ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
הי, אני צריך מחשב דחוף לעבודה (אדריכלות) שישמש בעיקר לרינדורים ועבודה עם תוכנות מידול תלת מימד. מצאתי את המפרט הבא ב- KSP, מה דעתכם: מעבד Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB מחירו 1450ש"ח לוח אם P5Q3 s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR3 1600, 2xPCI-E 2.0, HDAudio, 1394a, GBL מחירו 790ש"ח זכרון 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel מחירם 630 ש"ח כרטיס מסך HD 4670 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E מחירו 460ש"ח כונן HD 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II מחירו 485ש"ח מקרר למעבד Freezer Xtreme Rev.2 CPU Fan For (s1366,s1156,s775,s939,AM2,AM2+,AM3) מחירו 200ש"ח מארז CM 690 Black (No PSU של coolermaster מחירו 355ש"ח ספק כח eXtreme Power Plus 600W 12cm Fan מחירו 380 ש"ח זהו סה…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX 950¤ DFI NF4 ULTRA INFINITY - 695¤ SAMSUNG DDR 512MB 400mhz x 2 - 600¤ WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII - 535¤ Leadtek Winfast PX 7800GT 256MB 256bit PCI-E - 2490¤ NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK - 290¤ Sunbeam Transformer BLACK - 400¤ ViewSonic E90f+SB - 1110¤ FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan - 380 כונן דיסקטים 1.44 - 50¤ סה"כ 7500 //////////////////////////////////////////////////////////////או//////////////////////////////////////////////////////////////// AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX 2290 ¤ 1 DFI NF4 ULTRA INFINITY 695 ¤ 1 SAMSUNG DDR 512MB 400mhz 300 ¤ 2…
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי ביקש שאתייעץ עימכם בנוגע לרכישת מחשב עבורו, התקציב שלו למטרה זו הוא: 6000 ש"ח אך הוא מוכן להוסיף עוד 500 ש"ח אם ה"קפיצה" הזו במחיר אכן משפיעה על טיב המחשב שיקבל הוא מתלבט בין ALL IN ONE לבין נייד , חשוב לו שיהיו כמה שפחות כבלים שניתן+ מסך איכותי או אפשרות לחבר לטלויזיה + איכות סאונד גבוהה (פלוס עקרוני- אפשרות לשבת במרחק נורמלי מהמחשב בזמן העבודה) +(במקרה של נייד) מעדיף מקלדת מלאה דרישות שהחבר העלה לפי השאלון סטיקי שלכם: * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס (עם כמה שיותר טאבים פתוחים)), משחקים (בינוניים מידי פעם - זאת אומרת שתיהיה אפשרות להריץ אותם אבל זה לא הדבר הכי קריטי שנדרש (רוצה להריץ משחקים לא על הדרישות הכי גבוהות אבל שגם לא יראה כמו מיינקרפ…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - טווח רצוי של 5000-6000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה על תוכנות תלת מימד - 3dmax\sketchup\autocad 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אין לי מושג 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500-2,500 ש"ח. ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לילדים - גלישה, עבודות אופיס מצגת, יוטיוב. לא למשחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
LENOVO G560 vs Toshiba Satellite L655-11U אהלן חברים האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: באג או איבורי מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): ארץ תקציב: עד 4000+- יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 200 שקל יד ראשונה\שניה: ראשונה זמן אחריות רצוי: שנתיים חברת המחשב הניד המועדפת: לונבו טושיבה HP מערכת הפעלה רצויה: WIN7 כונן קשיח מועדף: 320 משקל הנייד המועדף: עד 3 וחצי קג גודל הצג: 15.6 זמן סוללה רצוי:3 שעות צבע המחשב הרצוי: לא לבן אפשרויות נוספות במחשב: אני מתחיל ללמוד השנה באוניברסיטה ,כאמור אני צריך מחשב עם ביצועים נחמדים , כמובן לכתיבת עבודות צפיה בסרטים באיכות HD שיעבדו בצורה חלקה. מעבר לכך !המחשב הביתי שליי ממנו אני כותב הודעה זו…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי את ההצעה הבאה: מספר המפרט 378955 (tms.co.il) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10 וגמיש 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משתמש ב-Solidworks, Keyshot, Premier, Solidworks Composer, Photoshop, תוכנות להמרת וידיאו מפורמט אחד לאחר, StableDiffusion ודומיו. אשמח כמובן אם המערכת תעבוד גם עם משחקי מחשב, לכן אני לא יודע אם אני מכוון לסדרת Quadro או דומיה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצ…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום בניתי מפרט למחשב עד 3000 שקל שהוא גם למשחקים קצת בגלל המעבד שמשולב כרטיס גרפי חזק האם יש מה לשנות? מעבד: 649 ₪ - * מבצע * - AMD Quad Core Ryzen 5 2400G 3.6Ghz AM4 BOX לוח אם: 340 ₪ - * חדש * - MSI B450M PRO - VDH V2 זכרון: 431 ₪ - * מבצע * - G.Skill AEGIS 16GB (2x8GB) DDR4 3000Mhz CL16 Black-Red דיסק קשיח: 149 ₪ - * חדש * - PNY SSD 240GB CS900 Max Read / Write 535 MB/s / 500 MB/s 3DNAND דיסק קשיח: 197 ₪ - * מבצע * - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 7200RPM 2 Years Warranty מארז: 329 ₪ - * באנדל * - FSP CMT240 Windowed + FSP 550W 80+ HYN550 מסך מחשב: 720 ₪ - AOC 24'' 2460VQ6 75Hz 1ms FreeSync
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 1100 ש"ח ואין לי אפשרות לחרוג מהתקציב מסך לא צריך צריך מעבד,לוח אם,זיכרון,כ. מסך שמסוגל להריץ משחקים באופן בסיסי כמו GTA SA, מארז בסיסי וזהו. המחשב לא מיועד לפעולות מיוחדות חוץ מגלישה ברשת ומשחקים בסגנון GTA SA. אני מעוניין במחשב AMD אבל אני לא יודע אם Sempron יהיה טוב עבורי. זאת סקיצה לגבי הבקשות שלי: Sempron 3100+ (s754 ASUS M2N-MX SE AM2, nForce 6100, DDRII 800, PCI-E, VGA DDR II 800Mhz 1GB TransCend RJA-70 MIDI Beige אני רוצה להזמין את חלקי המחשב מחברת KSP www.ksp.co.il תודה ויום טוב
-
- 30 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וצפייה בתכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג, רוצה שיחזיק לשנה הקרובה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד 4 זאת הדוגמה הכי טובה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלנו, מהעבודה של אישתי, מבצע של סמסונג. השולחני שלנו שבק בדיוק בסופ"ש ואנחנו צריכים מחשב בדחיפות. השימוש : אופיס, הורדות, לעולם לא משחקים כבדים. חשוב: נוחות שימוש (לא יהיה לנו שולחני) ונשיאה. עריכה : הבנתי שהמפרטים לא זולים ביחס לשוק, מלאתי את השאלון, מאוד אעריך את עזרתכם: מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * תקציב ? 3-4K * גודל המסך? 13.3" נראה לי מינמלי לסרטים * משקל רצוי? עד 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא יותר מ4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI יהיה נחמד * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונ…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז כמו שצייינתי בכותרת מפרט למחשב נייד עד 3 אלף, הוא רוצה אותו למשחקים עבודות אינטרנט(מהיר, ככה שצריך כ.רשת, אלוחטי עם נכנס לתקציב אם לא אז לא נורא) וכו בעיקרון זה לילדים שלו ויש להם כבר מחשב High end שולחני אבל כשהם יוצאים מהבית או כשהם רבים על המחשב הוא רוצה עוד אחד אבל לא להשתגע עם המחיר (עד 3 אלף) הוא אמר לי שהוא שוקל לקנות מאופיס דיפוט אבל עצרתי אותו ואמרתי לו שהם מביאים חרא חלקים במחיר ממש גבוה (וזה נכון, לא? [לא יודע לגבי מחשבים ניידים =\] ) אבל אופן, חשבתי לשים לו משהו עם R9600 מוביליטי וכאלה, אבל אני ממש אבל ממש לא מבין כלום במחשבים נישאים - תודה למי שעוזר!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב שיכנוע כבד על אמא ואבא אני יקנה מחשב חדש ... עד 8 אלף עדיפות מסך 17 (413 פרו) מיקלדת + עכבר חובה סידי חובה (צורב לא צריך יש לי כנ''ל דיוידי) ורמקולים בינתיים לא .. מה עדיף אינטל 2.4 עם RDRAM ? או AMD עם DDR SDRAM ? עד 8 אלף (עדיפות 7 וחצי) אז אני יודה למי שיוכל לעזור לי להרכיב את המיפרט הכי טוב למחיר הנ''ל. ???
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יוצר בתחום הוידאו, משתמש בתוכנות אדובי (פוטושופ-פרימייר-אפטר CS6, לפעמים רצות במקביל). אני משתמש כרגע במחשב נייד של דל, עם מעבד i7-quad 2.1, זיכרון 8GB-ram וכרטיס מסך NVIDIA GT630M. ברצוני לקנות מחשב נייח נוסף שישמש לעריכה "נטו" (בלי אינטרנט ותוכנות נוספות) ולהרגיש שיפור משמעותי בביצועים ביחס למחשב הנייד. התחלתי את המסע עם תקציב שנע בין 6000 ל6500 ש"ח מתוך הרשימת המחשבים המומלצים, בחרתי את המחשב שבקישור הבא: http://hwzone.co.il/specslist/spec/view/id/18 המחשב הזה מעט יקר ביחס לציפייה שלי. שאלותי ביחס אליו הן: 1. האם קניית המחשב הנ"ל עם זיכרון (16GB (2X8 יספיק לצרכי, והאם זה יוזיל את המחשב משמעותית? 2. האם יש עוד תחומים שאני יכול לחסוך בהם מבלי להרגיש ירידה…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בס"ד 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, אינטרנט, סרטים, תכני HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? שיצליח להריץ גם סרטים באיכות 1080P 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? עכבר אלחוטי איכותי בצבע ורוד 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?4 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום.. ראיתי שלהרבה מחשבים ניידים יש כניסה לכרטיס סים.. רציתי לדעת אם מישהו מכיר איזה תוכנה שדרכה אני יוכל לעשות שיחות טלפון מהמחשב הנייד..
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בארה"ב מתלהבים משום-מה ממחשבים "ברנד ניים" ולא קונים כל כך הרבה מחשבים מורכבים (יחסית) כמו בארץ. כזה הוא גם בן דודי שמבקש לקנות מחשב של דל. הנה המפרט, ושאלתי היא: האם לדעתכם שווה להשקיע בדבר כזה כסף (נדמה לי שהוא משלם על זה 3,000 דולר). איך המפרט? Precision 350 MT - 2.66Ghz Intel pentium 4, processor with 512k Cache דיסק קשיח - GB 120, 7,200 RPM 512 MB RDRAM (PC1066 non-ECC) מה זה אומר פי-סי 1066? IEEE1394 (Firewire) ATI Radeon VE Dual-Monitor צורב, DVD, מקלדת טובה, עכבר אופטי
-
אהלן לפורום מחשבים. אני מחפש מחשב נייד ושומע הרבה שטויות ממוכרים ברשתות הגדולות. התחושה שהם מבינים במחשבים אבל תלויים עם חבל במכירות ואין להם זמן לעזור למצוא מה שאני מחפש. בסוף תמיד יוצאים מהם עם המלצה עקומה על משהו שבכלל לא רוצים. מקווה שתוכלו לעזור. יש שלושה עניינים שאני צריך אתכם לפני שאני יכול לקנות מחשב. דבר ראשון גודל. אני צריך מחשב שיהיה כמה שיותר קטן, אבל שיהיה עמיד (לטיולים מחוץ לבית, מאוד חשוב) ושיוכל לערוך סרטים בתוכנות פשוטות כמו מובי מייקר. אפשרי גם לעשות לו שדרוג אחרי הקניה. אני אומר את זה כי מהמוכרים בBUG וKSP הבנתי שיש סתירה חד משמעית בין גודל המחשב לבין היכולת שלו לעבד נתונים. זה כנראה נכון, אבל מהם הבנתי שפשוט אין דבר כזה מחשב קטן שיכול לערוך סרטים. ז…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אנשים! אני מתחיל ללמוד באוקטובר בבאר שבע ואני הקצבתי לי לנייד עד 8000 ש"ח (עקב העובדה שאני חובב משחקים מושבע). אני מנסה להוציא את המפרט הכי טוב לתקציב הזה. בינתיים מצאתי משהו של LG ועוד אחד של ACER: ACER: http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=2750 LG: http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=3223&catcode=487 בשורה התחתונה ACER הוא 1.73 DUAL, ג'יגה זכרון, כרטיס ATI X1600 ו 15.4 אינצ' , 120 ג'יגה. וה LG הוא 1.83 DUAL, ג'יגה זכרון כרטיס Nvidia Geforce Go 7400, ו 15 אינצ' עם 80 ג'יגה. כאשר אני מרחיב אחריות ל ACER אני מגיע בשניהם בערך לאותו מחיר וה LG קל יותר ב 300 גרם...(וזול ב200 ש"ח). הייתי סגור ונעול על ה ACER עד ששמעתי (ממשווקים של LG TOSHIBA וגם…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום בניתי מפרט מחשב אבל יש לי מספר חלקים שאני לא בטוחה מה כדאי לקחת כמו לוח אם ועוד אשמח לקבל המלצות וגם הערות אם יש לכם תודה [attachment deleted by admin]
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כל "ברוכים הנמצאים" לכל חברי הפורום [אני חדש וירוק ] OK לאחר שראיתי הצעות למפרטים של תחנות עבודה מחברי הפורום, החלטתי לפתוח שירשור בנושא. בשרשור זה אבקש המלצות למפרט של תחנת עבודה שתצטרך לעמוד במשימה עיקרית אחת בלבד. התקציב הוא ללא הגבלה אבל זה לא אומר שהיא צריכה להיות מערכת-על. היא צריכה לעמוד במשימה שלה, 24 שעות, לכן מה שהכי חשוב, שצריך "להגביל" אותכם, אלו הדרישות הבאות: 1. תחנת העבודה מיועדת לעבודה 24 שעות עם פוטושופ (זו המשימה שלה, לא יותר מכך אבל אסור שתקרוס). למעשה היא: מקבלת תמונה, מעבדת אותה בעזרת אוטומטים (פוטושופ) ושולחת לשרת\מחשב נוסף מאחסן. (היא אינה מאחסנת שום דבר אצלה אלא רק מחשבת, כאמור). 2. איוורור מספק לעבודה 24 שעות. 3. מפרט למערכת בלבד.…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם חייב קירור למעבד i7 בלי מכפלת ה"k" ? האם המחשב ייעשה רעש בזמן משחקים כבדים באם לא אשים לו קירוק / מאוורר ? ואני מדבר על מארז מאוד טוב של קולר מאסטר עם מאוורר 12 ועוד 2 מאווררים של 8 וספק גם מעולה של סיסוניק. ברור לי שתשאלו למה i7 זה מיותר למשחקים ? התשובה: לא מתכנן לשדרג ב6 שנים הקרובות לפחות ולא בא לי לקנות לדוגמא i5 ועוד 3 שנים כבר הוא יתחיל לתת רמת ביצועים של 70 אחוז במשחקים כבדים.. וגם לא נראה לי שיהיה לי כסף לכל מה שקשור למחשב.. כרגע יש לי ורוצה לשים כספי על זה אני בנדאם בן 22 נשוי ויודע מה אני רוצה ולמה. אודה לתשובתכם. דרך אגב כבר עכשיו יש משחקים שבדרישות מערכת רשמיות שלהם ה״מיטביות״ כותבות שצריך i7 לדוגמא מקס פיין 3 וכך גם מטרו לאסט לייט החדש. ומה יהיה עוד …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, דרוש מפרט בעיקר לעובדה משרדית + קצת גרפיקה ומשחק ברמה סבירה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000-5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך קצת אבל לא חובה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא בהרבה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי גרפיקה משחקים בסדר הזה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא המשחקים הכי כבדים אבל שיעבוד סביר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, הצרכים של המחשב הם בגדול צפייה בסרטים,סדרות,גלישה באינטרנט המחשב יהיה מחובר לטלויזיה. הסדרות והסרטים צריכים לרוץ ב-FULL HD חלק מערכת הפעלה: Windows 10,Ubuntu. רצוי שיהיה זמין ברשתות הגדולות כמו: KSP,Ivory וכו'.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 ש"ח חריגה של עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות סטודנטיאליות בסיסיות : אופיס וכו'. בנוסף לצפייה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ssd 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב במידה בינונית 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עם win10. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-