עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by deluxe,

עריכה: הסתדרתי תודה!

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  2. יש לי Toshiba Satellite a200-1gb תאמת שהוא מחשב טוב מאוד.. הוא מריץ כמעט כל דבר במהירות אך הבעיה שהוא שוקל משהו כמו 6 קילו עם הכבלים והתיק ואי אפשר להגיד שהוא נייד.. בנוסף יש לו בעיה של התחממות שהוא מוציא חום כמו קיטור דבר די מעצבן.. ואם כבר אני קונה אז חשבתי להשתדרג ולקחת מפרט יותר קל.. יש לי 2 כוננים קשיחים חיצוניים ככה שנפח הrdisk לא עקרוני.. בנוסף אני לא בונה על משחקים אלא רק לשימושים של עבודה.. אני עוסק בתכנות.. אני עובד עם תוכנות מאוד כבדות microsoft expression blend 3 שעובדת על המעבד של הכרטיס מסך.. בנוסף אני מריץ אפליקציות כבדות שדורשות מחשב חזק אני רק רוצה מעבדi5 או i7 זיכרון 4 ג'יגה ומסך 13.3 או 14.1 (עדיפות ל14.1), זיכרון 4GB בנוסף אני רוצה שזמן הסוללה של המשח…

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  3. Started by ORrrr,

שלום, חבר שלי שעובד כמתכנת ביקש ממני המלצה למחשב נייד. הדרישות שלו הן כאלה: שיחזיק הרבה שעות (אני מניח סוללת 8 תאים תספיק ל8 שעות) מסך 14-15 אינטצ' מט שתהיה ראות טובה יותר בחוץ הרדיסק גדול אני מניח 500-750 ג'יגה זה טוב עם העדפה לגבוה יותר 8 ג'יגה זכרון לקימפול מהיר אם זה גם בא עם מסך מגע זה נחמד אבל לא חובה לא דרוש למשחקים אבל סרטים אני מניח שמחשב ברף הזה לא תהיה בעיה להריץ וכמובן שתיהיה לו יציאת hdmi. התקציב לא מוגבל בסכום כלשהו אבל כמובן שאנחנו מחפשים משהו משתלם וטוב ולא סתם מחשב יקר ומפוצץ בדברים. תודה מראש, אור.

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  4. היי, 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 ₪. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך – עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא. 2. מה שימושי המחשב? גלישה באינטרנט / עבודה עם OFFICE / חיבור לטלוויזיה וסרטים(חייב HDMI) 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק? לא. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה / אופיס / הרכבת מחשב בחנות? יש לכלול הרכבת מחשב בחנות. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? KSP ו-IVORY. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בהקדם. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לא. 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? לא. 12. הערות נוספות? אין.

• 4 תגובות
    • 931 צפיות
  5. אני מחפש מחשב נייד עם מסך גדול יחסית LED HD. יש לי אהבה די גדולה למוצרי סמסונג אבל אני לא רוצה להיות מקובע לדגם R שהם מציגים. חשוב לי שיהיה כרטיס זיכרון של 4 ג'יגה ודיסק קשיח של 500 ג'יגה. יהיה בשימוש רב לסרטים והמאפיינים הגרפיים חשובים לי מאוד. תקציב עד 6000 שקל אבל הדגם של סמסונג עולה בסביבות ה-4000 אז אשמח אם זה יהיה באיזור של המחיר הזה. תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  6. שלום. אני רוצה לקנות מחשב נייח לדודתי המבוגרת. המחשב ישמש לגלישה באינטרנט, מסמכי וורד, וצפיה בסרטים באיכות בינונית. יריץ Windows. יחובר למסך ''19. חשוב שהמארז יהיה קטן וקל בשביל הנוחות ושהיא תוכל להרימו. אם המארז יהיה יפה זה בונוס נחמד. יש ציוד היקפי, צריך רק מחשב. צריך קורא DVD, ולכן אני לא קונה NUC. המחשב צריך שישאר לעבוד שנים קדימה ולא יתיישן מהר. אני מוכן לשלם יותר כדי שהוא יחזיק ליותר זמן. לדעתי אין צורך להשתמש בכל התקציב כדי לקבל מה שאני מבקש אז עדיף לחסוך. התקציב לא כולל מערכת הפעלה. חשוב שיהיה שקט. צריך 2 חיבורי USB מקדימה. לא צריך דיסק גדול במיוחד. כולל הרכבת מחשב. עדיף חנות בהרצליה. תודה רבה.

7. שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב חדש החודש למערכת קולנוע ביתי. אני צריך רק קופסה (זתומרת לא צריך מסך,מקלדת,עכבר,רמקולים וכל הירקות) חשוב לי כמה דברים ואני יתחיל בפשוט ביותר: 1.מארז המחשב - צריך להיראות טוב, אבל לא מצועצע ובלי אורות ונצנצים, ושיהיה אמין ובעל יכולת קרור גבוהה. 2.הרד דיסק גדול עדיף מעל 300GB ואיכותי. 3.כרטיס מסך מתאים לויסטה ולDX10 עדיף כמה שיותר חזק עד גבול המחיר NVIDIA בבקשה. 4.מעבד אינטל כפול ליבה שיתאים להצגה של וידיו בHD מלא. 5.כרטיס קול איכותי במיוחד (מתחבר למערכת 5.1 של B&W דרך רסיבר) 6.כל שאר הדברים שצריך כמו זכרונות, צורב DVD,ספק חזק ואיכותי,לוח אם וכל השטויות. נראה לי שציינתי הכל אבל אם לא אני פה קורא את התגובות שלכם מפרט עדיף מנוע מחשבים או חנו…

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  8. שלום לכולם . כמו שצינתי בכותרת אני מחפש המלצה למחשב חדש ושידרוג מחשב קיים כאשר אין קשר בין השניים . השידרוג עבורי ומהפרט לחבר. אתחיל מהמפרט המלא. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב משחקים (לא יודע איזה בדיוק אבל הכי חדשים).. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש : אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג (משחקים הכי חדשים שיצאו ויצאו) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא יודע כרגע אבל ככל הנראה פעולה וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1200X 1…

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  9. היי, אבקש עזרה בבניית מפרט למחשב HTPC שישמש לסרטים HD READY ואולי קצת משחקים. המחשב צריך להיות קטן - לוח אם - MICRO ATX / מידות דומות.. וחשוב שיהיה חזק (ככל שהגודל והתקציב מאפשרים) כונן סידי/צורב שיהיה קטן (כמו הגדלים של מחשבים ניידים.. אפילו באים בחשבון הכוננים שדוחפים את הדיסק..) כדאי שיהיה שקט.. צריך ספק כח (קטן!!) אך לא מארז! אני לא סגור אם צריך MICRO ATX או MINI ITX כי גודל המארז יהיה בסביבות 35X25 ס"מ (המידות הן בגדר "בערך" כי אני בונה את המארז ואני מניח שזה יהיה בהתאם לחומרה). כאמור, התקציב לכל העסק - 2,000 ש"ח. אין צורך בציוד היקפי. בברכה, יוחאי

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  10. טוב אז אני צריך: לוח אם, מעבד, זכרונות (2 ג'יגה בכמה שפחות סטיקים או 1.5, מה שיותר כדאי מבחינת ביצוע מקסימלי בהשוואה למחיר), hard drive, וכרטיס קול (אני יודע שברוב הלוחות אם יש onboard אבל אני רוצה משהו איכותי ונפרד), ואולי ספק כוח... רק כדי שלא יהיו אי הבנות אני לא צריך מסך, עכבר ומקלדת, רמקולים, כרטיס מסך, או מארז. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  11. Started by lumi,

אני צריך להקים כיתת מחשבים, שתשמש לעיצוב גרפי ועבודה בתלת מיימד המחשבים צריכים לעלות MAX 4500 ש"ח לאחד! כולל הכל! קיבלתי הצעה ואני מבקש תגובות והצעות לייעול ושיפור. מעבד: אינטל P4 3.0 S775 לוח אם: abit (915( S775 זכרון: 512mb a-data דיסק קשיח: hitachi/ibm 120gb sata כונן פלופי צורב משולב: combo AOpen 48*24*48 +dvd*16 מארז: 2202 atx midi pfc מסך: daewoo 17' flat מקלדת: ms internrt עכבר: ms mouse optical כרטיס מסך: pine xfx fx5500 256 mb 128bit כולל הרכבה סה"כ 4230 לדעתי המפרט סביר אך אני לא יודע אם הכ.מסך טוב. תודה

• 7 תגובות
    • 816 צפיות
  12. Started by Mike_IL,

נא למחוק. כפל הודעות

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  13. שלום, כיום יש לי מחשב פנטיום 4, 2GHZ, עם לוח אם שאין לי מושג מהו. בגלל שיש לי אותו מעל 5 שנים ואף אולי 7, הבלאי שלו גורם לו להיות איטי מאוד ואפילו הוא מתקשה להריץ תוכנות בסיסיות ללא עיכובים... לכן אני מעוניין לשדרג, השאלה היא אילו רכיבים אני צריך לשדרג, 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? - > אינטרנט, אופיס, סרטים (לא חובה HD). 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? - > אין צורך בצורב, הארדדיסק. 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד - > אני חושב שצריך לשדרג רק את המעבד/לוח אם/זכרונות. 6. אין חשיבות לשקט. 7. ללא OC. 8. ללא OS - מתכוון להתקין עליו XP. 9. אין העדפה לחנות 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לא. 11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך? לא. 12. האם חשוב לשמור ע…

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  14. Started by carman6,

היום הזמנתי מחשב (עדיין אפשר לשנות או לבטל משהו)... אני צריך חוות דעת שלכם על מה שקניתי וביחס למחיר... e6420 ga 965p ds3 kingston 1gb gigabyte 8600gt dx10 256 ddr3 160gb hitachi sony dvd rw creative 2.1 mouse+keyboard microsoft enermax 420w noiseteaker את כל זה קניתי ב-4177 ש"ח... מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  15. Started by Arik.G,

שלום אני זקוק למחשב נייד, בתור סטודנט השימושים העיקריים זה אופיס, ואינטרנט. מרוב הדגמים והסוגים אני כבר לא יודע מה אני צריך ומה סתם גימיק מיותר . מאוד אהבתי את מה ש tmpusr עשה ואני יעתיק את זה ממנו (מקווה שאין התנגדות) 1. מה התקציב? 4000 ש"ח פלוס מינוס. 2. מטרות המחשב? סטודנט, תוכנות אופיס, אולי סרטים ומוזיקה, אינטרנט. 3. גודל המסך? מכיוון שרצוי נייד לא גדול וכבד אז 15" יהיה בסדר. 4. משקל רצוי? רצוי לא כבד. 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי כי לרוב יש שקע זמין (אבל שלא יהיה זמן עלוב). 6. יציאות מיוחדות? אין דרישה מיוחדת. 7. בלוטות? חייב BT כדי להתחבר לאינטרנט דרך פלאפון. 8. גודל מינימלי של כונן קשיח? לא פחות מ 60. 9. צורב DVD? רצוי - לא הכרחי. …

• 24 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. שלום, אני רושם שתחשבו פעמיים לפני שאתם קונים מחשב אסוס. אמנם יש שירות תיקונים עד הבית אבל השירות מהתיקון, לפחות לפי מה שאני חוויתי בינתיים גרוע יחסית ללנובו (זה הנייד הקודם היחיד שהיה לי לפני אסוס) בקיצור, מחשב חדש N550JK-CN065H. הייתה בו תקלה ששמתי לב של נקודות לבנות על המסך וגם מצלמה שלא תמיד עובדת טוב. (לא תמיד נדלקת) שלחתי לתיקון והחזירו לי אותו חזרה עם החלפה של מסך וכמה שריטות קטנות על הפלסטיק וגם טענו כי הכל בסדר עם המצלמה. המצלמה כמובן שוב לא פעלה כראוי ומסתבר שהיה שם חיבור קצת לא בסדר. נשלח לתיקון הם התקשרו לוודא את התקלה. שלחו חזרה ומסתבר שהרסו על הדרך את הtouchpad וגם כשהשליח הגיע היה חלק מהפלסטיק מודבק עם סלוטייפ . מול השליח הורדתי את הסלוטייפ וחתיכה נפלה. מסתב…

• 8 תגובות
    • 3.5k צפיות
  17. Started by iNfeKTziA,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפיה בסרטים, * גודל המסך? 15 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?יהיה מחובר רוב הזמן לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * בלוטות? למה לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא חייב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא יש אפשרות לקנות את המחשב בדיוטיפרי

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by momo007,

שלום חברים נאמר לי ע"י ספק מחשבים כלשהו שהמעבד הנ"ל מהווה את סוף עידן פנטיום 4 ואילו ה- 775 מהווה את התחלת עידן פנטיום 5 על פי מה שהוא אמר המעבד הנ"ל יודע לנצל מקסימום 400 Mhz של זיכרון מישום שהוא לא דואלי. האם נכון? או שזה תלוי בלוח? (הוא הציע לי לוח אם משולב של ECS 661FX-M) מה דעתכם? נ.ב אני צריך את המחשב בעיקר לגלישה באינטרנט ויישומי אופיס. דרך אגב ההצעה עומדת על 2700 ש"ח כולל 512 MB זיכרון ו80GB SATA HD

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  19. שלום חבר'ה, וואי, שנים שלא כתבתי פה כלום. טוב, בקיצר, חשבתי שהגיע הזמן שאני אקנה מחשב חדש. אני מתכנן לשחק במחשב (אבל לא לקרוע אותו) ולעשות עבודה משרדית (זה יהיה המחשב המשפחתי, כנראה :'(). אני חשבתי בכיוון הזה: מעבד: Athlon 64Bit AM2 4400 DualCore OEM כמות: 1 מחיר: ¤340 קירור למעבד: Thermaltake RSI AM2 כמות: 1 מחיר: ¤45 לוח אם: Asus M2A-VM כמות: 1 מחיר: ¤336 ספק כוח: FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC כמות: 1 מחיר: ¤194 זיכרון: Transcend 1GB DDR2-667 CL5 כמות: 2 מחיר: ¤100 כרטיס מסך: Palit 3850 256MB DDR3 HDMI Retail כמות: 1 מחיר: ¤699 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב עד 2000שח כולל בדיקות כמות: 1 מחיר: ¤100 סה"כ: ¤1914 הרכיב…

• 11 תגובות
    • 843 צפיות
  20. Started by idanshir,

שלום מבקש את עזרתכם בניית מפרט מחשב לילד בן 6 המחשב ישמש למשחקים פשוטים , אופיס ואינטרנט שיתאים לגיל הילד תודה למשיבים

• 7 תגובות
    • 856 צפיות
  21. ב"ה היי קניתי lenovo ideapad u160 , מה אתם חושבים עליו? http://www.engadget.com/2010/08/03/lenovo-ideapad-u160-review/ מפרט: http://www.ksp.co.il/computers/part_uin.php?uin=11837 (חיפשתי מחשב נייד קטן שיהיה קל וחמוד.. אני מודה שקניתי אותו בגלל העיצוב..) המוכר לא המליץ לי עליו וזה מלחיץ אותי קצת.. ??? :s05: שאלה בקשר למאווררים: יש לי עוד מחשב נייד בבית, בו הטמפרטורות לפי התוכנה הם בסדר, התוכנה היא SPEEDFAN והיא מסנמת חץ כחול או סימן של V ירוק.. במחשב הנייד החדש, הרבה פעמים אני רואה שהטמפרטורות הם סביבות ה 50 , והתוכנה מסמנת לי סימן אדום או סימן של אש והמחשב חם וזה מלחיץ .. :s05: ??? אבל יש משהו טוב: במחשב החדש הקטן , הטמפרטורה של הארדיסק היא טובה (33C), ובישן היא תמיד…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by omri_69,

יש לי פנטיום 1 וחשבתי על שידדרוגים ושיפורים ואם הייתם יכולים לייעץ לי זה היה עוזר חשבתי על השיפורים הבאים 1)החלפת מעבד 200Mhz ל 500Mhz של AMD על ידי מתאם 2)החלפת 32 ל 64 ראם אם יש בסלווטים קטנים 3)החלפת כרטיס מסך ואם יש באפשרותי לאיזה כרטיס? איך אני יכול לשפר את המחשב שלי (לוח אם של אסוס) חוץ מהדברים הבאים והאם אפשר לחבר ג'י פורס לפנטיום 1 ?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ-150ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. World of Warcraft, Diablo 3 ואולי עוד איזה משחק פה ושם.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 אינצ' של Dell, מעריך ש 1680X1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני מודע…

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by einpoklum,

רכשתי מחשב נייד עם מסך בגודל 12". אני מחפש עבורו מין שרוול או נרתיק כזה, שיגן עליו בעיקר מפני מים ונפילות/חבטות, ואוכל לשים אותו בתוך תיק קיים. אני לא כ"כ מעוניין בתיק ממש - אך אם למישהו יש המלצה על תיק גב טוב שמיועד במיוחד לניידים 12", גם אשמח לקבל. מה מומלץ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. שימוש: מולטימדיה ומשחקים תקציב: עד 1500 ש"ח ללא מסך, משחקים לא כבדים בכלל, על הגדרות נמוכות, מולטימדיה- צפייה בסרטים ושמיעת מוסיקה. אייסיקיו, אתרים..זהו. תודה גל.[br]פורסם בתאריך: 6.05.2007 בשעה 12:54:06 זה המחשב שבניתי בינתיים : מה דעתכם? אשמח לקבל הצעות נוספות. גל.

• 1 תגובה
    • 557 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.