ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,365 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ותודה על העזרה 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כבד BTF4 וכו' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 FARCRY3 Call of Duty Black Ops 2 CRYSIS 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22'' (37) 1920*1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניו…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים\עריכת וידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4 WATCH DOGS וכו' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - הכול בלי יוצא מן הכלל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P(מסך 24') -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), תוכנות שרטוט CAD כגון Solid works, Autodesk Inventor * גודל המסך? 1 5.4-15.6, עדיפות מסך מט, אבל לא חובה * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נומרית * משקל רצוי? עד 2.5 kg * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 6 GB, לפחות GB 500 hard disk * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא משנה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חובה, עדיף כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? …
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש מפרט למחשב ביתי שימוש עיקרי בעיבוד תמונה ועריכה גרפית. אין צורך בציוד היקפי מלבד מערכת הפעלה WIN 8/7 ואני מעוניין להשתמש בכרטיס המסך שיש ברשותי - HD6450 1G. אשמח לשמוע את דעתכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לחסוך כמה שניתן כל עוד לא פוגע בביצועי המחשב יתר על המידה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר שימוש בתוכנות גרפיות כגון אילוסטרטר פוטושופ ועיבוד תמונה כגון LIGHTROOM א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:…
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ולא לעבור אותו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ניתן לחרוג אבל מעדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: BF4,SKYRIM וכו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 אולי אשדרג בעתיד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז ככה, אני כבר 5-6 שנים עם אותו מחשב, כשקיבלתי אותו לא יכולתי להריץ שום משחקים בגלל שהיה לי כרטיס מסך נוראי,אחרי כמה זמן קניתי כרטיס מסך טוב והכל היה סבבה, זה היה לפני 5 שנים, לאחרונה גיליתי שהמעבד שלי ובעיקר הזיכרון (כרטיס RAM) נוראיים והבנתי למה עדיין הרבה משחקים לא יכולתי להריץ ומשחקים אהובים עליי כמו SKYRIM ו-DISHONORED רצו עם קצת בעיות של פריים רייטס (FPS). אז אני רוצה לקנות זיכרון ומעבד חדשים ואני לא ממש מבין בכל המה טוב ומה לא ומה מתחבר לי ללוח אם. אז בעצם אני מבקש אם מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על זיכרון ומעבדים חדשים שיתאימו לי ללוח אם והנה חלק מהנתונים של המחשב שלי: זיכרון- 2 GB מעבד- pentium ® dual-core CPU E5200 @ 2.50GHz 2.52GHz לוח אם- את הלוח אם עשיתי לפי…
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, בימים הקרובים מגיע לבקר קרוב משפחה מארה"ב ורציתי לנצל את ההזדמנות לקנות לאחי נייד ללימודי הנדסה. המחשב צריך להיות יחסית קליל ונייד מכיוון שהוא הולך לקחת אותו ללימודים בכל יום. הדבר הדרשני ביותר שהמחשב ייעשה זה להריץ סולידוורקס - וגם זה לפרויקטים בסיסיים. אני מצרף קישור למחשב שמצאתי בחיפושים ונראה ראוי: מחירו בחנויות 920$ http://www.dell.com/us/p/inspiron-14-7437/pd?oc=fncwa557h&model_id=inspiron-14-7437 הקריטריונים שהצבתי לעצמי הם: מעבד i7 חובה 8GB RAM וצפונה עד משקל של 2.2 ק"ג מחיר גג 1000$ אגב מכיוון שאין הרבה זמן עד שקרוב המשפחה מגיע לארץ - אין אפשרות להזמין מאתרי היצרניות עצמן שכן לוקח למשלוח זמן רב.
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
[h=1]15.6 Dell Inspiron 3521 i5-3337U[/h]http://www.dell.com/il/en/p/inspiron-15-3521/pd יש חייה כזו בארץ ??
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אז התוכנות שיהיו בשימוש הם בעיקר תוכנות 3D למיניהן: 3D max Revit Sketch Up (כולל V-Ray כמנוע רינדור) Lumion Rhino אך גם תוכנות גרפיות או תוכנות שתפקידן שרטוט: Photoshop SC5 AutoCad ArtRage InDesign קראתי את הנושא שנעוץ בפורום: "מפרטים לגרפיקאים" ולמרות שהיה מעניין לא כל כך הצלחתי להבין יותר מידי, כנראה שהבנתי בתחום מוגבלת. אז כמו שכבר רשום בכותרת, התקציב שלי כרגע הוא 6,000 שקל והוא נטו למחשב ללא מסך או ציוד אחר. אם יש למישהו מפרט שפורץ את התקציב אך יש לכך סיבה טובה אהיה שמח לשמוע. כמה נקודות שצריך לשים עליהן את הלב: המחשב ישמש ליצירת רינדורים. הרבה פעמים אני מוצא את עצמי עובד על מספר תוכנות במקביל (3-4 תוכנות) תודה רבה לכל העוזרים!!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברה, הינה המפרט אותו אני הולך לקנות: 870 ₪ - * מבצע * - Intel Quad Core i5 4570 3.2Ghz S1150 390 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-B85M-D3H S1150 330 ₪ - 8GB Crucial DDR3 1600Mhz 2150 ₪ - * חדש במלאי! * Sapphire Radeon R9 290 4GB + BF4 / Cod Ghosts / AC4 310 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 445 ₪ - Raidmax Augusta 355 ₪ - FSP Raider 650W 80+ Silver 5 Years Warranty 90 ₪ - LG DVD-RW X24 GH24NS90 120 ₪ - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 36 ₪ - EVERCOOL Spider 120mm + FILTER מחיר סופי: 5096 ₪ ההתלבטות שלי זה בנוגע לכרטיס המסך, הבנתי שהוא מאד מאד רועש, יש לו עוד גרסאות? יותר שקטות? עם קירור יותר טוב? ולא רפרנס..... או שבכלל כדי כרטי…
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניצול מלא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 לכל היותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ------ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). age of wushu, guild wars, neverwinter מסך 21 או 23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוה מבחינת התקציב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 9000-10000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב למשרד אדריכלות, מיועד לעריכה גרפית שעוסקת בהמון תלת מימד ומולטיטסקינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). google sketchup , chief architecture, archicad , autocad , vectorworks architecture, revit, vray, ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מיועד למשחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
חבר שלי מעוניין לקנות מחשב נייד לשימוש כללי, אינטרנט אופיס וכו ולמשחקים כמו פיפא, nba, pes. הוא יכול לקנות במבצע את המחשב שמופיע למטה במחיר 2230 שח. האם ניתן להשיג מחשב משתלם יותר מבחינת עלות/תועלת בטווח המחיר הזה? (עד 2500 למשל). אין דרישות מיוחדות חוץ ממסך 15'' ושיהיה כונן dvd.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, שבוע שעבר חברה שלי קנתה מחשב נייד של ASUS מדגם V400 191H. המחשב מעולה חוץ מפרט אחד קטן.. הוא מתנדנד. מה זאת אומרת? בכל מחשב נייד רגיל, בבסיס המחשב, קיימים 4 חתיכות גומי כאלו שעליהם המחשב יושב כדי שלא יגע בשולחן, ובדרך כלל הם גורמים למחשב להיות באותו גובה. הבעיה היא שאצלנו, צד ימין מקדימה של המחשב פשוט מעופף באוויר, ברגע שמניחים יד על המחשב הוא פשוט מתנדנד. לא נראה לי שאני צריך לציין שזה מעצבן עקב העובדה שהיא שילמה סכום לא קטן על המחשב ( עזבו שזה מחרפן לרשום בו ). פניתי יום חמישי לפני השעת סגירה לאסוס ועוד לא חזרו אלינו, אני מתאר לעצמי שיום ראשון יצרו קשר, איך להתנהל מולם? בעקרון כשהמסך סגור, הבעיה כמעט ולא קיימת. ברגע שפותחים את המסך, זה ניראה כאילו האזור שלה …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקציב שלי הוא פחות או יותר 3,000 ש"ח. השימושים שלי הם כאלה - עריכת וידאו קלה ( תוכנת Premier כמובן לא מהגרסות הכי חדשות ) תכנות כמו WORD ובקיצור OFFICE ללימודים צפייה בסרטים האזנה למוזיקה ( אזניות ) זה הכל... האם לדעתכם המחשב הזה יתאים? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11867 אם לא, אשמח לשמוע הצעות.
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום, אני מועניין לקנות מחשב חדש לעבוד איתו ובמפרטים אני לא הכי מבין אז הפנו אותי לפה [=. יש לי תקציב של עד 7000 ש"ח ואני צריך לבנות מחשב (כולל מסך לגרפיקה מיוחד הבנתי שיש כאלה ) בעיקר לעבודה בפוטושופ אילוסטרייטור ותוכנות עיצוב בכללי (ללא הרבה עיצוב ב3D אבל גם ) . עדיפות לחסיכה בתקציב ואין אפשר לחרוג ממנו לצורכי גרפיקה חיבור לשני מסכים בHD בעיקר פוטושופ ואילוסטרייטרו לעבודות גדולות לדפוס ועבודות לאינטרנט אני מעוניין לרכוש מסך בנוסף למסך הטלוויזיה 32 " שאני מחבר אליו שהוא בHDready צריך מסך וכרטיס גרפי עם קלבריציה גבוה של צבעים ויכולת עיבוד גבוהה חשוב שהמחשב יהיה שקט ככל שאפשר לא מתכונן אוברקלוק אין צורך לכלול תוכנות צריך לתמוך במסכים מרובים קליברציה גבוהה של צבעים …
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לרכוש מחדש חדש לכמה פרוייקטים. המחשב יכיל 4 כרטיסי מסך (לוח אם תומך עם 4 X16) מעבד,זכרונות, 1250 PSU של Seasonic. ושאר הירקות. ברצוני לבקש ממכם עזרה דחופה להיום, איזה מארז כדאי לי לרכוש? אכפת לי שיהיה איוורר/זרימת אוויר/קירור טוב (מאוד חשוב, כרטיסי המסך יעמדו בעבודה אינטנסיבית מתמדת) רוב הסיכויים שאת המארז אשאיר פתוח בשביל לקבל קירור טוב יותר. בנוסף אילו מאווררים צריך לרכוש בנוסף? הקציב הוא בערך 500-600ש"ח, אשמח לחסוך ואשמח לשלם יותר אם יש צורך. תודה רבה לעוזרים, חשוב לי מאוד כי איני מבין גדול בבניית מחשב מקורר היטב (במיוחד שהפעם אצטרך את הקירור הטוב ביותר שאוכל להשיג) בנוסף האם יש חנות טובה שמשקיעה על חיווט ואיורור? בעיקרון כנראה שאזמין מ TMS א…
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום. הגיע הזמן לשלוח את המחשב הוותיק שלי לגמלאות אשמח לעזרתכם. אני ממש חלוד בכל הקשור לחומרה עכשווית. . מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. witcher ,starcraft ,diablo ועוד משחקים בסגנון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). dell 2312HM …
-
- 36 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש דגם של מחשב ואם אפשר חנות מומלצת בחו"ל (אירופה וארה"ב בלבד) בן דוד שלי מאבטח מטוסים ונמצא בעיקר באירופה אבל גם לפעמים בארה"ב (שבוע הבא חוזר עם נקסוס 5 ) * מטרות המחשב בעיקרון שיחזיק לי ל4 שנים לפחות, לכן חשוב שיהיה מודרני מאוד. כח עיבוד חזק למטרת רינדור בתלת מימד ועבודות בפוטושופ ברזולוציה גבוהה. * גודל המסך לא פחות מ13.3 אינץ ולא יותר מ15 אינץ. * רזולוציית המסך FHD 1920x1080 והלאה. בעיקרון FHD יספק אותי. * משקל רצוי נמוך ככל האפשר. לא יותר מ1.8 קילו כולל סוללה. * נדרשת ניידות וזמן סוללה של לפחות 6-7 שעות. * SSD חובה 128GB לפחות. * כונן אופטי? אם יש למה לא, עדיף בלי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? ל…
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד באיזור ה-3 אלף (מוכן לחרוג בכ200 300 שקל) וראיתי שיש מבצעים טובים בבלאק פריידי בKSP אז חשבתי לנצל את ההזדמנות *מטרות המחשב? עבודות, אינטרנט, משחקים קלים-בינוניים, מעט פוטושופ * גודל המסך? 14-15.6 * רזולוציית המסך? 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי?פחות מ3* האם נדרש זמן סוללה ארוך? בינוני * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?500giga אם יש אפשרות 7200rpm, או SSD * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, 7 או 8, עדיפות ל8 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? KSP - BLACK FRIDAY *עדיפות ל-8 גיגה זכרון *שיהיה…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך שהמחשב יהיה מאוד חזק ויריץ את המשחקים הכבדים ללא בעיות וללא תקיעות. מחיר של עד 7000 שקל. מה דעתכם על המחשב הזה:http://ksp.co.il/?uin=19434 ומה ההבדל בינו לבין המחשב הזה:http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10994 מה עדיף? יש משהו יותר טוב במחיר הזה? והאם המפרט הזה בכלל מספיק טוב?
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח להמלצה/הצעת מחיר למפרט מחשב העונה על הצרכים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 7000 ש"ח (אבל גמיש) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כל עוד מדובר ביחס מחיר:תמורה אופטימלי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כל עוד מדובר על ניצול מקסימלי של יחס:תמורה, אפשר לחרוג עד 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח אתרים ועריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). דרמיויבר, פוטושופ, תוכנות עריכת וידאו, לצורכי פרנסה ושעות פנאי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה …
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5500 (עדיף לא לחרוג) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג בהחלט -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, CRYSIS 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - (שני מסכים) מסך ראשי - 24 אינצ' 1920*1080, מסך משני - 1680*1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? זיכרון 5. עד כמה חשו…
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
אני מחפש ספיציפית מאתר IVORY 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכי חדשים שיש כרגע בשוק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680*1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה לשדרג מחשב משרדי lenovo (מפרט קיים בהמשך..) למפרט גיימינג. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + vmware א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). vmware - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. fc,bf4,gta5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע - המסך ירכש בעתיד בהתאם למפרט. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוני…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-