עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by zik125,

שלום לכולם לאחרונה המחשב שלי נפטר ולצערי צריך להרכיב משהו חדש וכרגע אני די הולך לאיבוד אז אשמח להכוונה בתור התחלה מצאתי את שני אלה :ASUS Maximus VI EXTREME LGA 1150 Intel Z87 HDMI SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX Intel Motherboard Intel Core i7-4770K Quad-Core Desktop Processor 3.5 GHZ 8 MB Cache BX80646I74770K מבחינת צרכים חשוב לי שהקופסא תהיה שקטה במיוחד ואם אפשר שתראה נורמלי,משחקים לא כל כך קריטי אבל תכני HD כן אשמח להכוונות נוספות מבחינת כרטיס מסך שיתאים לשניים הנ"ל, כוננים קשיחים וקירור רצוי אין צורך בציוד היקפי שאלה נוספת האם יש כבר בשוק מסכי מחשב 4K תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by zwex35,

אהלן, הגיע זמני למחשב נייד חדש לאחר שהHP הישן שלי תם זמנו והמחשב הנייח שלי מצוין. אני חייב מחשב נייד של HP מעדיף מסך כמה שיותר גדול וכמה שיותר חזק למשחקים שיריץ CS:SOURCE וכאלה בקלות. התקציב שלי הוא עד 4500ש"ח ושיהיה מהארץ אפשר לחרוג טיפה.

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  3. Started by nini04,

מעוניין בהמלצה למסך 4k לקונסולה של אקסבוקס סיריוס איקס. 24" לפחות.תודה

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  4. מה דעתכם...אני באמת חייב כבר להחליט כי מחר בבוקר זה מוזמן... אנא תעזרו לי להחליט פירוט מוצרים כמות. מוצרים סה"כ 1 AMD Athlon 64 3000 CPU Box 1,080 ש"ח 1 EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin 619 ש"ח 1 A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 610 ש"ח 1 WD SATA 120GB 8MB 7200 RPM - קירור לכונן קשיח : SPIRE HD05040B FlowCooler 545 ש"ח + 71 ש"ח 1 Club3D ATI Radeon 9800Pro 128MB 1,395 ש"ח 1 NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk 482 …

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  5. שלום אני מעוניין לקנות מחשב לעבודה משרדית אני רוצה שיהיה כמה שיותר זול אבל לא גרוטאה אני רוצה שיהיו לו אפשרויות לשדרוג עתידי (לא ברמה מטורפת) כולל ציוד היקפי (ללא מסך ומדפסת) כולל צורב טוב H.D 80GB מספיק לי זיכרון 512 תודה מראש

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  6. משחקים רגילים לא משהו חזק יותר מידי. הצעה שיש לי מ bug מצורפת . אני מעדיף את המפרט מiqpc [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 793 צפיות
  7. אהלן, בן דוד שלי פנה אלי בבקשה לבניית שתי מפרטים. הראשון מפרט גיימינג, בעיקר ישמש לCOD ודומיו ומשחקי ספורט. והשני מיועד לאחותו, שלומדת כרגע אדריכלות וצריכה מחשב שיריץ את התוכנות השונות(אני הבנתי שautocad, אם יש למישהו עוד מידע בנושא.) בנוסף צריך שתי סטים של מקלדת+עכבר+מסך 22". ובנוסף סט אחד של רמוקלים נחמדים. המחשבים צריכים להיות מzigzag2000.co.il תודה מראש

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  8. Started by Zadu,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 3500 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - כל המשחקים החדשים של 2014 (שיריץ אותם טוב בלי תקיעות וכו') -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב(ניתן לציין גם גודל מסך) - לא ידוע עדיין -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות ~ גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי…

• 36 תגובות
    • 8.3k צפיות
  9. שלום, לכולם. אחי מעוניין לרכוש מחשב נייד, שיתאים לעבודה ולימודים, שיהיה מסוגל להריץ באופן חלק ישומיי אופיס, visual interdev \ studio וכמו כן תוכנות גראפיות כגון photoshop...flash...freehand...paintshop מכיוון שאיני חזק בתחום המחשבים הניידים הייתי רוצה לקבל המלצות למחשבים שיעמדו בתקציב ויקנו את הנתונים המיירביים והכי איכותיים שניתן להשיג בתקציב 5000 ש"ח אשמח לקבל הסברים מפורטים על איכויות המסך, הדגמים השונים והחברות, מעבדים מומלצים, אפשריות הרחבת הזיכרון וכ'ו... בנתיים ראיתי את המחשב הנ"ל בטרקלין http://www.ecomtrade.co.il/eMall/product.asp?pc=45928 מה אתם אומרים ? אשמח לתגובות איכותיות ומפורטות ! תודה מראש, עודד.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by matanmunch,

אני מעוניין במחשב נייד, יש לי תקציב של 2000 שח בערך. קיבלתי הצעה כזאת: מחשב IBM THINKPAD דגם X-20. פנטיום 3, 600 מגהרץ. גודל תת מחברת (ככה הבנתי שקוראים לזה- זה מאוד קטן). 384 מ"ב זיכרון פנימי. 20 GB בדיסק הקשיח. מגיע עם צורב חיצוני ותיק נשיאה. הוא רצה 2,000 שקל בשביל המחשב הזה האם זה משתלם או שיש לכם איזה הצעה יותר טובה לטווח התקציב הזה?

• 4 תגובות
    • 984 צפיות
  11. Started by gluz,

שלום, אני שוקל לקנות HP mini 311 ואני רוצה לקנות אותו עם מקסימום זיכרון אפשרי. איך אני יודע כמה זיכרון אוכל לבקש? תודה

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  12. Started by crik,

היי איך המחשב מהגירסה Dell Latitude E6420 עם המעבד I5 עם כרטיס המסך NVIDIA® NVS 4200M הכולל סוללה 9 תאים וכולל משקל נמוך של 2.09 ק"ג.?http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-latitude-e6420-n2540m.htm תודה לכולם שבוע טוב ובשורות טובות משה

• 30 תגובות
    • 3.5k צפיות
  13. שלום אני כנראה מחר הולך לקנות מחשב של אפל רק שאני לא סגור על איזה אני ילך.. כי יש לי מחשב נייח יחסית חדש והוא מצויין הוא בנוי למשחקים כבדים והכל ככה שבמפרט אין מה להגיד הכל עשר.. אז בגלל זה בהתחלה חשבתי ללכת על המחשב הנייד בעצם (MACBOOK PROׁ 13" ) כדי שיהיה לי משהו נייד שאני יוכל לקחת בתוך הבית בשביל אינטרנט וכל השאר.. משחקים אני ימשיך לשחק במחשב הנוכחי.. בקיצור לשימוש בתוך הבית וגם לבחוץ למרות שזה יהיה נדיר מאוד שאני יצא איתו החוצה.. בכל מקרה אם אני לוקח תנייד אני יאבד את כל החווית צפייה המדהימה שיש בiMac זאת אומרת.. על המסך הגדול.. אף על פי שאם חושבים על זה.. גם הiMac די נייד.. כי הוא בסך הכל מסך עם כבל חשמל אחד בלי יותר מדי סיבוכים.. אבל עדיין יש מגבלויות בנייח ש…

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  14. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500₪. חריגה תתאפשר, אם יש סיבה טובה, תגידו. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקי מחשב. משחק בעיקר Dota 2 אך משחק לא מעט solo rpgs חדשים ובכל מקרה רוצה להשאיר אפשרויות פתוחות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ראו הערות (12) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד, לא יודע כמה זה כבר יכול להיות רועש אך שלא יהיה מוגזם. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המ…

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  15. Started by shshmul,

שלום אני צריך המלצה למחלקים הבאים: 1 -מעבד מהיר וחזק למשחקים כבדים ולצפייה בסרטים וכו' 2 -לוח אם מתקדם ושיהיה לו אפשרות לשדרוג עתידי 3 -זכרון מהיר לפחות 1 ג'יגה 4 -כרטיס מסך מקצועי עדיפות ל-pci-express 5 -ד.קשיח 6 -מארז 7 -ספק כח [הספק+דגם] 8 -מאווררים למעבד +כ.מסך הסכום 8500-9000 שקלים [glow=red,2,300]אין צורך במסך,צורב רמקולים וכו' רק מה שציינתי לעיל[/glow] תודה מראש

• 44 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. שלום לכולם, היה לי נסיון טוב מהמפרטים שמפרסמים פה באתר, הפעם אני צריך מחשב לגיימינג ורציתי לדעת האם המפרטים המפורסמים עדכניים כי הבנתי שזה קריטי בחומרה של גיימינג. בנוסף, לא ראיתי המלצה במפרט למסך. האם לדעתכם אפשר לרכוש מחשב לגיימינג של פורטנייט, מיינקראפט , ראפט וגם עריכה חובבנית של וידאו ב 4500 שח כולל מסך? אפשר לחגוג ב 500 שח.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by WhateverX,

הינה המפרט האחרון שאני בונה, רגע לפני הקניה. הפרט חייב להיות בKSP אז אל תיתנו לי מחנויות אחרות.. יש לדעתכם הצעות לשיפור? תודה!

• 10 תגובות
    • 963 צפיות
  18. והאם בכדי להחליף USB צריך להחליף את כל הלוח אם?

• 15 תגובות
    • 6k צפיות
  19. Started by roei_s,

אז ככה, אני רוצה לרכוש נייד במחיר של עד 3500 ש"ח, הדרישות הן בעיקר אינטרנט ואופיס, אך גם משחקים יחסית קלים כמו פיפא ומנג'ר, בהתחלה הייתי נעול על אחד מהשניים הבאים: http://www.p1000.co.il/shop/Templates/enterpricesaleproduct.aspx?AuctionId=7713130 או http://www.p1000.co.il/shop/Templates/enterpricesaleproduct.aspx?CategoryName=IBM_Lenovo&AuctionId=7715326 אבל אז הייתי באופיס דיפו ומצאתי מחשב שניראה לי טוב יותר, מדובר ב HP COMPAQ 6735s מעבד AMD ATHLON QL-62 2GH זיכרון 3 GB DDR2 דיסק קשיח 250GB SATA מעבד גרפי ATI RADEON HD3200 מה אתם אומרים? איזה מסך עדיף? אגב ב HP בפירסום יש חיבור אלחוטי של בלוטות ולא רשום WIFI, מה זה אומר? מה עדיף? סליחה על הבורות, תודה מראש לעונים!!!

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  20. Started by ^HocK^,

Amd Athlon Xp 2000 Motherboard - Gigabayte GA-7VTXH Hardisk - WestrenDigital 40GB Floopydisk - Sony Cdrom - 50X memory - 256 DDR בלי כרטיס מסך וללא מסך, ללא מקלדת ועכבר, ללא מודם מארז לא יודע 2 מאווררים. הכל בכ2200 ש"ח כדאי? עריכה- מחפש גם המלצה למארז טוב.

• 15 תגובות
    • 3.8k צפיות
  21. Started by Yuval Charuvi,

שלום, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב מרבי 6000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש המחשב ללימודים. יש צורך שיעבוד טוב עם התוכנות: רוויט, אוטוקאד, סקצ׳אפ ופוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כרגע לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא קיים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שקט תמיד חשוב, אבל מוכן להתפשר במידה 😅 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקל…

22. Started by michmoch,

מחפש לקנות מחשב חדש . השימושים שלי הם : אנטרנט , עבודה בתוכנות שרטוט למינהן , שיתוף קבצים וצפייה בסרטים על גבי מסך המחשב , פוטושופ ( חובבן ולא מקצועי ) , משחקים חדשים כולל משחקי רשת ( לא גיימר כבד ! ) . אני מחפש מפרט שיתאים לצרכיי , ויהיה אופטיפלי מבחינת תקציב שנע בין 5000 ש"ח עד 6500 ש"ח , כולל מסך "19 . ואשר ישרת את צרכיי ב 4 השנים הקרובות ( אפשרי שידרוגים קלים עם הזמן ) תודה לכל העוזרים ( מקווה שיהיו ... ) מיכה.

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  23. Started by maor66,

אני מתחיל ללמוד הנדסת תוכנה בקרוב ואני צריך לקנות מחשב שאוכל להשתמש בו במהלך הלימודים. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר עבודות משרדיות,בתור סטודנט להנדסת תוכנה כנראה גם תכנות * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? עד 2 קילו נראה לי סביר * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סביר, בערך 5 שעות, כמובן שעדיף יותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) אם אפשר אז HDMI, אם לא אז לא קריטי* בלוטות? לא קריטי, אבל עדיף * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160GB * כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי, אבל עדיף * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלא…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום לכולם. אני מחפש נייד לחברה שלי בתקציב של 5500 בערך. נראה לי שכדאי שהמעבד יהיה מהדור החדש ה-C2D,ג'יגה זיכרון,הוא ישמש בעיקר לאינטרנט וסרטים אז לא נראה לי שיהיה צריך כרטיס מסך בנפרד ויספיק פה ON BOARD (אלא אם כן אני טועה אז תקנו אותי). בכל מקרה החברה שלי הרבה בחו"ל אז צריך חייב אבל חייב שיהיה לו יכולות אלחוט (זה נקרא WIFI ???). תודה.

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  25. היי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש. בעקרון כבר הציעו לי פה הצעות בעבר שהיום כבר לא רלוונטיות(כי עבר מלא זמן ובסוף לא קניתי). אז ככה , יש לי עכבר מקלדת צורב ומסך. מה שאני צריך זה את המחשב עצמו בלבד , והתקציב עד 4000 שקל. אני סטודנט למדעי המחשב ובנוסף מתכנת גם בתור עבודה, לכן אני זקוק למחשב שיתאים לצרכי העבודה שלי. בנוסף , אני מחבר מדי פעם גם את המחשב לטלוויזיה וחשוב לי שלכרטיס מסך תהיה יציאת VIDEO OUT,אבל לא חובה. אני מעוניין שהמחשב יריץ VISTA וכמובן בצורה חלקה, כולל כל היכולות הגרפיות. שימושי המחשב הם בעיקר עבודה משרדית , תכנות והרבה גלישה באינטרנט. מחכה להצעות ותודה !

• 11 תגובות
    • 968 צפיות

דיונים חדשים בפורומים