עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by אדוארד12,

שלום , יש לי מחשב נייד HP Probook 4530s אני מחפש דרך להגן על מחשב נייד כזה מגניבה. מה יותר טוב חיישן מיקום חיצוני (כי אין עליו חיישן מיקום מובנה) או מנעול.התקציב עד 250 ש"ח לחודש הקרוב. מישהו יכול להמליץ על משהו טוב, או איפה אולי הכי טוב להתקין חיישן מיקום חיצוני כדי שלא "יעלו עליו" תודה רבה , אדוארד.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. היי. אני מחשב סוללה ניידת למחשב הזה אבל אחרי שעה של חיפושים לא מצאתי יותר מידי פרמטים חוץ מהספק ומספר תאים, וגם אז לא אמרו מה הסטנדרט. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי על הנושא בקצרה, איך קונים סוללה ניידת למחשב הזה(ולמחשב נייד בכלל) שתחזיק לפחות 4-5 שעות(אני יודע שיש סוללות היום שמחזיקות גם 8 ו-12 שעות). כמובן שדגמים ספציפיים בכלל יעזרו לי אבל גם למדריך פשוט אני אשמח. תודה מראש ושבוע טוב *המחשב הוא למשרד נטו. זאת אומרת המקסימום שירוץ עליו בו זמנית זה כמה קבצי אקסל, וורד, PDF וגם גלישה באינטרנט פה ושם. מצד שני הוא נשאר דולק גם אם לא משתמשים בו אז הסוללה שהגיעה איתו ל-4 שעות לא מספיקה, היא נגמרת בשנייה. שוב תודה (:

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Saar Avraham,

אשמח לשמוע וגם מבחינת חיי סוללה. אשמח גם לשמוע מבעלי מחשבים דומים בסדרה או אפילו המלצה למחשב אחר. תודה לכל

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by KNYJ,

צהריים טובים לכולם, אני מתכנן לקנות בעתיד הקרוב מחשב עבור קולנוע ביתי לסלון, אחרי כמה סבבים והתלבטויות (בפורומים אחרים. כן, כן, אני רועה בשדות זרים) הרכבתי מפרט שנראה לי עונה על כל הדרישות (ומעבר) ונכנס לתקציב, הייתי שמח לשמוע (או לקרוא) חוות דעת, הערות והמלצות. הדרישות: מחשב במארז HTPC, שקט במיוחד, נפח אחסון גדול (2-4TB) ועם יכולת להתרחב בעתיד, המחשב ישמש למשימות בסיסיות כמו גלישה באינטרנט או הפעלת מדיה אבל חשוב מאוד שהוא יוכל להריץ סרט באיכות HD (מהכונן האופטי ו/או מהקונן הקשיח) בצורה חלקה לחלוטין ובלי להתאמץ (אני לא רוצה לשמוע את המאוורר באמצע הסרט). המחשב לא מתוכנן להיות מכונת גיימינג (למרות שאולי הוא יריץ משחק כזה או אחר מדי פעם) אבל יכולת שדרוג עתידית היא…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by IceScream,

היי, אחותי צריכה מחשב ללימודים, לשימושים בסיסיים ביותר (אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים וכו'), ללא שום תוכנות עריכה או דברים כאלה.. בכל אופן הדרישות הינן: 1. לא כבד 2. מסך "14 איכותי 3. סוללה חזקה כמה שאפשר 4. עדיפות לSSD 5. עדיפות לחברת Dell תודה רבה מראש לכל מי שיכול לעזור!!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אני רוצה להשקיע בסביבות ה 600 שקל כי בכול זאת אני לא משתמש במחשב למשחקים אלא אני בעיקר גולש באינטרנט עם הרבה דפים פתוחים וצופה בסרטים מעבד: http://www.cpu-world.com/cgi-bin/Ide...5DD&PROCESS=Go לוח אם נשרף - היה M2V של אסוס זיכרונות: DDR2 עם 2 כרטיסים של 512 ו 2 של 1G כרטיס מסך: X1950 PRO ספק כוח: HUNTKEY 500W אני מתכנן לקנות אותו בשבוע שבועיים קרובים כי אני עם מחשב ישן כרגע ואני רוצה להחזיר תמחשב שלי לא אכפת לי להזמין מחו"ל ולחכות קצת יותר אם זה יהיה זול משמעותית, אני יכול להרכיב תמחשב לבד אני רק צריך לשדרג את הלוח אם כי הוא נשרף השאלה היא האם שווה לקנות לוח אם ישן ולהשתמש במעבד הישן או שבמחיר כמעט שווה אני כבר יכול להשיג לוח אם + מעבד חדש... ואו…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. בסוף השאלון (בסעיף 12 )צירפתי את השמות והקישורים למכשירים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5.5 K אין אפשרות לחריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כתיבה והכי עריכת וידאו 1080 אם אפשר גם 4K אז מעולה - תוכנות פרימייר או דוינצ'י עדיין לא בטוח. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מוע…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by omerd2,

שלום. קניתי השבוע מחשב של Asus עם סוללה מסוג Li-Ion. רציתי לשאול כמה שאלות בנוגע לאופן השימוש במחשב. מהאשכול הנעוץ הבנתי שלניתוק הסוללה כאשר אין בה שימוש יש יתרונות וחסרונות. לצרכים שלי, רוב הזמן המחשב ליד חשמל אך הוא עובר מחדר לחדר הרבה פעמים וכל מעבר כזה דורש כיבוי של המחשב. 1. באופן כללי, האם יש נזק בכיבוי והדלקה של המחשב מספר פעמים ביום? 2. האם יש נזק בעבודה עם בטרייה כשהמחשב מחובר לחשמל והבטרייה מלאה? 3. מתי יותר כדאי לטעון את הסוללה, כאשר המחשב כבוי או דלוק והאם יש לכך משמעות במשך זמן הטעינה הדרוש 4. האם טעינת הסוללה כאשר רובה עדיין טעונה מזיקה? תודה לכל העוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by nadaviz,

אהלן, לרגל שדרוג ברצוני למכור את המסך הישן שלי. הוא במצב מעולה, מעולם לא עשה בעיות ויש את הקופסה המקורית. מדובר במסך 26 אינצ' כולל רמקולים וכניסה לטלויזיה, 1200X1920. שימש אותי בעיקר למשחקים. כמה נראה לכם הוא שווה?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by SyRenity,

מחפש לשדרג חומרה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P "22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. Started by omri123,

שלום לכולם ברשותי המחשב עם המפרט הבא CPU:E8400 GPU:ATI Radeaon HD 4830 Mutherboard: GIGABYTE EP43-DS3L HD: Seagate ST3500320AS 4GB RAM DDR2 מסך סמסונג 2253 השימוש העיקרי זה משחקים\פוטושופ ופרימייר. נראה לי שהגיע הזמן לשדרג קצת ולכן החלטתי להתחיל מSSD 840 EVO. האם אני עושה צעד נכון או שכדאי לי לשדרג את הכרטיס מסך דווקא או משהוא אחר? אני לא הולך להוציא אלף ש"ח עכשיו אבל מפה לשם לשדרג עם הזמן. אשמח לשמוע את דעתכם, כולל תוכנית שידרוגים עתידית. תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 5 1600X AM4 Box - מבצע בלאק פריידי בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪ 331 לוחות אם: Gigabyte B450M DS3H כמות: 1 - מחיר: ₪ 282 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 8G 3000 CL16 Vengeance LPX Black CMK8GX4M1D3000C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 152 מארזים: IPPON Case Thunder 2 Black/White + ANTEC PSU 550W NEO ECO MODULAR 80+ Bulk With New PC Only! כמות: 1 - מחיר: ₪ 339 כונני SSD: Samsung SSD 256GB SM961 M.2 NVMe כמות: 1 - מחיר: ₪ 208 כרטיסי מסך: Palit GTX1650 StormX OC 4G GDDR5 128bit כמות: 1 - מחיר: ₪ 698 הרכבת מחשב: הרכבת כסף (חינם!…

13. Started by orent,

http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=4916 מישהו יודע? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי - 6500, עדיף לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב - מיועד לגיימינג ושימוש יום יומי. הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - כרגע 1920 על 1080 (23"), מתוכנן גם 2560 על 1440 (27") בהמשך. רמת גרפיקה גבוהה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט - לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט) - 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC) - כן, אבל לא חובה. אם כן איזה (קל, בינוני, כבד) - קל - בינוני. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס - אין צורך. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. - ירושלים, מעדיף במרכז. 9. …

15. ייעוד המחשב המחשב מיועד לתוכנות גרפיות כבדות, כמו:AutoCad2014,Rhinoceros 5,Photoshop,Revit,ומנועי רינדור כמו Vray ודומיו. חשוב לי מאוד מעבד חזק לרינדורים I7 עם עדיפות לדגם הלא מסורס, חשוב שיהיה כרטיס מסך לא אינטגרלי שיהיה עם לפחות גיגה או 2 זכרון. התקציב גמיש ב200 שקל גג. גודל המסך- גודל סטנדרתי 15.6 רזולוציית המסך- לא ממש חשוב לי איכות הצג כיוון שהוא יהיה מחובר רוב הזמן למסך . דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? ללא משקל רצוי? לא ממש קריטי האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה סטנדרטי האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין לי צורך במשהו מיוחד , אשמח לחיבור HDMI , ולחיבור בלוטוס' אם אפשרי(לא קריטי בכלל) גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין דרישה מיוח…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Athalef,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב? משחקים ולימודים -במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? משחקים כבדים (crysis 3, witcher 2, gta IV) Fac -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). '1680X1050 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בהארד דיסק. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינ…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 12000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג בבקשה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ,תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב לפרנסה , בעיקר מייל ואינטרנט ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך במעבד גרפי …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. מי יודע האם עדיף מבחינת מהירות וחוזק לרכוש את הדיסק הקשיח: WD Caviar Green WD5000AZRX 3.5" 500GB 64MB SATA3 Western Digital WD5000AZRX או את הדיסק הקשיח הפנימי: Western Digital Caviar Blue 1000GB 64MB WD10EALXK לא להתחשב בשיקולי נפח של 500 GB נוספים אלא במהירות וחוזק של הדיסק. אני רוצה להתקין עליו את ההפעלה של המחשב

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by parker8,

לפני שתתחילו לצעוק- "תן תקציב" אני אסביר- זה לא שאני מיליונר או משהו, פשוט אני לא יודע מה התקציב המתאים לקניית מחשב חזק וטוב וכמה להשקיע. אני פשוט מחפש מחשב שייתן את הערך הכי טוב לכסף שלי, פשוט מפרט שהוא לא "בזבוז" של כסף, ככה שאני לא מחפש פה מפרט של מעבדי אקסטרים. בעיקרון המחשב מיועד למשחקים בעיקר, סרטים, הורדות 24/7 (הוא בחדר שלי, אז שקט זה דבר די חשוב) יש לי את ה-2 דיסקים קשיחים מהמחשב הנוכחי ואני רוצה להעביר אותם איתי- אחד הוא SATA, והשני הוא SATAII, ככה שהלוח אם צריך להיות תומך בהתאם. הייתי מעוניין בלפחות דיסק קשיח אחד של 500 ג'יגה, אולי אני אחליט בסוף לקנות אפילו 2 כאלה (אלא אם כן ישתלם 1 של טרה), אז גם פה הלוח צריך להיות תומך בהתאם. ככה שיהיו לפחות 4 חיבורים של …

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. היי! אני מעוניין לרכוש מחשב לעריכת אודיו במחיר של 3,000 ש"ח. האם יש דבר כזה? אני מניח שאין צורך בכרטיס מסך עוצמתי ולכן אפשר להתפשר ברכיב הזה? 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח ניתן לחרוג ב200. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מחשב למוזיקה ועריכת אודיו. תוכנה עיקרית בשימוש: Ableton 10 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש כונן HDD יש קורא דיסקים יש גם ספק כוח, לא יודע אם הוא מ…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by mudale222,

תקציב עד 4K. SSD 256 חובה. מסך - בין 12.5-14 אינטש. מעבד כמה שיותר חזק. זהו בעיקרון, תנו קישור לחנויות ספציפיות שיש להם את המחשב, זה יהיה מבורך. תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by tidan27,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב של לנו בו למשחקים יש שני דגמים ש ל מחשבים אחד מגיע עם מעבד4710hq ומאיץ גרפי 860m 4gb והשני מגיע עם מעבד 4720hq ומאיץ 960m 4gb מבחינת העלות של המחשבים יש הבדל של בערך 1000₪ מבחינת הבדל בביצועים קראתי שיש הבדל של 10 אחוז בין שני הכרטיסים ובין המעבדים עשו אוברקלוק קטן למעבד השני על מה אתם ממליצים לי ללכת?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150-250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: , Overwatch, R6S, For honor, Pubg בעיקר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by eroz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CSGO,BF1 אני צריך משהו שיריץ משחקים כאלה בלי תקיעות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות שיריץ משחקים כבדים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם …

25. Started by yakir10,

שלום חברים אני צריך מפרט שיענה לי על כל הדרישות משחקים אינטרנט וכל זה אני רוצה שהמחשב יהיה חזק ושיחזיק לכמה שנים טובות תודה מראש נ.ב - נתנו לי מפרט לדעתי טוב אבל אני רוצה לראות את המפרטים שלכם אני יוכל לפרסם אותו אם תרצו

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים