עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היה לי מחשב שהלוח אם והכרטיס מסך שלו נשרפו, נשארו לי: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz 4MB 1333MHz: http://ark.intel.com/Product.aspx?id=30784 זכרון 2x Kingston DDR2 800MHz 1GB: http://www.ec.kingston.com/ecom/configurator_new/partsinfo.asp?ktcpartno=KVR800D2N5/1G Western Digital Hard Disk SATA 2 ASUS DVD SATA ספק כוח ג'נרי של 520W יש לי כמה שאלות: 1. האם יש מצב שהרכיבים נשרפו לי בגלל הספק המעפאן? 2. אני רוצה לקנות לוח אם האם הלוח הזה מספיק? http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3024 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2889 3. אני רוצה לקנות כרטיס מסך 1GB 240GT האם הוא "יותר מדי" חזק (צוואר בקבוק) ביחס למעבד? http://www.gigabyte.com/…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אני צריך מפרט למחשב שיהיה בו הרוב אינטרנט ופה ושם משחקים חדשים וסרטים שיכלול צורב טוב בתוכו מסך 17" רמקולים מקלדת עכבר זכרון כרטיס מסך ועוד... =עריכה:חחחחחחחחח איזה פאדיחות שכחתי תקציב! מקסימום 3000 ש"ח

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by ben007,

שלום! אני צריך בבקשה את עזרכתם בבנית מפרט בשווי 6000 ש"ח לחבר, ורק אם נחוץ אפשר למתוח אותו. מחשב לגיימר. מה לא צריך? מסך, כוננים. המפרט צריך להיות מבוסס AMD, עם צורב דיוידי, רמקולים 2.1 ( עדיף ATP ), עם כרטיס מסך חזק, ג'יגה זיכרון, ו120 ג'יגה דיסק. מארז ( עדיף TRANSFORMER ) וספק שיחזיק טוב את המערכת, מצלמת אינטרנט ועכבר ומקלדת אלחוטיים אם יכנס לתקציב הבנאדם לא מתכנן אוברקלוק, אבל עדיף קירור קצת יותר רציני מהאיגלו ( הכל במידת האפשר ). יש לכלול הרכבה, וחשוב שהקניה תתבצע מחנות אמינה, עם שירות ואחריות טובים. אני יודע שיש המון דרישות, תודה ענקית לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by max_shifrin,

שלום רב, אני מחפש מפרט למחשב עבודה/משחקים.... אני מעדיף שיהיה לוח עם כרטיס מסף *מובנה* כי אני הולך לשים בו radeon9800PRO בתוך שבוע שבועיים מקלבת המחשב (ברגע שאני אקבל כרטיס חדש למחשב שלי) ההתלבטות היא מה עדיף אינטל או AMD? בגדול המפרט צריך לכלול - גיגה זכרון 160-250 גיגה דיסק... - זכרון כמובן DC. מעבד טוב - זה מחשב שלא יעבור OC - אני מנח שפה כדאי ללכת על 64 ביט של AMD..? מן הסתם לוח שיהיה טוב (להרבה שנים) ושיהיה בו כרטיס קול מובנה כבר. מסך לא צריך, גם לא כונן דיסקטים סי די או צורבים.. ( כל זה יש לי בשפע ) אשמח לקבל מפרטים. סדר גודל מחירים רצוי עד 3500 -4500 שח... אשמח לשמוע הצעות למפרט.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Ayelet Gazit,

שלום, מחפשת מסך 4k עם פאנל IPS, לחבר למקבוק, לצורך עבודות עיצוב גראפי. יש המלצות?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
    • 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Norm4nde,

אחרי היתיעצות רבה החלטתי על מה אני רוצה ללכת.... זה המפרט: AMD Athlon 64 3800 Dual Core Socket 939 BOX Leadtek WinFast PX7800 GT TDH MyVIVO Extreme ?512MB 400MHz V-DATA? X2 ?200GB SATA II 7200RPM 8MB? NEC ND-3550A x 16 Bulk DVD±R/RW Sony 1.44MB 3,5" FDD SunBeam Transformer Black case OCZ PS 520W ATX POWERSTREAM SAMSUNG SyncMaster 930B 8MS "19(המסך טוב או שעדיף לקחת אחרת?) רוב העצות שקיבלתי היה להחליף את הלוח אם ל ASUS כך שהוא יהייה יותר חזק..... תנו לי גם אותו מה יהיו הביצועים אם הזכרון יהייה GeIL 2048MB DDR 400MHZ (2x1024)MB Value Dual Channe (עזבו את המחיר) האם זה יראה הבדלים ענקיים?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. היי, אני מחפש נייד לסטודנט 14.1" עד 4000ש"ח. לגבי דרישות מיוחדות, לא יודע אין ממש. בכל מקרה מע דעתכם על Dell Latitude E5410 אפילו עם הרחבה ל 4 גיגה הוא יוצא דיי סביר. אשמח כמובן להצעות אחרות אם יש. תודה רבה! עריכה: סטודנט למעדי מחשב, הולך להריץ בעיקר Microsoft visual studio

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום לכולם, אני מחפש המלצה על מחשב נייד לפי הפרמטרים הבאים: תקציב: עד 4,000 שקלים דרישות: יכולת עיבוד חזקה זיכרון רחב אחריות יצרן עד 3 שנים שיהיה חזק ויספיק לפחות ל- 4,5 שנים הקרובות שימושים: פוטושופ ותוכנות עיצוב נוספות גלישה אופיס תודה,

9. טוב ככה חבר קונה מחשב חדש ואני צריך את הBEST ! יש תקציב 8אלף (משחקים הרבה גלישה הרבה....) ללא ציוד הקפי מחשב קומפלט בלי שום דבר ! רק צורב DVD של NEC יהיה נחמד... חוץ מזה לא צריך שום ציוד הקפי.... החנות חייבת להיות מKSP בבקשה לא להביא הצעות מחנויות אחרות! חובה מעבד וכרטיס חזקים (אולי אפילו כפול ליבה ו7800GTX אם נכנס כמובן) OC לא יהיה אז לא חייבים זכרונות של 2000 שקל... תודה לכולם ומחכה להצעות...

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by parker8,

לפני שתתחילו לצעוק- "תן תקציב" אני אסביר- זה לא שאני מיליונר או משהו, פשוט אני לא יודע מה התקציב המתאים לקניית מחשב חזק וטוב וכמה להשקיע. אני פשוט מחפש מחשב שייתן את הערך הכי טוב לכסף שלי, פשוט מפרט שהוא לא "בזבוז" של כסף, ככה שאני לא מחפש פה מפרט של מעבדי אקסטרים. בעיקרון המחשב מיועד למשחקים בעיקר, סרטים, הורדות 24/7 (הוא בחדר שלי, אז שקט זה דבר די חשוב) יש לי את ה-2 דיסקים קשיחים מהמחשב הנוכחי ואני רוצה להעביר אותם איתי- אחד הוא SATA, והשני הוא SATAII, ככה שהלוח אם צריך להיות תומך בהתאם. הייתי מעוניין בלפחות דיסק קשיח אחד של 500 ג'יגה, אולי אני אחליט בסוף לקנות אפילו 2 כאלה (אלא אם כן ישתלם 1 של טרה), אז גם פה הלוח צריך להיות תומך בהתאם. ככה שיהיו לפחות 4 חיבורים של …

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אני צריך עזרה למחשב בעיקר לעריכה מוזיקה כמו הקלטות וכו' כולל שימוש כללי של סרטים ופה ושם משחקים אבל ממש לעיתים רחוקות. צריך דיסק קשיח גדול ומחשב שירוץ טוב. תודה מראש. לא צריך כרטיס קול יש לי אחד טוב ולא צריך שום צורב או סידי רום.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by InterCOM,

שלום, אני רוצה למכור את המחשב, אבל אין לי אפילו טיפת מושג כמה הוא שווה - כמעט כל חלק במחשב חודש בזמנים שונים. אז ככה: מעבד: Intel® Pentium® Dual CPU E2160 @ 1.80 GHz - נמצא במחשב מאז ומתמיד. זכרון: 4,069 MB (או 4GB) - בעבר היו קומבינציות שונות של זכרונות, לפני כחודשיים הוחלפו בזכרון אחיד של 4GB של חברת American Megatrends לוח אם: ASUSTeK Computer INC. P5G41T-M LX V2 - נקנה גם-כן לפני כחודשיים. כרטיס מסך: ATI Radeon HD 4350 512MB GDDR2 - נקנה לפני שנה וחצי-שנתיים. דיסק קשיח: 250GB - נקנה לפני כשנה. כונן דיסקים: של סמסונג RW Drive כל המוצרים נקנו חדשים לחלוטין מהחנות. כל המוצרים כוללים את האריזות, הדיסקים והחוברות שהגיעו איתן, למעט המעבד עצמו (ניתן להחליפו במעבד חדיש יותר א…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אני מחפש המלצה למחשב בסיסי בשביל ההורים שלי , אין להם שימוש מעבר לגלישה באינטרנט אופיס וסרטים בעיקרון המחשב יעמוד בסלון אז מבחינת רעש כל עוד הוא לא נשמע כמו מטוס סילון אז זה בסדר אין צורך בציוד הקפי והתקציב הוא 1500 ואם אפשר בפחות תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אז אחרי התלבטויות רבות, הלכתי בסוף על אינטל, השיקולים העיקריים: קידוד סרטים, HT והסאונד האיכות שבא עם הכרטיס קול המובנה. אבל עכשיו יש לי התלבטות בין מפרט מבוסס DDR1 לבין DDR2, הנה המפרטים: DDR2 ---- ?Intel Pentium 4 3.0 Ghz S-775 Prescott 2M Cache 64 bit? 1450 AA8-DuraMAX (925), S-775? 790 Vitesta DDRII 533*2 700 Gigabyte Geforce FX 6600GT 128MB DDR3 128bit DVI VIVO Retail 1272 200GB 7200/133 (8MB) DiamondMax 10 650 Thermaltake Sviking VA4000BWS 420 HEC 475W (True Watts) 360 ?Logitech® Cordless Desktop® EX 100? 260 Total Price 5902 DDR1 ---- ?Intel Pentium 4 3.0 Ghz S-775 Prescott 2M Cache 64 bit 1450 Motherboard ?P5GD1-VM (915P)S775,PCI-E? 580 ?DDR 512Mb 400MHz AData /VT…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלומות חברים , אני מעוניין ברכישה של מחשב גיימינג עד 5000 ש"ח שיחזיק בין שנתיים ל 4 שנים. יש לי אופציה לקנות את המחשב דרך מקום העבודה הקודם שלי במחירים נמוכים . אני אציין את המיפרט שבניתי ואשמח אם יש משהו שאפשר לשנות כמובן. **מציין שאני מוגבל לפי אותו ספק שרק מימנו אני יכול להזמין את המחשב*** לוח אם - Gigabyte B450m GAMING X מעבד - AMD Ryzen5 3600X 3.8-4.4Ghz 32+3MB BOX כרטיס מסך - MSI NVIDIA RTX2060 SUPER GAMING 8G HDMI/DPX3 הארדיסק - SAMSUNG SSD 250G M.2 PCIe 3.0x4 NVMe 970 EVO PLUS מארז -CASE ZALMAN S5 RGB FAN & FRONT TEMPERED GLASS WHITE ספק - ZALMAN 750W ZM-750GVII 80PLUS BRONZE POWER SUPPLY זיכרונות -…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by bg1987,

בשרשור הדביק כתוב שכרגע אין אחיות על מחשבי סוני, האם המצב השתנה? ואם לא, האם יש מקומות שניתן לקנות מהם אחריות? בכלל כמה זה מסוכן לקנות נייד ללא אחריות בארץ? (מבחינת מחיר יש יתרון עצום מול הארץ)

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שימוש במחשב: 1. דחיסת וידאו ( בד"כ לDIVX וכדומה ) 2. לכידת וידאו ( דרוש כרטיס לכידה מאנטנה ). 3. משחקים. 4. חלונות XP. בנוסף הייתי בעוניין ב: 1. מחשב שקט. 2. חסכן בחשמל. 3. דיסק גדול ( 500 - 750 GB ו). 4. יציאת HDTV לטלוויזה. 5. צורב DVD. בנוסף לא יזיק מארז יפה ... תודה רבה

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by itay111222,

שלום לכולם - למישהו יש את ה Inspiron 1011 DELL ויכול לתת חוות דעת עליו ? אני צריך מחשב קטן לצרכי בסיסים יחסית - שום תוכנה כבדה או משהו כזה. ההבדל במחיר בין DELL ל MSI הוא כמעט 1000 שח אבל אני לא רואה הבדל משמעותי במפרט אני מפספס פה משהו ? אם יש אפשרות להמלצה בין MSI DELL ל HP יכול לעזור מאוד תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by zoozoo,

שלום לכולם, הנייד שלי כבר התיישן, ואני רוצה לקנות חדש. הנייד משמש לשימושים עסקיים, ולכן חשוב לי שהוא יהיה מדגם עסקי או לפחות מדגם צרכני איכותי (עם הגנה טובה על הגוף ובמיוחד הדיסק, רכיבים אמינים, מנגנוני התאוששות מאסון אם אפשר וכד'). כבר היה לי פעם סיפור עם דיסק שקרס בנייד, ויש לי טראומה מזה... מה שעוד חשוב הוא שהוא יהיה חזק כמה שיותר (מעבד חזק וזיכרון מספק) כי אני מריץ עליו הרבה מאד תוכנות במקביל (במצב עבודה רגיל יש עליו פתוחים במקביל אאוטלוק 2007 עם ספריות "כבדות", וורד 2007 עם הרבה מסמכים גדולים, מסמכי PDF גדולים, אקסל 2007 עם גליונות גדולים פתוחים, אקספלורר עם הרבה לשוניות גלישה פתוחות, OneNote ועוד), וגם רצות ברקע תוכנות סנכרון, אינדוקס ועוד. לשעות שאחרי העבודה, הייתי…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? הסבר ינתן למטה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים קלים , שימוש רב באינטרנט ובפתיחה של הרבה קבצים + חלונות בו זמנית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המון חלונות דפדפן + תכנות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד למשחקים קלים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.CS GO , LEAGUE OF LEGENDS , TERA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 24 INCH -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by g0884,

זה המחשב: https://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=19176 מחשב מיני NUC הכולל מעבד Intel Pentium N3700זכרון 8GB דיסק SSD 240GBמאיץ גרפי Intel® HD Graphics הכולל יציאות VGA / HDMIמערכת הפעלה Windows 10 אני לא כ"כ מכיר את המעבד הזה ומשיטוט באינטרנט אני מבין שהוא די חלש. השאלה האם הוא יספיק כדי להפעיל את הדפדפן כרום ונטפליקס. יהיה קצת אופיס וקטלוג תמונות וזהו. הכי חשוב שכרום לא יקרטע. תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by ido-nava,

יכול להיות שאני אכנס עוד השנה ללימודי הנדסת מחשבים, במידה וכן, אני בודק לגבי מחשב נייד מתאים. מאוד חשוב לי המהירות של המחשב ושלא יהיו לאגים כלל. * מטרות המחשב: לימודים (הנדסת מחשבים) וגלישה באינטרנט. * גודל המסך? 14", אין עדיפות מט/מבריק * רזולוציית המסך? כמה שיותר גדולה בעדיפות ל FULLHD. * משקל רצוי? עד 2KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמובן, כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3 * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 128GB+ SSD, אם צריך, בהשקעה נפרדת . * כונן אופטי? מעדיף שלא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל דרישה…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by OptiSTR,

לפני כשנה המחיר שלו ביד 2 היה באזור ה 900 שקל. מאז, הביצועים שלו עדיין מובילים על כל אחד מהכרטיסים החדשים במחיר הזה בצורה משמעותית. אני מעוניין למכור אותו כי הספק כוח שלי לא עומד בלחץ, וספק 750W איכותי עולה יקר ואין לי כסף לזה. בכמה לדעתכם אני אוכל למכור אותו?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by sft,

אני נוסע עוד כמה שבועות לברצלונה והייתי מעוניין לקנות לאפטופ שם אני לא מבין גדול בחומרה ולכן אני צריך את עזרתכם, איזה לאפטופ עדיף ? 1. אני מעוניין ללאפטופ חזק לעבודה יום-יומית, זמן סוללה סביר 2. אני מעוניין בכ.מסך סביר, שיודע להריץ משחקים ברמה סבירה 3. דיסק קשיח לאו דווקא ענק (לא 2TB), אבל שיהיה 7200RPM (לא SSD, יקר מידי לדעתי) 4. חיבורי WIFI עדכניים 5. כונן דיסקים אפשר לוותר 6. מסך גדול 7. זיכרון - 4GB ואולי עדיף יותר ? מה אתם אומרים ? 8. תקציב, אני יכול להתגמש עד 4 ובמקרים דחופים 5 מה לגבי אחריות בינלאומית ? מה קורה אם הלאפטופ מתקלקל פתאום ? איך אני יודע שללאפטופ שקניתי יש אחריות בארץ ולא נדפקתי איתו ? אודה לכם על ההצעות והעזרה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים