עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by d0r,

לא ממש משנה לי מבוסס AMD או Intel, אבל אני מאמין שיש עדיפות ל Intel. זיכרון - רק 256MB, מעבד 2.4, ולוח אם 800 . הארד-דיסק, 7200, לפחות 40 גיגה. כרטיס מסך לא כל כך חשוב. תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Alexku,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל עד הסוף במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 לכל היותר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?סרטים , הורדות, אינטרנט. מעט משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?המפרט צריך לכלול גם מסך * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?משחקים "קלים" * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך,…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. היי, אני מחפשת מחשב נייד לעבודה. לאור העובדה שהוא מיועד לפיתוח, אני צריכה שיהיה מחשב בעל חומרה חזקה יחסית. בעל הנתונים הבאים: מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) פיתוח (WEBSITES) · גודל המסך? אם ניתן לחבר אותו ל-2 מסכים ולפתח בעזרתם - אז אפשר 13" אחרת, מפתחים עליו - 15.6" · משקל רצוי? לא קריטי · האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מומלץ - 3 שעות (מספיק לזמן של ישיבה + עבודה עליו לפני ואחרי) · האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) VGA - חובה DVI - עדיף (HDMI - יתרון) · בלוטות'? לא קריטי · גודל מינימלי של כונן קשיח…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. * מטרות המחשב? משחקים כבדים, בתקווה שיוכל להריץ כל משחק על ההגדרות הגבוהות ביותר ב-FPS מעולה בלפחות 3 שנים הקרובות. המחשב יהיה המחשב הראשי והיחיד שלי כך שמשמש גם ללימודים לסטודנט ועבודות מסביב. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא פחות מ-17 אינץ', אני לא יודע מה ההבדל בין מסך מבריק למאט, אשמח להסבר. * רזולוציית המסך? לא מבין בזה הרבה אבל כמה שיותר, יותר טוב. כל מה שישפר לי את הביצועים והגרפיקה במשחקים הרי הוא מבורך. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? חובה numpad במחשב. * משקל רצוי? לא משנה כל כך, ברור לי שאני לא עומד לקבל פה מחשב קל ונוח לנשיאה עם הדרישות שלי... אני כרגע עם מחשב גיימינג נייד מיושן יחסית שהמחשב הנ"ל אמור להחליף (Asus G73). הוא שוקל 4 ומשהו קילו ואני מ…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Gogo80,

יש לי אפשרות להשיג מחשב נייד מסוג HP compaq PRESARIO 2102EU הכולל: מעבד אינטל סלרון 2.66 192 זכרון רם רישיון ווינדוס XP חדש. סוללה וכל שאר הירקות.. כל זה ב-2670 ש"ח...! אתם אומרים שזה משתלם? לפי מה שהבנתי זה מחשב דיי ישן ואין השוואות מחיר באינטרנט... אשמח לחוות דעתכם! (אגב זה בהסדמנות קנייה מאדם פרטי ככה שאני לא יכול לשנות את המפרט).

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Peri228,

אני צריך שתרכיבו לי , ברשותכם ( ) מפרט למשחקים בתקציב של 4000 ש"ח . המחשב לא בשבילי , אלא בשביל חבר שלי :0~ אין לי העדפה ל AMD או Intel , אבל אני מאמין שתעדיפו לקחת AMD מאחר ובתקציב הזה AMD יהיה הרבה יותר טוב והמחיר ישחק חלוץ מרכזי .. כל מה שאני צריך זה מחשב , בלי שום ציוד היקפי , וגם בלי Floopy או CD-Rom . כל מה שצריך זה - מעבד , לוח אם , זכרונות , כרטיס מסך , מארז , ספק . תודה רבה [= עריכה - המחשב גם לא מיועד לעבור שום OC ...

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by eyal00,

שלום, רציתי לדעת מה בערך השווי של המחשב הנייח שלי. זה המפרט: INTEL I5 2500K 3.30GHZ 1155 קירור NOCTUA DH14 ASUS P8Z68-V 1155 4X4G KINGSTONE 1333MHZ DDR3 POWERCOLOR HD5850 1024MB COOLERMASTER HAF932 SEASONIC 620W BRONZE M12 MODULAR SEAGATE 1TB 7200RPM במארז עצמו הוספתי פאנל USB 3 עם קורא כרטיסי זכרון,וצג ל5 מאווררים עם חיישינים ושליטה בצג

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by mywikipedia,

אהלן לפורום מחשבים. אני מחפש מחשב נייד ושומע הרבה שטויות ממוכרים ברשתות הגדולות. התחושה שהם מבינים במחשבים אבל תלויים עם חבל במכירות ואין להם זמן לעזור למצוא מה שאני מחפש. בסוף תמיד יוצאים מהם עם המלצה עקומה על משהו שבכלל לא רוצים. מקווה שתוכלו לעזור. יש שלושה עניינים שאני צריך אתכם לפני שאני יכול לקנות מחשב. דבר ראשון גודל. אני צריך מחשב שיהיה כמה שיותר קטן, אבל שיהיה עמיד (לטיולים מחוץ לבית, מאוד חשוב) ושיוכל לערוך סרטים בתוכנות פשוטות כמו מובי מייקר. אפשרי גם לעשות לו שדרוג אחרי הקניה. אני אומר את זה כי מהמוכרים בBUG וKSP הבנתי שיש סתירה חד משמעית בין גודל המחשב לבין היכולת שלו לעבד נתונים. זה כנראה נכון, אבל מהם הבנתי שפשוט אין דבר כזה מחשב קטן שיכול לערוך סרטים. ז…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 שקלים עם מסך או בלי (2 מפרטים) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב פאר קריי-4, ארק, סקיירים, BF4, COD וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P - אם התקציב מאפשר מסך איכותי עם פאנל מוצלח (ה-IPS של דל רלוונטים?) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות עד כמה שניתן 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מעבר למחשב+מארז +מסך אין צורך בשום רכיב נוסף 5.…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. מעבד Q9450 לוח GA-X48-DS4 קשיח SG500 כרטיס מסך CF HD4870 מארז Antec P182 צורב DVD LG ויסטה אולטימייט 64 ביט זיכרון מאשקין רד ליין 4ג'יגה ספק Corsair 650W מה אומרים? משחקים בעיקר לא משו מיוחד

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by noam_tz,

אהלן, אני צריך מחשב עבור משחקים כבדים, אינטרנט, מולטימדיה ותיכנות. FIREWIRE חובה. בגלל שיקולי מיקום, המסך ימוקם כ-2 מטר מהמשתמש ולכן אני כנראה אשתמש בטלויזית 32" 32LC41 של LG בתור מסך (לא בתקציב). המחשב ימוקם בסלון ולכן עליו להיות שקט מאד וסולידי (בלי חלונות שקופים לדוגמא). כמו כן אני צריך עכבר + מקלדת אלחוטיים איכותיים. לא צריך רמקולים תודה על העזרה...

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פיתוח תוכנה (VS) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - overwatch למשל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2 מסכים מחוברים, אחד 2K, השני FHD 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Xane,

שיהיה מפנדס. כולל מסך, אבל בלי ציוד היקפי (עכבר, מקלדת, רמקולים) רק החומרה עצמה, וציוד היקפי נראה כבר אחר כך. שיהיה מסך 19" CRT. תודה

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום ותודה לכל מי שנכנס מטרות המחשב : עבודות משרדיות כגון אינטרנט ואופיס, משחקים קלים ואשמח גם לכבדים, צפייה בסרטים (בד"כ מוריד HD או HDTV ידוע לי שגודל המסך לא הכי אידיאלי בשביל זה אבל עדיין), עריכה גרפית - אם פוטושופ וכל מיני עריכת תמונות נחשב אז כן. * גודל המסך : גודל 15 ומשהו (הבנתי שיש 15.4 ו-15.6 לא משנה לי איזה מהם). * משקל רצוי : לא ממש משנה לי אבל שיהיה בתחום הסביר והנורמלי, לא חשוב לי שיהיה ממש קל אבל שלא יהיה כבד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך : כן ולא, לרוב אני אהיה ליד שקע חשמלי ואם לא אז אני אצטרך אותו לאיזה שעתיים-שלוש-ארבע ללא טעינה (אלא אם כן אפשר להטעין ברכב ?) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות : כן DVI, HDMI. * בלוטות : בוודאי שכן. * גודל מינימלי של כו…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום לפורום הנכבד, ברשותי לפטופ של טושיבה מהדגם הנ"ל, לאחרונה המחשב הפסיק לזהות רשתות אלחוטיות בכלל, אף שסוויטץ' הwifi דולק. לאחר הגדרות חוזרות של הרשת הביתית באופן ידני לא הועילו ובדיקה בחיבור קווי שהייתה חיובית החלטתי לפתוח את הלפטופ ולבדוק מה המצב בפנים, גם לא יזיק לעבור עליו עם ספריי מגעים אחרי כמעט 3 שנים בשימוש כבד. אבל מסתבר שזה ממש לא סיפור פשוט למשתמש הביתי. הברגתי החוצה כל מה שמצאתי בתחתית המארז, אני לא רואה עוד אפילו בורג אחד שניתן להעיף כרגע, 2 חלקי המארז נפתחים בהיקף אבל עדיין יש התנגדות במרכז, במבט פנימה מהצד אני רואה שישנן כנראה עוד 2 תושבות לברגים במרכז אבל אני לא מוצא דרך להגיע אליהן מהתחתית ובאיזור המקלדת אין גישה כלשהיא שניתן לזהות, לפחות מבלי להסיר…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. זקוק למפרט מחשב, השימושים שלי הם בעיקר גלישה באינטרנט, הורדות סרטים באיכות גבוהה וצפייה בהם (720p , 1080p). אין צורך במסך עדיפות למפרט של אינטל למרות שאין לי בעיה עם AMD פשוט חוסר נסיון.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. לקחתי מפרט בנוי מראש מאייבורי, "שידרגתי" חלקים בראש, בחנתי, חקרתי וסקרתי. האם המפרט הנ"ל טוב, או שיש צורך להחליף בו רכיבים שלא מומלצים? מארז Thermaltake VL80001W2Z V3 ספק כח Enermax 450W מעבד Intel Core i5 2400 3.1GHz לוח אם Asus P8H67-ML X דיסק קשיח Western Digital 1TB 7200rpm 32MB זכרון פנימי Kingston 4GB DDR3 1333MHz כונן אופטי LG SATA DVD x22 כרטיס מסך POV Nvidia Geforce 520GT 1024MB מחיר המפרט הכולל הוא בסביבות ה2700 ש"ח, אבל גמישות עד ל3000 במידה ועדיף חלקים יקרים יותר... המפרט מיועד למשחקים בינוניים כמו סימולטורי טיסה ולסרטי HD, ללא תוכנות כבדות.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. המטרה: מחשב משחקים שירוץ בסבבה ביותר (ושיידע לעשות קצת תלת מימד+אפטר בעיתות צורך) תקציב : 7+טיפה בלי "מסביבים", יש בבית שני מסכים, מקלדת/עכבר וכו'.. כלומר נטו "ברזלים" רצוי שיהיה שקט ככל שאפשר (וצריך גם ווייפיי חזק). אחרי הרבה מאוד קדימה ואחורה הגעתי לשני המפרטים הבאים: http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=22237 http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=22233 ההבדל ביניהם הוא בבורד, מצד אחד התקציב עומד על כ-7 עם טיפה חריגה, אז אני מנסה לצמצם, מצד שני קראתי ביקורת לא מוצלחת כ"כ על הMSI שטוענת שהוא לא מוצלח למשחקים, מצד שני אני חושב שעם המעבד והכרטיס מסך והזכרון לא אמורה להיות בעיה בכלל, מצד שלישי אם יש איתו בעיה במשחקים א…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אהלן, אני שואף לרכוש נייח חדש לגיימינג בחודש הבא - בסכום של סביב ה11K כולל מסך. תודה מראש, והלוואי שפה מישהו יצליח לסדר לי את הראש עם המפרט כי אני כבר מעל חודש לא מצליח להחליט..

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. היי ! אני מבקש שתעזרו לי (הרבה זמן לא הייתי פה ואני לא כ"כ בעניינים) אני צריך מחשב לבית לכל המשפחה שיהיה בתקציב של 3800 ש"ח (ללא מסך)בערך ומטרתו היא: אינטרנט, אופיס, משחקים (אנחנו לא כאלו גיימרים) בקיצור הכל. הכי חשוב לי מחשב מהיר שלא נתקע ומסוגל להריץ ללא קושי והרבה. שיהיה בו: שילוש טוב, קשיח מכובד, כרטיס מסך, מארז נחמד. בכל מקרה את הכרטיס מסך אני כנראה אזמין מחו"ל כי פשוט יותר זול אבל תציינו בכל מקרה כרטיס מסך במפרט. חוץ מזה רציתי לשאול האם אני חייב גם מאוורר למעבד ואם כן אז איזה (בבקשה לכלול אותו במפרט) ולשאלת השאלות: אני כנראה אקנה באינטרנט ואני לא מעודכן כ"כ ממי ומאיפה הכי מומלץ ושווה (נא להיות אוביקטיבים בבקשה) כמו כן אל מי לא להתקרב בתודה מראש לעוזרים ;D

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. היי! הנה המפרט, אני צריך לדעת אם כל החלקים מסתדרים ביחד ואין איזשהו צוואר בקבוק קריטי במפרט. זה בעיקרון מפרט שראיתי פה מלפני כמה ימים ושיניתי כמה דברים. [table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] 918₪ [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] 129₪ [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-B75-D3V[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] 4…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. הדגמים הם: LG * - R380מסדרת WideBOOK והמפרט: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HCR380P27 * דגם T380 מסדרת LG Marathon כ http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HCT380RB1 HP * probook 4310s והמפרט: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TXVC345 אני מאוד מתלבטת. סה"כ קראתי את הסקירה באתר זה לגבי המחשב של HP ועושה רושם שמדובר במחשב טוב. יחד עם זאת, הבנתי שהביצועים שלו לא חזקים מספיק ביחד למחיר (האמנם?). חשוב לי מאוד זמן סוללה ארוך. ל-HP יש רק 4 שעות בעוד של-LG יש בערך 9. מצד שני - היה לי ניסיון ממש מר עם מוצרי LG בעבר. אך כמו שאני רואה את זה בארץ קשה מאוד למצוא מחשב בגודל 13" במחיר סביר (4000 ש"ח). עיקר השימושים שלי במחשב הם ללימודים: סיכומים, הרצאות ושי…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. מעבד intel dual 2 core e6320 לוח intel dg965ryck (קיים בכלל? זה מה שהמליצו לי) / asus psb-4m זיכרון ddr2 1GB X2 כ. מסך VGA GW GF 7300GS הארד דיסק seagate 200GB מארז pro-s black

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. צריך להיות שם רמקולים איכותיים מקלדת ועכבר ורצוי גיפורס 6 גיטי מערכת פנטיום

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים