עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by gluz,

שלום, אני שוקל לקנות HP mini 311 ואני רוצה לקנות אותו עם מקסימום זיכרון אפשרי. איך אני יודע כמה זיכרון אוכל לבקש? תודה

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  2. Started by crik,

היי איך המחשב מהגירסה Dell Latitude E6420 עם המעבד I5 עם כרטיס המסך NVIDIA® NVS 4200M הכולל סוללה 9 תאים וכולל משקל נמוך של 2.09 ק"ג.?http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-latitude-e6420-n2540m.htm תודה לכולם שבוע טוב ובשורות טובות משה

• 30 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. שלום אני כנראה מחר הולך לקנות מחשב של אפל רק שאני לא סגור על איזה אני ילך.. כי יש לי מחשב נייח יחסית חדש והוא מצויין הוא בנוי למשחקים כבדים והכל ככה שבמפרט אין מה להגיד הכל עשר.. אז בגלל זה בהתחלה חשבתי ללכת על המחשב הנייד בעצם (MACBOOK PROׁ 13" ) כדי שיהיה לי משהו נייד שאני יוכל לקחת בתוך הבית בשביל אינטרנט וכל השאר.. משחקים אני ימשיך לשחק במחשב הנוכחי.. בקיצור לשימוש בתוך הבית וגם לבחוץ למרות שזה יהיה נדיר מאוד שאני יצא איתו החוצה.. בכל מקרה אם אני לוקח תנייד אני יאבד את כל החווית צפייה המדהימה שיש בiMac זאת אומרת.. על המסך הגדול.. אף על פי שאם חושבים על זה.. גם הiMac די נייד.. כי הוא בסך הכל מסך עם כבל חשמל אחד בלי יותר מדי סיבוכים.. אבל עדיין יש מגבלויות בנייח ש…

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  4. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500₪. חריגה תתאפשר, אם יש סיבה טובה, תגידו. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקי מחשב. משחק בעיקר Dota 2 אך משחק לא מעט solo rpgs חדשים ובכל מקרה רוצה להשאיר אפשרויות פתוחות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ראו הערות (12) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד, לא יודע כמה זה כבר יכול להיות רועש אך שלא יהיה מוגזם. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המ…

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  5. Started by shshmul,

שלום אני צריך המלצה למחלקים הבאים: 1 -מעבד מהיר וחזק למשחקים כבדים ולצפייה בסרטים וכו' 2 -לוח אם מתקדם ושיהיה לו אפשרות לשדרוג עתידי 3 -זכרון מהיר לפחות 1 ג'יגה 4 -כרטיס מסך מקצועי עדיפות ל-pci-express 5 -ד.קשיח 6 -מארז 7 -ספק כח [הספק+דגם] 8 -מאווררים למעבד +כ.מסך הסכום 8500-9000 שקלים [glow=red,2,300]אין צורך במסך,צורב רמקולים וכו' רק מה שציינתי לעיל[/glow] תודה מראש

• 44 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. שלום לכולם, היה לי נסיון טוב מהמפרטים שמפרסמים פה באתר, הפעם אני צריך מחשב לגיימינג ורציתי לדעת האם המפרטים המפורסמים עדכניים כי הבנתי שזה קריטי בחומרה של גיימינג. בנוסף, לא ראיתי המלצה במפרט למסך. האם לדעתכם אפשר לרכוש מחשב לגיימינג של פורטנייט, מיינקראפט , ראפט וגם עריכה חובבנית של וידאו ב 4500 שח כולל מסך? אפשר לחגוג ב 500 שח.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by WhateverX,

הינה המפרט האחרון שאני בונה, רגע לפני הקניה. הפרט חייב להיות בKSP אז אל תיתנו לי מחנויות אחרות.. יש לדעתכם הצעות לשיפור? תודה!

• 10 תגובות
    • 956 צפיות
  8. והאם בכדי להחליף USB צריך להחליף את כל הלוח אם?

• 15 תגובות
    • 6k צפיות
  9. Started by roei_s,

אז ככה, אני רוצה לרכוש נייד במחיר של עד 3500 ש"ח, הדרישות הן בעיקר אינטרנט ואופיס, אך גם משחקים יחסית קלים כמו פיפא ומנג'ר, בהתחלה הייתי נעול על אחד מהשניים הבאים: http://www.p1000.co.il/shop/Templates/enterpricesaleproduct.aspx?AuctionId=7713130 או http://www.p1000.co.il/shop/Templates/enterpricesaleproduct.aspx?CategoryName=IBM_Lenovo&AuctionId=7715326 אבל אז הייתי באופיס דיפו ומצאתי מחשב שניראה לי טוב יותר, מדובר ב HP COMPAQ 6735s מעבד AMD ATHLON QL-62 2GH זיכרון 3 GB DDR2 דיסק קשיח 250GB SATA מעבד גרפי ATI RADEON HD3200 מה אתם אומרים? איזה מסך עדיף? אגב ב HP בפירסום יש חיבור אלחוטי של בלוטות ולא רשום WIFI, מה זה אומר? מה עדיף? סליחה על הבורות, תודה מראש לעונים!!!

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  10. Started by ^HocK^,

Amd Athlon Xp 2000 Motherboard - Gigabayte GA-7VTXH Hardisk - WestrenDigital 40GB Floopydisk - Sony Cdrom - 50X memory - 256 DDR בלי כרטיס מסך וללא מסך, ללא מקלדת ועכבר, ללא מודם מארז לא יודע 2 מאווררים. הכל בכ2200 ש"ח כדאי? עריכה- מחפש גם המלצה למארז טוב.

• 15 תגובות
    • 3.8k צפיות
  11. Started by Yuval Charuvi,

שלום, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב מרבי 6000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש המחשב ללימודים. יש צורך שיעבוד טוב עם התוכנות: רוויט, אוטוקאד, סקצ׳אפ ופוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כרגע לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא קיים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שקט תמיד חשוב, אבל מוכן להתפשר במידה 😅 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקל…

12. Started by michmoch,

מחפש לקנות מחשב חדש . השימושים שלי הם : אנטרנט , עבודה בתוכנות שרטוט למינהן , שיתוף קבצים וצפייה בסרטים על גבי מסך המחשב , פוטושופ ( חובבן ולא מקצועי ) , משחקים חדשים כולל משחקי רשת ( לא גיימר כבד ! ) . אני מחפש מפרט שיתאים לצרכיי , ויהיה אופטיפלי מבחינת תקציב שנע בין 5000 ש"ח עד 6500 ש"ח , כולל מסך "19 . ואשר ישרת את צרכיי ב 4 השנים הקרובות ( אפשרי שידרוגים קלים עם הזמן ) תודה לכל העוזרים ( מקווה שיהיו ... ) מיכה.

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  13. Started by maor66,

אני מתחיל ללמוד הנדסת תוכנה בקרוב ואני צריך לקנות מחשב שאוכל להשתמש בו במהלך הלימודים. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר עבודות משרדיות,בתור סטודנט להנדסת תוכנה כנראה גם תכנות * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? עד 2 קילו נראה לי סביר * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סביר, בערך 5 שעות, כמובן שעדיף יותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) אם אפשר אז HDMI, אם לא אז לא קריטי* בלוטות? לא קריטי, אבל עדיף * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160GB * כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי, אבל עדיף * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלא…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום לכולם. אני מחפש נייד לחברה שלי בתקציב של 5500 בערך. נראה לי שכדאי שהמעבד יהיה מהדור החדש ה-C2D,ג'יגה זיכרון,הוא ישמש בעיקר לאינטרנט וסרטים אז לא נראה לי שיהיה צריך כרטיס מסך בנפרד ויספיק פה ON BOARD (אלא אם כן אני טועה אז תקנו אותי). בכל מקרה החברה שלי הרבה בחו"ל אז צריך חייב אבל חייב שיהיה לו יכולות אלחוט (זה נקרא WIFI ???). תודה.

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  15. היי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש. בעקרון כבר הציעו לי פה הצעות בעבר שהיום כבר לא רלוונטיות(כי עבר מלא זמן ובסוף לא קניתי). אז ככה , יש לי עכבר מקלדת צורב ומסך. מה שאני צריך זה את המחשב עצמו בלבד , והתקציב עד 4000 שקל. אני סטודנט למדעי המחשב ובנוסף מתכנת גם בתור עבודה, לכן אני זקוק למחשב שיתאים לצרכי העבודה שלי. בנוסף , אני מחבר מדי פעם גם את המחשב לטלוויזיה וחשוב לי שלכרטיס מסך תהיה יציאת VIDEO OUT,אבל לא חובה. אני מעוניין שהמחשב יריץ VISTA וכמובן בצורה חלקה, כולל כל היכולות הגרפיות. שימושי המחשב הם בעיקר עבודה משרדית , תכנות והרבה גלישה באינטרנט. מחכה להצעות ותודה !

• 11 תגובות
    • 961 צפיות
  16. Started by agator,

שלום, זקוק להמלצה למחשב נייד עד סכום של 3000 שח. קנייה בארץ או מארה"ב עם משלוח. * מטרות המחשב? עבודה עם RHINO כולל רינדור. בעיקר לעיצוב טבעות ועגילים. * גודל המסך? 15-16 * רזולוציית המסך? NA * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? NA * משקל רצוי? NA * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? NA * Bluetooth? NA * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? NA * כונן אופטי? NA * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? NA * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? NA * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם זיכרון 8GB כריס מסך nvidia geforce עדיף עם אחריות ארוכה בשל מגבלו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by MATOK,

מבקש מפרט מבוסס אינטל לשימוש כללי כולל ציוד הקפי עד 3000 ש"ח. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  18. שלום לכולם, קודם כל קבלו ח"ח על הפורומים כאן, אני לומד הרבה מכם.. אני סטודנט - ואני גם צריך מחשב נייד.. (אני דיי מבויית על ה DELL 1535.. מבחינת יישומים אני עובד רק עם אינטרנט ו-WORD .. כך שלא קריטי המעבד וכ'). אני עכשיו מחכה עם הקנייה של הנייד, בגלל שאני צופה ירידת מחירים כוללת במחירי הניידים, וזאת בעקבות המצב הכלכלי העולם. פחות חברות קונות מחשבים, פחות רכישות בעולם = ירידות מחירים להעלאת המכירות.. (אני אישית מוצא דרכים זמניות להסתדר ללא נייד). בכל מקרה, הבנתי שגם אינטל מתכננים להוציא עוד סדרת מעבדים חדשים, כך שלטווח החודשים הקרובים גם מהבחינה הזו תהיה ירידה. חשובה לי דעתכם פה בנושא.. אשמח ללמוד מכם. בתודה, ליאור

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  19. Started by tzolerguy,

היי ככה סופ"ש ההורים עולים על מטוס לארה"ב ... יש לי I7-920 שהוזמן מאינטל בדרך מה שנשאר זה לוח וזכרון (רצוי 6GB) בתקציב של על איזור ה 350$ .... מהאתר www.newegg.com או כל חנות גדולה אחרת בארה"ב ... מבחינת שימושים משחקים כבדים והרבה הכרטיס מסך שברשותי 5870 יצורף לחבילה עם ספק 620W של אנרמקס פשוט צריך לוח וזיכרון לOC ....

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  20. מפרט: מעבד Intel® Centrino® Duo Processor Technology featuring Intel® Core2 Duo Processor T5750 (2 MB Cache, 2.00 GHz, 667 MHz FSB) מערכת הפעלה Genuine Microsoft® Windows® Vista Home Premium Edition מסך 15.4 Toshiba TruBrite® WXGA TFT High Brightness display, resolution 1,280 x 800, 200 cd/m² דיסק קשיח 160 GB (5,400 rpm), Serial ATA זיכרון 3GBDDR2 RAM (667 MHz) כונן DVD Super Multi (Double Layer) drive כרטיס מסך Mobile Intel® Graphics Media Accelerator X3100, up to 358 MB total available graphics memory with 2 GB system memory, 16x PCI Express תקשורת Fast Ethernet LAN (10/100 Mbps), international V.90 modem (V.92 ready) תקשורת אלחוטי Wireless LAN (802.11a/b/…

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  21. Started by Raamses,

עכשיו המפרט מחשב שלי הוא כזה. מעבד AMD Athlon 64 939 3700 San Diego core לוח-אם Gigabyte k8n4Ultra דיסק קשיח - WD 250MB SATAII 16MB זיכרון - 400 SUPERTALENT 2GB CL2.5 ספק - ENERMAX 420W כרטיס מסך - GEFORCE 7800GT LEADTECH המחשב נקנה לפני שנה+ ככה ואני חושב על שידרוג, המחשב הוא למשחקים בעיקר. עכשיו יש דיי הרבה לשפר פה למרות שזה עדיין מחשב לא רע, רק מה שמעניין אותי זה מה לשפר ובכמה.

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  22. Started by talevi83,

היי האם הכרטיס מסך הזה :intel graphics hd 3000 מסוגל להריץ תוכנות כמו פוטושופ וסירטי HD?

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  23. Started by IdanRe,

המפרט הוא כזה: דגם מחיר כמות AMD ATHLON 64 3000+ BOX 1030 ¤ 1 GIGABYTE GA-K8NS 555 ¤ 1 GeIL 512MB DDR 400MHZ Value 550 ¤ 1 WD 80/7200 SATA 8MB 430 ¤ 1 POINTOFVIEW 6600GT AGP 128MB 1490 ¤ 1 COMPUCASE CI-6A21 380 ¤ 1 (אהבתי את העיצוב שלו יותר מאשר CI-6A19) סה"כ ¤ 4435 הורכב בנועה, אלו כל החלקים שאני צריך (כוננים אני לוקח מהמחשב הישן), לא צריך הרכבה, התקציב הוא 4500. השאלות: 1. מעבד - האם עדיף להשקיע ב3000 או שאפשר לחסוך עם ה2800? 2. ספק (HEC 300AR-T) - האם הוא יחזיק את המחשב טוב (לא צפוי OC)? 3. כ. מסך - האם המחיר הולך לרדת בשבועות הקרובים? 4. האם יהיה בקרוב לוח ל-AMD 64 עם PCI-E במסגרת התקציב שלי ששווה לחכות לו? בעיקרון אני לא ממהר לקנות את המחשב כי …

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  24. הצרכים וסדרי העדיפויות: 1 - תוכנות בורסה כבדות למדי, טיפול ב-4 מסכים ובזרימת גרפים אונליין 2 - המרת ספריה גדולה של קלטות וידיאו ל-DVD. צפיה בסרטים באיכות טובה. מוזיקה באיכות טובה. (לא מדהימה, טובה) 3 - קליטת ערוצי טלויזיה ו-PVR 4 - בקטנה, משחקים בכל השימושים (חוץ ממשחקים), נדרש שקט מירבי Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz BOX, יחידות 1 ₪1056 אני מתלבטת בינו לבין Intel Core i5 650 עם 2 ליבות ולא 4 אבל עם ליבה גרפית. מה עדיף לדרישות הנ"ל Gigabyte GA-EP45-UD3L Intel P45 CHIPSET, יחידות 1 ₪530 לא בטוחה לגבי לוח האם הזה - מבחינת עלות/תועלת ואופטימום לשדרוג עתידי ASUS Ge Force 9600GT HTDI 1GB GDDR3 HDMI, יחידות 1 ₪878 כנ"ל Enermax Modu 82+ 625 Watt, יחידות 1 ₪622 ANTEC P182…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by GGuyZ,

משתמשים יקרים שלום רב. צוות ביקורות המתפתח מחפש בימים אלו כתבים חדשים ומוכשרים שיצטרפו למלאכה ולצוות האתר. אם הנכם רואים את עצמכם מתאימים, זוהי אפשרותכם לתרום למערך התוכן הגדול מסוגו בארץ, ולהפוך לחלק מצוות קטן, איכותי, ומקצועי שנחשף לחידושים הטכנולוגיים המעניינים והעדכניים ביותר. נוסף על הזכות הגדולה להחשף לרכיבי החומרה החדישים ביותר, ולתואר המכובד הנלווה, לאחרונה התחלנו לתגמל בצורה נאה את כתבינו. דרישות התפקיד הן כדלקמן: א. מומחיות\הבנה עמוקה בתחום אחד לפחות בעולם המחשוב והחומרה. עדיפות למומחים בתחומי הליבה - לוחות אם, מעבדים, זיכרונות וכרטיסי מסך. ב. כשרון כתיבה ויכולת ביטוי בכתב. ג. אחריות אישית, ועמידה בזמנים. ההרשמה פתוחה לכולם. אין מה לחשוש מלנסות היות ואנו נברור א…

• 0 תגובות
    • 11k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.