עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by demultiplexer,

לסטודנט, מה דעתכם על הדגמים האלו ? או שישנם דגמים אחרים מומלצים ? תודה,

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Psychedelic,

נתקלתי בנייד הנ"ל במחיר מפתה, האם הוא יהיה מספק ללימודים ולמשחקים קלים כדוגמת css? ומה היא מטרת הssd 32 gb? רק למערכת ההפעלה? האם אפשר להחליף אותו לssd גדול? http://www.finalsale.co.il/deals/dell_xps_14_i5_4gbddr3l_2499_3433

3. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 - 3500 , לא יותר מזה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) הארד דיסק לא חייב, עם זאת, אני מעוניין לרכוש כונן ssd 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספ…

4. ידידה טסה לגור בחו"ל כמה זמן וצריכה שם מחשב נורמלי לפוטושופ שגם לא יהיה כבד והיא תוכל להסתובב איתו = קל משקל. אז לא ממוטה של 15-17 אינץ'. היא מציירת בפוטושופ בעזרת וואקום. מעבד לא ATOM. איך ה-‎Intel® Core i3 380UM Processor? הם חזקים מספיק בכזה תדר נמוך? ראיתי את ה-Lenovo IdeaPad U160 M436VIV‎ שהיא בטח תאהב את ה"מראה", והוא קליל. אבל לא מכיר את המעבד. ואני תוהה אם המסך לא קטן מדי ב-11.6". או אולי ה-DELL 14R? http://www.dell.com/us/p/inspiron-14r-combo-mod/pd?oc=dndom20b&model_id=inspiron-14r-combo-mod אם הוא יהיה ורוד או אדום זה יתרון..... יש משהו נורמלי בארץ בתקציב או שעדיף לקנות שם? מה אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. מחשב מבוסס אינטל למשחקים אבל בתקציב יחסית נמוך. 1. מעבד 3ghz 800mhz s775 מה בדיוק אומר הs775 ? והאם המעבד טוב ? 2. לוח אם איזה לוח יש בטווח מחירים נמוך ללא יכולות המהרה או פיצרים מיוחדים אבל שיעשה את העבודה ? בהצעה יש asus p5s800 או p5p800. 3. דיסק קשיח 80GB 8MB לקנות SATA ? 4. אני צריך כרטיס מסך טוב למשחקים הכי חדשים אבל עם מחיר ממוצע לא צריך להגזים. 5. הצעה לצורב די וי די ? 6. מסך הבנתי שכדאי amsung 795df בטווח מחירים האלו. יש משהו יותר טוב ? תודה מראש,

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום לכולם, רציתי לדעת, במידה ואני צריך להחליף\לתקן את הכרטיס אלחוטי שלי במחשב הנייד (האחראי על הWifi & BT) אני חייב להשתמש אך ורק באותה הדגם שהגיע עם המחשב? או שכל כרטיס אלחוטי עם חיבור Mini-PCI יעבוד? דגם מחשב : Lenovo E330 3354-1S6 דגם כרטיס אלחוטי מקורי: T77H195.12 תודה רבה לכל מי שעוזר

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שוב, מדובר במחשב משרדי בלבד! האם הקונפיגורציה הזו אמינה? מעבד: AMD 1.4GHz לוח Elite משולב זכרון חזק 256MB DDR כונן 1.44 דיסק קשיח ענק 40GB כ.מסך (64MB (Shared מקלדת קואנטום מארז מידי מהמם ?+ USB בחזית עכבר עם גלגלת כ.קול 128BIT (משולב) CDX52 מהיר כרטיס רשת מתאים ל ADSL (אופציה ל ADSL) (משולב) מודם 56K מתקדם (משולב) תודה!!!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by amy3373,

שלום לכולם! המליצו לי לפנות אליכם. אני זקוקה למחשב נייד, ובהתחלה חשבתי פשוט להתייעץ עם המוכר בחנות, אבל אמרו לי שזה ביג נו-נו, כי הם מקבלים עמלות על דגמים מסויימים ועדיף לבחור דגם ואז לעשות השוואת מחירים... שמא תוכלו לעזור לי לבחור דגם/ מפרט? הצורך שלי הוא כזה: אני זקוקה למחשב שישרת אותי בעיקר בדרכים. הוא צריך להיות לא כבד מדי, עם אורך סוללה גבוה. מבחינת השימושים- זה בעיקר לתוכנית office ואינטרנט. אני לא צריכה משחקים בכלל, וגם מוזיקה לא הכרחי. התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח. מי יכול לעזור?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. המחשב שלי הוא dell inspiron 1764 והוא מתחמם כמו שאתם רואים וזה בלי שהרצתי איזשהו סרטון ביוטיוב (כשאני עושה את זה החום מגיע ל 20 מעלות יותר) אני מבין קצת ופרקתי את האמא של המחשב והגעתי עד למאוורר ונקיתי אותו מאבק וזה עדיין לא עוזר, יש למישהו רעיון מה צריך לעשות? ומזה בכלל ה CPU ו ה CORE1 CORE2 ועוד שאלה, אם אני רוצה להחליף כרטיס מסך אני יכול?? מה אני צריך לעשות? תודה רבה

10. לכבוד השנה העברית שזה עתה התחילה והשנה הלועזית שתיכף נגמרת (וגם בגלל שמתחשק לי 8) ), התחלתי לחשוב על מחשב חדש. המחשב ישמש לפחות-או-יותר הכל: אינטרנט, משחקים, עיבוד אודיו ומה לא. התקציב עליו אני חושב הוא 6,000 ש"ח, אבל אפשר לעבור אותו אם צריך. חשוב ביותר - מאחר שהמחשב יפעל כל הזמן (בין השאר אני מריץ שרת דואר), אני מחפש מחשב שקט. לא בלתי נשמע, אבל שקט. המהרה תיתכן בעתיד הלא-רחוק, אבל לא יהיה ניסיון לסחוט את הרכיבים עד למקסימום הביצועים האפשרי. הרכיבים עליהם חשבתי (רכיבים שלא מופיעים אינם דרושים): מעבד - AMD Athlon 64 3200 מחיר ~ 900 ש"ח בנועה למה כן: חזק ולא מאוד יקר, כמעט אידאלי מבחינת יחס ביצועים/מחיר (רק ה- 3000 עדיף) למה לא: אני רוצה מעבד חזק יותר... קירור למעבד - עוד …

11. Started by udiudi,

התקציב: 3,500 ש"ח שימוש עיקרי למחשב הינו עבודה משרדית, עריכה גראפית ופיתוח תוכנה וכמובן צפייה בסרטי HD. תוכנות שאשתמש בהן: Photoshop, ZendStudio, בנוסף אשתמש בVirtualBox על מנת לעבוד גם בווינדוס [אני משתמש בלינוקס]. לא צריך ציוד הקפי כלל מלבד קורא/צורב CD ו-DVD. השקט לא הכי חשוב לי, אם לפי הדירוג 10 = השקט קריטי אז מבחינתי 5 יהיה מעולה. לא מתוכנן אוברקלוק, אני אתקין לינוקס בעצמי אבל כן מעדיף שהחנות תרכיב את המחשב. אני גר באזור המרכז - חנויות באזור זה יש לא מעט, לא משנה לי ממש באיזו חנות ארכוש את המחשב. אני כן רוצה eSata, לא מעוניין בFW. הRAID לא ממש חשוב לי - אני אקנה בעתיד כונן קשיח חיצוני. בנוגע לכרטיס מסך: אני מתכנן לרכוש מסך נוסף בעתיד, חשוב לי שיהיו 2 חיבורי DVI לכ.…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by lidorafargan,

1. התקציב המקסימלי הוא עד 5 אלף אפשר לחרוג לחסוך כמה שאפשר 2. השימושים הצפויים של המחשב זה בעיקר משחקים א) שימוש עיקרי : משחקים +גלישה ותדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר למשחקים * proview 22 אינצ' * משחקים חדשים ושעתידים לצאת * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד: גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי: לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (6) 7. האם מתוכנן אוברקלוק כן אוברקלוק עתידי (בינוני). 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה: לא. וכן הרכבת המחשב בחנות 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב …

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום לחברים וסחתיין שנכנסתם לעזור אשמח לחוות דעתכם על מפרט מחשב לגרפיקה 2D, תוכנות אדוב בעיקר פוטושופ ואילו (במקביל) והרבה יותר מידי דפדפנים וטאבים פתוחים.. מידי פעם עריכת וידאו HD בפרימייר (שימוש בייתי) תקציב:5-6K אין צורך בציוד הקפי או תוכנות הפעלה וכו מעדיפה לרכוש בKSP או אייבורי KSP מתחייבים למחיר הזול ביותר ככה שאם אייבורי מוכרת רכיב בזול יותר מהכתוב למטה, אשמח לדעת. להלן המפרט שקיבלתי מKSP (ומחירים לכל רכיב שיהיה לכם נוח): מעבד: 1480 ש"ח Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray מאוורר למעבד : 177 ש"ח Scythe Grand Kama Cross Rev.B CPU Cooler לוחות אם למעבדי אינטל : 525 ש"ח Gigabyte H77-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E,…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. הייתי רוצה מחשב שמתאים למשחקי סימולטור טיסה בתקציב של 4000-5000 ש"ח. המשחק צריך להתאים לFSX, ולX-PLANE קבלתי את הצעה הבאה ואני לא בטוח לגביה לכן מבקש את עזרתכם. הצעה מצורפת לדיון מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי סימולטור טיסה ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). FSX, X-PLANE, Office ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן הוא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית)…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Rockstatement10,

יש נייד DELL XPS 15Z שהיו בו מלא וירוסים אז פירמטתי אותו והוא די ישן אבל עם חומרה חזקה. בקיצור אחרי הפרמוט המחשב מאוד איטי, וניסיתי לפרמט פעמיים וגם להתקין את כל הדרייברים והוא זוחל. מה גם שהמחשב משמיע צפצופים ותקתוקים שאני חושב שמגיעים מהקשיח אבל אני לא בטוח כי עשיתי בדיקות והקשיח תקין.. יש לכם רעיונות?

16. Started by avr256,

אהלן, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד dell. (נעול על החברה הזו, מנסיון העבר, יש לי כיום hp שאני לא מרוצה ממנו). אני סטודנט למדעי המחשב וזקוק לו לתרגול כתיבת קודים בלימודים ולצורכי לימוד בכלל. מעוניין גם שישמש לצורך יום-יומי (לא מאחסן הרבה בדיסק סרטים וכו') ולא רק ללימודים... מדובר בתקציב של עד 3500 ש"ח (אני סטודנט...(: תודה על העזרה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. האפשרויות שלי: 1. למסור את המחשב ליבואן - במקרה שלי טושיבה. והוא טוען שאם ימצא נזק שאינו במסגרת האחריות מתקנים בכל מקרה ומחייבים את הלקוח בתשלום. קצת מפחיד כי אז לא תהיה אפשרות להתמקח. 2. ללכת למעבדה המקומית ולקבל הצעת מחיר, אך מראש לוותר על האפשרות שהיבואן יפתור את הבעיה במזגרת האחריות. מצב המחשב: נדלק ועובד, אך כפתור הפלוס כל הזמן לחוץ והלחיצה הכפולה בפד העכבר אינה עובדת. איפה ומה נשפך: נשפכה טיפה פנתה באיזור השמאלי בעליון של המקלדת ופגעה גם ברמקול. תודה והמשך ערב נעים.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Psy,

יש המלצה כלשהי על איך לעבוד בצורה טובה יותר עם הסוללה ? הבנתי שלא מומלץ לפרוק עד הסוף ולהטעין בכל פעם מצד שני כשיש אופציה לחבר לחשמל מתי לנתק את הכבל\ולהחזיר ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Itamar_Efrati,

היי, אני מתכוון לקנות בקרוב מחשב נייד ורציתי להתייעץ אתכם לאחר שחקרתי מעט והסתכלתי על כל מיני דגמים. בעיקרון אני צריך שהמחשב יתאים לשימוש הבא: המחשב ישמש ללימודים, להרצה של סרטי HD 1080p, עריכת תמונות בתוכנת ה- Lightroom, אולי מעט עריכת וידאו וכמובן גלישה שוטפת באינטרנט. הדגם ששמתי עליו עין הוא Asus N550JV-CM248H שאת המפרט שלו אפשר למצוא בקישור הזה. אני יודע שהוא די מכוון לשוק הגבוה ואולי יספק מעבר לדרישות שלי, אבל אני רוצה מחשב חזק ואיכותי ומוכן להשקיע כסף עבור זה. מה אתם אומרים על הדגם הספציפי? ועל ASUS כיצרנית מחשבים ניידים? אם יש לכם דגמים של חברות אחרות בעלי מפרט דומה שאתם חושבים שיתנו תמורה טובה יותר למחיר- מוזמנים להציע מצאתי את המחשב בחנות בשם "שניידר" ברחובות…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. 0 4467 Compucase 6920 (Hec 400LDT) Full ATX Case 551.98 ¤ 1 551.98 ¤ 1 4929 NEC ND-3500A 16/4/24//48/16/48 Bulk DVD±R/RW 420.00 ¤ 1 420 ¤ 2 4885 Intel Pentium IV 3.0 Ghz 1M Cache BOX Prescott 775 CPU 1118.00 ¤ 1 1118 ¤ 3 2428 Zalman CNPS7000A-Cu Cooler for PIV/AMD 236.81 ¤ 1 236.81 ¤ 4 245 Sony/Citizen/Panasonic/Teac 1.44MB 3,5" FDD 55.00 ¤ 1 55 ¤ 5 3251 Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 579.00 ¤ 1 579 ¤ 6 1179 Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT 140.00 ¤ 1 140 ¤ 7 4108 Asus P4P800-E Deluxe 865PE Motherboard 722.26 ¤ 1 722.26 ¤ 8 4328 A-Data 512 MB DDR 3200 Memory 538.74 ¤ 2 1077.48 ¤ 10 640 Computer Assembly 160.00 ¤…

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום למומחים.. בניתי מערכת תקציבית לשימוש ביתי מינימלי גלישה בעיקר ולא יותר מזה.. אין לי עניין בשידרוג בעתיד .. 2300 זה התקציב גג... אני לא ככ בטוח לגבי לוח האם האם הוא טוב מספיק מבחינת אמינות ? והאם הסטוק שבא עם המעבד רועש במיוחד או סביר? תודה ₪246 ₪246 1 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪180 ₪180 1 ספק כח Seasonic SS-350ET 350W ₪99 ₪99 1 הרכבת מחשב חדש הכוללת פתרונות קרור + בדיקת מאמץ 24 שעות לכל הרכיבים ₪49 ₪49 1 שליח עד הבית מבוטח 4 ימי עסקים מרגע אישור תשלום. ₪486 ₪486 1 מערכת הפעלה Windows 7 Home Premium 32Bit Hebrew OEM ₪106 ₪106 1 צורב Sony Optiarc AD-5240S X24 SATA Black DVD ₪168 ₪168 1 מארז ללא ספק CoolerMaster El…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Yellow Slider,

Intel® Core 2 Duo P8800 (2.66GHz, 3M L2 Cache, 1066MHz FSB) Intel® Core 2 Duo T9550 (2.66GHz, 6M L2 Cache, 1066MHz FSB) [included in Price] מחשב משרדי, לעבודה באינטרנט, סרטים, תוכנות משרדיות ומדי פעם קידודים קלים, אני עובד עם 2 דפדפנים פתוחים ו10 טאבים ברוב הזמן. אני מתלבט בין צריכת סוללה ובין כוח שהמעבד יתן, השאלה מה ההבדלים ביניהם. זה המפרט הכללי, מה דעתכם על המסך? וכמה זמן עבודה המחשב הזה יכול לספק עם סוללת 6 תאים לדעתכם? ROCESSOR Intel® Core 2 Duo P8800 (2.66GHz, 3M L2 Cache, 1066MHz FSB) edit OPERATING SYSTEM Genuine Windows Vista® Home Basic SP1, With media edit Dell Recommends Upgrade to Genuine Windows Vista® Business Upgrade to Genuine Windows Vis…

23. אז ככה, זה המפרט הקיים (של חבר) לפי ה-Everest: מעבד: intel E8400 לוח אם: intel eaglelake G43/G45/P43/P45 כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GT 240 1G זיכרון: 2x2GB DDR3 1333MHz דיסק קשיח: 344GB (לא יודע באיזה מהירות) ספק כוח: לא יודע מארז: לא יודע כל מה שהוא רוצה זה להריץ פיפא 15, שכרגע לא עולה לו.. האם כדאי לשדרג כרטיס מסך? או שעדיף כבר לקנות מחשב חדש? אם עדיף מחשב אז הנה הדרישות שלו: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 190 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. Started by TRBH,

הייתי מעוניין לדעת אם יש אפשרות להוסיף למחשבים האלו SSD: dell_i7537t_2786slv_inspiron_7000_i7_4510u_8gb_1tb_windows8_1_15_6 *** http://www.bhphotovideo.com/c/produc...s8_1_15_6.html ודבר שני מה דעתכם בנוגע למחשבים האלו? כי אני מחפש מחשב טוב שיחזיק לי לפחות 3 שנים בשביל לימודי התואר שלי במדעי המחשב, צפייה בסרטים, ועבודה משרדית ואולי משחקיות. יש עוד מחשב שראיתי אבל אני לא מבין כל כך בAMD http://www.bhphotovideo.com/c/produc...s8_1_15_6.html מה אתם חושבים אליו לעומת אחרים? תודה רבה על העזרה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. Started by zagreb,

המפרט מיועד למשחקים ואינטרנט [AMD] לא צריך מסך.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.