ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,341 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש עד 6000 ש"ח לשימוש כללי. אני מחפש מחשב עם מסך מגע ברזולוציית Full HD ומעבד Haswell החדש. מצאתי שני דגמים שעונים על הדרישות ואני מתלבט לגביהם: Dell inspiron 15 7537 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=24047 או Asus N550JV http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23327 על איזה מחשב הייתם ממליצים מבחינת המפרט? אשמח לשמוע גם את הסיבה האם יש בכלל טעם לחכות לדגמים חדשים יותר שיגיעו לארץ?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב נייד, השימוש שלו יהיה עיצוב בחבילת cs של adobe ולעיתים רחוקות אולי במשחקים. הדרישות שלי הן: כונן אופטי דיסק קשיח 750 7200RPM כרטיס מסך טוב שיהיה כמה שיותר קל שיתחמם כמה שפחות 8GB זיכרון לפחות אם אפשר אז שיכלול SSD (לא חובה) מקלדת מלאה (מומלץ) האם יש חברות שעדיף להתרחק מהן? ואיך המחשבים האלה? http://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?productid=210651 שדרוג hd וזיכרון תוספת של 300 ש"ח http://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?productid=210621 החלפת hd ל7200RPM 750 GB ללא תוספת תשלום http://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?productid=210198 שדרוג hd וזיכרון תוספת של 300 ש"ח http://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?productid=210904 שדרוג hd וזיכרון תוספת…
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי מחפש מפרט, חשוב לו שתהיה יציאת HDMI ונפח של 300GB מעבר לזה אין דרישות מיוחדות. חשוב להשתדל לרדת כמה שאפשר התקציב, הוא מחפש את המחשב הזול ביותר שעונה על הדרישות. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) צפייה בסרטים, פייסבוק וכו' * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? סטנדרטי * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לt…
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אהלן, אני סטודנט שנה א'. אני צריך מחשב שיהיה גם נוח כמחשב ראשי בבית וגם כמחשב נייד באוניברסיטה. אני דיי בלבטים בין dell vostro 3360 לבין asus 402ca (יש עליו ביקורות איפשהו?) מה שאני מגדיר כחשוב זה שילוב של מפרט, גודל מסך וניידות. כמו כן משהו אחרון, מישהו קנה פה מחנות נייד נייד? האם מומלץ? אשמח לעזרתכם, * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? 13.3 - 14 עדיף 14 האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). רגיל * משקל רצוי? 1.8 קילו גרם מקסימום - אני ממש רגיש לנושא * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) רגיל לקטגוריה.. שיחזיק לפחו…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. המחשב דרוש למשחקים (בעיקר אסטרטגיה כמו ROMA 2,CIV5) אך גם למשחקי יריות(BF4). 2. המחיר המקסימלי הוא כ7000 ש"ח אך כולל מסך טוב(אין לי מסך המחשב הקודם הוא לפטופ). 3. מומלץ שקט מאד,אך אוכל להסתדר גם עם רעש קל-בינוני. 4. רוב הסיכויים שאשתמש בOC קל עד בינוני (אך אם ישנה השפעה גדולה במחיר אז אסתדר ללא). 5. אני סוג של פריק של זיכרון אז מומלץ הרבה חיבורי SATA אם יש אפשרות לSSD זה יעזור. 6.אני ארצה לשדרג את את המחשב. 7. רוצה SLI בעתיד. תודה רבה מראש, תומר.
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, ראיתי את המחשב במחיר הנ"ל, האם שווה וכדאי? מדובר במעבד I7MQ4700 כ.מסך 740GT 24GB SSD + 750GB מסך FHD 15.6 ו 8GB ראם. המחיר עצמו מאוד קורץ לי. כדאי? האם הבניה של המחשב בעייתית (כגון כ.מסך ומעבד שכדי להגיע לניקוי שלו צריך לפרק את כל הלוח אם כמו ה PAVILION 1330EJ הנוכחי והבלתי נסבל שלי) הדרישות הן כמובן למה שהמחשב הספציפי מיועד לו - סרטים, משחקים מוזיקה ו ALL AROUND, כמו כן עבודה עתידנית עם מוזיקה וקורס תכנות בשנתיים הקרובות שנרשמתי. אשמח לתשובות, תודה רבה נ.ב אני אוסיף כי יש לי אופציה אולי גם לקנות מאילת (דרך אחותי חיילת שם) במזומן, אבל בחנויות כמו אייבורי.
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד - עבודה משרדית * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מא 15.6 אינץ' * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) רגילה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקדלת עם numpad * משקל רצוי? לא קריטי - * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) רגיל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI…
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לשדרג נטבוק יחסית ישן ולא להשקיע יותר מדי כסף - הוספת ראם (4GB שיש לי ממחשב נייד אחר) והוספת כונן SSD. כיצד ניתן לדעת אם יש לנטבוק LG x120 חיבור MSATA? כונני MSATA זולים יותר, ולכן השאלה. לפי מפרט המחשב, האם כדאי בכלל להשקיע בו? כרגע הוא ממש לא זז, אבל מרגיש לי שאם אשדרג אותו יהיה הרבה יותר טוב...מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם. אני זקוק למחשב למטרת תכנות ועיצוב גרפי, התקציב שלי הוא עד 3,500 . מטרות המחשב - תכנות , צפייה בסרטים , התעסקות עם פוטושופ ותוכנות עריכת סרטים. גודל המסך - 15. רזולוצייה - במחיר הנ''ל כמה שיותר טוב. דרישות מיוחדות - מקלדת מוארת בחושך (התפנקות) זמן סוללה - כמה שיותר הרבה כונן קשיח - אני חושב שעדיף לפחות 7,200 ram - לא פחות מ 8gb רישיון מערכת - עדיף ביקרתי ב ksp והמוכר המליץ לי על - http://ksp.co.il/?uin=20301 אשמח לשמוע ולקבל את ההמלצות שלכם. *דגש ! - הפירוטים הנ''ל נרשמו מכוון שראיתי באינטרנט שהנתונים האלה חשובים ולא בגלל שאני מבין במחשבים , לכן עם מישהו חושב שנתון אחד הוא מוגזם ואפשר להתפשר על נתון אחר אז בבקשה להעיר
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה ואשמח אם תוכלו לעזור לי להכין מפרט למחשב. דבר ראשון אני רוצה להודות שאני לא מבין דבר בחומרת מחשבים, לכן אם תרצו לשאול אותי שאלות בנוגע לנושא תצטרכו לפשט אותן כדי שגם אוויל כמוני יוכל לענות. השימוש שלי במחשבים זה משחקים ואינטרנט ולכן אני מעוניין במחשב מאוד חזק, שיריץ את המשחקים הכבדים ביותר שיש כיום על ההגדרות הגבוהות ביותר, ושיציג ביצועיים מרשימים גם למשחקים עתידיים לפחות לחמשת השנים שיבואו לאחר הרכישה, אם אפשרי לבנות מחשב שעונה על הדרישות האלו גם מבלי להגיע לתקרת התקציב אשמח לשמוע על האפשרות הזאת. 1. מה התקציב המקסימאלי?6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לד…
-
- 3 תגובות
- 984 צפיות
-
-
CPU Intel Core i7 920 2.67GHz, 2664 MHz Physical Memory Total 24574 MB NVIDIA GeForce GTX 260 HD 1TB WD תודה רבה.
-
- 16 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי מחפשת מחשב לעבודה שלי - בעיקר תוכנות גרפיות... האם זה טוב.. מחשב נייד מוחדש מבית DELL Inspiron, דגם 15R-5520, עם מסך LED HD בגודל 15.6 אינץ’, מעבד מהיר במיוחד Intel Core i7-3632QM במהירות 2.2GHz, זיכרון 8GB DDR3, דיסק קשיח בנפח 1TB, סוללת ליתיום 6 תאים Bluetooth ו-Wi-Fi, ומערכת הפעלה Windows 8 Home Premium מה צריך להיות המחיר למחשב כזה?
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב מחשב חדש לתקציב של 5K.. האם מומלץ לקחת מעבד HASWELL לגיימינג? ואיזה לוח אם לקחת? (אני סגור על Z87 של ASUS) אבל לא יודע איזה דגם . וזכרונות של 2000 מינימום תודה ענקית לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
מפרט המחשב: MacBook Pro ,13 Retina ,i5 2.6Ghz ,8G DDR3, 512G Flash נגיד ואמרו לכם שיש לכם אפשרות לשידרוג אחד. ל- i7 2.8Ghz או 16G DDR3 מה הייתם בוחרים? השימושים שלי מהמחשב יהיו ללימודים,תוכנות עריכת מוזיקה ו-Traktor ומדיי פעם משחקי מחשב. נ.ב אין אפשרות לשדרג בעתיד את הזיכרון פנימי מה שנבחר במעמד הרכישה זה מה שיהיה. תודה מראש :]
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שרת לבית עסק. מיועד לאחסון קבצים וכשרת WEB. יהיה מותקן עליו דביאן עם סביבה גרפית מינימליסטית. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (א…
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום אני בקרוב משתחרר מהצבא ורוצה לרכוש מחשב חדש לשימוש של משחקים ברמה גבוהה על הגדרות הכי גבוהות בתקווה. תקציב זה גג 4K בניתי פה מפרט באתר של tms ורציתי לשאול מה דעתכם? בנוסף אשמח לעזרה להחליף את המארז במארז שיתאים לשאר החלקים בפחות כסף כי עיצוב פחות משנה לי רק משנה לי שיהיה מגורר כמו שצריך ואפ אני יכול לחסוך במארז כסף אז אוכל להוסיף את זה במקום אחר משחק עליו על מסך 22 אינץ 1650X1080 (לא hd הכי גבוה) מעבד Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray 1 ₪911 קירור למעבד Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 1 ₪65 לוח אם Gigabyte GA-H81M-D2V Retail Front USB3.0 1 ₪269 מארז בנאדל מארז Ippon S1 מתקדם וספק כח Seasonic 500W ECO - בקניית מחשב חדש 1 ₪485 זיכרון Crucial…
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
שבוע טוב, רכשתי מחשב נייד חדש לפני מספר ימים http://www.biz-coupon.co.il/Default.aspx?cuponid=1507&CategoryID=15 וברשותי שני שלטי משחק של PS3 אשר ניתן לחבר אותם למחשב ולשחק. לפי מהפרט אין שום סיבה שהמחשב לא יריץ משחקים בסדר גודל של FIFA 2014 PRO וכו' השאלה מה בנוגע לכרטיס המסך המובנה? האם הוא יעשה את העבודה? האם הוא לא יריץ אותם בכלל? או שיגרם למחשב נזק כלשהו? אשמח לדעת לפני שאני אתחיל להתעסק בהסבת המחשב לקולנסולה משחקים בזמני הפנוי? צ אם לא כמה יעלה לי בערך לשרדג לכרטיס מסך אשר יעשה את העבודה נאמנה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אחרי התלבטות ארוכה ועזרה על-ידכם, גיבשתי 2 מחשבים סופיים : 1. Samsung ATIV Book 8 2. Dell XPS 15 http://ksp.co.il/?uin=19206 ההתלבטות שלי היא כזו. אני צריך מחפש מולטימדיה לא למשחקים. לראות סרטים FHD ושהמחשב לא יקרטע, אינטרנט ולמשחק מאוד ספציפי Counter Strike Global Offensive וסביר להניח שגם לעריכת מוזיקה בעתיד. אני כן מצד אחד רוצה מחשב מתקדם כמה שאפשר ובלי להתפשר על ביצועים, ואני לא ישקר חשוב לי שהוא יהיה קל משקל ושגם יראה טוב. (בגלל זה אני לא הולך על האופציה של LENOVO), מה גם שאני מעדיף בכלל ללא כונן אופטי (אין לי צורך בו), אבל אפשר להתפשר במחשב ה-DELL מאחר והוא יחסית קל משקל. ההתלבטות בין 2 המחשבים, היא מצד אחד ה-DELL מאוד יקר - ולא ברור לי למה, הייתי שמח אם הייתי מקבל …
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות מחשב השבוע ורציתי קצת עזרה: תקציב : עד 6K אבל בעדיפות ל 5K +- * מטרות המחשב? עבודות משרדיות בעיקר * גודל המסך? 15.6 \ 13.3 לא כ"כ משנה * רזולוציית המסך? עדיף כמה שיותר טובה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שאפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?מינימום 500 GB אלא אם כן זה SSD אז 256זה סבבה * כונן אופטי? עדיף אבל לא חובה הבנתי שזה מעלה את המשקל בהרבה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? בעדיפות שכן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ראיתי של ASUS יש מחשבים ממש טובים ... אבל אני פתוח להצעות * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם : עדיף לא מגע! וש…
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
היי, אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב. השימושים שלי הם הכי פשוטים בעולם, גלישה והורדות ומשחק יחיד - FM2014. אני רוצה לקנות i5, וחשוב לי שיהיה לי מספיק כניסות USB 2 ו-3, וכמו כן גם יציאת HDMI. ראיתי שלשדרג מ500 GB ל1T זה בסביבות ה50-60 שקל אז אני מעדיף 1T. לגבי כל השאר - אני פנוי להצעות.. כמובן שאתם לא חייבים להגיע עד 2300, אני מעדיף להוציא כמה שפחות, רק שכרטיס המסך יצליח להעלות את המשחק כמו שצריך ושאני לא אצטרך להחליף אותו גם בשנה הבאה.. לא ציינתי - אין צורך בציוד היקפי או מערכת הפעלה. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
השימושים העיקריים שלי זה גיימינג . ואני מבקש המלצה למפרט חזק וטוב לתקציב של 4 אלף תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
- 1 follower
-
-
יש ברשותי כרטיס GTX 590 classified של EVGA כרטיס שעדיין נחשב יחסית חזק,כמה מחיר ריאלי נכון להיום אפשר לקבל עבורו?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש בתצורה הבאה: מארז: CoolerMaster Haf XM מעבד: Intel Core i7-4770K הערה: זהו אמנם מחשב שמיועד לגיימינג, אבל אני לא מעוניין לעשות לו OC. אי לכך אני מתלבט האם להסתפק ב- i7-4770 לוח אם: ASUS Maximus VI Hero כרטיס מסך: ASUS GTX 770 דיסק: Western Digital Caviar Black 2 TB ספק: SeaSonic 750W Bronze Series Modular M12II-750 קירור למעבד: כפי הנראה שאוכל להסתפק במאוורר שמגיע עם הקופסה של אינטל האם באמת המפרט הזה לא מאוזן? אשמח להערות!
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
[TABLE=align: right] [TR] [TD]Intel Core i7 4770K Haswell 3.5Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray [/TD] [/TR] [TR] [TD]Scythe Mugen 4 CPU Cooler [/TD] [/TR] [TR] [TD]Asus Z87-K LGA1150, Intel Z87, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI [/TD] [/TR] [TR] [TD]G.Skill 4x4GB DDR3 1600Mhz Ripjaws Z Edition Quad Channel CL9-9-9-24 [/TD] [/TR] [TR] [TD]Sapphire Radeon R9 290X BF4 Edition 4GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E [/TD] [/TR] [TR] [TD]Western Digital Caviar Black WD2002FAEX 2TB SATA III [/TD] [/TR] [TR] [TD]Samsung 840 Series MZ-7TD120BW 120GB SSD SATA III [/TD] [/TR] [TR] [TD]LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM [/TD] [/TR] [TR] [TD]On Board 7.1 Channel Audio [/TD] [/T…
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום רב! אני מחפש מחשב נייד לרכישה שישמש פרופסור באוניברסיטה. המחשב אמור לשמש כתחנת עבודה ניידת, כך שעיקר העבודה עליו נעשית מהבית במקום מחשב נייח. יחד עם זאת, המחשב כן יעבור ממקום למקום מדי פעם אז צריך שהוא לא יהיה כבד מדי. התקציב הוא 6000, אבל התקציב מאד גמיש - אפשר לחרוג במידה ויש דגם מחשב משתלם במיוחד, או לצמצם אם לדתעכם זאת הוצאה מוגזמת על מחשב משרדי. רכישת המחשב תעשה דרך מקום העבודה, אודה לכם אם תוכלו להציע יותר מדגם אחד . * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המחשב יריץ בעיקר תוכנות משרדיות או תוכנות מחקר. לעתים סרטים על רזולוציה גבוהה ומוזיקה. * גוד…
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-