ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
שלום , אחי מעוניין לקנות מחשב חדש.... יש לו תקציב של 8000 והוא רוצה משהו שיצאו המשחקים כמו crysis וכדומה הוא יריץ אותם על הכי גבוהה בלי בעייה בכל מקרה אני הכנתי לו מפרט...אשמח אם תסתכלו ותציעו שיפורים כי אני לא מבין גדול בזה אבל יש לי קצת מושג זה המפרט: כמו שאמרתי תקציב של 8000 בלי מסך ובלי דברים מסביב רק מה שיש בתמונה למעלה לשנות לא להוסיף דברים אחרים תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב ב-3,100 ש"ח, ואני מעוניין לדעת מה דעתכם על המחיר ביחס למפרט. המפרט: מארז - HuntKey מידי ATX (שני חיבורי USB קדמיים) ספק - Thermaltake דגם TR2 450W (הספק אמיתי של 450W) לוח אם - Gigabyte GA-Z77-D53H מעבד - Intel® Core™ i7-3770 CPU @ 3.40GHz × 8 זיכרון - Kingston DDR3-1600 2 × 4GiB כרטיס מסך,כרטיס קול וכרטיס רשת - מובנים צורב DVD - תוצרת SONY בממשק SATA מהירות X24 ללא דיסק קשיח ללא מסך 3 שנים אחריות על הכל, שנתיים על הצורב. המחיר (3100) הוא אחרי מע"מ, כולל הרכבה. כאמור - אשמח לדעת מה דעתכם על המפטר, למרות שכבר קניתי אותו.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח. אפשרי לחרוג עד 4500 בכיף. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, תכני HD ועבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה). לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד חשוב. מעוניין במארז איכותי ושקט. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? בלי אורות כלל עם עדיפות למארז עם מראה נקי. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס …
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך מחשב לעבודה משרדית, לא יקר מדי אבל שיהיה מבוסס i3 ולא רועש. חשבתי על הרכיבים הבאים: מעבד i3 קירור- alphine i11 זיכרון- 4 ג'יגה (מתלבט אם לקחת 8 ג'יגה) לוח אם מבוסס h81 עם יציאת hdmi דיסק קשיח ssd 128 ג'יגה חסר לי מארז וספק.. אני צריך ספק שיאפשר לי בעתיד להוסיף במקרה הצורך דיסק קשיח של טרה+ אופציה לכרטיס מסך (לסרטים בלבד, לא למשחקים) משיטוט קצר שעשיתי בtms וksp ראיתי שi3 עולה בtms 590 ואילו בksp 540. אין לי בעיה להוסיף כסף לחנות יותר אמינה, אבל גם חשוב שהמחשב יגיע כמה שיותר מהר. מהניסיון שלכם איזה חנות יותר זולה? ואצל מי המחשב יגיע יותר מהר? אשמח למפרט, תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה נשמע קראתי את הנעוץ על יבוא ניידים מחול, הוא לא מעודכן ולא ברור כל לא הבנתי מה זה בעצם רליסר, איך אני יוצא איתו קשר ובאיזה לבחור. הנעוץ ישן וכתוב בו שבארץ לא לוקחים מכס רק מע"מ על מחשבים ניידים, זה עדיין ככה? איפה בדיוק ומתי ולמי אני משלם את המע"מ? אשמח לדוגמא. אני רוצה לקנות מחשב של alienware מאוד מסויים, ראיתי שב EBAY גם עם המשלוח והכל זה יוצא הרבה יותר זול ממחשב דומה בארץ, אבל אני יכול דרך DHL פשוט לשלוח את זה מEBAY לארץ ? בקשר לאחריות אני פשוט אשאל את DELL ישירות זה לא בעיה, הפרוצדורה של הקניה והמשלוח לא ברורה לי. תודה על העזרה עריכה: מטרות המחשב? - אנימציה ותלת מימד כבד. המון פוליגונים על המסך. גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - כמה שיותר גדול, אם י…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום הגעתי למסקנה אחרונה בקשר לחלקים.. אז ככה.. מארז: THERMALTAKE ARMOR JUNIOR BLACK + WINDOW ATX + BTX מזה הBTX הזה? ומה ההבדל בינו לבין הATX? בגלל שאין לו את ה APPLO אני לוקח אותו.. מעבד: E6750 זכרונות: GEIL 2GB 1GBX2 DDR2 800MHZ CL5 PC6400 כולל גוף קירור (KIT) סוג אריזה (הם נחשבים לחברה טובה)? תכנני תקלחת כאמור את ה PQI אבל האו גם איתם לא מתעסק.. אבל המחיר אותו מחיר כמעט..) הכול ב2850 ש"ח כולל הרכבה וכמובן אחריות? ויש לי 8800GTS 320 GIGA. HD 200 גיגה סמסונג.. הבחירה טובה? מה יש להוסיף להחסיר.. תודה למי שמגיב.. אתם עוזרים לי..
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר המלצתו של Chevy, רכשתי את המחשב הבא: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=24390&cf=zap ומהרגע שפתחתי אותו - הוא לא הפסיק לעשות בעיות. נמנה אותן: 1. בראש ובראשונה - הוא איטי להחריד. להתקין כרום לדוגמא לקח לי 5 דקות. להיכנס לתיקיות, לאינטרנט וכו', לוקח זמן, לפעמים הוא מגיע למצב שהוא בכלל לא פותח. 2. האינטרנט איטי. אני באותו מקום, מתחבר לאותו חיבור WIFI שעם הלפטופ הישן שלי התחברתי אליו, אבל במקום 2 מגה לשנייה הוא בקושי מגרד את ה-10 קילו בייט. 3. הוא לא מריץ סרטונים ביוטיוב. אפילו סרטונים באיכות 360p נעים בקרטוע מחריד ומשהו קורה לפיקסלים, הם כאילו באיכות ממש ממש ירודה והכל נתקע. 4. המסך - אוי המסך! הכל פיקסלים! אני אשכרה יכול לראות את הפיקסלים ושום תמונה לא חלקה,…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחשב של לנובו מעבד 4200 מסך 15" זכרון פנימי 3ג'יגה צורב דיוידי זכרון קשיח 250 ג'יגה תוכנה חלונות או משהו כזה פשוט לא ברור לי הכתב של המוכר וכל זה במחיר של 3000 ש"ח! האם זה יוכל להריץ לי משחקים קלים? האם זה יהיה לי טוב בשביל לכתוב תוכנות בeclipse במחשב הזה? אני יוכל לשמוע בו שירים ולהתחבר לאינטרנט? האם המחיר הזה שווה את המוצר? והשאלה האחרונה שלי היא האם כדאי לי לקנות מהחנות הזו??? אם אתם יכולים לענות לי על השאלות האלו בבקשה אל תהססו ותגיבו!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המטרה: מחשב משחקים שירוץ בסבבה ביותר (ושיידע לעשות קצת תלת מימד+אפטר בעיתות צורך) תקציב : 7+טיפה בלי "מסביבים", יש בבית שני מסכים, מקלדת/עכבר וכו'.. כלומר נטו "ברזלים" רצוי שיהיה שקט ככל שאפשר (וצריך גם ווייפיי חזק). אחרי הרבה מאוד קדימה ואחורה הגעתי לשני המפרטים הבאים: http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=22237 http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=22233 ההבדל ביניהם הוא בבורד, מצד אחד התקציב עומד על כ-7 עם טיפה חריגה, אז אני מנסה לצמצם, מצד שני קראתי ביקורת לא מוצלחת כ"כ על הMSI שטוענת שהוא לא מוצלח למשחקים, מצד שני אני חושב שעם המעבד והכרטיס מסך והזכרון לא אמורה להיות בעיה בכלל, מצד שלישי אם יש איתו בעיה במשחקים א…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום כבר כמה ימים שאני מחפש פורום חברים שנושמים CPU ומדברים בייטים. כנראה שמצאתי מאז הרכישה של המחשב הנוכחי לפני שנתיים לא נגעתי במפרטים, ועכשיו כשהגיע הזמן לשדרג אני מוצא שאני מה זה לא מעודכן. NVIDIA עבורו לסדרות תלת ספרתיות ומדברים פה כבר על פטה-בייט. בקיצור יקיריי הנוב הותיק קורא לעזרתכם ברמה העקרונית כמו כל אחד אני מעדיף לחסוך כמה שאפשר ושכל שקל יתן תמורה של שתיים ויותר. ולכן החלטתי לבצע את רכישת הרכיבים בנפרד ממקורות שונים ומחול כמו EBAY למשל הייתי רוצה להתפרע לגמרי, שיהיה מפרט מטורף שיעבור את הדרישות המומלצות למשחקים הכבדים ביותר וישמור על מעמד גבוה במשחקים גם בעוד שנה שנתיים. סוף סוף אני רוצה לשחק בפול HD בלי מריחות ובלי פינגים ולאגים. אשמח ל…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב P4 1.8 RDRAM-800 עם 256 זיכרון כרטיס מסך: ASUS GEFORCE 3 TI-200 64M חשבתי לשדרג מעט את המחשב שיריץ משחקים בצורה סבירה (לא משחקים חדשים מאוד) השאלה מה עדיף לשדרג: כרטיס מסך או זיכרון (או שניהם) ?? ולאיזה חלקים? (אני יודע שזיכרון RDRAM יקר יחסית) האם בכלל שווה להשקיע 500 ש"ח במחשב? והם זה מספיק? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה חברים, לפני ימים מספר, רכשתי את המחשב הנ"ל מבאג. תהליך הרכישה היה נעים ועובדי באג ניחנים בחוש הומור גבוה. המחשב נקנה לצרכי אופיס בלבד. אך אבדוק גם אינדיקציות אחרות לגבי המחשב ולא רק רק של אופיס. בדקתי מספר לא מבוטל של תכונות של המחשב , אך יחד עם זאת , ישנם דברים שלא נגעתי בהם , כגון: -Multi Card Slot -mini VGA -Micro HDMI -Camera -Bluetooth -Ethernet - כניסת רשת חוטית -לא התעמקתי בכלל בכח עיבוד -לא נגעתי בפן היכולות הגרפיות -וכו' הלאה. קופסה המחשב קטנה אך מפורטת- ישנם מחשבים שלא כתוב על המפרט כלל וכלל, כמו רב המחשבים של דל. קצת על המחשב עצמו: -המחשב שוקל 1.13 קילו, עוביו דק כשל סמארטפון, הוא קל בטירוף, כיף לעבור איתו ממקום למקום אך קליטת ה-WIFI שלו לוקה בחסר אל …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב בן כשנה שמורכב מהרכיבים הבאים: * I5 3450 *לוח אם ASROCK H61 HVGS * זיכרון 8 GB 1600 . *כרטיס מסך GTX650 TI OC 2GB *דיסקים קשיחים 4 של 2TB WESTERN GREEN/ *2 דיסקים usb3 3TB *ספק 550' של SAMA המחשב משמש כHTPC לכל דבר...מעוניין לשחק בבטלפילד 4 קול אוף דיוטי גוסט וכדומה.. הוא מחובר לפלזמה 55ST30 3D.. כמובן FHD... מעוניין לשחק בהגדרות HIGH ומעלה.. אשמח להצעות ייעול ...סרטון קצר שמדגים את המערכת שלי..: תודה למגיבים !
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
א. מה התקציב? שאלה טובה. כעקרון מדובר בסכום הנע בין 5000-6000 ש"ח, אבל כמובן שאני אשמח להוציא פחות, אבל לא באופן שישפיע בצורה דראסטית על הביצועים של המחשב. ב. מטרות המחשב? המחשב מיועד בראש ובראשונה למטרת משחקים כבדים יחסית, כדוגמאת fear ו/או call of duty 2, ככה שירוצו בצורה חלקה ונעימה לעין כעקרון המחשב אמור גם לשמש אותי לגלישה (והורדות) ברשת, צפייה בסרטים (dvd) וכתיבת עבודות אוניבסיטאיות. אני לא מתעסק בכלל ב-OC או מודינג, ככה שאני מעדיף להשקיע את הכסף באיזורים אחרים במפרט. ג. האם אתה צריך ציוד הקפי? כעקרון אין צורך בציוד היקפי כי יש את כל הדברים הבסיסיים. הייתי שוקל אולי להחליף את המסך 19 אינץ' שלי (brother) כי אני חושב שמהירות התגובה שלו נמוכה מדי וכך גם הרזולו…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, יש ברשותי את המערכת הבאה INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz ASROCK FATAL1TY P67 PROFESSIONAL G.SKILL "XL" 8192MB (4096MBX2) DDR3 CL9 - RIPJAWS-X LG DVDRW GH-22NS90 X22 - BLACK - 4716 SATA - COOLERMASTER HAF 922 w/o PSU ADATA SSD S510 SATA3 2.5" 120GB ANTEC 750W HCG-750 SEAGATE 2TB SATA3 HIS 6950 IceQ X 2GB GDDR5 8551 HDMI/2xDVI/2xMini DP SCYTHE NINJA III עכשיו השאלה היא האם אני יכול לשדרג לאחד מהכרטיסים בסגנון GeForce® GTX 1070 WINDFORCE OC 8G, אני ראיתי אותו אצל חברה שלי אז יכול להיות שאני אקבל אותו, אז מה אתם אומרים יש אפשרות שהוא יע…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בבקשה לא מהמפרטים המומלצים לא צריך הארד דיסק ... המחשב יהיה לגלישה ולא למשחקים ... וללא צורב
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שימוש בתאכלס לחדר קולנוע עם פלזמה ומערכת טובה... לסרטים... לוח- asus p5ad2 delux ch- 915 מעבד- intel p4 socket 915 3.0GHZ זכרון- kingston kvr533d2n4 ddr2 דיסק קשיח- wd\maxtor 160GB 7200 8MB כ.מסך- asus eax600xt128 HTVD DVD x16 retail מקלדת + עכבר אלחוטיים microsoft כונן 1.44 מארז + ספק 480W ג'נרי סה"כ 6000 פלוס מינוס
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי את הנייד הזה לפני חודשיים וכמו שהבטחתי אני כותב עליו ביקורת. מפרט טכני: אחריות: שנתיים מערכת הפעלה מ. הפעלה: Windows Vista Home Premium סוג המעבד: Intel Core2 Duo מספר המעבד: T7500 מהירות שעון (GHz): 2.20GHz תדר (Front Side Bus): 800MHz זכרון מטמון (Cache): 4MB L2 זכרון: 2GB מהירות זכרון: 667MHz DDR2 5300 כמות רכיבי זכרון: 2x1GB כונן אופטי: צורב DVDRW Double Layer דיסק: 160GB מהירות דיסק קשיח: 5400RPm טכנולוגית דיסק קשיח: SATA Bluetooth: כן כרטיס רשת אלחוטי: 802.11b/g מודם 56K: כן כרטיס רשת: 10/100 מתקן הצבעה: Touchpad with Scroll Function מקלדת: Standard 83Keys גודל מסך: "14.1 מסך רחב: כן רזולוציה טבעית: WXGA 1200x800 תכונות מסך: Glare מ…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הנה המחשב: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=2222 שלום לכם, רציתי לקבל חוות דעת מקצועית על המחשב הנ"ל. הדרישות הן: 1. סרטים, איכות HD ומסך LED. 2. משחקים, לא ברמה של גיימר. רק לצורך תחביב (בסופי שבוע, ורק לשעה.. דוגמא פיפא PES2010, יש את GTA ואת COD4 ..) 3. מהירות סל"ד 7200RPM בין 320-500GB 4. מעבד חזק לטובת תכנות, לימודים, עריכה גרפית ולמשחקים עצמם. 5. מקלדת NUM מצד ימין! המחשב הנ"ל עומד בדרישותיי, אך אשמח לקבל מכם חוות דעת מקצועית על המחשב, והאם הוא שווה את כל הכסף. אני סטודנט שמתכוון להשאר עם המחשב הזה לפחות 4 שנים! אז בבקשה מכם, המליצו לי על המחשב. תודה רבה! נ.ב, האם כדאי להשקיע (בערך 1000 ש"ח) על הדגמים היותר חדשים? כי מבחינת מפרט הם אותו דבר..?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברצוני לשדרג את המפרט הבא: מעבד: Athlon XP (Palomino) 1700+ זיכרון: Genereic 256Mb 266Mhz DDR-SDRam לוח אם: Gigabyte Ga-7vtx (מבוסס על via kt266a) כרטיס מסך: Geforce 256 with 32Mb Sdram (כן כן תצחקו ;D ) הארד דיסק: Seagate Barracuda IV 40Gb אלה הפרטים הרלוונטיים (יש עוד התקנים אבל הם לא ישודרגו). התקציב הוא בין 500 ל750 דולר, כאשר העדיפות הראשונה היא כמובן כרטיס מסך, אחריה זיכרון, אחריה הארד דיסק טאז השאר... עכשיו, לגבי הכרטיס מסך, אני מתלבט פשוט בין Radeom 9600PRO לXT, אבל המלצות, הערות והארות יתקבלו בברכה. הבעייתיות שלי לגבי הזיכרון היא שאם אני ארכוש זיכרון מהיר (333/400) הוא לא ינוצל (אני רוצה לרכוש לפחות 512Mb) עקב הסטיק האיטי/הלוח אם (את הסטיק האיטי אני אוכ…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב ואני רוצה לשפר אותו באיזה שהי צורה אבל אני לא יודע איך הנה המפרט: מעבד Intel 1.7 לוח אם Intel Garibaldi Socket 423 כרטיס מסך GeForce 2 GTS 64DDR זיכרון 256 RDRAM דיסק קשיח WD 40 GB 7200 מסך LG 776 FM מערכת הפעלה WIN 98 עכשיו אני רוצה לשפר אחד מהחלקים האלו אבל אני ממש לא יודע מה אני משחק הרבה במשחקים כמו NBA 2003, Unreal Tournement, WarCraft 3 בקיצר משחקים כבדים... איזה חלק/חלקים הכי כדאי לי לשפר כדי שהמחשב יעבוד יותר טוב ולא יקרטע אחרי כל משחק שאני משחק (כמו עכשיו ???) תודה על העזרה!!!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אני צריך מפרט בכ8000 ש"ח שיכלול את המסך, העדפה ל7600GT, אם X1800XT נכנס אז ברוך הבא.. אני צריך את כל הציוד ההקפי בנוסף: עכבר, מקלדת, רמקולים, שהמארז לא ירעיש וספק גם באיכות טובה ולא מרעיש כי זה אמור להיות בחדר שלי קרוב למיטה, תודה לכולם.
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לדעת בכמה אפשר למכור את הכרטיס מסך הזה: ATI Rendoren HD 4650 512MB ואת זה: geforce 9500gt 512mb בכמה אתם מעריכים כל אחד? ועוד שאלה: - Motherboards- ASUS P5KPL-AM ו Intel Pentium Dual Core E5200 - 2.5 GHz ביחד?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשדרג את המחשב שלי למשהו קצת יותר רציני אבל אין לי כל כך מושג אז אני פונה אליכם. המחשב הוא לצורכי גרפיקה בעיקר ומשחקים. נכון לעכשיו יש לי את המפרט הבא פנטיום 4, 3GHz Leadtek 6600GT Albatron PX915P Pro (לא בטוח אם P או G). 1G DDR אני מעוניין בעיקר לשדרג את המעבד ל Q6600, לשדרג גם לוח אם ולקנות זכרונות כל זה אמור להיות כלול במחיר, אשמח לקבל המלצות.
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Far cry 3, Skyrim,Assasin creed 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-