עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by avivshatz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הייתי שמח לקבל אופציה של ניצול מקסימלי ואופציה של חיסכון יעיל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ומעט סרטים אולי בזמן הפנוי אני מניח. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. עכבר אלחוטי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין לי מושג, לא מבין במחשבים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסו…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. http://img16.imageshack.us/img16/1765/img0041crk.jpg ^^ המפרט נמצא בלינק. תודה לעונים :]

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by neros22,

המחשב מיועד בעיקר לגיימינג, מנסה להוציא את הטוב ביותר מהתקציב (2.7K), אין צורך בכונן קשיח וצורב DVD דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i3 3220 3.3Ghz s1155, GPU Core, Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Zalman SZ CC92HS CPU Cooler 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte H77M-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב Corsair 1x4GB DDR3 1600Mhz XMS3 CL9-9-9-24 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX650 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E 1 ספקי כוח: ספק כח SeaSonic 400W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU SS-400ET Oem 1 מארזים: מארז One Hundred ATX Mid Tower Gaming Black Case No PSU 1 …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. תשמעו אני רוצה לקנות חלקים אני רוצה לדעת מה אתם אומרים אל זה[לא מחשב חלקים] e4500 dual coure 2g ddr2 667 gigabyet ga p35 ds3 hd 3850 או 3870 יש לי מחיר של זה 2200 זה שווה את המחיר אם מישהו חושב שאפשר להוציא יותר טוב מזה שיגד לי פה תודהההה :yelclap:

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום לכם, אשמח בסיוע לרכישת מחשב נייד בתקציב של כ 4500. * מטרות המחשב? סטודנטית אך המחשב בשימוש אינטנסיבי * גודל המסך? עדיפות ל14 אינץ מסך מאט * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן. בסביבות 6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SDD לא יודעת מה הגודל המומלץ. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חשבתי על HP, סמסונג או טושיבה * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם- ללא מסך מגע תודה!!!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום, המחשב יהיה מסוגל להריץ בצורה טובה את המשחקים הכבדים שייצאו בשנתיים הבאות, בין אם זה GTA או קול אוף דיוטי, + היותר חשוב - שזה יהיה מסוגל להריץ בצורה טובה תוכנות פיתוח כבדות כמו ויזאל סטודיו ופוטושופ, מכיוון שאני מתכנת. אפשר להגיד שהמחשב יהיה 70% עבור תכנות, ו20-30% משחקים, ככה שכן, לא צריך כרטיס מסך מופרז ומטורף, אבל לא לחסוך במשהו פשוט מדי שלא יהיה טוב. הכי חשוב, שהמחשב ידע לזוז גם כאשר אעמיס עליו בתוכנות רבות במקביל, שלא יצלע ויגסוס לי. *יש לי העדפה לAMD, אבל אם INTEL לדעתכם טובים יותר, או מציעים משהו טוב יותר אז אפשר גם INTEL. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, אם ממש כדאי אז גם לעבור אותו ב) במידת הצורך- עד כמה ני…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אוקי אז זה המפרט שלי אני הולך על אינטל כן כן אז על תנסו לשכנע אותי כרטיס מסך אני לא גיימר אז זה יספיק לי כנראה ועכשיו כמה שאלות... איך הלוח האם הזה ?? ועם יש בו כרטיס קול וכרטיס רשת מובנים?? ועם הכרטיס תואם את המעבד אני כמעט בטוח שכן אבל בכל זאת אממ וזהו אני חושב שיש לי מחשב זה חזק וטוב אז תנו גם אתם חוות דעת תענו לי על השאלות תודה... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by tonty1,

אני יודע שכנראה כמה מאות אבל זה עדיף מכלום: E8400 3GHz OCZ Gladiator Gigabyte GA-EP43-DS3L A-DATA 4GB DDR2 FSP 550W NZXT Apollo בלי כרטיס מסך

9. Started by emanuelex,

OK אז ככה, אם אתם שואלים איך יש לי כזה הרבה כסך למחשב התשובה שלי פשוטה יום הולדת 14+15 =מחשב לא בקשתי כלום ליום הולדת 14 ולא 15 (15 עוד לא הגיע) לכן אני יכול להרשות לעצמי מחשב חזק(מאוד!!!) OK לחלק המעשי יותר אני יכול פחות או יותר להרכיב מערכת בעצמי אבל השאלה הגדולה היא האם לחכות או לקנות עכשיו בסוף החודש אמורים להגיע לארץ לוחות אם של 780i ובסוף החודש הבא יוצא הכרטיס הראשון מסדרת 9000 של nVIDIA לכן אני בדילמה (ואי כמה זמן לא השתמשתי במילה הזאת חחחח....) למפרט.... המפרט צריך לכלול כרטיסי מסך כי אני הולך לעשות SLI משהוא מסדרת 8800 את ליבת הQ6600 של אינטל כול הציוד ההקפי כולל מערכת קירור מים (מומלץ Thermaltake Kandalf LCS) מסך אין צורך ממשי ברמקולים מכיון שאני משתמש יותר בא…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Katya Butsman,

ראו כותרת מתעניינת בו למטרת לימודים (מדמ"ח), נראה מתאים מבחינת המפרט והמחיר. החסרון היחידי בעיניי הוא שכולם אומרים שהשירות של אסוס גרוע - אבל לא שמעתי את זה מאף אדם שבבעלותו מחשב שלהם. אשמח לחוות דעת של אנשים שברשותם אסוס. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by IdolAdmin,

שלום, אני צריך מפרט למחשב ביתי עם יכולות עיבוד לעריכת וידאו מהגו פרו. זה מה שאני בניתי..אני קונה באילת בשביל המחיר אז אני מכיר רק KSP..אם יש לכם מה להציע יתקבל בברכה.. הרכבתי בלי כרטיס מסך כי אני מאמין שהמעבדים החדשים אמורים לסחוב עיבוד גרפי כזה, מה אתם אומרים? http://ksp.co.il/?uin=19242#complist

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by maozer,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לתכנות אמור להריץ android studio,eclipse,ranorex,vmware וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב לעסק 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רצוי עם מערכת הפעלה שעובדת ללא תקלות עם התוכנות הנ"ל 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. איזו…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. שלום כולם! רכשתי לפני בערך חודשיים מחשב נייד ASUS F3SC, שממנו אני מאוד מאוד מרוצה. עכשיו לפטופ הוא לא כמו דסקטופ, אז מה בעצם הם העשה ואל תעשה של המחשבים הניידים? אני כרגע בתקופת נדידה אני זז הרבה, טס לחו"ל גר בדירה מושכרת וכ'ו וכ'ו ככה שאין לי גישה לדסקטופ ובעצם לאן אני חותר בכל החפירה הזאת, האם אני יכול להשתמש בלפטופ כדסקטופ לכל דבר? האם אני יכול בעצם להשאיר אותו דלוק כל הלילה להורדות וכל מיני דברים מהסוג הזה? (עד היום נמנעתי) אני משתדל כמה שפחות להעמיס עליו אבל מצב שני הוא גם נשאר דיי "ריק" הייתי רוצה לקבל כמה טיפים על שימוש נכון בלטפטפו כל הסיפורים האלה שעדיף שהמחשב מחובר לחשמל להוציא את הסוללה, להשתמש בה כמה שפחות אבל לפרוק אותה מינימום פעם בחודש או בקיצור כמו…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by nvered,

הי, מצ"ב מפרט מחשב שהרכבתי לטובת מחשב משרדי חזק (בעיקר לעבודה עם אופיס, אינטרנט עם אופציה לראות סרטים). 1. מעוניין לדעת האם כל הרכיבים מתאימים אחד לשני. 2. האם נכון לשדרג רכיב אל מול עלות תועלת. תודה! ------------------------------------------------ מעבד AMD Phenom II X6 1055T Box ₪990 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDT55TFBGRBOX לוח אם Gigabyte GA-MA785GM-US2H ₪354 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950755 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪270 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון G.Skill DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 NT ₪133 כמות: 2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10600CL9S-2GBN…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, מקס פיין 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by amiprof,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000, חריגה של 10% 2. מה שימושי המחשב? עריכה בפרימייר, אולי בהמשך אפטר אפקסט 3. האם יש צורך בציוד הקפי? כרגע לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא קריטי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה כן, מערכת הפעלה לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? מתגורר בפרדס חנה 9. מתי מתוכננת קניית המחשב (רצוי מאוד לבקש מפרט במועד קצר מעת הקני…

17. מדובר במחשב שאמורים להתחבר אליו 10-15 משתמשים בתצורת שולחן עבודה מרוחק, המשתמשים ישתמשו באופיס בלבד. האם כדאי להשקיע במעבד ייעודי לשרתים, או שאפשר להסתפק במעבד שולחני? האם יש חשיבות לגודל מטמון? למספר הליבות? איזה מעבד מומלץ ויתן תמורה הכי טובה לכסף? מה כמות הזכרון הנדרשת? יש עוד משהו שאני צריך לדעת? תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by RoiKy,

אז אחרי שהבנתי שכדאי להתרחק מאסוס כמו מאש, החלטתי ללכת על אחד מאלה: Dell Vostro 14 5000 5468-72008G25GWGY או Lenovo IdeaPad 510S-14 80UV002AIV בגדול אני צריך לפטופ ללימודים (אין תוכנות כבדות, רק חבילת אופיס וגלישה במספר גבוה של לשוניות) וסרטים, החשש העיקרי שלי זה ה 256GB מפחד שזה לא יספיק... בכל מקרה - מה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by aviel2kk,

שלום לכולם (; נסעתי לתאילנד וקניתי כמה חלקים למחשב ואני מעוניין למכור את המחשב המפרט מעבד: Intel 4960x extreme לוח האם:extreme asus rampage iv black edition (לא מוכרים בארץ!!) זיכרון למחשב G.Skill Ripjaws-X 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 *4 זה יוצא 32 גיגה כרטיס מסך *2: shappire 290x tri-x מארז : cool master 900d הרד דיסק: 1tb ssd ועוד אחד 1tb 7200rpm מה מחיר של מחשב זה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. שלום אני זקוק למחשב בלבד (ללא מסך, מקלדת ועכבר) לשימוש משרדי כלומר אופיס, מיילים, סרטים (שיהיה מסוגל להריץ FULL HD), אינטרנט וכו' אני רוצה להתקין WINDOWS 7 (אשר ירכש בנפרד, לא מהתקציב הזה) ולכן אשמח ל4GB זיכרון גם (זה מחשב שמיועד לכ-5 שנים) מה אתם ממליצים? תודה

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. חבר שלי לחוץ לקנות מחשב חדש והוא רוצה מפרט ב3000, 3500 גג. אפשר INTEL או AMD, לא עקרוני. 512MB RAM חובה, HD 60-80GB, כ. מסך טוב שיריץ משחקים, רמקולים (2.1) איכותיים, צורב בינוני וזהו. תודה לכל מי שיעזור לי לבנות לו מפרט.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום אבא שלי רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה לצפיה בסרטים ולצפייה ישירה דרך רשת האינטרנט. המחשב יושב בסלון אז צריך כרטיס רשת אלחוטי. וגם יציאת HDMI 1.. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD גלישה באינטרנט וצפייה ישירה חיבור לטלוויזיה LCD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן מקלדת ועכבר אלחוטיים וכבלים הדרושים לחיבור השמע והתמונה. בנוסף אם תוכלו להמליץ על מערכת רמקולים לקולנוע ביתי ( לא כלול…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. היי, אני מעוניין למכור את הנייד שלי, זהו Dell Inspiron 1525, המפרט בצד. הנייד הוא בצבע ירוק (שמצריך תוספת כסף), מגיע עם מגן מקלדת + נרתיק מעטפה ספוגי קשיח, יש לו עוד חצי שנה אחריות בדל ישראל והמפרט מעולה (מעבד C2D T5750 עם 3GB זיכרון ו 250GB הארד-דיסק), הוא במצב מצוין, נרכש לפני כחצי שנה. בכמה לדעתכם אוכל למכור אותי בתהחשב בנתונים שלמעלה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. היי, מסך 19 אינץ' דרוש צריך להריץ את STARCRAFT2 לכשיצא אשמח להתחלת כיוון תודה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים