (אפשר לחרוג, אבל עדיף לא). שיתאים למשחקי מחשב כמו battlefield החדש בגרפיקה הכי גבוהה ומשחקים נוספים חדשים. התכנון הוא לקנות טלוויזיה ולחבר כדי שאוכל לצפות בסרטים או לשחק במחשב שאני רואה את מה שיש במחשב בטלוויזיה. אם יש לזה השלכות בחלק מהרכיבים אני אשמח לדעת. תודה התשובות מהשאלון שבנעוץ באופן שיהיה נוח לקרוא: התקציב הוא 4500, אך ניתן לחרוג במעט אך עדיף לחסוך דווקא. העיקר שיהיה שווה את זה. השימוש הוא למשחקים כבדים וחדשים ברזולוציה וגרפיקה גבוהה + שימוש במחשב לתוכנות גרפיקה + צפייה בתכני HD. משחקים לדוגמא: mortal kombat החדש, battlefield החדש וכו'... ציוד הקיפי: מקלדת ועכבר אלחוטיים על מנת שיתאימו למשחק…

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by Bentel,

. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן אופטי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא אי…

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  20. שלום ותודה רבה מראש הגיע הזמן למחשב חדש, להלן הפרטים: אתחיל בזה שיש לי מארז cm690ii וצורב מהמחשב הנוכחי כך שנראה לי מיותר לקנות מארז וצורב. המחשב ישמש למשחקים וגם לשימוש משרדי יומיומי. כמו כן יש ברשותי גם מסך וציוד היקפי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שלא הכרחי אז לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, יומיומי, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קשה לי לענות, בגדול מגוון -מהי הרזולוציה …

21. Started by MeniAdam,

היי כולם זה מפרט שבניתי עבור מחשב משרדי עד למחיר 1300ש"ח. השימוש הוא בחבילת האופיס בלבד. והעברת קבצים לכן הלוח אם עם USB3. ורציתי לשמוע את דעתכם עליו. אם יש משהו לשפר או להחליף במחיר הזה. תודה [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]קטגוריות[/TD] [TD=width: 35%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Ivy Bridge Dual-Core Pentium G2030 3.0Ghz 3MB Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪257[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W[/TD] [TD=width: 10%, align: …

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  22. Started by Sapir.benlevi,

היי חברים, התחלתי ללמוד עיצוב פנים ונדרש ממני לרכוש לפטופ חזק במיוחד שיחזיק לי בקלות את התוכנות עיצוב (אוטוקאד, פוטושופ, ריינו וכו..) ל4 שנים הבאות!! המלצת המרצה שלי זכרון מעל 8!! ומעבד חזק !!הדגש החשוב ביותר הןא הכרויב הגרפי של המחשב.., (מעל 700) אני רוצה מחשב של חברת dell.15.6 אינץ׳.התקציב שלי עד 6 וחצי אלף... אשמח לעזרתכם הדחופה ביותר!!!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  23. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב בימים הקרובים בארה"ב (רוצה להזמין לבאינטרנט ולשלוח למישהו בארה"ב) מה אני מחפש: אני סטודנט לתכנות, קצת גיימר בזמני החופשי. אז אני רוצה מחשב חזק (עדיף מעבד haswell בכיוון i7) עם כרטיס גרפי כמה שיותר חזק. אני עורך מוסיקה ומשתמש הרבה בפוטושופ אז חשוב לי מסך איכותי (אני רוצה 15 אינץ'). אני צריך עצה גם בנוגע לאחריות אם אני קונה מחשב בארה"ב. בקיצור! אני צריך את עצתכם! חשבתי אולי על HP envy j000 עם ה nvidia gt 470M תודה לכולם ואני מקווה שאני אמצא עזרה ומהר! - - - תגובה אוחדה: - - - שכחתי לציין מחיר... 800-1000 דולר. תודה

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  24. Started by oded6188,

טוב, אז אחרי ניסיון כושל עם Zenbook http://hwzone.co.il/community/threads/536174-Asus-Zenbook-%D7%90%D7%9B%D7%96%D7%91%D7%94-%D7%A7%D7%A9%D7%94?p=4814903#post4814903 מבקש עצתכם בבחירת Ultrabook למטרת לימודים הכי חשוב - שיהיה קל, ושלא אצטרך להטעין אותו פעמיים ביום במהלך הלימודים מסך 13.3 - לא טאצ' (מסכי טאצ' מבריקים ומעצבנים... וגם מי צריך את הטאצ' הזה בכלל?!...) i5/i7 אפשר לחרוג מהתקציב, אבל ממש טיפה תודה

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  25. יש לי מחשב נייד מדגם G62-b50SJ של HP (נקנה לפני שנתיים). שבוע שעבר המסך החליט לפתוח בשביתה והוא פשוט לא נדלק. רק אחרי שמבצעים הרבה פעמים כיבוי והדלקה מחדש של המחשב הוא עובד (מספר אקראי, לא קבוע). כאשר מחברים את המחשב למסך חיצוני, הכל עובד רגיל. בדיקות שעשיתי (ולא עזרו): - פתחתי את המחשב וניסיתי לבדוק אם החיבור למסך רופף או משהו בסגנון, אבל לא מצאתי משהו בעייתי בחיבורים. - חיברתי לו מסך חדש (של מחשב נייד), והמסך החדש גם לא עבד. - החלפתי כבל VIDEO לכבל חדש, והמסך עדין לא נדלק. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים