ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
-
אני צריך המלצה לנייד בתקציב של עד 9K במשקל פחות מ2 קילו לפחות(1.5 יהיה מצויין או 1.7) לעבודה משרדית ואם אפשר אז גם לקצת משחקים.. אבל אם לא לא נורא.. עבודה משרדית windows office ואינטרנט בצורה הטובה ביותר.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין WIN XP. המחשב לא מגיע עם CD המכיל דרייברים. השאלות: האם כל הדרייברים נמצאים על הכונן הקשיח? האם בזמן התקנת XP וחלוקה למחיצות, המחיצה עם הדרייברים לא תימחק? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שווה משהו או לא? אגב יש לי הארד דיסק וכל החלקים שאין שם אז אל תגידו לי ששחכתי התקציב הוא 6 ואין לחרוג ממנו, אז אם בא לכם להציע משהו אך ורק עד 6..אם לא לא צריך! אז תראו אגב המקדלת תיהיה אלחוטית שחורה קטנה משהו חמוד לא זוכר את השם והחברה, רמקולים די חמודים, עכבר אופטי של מיקרוסופט, הארד דיסק WD 80GB 7200RPM 8Cache וסי די רום Creative 52 הנה : איך?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מדובר במחשב נייד של MSI דגם PR200, לוח 965, מעבד T7300 וזכרון של 2 כפול 1 ג'יגה כנראה 667MHz. אני מעוניין לסחוט כל טיפת מהירות אפשרית מהנייד. אני שוקל לשדרג ל-2 זכרונות של 2 ג'יגה כל אחד במהירות של 800MHz. האם אמור להיות הבדל במהירות ביישומים שוטפים כגון אופיס/אינטרנט/מצגות כבדות/סרטים? האם בכלל ניתן ויש טעם לשדרג לזכרון במהירות של 800MHz על בורד 965? תודה, אמיר.
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7,000 לכל היותר 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר גיימינג, גם תכנות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כרגע יש לי מסך 60hz של benq. מעוניין לשדרג ל144hz. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שיהיה שקט. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא ממש, בכלל לא חשוב לי הנראות של המחשב אלא חשוב מה…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. ראיתי ששאלו לפני שאלה דומה- אבל המפרט הזה שונה במעט + ישנן שאלות לגבי דגמים ספציפיים: אשמח להמלצה על לפטופ בתקציב של עד 3500-4000 שקלים שיענה על הדרישות הבאות: * מטרות המחשב?בעיקר עבודות משרדיות (בעיקר אינטרנט ואופיס) וצפייה בסרטים. * גודל המסך? עדיפות ל-13.3-14 ולמסך מאט. * רזולוציית המסך? HD 1366x768 ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? פחות מ-1.8KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, לפחות 6 שעות עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500 HDD/ * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף כן- לא חייב. * האם בתקציב צריך להיכנס…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד: AMD ATHLON 64 3000+ BOX לוח אם: EPOX 8KDA3J REV2 AMD64 \ Asus K8V-SE Deluxe זכרון: 1024MB (2x512MB) Dual Channel DDR 400Mhz + coolers דיסק קשיח: WD 120GB/7200 SATA 8MB כרטיס מסך:MSI Radeon 9800PRO 128MB 256bit TV-OUT DVI כרטיס רשת: 10/100/1000 מארז מהודר: 400-520W *מה כדי לשפר או להחליף? (מיועד למישחקים)
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לפטופ של לנובו מסוג N-100 עם מערכת הפעלה XP היום בלי הזהרה המקלדת של המחשב החליטה להשתגע כל המקשים לא מגיבים ושאני מנסה לכתוב בוורד או notpad מופיעות אותיות רנדומליות, או שאות מסוימת נתקעת יש למישהו רעיון אם זה בעית חומרה או תוכנה ואם פירמוט המחשב יעזור? תודה לכל העוזרים...
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לגביי עד 6000 - אין לי מושג מה סדרי הגודל של המחירים כיום, ראיתי את האזהרות על טרד ללא מחיר בכותרת אז כתבתי, אבל אם תגידו לי שאני חורג בהרבה זה בסדר מבחינתי. אני מחפש את המחשב הכי זול שעומד בתנאים הנ"ל: אני צריך נייד עם מסך 12-13, פחות מ14 אינצ בכל אופן 2 גיגה זכרון וחריץ פנוי לתוספת סוללה ל6 שעות בערך מטען קטן וקל מצלמה מובנית שניתן לסובב כך שתצלם את הכיוון הנגדי למסך, את מי שיושב מול זה שמשתמש במחשב לצורך ההמחשה חברה אמינה ומוכרת אחריות ל3, נתפשר גם על שנתיים עדיף בלי רשיון למערכת הפעלה, אם חייבים אז ויסטה המחשב ישמש לפיתוח תוכנה, לכן ירוצו עליו סביבות פיתוח, שרתים, virtual pc, ועוד זוללי משאבים למיניהם - אז הוא צריך להיות בחור חזק. מה דעתכם עליו: http://www.zap.co.il/m…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב הישן שלי נשרף היה לו שלוש שניים זה אומר שיש לי מארז וזכרונות (תקין ונבדק) יש לי כונן DVD חדש דוד שלי הוא לא הצליח למכור אז הוא הביא לי בקצור אני צריך שלושה חלקים ובזול לא משהו שעולה הרבה אני צריך לוח אם+הארד דיסק במשהו כמו 400שקל אפשר לחרוג עד 500 נ.ב הארד דיסק לא צריך להיות בנפח של יותר מ 80G תודה למי שיכול לעזור עריכה: טוב אז ככה החלקים שיש לי הם: 2X512MB RAM DDR2 800MHZ KINGSTONE ^תקין^ מארז 323-18 Tzag Elita ^תקין^ X2מאורר מדגם ZM-F1 מבית ZALMAN ^תקין^ הארד דיסק WD80G ^לא תקין^ לוח אם אין לי מושג.... מעבד אינטל 1.7GHZ+מאורר אם אני ישלח אותו למעבדה יסדרו אותו אז ככה שהוא נחשב תקין גם לא.. כרטיס מסך 5200FX geforce עוד כרטיס מסך אןתן דבר כמו למעלה רק של MSI עוד …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך אבל במידה וצריך אפשר לנצל את התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).cs6 photoshop קצת after effects ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.league of legends,assasins creed ובכללי אני רוצה לשחק במשחקים חדשים שיצאו במידה ויהיה בעיית תקציב לא חייב על האיכות הטובה ביותר למשחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצי…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, הכנתי מפרט למחשב נייח שאני מעוניין להרכיב והייתי שמח לחוות דעתכם עליו - איפה אפשר להוזיל, איפה כדאי לחזק ולהוסיף וכל מה שנראה לכם. התקציב שלי היה סביב 4,000 שקל הכל כולל הכל. השימוש העיקרי הוא גלישה באינטרנט. לאחר מכן, יש צפייה בסדרות וסרטים ובסוף בסוף משחק פיפ"א. ושאלה ספציפית יותר: האם במקום ה SSD שכתבתי במפרט כדאי כבר להשקיע עוד כמה עשרות שקלים בשביל SSD Samsung 850 EVO 250GB SATA III? הביצועים שלו יורגשו למטרות שלי? תודה! המפרט: מחיר מעבד i5-6500 Skylake Quad core CPU - 3.2 GHz - Max Turbo Frequency 3.6 GHz - S…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לבנות מחשב עבורי לעבודה בבית. בדרך כלל שימושי משרד ואינטרנט, אך גם עבודה על Photoshop ו- Adobe Premiere Pro לעריכת HD . חשוב לי שיהיה שקט - מסך וציוד הקפי אקנה בנפרד. דרך אגב, לא ברור לי מה ההבדל בין מערכת 64 ל - 32 bit - מה המשמעות עבור עריכה גרפית ווידאו. תודה מראש על כל עזרה. . מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3000-3500K במזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה ביתית + עריכת וידאו HD 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150-250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: , Overwatch, R6S, For honor, Pubg בעיקר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 500 שקל, אבל שישמש לשפור משמעותי ביכולות או שיאפשר שיפור ביכולת לשדרג אותו מאוחר יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. rome total war2, filght simulator x -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680 * 1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חובב צילום עם רחפן וגופרו, רוצה לערוך את הסרטונים שאנח מצלם בעזרת Adobe Premier. מחפש מחשב נייח בסביבות 6000 שח. קיבלתי מפרט כזה מ-KSP ואשמח לשמוע מה דעתכם ואם יש צורך לשפר או לשנות משהו (אך עדין בלי לחרוג הרבה מהתקציב) והכי חשוב אם פרימייר ירוץ חלק ב-4K, אני אני clueless בעולם המחשבים. תודה! מעבד Intel Core I7 11700KF 3.6Ghz 16MB Cache S1200 - Tray זכרון למחשב Kingston FURY BEAST 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 לוח אם ASUS PRIME H510M-A WIFI LGA1200,Intel H510, DDR4, PCI-E VGA HDMI DP קירור למעבד Noctua NH-U9S כרטיס גרפי …
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
- 3 followers
-
-
בתור אחד שלא מתעסק יותר מדי עם ניידים (ואפילו שונא אותם), קשה לי לתת לה הצעה :-[ היא כתבת \ מבקרת מסעדות וכדומה... ביקשה ממני לפטופ קטן מעוצב וקליל הצרכים שלה הם משרדיים פחות או יותר. היא לא ממש סגורה על תקציב - מה שאני ימליץ לה היא כנראה תקח. דיברנו על משהו בסביבות ה-5k ש"ח, אבל אפשר לחרוג לכאן או לכאן. יש רעיונות, בבקשה ?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב מעודכן ל8.1, הכל עובד טוב ויפה עד שאני עושה ריסטרט ו מופיעה PLEASE WAIT כמו בתמונה ואי אפשר לעשות שום דבר, השארתי את המחשב לשלוש שעות וזה עדיין באותו מסך. זה קורה ראנדומלי, כנראה אחרי עידכון עלשהו או משהו שאני מתקין אבל בגלל שאני לא מכבה את המחשב( הוא תמיד במצב שינה) קשה לי לדעת ממה זה בדיוק,הפעם התקנתי ITUNES והוא ביקש ריסטרט, אחרי איתחול הופיע המסך... מישהו יודע במה מדובר?? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום! ידידה שלי ביקשה את עזרתי (להלן: "עזרתכם") לקנות מחשב נייד שיהיה לשימוש אחד בלבד: חיבור HDMI לטלוויזיה וצפייה בסרטים מוזרמים מהרשת, כמו יוטוב אבל פלאש במקום HTML5 (אני חושב). היא יכולה להוציא עד 2000 ש"ח אבל ביקשה במיוחד לחסוך כמה שאפשר. היא מתנגדת בתוקף לכל פתרון שהוא לא מחשב נייד (קופסת טלוויזיה, HTPC, טאבלט וכו'). השאלה העיקרית שלי היא האם המחשבים שמוצאים בזאפ ב-1000 ש"ח יספיקו לצרכים שלה? לדוגמה: אינטל: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=968244 AMD: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=948369 אם כן, אתם יכולים להמליץ על הכי מתאים מבין המחשבים הללו? הייתי מעדיף לא לקנות מחשב שהוא מעין טאבלט עם מקלדת, את…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום,, פשוט אצטט מהנושא הראשי את הדרישות ואח"כ אפרט מה שרלוונטי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח, התקציב הוא 4500 ש"ח עם התגמשות עד ל5000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב: בראשית ובראשונה המחשב מיועד לגיימינג, המשחקים הקבועים הם BF3 וCOD:OP2. כמובן שאפשר להוסיף את רוב המשחקים החדשים בשוק שהם SC2, Simcity 5 טומב ריידר וכו'. לא חסרים משחקים. שנית, המחשב הוא גם לצורכי תכנות, ג'אווה, C++ וכדומה. (דברים אלה לא דורשים הרבה כוח עיבוד, רק הרבה זיכרון ראם) 3. האם יש צורך בציוד הקפי: לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט: ישנם כמה רכיבים שברשותי שאפשר לוותר במפרט: כרטיס מסך - יש לי את HD6950 שנקנה באמצע שנת 2012 לאחר שהכרטיס הקודם נשרף (פעמיים). אם יש אפשרות להכניס בתקציב …
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משתמש רשום 0 8 דווח פורסם ביום שני בשעה 09:20 (נערך) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000 בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים 4K ובעיקר גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? צריך גם מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD ש…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחי שנמצא בחו"ל ביקש ממני ייעוץ לרכישת נייד, אז אני פונה למומחים בתחום מטרות: סרטים, משחקים, אינטרנט. משחקים, הדגש הוא על FM2014 שלדעתי זולל מאוד CPU אבל לא ממש את כרטיס המסך. מסך: 14 אינץ'. רזולוציה: 900:1600 ומעלה. מקלדת לא משנה. זמן סוללה: 4-5 שעות על עבודה כבדה (סרט וכדומה) משקל: לא מאוד משנה. יציאות: HDMI או יציאה אחרת למסך חיצוני (display port וכדומה), רצוי גם חריץ לכרטיס זכרון SD. קשיח: 500GB SSD. כונן אופטי: אין צורך. אחריות: שתהיה אחריות בינלאומית שיהיה אפשר להשתמש בבולגריה, למשל היום יש לו לנובו עם אחריות מצויינת שם. מערכת הפעלה: כן. עם מנגון אתחול למצב שהמחשב נקנה בו. עדיפות לנייד מעוצב שנראה טוב (מה שאי אפשר להגיד על Lenovo T430) עדיפות למסך מגע…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם קוראים לי אדם הייתי היום באחד הסניפים של KSP בצפון הדרישות שלי הם - מחשב למשחקים (כשאני לא בבית ישמש את האחים שלי) + צפייה בסרטים HD אולי קצת פוטושופ וכו' (לא נמצא הרבה בבית , חייל) המפרט שקיבלתי מהם כמעט בתקציב שלי מעבדי אינטל: Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10680 מאווררים וגופי קירור: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8530 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9715 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston http://w…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-