ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
בגלל ש KSP ממול הבית שלי אז החלטתי לקנות משם. מחשב + צורב + מקלדת ועכבר. מחשב שמיועד להכל...תקציב קשה, אני יודע. תודה מראש !!!!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שוקל לרכוש מחשב חדש , ואת הישן להעביר לבנים שלי. תקציב - כפי שציינתי - כ8000 ש"ח - לא יותר , אבל אשמח אפילו להגיע ל 7000 ש"ח. יש לי 2 מסכים , אחד משמש לגלישה - כלומר ישנם כמה חלונות פתוחים במקביל. השני הינו מדגם M27Q 27 170HZ , שהוא העיקרי שלי ואיתו אני משחק. ברשותי 2 כונני SSD בנפח של 1TB , שאחד מהם אני מתכוון להעביר למחשב החדש. אז מכאן שאני רוצה שיהיה לי עוד 1TB מדור 4. חשוב להדגיש כי אין לי שום בעיה לרכוש את החלקים הבאים (אלו בלבד!) מחו"ל - אמאזון / ניואייג' (חסיד יותר של אמאזון): SSD / RAM . כרטיס מסך - אני מעדיף מהארץ - ואם אפשר אפילו באילת. אז אשמח לחנות שגם נמצאת באילת. למה ? כי רק את שלושת הח…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין במפרט ב4500 שקל בלי עזרים נלווים זאת אומרת רק המחשב בלי מסך מקלדת עכבר וכל הדברים האלה... הציעו לי מפרט כזה תגידו לי מה אתם אומרים עליו AMD Athlon 64X2 3800+ AM2 מעבד MSI K9N Neo-F nForce 550 AM2 לוח אם G.Skill DDR2 667mhz 1024MB 5-5-5-15(2*512) זכרונות Topower 450w ספק כוח Seagate 80GB SATA 2 או דומיו... דיסק קשיח NEC ND-4550 black צורב דיוידי Connect3D Radeon X1800GTO+Accelero X2 כרטיס מסך +קרור לכרטיס מארז Sunbeam samurai BLACK …
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
היי חבר'ה, אבא שלי מחפש מחשב חדש לאחר שהישן הפסיק לעבוד. הוא מצלם הרבה ועורך את התמונות בפוטושופ, כך שזה הכי חשוב מבחינתו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-500 במידה ויהיה שיפור משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, עריכה גרפית, פוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) פוטושופ (כבד) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשו…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם לא צריך, אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטי HD וגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שהולכים לצאת למחשב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב. זה המחשב שלי ואני מעוניין לשדרג מספר דברים ורציתי לדעת מה אתם אומרים על המחשב ומה לשפר קודם. מעבד I7 -860 לוח אם- INTEL DQ57TM SOCKET 1156 זיכרון - 12 גיגה 3 סטיקים של 4 גיגה 1333 מגה הרץ של קינגסטון כרטיס מסך של NVIDIA GEFORCE GT220 שתי כוננים קשיחים של W.D אחד קצת ישן של 320 גיגה שנקנה לפני חמש שנים בערך והראשי שעליו מותקן גם הווינדוס 500 גיגה צורב DVD סמסונג. ספק של זלמן, לא זוכר את הדגם אבל הוא 500 וואט. מארז של digital stylist pc אשמח לשמוע גם תגובות על המחשב בכללי וגם מה רצוי לשפר. אני מעוניין לקנות כעת כונן SSD כאופציה ראשונה.
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לשמוע חוות דעתכם על מפרט שהרכבתי והצעות לשינויים שיגדילות עלות/תועלת: . מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) photoshop, capture NX, lightroom, SolidWorks, 3d Maz השימוש הוא תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920/1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעבד צריך להיות חזק ( מריץ עליו תוכניות כבדות מאוד ) לוח אם זכרונות לא צריך כרטיס מסך כלל, אסתפק בלוח אם צורב DVD והארד דיסק 160 גיגה מינימום מארז הכי פשוט שיש המחשב צריך להיות חזק מאוד בכוח חישוב כיוון שאני מתכנת ומריץ עליו דברים כבדים מאוד מבחינת עומס על CPU התקציב עד 3000
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה מהם יהיה יותר מהיר בביצועים במשחקים, בסרטים ותחת עומס מטלות? ואיזו חברה עדיפה מבחינת האיכות, האמינות, והארגונומיה? לדל יש כרטיס מסך Nvidia GeForce GT 435M 2GB מעבד i7-740QM 1.73GHz ו-6GB 1333MHz זיכרון ל-HP יש כרטיס מסך ATI 5650 1GB מעבד i7-720QM 1.60GHz ו-8GB DDR3 זיכרון אם מישהו יוכל להגיב ולעזור לי להחליט אני מאוד אשמח ואודה לו!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מעבד intel dual 2 core e6320 לוח intel dg965ryck (קיים בכלל? זה מה שהמליצו לי) / asus psb-4m זיכרון ddr2 1GB X2 כ. מסך VGA GW GF 7300GS הארד דיסק seagate 200GB מארז pro-s black
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תודה מראש הדרישות הם לסרטים גלישה באינטרנט ומעט משחקים(לא צריך כרטיס מסך וציוד היקפי) המטרה כמובן שהמחיר יהיה כמה שיותר קרוב ל2000 אז בלי סתם דברים מיותרים תודה למי שיכול אפשר גם שני סוגים אחד מבוסס אינטל ואחד amd דרישות:הארד דיסק 160 גיגה ,זיכרון 1 g למי שיכול להמליץ על מסך 19 אינץ מסך רחב חח בצבע שחור לא יקר אז גם תודה ומחירים ושם החנות יעזרו גם
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם * גודל המסך - 15' או 17' במידה והתקציב מאפשר * משקל רצוי - שיהיה קל לנשיאה יחסית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - נדרש זמן סוללה ארוך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - אין צורך ביציאות מיוחדות * בלוטות - במידה והתקציב יאפשר - כן. * גודל מינימלי של כונן קשיח - 250 מינימום , אם התקציב מאפשר יותר - חשוב. * צורב DVD - יש צורך בצורב DVD * האם נדרשת אחריות בינלאומית - חשוב שתהיה אחריות שניתן לסמוך עליה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא. מה שבעיקר חשוב שהמחשב יהיה מהיר ואמין , הולך לשמש לגלישה באינטרנט , צפיה בסרטים וOFFICE , עדיפות למחשב מוכר וטוב. תקציב : 3000 ש"ח
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, האם הבאג שמצאו במעבדי אינטל יתוקן במעבדים שמיוצרים מעכשיו ? האם לחכות בקניית מחשב למעבד חדש מתוקן ? או שיהיה רק תיקון בתוכנה ? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 - 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר אינטרנט, תכני HD, עריכת תמונות ב Lightroom, מעט עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צור…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים(בבאלס,פרוט נינג'ה וכדומה), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 15.6, רצוי מסך מט אך לא חובה. * רזולוציית המסך? אין לי מושג בעניין, משהו רגיל, כמובן שייתמוך ב FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי- 2-2.5 קילו מקסימום עם שאיפה ל 2 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות עבודה בסוללה נראה לי סביר למחשב מסוג זה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חובה HDMI, רשת, USB,Bluetooth אם אפשר גם ESATA. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? שאיפה ל ssd אם נכנס במסגרת התקציב ותלוי גם בנפח (רוצה כ 500 ג'יגה זיכ…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מתענין ברכישת מחשב נייד חדש בתקציב של עד 2800 ש"ח כאשר מתאפשרת חריגה של עד 500 ש"ח (כמובן שאפשר להתגמש לכיוון ה-700 ש"ח אם יש צורך). אשתדל לפרט על תכונות המחשב עד כמה שאפשר באמצעות ההודעה הראשית בפורום זה בנושא המלצות לניידים אך אם יש צורך בפרטים נוספים אני אעדכן את ההודעה הראשונה. * מטרות המחשב - עבודה משרדית,גלישה,צפיה בסרטים (לכן יש צורך במסך כמה שיותר איכותי,דגש מרכזי מבחינתי). * משקל רצוי - לא עקרוני אך רצוי שלא ישקול מעל 2.5 -3 קילוגרם. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - כן,רצוי מעל 4 שעות עבודה(לפחות לפי הגדרת יצרן) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - לא משוה מיוחד. * בלוטות - לא חובה,במקרה הגרוע אקנה משדר/מקלט חיצוני קטן. * גודל מינימלי של כונן קשיח - מעל 1…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אשמח לקבל מפרט למחשב לצרכי גיימינג בעיקר (לאחי הקטן שלמען האמת לא משחק במשחקים מאוד כבדים, אבל בכל זאת :)) 1. מה התקציב המקסימאלי?3000-3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך אבל איפה ששווה להשקיע - תשקיעו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, צפייה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CoD החדשים (כסטנדרט עליון) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד אלף ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות (הרצת מכונות וירטואליות, אמולטורים וכו'.). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אין מטרה ספציפית עבור שתי הסעיפים האלה, חשוב לי ה Future proofness של המחשב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שוב, מדובר במחשב משרדי בלבד! האם הקונפיגורציה הזו אמינה? מעבד: AMD 1.4GHz לוח Elite משולב זכרון חזק 256MB DDR כונן 1.44 דיסק קשיח ענק 40GB כ.מסך (64MB (Shared מקלדת קואנטום מארז מידי מהמם ?+ USB בחזית עכבר עם גלגלת כ.קול 128BIT (משולב) CDX52 מהיר כרטיס רשת מתאים ל ADSL (אופציה ל ADSL) (משולב) מודם 56K מתקדם (משולב) תודה!!!
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב אני צריך מפרט למשחקים ב-5000 ש"ח+ מסך. לא אכפת לי שזה יהיה AMD או אינטל, העיקר שיתאים למשחקים. אני צריך את החלקים הבאים: מעבד לוח אם זיכרון כרטיס מסך הארד דיסק 80GB כונן CD-ROM(אני לא רוצה DVD-ROM ולא צורב) פלופי מארז רמקולים מקלדת עכבר מסך 17 אינץ' שטוח בתודה מראש!
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 קירור: SUNBEAM TUNIQ TOWER 120 זיכרון: CORSAIR XMS2 2GB לוח אם: ASUS P5N32-E SLI (nForce 680i SLI) כ. מסך: XFX PVT88GYDD4 GeForce 8800GTS (G92) 512MB הארד דיסק: WD 320GB-16MB AAKS מארז: COOLERMASTER (CM-690) 690 ספק: Thermaltake Toughpower QFan 500W המעבד, הזיכרון והכרטיס מסך מגיעים מ- newegg.com וכל השאר מזיגזאג מה אתם אומרים ? שווה לשפר או להחליף משהו ?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רצתי לקבל את דעתכם לגבי מפרט שהרכיבו עבורי: 1 Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Box 45nm 825 ש"ח 1 Gigabyte GA-EP45-DS3 Intel® P45 Express Chipset LGA 775 620 ש"ח 1 Geil 4GB Kit DDR2 6400 800Mhz CL 5-5-5-15 390 ש"ח 1 Gainward ATI Radeon 4850 512Mb DDR3 PCIe 849 ש"ח 1 Western Digital 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AAKS 293 ש"ח 1 Antec P182B Advanced Super Mid Tower No PSU 785 ש"ח 1 Arctic-Cooling Accelero S1 125 ש"ח 1 Arctic Cooling Arctic Fan 12L Case Fan 40 ש"ח 1 Seasonic S12II-430 Active PFC 430W 390 ש"ח 1 Arctic Cooling Freezer 7 Pro 105 ש"ח 1 הרכבת מחשב במעבדה …
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב נייד לקנייה באילת, בסביבות 5000-5500 שקל 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מעדיף שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה: עריכה גראפית בתוכנות של אדובי וגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).adobe premier and after effects ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקי aaa כמו דום וכל החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).108…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-