עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, אני מחפש המלצה למחשב למשרד (PC רגיל, לא פיצה או משהו בסגנון), שישמש בתור שרת קבצים ועוד כמה שירותים קטנים (יותקן עליו לינוקס). לא צריך משהו חזק במיוחד - סטנדרטי, אבל עדיף שיהיה אמין מאוד. בגדול מחפש 4GB RAM, שני הארד דיסקים גדולים (500GB+) שישבו בRAID1. זה שרת "פיתוח", כך שאין צורך בביצועים יוצאי דופן. תקציב - 1200-1500 ש"ח נניח? תודה!

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום! אבקש המלצה למפרט HTPC שקט וקטן. יריץ Win 7 ו XBMC, יחובר לרסיבר ומקרן וישמש לצפיה בסרטים "כבדים" (1080p ו 3D). חשוב שיוכל להעביר את כל הפורמטים העדכניים של אודיו/וידאו דרך ה HDMI לרסיבר. 1. מה התקציב המקסימאלי? כ - 2500 ש"ח. אין צורך לנצל את כל התקציב. אפשר לחרוג בכמה מאות שקלים אם ממש חייבים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC בלבד. תכני HD ב 1080p וסרטים 3D . 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בשום ציוד הקיפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך ב HDD גדול נפח 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 - הכי שקט שאפשר 6.…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. מפרט שבניתי למשחקים, אני צריך כל מיני עצות לשיפור בהתאם לרכיבים שבחרתי. מעבד E6300 זיכרון 1GB DDR2 או 512 x2 DDR2 לוח אם GA-965P-DS4 או לוח תומך קונרו עם PCIEx2 ספק 550W כרטיס מסך Geforce 8800 GTX בעיקרון אני רוצה שתמליצו לי על רכיבים שכדאי להחליף, בעיקר בשביל הGTX. הבהרות. התקציב לא משנה, רק תדאגו שזה לא יעלה יותר בהרבה מהסה"כ של כל הרכיבים האלו ביחד. לא להחליף את הכ"מ. עדיף שהלוח אם יתמוך בקוואד קור, בעיקרון הלוח שבחרתי בסדר גמור רק קצת יקר, אם יש תחליף זול יותר (עם שני חיבורי PCIe ותומך קונרו), אשמח מאוד D:. אני מתלבט אם לקחת סטיק אחד של ג'יגה ולשדרג בעתיד או שני 512 שיעבוד בדואל. וממ... משתלם לקחת מעבד יותר חזק? המעבד הנ"ל יפריע לי במשחקים? וא…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by R9nald0,

1. מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא לחסוך אבל גם לא לחרוג אם אפשר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - משחקים.. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - תדיר מאוד. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כמה שיותר כבדים בטווח מחיר הזה.. ביצועים הכי חשוב. 3. האם יש צורך בציוד היקפי - לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט - אם כדאי לא להחליף את הדיסק הקשיח - אשמח להשאר עם הקיים. בכל מקרה אין היום שדרוג אמיתי ל-500GB ולא צריך יותר מזה. הדיסק שיש לי - Western Digital WD5000AAKS 500GB 7200 RPM 16MB Cache. 6. עד כמה השק…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. המחשב מיועד להורים שלי שעד עכשיו הסתפקו בפנטיום 4 1.7\512 ראם/FX5200 שהספיק לכל מה שהיו צריכים גם אם קצת באיטיות. המחשב הישן הלך וצריך חדש. השאלה אם המפרט הזה טוב או שיש הצעות לשיפורים במגבלת התקציב ואפילו אפשרות להוזיל. קחו בחשבון שמתישהו נתקין ויסטה. אין תיכנון ל -OC או לשדרג בעתיד הקרוב. יש לי החזר לזכותי ב-KSP אז אני מעדיף להזמין משם. AMD Athlon 64 4000+ (Socket AM2) X2 DualCore 430 GIGABYTE MA69VM-S2 AM2, 690V, DDRII 800, PCI-E 375 DDR II 667Mhz 1GB TwinMOS x2 420 Point Of View 7600GS 512MB TV, DVI, PCI-E 450 Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II 280 LG DVD±RW GSA-H44LB x18 LightScribe Beige 205 HEC Compucase CI-6A21 Beige and Silver (No PSU) 245…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום לכולם, התקציב שלי למחשב הוא כ - 3500 ש"ח. השימושים העיקריים: ויז'ואל סטודיו 2010, SQL SERVER (במקביל), תוכנות אופיס וגלישה באינטרנט. הוצע לי המחשב הנ"ל http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20009 חשוב לי לדעת האם הוא יענה על הצרכים שלי מבחינת המפרט שלו וכן אם יש למישהו מידע על הדגם הספציפי האם הוא נחשב לאמין או בעייתי וכמובן חשוב לי מאוד לדעת האם מבחינת התמורה למחיר אני מקבל כאן את המקסימום. תודה מראש לכל המסייעים

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by 10ziv,

. מה התקציב המקסימלי?:5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?:לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?:200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:בעיקר למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?18.5 אבל אני קונה חדש. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיס…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by עומק שדה,

מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? התקציב הינו בין 2800 ל3500. רצוי כמה שפחות אך אפשר לחרוג גם מעט יותר אם יש צורך - חשוב שיענה על כל הצרכים שציינתי למטה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גרפיקה - אינדיזיין אילוס' ופוטושופ, והרבה קריאה ועריכה …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. היי, אני רוצה לקנות מחשב נייח לגיימינג עם תקציב של 8000 ש"ח. השימוש שלו יהיה למשחקים כמו red dead redemption ו - elden ring. אני מתכנן לקנות את המחשב בשבועות הקרובים. יש לי מפרט ורציתי לדעת עד כמה הוא יתאים ואם יש דברים שאין בהם צורך. Processor - Intel Core i5 13600K 3.5GHz 24MB Cache s1700 - Tray CPU Cooler - Arctic Freezer 135 CPU Cooler Motherboard - ASUS ROG Strix 8660-F Gaming WIFI LGA1700 Intel 8660 DDR5 Memory - Kingston FURY BEAST RGB 2x8GB DDR5 4800MHZ CL38 VGA Card - ASUS TUF Gaming RTX 3060 Ti…

10. Started by chenrp,

מעבד E6600, לוח אינטל 965LT, כרטיס מסך 7600GS OC, כונן קשיח SAMSUNG 160GB, מארז וספק ג'נריים מהרמה הכי גבוהה שאפשר לקבל מג'נרי. מסך 22" chimei

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by ithamar22,

היי שנים שלא הייתי פה. כבר תקופה ארוכה מאוד שאני משתמש במחשב נייד פשוט ואקסבוקס לגיימניג. אני מחפש את דרכי חזרה לעולם הנייחים. יש ברשותי מסך lg 27gn950 4k 144hz אין לי צורך בציוד היקפי התקציב הוא רק עבור הנייח עצמו. המחשב עתיד לשמש אותי עבור גיימינג משחקים כמו אססין קריד,cod,bf וכן הלאה. מעבר לכך אשתמש במחשב לצורכי עבודה (אבטחת מידע) אשתמש בו להקמת מעבדות סביבות test וכדומה. ושימוש מינורי של עריכת ווידאו מידי פעם. התקציב העליון כפי שכתבתי 16k. אם אין צורך בכל הסכום אך עדיין אקבל את מבוקשי מעולה. השאיפה להריץ כל משחק על מקסימום ב 4k בקצב פריימים טוב פלוס. וכמובן לא לדאוג למשאבים עבור סביבות עבודה וטסטים. …

12. התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?. 6000 ש"ח, ניתן לחרוג בעד 10%. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים. מיועד לאחיין שלי בן 12. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף כמה שיותר שקט, אך זה לא דבר חשוב. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. מעדיף ksp. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב (רצוי מאוד לבקש מפרט מועד קצר מעת הקניה)? בשבועיים הקרובים 10. האם יש בקשות מ…

13. Started by lidorafargan,

1. התקציב המקסימלי הוא עד 5 אלף אפשר לחרוג לחסוך כמה שאפשר 2. השימושים הצפויים של המחשב זה בעיקר משחקים א) שימוש עיקרי : משחקים +גלישה ותדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר למשחקים * proview 22 אינצ' * משחקים חדשים ושעתידים לצאת * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד: גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי: לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (6) 7. האם מתוכנן אוברקלוק כן אוברקלוק עתידי (בינוני). 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה: לא. וכן הרכבת המחשב בחנות 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב …

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום לפורום הנכבד, ברשותי לפטופ של טושיבה מהדגם הנ"ל, לאחרונה המחשב הפסיק לזהות רשתות אלחוטיות בכלל, אף שסוויטץ' הwifi דולק. לאחר הגדרות חוזרות של הרשת הביתית באופן ידני לא הועילו ובדיקה בחיבור קווי שהייתה חיובית החלטתי לפתוח את הלפטופ ולבדוק מה המצב בפנים, גם לא יזיק לעבור עליו עם ספריי מגעים אחרי כמעט 3 שנים בשימוש כבד. אבל מסתבר שזה ממש לא סיפור פשוט למשתמש הביתי. הברגתי החוצה כל מה שמצאתי בתחתית המארז, אני לא רואה עוד אפילו בורג אחד שניתן להעיף כרגע, 2 חלקי המארז נפתחים בהיקף אבל עדיין יש התנגדות במרכז, במבט פנימה מהצד אני רואה שישנן כנראה עוד 2 תושבות לברגים במרכז אבל אני לא מוצא דרך להגיע אליהן מהתחתית ובאיזור המקלדת אין גישה כלשהיא שניתן לזהות, לפחות מבלי להסיר…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אהלן חבר הביא אליי את הלפטופ שלו כי תוכנות לא התקינו לו כ"כ בויסטה, אחרי 2 דקות של שיטוט במחשב פתאום הכל קפא ואחרי כיבוי לא מסודר שומדבר לא עובד. המחשב עושה רושם שהוא נדלק אבל המסך נשאר שחור ושום מקש לא מגיב. מישהו נתקל בתופעה ויודע מה לעשות? המחשב הוא HP Pavilion מדגם dv6636nr. תודה!

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. לקחתי מפרט בנוי מראש מאייבורי, "שידרגתי" חלקים בראש, בחנתי, חקרתי וסקרתי. האם המפרט הנ"ל טוב, או שיש צורך להחליף בו רכיבים שלא מומלצים? מארז Thermaltake VL80001W2Z V3 ספק כח Enermax 450W מעבד Intel Core i5 2400 3.1GHz לוח אם Asus P8H67-ML X דיסק קשיח Western Digital 1TB 7200rpm 32MB זכרון פנימי Kingston 4GB DDR3 1333MHz כונן אופטי LG SATA DVD x22 כרטיס מסך POV Nvidia Geforce 520GT 1024MB מחיר המפרט הכולל הוא בסביבות ה2700 ש"ח, אבל גמישות עד ל3000 במידה ועדיף חלקים יקרים יותר... המפרט מיועד למשחקים בינוניים כמו סימולטורי טיסה ולסרטי HD, ללא תוכנות כבדות.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by teddy85,

מעבד: D 805 אני יודע שהוא ישן אבל אני רוצה לחכות ל 4300 לוח : DFI 975X זיכרון: CROSAIR 512X2 667 הרד דיסק: WD 250GB כרטיס מסך: sapphier 1800GTO2 512 ספק: liberty 400 קירור מאבד : TT BT מארז : ANTEK P180 צורב : NEC 4570 כל זה ב6500 מה אתם אומרים עריכה: הדוקטור פתח לי את העניים ואני לא אקנה את זה אבל תעזרו לי בשאר הדברים ששאלתי בהמשך

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by ftom2,

שלום לכולם, אני מעוניין במחשב חזק למשחקים ב-6.5K , חשוב לי שיהיה שקט (נמצא בחדר שינה), כמו"כ אני מעוניין ב-4GB זיכרון (הכנה לויסטה 64BIT), בלי ציוד נלווה (רמקולים,מסך וכדו'). קראתי פה את רוב הדיונים לגבי 2900PRO VS 8800GTS והבעיה היחידה שיש לי עם ה-PRO זה הרעש . אם אתם חושבים שזה לא מפריע ,או שעם המאוורר הנכון והמארז הנכון הרעש לא מורגש אז לכו איתו אחרת ה-8800 עדיף. אני משחק על SYNCMASTER 930B 19 ואני מעוניין לשחק ברזולוציות הכי גבוהות שלו. תודה מראש.

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. 1. מיני פיסי >https://www.aliexpress.com/item/Beelink-Gemini-X55-Mini-PC-Intel-J5005-8GB-DDR4-128GB-SSD-2-4G-5-8G-WiFi/32900200400.html?af=137322&aff_platform=link-c-tool&cpt=1538998158010&afref=&subid1=DPlnKr2ATnM&dp=1c340ad831fd54ca84e1e1cf751c0ad8&spm=a2g0s.13010208.99999999.260.39d93c00GwFCQ0&cv=47843&mall_affr=pr3&sk=cto8JdtI&aff_trace_key=84a987f4e8e343568342ec896a0a3222-1538998158010-09794-cto8JdtI&terminal_id=e1b1ee5f44654b5699416ba04a614f7b 2. מחשב מחודש >https://www.p1000.co.il/sales/saledetails.aspx?productid=303520 תודה מראש

20. שלום, אשמח לבל המלצהלמחשב נייד עפ"י הפרמטרים הבאים: מטרה: גלישה, מייל, סרטים מסך:15.6 משקל: רצוי עד כ-2.4 ק"ג זיכרון: 4GB. עם אפשרות להחבה מעבד: i5 כונן קשיח: 500GB כונן אופטי (DVD) - כולל צריבה USB: לפחות 2 תמיכה ב 3.0 LAN Bluetoth (רצוי התקן החדש) WiFi רצוי קורא כרטיסים רמקולים, מיקרופון, מצלמה, שקע אוזניות מערכת הפעלה: Win8 תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by spl4sh,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד כ-700-800 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סטים לינק, קצת עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Farcry 3-4, Tekken 7, Starcraft 2, COD, Fallout 4, CS:GO, Overwatch -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 (על מסך 23" ודרך סטים לינק על טלויזיה…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150-250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: , Overwatch, R6S, For honor, Pubg בעיקר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום לכולם, אני מקווה שתוכלו לקחת קצת זמן ולעזור לי. מפאת גילי המבוגר אני לא מבין במפרטי מחשב... אני רוצה לקנות מחשב לאישתי שישמש אותה למטרות משרדיות. בעיקר מעבדי תמלילים ואינטרנט בטווח מחירים של 2000 עד 3000 שקלים. * עדיפות למסך 15 או 17. * רזולוציית המסך? - לא כל כך מבין בזה. אני מסך איכותי ומכיוון שהוא לא ישמש למשחקי מחשב אין צורך ברזולוצייה מטורפת. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - חשוב מאוד שתהיה מקלדת גדולה ונוחה לשימוש. * משקל רצוי? לשימוש משרדי...המחשב לא יזוז הרבה ולכן אין חשיבות למשקל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שש שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? בלוט'ות * עדיפות למחשבי DELL אבל אפשר גם ASUS * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 300 GB * כונן אופטי? רצוי * ה…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by XMB,

אהלן, רוצה חוות דעת על המפרט הבא: (אם ישנם שיפורים אשמח לשמוע, בעיקרון הדילמה כאן היא על המעבד והכרטיס מסך, אם אקח P9500, מעבד שעדיין מסידרת P שחוסך יחסית בחשמל האם תהייה השפעה בניגוד ל P8600 או שאם אקח T9500 כמה ההבדל באמת שווה את הכסף לבין הביצועים לבין חיי סוללה, כנ"ל לגבי הכרטיס הגרפי, השימושים יהיו עבודה משרדית כמעט נטו אך אין לדעת למה אצטרך את המחשב, גרפיקה יכולה להילקח בחשבון). Base Latitude E6400 Laptop: Intel Core 2 Duo P8600 (2.40GHz, 3M L2 Cache, 1066MHz FSB) Media Bay 8X DVD +/- RW w/dbl layer write capability Memory 4 GB DDR2 SDRAM 800MHz (2 DIMMs) Hard Disk Drive 250 GB Free Fall Sensor Hard Drive (7200 RPM) Video 256MB NVIDIA Quadro NVS 160M With Express …

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום, אני כרגע מחפש מחשב נייד שחשוב לי בו בעיקר i5 דור שמיני, 8GB RAM, לפחות 256SSD ומסך מגע. זה (לחצו עלי) הכי טוב שמצאתי כרגע. כמובן שאם מישהו מוצא משהו טוב יותר אבארץ שמח שישלח לי. אבל מה שאני רואה בחו"ל (אמזון, Newegg וכו') זה מחשבים ב2000, אבל עם כל מיני הוספות כמו i7, כרטיס מסך של Nvidia ו16GB RAM למרות שהמחיר זהה או אפילו זול יותר. איפה הרעיון? האם יש מס 17% בהבאת מחשב נייד לארץ? מה עושים עם המקלדת באנגלית? ראיתי את האופציה של המדבקות אבל זה נראה גרוע, מישהו ניסה חריטה על המקלדת? וגם האחריות, מה איתה? אשמח אם תענו לי על השאלות, תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים