עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by avshalomagmon,

היי לאחרונה הנייד של אישתי עושה בעיות הוא נייד של LG דגם מאוד ישן ,אנו שוקלים להחליף לה אותו, המחשב ברוב הזמן יהיה בעבודה ביתית אך אקח אותו איתי לפגישות, מה שכן אשים עליו דגש הוא שבעת העבודה על מודלים גדולים בSKETCHUP אם המחשב אינו חזק מספיק המודל נתקע בעת הזזה או נעלם לכמה שניות. * מטרות המחשב? AUTOCAD SKETCHUP * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מבין את ההבדל בינהם * רזולוציית המסך? רזולוציה גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא חייב להיות קל במיוחד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא ,גם 3 שעות זה בסדר . * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא יודע * Bluetooth? לא יודע * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. המחשב ירכש בארה"ב בחנות: www.target.co.il איפה שהוא בבולטימור.. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך?10 * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?אני ראיתי עד 11 שעות בטושיבה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח?160 * צורב DVD?אין על מיני * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא להלן הלפטופים מה לדעתכם הכי טוב?הכסף עד 350 דולר לא חייב את הזול מביניהם מה הכי טוב. HP 10.1" Mini Netbook PC - Black (210-1010NR) 300$ - http://www.target.com/HP-10-1-Mini-Netbook-210-1010NR/dp/B00318CGBO/ref=sc_iw_r_1_0/185-1176362-8471841 מ…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. עריכה: סליחה משום מה הייתי בראש שזה פורום למחשבים ניידים אז אני אתקן המפרט הנ"ל מתייחס למחשב נייד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7,500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 8000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כרגע לצורך צפייה בסרטים\סדרות, עריכת וידאו (בתור תחביב Abode Premiere) ועבודה משרדית. המחשב ישמש בהמשך גם ללימודים ובתקווה שיחזיק הרבה זמן. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? עכבר אלחוטי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/או…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. שלום לכולם, לצורך הלימודים אני אצטרך מחשב נייד. חשוב לי שהמחשב יהיה אמין וקל, ואם ניתן גם להמליץ על חנויות זולות. התקציב הוא כ-עד 2000 ש"ח * מטרות המחשב? וורד * גודל המסך? שיתאים לכסא סטודנט * רזולוציית המסך? לא משנה ככ העיקר מסך איכותי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת לא מרעישה, בעלת מקשים קרובים * משקל רצוי? עדיף שיהיה כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 8:00-20:00 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 GB ואם אפשר יותר מזה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? ממש לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כמה שיותר אמינה * כל דרישה מיוח…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום לכולם אני צריך לעזור לאחיין שלי לקנות מחשב לבר מצווה . בעקבות המלצות שלכם ממפרטים שונים הגעתי למפרט הבא. אנא תעדכנו אותי אם יש משהו שכדאי לי לשנות או להחליף ולא לחרוג מהסכום הזה פחות או יותר. בעיקרון זה בעיקר למשחקים וסרטים ובגלל זה העדיפות למסך הזה והרמקולים. המארז פחות חשוב מבחינת מראה אבל הבנתי שהוא שווה ויתן תמורה טובה. תודה מראש לכולכם מחיר כמות ¤ סה''כ INTEL CORE 2 DU QUAD Q6600 2.4GHZ 1066MHZ 8MB 64BIT BOX 1505.00 1 1505.00 GIGABYTE GA-P35-DS3R (S775) INTEL P35 SOUND LAN SATA 675.00 1 675.00 GEIL 2GB 1GBX2 DDR2 667MHZ CL5 WITH COOLING (KIT) 529.00 1 529.00 GIGABYTE GV-NX88S320H-RH GEFORCE 8800GTS 320MB DUAL DVI PCI-E 1684.00 1 1684.00 W.D WD250…

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. בנוסף גם זקוק לציוד היקפי: מסך, מקלדת ועכבר אלחוטיים, צורב DVD. אין העדפה בנוגע לחברות. בנוגע לקירור, האם נדרש קירור מעבר למאווררים שמגיעים עם המחשב? מחשב שקט, לא מתוכנן OC. ולשאלה - האם המפרט הבא הוא טוב לדעתכם (נלקח מאתר זד מערכות מחשב): 1. לוח אם - אינטל מקורי - BLKDG35EC-G35EC EVA COVE/G-35 1333MHZ 2. מעבד - Intel® Core2 QUAD Q-6600/8MB 3. זיכרון - 4096MB PC6400-HYPER-800MHZ SAMSUNG 4. כרטיס מסך - FX 9500GT-1024MB/DVI/HDMI 5. דיסק קשיח - WD640GB SATA II 32MB 6. כונן - DVDRW X22 S.ATA 7. כ.רשת - 10/100/1000LAN-Intel® 82566DC Gigabit Ethernet Controller 8. כ.קול - Intel® High Definition AudioRealTek* ALC888S 9. יציאות נוספות - DVI+FIRE WIRE 2+HD VIDEO 10. סט מולטימדיה…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by hezi508,

שלום לכולם אני מתכונן לקנות את הנייד של אסוס UL50 השימושים שלי הם עבודות משרדיות ואינטרנט אך העיסוק המרכזי הוא מסחר בשוק ההון אני רוצה לחבר שני מסכים נוספים לנייד שניהם 24 FULL HD 1200X1920 כאשר רואים בכל אחד מהם דברים שונים לנייד הזה יש כמה דגמים אחד עם כרטיס מסך מובנה אינטל 4500 ואחרת עם כרטיס מסך חיצוני של אנוידיה G210 השאלה שלי האם כרטיס המסך של אינטל יכול לתמוך בעוד שני מסכים ברזולוציה כזו בלי בעיות. כבר אומר שתוכנות הגרפים והמסחר שאני משתמש בהם מבוססות ג'אווה וצריכות מחשב חזק כדי לעבוד חלק תודה חזי

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אהלן, אני חדש בפורום ואשמח אם תוכלו לעזור לי מנסיונכם עם בעיה דחופה שיש לי. לפני שנה קניתי בארה"ב מחשב נייד של סוני מדגם VGN-FZ180e (במחיר של 1700$ בערך). עשיתי בזמנו סקר שוק די ארוך ובסוף החלטתי ללכת דווקא עליו (על אף המחיר הגבוה) דווקא בגלל הכרטיס מסך שלו, שהיה הכי טוב בקטגוריית הניידים עם מסך 15.4" (כרטיס מסך של nVidia, דגם GeForce 8400GT M עם 256MB זיכרון). ידעתי שזה מחשב שישמש אותי כ-desktop ורציתי שיוכל לעשות הכל. בחודשים האחרונים שמתי לב לבעיה שהולכת ומחמירה - הנייד שלי היה מתחמם מאוד מאוד מהר (בזמן שספק הכוח מחובר לחשמל), ולעתים אחרי שהייתי משתמש בו תקופה ארוכה (משחק unreal3 לדוג') הוא היה מתחמם ברמה שכמעט אפשר להכוות ממנו - הצדדים (ממתכת) וגם המקלדת (פלסטיק) הי…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by YARONGT,

שלום חברה . אצתרך את עזרתכם בבנית מחשב גיימינג בתקציב של 4500 כולל מסך. תודה לעוזרים אני פשוט כבר לא יודע מה נכון לקחת אני לא כל כך בעניינים בזמן האחרון. תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. שלום רב, מבקש המלצה למחשב נייד לפי הפרמטרים מטה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה קלה. 2. מה שימושי המחשב ? הקלדה ממושכת ולימוד ממושך מול המסך(שעות רבות במהלך היום) על בסיס וורד,PPT ופחות אבל גם מסרטוני וידאו. מאחר ו95% מהזמן השימוש יהיה קריאה והקלדה אני לא יודע אם עדיף לי full HD או לא. אודה לעצתכם. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?? לא. 7. ה…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by MasterDK,

המפרט מיועד למשחקים תלת מימדיים מן הסתם : וגרפיקה תלת מימדית כמו מאיה ו 3ds max Intel Prescott Pentium 4 3.0 800MHZ AsusP4 256X2 DDR pc400 Dual Sata or IDE 80gb 7200RPM 8mb WD DVDR 16X dual toshiba/sony 1.44 floppy Leadtek G-Force 6600 256MB or ATI Radeon x550 or ATI Radeon 9550 256mb Sound 3d 6 channel 10/100 realtek Case משו בן זונה יפה אם ספק 400watt מה דעתכם? ואיזה כרטיס מסך מומלץ?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Horizon,

שלום רב, אני מחפש מחשב נייד מומלץ לסטודנט להנדסת תוכנה בתקציב של עד כ-5K. (עד היום הייתי מתכנת/משתמש ב-Lenovo ideapad ודיי הייתי מרוצה ממנו) מבחינת גודל מסך עד היום השתמשתי ב-15+ אינץ', מעדיף להישאר בטווח הזה, לא יודע איך יהיה המעבר אל מסך קטן יותר - יש לזכור שאני מתכנת. (אשמח לסיוע לגבי החלטה בגודל המסך) אין צורך במסך מגע, כמעט ולא השתמשתי באופציה הזו. כמו כן, מומלץ לעבור לנייד עם SSD? פירוט קצת יותר מלא: (תודה מראש לעוזרים) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5 אלף ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, עבודה משרדית ותכני HD. 3. האם…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. * מטרות המחשב? לדוגמה: צפייה בסרטים, אינטרנט, תכנות (סטודנט למדעי המחשב)! עריכת תמונות. * גודל המסך? 13.3/14 , מעדיף מסך מגע למרות ההשתקפות. * רזולוציית המסך? FHD ומעלה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל: פחות מ2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 6 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? חובה! * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD לפחות 256 * כונן אופטי? אין צורך. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. *חשוב לי מאוד האיכות בנייה של המחשב והחומרים ממנו הוא עשוי, שמהחשב יהיה ברמת ניידות גבוה, מעדיף i7 ,זיכרון ram 8 גיגה…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אל תתיחסו לעכבר ולמקלדת הם לאחיות שלי, לי כבר יש עכבר ומקלדת טובים Intel Pentium 4 2.4C Ghz 800Mhz 512K Box- 1059 Asus P4P800 Deluxe 809 Samsung 256MB DDR 400 Original(X2) - 628 Hercules 3D Prophet 9700 PRO Radeon 128MB 1969 WD 40GB 7200RPM 8 MB Cache special version - 392 Super Talent Aluminum Mid Tower 4318 Bar-Light W/Side Window - 452 HEC 475 DVD PSU 400W 352 Mitsuni floppy 1.44 50 LG X 52 OEM 11…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Kitzony,

שלום הייתי רוצה לקבל מפרט מחשב אם אפשר שיהיה מתאים לאוקטובר כי באוקטובר אני קונה וכבר התחלתי להתעניין אז התקציב הוא 11אלף המחשב הוא לעריכה גרפית כבדה ומשחקים חשבתי על משו משלי דעות בבקשה... 1 AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX 2,380 ש"ח 1 Zalman CNPS9500 LED 92MM Fan 325 ש"ח 1 DFI LANPARTY UT nF4 SLI-D 1,216 ש"ח 1 GeIL 2GB 2*1GB Value PC3200 DDR400 Dual Channel 1,520 ש"ח 1 Westren Digital SATA 36.7GB 10000 RPM 654 ש"ח 1 Westren Digital 200GB SATA II JS 8MB 7200RPM 610 ש"ח 1 GigaByte nVidia GeForce 7800 GTX 256MB GV-NX78X256V-B 3,274 ש"ח 1 NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Silver Bulk 315 ש"ח 1 ANTEC Super …

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by ronen874,

קניתי מחשב למשחקים בדיוק לפי המפרט רק לא הבנתי למה אתם מציאים לקנות כרטיס זכרון אחד של 8 גיגה ולא 2 של 4 2 לא יותר חזקים ביחד מאחד של 8? תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 - 3500 , לא יותר מזה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) הארד דיסק לא חייב, עם זאת, אני מעוניין לרכוש כונן ssd 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספ…

18. היי חברים צריך נייד קל משקל עד 12.5 אינטש אפילו 11.6 טוב. צמוד ברמה יום יומית. שימושים אינטרנט, אופיס, מוזיקה. נגמר התקציב אז עד 1000 שח עדיף פחות. חשבתי על סדרת think pad x2xx. מינמום 8 גיגה, i5, ssd . יש איזה דגם מומלץ ? יש מחשב מחברה אחרת מומלץ ? תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 קירור: SUNBEAM TUNIQ TOWER 120 זיכרון: CORSAIR XMS2 2GB לוח אם: ASUS P5N32-E SLI (nForce 680i SLI) כ. מסך: XFX PVT88GYDD4 GeForce 8800GTS (G92) 512MB הארד דיסק: WD 320GB-16MB AAKS מארז: COOLERMASTER (CM-690) 690 ספק: Thermaltake Toughpower QFan 500W המעבד, הזיכרון והכרטיס מסך מגיעים מ- newegg.com וכל השאר מזיגזאג מה אתם אומרים ? שווה לשפר או להחליף משהו ?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by yaki cohen,

מחשב לפטופ גימינג מומלץ ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. המטרה שלי מהמשב שהוא יהיה כמה שיותר מהיר מכל הבחינות, המחשב לא למשחקים, אלא לעבודה שותפת, עם הרבה תוכנות ואינטרנט וחשוב לי שהוא יעבוד מהר גם בעומס כבד של תוכנות ודפדפנים, שלא יתקע לי הדפדפנים גם בעומס כבד. אז הכי חשוב לי מהירות, כרטיס מסך אפשר עד 300 שקל אם בכלל צריך, אפשר גם 200 מעבד אני רוצה I5 2500 או I5 2500K לוח אם: GIGABYTE GA -Z68X-UD4-B3 מחפש מארז טוב ומתאים עם אוירור טוב וספק כוח גדול שיתן מספיק כוח גם בזמני מאמץ גדול של המערכת. זיכרון 4 גיג'ה או 8 לא החלטי כוננים: 1 טרה בכרטיס טוב ואיכותי של חברה טובה (RPM מהיר) וכונן CD טוב, עם DVD וצורב וכל מה שצריך. דרך אגב - צריך גם כרטיס קול וכרטיס רשת? מודם? צריך קרור למעבד? אשמח לקבל מפרט מלא הכי טוב ומתקד…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by zvielmen,

זכיתי לקנות את ה AH530-12 והופתעתי לגלות כמה דברים... 1. אין מקש או בעכבר איך לגלול בדף אינטרנט או וורד 2. המחשב מגיע עם 2GB ובלי להפעיל כלום הרם מלא ב1GB ולא התקנתי כלום... מה לעשות ואת מה אפשר למחוק/לעצור... מי שיכול לעזור תודה!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by tidan31,

שלום! ברשותי לנובו y-70 יש לי פס דק של זליגת אור בצד ימין של המסך האם זה מצב נורמלי?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by omera,

אהלן, מחפש מחשב נייד לתכנות (פייתון + IDE) ועבודה עם נתונים. התקציב הוא המינימלי שאפשר ביחס לדרישות (כלומר, אם המחשב הזול ביותר שמתאים עולה 3,000, אז 3,000, ואם 6,000 אז 6,000. דרישות: 13" עד 15.6". לא מחשב מאסיבי וכבד. לפחות 16GB זכרון. רצוי 32GB. מעבד מהדור האחרון. פתוח ל AMD. תמיכה מלאה בלינוקס. מסך סביר לכל הפחות. חיי סוללה סבירים. יציאת HDMI איכות הרכבה סבירה, אמינות גבוהה. המחשב ישמש אותי כ4-5 שנים לפחות. לא צריך: מחשב "סקסי" מסך 4K או מגע, מסך מתהפך וכל זה. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום חברים, ובכן לאחר כשימוש של כ 8 שנים במחשב הנוכחי החלטתי שזהו נמאס לי לחכות לעלייה של דפדפן כ 15-30 שניות... אני מכוון לתקציב של 5.5K ומחשב שישרת אותנו ל 5 שנים הקרובות לפחות... כמובן בלי ירידה בביצועים. המחשב צריך לתמוך במשחקים הבן הגדול שלי בן 9 והוא כבר נכנס לעניין GTA , CALL OF DUTY וכו... אני מניח שהדרישות שלו מהמשחקים רק יעלו עם הזמן... אין ספק שארצה כונן SSD שיקצר את הזמן משמעותית... כמו כן אשמח לקבל את המלצתכם למקום בו אוכל לבצע את ההזמנה (רק לא KSP או אייבורי.. קצת קראתי באתר והבנתי שהם לא מומלצים בעליל... קצת עצוב אני זוכר את החנות הראשונה של KSP בחיפה... אח איזה מקום זה היה ממש עלייה לרגל...) זהו ... תודה רבה מראש לכל העוזרים וני מניח שזה יעזור למשתמ…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.