ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
שלום הגעתי למסקנה אחרונה בקשר לחלקים.. אז ככה.. מארז: THERMALTAKE ARMOR JUNIOR BLACK + WINDOW ATX + BTX מזה הBTX הזה? ומה ההבדל בינו לבין הATX? בגלל שאין לו את ה APPLO אני לוקח אותו.. מעבד: E6750 זכרונות: GEIL 2GB 1GBX2 DDR2 800MHZ CL5 PC6400 כולל גוף קירור (KIT) סוג אריזה (הם נחשבים לחברה טובה)? תכנני תקלחת כאמור את ה PQI אבל האו גם איתם לא מתעסק.. אבל המחיר אותו מחיר כמעט..) הכול ב2850 ש"ח כולל הרכבה וכמובן אחריות? ויש לי 8800GTS 320 GIGA. HD 200 גיגה סמסונג.. הבחירה טובה? מה יש להוסיף להחסיר.. תודה למי שמגיב.. אתם עוזרים לי..
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Core i5 650 3.2Ghz 4MB Cache Tray כמות: 1 - מחיר: ₪861 לוח אם: ASUS P7P55D LE for Socket 1156 כמות: 1 - מחיר: ₪606 מארז: Case Thermaltake SIDE PANEL WITH 23CM FAN BLACK (For Soprano, Armor JR, Tsunami) כמות: 1 - מחיר: ₪81 קירור למארז: Raidmax 80mm Retail כמות: 5 - מחיר: ₪15 ספק כוח: Ippon 450W PFC Bottom assembly, 120mm, 4*Sata, PCI-E, Mesh, Temp control , Black coating כמות: 1 - מחיר: ₪121 זיכרון: Micron Rendition 4GB DDR3 -1333 כמות: 2 - מחיר: ₪106 קשיח למחשב שולחני: Seagate 400GB IDE 8MB כמות: 1 - מחיר: ₪503 כרטיס מסך: Ninja GT440 1GB GDDR3 PCI-E HDMI Retail כמות: 1 - מחיר: ₪299 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Bl…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 וחשוב לי שיהיה מאט * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי? באזור ה1.5+- * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי, בסביבות ה5 שעות לפחות...אתפשר גם על 4 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?לא * כונן אופטי? לא נחוץ * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא נחוץ * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא נחוץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? מאוד אהבתי את סמסונג אבל לא נעולה על זה. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) אחריות ל3 שנים חובה. בסביבות ה3500+…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.computeruniverse.net/ מפה התקציב הוא עד 1200 יורו האתר עצמו הוא בגרמנית אז לכו לצד ימין למאלה ותבחרו ת'סמל של אנגליה וזה יהפוך לאנגלית ותעזרו לי בבקשה לבחור מחשב טוב עד 1200 יורו שיחזיק הרבה זמן המחשב אני קונה מגרמניה ותראו איזה הבדלים במחירים של ישראל לגרמניה http://www2.computeruniverse.net/products/e90127254.asp http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=60&p=21 ורק שפה יש 20 ג'יגה יותר ונגיד שנוסיף למחיר של גרמניה עוד 50 יורו ועדיין אני יוצא ברווח של 450 יורו אם אני קונה בגרמניה אז בבקשה תמליצו לי על מחשב נייד טוב
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המחשב הנ"ל, הדליק אותי הקטע שהוא שוקל פחות מקילו!!! הבעיה היא שהוא נמכר בארץ אך ורק בצבע לבן... ואני מפחד שזה יצהיב עם השנים... מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, בעבר נעזרתי בכם רבות וכולי תקווה שכך גם הפעם, כבר לפני שנה כמעט שאלתי שאלה דומה אבל מאחר והמחשב הנייד היה בשימוש אצל אבא שלי לא בדקתי את הנושא לעומק, בכל מקרה יש לו מחשב (שכרגע נמצא בשימוש יומיומי שלי), נייד של חברת IBM מדגם X-60, בדרך כלל שיש לי נקודת חשמל פנויה אני יושב איתו והכל סבבה, הבעיה היא שהסוללה שלו שאמורה להחזיק 4 שעות מתרוקנת בקצב מזעזע, לדוגמא כאשר עושים בוט למחשב וצריך לשים טביעת אצבע הוא עולה לאחר 2 דקות בערך במצב שהסוללה מוטענת לחלוטין, וכאשר הוא עולה זה יורד מייד בחמישה אחוזים וכך הלאה. אני בספק אם הסוללה מחזיקה יותר משעה. מאחר ואני עשוי לקחת את המחשב לחול בעתיד, ומאחר וגם יש עליו אחריות (נקנה לפני שנה), אני רציתי לשמוע את דעתכם לפני שאלך ליצר…
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לסטודנט סכום בסביבות 2.500 ללא תוכות וללא מע' הפעלה. המחשב מיועד ללימודים בלבד . ( אופיס )
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר דפדוף בפורום לגבי המלצות על חלקים ומפרטים שונים אני עדיין חלוק לגבי חלקים מסוימים ולגבי השימושים הצורך הוא שהמערכת תיתן בצועים מלאים ב3 משחקים startcraft2,gw2 ו wow והרצת סרטים ב FULL HD הנה המפרט : Intel Core i5 4670 Haswell tray 1070 ש"ח scythe mugen 3 215 ש"ח Asus z87-k 670 ש"ח Corsair 2x4GB DDR3 1600Mhz 365 ש"ח Wd red 2TB 560 ש"ח Asus Radeon HD 7850 2GB …
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם,מה דעתכם בנוגע למפרט הבא: מעבד: AMD Athlon 64 3200 Venice Socket 939 BOX לוח אם: Asus A8V Deluxe VIA K8T800 Socket 939 Motherboard או: Asus A8N-SLI Deluxe nForce4 SLI Socket 939 Motherboard או: MSI K8N NEO4 Platinium Soket 939 Motherboard כרטיס זכרון: A-Data (V-DATA) 512 MB DDR 3200 Memory Gainward Geforce FX 5200 /Pro 660D 128Mb DDR(64bit) DVI Video Card כונן דיסקטים:Sony/Citizen/Panasonic/Teac 1.44MB 3,5` FDD צורב DVD: NEC ND-3540AW 16/8/4//48/24/48 Bulk DVD±R/RW דיסק קשיח: Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD מארז: Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BL Front USB 300W או: Chenbro PC61169 White 310W True Power Case המחירים נעים בין 4500 ל 4700 …
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, קיבלתי הצעה שנראית לי טובה מאד. האם כדאי להחליף כרטיס מסך? או אולי מארז? או משהו אחר? האם הלוח מומלץ? תודה מראש לכל התותחים! חגי 1. מערכת מחשב - (1YS) 2. לוח אם Intel DRAGONTAIL PEAK DP35DPM לוח אם התומך Intel® Core2 Quad, Intel® Core2 Duo, Intel® Dual-Core Form Factor Full ATX LGA 775 pin, 1333/1066/800 MHz Bus Intel® P35 Express Chipset, Intel® EM64T, BIT Dual channel memory DDR2/677/800Mhz - 4 sockets/8GB max 3x PCI, 3xPCI Express x1 ,1xPCI Express x16 (12xUSB2 Ports(6B+6F על לוח האם, השימוש מוגבל בהתאם למגבלות המארז 1 PATA(2dev), 6 SATA including 1 eSATA port (3gb/s) Intel Matrix Storage Technology supports RAID 0, 1, 5 and 10. Two IEEE-1394a int…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך מחשב למשחקים... עד מחיר של 4 אלף לא צריך מסך... לא צריך ציוד היקפי ולא צריך צורב שמעתי שיוצאים עוד מעט כרטיסי מסך חדשים שרק הם יפעילו משחקים משהו כזה אז בקיצור אני לא רוצה להשקיע עכשיו הרבהה על כרטיס מסך.. רק שיספיק לי לאיזה חצי שנה ועוד חצי שנה אני יקנה כרטיס מסך יותר טובב... תודה
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו מציע לי לקנות ממנו מחשב של ibm מדגם x61 במחיר של 1000 שקל ויש לי שתי שאלות בנושא 1.הוא אומר שיש במחשב מעבד כפול ליבה 1.6GHZ ומחיפוש מהיר באינטרנט אמור להיות לו מעבד 2.0GHZ (לא יצא לי לראות את המחשב ככה שאני לא יכול לבדוק את זה) מצב שכזה הגיוני או שאני יתחיל לחשוד? 2.זה שווה לקנות את המחשב במחיר הזה כי ראיתי שחדש עולה בסביבות ה6000 בארץ מה שגם קצת מעלה חשדות
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם (; נסעתי לתאילנד וקניתי כמה חלקים למחשב ואני מעוניין למכור את המחשב המפרט מעבד: Intel 4960x extreme לוח האם:extreme asus rampage iv black edition (לא מוכרים בארץ!!) זיכרון למחשב G.Skill Ripjaws-X 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 *4 זה יוצא 32 גיגה כרטיס מסך *2: shappire 290x tri-x מארז : cool master 900d הרד דיסק: 1tb ssd ועוד אחד 1tb 7200rpm מה מחיר של מחשב זה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר את מלוא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן עד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Battlefield 3, Skyrim. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 ועם עדיפות למסך 24" ומעלה (עד 27") -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות! 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד עם יציאה DVI למסך חיצוני . חשוב לי גם כרטיס מסך טוב (שיתאים לתוכנות גראפיקה , עריכת וידאו ומשחקים חדשים) . יש כזה דבר בכלל ? אם כן , איזה דגמים תומכים ביציאה דיגיטלית למסך חיצוני ?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, ברשותי מחשב נייד מדגם HP Envy Touchsmart 15-j000. חלק מהמקשים יצאו מהמקום והתופסנים הקטנים מפלסטיק שמחברים אותם למקלדת נשברו (תמונה מצורפת).[ATTACH=CONFIG]9927[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9928[/ATTACH] האם מישהו יכול לעזור לי למצוא מקום שמוכר מקשים בודדים כדי שאוכל להחליף? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אשמח בבקשה אם תוכלו לעזור לי להכריע בנוגע לאיזה דגם כדאי לרכוש: http://www.ebay.com/itm/HP-Spectre-X360-13-4005DX-Laptop-i7-5500U-8GB-512GB-SSD-13-3-2560x1440-Touch-/281799960872?hash=item419c962928 מחודש. 90 יום אחריות. 512 GB SSD אבל: מסך QHD. אני פוחד שזה יאכל לי את הסוללה ממש מהר ואסבול מבעיות סקיילינג למיניהן. http://www.ebay.com/itm/HP-Spectre-x360-2-in-1-13-3-Touch-Screen-Laptop-Intel-i7-8GB-256GB-SSD-/291562798429?hash=item43e27f3d5d קופסא פתוחה, אבל לא נעשה שימוש במכשיר. מגיע עם אחריות מלאה. 256 SSD. מסך FHD. אבל: יותר יקר ב-500+ ש"ח (כביכול עבור מפרט נמוך יותר). תודה מראש לכולם
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מחפש מפרט למחשב בתקציב של עד 2000₪. המחשב יהיה רב שימושי, גם משחקים (פיפא וכאלה) וגם להקלטות ועריכת סאונד. אין צורך בציוד היקפי. חשוב מארז שקט שלא ירעיש בהקלטות. המחשב יחובר למסך 40״ 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב? משחקים, סרטים, הקלטות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות - אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אם קריטי - אפשר לא לכלול כרטיס קול כי יש. אבל עדיף להוסיף. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כב…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי בניתי את המפרט הזה באתר של TMS לטובת משחקי 2017. ספציפית mass effect 3. מה דעתכם? על איזה הגדרות המשחקים צפויים לרוץ? קטגוריות מוצרים כמות מחיר מעבד Intel Pentium Dual Core G4560 / 1151 Box 1 ₪275 קירור למעבד בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 1 ₪43 לוח אם Gigabyte GA-H110M-S2H for 1151 1 ₪257 מארז Antec NSK-4100 1 ₪169 ספק כוח Seasonic 350Watt, Active PFC, 120mm, 4 SATA - בקניית מחשב ח…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
המטרה שלי מהמשב שהוא יהיה כמה שיותר מהיר מכל הבחינות, המחשב לא למשחקים, אלא לעבודה שותפת, עם הרבה תוכנות ואינטרנט וחשוב לי שהוא יעבוד מהר גם בעומס כבד של תוכנות ודפדפנים, שלא יתקע לי הדפדפנים גם בעומס כבד. אז הכי חשוב לי מהירות, כרטיס מסך אפשר עד 300 שקל אם בכלל צריך, אפשר גם 200 מעבד אני רוצה I5 2500 או I5 2500K לוח אם: GIGABYTE GA -Z68X-UD4-B3 מחפש מארז טוב ומתאים עם אוירור טוב וספק כוח גדול שיתן מספיק כוח גם בזמני מאמץ גדול של המערכת. זיכרון 4 גיג'ה או 8 לא החלטי כוננים: 1 טרה בכרטיס טוב ואיכותי של חברה טובה (RPM מהיר) וכונן CD טוב, עם DVD וצורב וכל מה שצריך. דרך אגב - צריך גם כרטיס קול וכרטיס רשת? מודם? צריך קרור למעבד? אשמח לקבל מפרט מלא הכי טוב ומתקד…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4,500 ש"ח (נא לקרוא את הסעיף הבא) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? בגדול אני לא יודע מה טווח המחירים של מחשבי גיימרים כיום, עבר הרבה זמן מאז שקניתי מחשב ולכן הסכום הנ"ל לא משקף יותר מדי, אני רוצה מחשב אופטימלי לדרישות שאני אבקש בכמה שפחות כסף... רוצה לחסוך כמה שאפשר... אז לא להשתגע עם המחיר במידה ולא באמת צריך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח (נא לקרוא את הסעיף הקודם) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים ואפשרות לצפייה חלקה בסרטים עד 1080p א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה) מחשב נטו למשחקים, גלישה באינטרנט,…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראו כותרת מתעניינת בו למטרת לימודים (מדמ"ח), נראה מתאים מבחינת המפרט והמחיר. החסרון היחידי בעיניי הוא שכולם אומרים שהשירות של אסוס גרוע - אבל לא שמעתי את זה מאף אדם שבבעלותו מחשב שלהם. אשמח לחוות דעת של אנשים שברשותם אסוס. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות מחשב בניו יורק בקרוב. אני מעוניין להוציא כ-1000$, אם כי אני לא לחוץ על המחיר. הייתי רוצה להשתמש בו לתוכנות חישוביות כמו Matlab,Mathematica וכו'. לכן נחוצות לי יכולות חישוב גבוהות וזיכרון RAM יחסית גבוה (לפחות 4GB). חוץ מזה אני לא רוצה שיהיה כבד מדיי, לכל היותר 2 ק"ג בערך. אשמח להמלצות, אסף
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעבד צריך להיות חזק ( מריץ עליו תוכניות כבדות מאוד ) לוח אם זכרונות לא צריך כרטיס מסך כלל, אסתפק בלוח אם צורב DVD והארד דיסק 160 גיגה מינימום מארז הכי פשוט שיש המחשב צריך להיות חזק מאוד בכוח חישוב כיוון שאני מתכנת ומריץ עליו דברים כבדים מאוד מבחינת עומס על CPU התקציב עד 3000
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש להחליף את המחשב הנייד שלי שהוא כבר בן 4 למחשב נייח שיחזיק עוד 4 שנים. השימוש שלי הוא בעיקר יישומים משרדיים למיניהם, אינטרנט, סרטים ב-HD ועריכת תמונות. אני כרגע עובד עם Adobe Lightroom 2.6 שעובד לי באיטיות מחרידה ואני מתכוון לשדרג לגרסה 3.0. למי שלא מכיר זו תוכנה לעריכת תמונות בדו מימד, בלי תלת מימד בכלל. אם זה חשוב אז הנייד שלי הוא core 2 duo 1.5ghz עם 1G RAM, HDD120gb 5400 וכרטיס מסך מובנה. המחשב יעבוד עם מסך DELL U2311H. 1. תקציב כ-2400 ש"ח, ניתן לחרוג אם הכרחי אך דגש לתמורה למחיר. 2. השימושים שלי לפי סדר חשיבות יהיו עריכת תמונות ב-Lightroom (בלי תלת מימד), עבודה משרדית וצפייה בסרטי HD. לא למשחקים בכלל. 3. אין צורך בציוד היקפי, אך אם אפשר להמליץ על …
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-