עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ofer_mat,

יש לי את המפרט הבא(כנסו למפרט שלי) ורציתי לשדרג משהו יש לי 2 אפשרויות: 1. להחליף את הכרטיס מסך ל4600 שעולה 1588 ואז אני לא יצתרך להוסיף הרבה כסף ( כי אני ימכור את שלי ויש לי עוד איזה 800) 2. לשדרג את המערכת כולה (זכרון מעבד ולוח אם) כי גם ככה אני לא יכול לעשות OC עם הקקה הזה והיא מבא לי עצבים אז מה היתם מציעם לי? מה יתן לי תמורה טוב יותר על עלות כספית נמוכה יותר

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by H.I.V,

שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש אני צריך רק מעבד מארז לוח אם וזיכרון בקשר למעבד אני הולך לקנות P 4 2.4 תוכלו לתת הצעות עד 2500 מקסימום תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by GazzA,

שימוש בתאכלס לחדר קולנוע עם פלזמה ומערכת טובה... לסרטים... לוח- asus p5ad2 delux ch- 915 מעבד- intel p4 socket 915 3.0GHZ זכרון- kingston kvr533d2n4 ddr2 דיסק קשיח- wd\maxtor 160GB 7200 8MB כ.מסך- asus eax600xt128 HTVD DVD x16 retail מקלדת + עכבר אלחוטיים microsoft כונן 1.44 מארז + ספק 480W ג'נרי סה"כ 6000 פלוס מינוס

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by BassMan,

מומחים יקרים אני פונה אליכם לקבלת עצה לפרט שיכולל את הרכיבים הבאים מעבד+היטסינק (עדיפות ל AMD) לוח אם. כרטיס מסך. מארז+ספק. זיכרון כבר יש. (CMX256A-3200C2) כפי שכתוב כבר המחשב ישמש לישומיים כלליים וכמו כן למשחקים. (לא כ"מכונת משחקים רצחנית"). אבקש שתמליצו על מפרט עם חשיבה לעתיד (אולי אוברקלוק). ופונקציונליות. תודה מראש. מאור

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Nevo,

[move]מחשב עצבני ב14,000[/move] אני רוצה מחשב עם מעבד של AMD טוב כרטיס קול טוב שאני יכול לחבר איזה 6 רמקולים טובים ... כרטיס מסך טוב שאני יוכל לשחק משחקים חדשים בשקט. זיכרון 2 של 512.. ( אם זה זול וטוב אז 3) מארז פצצה אני רוצה עצבני (חשוב) רמקולים טובים... עכבר לא אלחוטי מקלדת אלחוטית מסך "19" אם אפשר של סמסונג... ועוד כמה דברים שאפשר להוסיף תודה רבה לעוזרים.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Dothan 1.7GHz Cenyrino לוח ראשי - Intel® 915GM + ICH6-M זכרון - Dual DDR 512Mb מסך 12.1"( TFT WXGA (1280x800 כונן אופטי - COMBO צורב+DVD כרטיס מסך - אינטל GMA-900 דיסק קשיח - 60GB UDMA תקשורת - כרטיס רשת 10/100 מודם 56600, כ.רשת אלחוטי WiFi תוספת למעבד 1.8 רק 299 ש"ח כל זה ב-6400 ש"ח. אני מחפש מחשב שילווה אותי בתקופת הלימודים וגם ישמש אותי לצרכי גרפיקה.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by GOVNER_T.S.Y,

יש ברשותי מחשב נייד עתיק : MSI ex400x המטען שלו הלך, וצריך חדש.. מקורי כך עלה בחיפושי עולה 300+ . ( ולא בא לי להשקיע כל כך הרבה... ) להלן תמונה של המטען הישן : http://i50.tinypic.com/2isbhq0.jpg מספר שאלות : http://www.half-price.co.il/catalog/product_info.php?cPath=23_44&products_id=284&osCsid=f7ecac5e5d9512f490d206b47cd44da3 האם המטען המופיע בקישור לעיל, יעשה את העבודה ? או שאני חייב לקנות מקורי סוף פסוק ? תודה לעוזרים gov

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by edenbd,

המחשב אמור לשמש במחשב ביתי בשביל המשפחה. מרבית הזמן גלישה באינטרנט, מוסיקה וכדומה. מידי פעם אולי צפייה בסרטי HD. גודל המסך 15.6 נראה לי אידאלי למחשב ביתי. לגבי רזולוציה אין משהו מיוחד שיהיה מסך בסדר. המשקל של המחשב לא קריטי, מכיוון שהוא יהיה רוב הזמן בבית. אני מניח שלשים בתקציב הזה SSD קצת קשה, אבל אם יש למישהו המלצה על מחשב עם אופציה לשדרוג ל SSD זה גם טוב. מערכת הפעלה - לא חובה, יכול להתקין לבד. אשמח לעזרתכם, תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד וחשוב לי מאד נושא העגינה אני חיפשתי תחנת עגינה שתתחבר למחשב בלי כבלים ותספק מתח למחשב ולצערי לא מצאתי משהו שמתאים למחשבים מהדור הנוכחי אני ישמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על חברת מחשבים שיש לה תחנות עגינה איכותית או פשוט לומר לי אם התחנות האלו נכחדו ..... תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by The Game,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +50 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרוב משחקים, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. דיאבלו LOL ,watch dogs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by RoyM,

שלום, חברה שלי מחפשת מחשב נייד עבור לימודיה ואשמח להמלצותיכם. התקציב יחסית נמוך, אך לדעתי עבור המטרה הוא מספיק: עד 2000ש"ח (אפשר לחרוג עד 2300 במידה ומדובר בשדרוג משמעותי). מטרות מחשב: לימודים - כלומר צריך להיות קל ונוח לנשיאה ממקום למקום ועם סוללה חזקה (למקרה ונמצאים בשיעור ללא שקע חשמלי). שנית, ישמש כמרכז מדיה בבית (כלומר, יחובר לטלוויזיה עבור צפייה בסרטים - משמע צריך חיבור HDMI) גודל המסך: לא קריטי, אך שלא יהיה גדול מדי. עיקר השימוש הוא בכיתה והנוחות היא החשובה. רזולוציית המסך: מניח שלפחות 720p? דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? numpad יהיה תוספת נחמדה, אך לא דיל ברייקר. משקל רצוי? כמה שיותר קל - יותר טוב האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן (עיקר השימוש הוא באוניברסיטה ולא תמיד יש…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום חבר שלי צריך מחשב לעבודה משרדית פחות או יותר.. (ללא משחקים או דברים כבדים יותר מדי..) מה שצריך להיות: AMD3000\P4 3.0GH 512 זיכרון מספיק בהחלט 80 גיגה נפח כ.מסך FX5200\R9250 צורב רגיל וכונן DVD דיי פשוטים.. לא צריך שום ציוד הקפי חוץ מכמובן עכבר מקלדת ורמקולים... שיהיו נוחים ויתנו הרגשה של רמה טובה זהו זה שחקו בעיקרון איך שנראה לכם ושיצא משהו טוב ... לא צריך להיות יקר העסק הזה... בנפרד אני צריך מסך 17 אינץ פשוט לא יקר (לא שטוח ולא דק).. תודה

• 32 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. המחשב מיועד למשחקים (לא הכי כבדים) ולאינטרנט, לא צריך כרטיס מסך כונן קשיח וציוד היקפי, כמובן גם בלי מסך. רק את המארז עם הלוח אם המעבד הזכרונות. תודה לעונים

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. היי , סוף סוף קניתי מחשבב!! קבלו מתאבד : Intel Core 2 Duo E6600 לוח אם : Gigabite GA-965P DS4 זכרון (נוח ומותאם לOC) : Digma 1024MB 800Mhz X2 כרטיס : Shappire ATI RADEON X1950XT 256MB VIVO Dual Dvi כונן : WD 160Gb 7200RPM 8MB SATA-II צורב : Nec x16 dual layer מארז פשוט של : Miditower 2fun ספקק : THERMALTAKE 470W PFC SILLENT זהו סה"כ מחיר 7627 ש"ח כולל מע"מ מיועד למשחקים כמובן ! איך הוא? נקנה אתמול

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אהלן חבר'ה, לאחי הלא כל כך קטן, יש מחשב ישן וחשבתי לעשות לו שדרוג כדי שיוכל להנות מהמשחקים החדשים ביותר על רזולוצית 1280X1024. מהמחשב הישן אני אקח, הארד דיסק של 160GB, שלושה מאווררים של 80mm ואת המסך 17' היחסית חדש, קרוב לוודאי שאני גם ארצה לקנות לו רמקולים 2.1 כדי שיוכל להנות ממוסיקה איכותית, אך ביקשתי ללא ציוד הקפי בכותרת, כדי שאוכל לראות איך יהיה המפרט, לפני שאני אצרף אליו רמקולים. לשיפוטכם, תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Refaelo,

שלום. לחבר שלי יש תקציב של 6K למחשב חדש. השימוש העיקרי זה משחקים (גם כבדים) וסרטי HD אין לו צורך בכרטיס מסך , הארד דיסק וכרטיס קול כי יש לו את אלה מהמחשב הקודם. הכרטיס מסך שיש לו זה ATI RADEON HD4850 DDR5 חשוב שהמפרט יהיה מחנות אמינה ולא משהו בסגנון KSP נ.ב אם יש לדעתכם צורך לשפר את הכרטיס מסך אתם מוזמנים להגיד תודה רבה לכם

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום, אומנם זאת לא בקשה למחשב חדש אבל אין פה נושא לשידרוגים ולכן פתחתי את הנושא הזה פה... המחשב שדורש שידרוג הוא בעל המפרט הבא: מעבד Pentium 4 2.66Ghz LGA 775 לוח אם : ASUS P5S800-VM זיכרון : DDR1 512MBX2 כרטיס מסך מובנה חלונות XP אני רוצה לשדרג את XP ל 7, אך החומרה שיש לי לא מספיקה... תוכנת השידרוג של מייקרוסופט אומרת שהכל בסדר חוץ מהכרטיס מסך המובנה שלא תומך ב AERO... אך גם הזיכרון הוא גבולי, 1GB ומעבד חלש... גם מצלמת הרשת לא תומכת ב 7 וצריך לקנות חדשה. השאלה היא, מה צריך לשדרג כדי שחלונות 7 יעבוד לי ? האם צריך לשדרג את הזיכרון הגבולי לאיזור של 1.5GB ? איזה כרטיס מסך תומך ב AERO ? צריך ממשק AGP ולא PCIe האם המעבד מספיק חזק ? והאם זה בכלל שווא ? כי צריך להוסיף עוד מצלמת…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום, אני צריך את עזרתכם בהרכבת מפרט למחשב לשימוש משרדי, המטרה היא להישאר בטווח מחירים הזה, כי אני לא רואה סיבה לחרוג ממנו למחשב משרדי. אין צורך בציוד היקפי נוסף. תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום לכולם, אני מזמן לא עוקב אחרי השינויים הטכנולוגיים בסצנת המחשבים אז אני מאוד אשמח אם תוכלו לעזור לי. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ואני משתמש בו למשחקים כבדים(Skyrim, Starcraft, Farcry, Crysis) בהגדרות גבוהות ופוטושופ ברמה מכובדת. לא מתוכנן אוברקלוק. חשיבות שקט מ 1 עד 10 = 5. מה שאני צריך זה הצעה ל: 1. לוח אם. 2. מעבד. 3. כרטיס מסך. 4. זכרון פנימי. 5. ספק? (יש לי ספק 400W של ENERMAX בן 7 שנים) יש לי כרגע: מארז ATX מסך "22 עם רזולוציה של 1080p מעבד Core2Duo 6600 אין לי קירור מיוחד למעבד תקציב 2750 ש"ח גמיש. שוב, מאוד אשמח לקבל עזרה. כל המספרים והאותיות עשו לי כאב ראש. אחרי קצת שיטוטים הגעתי למפרט ראשוני. אשמח לקבל חוות דעת! Intel Core i5-3570K קישו…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום, אני מעוניין במחשב בסיסי וזול, עיקר השימושים יהיו ביתיים בתקציב של 1500 בערך. ראיתי במדור את המפרט הזה- http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137587&section=293 שנראה לי מתאים ביותר, רק כשהבעיה שבחנות שאני מרכיב בה את המחשב [ksp] אין את הלוח אם המומלץ [ערכת שבבים b75], יש לוחות אם עם ערכות g41, h61, h77, z68, x79, z77. השאלה בעצם איך אני יודע איזו ערכת שבבים מתאימה לי? מצאתי את P8H61-M LE R2.0 של Asus, הוא נראה לי די טוב, אשמח לדעת אם הוא באמת יתאים למערכת או שאולי הוא לא טוב מבחינות כאלה ואחרות. ואם הוא לא מתאים אז אשמח להצעות ללוח שכן מתאים, הדרישות בסך הכל שיהיה לו חיבור DVI למסך. usb3 יהיה תוספת נחמדה אבל לא חובה. sata6 מיותר לגמרי, אין סיכוי שהמחשב ה…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. למומחים בפורום שלום! אני מעוניין לקנות מחשב לעבודה גרפית ותלת מימד ואני לא כל כך מעודכן בחומרה היום לכן אני צריך שתעזרו לי עם מפרט 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אבקש לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עבודת תלת מימד וגיימינג קליל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Maya 3D, כל תוכנות ADOBE כולל Aftereffects ו-Premiere 3D PAINT, ZBRUSH וכד' כולן בשימוש כבד מאוד לצרכי פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by idofr,

שלום לכולם, הDell N3010 היפה שלי כבר לא כל כך צעיר ואני כבר נוטה להחליף אותו במשהו יותר חדש (אני מתעסק הרבה בגרפיקה ובלמידת מכונה ולכן צריך משהו עם ביצועים נחמדים). לפני שאני הולך להוציא אבל סכומים מכובדים על מחשב חדש, חשבתי אולי אם אני יוסיף לו זיכרון ההבדל יהיה משמעותי מספיק כדי להחזיק אותו עוד איזה חצי שנה - שנה. המפרט הנוכחי הוא: i5-430M (Arrandale) 2*2GB DDR3 667MHz Radeon HD5400 סלוט אחד של 2GB הוא פנימי ולכן אני ישאיר אותו, מה שאני חושב לעשות זה להחליף את ה2GB השני ב8GB. (ההבדל הוא בעצם של 6GB ולא 4 כמו שרשום בכותרת) לפי ניסיון שלכם, כמה הבדל זה אמור לעשות? אם לא כתבתי משהו חשוב מהמפרט תגידו ואני יוסיף. תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by ASTR4L,

יש לי רעיון למחשב חדש אז כמה שווה זה? Intel Core i5 4670K | Corsair H110 | ASUS Maximus VI Hero| MSI 770GTX TWIN FROZR | G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz SNIPER Edition | Corsair Force SSD 60GB | Western Digital Caviar Black 500GB | SeaSonic G-650 650W Gold Modular G-Series | Corsair 500R Arctic

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by yam102,

אני צריך לפטופ כמה שיותר מהיר רק לאינטרנט והבעיה שאני צריך לפטופ ממש קטן מקסימום 11 אינץ חשבתי על זה מה אתם אומרים? מחשב נייד עם מסך מגע - Lenovo Flex 10 5940-5478 - צבע שחור

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Tarnegolz,

* מטרות המחשב? שימוש ביתי (אינטרנט סרטים וכו') ולימודים (בעיקר תכנות - Visual Studio, Eclipse ואמולטור לטלפונים בשביל בניית אפליקציות וכו'). יכולת להפעיל משחקים בונוס (אבל לא מחשב גיימינג רציני) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל 15.6 . לפי מה שהבנתי - עדיף מאט (אלא אם תאמרו אחרת) * רזולוציית המסך? עדיף גבוה מ-1366x768 (שוב, אלא אם תאמרו אחרת.. אני לא מבין הרבה בחומרה) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? יילקח לאוניברסיטה, לכן רצוי זמן סוללה טוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD או היברידי (נראה לי חבל לקנות מחשב היום בלי זה) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה. יכול לקבל ווינדוס 7\8 מהלימודים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? הבנתי שלנובו נחשבת חברה …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים