עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by zoozoo,

שלום לכולם, הנייד שלי כבר התיישן, ואני רוצה לקנות חדש. הנייד משמש לשימושים עסקיים, ולכן חשוב לי שהוא יהיה מדגם עסקי או לפחות מדגם צרכני איכותי (עם הגנה טובה על הגוף ובמיוחד הדיסק, רכיבים אמינים, מנגנוני התאוששות מאסון אם אפשר וכד'). כבר היה לי פעם סיפור עם דיסק שקרס בנייד, ויש לי טראומה מזה... מה שעוד חשוב הוא שהוא יהיה חזק כמה שיותר (מעבד חזק וזיכרון מספק) כי אני מריץ עליו הרבה מאד תוכנות במקביל (במצב עבודה רגיל יש עליו פתוחים במקביל אאוטלוק 2007 עם ספריות "כבדות", וורד 2007 עם הרבה מסמכים גדולים, מסמכי PDF גדולים, אקסל 2007 עם גליונות גדולים פתוחים, אקספלורר עם הרבה לשוניות גלישה פתוחות, OneNote ועוד), וגם רצות ברקע תוכנות סנכרון, אינדוקס ועוד. לשעות שאחרי העבודה, הייתי…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. צריך חוות דעת על המחשב יש לי כרטיס מסך GTX 660 ZOTAC אז אני לא צריך חדש. המחשב למשחקים כמו BF4 ומשחקים כבדים מעבד : Intel Core i5 4590 3.3Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray קירור מעבד : Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Cooler לוח אם : Gigabyte GA-H81M-DS2 LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA זיכרון ראם : Corsair Value 8GB DDR3 1600MHz CL11 הארדיסק : Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III ספק כוח : SeaSonic 620W Active PFC 80+ Bronze S12II-620 PSU מארז : CoolerMaster CM Storm Scout 2 Window ATX Case Black No PSU קונה בKSP סך הכל 2775 שקל. האם המפרט טוב לתקציב? (לא מעוניין בSSD) *אני יכול לקנות רק בKSP

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. ראיתי שכרגע יש רק את HP שנמכר בארץ. אני לא אוהב אותם כלל.

4. Started by ex deadelus,

מה תגידו על המפרט הזה Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 Cool Mod CPU Cooler NIS 149.61 AMD Athlon XP 2100+ Tray CPU NIS 694.91 Asus A7N8X Deluxe NVIDIA nForce 2 Motherboard (AGPx8,5.1 Sound,S.ATA,1394,LANx2,USB 2.0) NIS 928.72 DDR-RAM 256MB 2100 OEM Memory NIS 336.59 MASTER I LU Midi Tower Case Silver 400 Watt NIS 303.55 Sony 48/12/48 Retail CDRW + Soft NIS 364.90 כל זה יוצא ביחד : 2778.61 מוכן לקבל שינויים רק לא לעבור את התקציב

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Biatch,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב משחקים כבדים על מסך גדול יחסית (22 או אחר), סרטים HD, מוזיקה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך, מקלדת פשוטה, רמקולים טובים (כרגע משתמש ב Creative sbs 390 רוצה לעלות ברמה.) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? עכבר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם …

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. קונה נייד אסוס i7 לצורכי גרפיקה ו 3d איזה דגם מעבד מומלץ ולמה . תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. מעונין בהמלצה על מחשב נייד שימוש ביתי של גלישה וקצת ממכי אופיס, ישמש אדם מבוגר לכן מסך גדול ככל האפשר רצוי, רצוי מחשב כולל מערכת הפעלה (ווינדוס10) התקציב הינו 1000 ש"ח, ניתן לחרוג, אך לא בהרבה. טיב הסוללה ומשקל המחשב לא רלוונטים היות והמחשב יהיה תמיד בבית. אין צורך במחשב שקט ניתן לרכוש בחנות פיזית או בחנות אינטרנטית, בתנאי שמדובר בחנות אמינה עם שירות טוב. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. לאחר מספר התלבטויות והרצון האז של הגיימניג שהיה קיים בי בעבר החלטתי. אני לא צריך את זה יותר אולי בעוד 3 שנים יהיה לי זמן ועד אז חבל על הכסף. בקיצור אני לומד הנדסת מערכות מידע בטכניון. אני מעוניין לרכוש את המחשב עם סוללה 9 תאים. מnotebookclub. עם מעבד core i5 520. מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by noam12n,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המחשב מיועד בגדול ללימודי הנדסה (תכנות), אבל ארצה גם לראות סרטים ב HD וגם להריץ משחקים ברמה סבירה (בינונית נקרא לזה ככה). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט ? 15.6 אינץ', בנוגע לסוג המסך הבנתי שלעבודה שוטפת עדיף בכללי מסך מאט אבל אני עדיין מתלבט (אשמח לעזרה בנושא). * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) רזולוציית מסך טבעית של 15.6 ( 1366x768 לא ?) * דרישות מיוחדות ל…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by TheRealOG,

היי חברה, אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש, בתקציב של 4500 ש"ח, אם אפשרות לחרוג עד 5000. * מטרות המחשב? בעיקר למשחקים, אולי קצת לתכנות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? הגודל לא קריטי במיוחד, הבנתי שמסך מאט עדיף להרבה משחקים וסרטים אז אני מניח שמאט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). עדיף כמה שיותר גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין. * משקל רצוי? לא קריטי בכלל, מבחינתי שישקול 20 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא נדרש זמן סוללה מיוחד, מה שסטנדרטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות ל-HDMI * Bluetooth? לא מחייב בכלל, אבל תמי…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. שלום יש לי מחשב מסוג asus n550jk חדש עכשיו בגלל שהוא מסך טאצ' ואני משתמש בזה לא מעט ולא רוצה לשרוט וכו אני רוצה משטח הגנה עכשיו מצאתי כמה בebay אשמח להמלצה מה הכי טוב http://www.ebay.com/itm/261377585682 http://www.ebay.com/itm/251403011906 http://www.ebay.com/itm/261353668737 http://www.ebay.com/itm/261327965208

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Marksiman,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlfield 1,Deus Ex Mankind Divided,Fallout 4, The Divition, Tomb Raider, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנ…

13. אהלן חברה אודה לעזרתכם.. . מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך קצת ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן, גודל מסך 24 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן DVD יש לי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש ל…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו בסיסית+ בפרימייר, עם המחשב הנייד הנוכחי התוכנה מקרטעת(i7 דור 4, נוידיה gefore 850, 8gb) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר בפרימייר ואולי קצת אפטר אפקטס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ++מחפש להוסיף גם מסך פשוט בתקציב. -לאילו הג…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by arield,

1. מה התקציב המקסימאלי.7000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל גג 2. מה שימושי המחשב ?גיימינג כבד ושימוש כללי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב?ישוחקו battlefiled3,crysis2 וכ"ד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך.רזולוציה מקסימאלית שאני אשחק היא full hd. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות(?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסו…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by spiker,

שלום לכולם. אני מעדכן את המחשב שלי לסטאפ חדש. התקציב בערך 6K גמיש לאזור ה 7K. המחשב אמור להריץ משחקים, תוכנות עריכה, אופיס ואינטרנט, ואני רוצה שהכל יעבוד מהר.יהיה OC בעתיד. לפעמים אני מוצא את עצמי עם וורד, אקסל, 5 חלונות אקספלורר, תוכנת סטטיסטיקה ותוכנה למודלים מתמטים פתוחים ביחד ואני לא רוצה להרגיש איטיות. אני רוצה שהמחשב יחזיק לכמה שנים. לא נראה לי שאני מעוניין להוציא על החלקים הבאים יותר ממה שאני רושם כאן. מעבד עד 1500, לוח אם עד 1500, זכרון עד 1000, ודיסק קשיח עד 1500.אלו הדברים החשובים. אני צריך מעבד רוצה אינטל, קירור למעבד שיהיה חזק, אין לי העדפה אמיתית לחברה מסויימת, לוח אם עם USB 3, SATA3, ESATA נחמד אם תהיה תמיכה טובה בOC, זכרון 8 גיגה, דיסק קשיח SSD בנפח של 12…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. היי, לאחר שנים שאני סוחב עם ה-E6600 הוא התחיל לעשות בעיות קריטיות וכבר לא ממש בא לי לנסות לתקן אותו. החלטתי לקנות מחשב חדש שיתאים למשחקים, אבל בלי להתפרע במחיר. יש לי מהמחשב הנוכחי ספק ANTEC NEO HE430, וסטיק של 4GB זכרון שקניתי לא מזמן שאולי יוכלו לשמש במחשב החדש. מה שכן יש סיכוי שהבעיה שיש לי במחשב הנוכחי קשורה בספק אז זה בערבון מוגבל. אז לענייננו: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תלוי, הכי חשוב להוציא את המחשב הכי Cost Effective ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (דוטה 2 ומשחקי רשת אחרים)/עבודה משרדית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאל…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. מחפש המלצה למערכת שאני עומד לרכוש בתחילת חודש יוני (אולי חלק מהדברים אני אזמין כבר השבוע) רשמתי פחות או יותר מה אני רוצה, השארתי הרבה סימני שאלה כדי שתעזרו לי להשלים את המפרט מעבד: i7 920 d0 לוח אם: ??? לא מתוכנן SLI אבל מתוכנן OC לאזור ה3.8GHZ. זיכרון 6 ג'יגה: ??? איזה חברה דיסק קשיח: 1TB SAMSUNG F1 SpinPoint כרטיס מסך: רק NVIDIA חושב אולי על 260GTX או כל דבר אחר... ??? קירור למעבד: ??? (הבנתי שהסטוק לא משהו ב-i7) מארז: שיהיה שקט וגדול ??? ספק: משהו שיחזיק את המערכת 600-750W נראה לי ??? מעבר לחלקים שציינתי אני לא צריך יותר כלום, כל השאר יש לי כבר עכבר logitech mx revolotion מקלדת logitech wave מסך samsung 2253bw 22" צורב DVD SAMSUNG. גם אין צורך בהרכבה, אני אוהב להרכיב …

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. תודה מראש הדרישות הם לסרטים גלישה באינטרנט ומעט משחקים(לא צריך כרטיס מסך וציוד היקפי) המטרה כמובן שהמחיר יהיה כמה שיותר קרוב ל2000 אז בלי סתם דברים מיותרים תודה למי שיכול אפשר גם שני סוגים אחד מבוסס אינטל ואחד amd דרישות:הארד דיסק 160 גיגה ,זיכרון 1 g למי שיכול להמליץ על מסך 19 אינץ מסך רחב חח בצבע שחור לא יקר אז גם תודה ומחירים ושם החנות יעזרו גם

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום לכולם, יש ברשותי את המחשב שבתמונה המצורפת, אני מעוניין להחליף לו את ה- SSD לסמסונג 860 250GB ולרכוש בנוסף HDD רגיל בגודל 1-2TB (הלך הנוכחי מהפסקת חשמל), בנוסף כנראה שבקרוב אצטרך גם להחליף את ספק הכוח (מתחיל לזייף). ההוצאה להחלפת החלקים היא כ- 600שח (כולל ספק כוח), השאלה היא אם המפרט הקיים כבר ישן מידי וכדאי כבר לרכוש מחשב חדש* בתקציב של כ- 1500שח (חריגה עד 1700)? אם עדיף חדש אז אשמח להמלצות למפרט ומקום לרכוש ממנו. *ללא מסך ואביזרים נלווים. השימושים שלי הם משרדיים (אופיס ואינטרנט) ומידי פעם עריכת וידאו (חובבנית סרטונים מגו פרו וכו').

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אני צריך לקנות שני מחשבים לטובת ניהול רפת חלב. המחשבים אמורים לעבוד מול תוכנות של מכון החליבה, שמספק מידע בזמן החליבה על כל פרה שנחלבת, כמויות חלב, איכות חלב, משקל פרה, ביוץ וכו'... מערכת החשמל והקירור של הרפת, כמו כן בעתיד יכול להיות שצריך יהיה לחבר את המחשב למצלמות לטובת אבטחה ומעקב על הפרות. אני מצרף כאן שלוש הצעות מחיר שקיבלתי למחשבים וגם את המפרט של צ.ח.מ אפיקים שהם מספקים את מכון החליבה, אשמח אם מישהו יוכל לתת לי ביקורת בונה על המפרטים שהציעו לי, בדקתי מחירים בזאפ ראיתי שהצעת המחיר היקרה(הצעה מס 3) החלקים אומנם יקרים יותר, השאלה אם יש טעם להשקיע כל כך הרבה כסף , או שמחשבים כמו שמוצעים לי בהצעה 1 ו2 יהיו מספיק אמינים ויספקו את הסחורה, אשמח לדעת גם אם יש חלקים לא מומל…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. היי! אשמח להמלצות לנייד 14.1 עד 3500 ש"ח תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום לכולם, קיבלתי מטכנאי המחשבים שלי שתי הצעות מחיר לרכישת מחשב בארץ. אני מביא את שתיהן ורוצה לשמוע את דעתכם המלומדת בעניין. כמו כן רציתי לשמוע מכם האם כדאי להביא מחו"ל חלקים מסויימים, כמו מעבד וזיכרון רם, דיסק קשיח או משהו. כמה זה יהווה לדעתכם חיסכון במחיר והאם בין החלקים שמופיעים אין בעיות אינטרקציה - שילוב מערכות. האם כרטיס המסך הוא בסדר ואיזה עוד פרטים אני צריך לדרוש מהטכנאי כדי לדעת שהכל בסדר. המפרטים לא כוללים מסך וללא מערכת הפעלה. הם דברים נפרדים שכבר קיימים. המחשב מיועד לעבודה ביתית ועם זאת שיוכל לבצע את עבודתו נאמנה גם בהפעלת תוכנות כבידות. המחירים שאני מחפש נעים בסביבות ה- 4000 שקל עד 4500 מקסימום. הצעה א': מעבד: Intel Core 2 Duo 6750 4MB Cache מעבד כפול ליבה…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by caspib,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד של HP, בגדול כבר נסגרתי על דגם ספציפי : HP Pavilion DM3-1010ej שמתי לב שמספר חנויות כמו : KSP, IVORY, BUG... מציאות את אותו הדגם בשם טיפה שונה HP Pavilion DM3-1100ej ובמחיר יותר גבוהה. משיהוא יכול בבקשה להסביר לי האם מדובר באותו הדגם ? ובמידה שלא - מה ההבדל בינהם ? DM3-1010ej / DM3-1100ej

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by SyRenity,

מחפש לשדרג חומרה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P "22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.