עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ahkcht98,

שלום אני הולך ליקנות מחשב חדש ( הוא מיועד לגיימינג ולעריכת וידאו ) זה המפרט שחשבתי עליו רק רציתי לדעת אם הוא טוב מעבד : [h=1]Intel Core i7-4820K [/h]http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11657 מאוורר למעבד : [h=1]CoolerMaster Eisberg 120L[/h]http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12108 כרטיס מסך : [TABLE=width: 754] [TR] [TD=colspan: 2, align: right][h=1]Zotac Nvidia GeForce GTX760 2GB GDDR5[/h]http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11763 לוח אם : [h=1]MSI Z87-GD65 GAMING[/h]http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10957 זכרון : [h=1]G.Skill 16GB DDR3 1600MHz F3-1600C9Q-16GAB[/h]http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10293 הארד דיסק : [h=1]Seagate SSHD 2TB ST2000DX001[/h]htt…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4K כולל מע"מ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך איפה שאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג מהתקציב. ניתן להציע רכיבים נוספים בנפרד 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מקצועי ומשמש לגרפיקה קלה עד בינונית. שיא כוח המחשוב מיועד לתלת מימד במאיה לצורך הדמיות ארכיטקטוניות שיכולות להגיע לספירת פולי לא נמוכה אך האנימציה בסיסית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב אינו מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) …

3. תקציב - 3000-4000 ש"ח (לא להגזים, ראו הערות נוספות) שימושים - בעיקר משחקים, הוא אומר שהוא משחק בהכל (אני לא מבין במשחקים), כמובן גלישה באינטרנט וכו' OverClock - לא חומרה - צריך מחשב מלא ציוד היקפי - מקלדת ועכבר. (מסך אני ארכוש כנראה את הDELL U2312HM - אבל זה לא במסגרת התקציב הנ"ל) חנות מועדפת - KSP הערות נוספות - המחשב מיועד לנער בן 16-17 שאוהב לשחק עד עכשיו היה משחק על מחשב עם מעבד i5-2500K עם כרטיס המסך המובנה (HD3000) והרבה משחקים עבדו, חלק לא רצו על המחשב (בגלל הכרטיס מסך אני מניח). סה"כ אני מחפש מחשב טוב ומהיר, ומקסימום נשדרג כרטיס מסך עוד שנתיים אם הוא יהווה צוואר בקבוק. תודה רבה

• 15 תגובות
    • 3.9k צפיות
  4. . מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים ביתיים סטנדרטיים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקיפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9-10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש צורך במע' הפעלה ואופיס (לא חובה אם מוריד משמעותית את הביצועים) 8. האם ישנה ה…

• 12 תגובות
    • 4.3k צפיות
  5. מחשב דיי ישן יצא בשנת 2009 כמה הוא שווה כיום?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by elioz5,

אהלן לכולם, אני מחפש לקנות מחשב לצורך משחקים. אני מעוניין להשקיע במחשב שיהיה חזק ביותר ויריץ את כל המשחקים החדשים על ההגדרות הכי גבוהות. מצד שני אני לא רוצה לבזבז כסף על דברים שאני לא אשתמש בהם. זה מפרט שראיתי באחד האתרים ואשמח לשמוע את דעתכם עליו: http://startpc.co.il/media/build/viewBuild.php?uid=52ba82a8b8a7a בעיקרון מה שחשוב לי זה מפרט חזק ואמין, שיחזיק לי לפחות כמה שנים. שקט ובעל קירור רציני ומספק. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by עומרי פ,

היי חברה, אני רוצה לקנות מחשב חדש שהשימוש העיקרי שלו יהיה גיימינג. המחשב שלי עתיק ולאחרונה כשניסיתי משחקים שדורשים קצת יותר מהמחשב כמו Natural Selection 2 או Warframe לדוגמא אז הבנתי שאני חייב להחליף מחשב. שאלתי בפייסבוק ומישהו הציע לי מפרט אבל אמר לי גם לפרסם כאן כדי לקבל עוד עצות. הנה מה שהוא הציע לי: http://www.tms.co.il/preview/spec/ghr3b9ev התקציב שלי יכול להגיע עד כ-6000 ש"ח אבל אני באמת מעדיף לא להוציא את הכל אם אני יכול. יש לי כבר מסך, מקלדת וכל שאר הדברים. כרגע יש לי הארד דיסק של 500 ג'יגה שבקושי מספיק לי אז אני מניח שכדאי לקחת משהו באותו סדר גודל. יש המלצות? תודה רבה לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by tomy669,

שלום, מאחר שהמחשב של ההורים עושה בעיות והרבה זמן לא התעדכנתי בתחום החלטתי לרכוש מחשב נייח חדש להורים. מחפש משהו פשוט לאינטרנט, ומייל בעיקר. מאחר ויש מחשב ישן עם חלקים תקינים כמו כרטיס מסך, CD ודיסק קשיח, אני רוצה לרכוש רק מארז, מעבד ולוח אם. האם ישנה אפשרות כזו ללכת לחנות ולרכוש רק מארז, לוח אם ומעבד? מה בערך המחירים ובנוסף אשמח להמלצות לרכיבים אלו. תקציב עד 1000 ש"ח

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים משחקים משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:רוב המשחקים שיש בשוק ובעתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980/1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות במיוחד 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 נראה לי. המחשב נמצא ליד המיטה אז אני מעדיף שהוא יהיה שקט שהוא על סטאנדביי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מוע…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by andrei21,

אני ממליץ לחבר לקנות את אחד המחשבים המוכנים האלה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11651 http://ksp.co.il/?uin=21256 צרכים: לראות סרטי תלת מימד בטלויזית תלת מימד, קצת משחקים. רק המלצתי שיחליף את הכרטיס מסך ל http://ksp.co.il/?uin=16917 על מנת שיתמוך ב 3dtv play של nvidia http://www.nvidia.com/object/3dtv-play-system-requirements.html מה דעתכם? אשמח לחיזוקים או המלצות

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by -LosNir-,

היי, אשמח לקבל הערכת מחיר בכמה אוכל למכור את המאקבוק שלי. מדובר ב- MacBook 13" White Core 2 Duo. http://www.everymac.com/systems/apple/macbook/specs/macbook-core-2-duo-2.13-white-13-mid-2009-nvidia-specs.html מפרט: Core 2 Duo (P7450) 2.13Ghz 4GB RAM GeForce 9400M 256MB Lenovo C400 128GB כפי שאפשר לראות, הוא משודרג ב- SSD מכובד של 128GB, מדובר בדגם זהה ל Crucial M4. במצב טוב מאוד, עם סוללה חדשה (לא מקורית). תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. שלום לכולם. אני מעונין לקנות את המקבוק פרו החדש אבל אני רוצה להתקין בו את הווינדואוס 8. הפחד שלי הוא שתהיה חוסרת תאימות בין הפונקציות של המקבוק לווינדואוס. שמעתי שיכולה להיות בעיה במשטח העכבר המיוחד שיש במקבוק כמו למשל רגישות נמוכה יותר וכ'ו? והאם יכולות להיות עוד בעיות? תודה=]

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום לכולם, אשמח לעזרת הפורום בהמלצה על מפרט למחשב רב תכליתי בתקציב עד 4,200 ש"ח. תודה מראש, 1. מה התקציב המקסימאלי? ------------------> 4200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ---------> לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ---> עד תוספת של כ-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ---> רב תכליתי: משרדי, תכני HD וצפייה בהם בטלוויזיה , תוכנת AUTOCAD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ----> משחקים אינם מטרה עיקרית של המחשב, אבל אם אפשרי הייתי מעוניין שתהיה אפשרות להריץ משח…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by SyRenity,

מחפש חדש, תודה. * מטרות המחשב? תכנות ותוכנות QA * גודל המסך? 13 או 15, עדיף מט * רזולוציית המסך? 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיף קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD, 128GB * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, צריך Windows 7 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Lenovo * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם 8GB RAM

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by shtrum,

שלום חברים.אני עורך וידאו והחלטתי לקנות מחשב חדש. באתר החברה של התוכנה שעימה אני עובד (AVID), יש מפרט מומלץ לעריכה עם הגרסה האחרונה של התוכנה (גרסה 7): Computer: Avid-qualified Windows-based computer1 OS:Windows 7 Professional SP1 (64-bit), Windows 8 Professional or Enterprise (64-bit) Processor: Intel Quad Core i7 or Quad Core Xeon processor Memory: 4 GB RAM minimum (6+ GB recommended) 8 GB RAM minimum required to support Interplay Sphere 2, background transcoding, and Dynamic Media Folders 16+ GB RAM recommended to support full-frame stereoscopic 3D, simultaneous background transcoding, Dynamic Media Folders, FrameFlex 4K workflows, Raw format AMA plug-ins, Long GOP me…

• 5 תגובות
    • 6.6k צפיות
  16. מתלבט אם לקנות את המחשב הזה ביד שניה.. כמה שווה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. שלום, אשמח אם תתנו חוות דעת על המפרט הבא שהרכיבו לי, ולמטה אתן את הפרטים על המפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי?5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כבד ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המחשב אמור להיות בנוי להריץ כל משחק היום וגם בזמן הקרוב על הגדרות מקסימליות, כנ"ל גם לתוכנות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920/1080 -לאי…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום, אני רוצה בבקשה מפרט למחשב נייד לפי הצרכים הבאים: * מטרות המחשב - אינטרנט, אופיס. מבחינת משחקים מחשב שיריץ את Football Manager 2014. * גודל המסך? 15.6 לדעתי. * רזולוציית המסך? לא יודע מה זה אומר. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חייב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA , HDMI * Bluetooth? אין צורך. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB-750GB לא חובה SSD. * כונן אופטי? יש צורך בכונן CD. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? אין צורך. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: בעיקרון מעדי…

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  19. Started by HilaX3,

שלום, אשמח להצעה למפרט בסה"כ של 5000, במידה וזה ממש נחוץ..אז קצת יותר. . מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - כל המשחקים החדשים בשוק. כגון GTA-5, COD-GHOST, AC5 וכול'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by natgun0,

1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב ?גלישה באינטרנט,משחקי אינטרנט,צפייה בסרטים,סקייפ. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?יקנה מסך חדש במסגרת התקציב רוב האחוזים של דל. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?עכבר,מקלדת…

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? כמה שצריך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop - מזדמן. Visual Studio -די נדיר, אבל אפשרי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, Star Citizen, Watch Dogs וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע, 1920X1080 - לא מאמין שישתנה בזמן הקרוב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכ…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום, לצערי מת המחשב הישן שלי ואני רוצה להוציא ממנו את הכרטיס מסך שהוא Sapphire 7850 ו2 הארדיסקים שאחד SSD. אשמח להצעות למפרט עד 2000 בלי שני הפריטים הנ"ל. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך קצת אבל לא חובה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא בהרבה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא המשחקים הכי כבדים, אבל פחות משנה כי כבר יש כרטיס מסך -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) …

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by netanelw,

אני חושב על לקנות נייד שיחליף את הנייח המתיישן שלי. מטרות עיקריות (מעבר לאינטרנט וסרטים) - שימושים רגילים לסטודנט להנדסת מחשבים: פיתוח/קימפול/מטלב וכו'. לא ממש משמש למשחקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעדיף פחות מ15", אבל לא קטן מדי. כנראה 14". אין העדפה בין מט למבריק. * משקל רצוי? לא ישמש רק כתחליף שולחני, אז מעדיף כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא צריך איזה תופעת טבע, אבל לא מעוניין במשקולת נייר באלפי שקלים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. 99% מהשימוש על לינוקס. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) בגדול מחשב חזק, קל, שקט, דק, שקט, סקסי ושקט עם סוללה לא רעה. אין צורך במסך מגע. (מחל…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום רב, דרוש מפרט בעיקר לעובדה משרדית + קצת גרפיקה ומשחק ברמה סבירה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000-5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך קצת אבל לא חובה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא בהרבה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי גרפיקה משחקים בסדר הזה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא המשחקים הכי כבדים אבל שיעבוד סביר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by ard,

שלום המחשבים שראיתי כאן ובאינטרנט ומתוכם חשבתי לבחור הם : hp pavilion 15-e051ej e0z10ea dell vostro 3460 vm-rd33-6941 hp pavilion g6-1352ej hp probook 4340s c4y25ea dell inspiron 14z ultrabook in-rd33-7285 dell inspiron 5421 in-rd33-6750 dell inspiron 5421 in-rd33-6751 אשמח לדעת מה כדאי ומומלץ לי לקנות, תודה, והמשך יום טוב מעוניינת במחשב לסטודנטית התקציב 3,000 פלוס מינוס מטרת המחשב מיועד לסטודנטית לעבודות ואינטרנט גודל המסך 13-15 רזולוציה - אין לנו מושג, תמליצו לנו על משהו טוב אין דרישות מיוחדות לאמצעי קלט מלבד רמקולים מובנים , מצלמת רשת , משקל רצוי כמה שפחות נדרש זמן סוללה ארוך כ 5 שעות במידת האפשר חיבור לטלויזיה ( לא חובה) בלוטת' כן אינטרנט אלחוטי - כן עדיפות לכונן S…

• 1 תגובה
    • 960 צפיות

דיונים חדשים בפורומים