עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן חברה... מחר מגיעה SONY 40' FULL HD שלי והחלתתי לקנות נייד שיריץ את התכנים( 1080P BLUE-RAY RIPS בעיקר) וכמו כן שאוכל גם להנות ממשחקים ועבודה יום יומית. התקציב הוא עד 5000 ש"ח וניתן לחרוג רק אם זה באמת שווה. הדגמים שסמתי עין אליהם הם 1- Dell studio 1537 P8400- http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-p8400.htm 2-Gigabyte W576V- http://ivory.co.il/product.asp?productid=2568&CatCode=315 אז לכל אחד מהם יש את היתרונות שלו לדוגמה לGigabyte יש HDD גדול יותר וכרטיס מסך חזק יותר לDELL יש שלט וגם 3שנים אחריות. אשמח אם תוכלו לעזור לי להחליט. תודה מראש ויום טוב

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by adam42,

היי כולם, אמא שלי צריכה מחשב נייד לצרכי מייל ועיבוד תמלילים. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס). בנוסף היא משתמשת בתוכנה בשם Scribe לתמולול סרטים, שאינה מצריכה חומרה מיוחדת. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? בין 13" ל14" * רזולוציית המסך? לא חשובה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? עד 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כן. היא תהיה בדרכים לא מעט. 8 שעות זה סבבה לגמרי, אבל אפשר גם פחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא. * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. http://img16.imageshack.us/img16/1765/img0041crk.jpg ^^ המפרט נמצא בלינק. תודה לעונים :]

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאתים גג ורק אם זה ממש משתלם 2. מה שימושי המחשב: אני רוצה מחשב שיריץ את SKYRIM בגרפיקה הגבוה ביותר שאפשר עם כל המודים שמשדרגים את הגרפיקה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך לקנות גם ככה... כנראה זה יהיה הDELL 2312 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב כלל 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אם התקציב מספיק אני אשמח. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? תוכנות - לא. הרכבת מחשב - כן. 9. האם …

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by עמיר שחר,

שלום אשמח לקבל המלצה על חנויות לקנית מחשב שישמש לעריכה באיזור. כמו כן השמח לקבל המלצות לגבי המפרטי מחשב: המפרט שאני חושב שאני צריך/רוצה: מעבד דואל קרו לפחות שני ג'יגה ביט זיכרון שני הרדיסקים בנפח של 500 ג'יגה ביט. אין צורך במסך אך יש צורך בכרטיס מסך (יצאה לשני מסכים) בתודה מראש עמיר

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by avr256,

אהלן, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד dell. (נעול על החברה הזו, מנסיון העבר, יש לי כיום hp שאני לא מרוצה ממנו). אני סטודנט למדעי המחשב וזקוק לו לתרגול כתיבת קודים בלימודים ולצורכי לימוד בכלל. מעוניין גם שישמש לצורך יום-יומי (לא מאחסן הרבה בדיסק סרטים וכו') ולא רק ללימודים... מדובר בתקציב של עד 3500 ש"ח (אני סטודנט...(: תודה על העזרה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Tal86,

שלום, אני צריך לבנות מפרט אקסקלוסיבית לגיימינג שמבוסס על הרכיבים הקיימים הבאים בתקציב של גג 4000 ש"ח : מארז ( ANTEC P183 המהולל, אני לא יכול להמחיש כמה הוא מצויין) ספק כוח (בערך ENERMAX 650 איכותי) כרטיס מסך ( R9 270X , ישודרג כשיגיע PASCAL, בינתיים הוא מספיק) כרטיס קול של ASUS XONAR STX (ולכן חשוב שהלוח אם החדש יספק לי PCIe כמה שרחוק מהסוקט של הכרטיס מסך) וכל שאר הרכיבים ההיקפיים שכוללים עכבר מקלדת וחמוצים. DELL U2412M על 1200P. מלבד ארבעת הרכיבים הנ"ל אני צריך להחליף הכל, ולכן אני צריך מעבד (וקירור) , זיכרון (כי אני מעדיף SKYLAKE), לוח אם, אמצעי אחסון (SSD 600 GB בערך יספיק) לא חייב SSD עצום, מספיק 500 בערך…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by KingYog,

אחרי 8~9 שנים הגיע הזמן שלי לקנות מחש חדש. אין צורך במקלדת, מסך, עכבר ורמקולים. התקציב סביב 6K~ אני רוצה mini-atx מארז קטן שאקח אותו לפעמים לסלון. ההתלבטות שלי היא בין intel ל - amd. amd החדשים באים עם pcie4. אני רוצה כרטיס מסך חזק הרזולציה היא 2K שיתן לי אפשרות להריץ משחקים על הגדרות גבוהות. closed water loop - פנטזיה שבא לי להגשים. RTX דור חדש גם כן בא לי אבל לא איכפת לי להחליף בדור הקרוב של AMD.ATI. התחלתי לבנות מ-newEgg. תודה לעוזרים. מארז SSD קירור זקוק להמלצה, זכרונות, לוח אם, מעבד. תודה רבה לעוזרים.

9. Started by mudale222,

תקציב עד 4K. SSD 256 חובה. מסך - בין 12.5-14 אינטש. מעבד כמה שיותר חזק. זהו בעיקרון, תנו קישור לחנויות ספציפיות שיש להם את המחשב, זה יהיה מבורך. תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by wombat,

אני צריך לוח אם PCIE(יש לי כרטיס קול AGP אז אני צריך לוח אם שיתמוך בו), מעבד, 1GB ram dual channel, ספק כוח(שיחזיק הכל וגם את הX1800XT), מארז(משהו זול ופשוט, בלי דברים יקרים ואיכותיים). כל שאר החלקים יש לי.. הערה חשובה, אני יכול לקנות אך ורק מפנדס או מKSP אז אני מבקש מפרטים רק מפנדס או רק מ KSP(בלי חלק אחד מכאן וחלק שני משם). תודה ויום טוב.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 -3000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אינטרנט , משחקים (לא יותר מדי אבל מוטב להינות מתצוגה טובה לכשכבר משחקים) , עבודה משרדית, קולנוע ביתי (ישנו סטרימר אז אני לא אמור לבצע את העיבוד מהכרטיס מסך בחיבור ישיר של המחשב) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא צריך , ישנו מסך עם רזולוציה מקסימלית של 1920X1200 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) SSD , כוננים קשיחים מכניים, כונני תקליטורים(מישהו עדיין משתמש.. ?) 5. עד כמה חשוב שק…

12. 1. מיני פיסי >https://www.aliexpress.com/item/Beelink-Gemini-X55-Mini-PC-Intel-J5005-8GB-DDR4-128GB-SSD-2-4G-5-8G-WiFi/32900200400.html?af=137322&aff_platform=link-c-tool&cpt=1538998158010&afref=&subid1=DPlnKr2ATnM&dp=1c340ad831fd54ca84e1e1cf751c0ad8&spm=a2g0s.13010208.99999999.260.39d93c00GwFCQ0&cv=47843&mall_affr=pr3&sk=cto8JdtI&aff_trace_key=84a987f4e8e343568342ec896a0a3222-1538998158010-09794-cto8JdtI&terminal_id=e1b1ee5f44654b5699416ba04a614f7b 2. מחשב מחודש >https://www.p1000.co.il/sales/saledetails.aspx?productid=303520 תודה מראש

13. אהלן. אני מעוניין לנצל את המבצעים השבוע ולשדרג את המחשב שלי בתקציב של עד 4500. אין צורך בכרטיס מסך כי יש לי את ה GTX1070 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים/תוכנה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. overwatch/destiny/assassin's creed/wolfenstein -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציי…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום מה דעתכם על המפרט הבא בסביבות 2000 שקל! מעבד Intel® Core™ i3-530 Processor (4M Cache, 2.93 GHz) זיכרון Transcend 2048MB DDR3 1333MHz לוח אם BLKDH55TC INTEL® "Media Series" "Tom Cove" H55 - Socket LGA1156 דיסק קשיח 500GB SATA2 7200rpm 32MB Buffer (Seagate.) כרטיס מסך ntegrated graphics processing intel* Graphics Media Accelerator HD (Intel GMA HD צורב DVD LG/Sony/Samsung X22 כרטיס רשת Gigabit (10/100/1000 Mbits/sec) LAN כרטיס קול 8-channel (7.1) audio subsystem using the Sigmatel 9274D audio codec מארז MIDI ATX (4 התקני 5.25", + 2 התקני 3.5" + פתיחה משני הדפנות, מארז קשיח ואיכותי בהתקנים בינ"ל) ספק 500W הציעו לי גם לשנות ולשים לוח של GIGABYTE P55-U…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום, אני צריך מפרט חזק לOFFICE אינטרנט סרטים וכאלה + אפשרות למשחקים, המשחקים זה לא הדבר המרכזי אבל אני רוצה להשאיר את האופצייה אני מניח שכ"מ 8600GT או משהוא כזה יספיק לא? עדיף שהמפרט יבוסס על מעבד אינטל כי הוא לא בשבילי ואם לא אני אצטרך להסביר למה לא בחרתי אינטל (אז אם יש סיבה טובה לא לבחור אינטל תכתבו אותה) לא מתוכנן שום OC בכלל (אפילו לא קל) זהו בערך, תודה מראש! עריכה: אם אפשר מחנות מאזור המרכז (כמה שיותר קרוב לכפר סבא יותר טוב)

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? באזור ה8K, ניתן לחרוג בכמה שצריך אפילו ל9K או 10K במידת הצורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ב1440p / פריימרייט של 165 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בהארד דיסק, SSD עבור מערכת ההפעלה יספיק. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב כל עוד זה לא חורג מהתקציב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא כרגע, אבל יהיה נחמד אם תהיה אפשרות כזאת לעתיד. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), לסטודנט לפסיכולוגיה הרבה מאמרים ולכתוב הרבה. * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? עד 2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, כ-6שעות כמה שיותר יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא כל כך חשוב אבל HDMI * בלוטות?לא חשוב אבל רצוי שיהיה * גודל מינימלי של כונן קשיח ? לא יודע שיהיה מספיק מקום לכל החומרים שלי * כונן CD/DVD? צורב? רצוי מאוד * כונן Bluray?לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?רצוי מאוד * האם יש לכם העדפה לחברה כ…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אהלן, תקציב למחשב הוא כעיקרון 8K למחשב מסך מקלדת ורמקולים אבל יש אפשרות לחריגה קלה.. המחשב הוא מחשב למשחקים, יש סיכוי שעוד כמה שנים אעשה OC, כעיקרון המשחק הכבד היחיד שאני משחק הוא FSX, אבל בשבילו אני צריך מחשב חזק, מה גם שאני לא אחליף מחשב בכמה שנים הקרובות.. חשבתי על המפרט הבא: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1265 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤636 מסך: DELL LCD 20´ 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR ¤2278 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤2044 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤381 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - LIGHT SC…

• 29 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום חברים, בעקבות הצטברות של רכישות בחודשים האחרונים הגעתי למסקנה שהגיע הזמן לשדרג. הייתי שמח להתיעץ איתכם אילו רכיבים לרכוש על מנת להשלים את המערכת החדשה. זה מה שיש כרגע: מעבד: ryzen 7 1700x (נרכש ב 300 דולר ביום הפריים של אמאזון). כ. מסך: evga gtx 1080 ti sc2 (נרכש ב 780 דולר). זכרון: balistix sport lt ddr4 16gb 2400mhz x2 (נרכשה שלישיה ב 175 יורו). אשמח להמלצות בעניין שאר הרכיבים: לוח אם. ספק. אחסון. מסך. מארז. קירור. כמו שאתם מבינים אין לי כוונה להתקמצן אך אני כן מכוון לערך טוב בשביל מערכת שהיא די high end ככה שהגיון בריא הולך להיות מופעל מבחינת ההוצאות (לצורך הדוגמא אין…

20. Started by RENESANSE,

שלום לכולם, * מטרות המחשב? - לימודים (מדעי המחשב) - עבודות משרדיות - (אינטרנט ואופיס) - משחקים (cs 1.6, diablo 3) - לא הכרחי - עריכה גרפית (פוטושופ ועריכת וידאו לאתרים - גרפיקות פשוטות יחסית) * גודל המסך? 13 - 15 * משקל רצוי? אני מאוד(!) נייד (טיסות לחו"ל, הרבה עבודה מחוץ לבית) לכן המחשב צריך להיות די קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זה נייד ראשון שלי לכן אני לא יודע להגדיר זמן סוללה ארוך/קצר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא יודע * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא יודע * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מעדיף שכן - קנייה מארה"ב/רו…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Batels,

המחשב הראשון:http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=917291 המחשב השני:http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=935303 השימוש למחשב יהיה תכנות, צפייה בסרטים, מעט משחקים לא כבדים ושימוש באינטרנט. במחשב השני יש הבדל בין החנויות, בחלק רשום דברים שונים מחנויות אחרות...

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. לפי האינפורציה שבהמשך, ווינדוז 7 ישתמש במעבדים התומכים בוירטואליזציה כדי להריץ רכיב חדש שנקרא xpm התומך בווינדוז xp. אם כך עדיף כבר עכשיו לבחור ניידים הכוללים מעבד התומך בוירטואליזציה. האם מוכרים לכם מחשבים ניידים הנמכרים בארץ הכוללים מעבד התומך בוירטואליזציה ? האם הידיעה אמינה. המידע לקוח מהלינק הזה: http://www.vgchartz.com/forum/thread.php?id=70135 This information is really going to speed up the shift from XP to 7 for those who skipped Vista. The US Federal Govt for one, didn't shift to Vista, but with news like this, the shift to 7 will probably happen this year, if not early next year, and this is going to rreally boost the sales figures for 7. Now, if they can make …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by ben007,

שלום! אני צריך בבקשה את עזרכתם בבנית מפרט בשווי 6000 ש"ח לחבר, ורק אם נחוץ אפשר למתוח אותו. מחשב לגיימר. מה לא צריך? מסך, כוננים. המפרט צריך להיות מבוסס AMD, עם צורב דיוידי, רמקולים 2.1 ( עדיף ATP ), עם כרטיס מסך חזק, ג'יגה זיכרון, ו120 ג'יגה דיסק. מארז ( עדיף TRANSFORMER ) וספק שיחזיק טוב את המערכת, מצלמת אינטרנט ועכבר ומקלדת אלחוטיים אם יכנס לתקציב הבנאדם לא מתכנן אוברקלוק, אבל עדיף קירור קצת יותר רציני מהאיגלו ( הכל במידת האפשר ). יש לכלול הרכבה, וחשוב שהקניה תתבצע מחנות אמינה, עם שירות ואחריות טובים. אני יודע שיש המון דרישות, תודה ענקית לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Ayelet Gazit,

שלום, מחפשת מסך 4k עם פאנל IPS, לחבר למקבוק, לצורך עבודות עיצוב גראפי. יש המלצות?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by ofirrjd,

פה כתוב שהכרטיס הוא NVidia GeForce G105M: http://ivory.co.il/product.asp?productid=4560&CatCode=315 ופה כתוב N10M-GE1: http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=5146 האם מדובר באותו כרטיס? ההפרש בין החנויות הוא 300 ש"ח. חלק מהחנויות מראות אם הכרטיס הראשון וחלק עם השני, מה קורה פה? הנוגע ל G105, ראיתי מבחני ביצועים שלו והוא נראה דוקא כרטיס טוב. http://www.youtube.com/watch?v=ROpwX9-5mP4 תודה, אופיר

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים