עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם. אין לי מושג בחומרה ופרט במחשבים ניידים. מטרות המחשב: אופיס וגלישה גודל המסך: לא חשוב רזולוציית המסך: לא חשוב דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: לא חשוב משקל רצוי: לא חשוב זמן סוללה: 4 שעות האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא חשוב Bluetooth: לא חשוב גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: לא חשוב כונן אופטי: לא חשוב האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא חשוב האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא חשוב, אחריות בארץ מספיק האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן!!!!!!!!!!!!!!! האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא חשוב אני מחפש באמת מחשב מנימלי לצרכים מינימלים במחיר מינימלי :] תודה רבה לעוזרים!!@!!@

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום לכולם, חבר שלי נתן לי 11,000 ש"ח תקציב להכין לו מחשב הכי חזק למשחקים שאפשר היום(הוא גיימר אבל הוא לא מבין ממש בחומרה וכאלה, לא מסתדר? חפיף..חח) הכנתי לו מפרט אבל יצא 13600 וזה עבר את ה11000 (דרך אגב כולל מסך).... הנה המפרט: דגם מחיר כמות AMD Athlon 64 3000+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - TRAY 1000 ¤ 1 DFI NF4 ULTRA INFINITY 590 ¤ 1 ADATA DDR 1024MB 400MHZ CL3 550 ¤ 2 WD 250GB 7200RPM 8MB JB 665 ¤ 1 ASUS EN7800GT DUAL/2DHTV 5350 ¤ 1 NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X 270 ¤ 1 כונן דיסקטים 1.44 50 ¤ 1 Thermaltake Swing VB6000 Silver 420 ¤ 1 ENERMAX LIBERTY 500W 840 ¤ 1 LG L1750HQ 8 MS 1820 ¤ 1 Logitech G15 Gaming Keyboard 465 ¤ …

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by dor962,

אני רוצה לקנות מחשב נייד...התקציב הוא בערך 3500 ש"ח ואני מתלבט בין שני מחשבים: http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=124345 i3 370 2GB זכרון (אולי בכסף שאני חוסך בבחירת המחשב הזה, אוכל להרחיב את הזכרון ל4 ג'יגה...) וכרטיס מסך 550V מול http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6571&CatCode= i3 380 4GB וכרטיס מסך Radeon 6370. אני רוצה את המחשב למשחקים בינוניים-כבדים, עיצוב גרפי וכמובן גלישה באינטרנט. מה אתם אומרים? מה כדאי? האם מומלץ מחשב אחר בתקציב הזה? מה שחשוב לי אלו הביצועים, נפח הארד דיסק ושאר הירקות מסביב (כמו מצלמה וכ'ו) פחות חשובים לי... תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by shimronfio,

שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד עם גודל מסך של 17.3 אינץ, הדרישה המרכזית מהמחשב שיגיע עם מעבד משושה ליבות, דגם 8750h, רצוי שיגיע עם לפחות 16 גיגה זיכרון, כרטיס מסך גרפי לפחות 1050, ובעל SSD של מינימום 256 גיגה, בנוסף אמשח מאוד אם למחשב יהיה חיבור אחד לפחות של Thunderbolt 3. רזולוציית המסך פחות חשובה, אך כמובן לפחות 1080p. אין חשיבות למשקל, ככה שהמחשב יכול לשקול גם 4 קילו. התצקיב כרגע לא ידוע אבל מכוון לכיוון 1000-1500 דולר. כרגע שמתי עין על ה-g3, אך לא הצלחתי להבין באמאזון האם הוא מגיע עם TB3, אשמח להמצלה שלכם אם קיים לגביו. במידה והמחשב יכרש בחו"ל יש עדיפות לאחראיות בינלאומית. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by elyaz,

שלום דרושה עזרה בהרכבת מפרט לשידרוג המחשב שלי שעשה דרך ארוכה ונפלאה אך הגיע הזמן להשתדרג... אני מעוניין להחליף את המעבד, לוח האם והזיכרונות, כמו כן כרטיס מסך חדש ובהתאם גם ספק חדש. לגבי מעבד: חשבתי בכיוון של i5-3570K, מתכנן לעשות אוברקלוק. אין צורך בקירור אני מתכוון להעביר את המוגן למעבד החדש. לגבי לוח אם: אין צורך בלוח אם עם SLI/CF, כמו כן אין צורך בכרטיס מסך מובנה. כרטיס מסך: חשבתי בכיוון של 6850 או 7850 (מעדיף רק כרטיס של ATI) שאר הדברים באדום תודה רבה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד כמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה מש…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by The Dom,

אני צריך המלצה למחשב DELL בתקציב הנ"ל(רק DELL). שימושים משרדיים בעיקר. המקסימום שאני אצטרך זה לשחק BATMAN ARKHAM ASYLUM על מינימום הגדרות. חשוב שיהיה מעבד I3 וזיכרון של 320 GB לפחות. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8500 שקל עם אפשרות לחריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג + אפשרות לתכנות בהמשך. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין שום צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אשמח למחשב שלא יעשה יותר מידי רעש במידה ואשחק בלילה, אך אפשר להתפשר פה. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אורך בסביבות 45-50ס״מ גובה 40-46ס״מ רוחב עד 23ס״מ, …

8. שלום, אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב שאמור לשמש את כלל בני הבית. המחשב אמור להריץ משחקים על מסך 19 אינץ' ולשמש כתחנת מולטימדיה לכל שאר בני הבית. כמו כן הואיעבור מתישהו OC... המפרט שאני חשבתי עליו מעבד E8400 או Q6600 לוח אם LANPARTY DK P45-T2RS ABS Plus או ASUS P5Q-EM Intel® G45 Chipset LGA 775 זיכרון 2x G.Skill DDR2 4096MB 900MHZ Dual Channel 4GBPI CL4-4-4-12 BLACK EDITION דיסק קשיח Seagate Barracuda 500GB 3.5 7200Rpm SATA II 32MB ST3500320AS כרטיס מסך, אני לא יודע. אני מתלבט איזה כרטיס משך יהיה משתלם יותר . אם כדאי לקנות כרטיס זול 4670 או 4850 או 4870 או 9800 GTX אחרי הכל זה תלוי בלוח האם. צורב LG GSA-H22N Super Multi DVD Rewriter X20 SATA BLACK OEM מארז Thermaltake …

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. מה דעתכם על מפרט זה? לא בטוח לגבי הזיכרון. האם עדיף HD S-ATA? intel p-4 2.8GHZ 800MHZ FSB HYPERTHREADING ASUS P4C800 Deluxe /GBL p-4 Dual CHANNEL DDR 3Y DDR VIVO+DVI 3Y ASUS V9600XT/TVD RADEON 128MB MAXTOR 80GB IDE 7200RPM ATA 133 8MB BUFFER 3Y DDR KINGSTON 400Mhz 512MB CL3A 3-3-3

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. מחשב שמתחבר למגבר לסאונד וישירות למקרן שתומך ב 1080i 1)מה עדיף כרטיס קול רציני או לוח אם רציני שהכרטיס קול שלו מספיק ? (חשבו לי שהסאונד יהיה צלולוחבל לי שהוא נהרס אני מעדיף שהקידוד יתבצע ע"י המגבר) 2)כרטיס מסך לצפיה בתכנים HD איזה כרטיס מסך מומלץ בכדי שהאיכות תהיה מקסימלית ? (בלי תשובות של 8800 ultra כי את זה אני יודע ... ) תודה רבה אני לא רוצה לרכוש ולהתחרט אח"כ אני בדיוק בבניה של המחשב במגבר יש לי כניסות אופטיות אין לי SPDIF

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by טכנאי שכונה,

מעבד Intel Pentium D915 2800 L2 2048KB לוח ASUS775+865G זיכרון DDR1 512MB UP 400MHZ *2 = 1024MB כונן קשיח WD 160GB SATA2 צורב ASUS כונן CD ASUS 1.44 מארז + ספק כח TT400W אני אשמח לקבל חוות דעת על המפרט שלי שבניתי . * המחשב נבנה לביצועי אופיס , שירים , קאזה / אימיול *

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום. לפני שאני יתחיל אם מה שאני מחפש ועם המפרט של המחשב הנוכחי שלי, חשוב לי לאמר שאני לא כל כך מבין במחשבים, ולכן שאתם ממליצים על משהו נא להסביר במילים כמה שיותר פשוטות למה שאתם מתכוונים כי אני לא יבין אם לא. מה שיש לי היום: (Intel® Core2 CPU 6300 @ 1.86GHz (2 CPUs 2030 MB RAM לוח אם: Intel DG965WH כרטיס מסך: Nvidia 8800 GTS 640 MB בגדול המחשב שיש לי היום הולך לעבור לאבא שלי שיש לו מחשב בן 7 שנים ולכן אני קונה חדש. ועכשיו למה שאני רוצה: מחשב למטרת משחקים בתקציב של עד 5000 ש"ח ללא כרטיס מסך. מחשב שיריץ את המשחקים החדשים ביותר על הגרפיקה כמה שיותר גבוהה ברזולוציה של 1920X1200 ( יש לי מסך בגדול 24). את הכרטיס מסך אני יקנה בארה"ב בעוד כ-חודשיים שלושה. אין לי צו…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום, אני מתלבט בין שני מפרטים של מחשבים אשמח אם תוכלו לעזור לי להחליט איזה יותר טוב ואיזה יריץ משחקים כבדים על איכויות גבוהות 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. league of legends battlefield 3 Rage -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd 1920-1080 מסך …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by amitr,

מה נשמע קראתי את הנעוץ על יבוא ניידים מחול, הוא לא מעודכן ולא ברור כל לא הבנתי מה זה בעצם רליסר, איך אני יוצא איתו קשר ובאיזה לבחור. הנעוץ ישן וכתוב בו שבארץ לא לוקחים מכס רק מע"מ על מחשבים ניידים, זה עדיין ככה? איפה בדיוק ומתי ולמי אני משלם את המע"מ? אשמח לדוגמא. אני רוצה לקנות מחשב של alienware מאוד מסויים, ראיתי שב EBAY גם עם המשלוח והכל זה יוצא הרבה יותר זול ממחשב דומה בארץ, אבל אני יכול דרך DHL פשוט לשלוח את זה מEBAY לארץ ? בקשר לאחריות אני פשוט אשאל את DELL ישירות זה לא בעיה, הפרוצדורה של הקניה והמשלוח לא ברורה לי. תודה על העזרה עריכה: מטרות המחשב? - אנימציה ותלת מימד כבד. המון פוליגונים על המסך. גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - כמה שיותר גדול, אם י…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by koby100,

אני מנסה להרכיב מחשב בסיסי להורים, אבל שיהיה מרכיבים איכותיים. אני צריך שיהיה לו פוטנציאל לסחוב זמן רב מבלי להזעיק אותי לתיקונים כל שני וחמישי. 1.מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? עבודה משרדית, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים (עדיף שיתמוך ב HD) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מקלדת, עכבר ורמקולים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבת מ…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום רציתי לדעת מה ההבדל בין סדרת המעבדים T לסדרת U ולאיזה מעבד U שווה למשל T4300 ? שאלה נוספת אם ברשותי R380 של LG עם T4300 ויש ברשותי עוד נייד של DELL עם מעבד T7200 האם ניתן להחליף בין המעבדים באופן עצמאי? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Nurdok,

שלום לכולם. אנו בתהליכים של קניית שרת קבצים לעסק קטן (5-6 מחשבים מחוברים ברשת ולא סביר שהמספר הזה ייגדל). בעסק אנו עובדים מכמה מחשבים שונים עם תוכנה מסוימת שיש לה מסד נתונים מאוד גדול ולכן אנחנו מעוניינים בשרת קבצים על מנת שהגישה מכל המחשבים למסד הנתונים תהיה מהירה. החלטנו שכרגע לא נשקיע בתוכנת SBS ונשים על השרת Windows XP. קיבלנו את המפרט הבא ואנו רוצים את חוות דעתכם בנושא. בנוסף רצינו לשאול האם יש צורך לשדרג את הרשת שלנו במשרד (כרגע בכל המחשבים יש כרטיסי רשת 10/100 וכן גם ההאב שלנו במהירות) - בשרת ובשאר המחשבים. תודה רבה. המפרט: מעבד: Intel Q8300 לוח אם: Intel G41 זכרון: 2GB DDR2 800 TRANSEND מארז: REBEL מאושר אינטל + usb שתי יציאות ATX צורב דיוידי: Samsung x22 דיסק קשי…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. הפעלתי את המחשב הנידי שלי מסוג ASUS N550JK ופתאום יש רעש חזק של המאווררים כאילו עובים על הכי גבוה וזה מוציא המון אוויר מאחורה מה עושים ומה קרה שזה פתאום ככה לא נגעתי בשום דבר שקשור לזה אף פעם

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום, קניתי מעבד Athlon64 3000+ skt939, לוח אם MSI Neo2 Platinum וזיכרון OCZ Performance Series 2x 256MB Rev3. עכשיו יש לי בערך 3000ש"ח כדי לקנות: מארז וספק, כרטיס מסך AGP (משחקים בעיקר), 2 CDRW וCPU COOLER אם יכנס בתקציב עם השאר. חשבתי על 9800PRO או 6600GT, מארז של ANTEC Performance Series II SOHO או AMG. הZALMAN 7000B AlCu LED למעבד, הוא נחשב טוב מאוד? תודה.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by noam12n,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המחשב מיועד בגדול ללימודי הנדסה (תכנות), אבל ארצה גם לראות סרטים ב HD וגם להריץ משחקים ברמה סבירה (בינונית נקרא לזה ככה). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט ? 15.6 אינץ', בנוגע לסוג המסך הבנתי שלעבודה שוטפת עדיף בכללי מסך מאט אבל אני עדיין מתלבט (אשמח לעזרה בנושא). * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) רזולוציית מסך טבעית של 15.6 ( 1366x768 לא ?) * דרישות מיוחדות ל…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. בנוסף גם זקוק לציוד היקפי: מסך, מקלדת ועכבר אלחוטיים, צורב DVD. אין העדפה בנוגע לחברות. בנוגע לקירור, האם נדרש קירור מעבר למאווררים שמגיעים עם המחשב? מחשב שקט, לא מתוכנן OC. ולשאלה - האם המפרט הבא הוא טוב לדעתכם (נלקח מאתר זד מערכות מחשב): 1. לוח אם - אינטל מקורי - BLKDG35EC-G35EC EVA COVE/G-35 1333MHZ 2. מעבד - Intel® Core2 QUAD Q-6600/8MB 3. זיכרון - 4096MB PC6400-HYPER-800MHZ SAMSUNG 4. כרטיס מסך - FX 9500GT-1024MB/DVI/HDMI 5. דיסק קשיח - WD640GB SATA II 32MB 6. כונן - DVDRW X22 S.ATA 7. כ.רשת - 10/100/1000LAN-Intel® 82566DC Gigabit Ethernet Controller 8. כ.קול - Intel® High Definition AudioRealTek* ALC888S 9. יציאות נוספות - DVI+FIRE WIRE 2+HD VIDEO 10. סט מולטימדיה…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by hodaya48,

בס"ד היי, אני זקוקה לסיוע בבחירת מחשב נייד. אני כבר מס' שבועות מחפשת בנרות מחשב מתאים לצרכיי. * מטרות המחשב? ישמש כמחשב שני בעיקר לנסיעות ולכתיבה בלימודים במכללה. כמו כן אני גם עובדת כעיתונאית והוא ישמש אותי בזמן ראיונות וכד' יהיה שימושי גם בזמן נסיעות להקלדת עבודות וכד' * גודל המסך? רצוי 12-13.3 אינץ'. אם יש גדול יותר במשקל שלא עולה על 2 ק"ג אז אני פתוחה להצעות * משקל רצוי? פחות מק"ג-1.5 ק"ג- במקרה שלך מסך גדול (14-15 אינץ') מוכנה להתפשר על 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, כ5-6 שעות עבודה על אופיס, וורד ואינטרנט- אך לא עבודה מאומצת. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? אין העדפה. * כונן CD/DVD? צורב…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום אנשים, אני מתלבט לגבי קניית לפטופ עם מעבד 1.73 DUAL. למה אפשר להשוות את הביצועים שלו? משחקים יעבדו עליו טוב?בהנחה שהכרטיס מסך X1600?וג'יגה זכרון... לאיזה מעבד רגיל הוא חופף?שווה להשקיע במעבד 1.83 DUAL או אפילו 2 DUAL במקום?יש הבדל עצום?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. Started by spiker,

שלום לכולם. אני מעדכן את המחשב שלי לסטאפ חדש. התקציב בערך 6K גמיש לאזור ה 7K. המחשב אמור להריץ משחקים, תוכנות עריכה, אופיס ואינטרנט, ואני רוצה שהכל יעבוד מהר.יהיה OC בעתיד. לפעמים אני מוצא את עצמי עם וורד, אקסל, 5 חלונות אקספלורר, תוכנת סטטיסטיקה ותוכנה למודלים מתמטים פתוחים ביחד ואני לא רוצה להרגיש איטיות. אני רוצה שהמחשב יחזיק לכמה שנים. לא נראה לי שאני מעוניין להוציא על החלקים הבאים יותר ממה שאני רושם כאן. מעבד עד 1500, לוח אם עד 1500, זכרון עד 1000, ודיסק קשיח עד 1500.אלו הדברים החשובים. אני צריך מעבד רוצה אינטל, קירור למעבד שיהיה חזק, אין לי העדפה אמיתית לחברה מסויימת, לוח אם עם USB 3, SATA3, ESATA נחמד אם תהיה תמיכה טובה בOC, זכרון 8 גיגה, דיסק קשיח SSD בנפח של 12…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. Started by ilanb0,

המחשב של חמי, פנטיום 3, 500 MHZ כנראה שבק. אחרי שניערתי אותו מכל ההצעות שהוא מקבל בדוא"ל הוא מוכן לשמוע בקולי ולהרכיב לו מחשב. הצרכים הם: רוב השימוש שלו לגלישה באינטרנט. מקסימום הנכדים באים לפעמים ומשחקים משחקי רשת (פלאש) או מורידים פה ושם משחקים מהרשת. שיחזיק תכנת אופיס 2000/או 2003, מערכת הפעלה XPPRO, דיסק בגודל מינימלי (אם יש 40 גיגה גם טוב), כרטיס יכול להיות OB אבל שיצליח להחזיק משחקים שאולי הנכדים מביאים לפעמים כשבאים לבקר (כמו סימס וכול'). אם אין כרטיס שעושה את העבודה הזאת, אז כל כרטיס OB (דרך אגב, האם יש כרטיסי OB ברמות שונות?). מעבד AMD. זכרון - 2 סטיקים של 512. צורב? לא בטוח, אבל אני מניח שכבר לא הולך CD ROM... אם יש חריגות מהתקציב או אולי אפשר אפילו למזער הוצ…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים