עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. בארה"ב מתלהבים משום-מה ממחשבים "ברנד ניים" ולא קונים כל כך הרבה מחשבים מורכבים (יחסית) כמו בארץ. כזה הוא גם בן דודי שמבקש לקנות מחשב של דל. הנה המפרט, ושאלתי היא: האם לדעתכם שווה להשקיע בדבר כזה כסף (נדמה לי שהוא משלם על זה 3,000 דולר). איך המפרט? Precision 350 MT - 2.66Ghz Intel pentium 4, processor with 512k Cache דיסק קשיח - GB 120, 7,200 RPM 512 MB RDRAM (PC1066 non-ECC) מה זה אומר פי-סי 1066? IEEE1394 (Firewire) ATI Radeon VE Dual-Monitor צורב, DVD, מקלדת טובה, עכבר אופטי

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by johny,

ידידה שלי ביקשה ממני לבחור למה מחשב נייד במשקל של עד 2 קילו. עברתי על רשימת ניידים. יש מספר דברים שאני לא מבין. 1. מה ההבדל בין מעבד דותן למעבד סנטרינו (ברור לי ששניהם של אינטל)? כשרשום שמהירות המעבד 1.5 למה זה שקול במחשב נייח? 2. על איזה חברות אתם ממליצים? מי נותן שירות טוב בארץ? 3. איך הדגם הזה למשל? http://www.ligadstore.co.il/products/product.asp?catid=2&subid=180&prodid=1705 (אני יכול להשיג אותו ב-9000 שקל). 4. מישהו יכול להמליץ על דגם ספציפי מומלץ? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. המחשב יעמוד בסלון, אז אני רוצה מארז מתאים, ולא יודע איזה טוב שיתאים מבחינת החומרה שאני רוצה לרכוש וגם יהיה מקורר כמו שצריך וגם שלא יעשה הרבה רעש. אני לא רוצה להריץ משחקים על המחשב, אם ירוצו אז סבבה, אבל לא זאת המטרה של המחשב. חשבתי על המפרט הבא סה``כ מחיר ליח` כמות מוצר מק``ט 519 519 1 מעבד AMD Athlon 64 X2 4400+ Socket AM2 Box AMD1175 545 272 2 זכרון PQI DDR2 1024Mb 800MHz CL5 TURBO 24760 353 353 1 כונן קשיח Westren Digital WD2500KS 250GB 2500KS 621 621 1 מארז כולל ספק Antec NSK2400-EC 380W 0761345-00240-0 5 פריטים 2,038 ¤ סכום כולל מע``מ חסר לי לוח אם מתאים, כרטיס מסך מובנה (או רגיל), לא צריך לכל השאר(DVD עכבר מקלדת וכו') אני לא יודע אולי שכחתי משהו, כמו קירור למ…

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by hearyourorphanedch,

שלום אני צריך מחשב שיחזיק לא רע משחקים מהשנה האחרונה + עוד כחודשיים עד שאתגייס לא חשוב לי לשחק עם ההגדרות הכי טובות + מסך בלי ציוד היקפי כל זה שיהיה באיזור ה-4200 אני צריך חנויות מחיפה כך שלא יעזור לי אם PANDAS או כל-חנות-אחרת תמכור את הרכיבים בזול יותר מKSP או לא, אני צריך מKSP (או אם יש חנות אחרת בחיפה עם המלצות) תודה עריכה: חבר עשה לי את המפרט הבא: P4 3.0 Ghz S-775 2x2M Cache DUAL-CORE ABIT NI8-SLi (NF4) s775, FSB1066, 2xPCI-E, GBE, SATA II DDR II 533 512MB (256MBx2) Western Digital 160GB 7200 8MB WD1600JB eVGA 7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E 7.1 Channel Audio DVD Recorders Samsung SH-W162Z On Board 10/100/1000 2 Lang. MOUSE PS2 + roll 400 W LG L1750T 17'' LCD 8ms DVI אי…

• 30 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by abyss20,

היי פירסמתי כאן לפני כשבוע בקשר למפרט שאני רוצה לקנות אז לפני שאני מזמין את כל החלקים (חוץ מהמעבד והלוח אם) אני רוצה רק להיות בטוח שאני קונה משהו טוב לכן אני זקוק לדעות כמה שיותר יותר טוב אז הנה המפרט הסופי שלי: CORE 2 DUO E6600 - 2080 COOLER MASTER 830 - 1100 DFI INFINITY 975X - 1060 MAXTOR DIAMOND MAX 10 250GB SATAII - 540 SAPPHIRE ATI X1900 XT - 2150 ENERMAX LIBRETY 500W - 700 Mushkin 2GB 1GBx2 eXtreme Performance XP2-6400 DDR2-800 - 1890 ASETEK WATERCHILL KIT - 1500 סה"כ יוצא 11020 תודה לכל המגיבים

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by sn388,

שלום!! אני מתלבט בין מס' אפשריות למחשב נייד. שימושי המחשב סטנדרטיים בעיקרון (אופיס, סרטים, אינטרנט) אבל יש לי אפשרות להשקיע קצת מעבר לצרכים אלו ולכן אני מחפש את הנייד הטוב ביותר במגבלות תקציב של 6500 - 7500 ש"ח. חלק מהמחשבים לא כוללים מערכת הפעלה אז יש הבדל במחיר (אני יכול להתקין בעצמי אז זה לא שיקול). המחשבים של LG כוללים 3 שנים אחריות. IBM: http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1059 DELL: http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1490 GIGABYTE: http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1593 LG: http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1584 http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.as…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by nattyk212,

משתמש רשום 0 8 דווח פורסם ביום שני בשעה 09:20 (נערך) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000 בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים 4K ובעיקר גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? צריך גם מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD ש…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. חבר שלי מתכנן לקנות מחשב חדש אבל מספק חלקים הוא כבר רכש ביד שניה ממישהו אחר. הוא קנה- כרטיס מסך: Sapphire Radeon X1900XTX +Zalman VF900-Cu לוח אם: Asus P5B Deluxe עכשיו נשאר לו לקנות את שאר החלקים למחשב- 1) מעבד 2) קירור אוויר 3) זכרונות 4) דיסק קשיח 5) מארז 6) ספק לרכישת כל החלקים האלה יש תקציב של אזור ה- 9,000 ש"ח. אשמח לשמוע מה יש לכם להציע. מעבד צריך משהו טוב שיחזיק מעמד די הרבה זמן וגם יהיה טוב ל- OC. ( זה מצמצם את הבחירה ל... מעבד אחד. ) 2GB זכרונות שמתאימים גם ל- OC. שתי דיסקים קשיחים ב- RAID 0. מארז קריר וספק שיחזיק גם שידרוגים עתידיים לכרטיסי מסך של DX10. עכשיו הנה הטריק פה, הוא עובד בחברה ש"משתפת פעולה" עם נועה מחשבים אז הוא מקבל שם הנחה של 1…

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by noam_tz,

אהלן, אני צריך מחשב עבור משחקים כבדים, אינטרנט, מולטימדיה ותיכנות. FIREWIRE חובה. בגלל שיקולי מיקום, המסך ימוקם כ-2 מטר מהמשתמש ולכן אני כנראה אשתמש בטלויזית 32" 32LC41 של LG בתור מסך (לא בתקציב). המחשב ימוקם בסלון ולכן עליו להיות שקט מאד וסולידי (בלי חלונות שקופים לדוגמא). כמו כן אני צריך עכבר + מקלדת אלחוטיים איכותיים. לא צריך רמקולים תודה על העזרה...

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by mindblast,

שלום לכולם, המחשב מעודכן ל8.1, הכל עובד טוב ויפה עד שאני עושה ריסטרט ו מופיעה PLEASE WAIT כמו בתמונה ואי אפשר לעשות שום דבר, השארתי את המחשב לשלוש שעות וזה עדיין באותו מסך. זה קורה ראנדומלי, כנראה אחרי עידכון עלשהו או משהו שאני מתקין אבל בגלל שאני לא מכבה את המחשב( הוא תמיד במצב שינה) קשה לי לדעת ממה זה בדיוק,הפעם התקנתי ITUNES והוא ביקש ריסטרט, אחרי איתחול הופיע המסך... מישהו יודע במה מדובר?? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by orenazo,

אחי שנמצא בחו"ל ביקש ממני ייעוץ לרכישת נייד, אז אני פונה למומחים בתחום מטרות: סרטים, משחקים, אינטרנט. משחקים, הדגש הוא על FM2014 שלדעתי זולל מאוד CPU אבל לא ממש את כרטיס המסך. מסך: 14 אינץ'. רזולוציה: 900:1600 ומעלה. מקלדת לא משנה. זמן סוללה: 4-5 שעות על עבודה כבדה (סרט וכדומה) משקל: לא מאוד משנה. יציאות: HDMI או יציאה אחרת למסך חיצוני (display port וכדומה), רצוי גם חריץ לכרטיס זכרון SD. קשיח: 500GB SSD. כונן אופטי: אין צורך. אחריות: שתהיה אחריות בינלאומית שיהיה אפשר להשתמש בבולגריה, למשל היום יש לו לנובו עם אחריות מצויינת שם. מערכת הפעלה: כן. עם מנגון אתחול למצב שהמחשב נקנה בו. עדיפות לנייד מעוצב שנראה טוב (מה שאי אפשר להגיד על Lenovo T430) עדיפות למסך מגע…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by ofirlik,

1. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך אבל במידה וצריך אפשר לנצל את התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).cs6 photoshop קצת after effects ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.league of legends,assasins creed ובכללי אני רוצה לשחק במשחקים חדשים שיצאו במידה ויהיה בעיית תקציב לא חייב על האיכות הטובה ביותר למשחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצי…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אהלן, אני מעונין למכור בקרוב את המחשב הנייח בן פחות משנה לטובת מעבר למחשב נייד, אשמח לשמוע על תמחור הוגן וריאלי למפרט הבא: מעבד: Intel i5 2500K 3.3GHz קירור למעבד: Noctua NH-U12 לוח אם: ASRock Z68 Pro3 זיכרון: Kingston DDR3 HyperX Blue 16GB (4x4GB 1600MHz) כרטיס מסך: Sapphire ATI 7870XT 2GB With Boost דיסקים קשיחים: WD Caviar Green 3TB ,Samsung F4 2TB; Samsung F3 1TB; WD Caviar Green 2TB צורב DVD: כונן כלשהו של LG מארז: Fractal Design R4 Define ספק כח: Antec Current Gamer 520W 80Plus bronze מסך: Shimian QH-270 27inch LED *כל החלקים נקיים ושמורים לעילא ולעילא וכולם תחת אחריות, חלק מהחלקים בן חודשים ספורים* א. נא לא לפנות בנוגע לחלקים, לא פה ולא בפרטי. תודה מראש. ב. נא לא …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by ido-nava,

יכול להיות שאני אכנס עוד השנה ללימודי הנדסת מחשבים, במידה וכן, אני בודק לגבי מחשב נייד מתאים. מאוד חשוב לי המהירות של המחשב ושלא יהיו לאגים כלל. * מטרות המחשב: לימודים (הנדסת מחשבים) וגלישה באינטרנט. * גודל המסך? 14", אין עדיפות מט/מבריק * רזולוציית המסך? כמה שיותר גדולה בעדיפות ל FULLHD. * משקל רצוי? עד 2KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמובן, כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3 * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 128GB+ SSD, אם צריך, בהשקעה נפרדת . * כונן אופטי? מעדיף שלא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל דרישה…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך במידה והפער בביצועים לא קריטי מדי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2400 ש"ח, רק אם החריגה ממש שווה את זה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה עם טאבים מרובים, צפייה בסרטונים/סרטים, אופיס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תכנות מיוחדות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך בסט מקלדת ועכבר. אין צורך במשהו מיוחד, שיהיה סט זול,…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Sparrow,

היי בערבות קנייה טיפשית במיוחד היה לי ריב עם המוכר , והוא אמר לי שיכול להיות מוצר מסויים אבל תלוי לאיזה סדרת ייצור הוא שייך, וכך המוצר הרבה יותר איכותי והמחיר שלו עולה משמעותי זה נכון ? והאם כדאי לקחת חומרה יותר חלשה מסדרת יצור יותר טובה מאשר לקנות חומרה חזקה יותר אבל מסדרת ייצור ישנה יותר ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום לכולם. אני צריך עזרה עם מפרט לעבודת תכנות וגיימינג מתון שיעמוד באפגריידים עתידיים. 1. מה התקציב המקסימאלי? בערך 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד טוב לחסוך אבל כל הצעה שמשפרת ומייקרת גם מבורכת. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 - 300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנה (מולטיטסקינג ויחסית הרבה חלונות פתוחים - Eclipse או שתיים, console או שתיים, Chrome עם הרבה tabs וכדומה, משחקים אבל נוסך Diablo 3 ו- Path of Exile. המסך הראשי הוא "IPS 24 עם רזולוציה 1920X1200. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צ…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by avishay1985,

שלום לכולם רציתי לדעת אם למישהו מבעלי הנייד הזה יש את הבעיה של קריסה של המחשב במשחקים זה סרטון למישהו עם בעיה דומה: http://www.youtube.com/watch?v=4DaZ1a1FIBU&feature=youtu.be זה קורה בערך חצי שעה אחרי תחילת משחק וניתוק של המטען מהחשמל גורם לכיבוי שלו, בלי מטען גם על מצב MAX PERFORMANCE , המשחק מתחיל להיות איטי בצורה משמעותית (אי אפשר ממש לשחק) אבל אין קריסה ממה שראיתי. עדכון של הדרייברים (geforce 650m, הכרטיס המובנה של אינטל) ואפילו הדרייבר של הBIOS לא פתר את הבעיה. עכשיו כשקניתי את המחשב הבעיה הזאת לא הייתה קיימת. וזה גם לא קיים בכל סוגי המשחקים. ראיתי בפורום של GEFORCE שדיברו על זה שהמחשב בעייתי כי זה כרטיס מסך מסוג OPTIMUS , שמחליף בין הGT650M לINTEL 4000HD ואלו…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. . מה התקציב המקסימאלי - 6 אלף ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - תלוי כמה החריגה וכמה דרסטיים ההבדלים שהיא תביא! במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - עד 300 ש"ח,אם צריך חריגה גדולה יותר אך ההבדלים יהיו מאסיביים אני אשקול את זה,תודה! מה שימושי המחשב - משחקים,גלישה באינטרנט,עריכה. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: WoW,CSS,BF3,SC2,Amnesia - A machine for pigs,ועוד המון משחקים שעומדים לצאת בnext gen. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - 24' 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב - גבוהות האם יש צורך בציוד הקפי - אין צורך,יש לי מקלדת עכבר מסך ורמקולים! האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט - אין צורך בציוד היקפי,חוץ מזה הכל…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by nielle,

מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 וחשוב לי שיהיה מאט * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי? באזור ה1.5+- * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי, בסביבות ה5 שעות לפחות...אתפשר גם על 4 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?לא * כונן אופטי? לא נחוץ * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא נחוץ * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא נחוץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? מאוד אהבתי את סמסונג אבל לא נעולה על זה. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) אחריות ל3 שנים חובה. בסביבות ה3500+…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום. אני כבר החלטתי על נייד מסויים, וכבר רציתי ללכת עכשיו לקנות , אבל נתקלתי בשני ניידים שנראלי לא פחות טובים, ומחיר בערך אותו הדבר... השימושים שלי זה שתי מערכות הפעלה , וינדוס ולינוקס, אולי תוכנות כבדות , אינטנרט , שירים סרטים, ומשחקים(משחקים חדישים עם הדרישות הגבוהות) הנה הניידים: 1) http://officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000FG858nkuvWmznMzazcZT4tk:12bbi68k5?sgID=10&N=2+31488+30970&pr=QJ5&id=4078820 2) http://www.1pc.co.il/product_info.php?cPath=414_598&products_id=5259 3) http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=4208 תודה רבה לעוזרים. תקציב : 6000 ש"ח גג!

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אנכנו קונים לאחותי האנימטורית מחשב חדש. השימושים העיקריים הם Maya, Flash, Photoshop וקצת After Effect. המסך הנוכחי שלה כנראה יהפוך להיות מסך משני ובתור מסך ראשי חשבנו 22' (לא רחב). המחשבה היא שהמחשב ישמש אותה לכמה שנים, אבל אם אין צורך בתקציב הפוצץ אין שום חובה לנצל אותו עד תומו :-) תודה!

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום, אבא שלי קיבל מהעבודה לפטופ חמוד לקראת החג , בעיה קטנה שיש לו כרטיס מסך מעפן - Mobile‎™‎ Intel‎®‎ Graphics Media Accelerator X3100‎ רציתי לשאול אם במחשב הספציפי הזה ניתן לקנות כרטיס מסך חיצוני ולשים במקומו, הבנתי שבדגמים מסויימים של ניידים אפשר לעשות כך. דגם המחשב Compaq 610 Notebook PC של HP אפשר לראות את המפרט שלו כאן - http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/sm/WF06b/321957-321957-64295-3955548-3955548-3958407-4049154.html תודה רבה לעוזרים! וחג שמח

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום, פתחתי כבר נושא בעבר, אבל השתנו כמה דברים... אשמח לתגובות מהירות שכן המחשב יירכש ביום-יומיים הקרובים. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3,500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל עד תום במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח במידה והשידרוג משמעותי ביותר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים ותכני HD בעיקר א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? תאמרו לי אתם, מסך FHD 22-24…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Bakshi1,

פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! ------ 3500 ש"ח וללא חריגה. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?----- לנצל את כול התקציב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?---- לא ניתן. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?-------משחקים כבדים,סרטים וגלישה באינטרנט. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?------ יותאם למסך 22-33 אינץ' * לאיזה סוג משחקים המ…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.