עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו בסיסית+ בפרימייר, עם המחשב הנייד הנוכחי התוכנה מקרטעת(i7 דור 4, נוידיה gefore 850, 8gb) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר בפרימייר ואולי קצת אפטר אפקטס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ++מחפש להוסיף גם מסך פשוט בתקציב. -לאילו הג…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. לקחתי את "מערכת מחשב לקולנוע בייתי בתקציב של 5000 ש"ח - ללא מסך" מהמדורים באתר הזה אבל בחנויות שנכנסתי על מנת לקבל הצעת מחיר אף פעם לא היו כל החלקים שבמפרט. האם מישהו מכיר חנות בצפון שיש בה את הכל (ב-KSP אין מארזים כאלה). מה דעתכם על המפרט http://www.msnshops.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=10787145

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by nirnir93,

אחרי שהמחשב הישן שלי נשבר לרסיסים, אני חושב על לקנות אחד חדש. בגדול: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר תכנות(מECLIPSE עד CUDA) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6. לא חשוב מבריק או מאט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום אני מעוניין במחשב משחקים להרכבה עצמית. התקציב הוא 7,500 ש"ח. רצוי לחסוך. השימושים העיקריים: משחקים - FULL HD וגם סרטים, בניית תוכנות. המחשב אמור להיות פועל 24/7. רזולציית משחקים: 1920X1080 בהגדרות גבוהות כאשר המשחקים הם מסוגים שונים. ציוד היקפי: המסך כלול. כל השאר אני אביא מאיזה חנות, מה שיהיה לי נוח כאשר אני אסתכל וארגיש את זה. המחשב צריך לכלול את כל הרכיבים הדרושים לתפקודו. המפרט צריך להיות מאוורר היטב (שחלקים לא ינזקו גם 24/7) מצד שני רצוי שגם יהיה אפשר לשבת לידו בשקט. לא עושה overclock ולא מעניין בתכנות או מערכת הפעלה. יכול להיות אשקול להוסיף בעתיד כרטיס מסך נוסף, אם ידרש בשביל crossfile/SLI. לקחתי קצת זיכרון (יחסית), אז צריכה להיות אפשרות להוספת זיכרון בעתיד א…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Maor Herold,

שלום רב לכולם, יש ברשותי את המערכת הבאה INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz ASROCK FATAL1TY P67 PROFESSIONAL G.SKILL "XL" 8192MB (4096MBX2) DDR3 CL9 - RIPJAWS-X LG DVDRW GH-22NS90 X22 - BLACK - 4716 SATA - COOLERMASTER HAF 922 w/o PSU ADATA SSD S510 SATA3 2.5" 120GB ANTEC 750W HCG-750 SEAGATE 2TB SATA3 HIS 6950 IceQ X 2GB GDDR5 8551 HDMI/2xDVI/2xMini DP SCYTHE NINJA III עכשיו השאלה היא האם אני יכול לשדרג לאחד מהכרטיסים בסגנון GeForce® GTX 1070 WINDFORCE OC 8G, אני ראיתי אותו אצל חברה שלי אז יכול להיות שאני אקבל אותו, אז מה אתם אומרים יש אפשרות שהוא יע…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by born wild,

אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל שיהיה מבוסס על אינטל. AMD לא מתאים לי כי אני יותר עובדת עם עריכה. אני צריכה, מעבד, לוח אם, זכרונות, הארד דיסק, ספק כוח, מארז, כרטיס מסך. זהו נראה לי (אם פיספסתי משהו חשוב... תוסיפו ) התקציב הוא בסביבות ה3000 אפשר לחרוג קצת מעבר. חשוב שיהיה כרטיס מסך טוב כי אני גם רוצה אותו למשחקים. תודה מראש

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by btshuva,

שלום לכולם. אני צריך לרכוש בקרוב מחשב נייד שהשימוש העיקרי שלו יהיה עבודות באופיס וכו', ובאינטרנט. משחקים זה לא יהיה התחום העיקרי שלו, אבל יהיה נחמד אם יהיה אפשר להעביר בו את הזמן במידה ואני נמצא במקום שכוח אל.... נכנסתי לאתר של פאנדה (אני בטוח שכולכם מכירים, אבל בכל זאת www.pandas.co.il) וראיתי שם המון מחשבים ניידים. אין לי מושג מה לבחור, ומה ההבדל בין אחד מהשני. ראיתי שהמחירים מתחילים פחות או יותר מ 5K ש"ח, שזה מחיר סביר. אין לי שום סיבה להשקיע על מחשב יותר מדיי, כי כמו שאמרתי הוא צריך להיות בסיסי - לעבוד טוב בלי בעיות להרבה זמן, אבל לא עם יכולות גבוהות מדיי. אין לי מושג מה חוות הדעת שלכם על פנדה, אבל שלי היא מעולה. חבר שלי קנה לי משם מחשב לפני כשנתיים וחצי, מחשב שאז…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. --> אז ככה , אני חוזר עם הבקשה אליכם לקבלת מפרט בשבילי 1 התקציב המקסימלי שלי הוא 5000 ש''ח , לא ניתן לחרוג ממנו אבל ניתן לניצול עד הסוף , ז''א לא לחסוך. 2 המחשב מיועד בעיקר למשחק און-ליין כבד גרפיקה , השימוש יעשה כל יום (המשחק הוא WoW - The Lich King) מסך שיש ברשותי הוא מסך טוב 22" Samsung SyncMaster T220P הרזולוציה במשחק היא 1920x1200 , הרזולוציה המקסימלית של המסך היא גם כן 1920x1200 3 אין צורך בשום ציוד היקפי , רק המארז עם כל הפריטים בתוכו 4 מבחינת השקט של המחשב בשבילי זה לא חשוב , ז''א עפילו בסולם מ10-1 מצידי שזה יהיה 1 העיקר שכל המאווררים ומערכות הקירור יעשו את עבודתם כמו שצריך. 5 מבחינת אוברקלוק - כן מתוכנן אוברקלוק רק איני יודע עדיין באיזו רמ…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by natee,

אני מתלבט בין הדגמים האלו: http://www.bestbuy.com/site/lenovo-thinkpad-yoga-2-in-1-14-touch-screen-laptop-intel-core-i5-8gb-memory-1tb-hard-drive-black/4310900.p?id=bb4310900&skuId=4310900&ref=199&loc=PCH6mjPdCN0&acampID=1&siteID=PCH6mjPdCN0-uUqfX85r9do7PoJ7ypu.4g http://www.bestbuy.com/site/lenovo-thinkpad-yoga-2-in-1-14-touch-screen-laptop-intel-core-i5-8gb-memory-1tb-16gb-hybrid-hard-drive-black/7067032.p?id=1219668752948&skuId=7067032 הם הדגמים היחידים שתומכים בעט. יש למישהו מושג אם יש להם בכלל אחריות בארץ?? או האם ניתן לקנות להם אחריות בארץ? ד"א, מה הסיבה שיש כזה הבדל במחיר ביניהם? הם ממש אותו דבר.. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. התקציב שלי הוא 5000 עד 5500 בלי מסך (יש לי samsung syncmaster 959nf מומלץ בחום לכולם,אגב.) חשבתי על מעבד amd 64 3000+ ולוח K8N NEO PLATINUM של MSI. אני יכול לקנות כרטיס מסך בארה"ב כך ש X800 PRO של ATI עולה לי 420$ (1900 ש"ח) וRADEON 9800PRO של ATI עולה לי 200$ (920 ש"ח). בכל שאר הרכיבים אני לא ממש מבין. יש הצעות?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום, מחפש מחשב ללימודים בתקציב של עד 850$ (לא חובה לנצל את כל התקציב...) * מטרות המחשב? מחשב ללימודי הנדסה, כך שאמור להיות רלוונטי לארבע שנים לפחות. בעיקר עבודה משרדית, מעט תכנות וצפייה בסרטי HD/FHD. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?15.6 מאט * רזולוציית המסך? HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? נאמפד * משקל רצוי?לא מהווה שיקול * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) the more the merrier...מעל 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? * Bluetooth?כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - 500 ג'יגה לפחות. * כונן אופטי?כן, להתקנת כונן SSD. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נ…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אני רוצה לדעת כמה שווה כל המערכת שלי, מסך דל 27 אינצ'- u2711 מארז antec דגם-twelve Hundred ספק כוח antec דגם EA750- 750watt לוח אם: intel- BLKDZ77BH55K מעבד: intel corei7 3770k קירור למעבד: CoolerMaster Hyper 2012 EVO זיכרון: Kingston Hyper x blu 8Gb / 1600Mhz DDR3 X2 כרטיס מסך: GEFORCE GTX 680 -Gigabyte-GV-N680OC-2GD דיסק קשיח 1: Kingston SSD 60Gb דיסק קשיח 2: WD 1Tb Blue SATA צורב DVD מערכת הפעלה Win8 pro 64Bit Heb אנטי ווירוס מקורי: Nod32 ציוד הקפי: מקלדת מכאנית +Logitech G710 עכבר Logitech 700 אוזניות razer TIMAT 7.1 מצלמת רשת: Logitech-c920 מחשב חדש פחות מחצי שנה אצלי

13. שלום דודה שלי ר"ח חשבון יש לה מחשב גוסס עם חלונות XP בן 100 שנה היא צריכה מחשב חדש לצורך העבודה שלה במחשב יהיה מותכן כל מיני תוכנות של רואי חשבון המחשב לא צריך להיות עם ביצועים בשמיים אבל חייב להיות יציב ואמין מבחינת החומרה והכוננים גם אשמח להמלצה למסך מחשב שטוב לקראית טקסט כנ"ל לגבי מקלדת ועכבר 1. תקציב מקסימלי : 2.5 K א. לא חייב לחסוך ב. ניתן לחרוג מהתקציב ב 0.5 K 2. שימוש משרדי א. חשבשבת ועוד כל מיני תוכנות של רועי חשבון פרנסה 4. אין צורך בכרטיס גרפי חיצוני 5. 8 יש לנסות ולהקפיד על השקט 7. הרכבת מחשב בחנות 8. אזור השרון 9…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. היי מצורף המפרט. המחשב מיועד לאישה מבוגרת, לשימוש באופיס, אינטרנט, סריקה וצריבה. איך הוא ביחד למחיר? יש רכיבים שכדאי להחליף באחרים, במסגרת התקציב ? (דגש על לוח \מעבד\מסך) תודה ושבת שלום (: כותרת תוקנה, סורי. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אני צריך מחשב לעבודה משרדית, לא יקר מדי אבל שיהיה מבוסס i3 ולא רועש. חשבתי על הרכיבים הבאים: מעבד i3 קירור- alphine i11 זיכרון- 4 ג'יגה (מתלבט אם לקחת 8 ג'יגה) לוח אם מבוסס h81 עם יציאת hdmi דיסק קשיח ssd 128 ג'יגה חסר לי מארז וספק.. אני צריך ספק שיאפשר לי בעתיד להוסיף במקרה הצורך דיסק קשיח של טרה+ אופציה לכרטיס מסך (לסרטים בלבד, לא למשחקים) משיטוט קצר שעשיתי בtms וksp ראיתי שi3 עולה בtms 590 ואילו בksp 540. אין לי בעיה להוסיף כסף לחנות יותר אמינה, אבל גם חשוב שהמחשב יגיע כמה שיותר מהר. מהניסיון שלכם איזה חנות יותר זולה? ואצל מי המחשב יגיע יותר מהר? אשמח למפרט, תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by dviralush,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: ESO -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין עדיפות מיוחדת, מה שיכנס בתקציב המחשב הנייד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בנוניות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by rooster,

:-*

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by sbwolf,

ברצוני במחשב HTPC אבל גם לאינטרנט ועבודה(אופיס) במקרה הצורך. התקציב הינו עד 3100 ש"ח, אפשר לחרוג אם זה באמת משתלם למרות שקשה לי לחשוב איזו סיבה יכולה להיות. אנא הכלילו בהצעה מערכת הפעלה וחובה שהמפרט יבנה מ-RSM בלבד. אני מתלבט בין 2 הפלטפורמות הנ"ל, כל הצעה אחרת תתקבל בברכה: מפרט INTEL Intel Sandy Bridge Core i3 2105 Socket 1155 3MB 3.1Ghz Box, יחידות 1 ₪695 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2909 Gigabyte GA-HA65M-D2H-B3 H61 CHIPSET, יחידות 1 ₪467 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2649 Samsung SpinPoint F4 EcoGreen 32MB 2TB Sata HD204UI, יחידות 1 ₪425 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2132 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪116 http://ww…

19. אז ככה, מסך Dell 2007wfp אמור להגיע לביתי ביומיים הקרובים. בנוסף הזמנתי כרטיס 8800GTX מארה"ב שיגיע אף הוא בחודש הקרוב. הייעוץ שלו אני זקוק הוא במה שנשאר מהמפרט. המחשב מיועד בעיקר למשחקים כבדים, צפייה בסרטים, לימודים ותכנות. לא מתוכנן OC (לפחות לא בעתיד הקרוב), כך שאם אפשר לקצץ במחיר ולהישאר באותה רמת ביצועים, זה יהיה מצויין. הנה מה שהגעתי אליו עד כה : Intel Core 2 Duo E6400 - 1240 Gigabyte GA965PDS3 - 644 Corsair HX 520W PSU - 715 Gigabyte 3D Aurora GZ-FSCA1 - 678 Western Digital SATA2 RAID 250GB WD2500YS - 486 G.Skill DDR2 667MHz 2GB Dual Channel CL 5-5-5-15 - 765 Pioneer DVR111d x16 - 270 סה"כ - 4800 ש"ח...

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by צחי_אל,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000-5000 2. מה שימושי המחשב ? גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. wiitcher 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב ב…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by slyy,

. מה התקציב המקסימאלי? . -4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -אם אפשר למה לא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג וסטרימינג (Twitch) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Overwwatch/CSGO/Battlefield 1/GTA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהו…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. Started by PrefaceAlumni,

מחשב שיגיע עם ווינדוס מובנה. 15 אינץ חשוב שיעבוד חלק ושירות תיקונים טוב. לשימושי וורד ואינטרנט בלבד. תקציב 2500 שח, אפשר לחרוג קצת אם יש משהו ממש טוב. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by ronmar,

יש לי מחשב כבר 3 שנים בערך ואני חושב שהגיע הזמן לשדרג אותו... איפה אפשר וצריך לשדרג אותו כדי שיריץ משחקים כבדים חלק כמו GTA V, NBA 2K 15..

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום חברים, אחרי 8 שנים עם המחשב הנייח האחרון (שנבנה, אגב, בפורום זה) הגיע הזמן להחליפו אשמח לעזרתכם בבניית מפרט... 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להצמד לגבולות התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש''ח, אפשר טיפה יותר אם זה באמת יהיה משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכנות, מעט משחקים (דיאבלו 3, מאס אפקט) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. צריך להיות שם רמקולים איכותיים מקלדת ועכבר ורצוי גיפורס 6 גיטי מערכת פנטיום

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים