ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,457 דיונים בפורום זה
-
האם ניתן להשיג את ה ATIV בארץ ? את האתר של סמסונג ישראל נראה כי לא עדכנו כבר שנה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני אשמח לעצה, איזה מחשב כדאי לי לקנות מבין השלושה הנ"ל. אני רוצה להקים על המחשב מכונות ווירטואליות ולקנות אחד שיעמוד בזה הכי טוב. http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=11705 http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=11937 http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=11757
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AutoCAD, Sketchup, Lightroom - כל התוכנות בשימוש מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Path of Exile -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, איך ניתן לדעת האם צורב מתאים לנייד שלי? הדגם של הנייד: [h=1]Acer Aspire 6930G[/h]
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? - עבודות כלליות,סרטים,ומשחקים קלים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - 13-14 מאט. * רזולוציית המסך? - לא משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - לא. * משקל רצוי? - 2-2.5. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - 3-4 שעות אם אפשרי בזמן עבודה שוטפת. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - HDMI ,לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - 500 או יותר. * כונן אופטי? - לא חובה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? - לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - כן. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - הכל חוץ מHP. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - שיהיה דק אם אפשר, ומקלדת מוארת אם ניכנס בתקציב.
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אהלן אשמח אם תוכלו לעזור לי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות ורק אם קריטי. 2. מה שימושי המחשב? הדבר הכי מטורף שאני עושה איתו זה לחבר לטלוויזיה ולראות סרטים בHD. מעבר לזה אופיס, דפדפן ודברים רגילים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צריך הכל. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזו…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב נייד, לצרכים משרדיים בסיסיים, גודל מסך של 15.6 (לפחות), משקל- לא משנה, עם כונן צורב. חשוב סוללה חזקה, אמינות טובה של המוצר (מינימום תקלות), ואחריות ארוכה ככל שניתן. התקציב הוא עד 2,500 (גג), עדיף בסביבות ה-2,000. אשמח אם תוכלו לסייע לי במס' אפשרויות.
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לנייד לשימוש משרדי ואולי קצת פוטו-שופ הסכום הוא עד 2300 ש"ח מה שאני צריך זה: זכרון 4 ג'יגה כמובן 3 שנים אחריות (עדיף כולל איסוף והחזרה) לא חייב - מערכת הפעלה לא חייב מכיון שיש לי בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום לכולם, מתלבט בין שני מפרטים כלליים ואשמח לקבל את הכוונתכם. המחשב הישן שלי mobo: p5wdh deluxe. cpu: quad 9650@2.4ghz ram: 4GB 667GHZ. display card: gtx650 ti boost. screen: 19 inch 1280*1024. מתלבט בין I3 ל- I5 , בין 8 ל 16 GB ולוח אם Gigabyte GA-B85M-DS3H שנראה שממליצים עליו הרבה או לוח אם הבסיסי ביותר. לא ממש משנה לי אם המעבד יעלה עוד 50 ש"ח או פחות 50 ש"ח וכן לשאר החלקים. אני חושב שהשאלה העיקרית שלי היא האם אני צריך 4 ליבות או 2 ליבות. 1. מה התקציב המקסימאלי? - לא מוגבל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אם אין טעם במחשב החזק יותר מבקש לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -כמה שצריך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משר…
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
- 1 follower
-
-
שוב פונה אליכם, הפעם מתכוון להזמין את המחשב כמה שיותר מוקדם מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עריכה גרפית אבל שיהיה רב תכליתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, לייטרום באופן תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע גודל המסך הוא 22 אינץ אבל רוצה להשאיר אופציה לשדרוג -לאילו הגדרות גרפיו…
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי עבור חברה שלי נייד מסוג ASUS K550LA והתחלתי בהתקנה של WIN 7 64 BIT עליו. לאחר גמר ההתקנה ניסיתי להתקין את הדרייברים, אולם הדיסק המסופק היינו דרייברים רק עבור WIN 8 64 BIT ושהכנסתי אותו לכונן קיבלתי הודעה על כך שאינו מתאים למערכת ההפעלה שלי. הדבר ניראה לי קצת מוזר, אך חיש קל נכנסתי לאתר של ASUS בחיפוש אחרי ישועה ולהפתעתי הרבה גם באתר שלהם הדרייברים היחידים הקיימים הם עבור WIN 8 http://support.asus.com/Download.aspx?SLanguage=en&m=K550LA אשמח לעזרה מאיפה אני יכול להוריד דרייברים מתאימים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5.000 (200) ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. את BF4 וDragon Age 3(כשהוא יצא) ברמה בינונית עד גבוה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסךSamsung SyncMaster S22B300 אני די בטוח שהוא Full HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין 5.…
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AutoCAD, Sketchup, Lightroom - כל התוכנות בשימוש מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Path of Exile -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AutoCAD, Sketchup, Lightroom - כל התוכנות בשימוש מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Path of Exile -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד מעל הממוצע i7 יהיה טוב נדרשת עבודה עם פוטושופ, אז כנראה צריך כרטיס מסך חזק(?) ומעבד חזק.. מסך 17, מקלדת מלאה עם המספרים גם בצד, סתם כי אני מפונק.. התקציב הוא בערך 3000-4000.. אפשר לגלוש טיפה מעל 4, אם הוא יהיה ממש טוב.. תודה רבה לעוזרים ושנה אזרחית שמחה
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להחליף את המחשב הנייד שלי (HP Probook 4330s) כי למרות שהשימושים שלי בסיסיים הוא כבר לא עומד בקצב. עשיתי בדיקת מחירים והשוואות בין ניידים ונייחים בהתאמה אישית ומחשבי מותג והגעתי למסקנה שיש מחשב אחד שהוא גם חזק וגם המחיר שלו עממי יחסית ככה שאני נהנה משני העולמות. המחשב הוא Alienware x51. קישור: m.dell.com/mt/www.dell.com/us/p/alienware-x51-r2/pd.aspx?mboxDisable=1&oc=dpcwxy45hu כמו שאתם יכולים לראות בקישור המחשב כולל: מעבד intel core i7 4770 זכרון 8gb 1600mh כרטיס מסך amd r9 270x 2gb כונן קשיח בנפח 1tb במהירות 7,200 rpm עם 64mb cache כרטיס רשת אלחוטי ובלוטות׳ צורב dvd-dl בקיצור, כל מה שאפשר לבקש והוא עולה 1,000 דולר. יש גם אפשרות להרחיב את זכר…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
[21:18:40 | 21:18:57 נערך] : TMS: מעבד: Intel Core i7 4770K 3.5Ghz (3.9Ghz Turbo) LGA1150 Tray מחיר: ₪1588 לוח אם: Gigabyte GA-Z87X-UD3H for 1150 מחיר: ₪860 זיכרון: Hynix 16gb 2X8GB DDR3 1600Mhz - בקניית מחשב חדש בלבד מחיר: ₪670 כרטיס מסך: Gigabyte Geforce GTX780 3GB OC WINDFORCE 3 RET AIL - בקניית מחשב חדש בלבד מחיר: ₪2385 קשיח למחשב שולחני: Samsung SSD 840 EVO 120GB SATA3 2.5 inch מחיר: ₪531 מסך: DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM מחיר: ₪820 KSP: קירור למעבד: Noctua NH-D14 CPU Cooler מחיר: ₪320 אוזניות: Corsair Raptor HS30 מחיר: ₪220 מקלדת: Roccat Isku FX Multicolor Gaming Keyboard מחיר: ₪395 עכבר: Roccat Kova Plus 3200DPI Max Performance מחיר: ₪235 כבר יש לי: מארז - Therm…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
סליחה שאני כותב את זה באשכול חדש תראו ערך זהה בשמו בפורום "מפרטי מחשב" יש לו מחשב עם מעבד אתום על סף לא שמיש: הוא משתמש במקלדת וירטואלית כי המקלדת לא עובדת, הוא משתמש USB מצד ימין ורכזת USB כי צד שמאל לא עובד. הוא מעוניין במחשב עם מקסימום 11.9 אינץ' ואני עוד מגזים ושיהיה קל ככול הניתן. מעבד שיכול להריץ W IN8(חשבתי עלAMD A4-A8), זיכרון שיכול להריץ "יריד תעסוקה וירטואלי" של יד2 (חשבתי 2-4 ג'יגה), כרטיס מסך שיכול להריץ HD רֶדִי, יש לו 15 מגה מהירות גלישה בבית ו5 מגה מהירות גלישה בחוץ + 1.5 גיגה הורדות עד לגמר השימוש במודם הסלולרי לכן הוא משתמש בעידן +. )כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. ישראל, ת"א-יפו אפשר גם כל גוש דן, אי אפשר חנ…
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה גרפית בעיקר, מיועד לסטונדט בקורס גרפיקה, כל תוכנות Adobe 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך, סט מקלדת ועכבר. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבת מחשב. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות…
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי המחשב החליט להתאבד.. אני מחפש לוח אם, מעבד, זיכרון וכרטיס מסך. השימושים העיקריים שלי הם (מסודרים לפי חשיבות..) 1. solidworks 2. תוכנות אדובי למיניהם (פוטושופ , פרמייר) 3. אופיס / סרטים וכו'... התקציב הוא 2000-2500 שקלים (בלי חריגה..) מאיזה חנות לא משנה לי.. הרבה תודה, און.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, במידה ואני רוצה לקנות כרטיס מסך : http://www.tms.co.il/product/12806 וספק כוח : http://www.tms.co.il/product/12467 וזיכרון: http://www.tms.co.il/product/12438 אז זה משנה איזה מסך יש לי ומה הרזולוצייה שלו? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר מעבר בפורום וחיפוש מייגע בZAP הגעתי למחשבים הבאים: צריך עצה אחרונה ממומחים יותר ממני לגבי קניה. תקציב: עד 5000 עדיפות להוזיל. דיסק קשיח: יוחלף ב SSD (עוד שאלה לנושא, איזה SSD משתלם בימינו לקחת בהתחשב בזה שהאחסון לסרטים וקבצים יהיה חיצוני[כונן C בלבד במחשב] ) http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=1375 מאפיינים בולטים: כרטיס מסך Nvidia GT635M-2GB כרטיס אלחוטי לא דואל-בנד. כרטיס רשת 10/100/1000. Bluetooth v4.0 לא בטוח אם יש USB3 וכמה. לפי ASUS פאנל IPS. http://www.18comp.co.il/prodtxt.asp?id=2922 מצויין USB3 באתר. קשיח 7200. לפי ASUS פאנל IPS. http://www.navitech.co.il/items/167973 מעבד יותר חזק. 8GB זכרון מקסימום 8 לעומת 16 בקודמים. לא ברור אם IPS. 2GB AMD Radeon HD …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לפני כמה ימים מצאתי מחשב נייד במחיר יחסית זול (לדעתי) מישהו יכל לעזור לי?, להגיד לי עם הוא יריץ משחקים כמו: ARMA 2, Call Of Duty Ghost, Battlefield 4 על איכות טובה?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
[TABLE=class: tablefull] [TR] [TD]28595 [/TD] [TD]מעבד אינטל[/TD] [TD=colspan: 4]Intel Core i5 4440 3.1Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray[/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]19873[/TD] [TD]מאוורר למעבד[/TD] [TD=colspan: 4]Arctic Alpine 11 Pro Rev.2[/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]27700[/TD] [TD]לוחות אם למעבדי אינטל[/TD] [TD=colspan: 4]Asus B85M-E/CSM LGA1150, Intel B85, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI[/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]23582[/TD] [TD]זכרונות[/TD] [TD=colspan: 4]G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 [/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]25234[/TD] [TD]כרטיסי מסך[/TD] [TD=colspan: 4]EVGA GTX650 SuperClocked 2GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E[/TD…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-