ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,342 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש ספיציפית מאתר IVORY 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכי חדשים שיש כרגע בשוק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680*1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה לשדרג מחשב משרדי lenovo (מפרט קיים בהמשך..) למפרט גיימינג. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + vmware א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). vmware - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. fc,bf4,gta5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע - המסך ירכש בעתיד בהתאם למפרט. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוני…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג מהתקציב, אם אין ברירה אז בכמה שפחות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית-אופיס, צפייה בסדרות, משחקים לא כבדים (רצוי שסימס 2 יוכל לעבוד ויהיה נחמד אם גם סקנד לייף). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצי…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הצלחתי להפעיל את הסאונד במצב בטוח והיום כתוב שמצב השמע אינו פועל עשיתי את אותו המדריך שנעזרתי בפעם הקודמת והכל במקום ועדיין אין סאונד המדריך.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני שוב נעזרת בידע שלכם, הפעם כדי לבחור מחשב לחמי וחמותי. חמי חובב צילום ועריכה, ולכן אנחנו צריכים HD גדול לכל התמונות שלו, וכן יכולת להריץ פוטושופ בקלות. התקציב הוא 1,500 ש"ח. אם אפשר לנסות ולחסוך נשמח, כיוון שמדובר במתנה משלושת הילדים. אין צורך בציוד היקפי, יש עדיפות למחשב שקט וכן צורך במערכת הפעלה. אין צורך באופיס. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד לצורך לימודים. ראיתי שיש עכשיו מבצעים על מחשבים ל black friday כרגע אני לא מתכנן להסתובב עם המחשב אבל אני רוצה לחשוב גם קדימה אז זמן סוללה ומשקל הם חלק מהפקטור. *מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? 14-15.6 * רזולוציית המסך? סטנדרט * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? 2 ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 6-7 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500giga * כונן אופטי? לא חובה אבל עדיף * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה, המחשב יריץ לינוקס. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות מחשב HTPC לסלון סביב 2000שח, עדיף לא לחרוג. חשוב לי השקט שכן המחשב יושב בסלון. אין צורך במארז HTPC, ניתן לקחת אחד רגיל, אלא אם יש משהו קטן בסגנון NUC. לא מתוכנן OC. המחשב יחובר לטלויזיה 50'. אין צורך בכרטיס רשת אלחוטי. לאחרונה התעניינתי ב-Intel NUC/Gigabyte Brix שעולה סביב ה600$ ורציתי לשמוע את דעתכם, מה אתם חושבים על המוצרים? מעבר לזה, אני מעוניין לשדרג את המחשב הקיים, השידרוג צריך לכולל מעבד, לוח אם וקירור למעבד. המחשב ישמש לעבודה משרדית + עריכת תמונות בסיסית ביותר. ברשותי כרגע מארז Antec Sonata III, דיסק SSD וכונן קשיח 7200. התקציב לזה הוא 1000 שח, שוב עדיף לא לחרוג. מחכה לעצת המומחים.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? סהכ התקציב הוא כ5k אבל כבר נרכש מעבד i5 4670K, דיסק samung evo 840 120gb וכן הארד דיסק. אשמח להשלמת המפרט בתקציב של כ3k. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? המטרה היא להיות cost effective. אם ניתן רצוי לחסוך אך רק אם הפגיעה היא קטנה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 שח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי. גלישה עם הרבה טאבים, עריכה, תכנות קל, גיימינג יחסית קל נניח civ 5 או sc2 לא חובה בהגדרות הכי גבוהות בעולם אבל שיהיה יפה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו …
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אהלן מה המצב? אני טס להולנד עוד שלושה שבועות, זה יהיה קצת לפני הקריסמס ככה שכנראה אני אמצא שם די הרבה מבצעים טובים. כרגע יש את הבלאק פרדיי שהוא גם מביא לנו מבצעים (לא יודע בדיוק עד כמה שווים) הדבר שהכי מרתיע אותי בלקנות מחשב מחול זה עיניין האחריות, אם יקרה למחשב נזק כלשהו או לא יפעל כראוי וכו' מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, העיניין הוא כזה כרגע יש לי מסך די ישן (19 אינץ- לא ידוע רזולוציה), אין מחשבה לקנות חדש כרגע אך העיניין יהיה רלונטי בעתיד ולכן היתי מעונין בעזרתכם במפרט שיריץ משחקים כבדים באיכות גבוהה למרות מגבלות המסך הנוכחי. בגדול אין לי בעיה עם מעבדי AMD כדי לשפר ביצועים. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000-4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג אך שוב העדיפות היא לחיסכון 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לג…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד באמאזון ורציתי לדעת אם למישהו היה ניסיון עם מחשבים של DELL ואחריות. באמאזון רשום רק שיש אחריות BBY 1YR שמחיפוש קצר ברשת התברר כאחריות של BEST BUY, כשאני ביררתי עם התמיכה של DELL בארץ הם אמרו שהם מכבדים רק אחריות EMEA. איך אני יכול לברר אם האחריות של BEST BUY היא גם EMEA? מישהו התנסה עם זה בעבר? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום חברים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עריכה: אם אפשר טיפה לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? X 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). תגידו לי אתם -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מטרות המחשב? משחקים כבדים לדוגמא BF4 BL2 ומשחקים חדשים שיצאו, צפייה בסרטי HD * גודל המסך? "15-17 מעדיף מט * רזולוציית המסך? מעדיף 1920x1080 Full HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אם אפשר משהו שיחזיק לפחות 4-5 שעות משחק או צפייה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ולפחות 2 usb * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB או יותר ולגבי SSD לא כזה חשוב אם יש או אין * כונן אופטי? לא משנה לי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חשוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חשוב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מבין בניידים הרבה אז כל עוד זה טוב אין בעיה * כל…
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניית מחשב נייד לעבודה נוח סרטים זול מהיר וקנייה במקום לא בהזמנה . צריך גם מפרט טכני וגם חנות ומחיר ושיטות של קניה בהנחה עם זה דרך כל מיני קופונים חבר הסתדרות המורים או משה.ו העיקר זה מפרט המחשב.!
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך ניתן לבדוק פרטים על האחריות . איך ניתן לדעת לכמה מזמן האחריות , האם כתוב 3 שנים ?(במידה והמחשב מהיבואן) איך ניתן לדעת שהמחשב נקנה מהיבואן , האם באתר של אסוס http://support.asus.com/download/options.aspx?SLanguage=en&type=4 בפרטיי האחריות יופיעה שהאחריות היא של ronlight ל3 שנים? תודה לעוזרים ומראש לתותח שהפורום בנוי עליו Chevy
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
*מטרת המחשב : לימודי מנהל רשתות (שימוש בעיקר בתוכנת HYPER-V), ווינדוס 8 *מעבד: מינימום i5,דרוש כוח עיבוד חזק *זיכרון: מינימום 8GB *גודל המסך: מקסימום 15.6 *רזולוציית המסך: לא קריטי *משקל רצוי : לא קריטי אבל שיהיה קל להתנייד *סוללה : המחשב הולך ליהיות מחובר רוב הזמן בבית אבל רצוי שתיהיה סוללה סבירה *יציאות : HDMI, USB 3.0 *כונן קשיח: מינימום 500GB ,עדיפות שיהיה גם SSD *כונן אופטי: רצוי *אין עדיפות לחברה מסויימת אבל שיהיה 3 שנים אחריות תקציב :עד 3.5 אלף שקל[ תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
יש לי את Dell Vostro 3360 ואני מעוניין להחליף לו את המקלדת הרגילה לאחת מוארת. ניסיתי להסתכל באתר של דל אבל לא מצאתי איפה ניתן לעשות זאת. באתר שלהם מצאתי רק מספר של השירות תיקונים 24/7 שלהם. חודש הבא אני טס להולנד אז חשבתי לנסות להחליף שם אבל השירות לקוחות שלהם מדבר רק הולנדית. יש למישהו רעיון? תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט ל HTPC לסלון שידע לאכול את ה in house game streaming של valve (כשיצא) http://www.pcgamer.com/2013/11/21/valve-explain-steam-in-home-streaming-as-early-closed-beta-begins/ יש לי מחשב גיימינג סביר בחדר אחר. אז המפרט שאני מחפש צריך להיות המינימום הנדרש כדי לתמוך בסטרימינג מהמחשב גיימינג ו XBMC. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך. כסף מיותר יכול ללכת למקום איחסון נוסף (פנימי או חיצוני). ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3500 זה גג עליון. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פירטתי את הדרישות בהתחלה. המחשב יחובר לטלויזיה גדולה דרך HDMI. צריך כרטיס רשת כ…
-
- 7 תגובות
- 839 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 1500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות לחסוך בהרבה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - חיבור לטלויזיה (55" של סוני) בכבל HDMI לצורך ניגון סרטים, הורדות (Torrents). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - לא רלוונטי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - לא רלוונטי. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הק…
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
Intel Core i7 4770 Haswell 3.4Ghz 8MB L3 Cache s1150 G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11D-8GNT ולגבי לוח אם: האם לוח אם זה תומך ב-Turbo Boost של המעבד? Gigabyte GA-H87M-HD3 תודה - - - תגובה אוחדה: - - - ועוד משהו לגבי לוח אם: [h=1]Asus H87M-E LGA1150, Intel H87, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI האם הוא עדיף?[/h]
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אשמח להמלצות לultrabook, עדיפות ל-convertible/hybrid (יכול להפוך גם לטבלט). מטרת המחשב: - גלישת אינטרנט והורדת קבצים גדולים לפרקי זמן גדולים. - הקרנת סרטים ב-full hd וב-3d בחיבור למסך גדול. - שימוש סטודנט למדעיי המחשב (תוכנות פיתוח/זמן סוללה גבוהה). - חווית שימוש מהירה (גם לעוד מספר שנים קדימה). מעוניין שיהיה: - מעבד: פה אשמח להסבר, הייתי רושם i5 אבל אני מבין שיש i3 שיכול להיות יותר טוב מ-5i בחלק מהמקרים. - גודל מסך 13" או 14" (עדיפות ל-14 אבל לא חובה) - מסך מגע - מינימום 4 GB זיכרון אם אפשרות הרחבה ל-8 - ssd (הבנתי שהיום אם אפשר אז חבל שלא) - מעבד דור רביעי -haswell : לא חובה אבל עדיף (זמן סוללה, ואולי גם התחממות פחותה יותר). דגמים שחבתי עליהם: Asus Transforme…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
החלטתי לתת לעצמי מתנת חנוכה בדמות שדרוג מקיף. אלו הרכיבים שבחרתי: Intel i5-4570 Gigabyte GA-B85M-HD3 Sapphire Radeon R9 280X Vapor-X 3GB GDDR5 יש לי שני כוננים קשיחים סה"כ טרה בייט, מארז Antec 300, שני סטיקים של 4 ג'יגה ראם זכרון מתוצרת G.SKILL וכונן/צורב. אני מצפה לשחק משחקים כבדים כמו באטלפילד 4 על הגדרות גבוהות ב1080P עם קצב פריימים חלק, ולא לדאוג לפחות בשלוש השנים הקרובות. אלו לא ציפיות מוגזמות, נכון? רציתי לדעת אם הרכיבים שבחרתי יתאימו למארז הנוכחי, ואם אני צריך לרכוש ספק כוח חדש במקום זה שיש לי - http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817371007 במידה וצריך, מה דעתכם על זה? - http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9910 ולבסוף, המסך הנוכחי שלי…
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת להוסיף זיכרון ללנובו W510 , עם מעבד 720QM I7. למחשב יש 4 סלוטים, בשניים מהם מותקנים 2x2GB PC3-8500F (533MHz) Hyundai HMT325S6BFR8C-G7, ואני רוצה להוסיף סטיק בודד של 8GB. (לפי ה tabook בכל סלוט יכול להיות רק 4GB זכרון, אבל לפי פורומים בחו"ל אין בעיה להתקין 4x8GB) 1. האם סטיק שהוא DDR3L Low Voltage יתאים ? 2. האם יש הבדל כלשהו בין - Corsair Vengeance CMSX8GX3M1A1600C10 1x8GB DDR3 1600Mhz Corsair Vengeance 16 GB ( 2 x 8 GB ) DDR3 1600 CMSX16GX3M2A1600C10 או שמדובר בדיוק באותו הסטיק, רק שבאפשרות השנייה הוא נמכר בזוגות ? תודה!
-
- 3 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
היי יש לי לפטופ ואני רוצה לדעת אם הוא יכול להריץ משחקים. ואם הוא יכול להריץ את באטלפילד 4 על מדיום. מעבד intel core i7 4700MQ 2.4-3.4ghz דור רביעי כרטיס מסך Nvidia GeForce GT 740M 2GB זיכרון ראם 8GB DDR3 דיסק קשיח 1000GB זהו בערך הוא פועל על WIN 8 64BIT. הוא יכול להריץ? ומשחקים אחרים? (BTTLEFIELD ;COD GHOSTE)
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
מחשב בסביבות ה5K בעיקר לgaming ללא ציוד היקפי. מה דעתכם? http://www.tms.co.il/preview/spec/z357bgx9
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-