עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. https://ksp.co.il/?list_compare=.41793..40729. מה עדיף? מחירי אילת כמובן.. מצד אחד לנבו יותר כבד משקל ואתה מקבל גם עכבר וצורב אחריות לשנה מצד שני הHP עם יותר אחריות ועם ותר זכרון ssd ומחיר זול יותר

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Tom Kotler,

שלום לכולם, אני נמצא לפני קניית מחשב ומתלבט בין שני דגמים. המחשב מיועד לגלישה באינטרנט ושימושי Office בסיסיים בלבד, צפייה בסרטים בצפייה ישירה או להורדה. ללא תוכנות כבדות. יהיה לרוב מחובר לטלוויזיה דרך HDMI. ניידות רבה היא לא שיקול, כי כמעט תמיד יהיה מחובר לחשמל. עם זאת העדיפות היא למחשב קטן יותר, כי כן תיתכן העברה שלו ממקום למקום. אני מתלבט בין שני דגמים: Lenovo V110 15 80TD 003VIV או Lenovo E3180-5D-W10 חשוב לי שעבור השימושים לעיל, שיעבוד מהר וחלק. אני לא מכיר בכלל את המעבדים של AMD. כמו כן ראיתי שיש הבדל בתקשורת האלחוטת בין השניים. אשמח לעזרה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000-7500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כבדים ש-COD ירוץ לעליו בקלות ועוד המשחקים הבאים שיצוא=) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? זה בחדר שלי רצוי שזה היה שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? בלי אורות השאר או לפחות האפשרות לכבות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן …

4. אני מפנק את עצמי עם מחשב גיימינג מטורף, הנה המפרט: https://pcpartpicker.com/list/bZRTrM את רוב הרכיבים כבר הזמנתי מאמאזון, רק חסרים לי: מארז (אני אקנה בארץ כי יותר זול, כנראה מtms) לוח אם (לא בטוח איזה דגם, במיוחד מבחינת תאימות למעבד והכרטיס הגרפי) - אשמח להמלצות כרטיס מסך (עדיין לא התחילו למכור את ה5090, אני גם לא בטוח איזה וריאנט לקחת, כנראה לא קירור מים אבל זה עדיין מלא אופציות) מאווררים למארז (יש לי איזה 2 אקסטרה בבית), אני ממש לא מבין ב airflow וכאלה אז אשמח להמלצות בחרתי את הקיים כי הוא יחסית קטן ומאוד מומלץ מביקורות אבל כן אין בו מאווררים וגם יש כמה אופציות לבנייה בו אני אשמח אם תוכלו להסביר לי מה יהיה אופטימלי עם זה לגבי הבנייה עצמה של המחשב - הרכבתי מחשבים ב…

5. Started by Osher5,

אהלן, מעוניין לרכוש מחשב נייד בעיקר עבור הלימודים(מדעי המחשב). התקציב שלי עומד על כ3000 שח עם העדפה לחסוך . המחשב בעיקר עבור הלימודים -תיכנות. בנוסף יהיו סרטים,נטפליקס,משחקים אולי(fortnite) אך לא בדגש לגיימינג. עדיפות לרכישה באזור תל אביב. שיגיע עם מערכת הפעלה. אלו בכללי הדרישות,בנוסף ראיתי שיש שוק ללפטופים האם שווה להתעניין ולחפש מציאה או עדיף לרכוש חדש ולהתרחק מיד2 ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. היי חברים צריך נייד קל משקל עד 12.5 אינטש אפילו 11.6 טוב. צמוד ברמה יום יומית. שימושים אינטרנט, אופיס, מוזיקה. נגמר התקציב אז עד 1000 שח עדיף פחות. חשבתי על סדרת think pad x2xx. מינמום 8 גיגה, i5, ssd . יש איזה דגם מומלץ ? יש מחשב מחברה אחרת מומלץ ? תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אני מעוניין במפרט ב4500 שקל בלי עזרים נלווים זאת אומרת רק המחשב בלי מסך מקלדת עכבר וכל הדברים האלה... הציעו לי מפרט כזה תגידו לי מה אתם אומרים עליו AMD Athlon 64X2 3800+ AM2 מעבד MSI K9N Neo-F nForce 550 AM2 לוח אם G.Skill DDR2 667mhz 1024MB 5-5-5-15(2*512) זכרונות Topower 450w ספק כוח Seagate 80GB SATA 2 או דומיו... דיסק קשיח NEC ND-4550 black צורב דיוידי Connect3D Radeon X1800GTO+Accelero X2 כרטיס מסך +קרור לכרטיס מארז Sunbeam samurai BLACK …

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום פורום מפרטים, תנו לי בבקשה מפרט, לעבודה משרדית בלבד, בתקציב 5000 (חריגה 500 ש"ח). צריך: מקלדת ועכבר סט אלחוטי רצוי לוגיטק, מסך LCD שהניגודיות יותר חשובה מכל דבר אחר, בייחוד זמן תגובה לא מעניין, 1GB RAM. בקשר לכרטיס מסך, אני רוצה משהו מסידרה טובה אבל דגם הכי חלש, לא מובנה, אפשר 7150, 6200, 7200, שלושתם נראים לי הכי טובים. אני רוצה את הכרטיסים האלו בשביל התמיכה בויסטה, אז לא מובנה. נמרוד.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אהלן צריך מפרט מחשב במחיר 3,000-3,500 ש"ח ללא ציוד הקפי, ללא מארז. שיתאים בעיקר למשחקים. הייתי מעדיף מבוסס מעבד אינטל פנטיום 4 ולוח אם רק של ג'יגהבייט תודה רבה מראש!

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. הי אני מעוניין במפרט לעריכת וידאו ביתי (יש לי מצלמת וידאו דיגיטאלית), בעלות של 5500-6000 כולל מסך. אשמח לקבל המלצות. תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. חבר שלי לחוץ לקנות מחשב חדש והוא רוצה מפרט ב3000, 3500 גג. אפשר INTEL או AMD, לא עקרוני. 512MB RAM חובה, HD 60-80GB, כ. מסך טוב שיריץ משחקים, רמקולים (2.1) איכותיים, צורב בינוני וזהו. תודה לכל מי שיעזור לי לבנות לו מפרט.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. איך מהפרט הבא והאם הייתם משנים בו משהו ( מבלי לחרוג מהתקציב ) והאם ניתן להשיג את אותו מפרט במחיר זול יותר ? דיסק קשיח Western Digital 160 gb 7200 SATA II 8 mb Buffer ¤517.10 זיכרון A-DATA DDR 512Mb PC-4000 x2 (32*8) CL 2.5-3-3-8 AD512M400 ¤667.22 כרטיס מסך Sapphire ATI X800GT 256 mb 256 bit DDR3 PCI Express Retail ¤1056.44 מארז Thermaltake SOPRANO SILVER DUAL 12mm FAN No PSU VB1000SNS ¤455.94 ספק כח THERMALTAKE 430W TR2 PFC + 2 FAN + PCI-E + SATA +24/20 pin + Cable sleeving W0069RI ¤322.49 מעבד AMD Athlon 64 3000+ Socket 939 Venice Tray ¤767.31 לוח אם Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4x, Socket 939, Dual DDR400, PCIX 16, SATA, 139…

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by קלוקיי,

שלום, המחשב שלי כבר די ישן ואני מעוניין לשדרג את השילוש הישן שלו . אני מעוניין בשילוש שיהיה טוב לאוברקלוק . התקציב שלי 2000 שקלים . המפרט שלי נכון להיום : מעבד E8400 עם קירור מוגן 3 . לוח אם P5Q זיכרונות OCZ 4GB ספק של קרוסייר 750 וואט כרטיס מסך HD7850 תודה רבה .

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by amirb91,

שלום לכולם אחרי שגיליתי שהמחשב שלי מת אני חושב על לקנות חדש... התקציב שלי הוא בערך 2000 ש"ח..בסכום כזה עדיף לקנות נייד או קונן?? (מסך רמקולים כל השאר כבר יש) אני צריך את המחשב ללימודים לגלוש ולראות משחקי כדורגל...המשחק היחידי שיהיה איזושהו סיכוי שאתקין במחשב הוא מנג'ר... בשביל לשחק אותה מבין בחנויות מה נחשב לדבר טוב שיחזיק מעמד בכרטיס מסך,ספק,זיכרון וכל זה (אני לא מבין במחשבים) תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by duk4u,

ברצוני להוסיף שפה עברית למחשב הנייד, למישהו יש המלצה היכן להזמין מתוך נסיון אישי?.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by nadavt,

LENOVO G560 vs Toshiba Satellite L655-11U אהלן חברים האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: באג או איבורי מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): ארץ תקציב: עד 4000+- יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 200 שקל יד ראשונה\שניה: ראשונה זמן אחריות רצוי: שנתיים חברת המחשב הניד המועדפת: לונבו טושיבה HP מערכת הפעלה רצויה: WIN7 כונן קשיח מועדף: 320 משקל הנייד המועדף: עד 3 וחצי קג גודל הצג: 15.6 זמן סוללה רצוי:3 שעות צבע המחשב הרצוי: לא לבן אפשרויות נוספות במחשב: אני מתחיל ללמוד השנה באוניברסיטה ,כאמור אני צריך מחשב עם ביצועים נחמדים , כמובן לכתיבת עבודות צפיה בסרטים באיכות HD שיעבדו בצורה חלקה. מעבר לכך !המחשב הביתי שליי ממנו אני כותב הודעה זו…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Athalef,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב? משחקים ולימודים -במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? משחקים כבדים (crysis 3, witcher 2, gta IV) Fac -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). '1680X1050 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בהארד דיסק. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינ…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by thebenjamin,

היי, השימושים העיקריים הם בסיסיים- אינטרנט ועבודה משרדית, לימודים וגם בידור - סרטים ומשחקים. אני די בהתלבטות סופית בין 3 דגמים אשמח לשמוע את דעתכם: 1. Lenovo Flex http://ksp.co.il/?uin=23589 יש גם את Lenovo Flex 2 - http://ksp.co.il/?uin=23588 חוץ מהנפח יש גם את ההבדל במעבד ובכרטיס מסך, אשמח לדעת עד כמה ההפרש בניהם מהותי. 2. lenovo Ideapad U430 http://ksp.co.il/?uin=22213 3. Dell vostro 5470 http://ksp.co.il/?uin=23518 התקציב שלי הוא באזור ה3500-4000. יש לקחת בחשבון שבמידה וארכוש לנובו ארחיב את האחריות ל3 שנים כלומר עוד 300 ש"ח. אם ארכוש את הדל אני אקנה בנוסף עוד סטיק זכרון של 4 GB כדי שיהיה 8GB סה"כ שלפי מה שראיתי זה עוד 200-250 שקל. מכיוון שההפרש במחיר בין הדגמים האלה ל…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by yasha,

הי, האם למישהו יש נסיון או מידע לגבי Asus Flip TP500LA? (זה שנמכר בארץ - יש להם מספר דגמים בעולם תחת אותו קוד) ושאלה ספציפית נוספת - האם המסך שלו IPS ? תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by eli_a2006,

שלום לכולם נראה לי שהגיע הזמן לשדרג טיפה את החלקים אני רוצה כמעט מחשב שלם רק בלי מסך חשוב שיהיה בו: 2gb זיכרון כרטיס מסך בנוני שיהיה אפשר להריץ fear. מעבד קונרו ספק יש לי,תודה לכל העוזרים eli_Asus .

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. מחשב שהיה בעיקר למשחקים חזקים וסרטים.המחשב צריך להיות כלול במעבד.לוח אם.זיכרון.כרטיס מסך.מארז.צורב דיוידי.ודיסק קשיח... ושהיו מחברות טובות. תודהההההההההההה

• 34 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. תודה מראש הדרישות הם לסרטים גלישה באינטרנט ומעט משחקים(לא צריך כרטיס מסך וציוד היקפי) המטרה כמובן שהמחיר יהיה כמה שיותר קרוב ל2000 אז בלי סתם דברים מיותרים תודה למי שיכול אפשר גם שני סוגים אחד מבוסס אינטל ואחד amd דרישות:הארד דיסק 160 גיגה ,זיכרון 1 g למי שיכול להמליץ על מסך 19 אינץ מסך רחב חח בצבע שחור לא יקר אז גם תודה ומחירים ושם החנות יעזרו גם

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. מעבד intel dual 2 core e6320 לוח intel dg965ryck (קיים בכלל? זה מה שהמליצו לי) / asus psb-4m זיכרון ddr2 1GB X2 כ. מסך VGA GW GF 7300GS הארד דיסק seagate 200GB מארז pro-s black

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by AboveBeyond,

אהלן , לא מזמן קניתי את המחשב asus zenbook ux31a רציתי לדעת אם אפשר להחליף את ה SSD ? האם זה msata או sata 3? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by ict,

היי יש לי מחשב נייד Lenovo e431 I7 12 GRAM ואני רוצה להחליף לו את הכונן לSSD. האם זה אפשר? מומלץ?(עד כמה שיפור יהיה רציני) ואם זה מומלץ איזה כונן כדאי? (נפח שחשבתי עליו 240-300) תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים