ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,451 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מחפש לרכוש לאחותי מחשב נייד בתקציב הנל, באילת המחשב לא ישמש למשחקים וכן ישמש קצת לקורסים בתוכנה ואולי גם cad. מעבר לזה שימושי אופיס ואינטרנט. תודה מראש על העזרה וחג שמח
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן לכולם, אני מחפש לקנות מחשב לצורך משחקים. אני מעוניין להשקיע במחשב שיהיה חזק ביותר ויריץ את כל המשחקים החדשים על ההגדרות הכי גבוהות. מצד שני אני לא רוצה לבזבז כסף על דברים שאני לא אשתמש בהם. זה מפרט שראיתי באחד האתרים ואשמח לשמוע את דעתכם עליו: http://startpc.co.il/media/build/viewBuild.php?uid=52ba82a8b8a7a בעיקרון מה שחשוב לי זה מפרט חזק ואמין, שיחזיק לי לפחות כמה שנים. שקט ובעל קירור רציני ומספק. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברים, אני די סגור על המפרט הזה- [TABLE=width: 620] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 10%]מק"ט[/TD] [TD=width: 45%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]C4570T[/TD] [TD=width: 45%]Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪911[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]E41759-002[/TD] [TD=width: 45%]Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪43[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]GH81MD2V[/TD] [TD=width: 45%]Gigabyte GA-H81M-D2V Retail Fron…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב. זה המחשב שלי ואני מעוניין לשדרג מספר דברים ורציתי לדעת מה אתם אומרים על המחשב ומה לשפר קודם. מעבד I7 -860 לוח אם- INTEL DQ57TM SOCKET 1156 זיכרון - 12 גיגה 3 סטיקים של 4 גיגה 1333 מגה הרץ של קינגסטון כרטיס מסך של NVIDIA GEFORCE GT220 שתי כוננים קשיחים של W.D אחד קצת ישן של 320 גיגה שנקנה לפני חמש שנים בערך והראשי שעליו מותקן גם הווינדוס 500 גיגה צורב DVD סמסונג. ספק של זלמן, לא זוכר את הדגם אבל הוא 500 וואט. מארז של digital stylist pc אשמח לשמוע גם תגובות על המחשב בכללי וגם מה רצוי לשפר. אני מעוניין לקנות כעת כונן SSD כאופציה ראשונה.
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://srv2.jpg.co.il/10/5493301665444.jpg' alt='5493301665444.jpg'>
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב חברים: יש ברשותי מחשב שחלקים ממנו שודרגו במהלך השנים. יחד עם זאת הגיע הזמן לשדרג אותו.. השאלה אילו רכיבים אוכל להעביר למחשב החדש שאבנה. להל"ן המפרט של המחשב הקיים: Name Intel Core i5 2500K Specification Intel(R) Core(TM) i5-2500K CPU @ 3.30GHz Memory SPD Memory type DDR3 DUAL 8192 MBytes Monitoring Mainboard Model P67 Extreme4 (0x000003EB - 0xAD13E080) Display Adapters …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום רב, לאחר מחשבה רבה על המחשב הנייד הבא עבור אישתי החלטנו לשנות את הדרישה של המסך וכעת אני משנה הפוקוס למחשב בגדול 15 אינץ זו הדרישה המעודכנת * מטרות המחשב? אקסל, וורד, תוכניות סטטיסטיות, אינטרנט, סרטי HD. לגבי משחקים יש רק משחק אחד שאני משחק והוא nba2k * גודל המסך?15, לא משנה אם מט או מבריק* רזולוציית המסך?לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אשמח למקלדת מלאה * משקל רצוי? באיזור ה 2 ק"ג אם עדיפות לפחות במידה ויש משהו כזה בטווח המחירים הנ"ל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף (בסביבות ה-5 שעות עם אינטרנט עובד) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף 500 ג'יגה אבל לא חובה. * כונן אופטי? לא חובה * האם דרו…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין במפרט למחשב המבוסס על פנטיום 4 שישמש בעיקר לאינטרנט אופיס ומעט משחקים לא כבדים התקציב הוא בסביבות 5500 כולל מסך. נ.ב יש סיבה להעדפה של אינטל על פני AMD בתודה מראש על כל עזרה טל
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מפרט לשני האחים הקטנים שלי. הם אולי ילדים אבל הם גם גיימרים לא קטנים והם צריכים משהו שישרת אותם למשחקים גם... התקציב הוא 4K ומה שלא צריך זה:עכבר, מקלדת, רמקולים ומסך. תודה רבה לכל מי שעוזר.
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 15K (נראה לי אוברקיל) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית עיצוב אופנה לא וידאו - למטרת פרנסה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך מסך 27, סט אלחוטי מקלדת/עכבר, מדפסת צבעונית(כ100 הדפסות בחודש) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין צורך בשום אורות ושופוני, רצוי גודל שיאפשר אוורור טוב (ב…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
- 3 followers
-
-
לוח אם Gigabyte GAZ77XD3H מעבדIntel Core i5 3570K זיכרון Corsair Vengeance 16GB (4x4GB) DDR3 1600 מארז CoolerMaster HAF 932 קירור Cooler Master: V8 לוח אם ומעבד עוד שנה אחריות.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
תודה מראש הדרישות הם לסרטים גלישה באינטרנט ומעט משחקים(לא צריך כרטיס מסך וציוד היקפי) המטרה כמובן שהמחיר יהיה כמה שיותר קרוב ל2000 אז בלי סתם דברים מיותרים תודה למי שיכול אפשר גם שני סוגים אחד מבוסס אינטל ואחד amd דרישות:הארד דיסק 160 גיגה ,זיכרון 1 g למי שיכול להמליץ על מסך 19 אינץ מסך רחב חח בצבע שחור לא יקר אז גם תודה ומחירים ושם החנות יעזרו גם
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי - אני רוצה להרכיב מחשב לטובת בדיקה כלכלית לכדאיות של כריה של אטוריום הסכום שהקצבתי לטובת הנושא הוא 2500$ אשמח להצעה למפרט בנושא (כ 6 כרטיסי מסך ) אם למישהו יש גם הכרות (מחשב דומה בבית\ בעסק) גם אשמח לשמוע חוות דעת על הביצועים והאמינות
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני לא מבין הרבה במחשבים, מעולם לא הרכבתי מחשב כך שאולי עדיף מחשב שמורכב בחנות? אני רוצה שהוא יריץ: - תוכנות עריכת תמונה, לעבודה עם תמונות כבדות ממצלמה מקצועית, כגון פוטושופ, לייטרום וכד'. - תוכנות עריכת מוזיקה, כגון אייבלטון לייב - סרטים באיכות ׁגבוהה - אינטרנט, אימיילים, פייסבוק חשוב שהמחשב לא יעשה הרבה רעש כדי שאני לא אשתגע. *בעיקרון יש לי מסך, אין צורך לקנות מסך *יש לי כוננים ניידים לאיחסון, לא חשוב לי מקום איחסון *גם עכבר ומקלדת אני יכול להשיג בקלות ולא חשוב לי איך הם יהיו *צריך מערכת הפעלה ווינדוס, לא חשוב איזה *מחשב ביתי, לא מחשב נייד!!! עדיף ממש כמה שיותר ז…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? באזור ה8K, ניתן לחרוג בכמה שצריך אפילו ל9K או 10K במידת הצורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ב1440p / פריימרייט של 165 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בהארד דיסק, SSD עבור מערכת ההפעלה יספיק. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב כל עוד זה לא חורג מהתקציב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא כרגע, אבל יהיה נחמד אם תהיה אפשרות כזאת לעתיד. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מחשב נייד מומלץ לסטודנט להנדסת תוכנה בתקציב של עד כ-5K. (עד היום הייתי מתכנת/משתמש ב-Lenovo ideapad ודיי הייתי מרוצה ממנו) מבחינת גודל מסך עד היום השתמשתי ב-15+ אינץ', מעדיף להישאר בטווח הזה, לא יודע איך יהיה המעבר אל מסך קטן יותר - יש לזכור שאני מתכנת. (אשמח לסיוע לגבי החלטה בגודל המסך) אין צורך במסך מגע, כמעט ולא השתמשתי באופציה הזו. כמו כן, מומלץ לעבור לנייד עם SSD? פירוט קצת יותר מלא: (תודה מראש לעוזרים) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5 אלף ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, עבודה משרדית ותכני HD. 3. האם…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
דוד שלי מגיע בעוד כשבוע וחצי מאמריקה... ואני הולך להביא מחשב חדש משם. אני מתכוון לעשות את הדליבירי לבית שלהם עוד היום כדי שלא יהיו בעיות ואני צריך אישור סופיר למפרט שאנלא ידפק או משו. 5 5 5 אני משאיר את הספק וההרדיסק שלי מהמחשב הישן יותר: Hec525 ו WD120 המחשב מ newegg כמובן, והינה מה שהרכבת,י רק אני לא יודע איזה מארז להביא למחשב! : Intel Core 2 Duo E6600 Conroe 2.4GHz LGA 775 Processor Model BX80557E6600 - Retail - 308$ Open Box: ASUS P5W DH DELUXE/WIFI-AP Socket T (LGA 775) Intel 975X ATX Intel Motherboard - OEM - 166$ CORSAIR XMS2 1GB (2 x 512MB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model TWIN2X1024A-6400 - Retail -132$ SAPPHIRE 100186…
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב ואני רוצה לשפר אותו באיזה שהי צורה אבל אני לא יודע איך הנה המפרט: מעבד Intel 1.7 לוח אם Intel Garibaldi Socket 423 כרטיס מסך GeForce 2 GTS 64DDR זיכרון 256 RDRAM דיסק קשיח WD 40 GB 7200 מסך LG 776 FM מערכת הפעלה WIN 98 עכשיו אני רוצה לשפר אחד מהחלקים האלו אבל אני ממש לא יודע מה אני משחק הרבה במשחקים כמו NBA 2003, Unreal Tournement, WarCraft 3 בקיצר משחקים כבדים... איזה חלק/חלקים הכי כדאי לי לשפר כדי שהמחשב יעבוד יותר טוב ולא יקרטע אחרי כל משחק שאני משחק (כמו עכשיו ???) תודה על העזרה!!!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן , לא מזמן קניתי את המחשב asus zenbook ux31a רציתי לדעת אם אפשר להחליף את ה SSD ? האם זה msata או sata 3? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי לפני שנה מחשב של DELL הדגם VOSTRO 1720 כרגע יש לי עליו XP רציתי לפני שבוע לפרמט אותו ולשדרג אותו ל7 אז החלטתי לפני שאני עושה את זה אני בודק אותו ממש על תוכנה וירטואלית הורדתי VBOX התקנתי עליו 7 והכל עובד חוץ מהכרטיס קול ... ניסיתי להוריד דריברים ללא הצלחה וגם שמתי לב שבדיסק שקיבלתי אין בכלל בדיסק דרייברים שמותאמים ל7 אלה רק לXP ולויסטה . את מה שניסיתי להוריד זה באתר הרישמי של דל! עכשיו מה שאני חושב שזה לא עובד לי בגלל שזה בתוכנה וירטואלית שמותקנת בכלל על XP אבל אני לא יודע ואני די חושש לשדרג ל7 מה לעשות? תודה מראש! עופר רציתי לשאול עוד משהו אז אני דוחף את זה פה איך רואים את ההיסטוריה של האינטרט ב 7 ?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3000 במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 400 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - שימוש כללי: אינטרנט/סרטים/מוזיקה ומשחקים כמו פיפא או משחקי מירוצים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך DELL 24 1920X1200 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אין לי שאיפה לשחק על הגדרות הכי גבוהות אבל שיעבוד נורמאלי 3. אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד מסוג HP 2230S, וצריך להחליף בו את הסוללה כי היא לא נטענת וזה בדוק.. אבל המחשב ישן יחסית, לדעתכם זה שווה לקנות סוללה בשבילו? כרגע יש לי 4 תאים, רצוי לקנות 8? כדאי מאיביי? ובמה סוללה חלופית שונה ממקורית?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש ורציתי שתמליצו לי על מפרט טוב בסביבות 4500 שקל פחות או יותר... המחשב הוא בעיקר למטרת משחקים. תודה רבה מראש ! [עריכה] : שכחתי לציין שאני מעדיף intel
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשדרג את המחשב שלי למשהו קצת יותר רציני אבל אין לי כל כך מושג אז אני פונה אליכם. המחשב הוא לצורכי גרפיקה בעיקר ומשחקים. נכון לעכשיו יש לי את המפרט הבא פנטיום 4, 3GHz Leadtek 6600GT Albatron PX915P Pro (לא בטוח אם P או G). 1G DDR אני מעוניין בעיקר לשדרג את המעבד ל Q6600, לשדרג גם לוח אם ולקנות זכרונות כל זה אמור להיות כלול במחיר, אשמח לקבל המלצות.
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב יעמוד בסלון, אז אני רוצה מארז מתאים, ולא יודע איזה טוב שיתאים מבחינת החומרה שאני רוצה לרכוש וגם יהיה מקורר כמו שצריך וגם שלא יעשה הרבה רעש. אני לא רוצה להריץ משחקים על המחשב, אם ירוצו אז סבבה, אבל לא זאת המטרה של המחשב. חשבתי על המפרט הבא סה``כ מחיר ליח` כמות מוצר מק``ט 519 519 1 מעבד AMD Athlon 64 X2 4400+ Socket AM2 Box AMD1175 545 272 2 זכרון PQI DDR2 1024Mb 800MHz CL5 TURBO 24760 353 353 1 כונן קשיח Westren Digital WD2500KS 250GB 2500KS 621 621 1 מארז כולל ספק Antec NSK2400-EC 380W 0761345-00240-0 5 פריטים 2,038 ¤ סכום כולל מע``מ חסר לי לוח אם מתאים, כרטיס מסך מובנה (או רגיל), לא צריך לכל השאר(DVD עכבר מקלדת וכו') אני לא יודע אולי שכחתי משהו, כמו קירור למ…
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-