עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, ברצוני להתייעץ לגבי מחשב נייד מתאים לסטודנט למדעי המחשב. אלו תכונות צריכות להיות למחשב? האם צריך מחשב חזק? (כפי הידוע לי עובדים בעיקר עם JAVA ושפות תכנות שונות) * מטרות המחשב? התאמה לסטודנט למדעי המחשב. אשמח אם תוכלו לעזור לגבי הדרישות מסוג מחשב כזה. * גודל המסך? רצוי 15.6'' * משקל רצוי?רצוי עד 3 ק"ג (ללא תוספות) * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא קריטי, אבל עדיף מעל 4 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI. (שוב, אם יש משהו הכרחי לדרישות) * בלוטות? רצוי, לא הכרחי. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB * כונן CD/DVD? צורב? כן. * כונן Bluray? לא הכרחי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חובה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצ…

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. שלום לכולם. ברצוני לשדרג את המערכות שלי, הגיע זמנו. הינה המפרט של המערכת: CPU- Intel Pentium 3 1000Mhz MOBO- Asus CUSL2-C Ram- 512MB SDRAM GPU- Nvidia Geforce3 Ti500 HD- WD120GB רציתי לישאול אתכם היכן כדי לי לשדרג לקבלת מערכת חזקה. עיקר השימוש שלי במערכת יהיה לצורך קימפולים, משחקים, מעט עריכות וידאו וכל שאר הדברים הבסיסיים. אני חשבתי ללכת על שידרוג השילוש, לוח אם, מעבד, זיכרונות. אך אשמח לישמוע כודם לכן את חוות דעתכם בנושא, ואשמח עוד יותר אם תרכיבו לי מפרט מתאים, התקציב הוא 1700 ש"ח. תודה מראש

• 58 תגובות
    • 4.6k צפיות
  3. לפני שנתיים קניתי מחשב נייד, 1525 DELL INSPIRON. בבואי לבחון היום את עולם הניידים - הכל השתנה, לכן אני צריך מעט עזרה. אימי קצת מוזרה, כל שמעניין אותה הוא העיצוב, היא נתנה לי רשימה של מחשבים אותם היא אהבה, וכל שהיא צריכה זה שימלאו את התפקידים הבאים: שימוש אופיס ואינטרנט בצורה מלאה ומהירה. קל משקל יחסית - בערך שני קילו גודל המסך - בערך 13 אינץ. וזהו. הנה הרשימה: Dell XPS M1330 T8300 8400M GS HP Pavilion dm3-1010ej VJ265EA LG T380-L.ARB1E 1.3GHz HP Pavilion dm3-1110ej VX987EAHP Pavilion dm3-1110ej VX987EA Lenovo ThinkPad Edge 0197-2MG NetBook Dell Vostro 3300 i5-430M GMA HD מחשב נייד Toshiba Satellite T130-11U טושיבה נייד Asus W7SG T7500 אסוס נייד Asus UX30V SU9400 אסוס…

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  4. Started by moris,

אני מתעניין במפרט הראשון זה שהצעתם באתר אצלכם: http://hwzone.co.il/specslist/view/29/ השינוי שאני רוצה לעשות הוא להוזיל את הכרטיס מסך ל-600 ש"ח. אני צריך את המחשב למשחקים כגון: FIFA 2006 ,וייס סיטי,סאן אנדרס ועוד קצת משחקים כבדים יותר. בבקשה כתבו מה דעתכם על מפרט זה והציעו כרטיס מסך.

• 10 תגובות
    • 611 צפיות
  5. Started by ben_amitai,

מחשב למשחקים בלי OC במחיר 4000 ש''ח רצוי מהחנות KSP כולל מסך 19''

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  6. Started by yyoozz,

מטרה ושימושים:מחשב נייד שהוא למעשה המשרד הנייד שלי. הרבה פגישות ונסיעות, צריך להיות קשיח וניתן לטילטול. צריך להיות קל. פועל שעות ארוכות וצריך שלא יתחמם בעבודה ממושכת. תקציב : 3,000 ₪ יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה:עד 500 ₪האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? לאמהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ..יד ראשונה\שניה: ראשונה!זמן אחריות רצוי:כמה שיותר. ברור שמעדיף 3 שנים על שנה אבל לא על חשבון העלות הכוללת.חברת המחשב הניד המועדפת: לא משנה. אבל אשמח למספר אופציות. ראיתי שאתם נוהגים להמליץ על דל ועל אסוס , (בסדר גודל של מה שאני צריך). אשמח להמלצה של עוד חברה. לנובו אולי.מערכת הפעלה מועדפת: : WIN 7גודל כונן קשיח מועדף: 500GBזיכרון: 4 GB כרטיס רשת כן, כרטיס רש…

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  7. Started by יובל מימונה,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם ממש צריך בקצת אז כן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ביתי אבל בעיקר משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FHD 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …

8. Started by Sygnus,

מה דעתכם על המפרט הזה: 14.1 אינץ', משקל 2.4 כולל סוללה. מעבד אינטל Intel Core 2 Duo T5550 1.83GHz זכרון 2048MB DDR2 667MHz דיסק קשיח 160GB כרטיס גרפי Intel X3100 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JVDV2750 ברצוני לדעת עד כמה הדגם הזה מוצלח, ואיך הוא נחשב למחשבים אחרים בטווח מחיר זה כמו LG, Dell והאם הסוללה שלו יכולה להחזיק כ 3 שעות, כי הבנתי שהמחשבים מסדרת dv 6000 מחזירים בסביבות 1.5 שעות. תודה.

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  9. Started by fox3,

שלום לכולם . אני צריך לקנות את הרכיבים הבאים. לוח אם. מעבד ש"ח IVY BRIDGE . זכרון 2 סטיקים של 4 גיגה. מארז שקט . קירור למעבד צד שלישי . כרטיס מסך. צורב . עדיף בחנות KSP חולון .[קרוב לבית] מטרת המחשב לשימוש כללי. אופיס .משחקים .אינטרנט. התקציב גמיש 5000-6000 תודה מראש איציק.

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  10. שלום, אני סטונדט שנה שנייה להנדסה ומעוניין לקנות לפטופ. יש כמה דגמים שאני מבולבל בינהם. הערה חשובה: המחשב אך ורק לצורך לימודים ולצפייה בסרטים ולא לגיימינג. במידה ואשתמש בתוכנות בתואר הן תוכנות שדורשות מחשב בסיסי מאוד. הדגם הראשון שרציתי לקנות: HP Pavilion 15-P205NJ על פניו עונה על כל הצרכים שלי. המון זכרון בכונן קשיח (1TB) המון (ואולי אפילו יותר מידי) RAM 12 .GB רזולוציה סבבה1920X1080 החסרון :אין SSD/SSHD דגם אחר שראיתי הוא: Lenovo Yoga 500-15 80N6002SIV הוא לכאורה עולה בכל פרמטר על המחשב הקודם: כונן קשיח היבירדי 1TB ובנוסף כונן קשיח SSHD 8GB. בשאר התכונות הוא דומה למחשב הקודם. מה שכן הזכרון RAM שלו הוא 8 ולא 12 בנוסף המסך מסתובב 360 מעלות. עם אחריות של 3 שנים הוא עולה …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ban26,

אני מחפש מחשב למשחקים כבדים אינטרנט וסרטים . (ללא OC). *לוח אם אם SLI למרות שאני לא ישתמש בו עכשיו אבל בעתיד כינראה שכן.ואם כמה שיותר פיצ'רים.אם תמיכה ב-PCIX *זיכרון 1024K.(512*2 שיהיו זכרנות מחברה אמינה ושיעשו את העבודה. *צורב DVD.*2 *כרטיס מסך אופטמלי לרזולוציה של 1280*1024 כי יש לי מסך LCD ושיהיה pci-x *מעבד כולם אומרים AMD טוב למשחקים אז נילך אם זה. (שיגיע עם מהירות של 2200MHZ ויותר ). *דיסק קשיח אחד רפטור 36 (10000)ואחד רגיל אם 120GB. *רמקולים אכותים 5.1 כמה שיותר צליל נקי ואפקטים מאשר עוצמה. *מארז לא לשכוח *תקציב לפי מה שנידרש (לא להגזים).

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. תודה לעוזרים. מעוניין במפרט מחשב חדש לילד בן 12-13 כשאת המסך אני אקנה בנפרד, המטרה היא לחבר את המחשב הספציפי הזה עם שני מחשבים נוספים בראטור אלחוטי כשאין לי שמץ של מושג ירוק בנושא. האם ראוטר נכלל במחיר המפרט ? אגב מהי חשיבות המקום ממנו קונים את המחשב כשאני רוצה שהמחשב יגיע מורכב עם אחריות לכל בעיה שלא תצוץ ? שוב , התקציב - 2500 ש"ח בערך . שוב תודה לעוזרים, מקום מדהים !

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  13. Started by Liad344,

שלום, מדוע אין יבוא רשמי של הדגמים האלו לארץ? ניתן למצוא רק ייבוא מקביל שיקר בעשרות אחוזים מהמחיר היקר ממילא(ולxpsאין את הדגם החדש יותר שיצא לפני שבועיים וקצת). ומה ניתן לעשות? אני יודע שאפשר לפנות לחברות כמו באג או אייבורי והן יכולות לעשות יבוא אישי אך גם הוא כנראה יהיה יקר מאוד.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by mlazar,

אני צריך מפרט או המלצה על מוצר ספציפי למחשב נייד לשימוש בתוכנת QBASE להפקת מוסיקה (הקלטות, בישולים וכד'). בלי לקרוע את הכיס יותר ממה שצריך.

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  15. Started by kapyuval,

אני בונה מחשב גיימינג בעל המפרט הבא: מעבד i7 Ivy Bridge 3770k שכבר קניתי. קירור למעבד: Scythe Katana 3 כרטיס מסך: Sapphire HD 7970 3GB OC זיכרון:2X4GB Kingston 1600Mhz HyperX לוח אם: Gigabyte G1.Sniper 3 ספק כוח: Thermaltake Litepower 650W מארז Shakroon T5. המחשב ישמש לגיימינג כבד, ואוברקלוקינג, בהמשך אני מתכנן להוסיף עוד 2 כרטיסי מסך, ולהחליף את ספק הכוח. מבחינת המחירים, אני מביא מספר חלקים מארצות הברית אז הכרטיס מסך יעלה לי 1850 ש"ח, המעבד עלה לי 1250 ש"ח את הזיכרון אני מזמין מאיביי ב-250 ש"ח. את הלוח אם אני אקנה בארץ ב-ksp. ב-1480 ש"ח, גם את המארז (280 ש"ח), הקירור למעבד (110 ש"ח) וספק הכוח (395 ש"ח) אני אקנה ב-ksp. ביחד יוצא 5615 ש"ח מה דעתכם? ההתלבטות היחידה שלי הי…

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  16. Started by Alter,

אהלן, בעקבות הטיפים בנושא הקודם שפתחתי הלכתי היום לKSP עם קצת יותר הבנה וידע לקראת סוג המחשב אותו אני מעוניין לרכוש. יצאתי משם עם 2 אופציות למפרטים, אשמח אם תוכלו להביע את דעתכם. אז שוב רק בשביל לחדד את השאלות המתבקשות: 1. התקציב המקסימלי הוא 3000שקלים. עדיפות לנסות לחסוך כי הכוונה היא גם לרכוש מסך בנפרד מתקציב זה. 2. השימוש העיקרי הוא גלישה באיטרנט, המשני הוא משחקים - לא ברמת מחשב גיימרים! מבחינת משחקים - הכוונה היא לרכוש מסך סאמסונג 24 אינץ' עם חיבור HDMI 3. מסך לא נכלל במפרט, מקלדת ועכבר כן. 4. המחשב צריך להיות שקט יחסית - משמע זה לא עומד על 10 בסולם הקריטיות אך כן על 5. אופציה א' מעבד ‏AMD: Athlon II x4 Quad Core 630 Socket AM3 2.8Ghz Box http://www.ksp.co.il/hmain.p…

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  17. Started by Galicious,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Gta v, fallout 4, battlefield 4, total war -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920:1080 עם 144mhz -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם …

• 14 תגובות
    • 783 צפיות
  18. המפרט הוא לבן דוד שלי. שימושי המחשב הם בעיקר לגלישה באינטרנט ותוכנות, וקצת במשחקים (הוא לא גיימר, אבל פה ושם הוא משחק). הדרישות מהמחשב: זיכרון: ג'יגה אחד דיסק קשיח: 250 ג'יגה מארז: ג'יגבייט טריטון קירור למעבד: שיהיה כמה שיותר שקט (כנ"ל לגבי הספק כוח) איזהשהו כונן: לא צריך כרטיס קול: ONBOARD

• 9 תגובות
    • 770 צפיות
  19. Started by wavega,

אני צריך נייד חדש לשנת הלימודים- תחילת אוקטובר, לדעתכם אם אין צורך בו במיידי עדיף לחכות עם הקנייה עם סיכוי סביר שהמחירים של הנייד שאני רוצה ירדו? או בניסוח אחר- בהסתכלות אחורה על דגמים מוכרים של ניידים- באיזה קצב המחירים יורדים ?

20. Started by g0884,

שלום רב, אני מעוניין לקנות מחשב שיחזיק כמה שנים עבור עבודה משרדית בלבד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך למשחקים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב …

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  21. Started by The-Crush,

חודש אני קונה את המחשב הזה אז אולי יש לכם המלצות לשינוי המפרט?

• 50 תגובות
    • 3.6k צפיות
  22. שלום זה דחוף לפני קניה אני צריך זכרונות DDR2 עד 1800 ש"ח הלוח יהיה אוINFINITY DFI או ASUS P5W-DH Deluxe לבנתיים אני הולך על אלה: http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=8771 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4953

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  23. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש לגמרי אחרי שלא שדרגתי את שלי משנת 2002, בערך. התקציב של המחשב הוא כ-5000 ש"ח, עם אפשרות לחריגה של כמה מאות שקלים בכדי לשפר פיצ'ר קריטי כזה או אחר. במידה ואתם מתרשמים שאין צורך לנצל את כל התקציב בשביל מה שאני דורש מהמחשב- אז כמובן שעדיף לחסוך . המחשב ישמש בין השאר לצפייה בסרטי HD וגם להרצת תוכנות חישוביות "כבדות" יחסית כמו P-Spice או מאטלב, לצרכי לימודים. הייעוד העיקרי של המחשב יהיה משחקים, וספציפית : Starcraft II, Dragon Age ו- Diablo III (בעתיד). מה שחשוב לי בעיקר הוא היכולת של המחשב להריץ את Starcraft II ו- Dragon Age בהגדרות גראפיות מקסימליות, וכן היכולת שלו להתמודד בכבוד עם משחקי אסטרטגיה ו- RPG עתידיים (עד כמה שניתן לחזות א…

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  24. צהריים טובים, אני מקבל מחשב נייד לכן אני מעוניין למכור את המחשב הנייחד שברשותי, זה המפרט: מעבד: Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray קרור למעבד:Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 לוח אם:Gigabyte GA-P55-USB3 P55 CHIPSET Socket 1156 זכרון:2 כרטיסים 1333Mhz של 2 ג'יגה פטריוט סה"כ 4 ג'יגה הארדיסק (מודה קצת חלש):500 ג'יגה של סמסונג 16MB Sata2 כרטיס מסך:LeadTek GeForce GTX460 768MB GDDR5 ואחרון ספק כח: סיסוניק 660Watt 80 הערכה? תודה לעונים עריכה: כמובן שיש גם צורב, מאוור קידמי שהוספתי ומארז-ThermalTake V3 Black Edition 1x120 mm

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by artv8,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד ב -4000 ש"ח. מצאתי כמה מפרטים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9264&perur=2&t=1&c=339 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9163&perur=2&t=1&c=441 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9051&perur=2&t=1&c=483 המחשב לצורך לימודים,גלישה באינטרנט,וכו'. לא למשחקים כבדים. חשוב לי שיהיה לו 3 שנות אחריות בארץ (במינימום), המליצו לי על הדל, אבל אני מסתייג בגלל שהמסך שלו קטן. בכל מקרה התבלבלתי מכל סוגי המסכים השונים, הזיכרונות, כרטיסי המסך וכו'. מישהו יכול לעשות לי קצת סדר ? האם יש למישהו המלצה לאחד המחשבים האלו או למחשב אחר ? האם יש חברה שעדיף לי לא להתעסק איתה? לאיזו חברה יש תודעת שירות גבוהה ? י…

• 1 תגובה
    • 840 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.