עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני לא צריך HDD מעבד: INTEL 4570 : HASWELL, CORE I5, S1150, 3.2Ghz - BOX ₪967 לוח אם: GIGABYTE GA-Z87X-UD4H ₪1064 זיכרון: G.SKILL DDR3 8GB (2x4GB) 1600MHz 9-9-9-24 Ares - זמין במלאי ₪509 כרטיס מסך: GIGABYTE HD7790 "OC" 2GB GDDR5 - RETAIL ₪725 צורב DVD: LITE-ON DL-8A4SH-01 x8 Slot Loading ₪229 מארז: ZALMAN Z12 PLUS (USB3) w/o PSU ₪462 ספק כוח: Corsair TX 650W V2 Active PFC 14cm Fan ₪566 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER i30 ₪197 תקציב 5000 תודה!

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by yuuu,

שלום לכולם אני צריך עזרה להרכיב המשך למפרט לחלקים שכבר יש לי: מעבד I5 4670K זיכרון Crucial sport 16gb 1600mhz דיסק קשיח SSD 128GB של קינגסטון 300V אני צריך מארז, ספק כח ולוח מומלצים. בנוסף חושב גם על קירור איכותי יותר מהסטוק. מעוניין באחד שיספק שקט ומנגד שיוכל להחזיק גם אוברקלוק עד איזה 4.2 (הבנתי שהמעבד צריך לתמוך בקלות עד 4.2?, או יותר??) על טמפרטורה נורמלית בלי לקבל כאב ראש מהרעש. כרטיס המסך המובנה מספיק (לא משחק מי יודע ומה, ולבסיסי הבנתי שזה מספיק). 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדו…

• 0 תגובות
    • 986 צפיות
  3. בוקר טוב, ההורים שלי זקוקים למחשב חדש. הם מוכנים להוציא עד 2000 ש"ח עבור מחשב שיהיה אמין (אני גרה בחו"ל ולכן אין ביכולתי לעזור להורי) ויחסית מהיר, ושיהיה רלוונטי בשנים הקרובות. כל שימושם הוא אינטרנט (פייסבוק, יוטיוב, YNET וכו'), ומדי פעם הם צופים בסדרות או סרטים בסטרימינג. המחשב גם יריץ אופיס. לגבי המסך, מכיוון שהם לא רואים טוב והם לא מרכיבים את המשקפיים שלהם, המסך צריך להיות בין 21 ל23 אינץ'. אפשר לחרוג במאה מאתיים שקל מהתקציב אבל לא יותר, זה על חשבון תקציב האוכל שלי עדיפות למסך עם רמקולים. חשוב לי כמו שציינתי שהמחשב יהיה אמין ורלוונטי למספר שנים (בסביבות השלוש, זה בהחלט זמן נורמלי למחשב נייח) ועדיף שהאחריות למחשב תהיה לזמן כמה שיותר ארוך ואם תהיה בבית הלקוח. אם לא, א…

4. Started by dorat,

אני קונה מחשב לבן שלי, עדיף שיהיה גם עם אחריות ש3 שנים על החלקים היקרים (מעבד, לוח אם) מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים ומשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקיפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8-9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צו…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. לא משנה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום ,שמי צחי והמפרט הנ"ל דרוש למשחקים ולשימוש כללי (אינטרנט, סרטים, מוסיקה).החריגה המקסימלית מהתקציב היא עד 5500 ש"ח. דוגמה למשחקים שאני מתכוון להריץ: battlefield 4,Call of Duty: Ghosts . אני יעבוד עם מסך 23' ומעוניין להריץ את המשחקים על הרמה הגבוהה. אני לא מתכוון לעשות אובר-קלוק ורמת השקט חשובה לי 5 (בסולם עד 10).לא מתוכנן שידרוג מאסיבי בעתיד. אשמח לקבל הצעות לשיפור/הערות/הארות. תודה צחי [TABLE=width: 570] [TR] [TD=class: xl66, width: 164]פריט [/TD] [TD=class: xl67, width: 367]דגם [/TD] [TD=class: xl67, width: 130]תיאור [/TD] [TD=class: xl68, width: 98]מחיר [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: xl69]מארז מחשב [/TD] [TD=class: xl70]Enermax OSTROG 3250 550W Bronze ATX Black Cas…

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by matbuha,

שלום, שמי מישאל ולפני בערך עשור נעזרתי באתר לקניית דסקטופ ששירת אותי נאמנה עד עצם היום הזה. אחרי התלבטות, החלטתי לא לקנות לפטופ אליינוור (קראו לי דביל ונעלבתי) אלא להיעזר באתר לקניית/בניית מחשב נייד שישמש כמדיה סנטר, תחנת עבודה ומחשב גיימינג. * מטרות המחשב - גיימינג, עבודה משרדית ומדיה סנטר * תקציב - עד 7000ש"ח, במטרה לחסוך במידת האפשר * גודל המסך - 16-18 אינצ', מה ההבדל מבחינת מחירים? לגבי מט/מבריק, מה עדיף למטרות שלי? * משקל רצוי - אין לי בעיה עם קצת משקל, אבל בכל זאת, אני לא צריך דסקטופ עם בטריה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - רצוי שיחזיק מעמד בכמה שעות עבודה רצופות ללא חיבור למטען. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI * Bluetooth - לא מזיק * גודל מינימלי וסוג של כ…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by galza,

היי חברים, רכשתי את המחשב לא ממזמן היה 4 גיגה DDR3 עליו והוספתי עוד 4 גיגה..אבל עדיין וינדוס 7 64 ביט עובד כבד לאללה יש מצב שאולי בגלל שההרד דיסק הוא 5400RPM יש איטיות בתגובה? האם יש טעם להחליף ל7200RPM האם יש הבדל בביצועים? תודה מראש גל

• 4 תגובות
    • 922 צפיות
  9. Started by kapitanov,

שלום לכולם, קוראים לי בוריס קפיטנוב. אני גולש פה כבר הרבה זמן באתר HWZONE, והחלטתי לפתוח שם משתמש היום. יש לי חבר שמבקש ממני מפרט מחשב עד 6000 שקלים. אני אשמח אם תעזרו לי לבנות מפרט מחשב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג, הסכום המקסימלי הוא 6000 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש המחשב משחקים וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסי…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. * מטרות המחשב? - בעיקר לימודים ועיבוד מוסיקלי (נואנדו/קיובייס וטרקטור למי שמכיר), גלישה, אופיס וסרטי HD . * גודל המסך? 15.6 ומעדיף מסך מט שלא יחזיר השתקפות. * רזולוציית המסך? AS LONG AS ITS HD ITS FINE FOR ME.... כל עוד שזה HD אין לי העדפה מסויימת. בעדיפות למסך שלא יעייף את העיניים אחרי שעה של עבודה על המחשב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? חשוב שהמקלדת תהיה נוחה להקלדה ומרווחת כי אני אקליד על המחשב הזה הרבה (הרבה מאוד) * משקל רצוי? פחות מ-3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן. חשוב שהנייד יוכל לעבוד 5-6 שעות בלי חשמל או החלפת בטרייה (לא יודע אם יש אופציה כזו אבל נחמד אם תהיה בטרייה נשלפת כדי שתהיה בטרייה ספייר על כל מקרה) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Blueto…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by drorion,

בניתי היום את המפרט הראשון שלי, תרשמו לי אם הכל תואם להכל וזה יעבוד כמו שצריך מארז Fractal Design דגם Define R4 USB 3.0 כולל 2 מאווררים 14 ס"מ בצבע לבן ספק כח Corsair דגם CP-9020060-EU הספק 600W Modular כולל Active PFC לוח אם Asus דגם Z87-A צ'יפסט Z87 תושבת 1150 מעבד Intel Core i7-4770 Haswell 3.4GHz Box כולל מאוורר מאוורר למעבד Noctua דגם NH-U9DX i4 תאימות למעבדי Intel דיסק קשיח Western Digital Caviar Red WD20EFRX 2TB SATA3 / SATA2 דיסק Kingston SSD דגם V300 SV300S37A/120G נפח 120GB ממשק SATA3 / SATA2 זכרון G.Skill 16GB DDR3 1333MHz דגם F3-10666CL9D-16GBXL צורב LG דגם GH24NSB0B ממשק SATA כרטיס מסך Zotac דגם Nvidia GeForce GTX760…

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. שלום, אני צריך המלצה לנייד עד 2100 שח הדרישות שלי הן די פשוטות- גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים HD על המחשב כולל הוצאה בHDMI לטלויזיה וגם משהו שיסחוב איזה משחק יחסית קל יהיה נחמד על הדרך ולא קריטי. וכמובן שעדיף שירוץ כמה שיותר מהר ויעלה מהר. אני כנראה אתחיל לימודים באוקטובר הקרוב או זה שאחריו אז כדאי משהו שלא יהפוך לגרוטאה עוד שנה.. אני גר באילת אז נראה לי שהכי זול יהיה לקנות בKSP. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)פירטתי למעלה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות למאט 15.6" * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניי…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by shuliaf,

היי, אני סטודנטית לאדריכלות מחפשת נייד חזק שלא יתקע לי גם כשאעבוד על מספר תוכנות במקביל. אני עובדת על תוכנות: אוטוקאד, סקאצאפ, מאיה, סטודיו מקס, רוויט ופוטושופ. אין לי הגבלה של תקציב. מתלבטת בין macbook pro retina לdell xps15. אשמח לעזרה בנושא ממי שיש לו ניסיון או ידע במחשבים האלה. או המלצה לנייד אחר אבל משהו תותח! תודה רבה...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. שלום אבקש המלצות על מפרט למחשב שבבסיסו מיועד לאינטרנט ואופיס ולא יותר מזה, לא יודע אם התקציב גדול מידיי אבל תשתדלו לחסוך 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב? אופיס ואינטרנט בלבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ציוד היקפי מלא, רמקולים עכבר מקלדת מסך צורב DVD 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא מתוכנן 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרס…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. שלום, אני מעוניין להזמין נייד מהאאוטלט העסקי של DELL ומשיחות שניהלתי עם נציגי השירות של DELL (גם בארה"ב וגם בארץ) לא הצלחתי להבין אם הדגם שאני מעוניין בו יש לו אחריות בינלאומית שתקפה בארץ. למישהו יש ניסיון עם זה ויכול לעזור לי? תודה

• 6 תגובות
    • 995 צפיות
  16. Started by dans41,

יש ברשותי מחשב נייד HP 530 ישן, רציתי להשמיש אותו במקום שהוא סתם ישכב באיזה ארונית. המפרט שלו דיי חלש איך אני יכול לתת לו שימוש בלי להזיק יותר מידי לכיס? עוד משהו הסוללה שלו דפוקה והוא נכבה כשמנתקים אותו מהחשמל. חשבתי להרחיב לו את הראם ואת הדיסק קשיח זה מהלך שכדי לעשות או שאין טעם בכך? השימוש החוזר לא חייב ליהיות כמחשב מבחינתי, אני חושב אולי להשתמש במסך שלו כמסך משני למחשב הנייח שלי זה אפשרי? אפשר רעיונות? מה אתם מציעים לעשות איתו?

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 ש"ח . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי + חובב עריכת וידאו ביתי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe Premiere Pro - מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  18. Started by orig123,

אהלן, לפני כ-4 שנים בקשתי פה מפרט ואכן קניתי את המחשב שהומלץ לי כאן. עכשיו המחשב קצת מקרתע והגיע הזמן להשתדרג. חשוב לציין שהמחשב אמור להריץ IDE כבדים, אמולטורים של אנדרואיד ותוכנות פיתוח כבדות, אז צריך מעבד כמה שיותר חזק והרבה RAM. הייתי רוצה להשתמש ברכיבים הקיימים כפי שאציין בהמשך: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא קריטי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) צפיה בסרטים HD, תכנות, הרצת מערכות הפעלה נוספות ב-VirtualBox במקביל, גלישה באינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/…

• 10 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. אני מעוניין לקנות את Asus N550JV. ההתלבטות הגדולה שלי היא בין שני דגמים של אותו מחשב: אחד עם מסך מט והשני עם מסך מבריק. אני לא זקוק למסך מגע, אך כן חשובה לי איכות המסך. האם האיכות של מסך המט לא נופלת ממסך מבריק?

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  20. Started by Speed Demon,

ערב טוב. אני מחפש לי מחשב נייד בעיקר ללימודים וגלישה באינטרנט, אולי בעתיד שיהיה גם לשימוש בתוכנות גרפיות כמו Solidworks וכו'. לא מעניינים אותי סופר ביצועים לגיימינג וכו', זאת לא המטרה של המחשב. ערכתי את הודעתי לפי השאלון בפורום. * מטרות המחשב? לימודים וגלישה באינטרנט, אולי שימוש בתוכניות שרטוט כמו Solidworks. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 אינץ' בלבד. * רזולוציית המסך? לא עקרוני ממש, אבל כמובן שכמה שיותר טוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא שאני מבין בזה. * משקל רצוי? עד 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה סביבר, שלא ימות תוך שעתיים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יכול להיות אחלה אם יהיה HDMI. * Bluetooth? אפשרי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD,…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by b1yossi,

ברשותי שני מחשבים ישנים, ואני מעוניין לבנות את הקומבינציה הטובה ביותר מהרכיבים שלהם. המחשב המורכב ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט. ואלו הרכיבים של המחשבים הישנים : לוח אם 1 לוח אם 2 מעבד 1 מעבד 2 כרטיס מסך 1 כרטיס מסך 2 זכרונות (שתי יח') 1 זכרונות (שתי יח') 2 אני מניח שיהיה מומלץ לשדרג את הזכרון ל- 2GB. באחד מהמחשבים ישנו HD SATA מהדגמים הראשונים שיצאו בזמנו בנפח 180GB. בכוונתי להתקין WINDOWS 7 HOME EDITION נשאר לי רשיון אחד פנוי.

• 12 תגובות
    • 3.5k צפיות
  22. שלום לכולם , אני מעוניין במפרט למחשב משרדי שיריץ window 8.1 + יישומי אופיס ודפדפן. אני רוצה שהמחשב יהיה חזק מאד במטרה שיחזיק לפחות 3-4 שנים בלי סימנים של האטה. לצורך בניית המחשב יש לי מארז Gigabyte Poseidon לינק למארז : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2149#kf כמו כן , מן הסתם לא צריך כרטיס מסך חזק , אבל מצד שני אין אילוץ ל on board כי יש לי גם כרטיס powercolor radeon 4850 ישן שיכול לרוץ עם המחשב הזה. בנוסף יש לי ספק FSP-400W חדש שמורכב במארז הזה (atx - 400pnr). וכן , הוא הצליח להחזיק את הכרטיס מסך הזה כמה חודשים בלי בעיה. ולא יודע כמה זה רלוונטי לתצורת המעבדים החדשים אבל יש לי גם מאוורר Freezer pro 7 (סוקט LGA775 ) בקיצור מה שאני מחפש זה …

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. שלום לפני שאתם עוברים על המפרט רציתי לציין שכבר קניתי I7 4770K וSSD, רק תגידו לי אם יש איזה רכיב לא טוב שלא יתאים כמו לוח אם.הארד דיסק לא אמין ,קירור חלש מדי וכולי... התקציב הוא 4800 לשאר החלקים. אני קונה מKSP אילת 1. מה התקציב המקסימאלי?4800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם צריך אז צריך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המ…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by David Ell,

החלטתי ללכת על ההכי טוב שאפשר כדי להיות בראש שקט לאיזה שלוש שנים, תגידו את דעתכם: מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים 870 ₪ - * מבצע * - Intel Quad Core i5 4570 3.2Ghz S1150 1050 ₪ - Asus Maximus VI Gene S1150 340 ₪ - 8GB Transcend DDR3 1600Mhz 3090 ₪ - NVIDIA Gigabyte GeForce GTX780 Ti WindForce 3GB GDDR5 430 ₪ - * מבצע * - SSD SanDisk Pulse 128GB SATA3 570 ₪ - SeaSonic 850W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU SS-850HT Oem 49 ₪ - Intel Original Copper Base 1155 95W מחיר סופי: 6399 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים המשחקים שאני אשחק זה Battlefield 4, Assassin's Creed IV, Crysis 3, Hitman: Absolution. רזולוציה כרגע של 1920X1080, אחרי הקנייה אני אקנה מסך של…

• 36 תגובות
    • 7.5k צפיות
  25. Started by YoniS11,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) גיימינג בינוני תוכנות עריכה של אדובי ושרטוטי חשמל * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?17.3 ומה ההבדל בין מבריק למאט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?לא * משקל רצוי?אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)3-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (e…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים