ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
אילו המחשבים שיש לי בבית : 1. מחשב משחקים ואינטרנט מעבד פנטיום 2 , 333 MGZ לוח אם מתוצרת asos CD + צורב זכרון 160 ספק כוח חדש דיסק 14 GIGA פה ההתלבטות פחותה. המחשב הזה צריך שדרוג וניעור רציני. התכנון הוא כזה : החלפת מעבד לפנטיום 4 (סלרון) - 3.0 החלפת HD ל WD80 GIGA הוספת כרטיס מסך רציני יותר - Gforce או ATI האם פה אזדקק להחלפת לוח האם למרות שהנוכחי מצויין ? תקציב למחשב הזה 1500 שח 2. מחשב עבודה + משחקים מעבד פנטיום 3 , 800 MGZ לוח אם מתוצרת לא ידוע CD זכרון 160 דיסק 80WD GIGA (חדש) באתי לשחק עליו עם SIMS2 וזה לא עלה. מה המלצות השדרוג שלכם ? נא להתחשב שזהו מארז FLEX (ז"א מארז קטן !). האם אצטרך שדרוג רציני או שמספיק להוסיף כרטיס מסך נורמאלי ? תקציב פה , 500 שח
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקנות מחשב חדש בלי תוספות מסך או משהוא הנה המפרט דיסק קשיחWestern Digital : WD 250GB SATA II 16MB Raid Edition WD2500YD מעבד INTEL CORE 2 DUO : Intel Core 2 Duo E6400 2.13Ghz Conroe BOX E6400B 1066MHz/FSB לוח אם INTEL 775- Gigabyte 965P-DS3P - LGA775 Intel Core 2 Extreme/ Intel Core 2 Duo זיכרונות DDR2 דגם Kingston : Kingston 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 כרטיס מסך Power Color ATI Radeon X1950PRO ddr3 512MB צורבי DVD פנימיים : LG DVDRW GSA-H22N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK כונני דיסקטים SONY 3.5 FLOPPY DISD DRIVE מארזי GIGABYTE : Gigabyte Poseydon TowerCase Aluminum Panel 120mm Silver ספקי כוח ENERMAX : ENERMAX LIBERTY 500W -
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זקוק למפרט מחשב, השימושים שלי הם בעיקר גלישה באינטרנט, הורדות סרטים באיכות גבוהה וצפייה בהם (720p , 1080p). אין צורך במסך עדיפות למפרט של אינטל למרות שאין לי בעיה עם AMD פשוט חוסר נסיון.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. מטרת המחשב: עיבוד תמונה בAdobe Lightroom, פוטושופ , עריכת וידאו + עבודה כללית במקביל הכוללת גלישה באינטרנט, מסמכים וכו'. המפרט הוא: לוח GIGABYTE GA-Z170-HD3P מעבד INTEL BOX CORE I7-6700K 4.0 8MB CACHE זיכרון KINGSTON HYPER X 2400MHZ 8GB DDR4 X4 (סהכ 32 ג'יגה) דיסק קשיח SAN DISK SSD PLUS 480GB דיסק קשיח SEAGATE BARACUDA 2TB 3.5" SATA3 7200RPM כרטיס מסך GIGABYTE Ge-Force GV-N960OC 4GD DDR5 GVN9634 כרטיס קול מקצועי ערוצים 8 מובנה 7.1 רשת כרטיס מובנה 10/100/1000 מארז גיימר איכותי XIGMATEK MACH + 3 x 120mm FAN ספק כח ELEMENT HIGH POWER 650W 80 BRONZ ההצעה שקיבלתי עומדת על 65…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב. זה המחשב שלי ואני מעוניין לשדרג מספר דברים ורציתי לדעת מה אתם אומרים על המחשב ומה לשפר קודם. מעבד I7 -860 לוח אם- INTEL DQ57TM SOCKET 1156 זיכרון - 12 גיגה 3 סטיקים של 4 גיגה 1333 מגה הרץ של קינגסטון כרטיס מסך של NVIDIA GEFORCE GT220 שתי כוננים קשיחים של W.D אחד קצת ישן של 320 גיגה שנקנה לפני חמש שנים בערך והראשי שעליו מותקן גם הווינדוס 500 גיגה צורב DVD סמסונג. ספק של זלמן, לא זוכר את הדגם אבל הוא 500 וואט. מארז של digital stylist pc אשמח לשמוע גם תגובות על המחשב בכללי וגם מה רצוי לשפר. אני מעוניין לקנות כעת כונן SSD כאופציה ראשונה.
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי רכשתי מכונת CNC בעלת 4 צירים. לעבודה איתה אני צריך להשתמש בתוכנת ARTCAM. המודלים יהיו תלת מימדיים ברובם, אני מבין שיצטרכו גם כרטיס מסך חזק. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3700 כולל מסך 22" א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודות שרטוט solidwork, artcam, autocad -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" 1200*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נראה לי שבינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500,אבל עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ושימוש יום יומי(הורדות,כמות טאבים גדולה בדפדפן) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis 3,BF4,assassins creed unity וכדומה...בגלל המחשב שלי כבר מספר שנים לא נגעתי במשחקים שדורשים יותר מדיי... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 כרגע,יש סיכוי שיוחל…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש . חיכיתי שיצאו המעבדים החדשים כדי להחליט. אני מעוניין במחשב לטווח ארוך שלא אצטרך לשדרג המון זמן ושאוכל לשחק לפעמים במשחקים מהשנים האחרונות וחדשים על מסך fhd בצורה חלקה. לא משנה לי הפריימים בכלל, רק שיראה נורמלי וירוץ חלק למראית עין בלי תקיעות מרגיזות. יש לציין שזה יהיה השימוש הכי רציני של המחשב אבל לא השימוש העיקרי, השימוש העיקרי הוא כללי ורגיל למדי. אין לי תקציב מוגדר ומעדיף לחסוך על הרוב, חוץ מעל ספק הכח ! הרף העליון הוא 3500 ש״ח ללא מסך וכולל ssd 500gb ודיסק קשיח 1tb. חשבתי לקחת מעבד כמו ה3400g החדש והבנתי שהוא לא יתאים לבקשות שלי כל כך . השאלה האם יש לי טעם להשקיע במערכת שכוללת …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
. מה התקציב המקסימאלי - 6 אלף ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - תלוי כמה החריגה וכמה דרסטיים ההבדלים שהיא תביא! במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - עד 300 ש"ח,אם צריך חריגה גדולה יותר אך ההבדלים יהיו מאסיביים אני אשקול את זה,תודה! מה שימושי המחשב - משחקים,גלישה באינטרנט,עריכה. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: WoW,CSS,BF3,SC2,Amnesia - A machine for pigs,ועוד המון משחקים שעומדים לצאת בnext gen. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - 24' 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב - גבוהות האם יש צורך בציוד הקפי - אין צורך,יש לי מקלדת עכבר מסך ורמקולים! האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט - אין צורך בציוד היקפי,חוץ מזה הכל…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הנייד הנ"ל מגיע עם HDMI? כי לא רשום במפרט אבל בתמונה ישנה יציאה כזאת. לכמה זמן מחזיקה סוללת 4 התאים שלו? האם סוללת 8 תאים תהיה חייבת להיות גדולה פיזית מה 4 תאים?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש המלצה למערכת שאני עומד לרכוש בתחילת חודש יוני (אולי חלק מהדברים אני אזמין כבר השבוע) רשמתי פחות או יותר מה אני רוצה, השארתי הרבה סימני שאלה כדי שתעזרו לי להשלים את המפרט מעבד: i7 920 d0 לוח אם: ??? לא מתוכנן SLI אבל מתוכנן OC לאזור ה3.8GHZ. זיכרון 6 ג'יגה: ??? איזה חברה דיסק קשיח: 1TB SAMSUNG F1 SpinPoint כרטיס מסך: רק NVIDIA חושב אולי על 260GTX או כל דבר אחר... ??? קירור למעבד: ??? (הבנתי שהסטוק לא משהו ב-i7) מארז: שיהיה שקט וגדול ??? ספק: משהו שיחזיק את המערכת 600-750W נראה לי ??? מעבר לחלקים שציינתי אני לא צריך יותר כלום, כל השאר יש לי כבר עכבר logitech mx revolotion מקלדת logitech wave מסך samsung 2253bw 22" צורב DVD SAMSUNG. גם אין צורך בהרכבה, אני אוהב להרכיב …
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, לאחר צפייה בסרטונים הללו: https://www.youtube.com/watch?v=gi5Fu9yf9L8 https://www.youtube.com/watch?v=dLkQo93Z_Ao https://www.youtube.com/watch?v=JR3GfeoycpI אני עדיין מבולבל למדיי, חשבתי בעיקר על ה-Lenovo y520 (בעיקר כי הוא מגיע עם gtx 1050ti כברירת מחדל), או על ה acer vx 15 שגם עושה רושם שהוא בעל יחס מחיר\תמורה טוב.... אך איני יודע אם אלו אכן בחירות טובות ביחס לאלטרנטיבות אחרות באותו טווח המחירים, שאולי קיימות ושאיני מודע אליהן (הקריטריון היחיד הוא גיימינג בלבד). את המחשב אני קונה בארה''ב (אהיה שם פיזית), כך שאני לא מוגבל רק לחנויות בארץ.... בתודה רבה מראש, וגמר חתימה …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איפה קונים בטריה למחשב נייד? והאם יש אחריות לבטריה?<
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר פירמוט המחשב (lenovo T400) והתקנת ווינדוס 7, נעלמה לי האפשרות לשנות את בהירות המסך ע"י מקש ה-Fn והכפתורים הייעודיים ובכלל נעלמו לי כל החיווים של הווליום וכל השאר). כיצד אני מחזיר אותם?, אני משער שזה איזה דרייבר שחסר לי... תודה, עידו.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עם בוא השנה החדשה, הגיע הזמן לקנות מחשב חדש. מסך מחשב כבר יש (dell p2414h חביב הפורום) וכנ"ל ציוד הקפי. ליתר ביטחון, הנה התשובות לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, צפייה בסרטים (הורדות, סטרימינג וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Dragon Age inquisition, Star Citizen, Far Cry 4 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, חבר טוב שלי שלומד מדעי המחשב צריך מחשב. בגדול מדובר על 15.6, כאשר אשמח (הוא ישמח) לשמוע גם על אופציות של מסך יותר גדול (17.3?) בכל אופן, יש צורך במחשב חזק בסה"כ בשביל תוכנות תכנות. לא ישמש למשחקים, אין צורך בהרדיסק גדול במיוחד, אין צורך ואולי עדיף גם ללא כונן אופטי רצוי שיהיה עם זמן סוללה מכובד, כעקרון אין צורך במערכת הפעלה. עדיף מסך מט, אבל זה לא עניין קריטי. אגב, מהי המקבילה של הV131 ב15.6? (המחשב שיש לי, ומשמש אותי בנאמנה ומפגין סוללה מרשימה) תודה רבה!!!
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אשמח לקבל מפרט למחשב לצרכי גיימינג בעיקר (לאחי הקטן שלמען האמת לא משחק במשחקים מאוד כבדים, אבל בכל זאת :)) 1. מה התקציב המקסימאלי?3000-3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך אבל איפה ששווה להשקיע - תשקיעו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, צפייה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CoD החדשים (כסטנדרט עליון) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צריך להיות במפרט - ספק כוח, זיכרונות, כרטיס מסך, איחסון ומעבד. דגשים - הזיכרונות צריכים להיות DDR2, ובתיזמונים הנמוכים ביותר שאפשרי ב-DDR2-800. ספק הכוח צריך להיות מסוגל להריץ מערך SLI או Crossfire, בנוסף לשאר המערכת. מעבד כפול ליבה. כרטיס מסך שכולל HDCP, תמיכה ב-Dual Link DVI ורצוי שיהיה מספיק חזק להריץ משחקים לפחות ברזולוציה 1920X1200. לגבי הזיכרונות - רצוי 2GB, אבל אם זה מגביל את שאר המפרט - אפשרי 1GB. תודה * עריכה - דרוש גם לוח אם
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אין חנות מועדפת ממנה אני מעוניין לקנות, אם אפשר גם המלצה לזה תעזור מאוד. התקציב הוא עד 4500 שקל, ניתן לחרוג עד 300 שקל גג. יד ראשונה בלבד, עם אחריות ל2-3 מינימום. אין חברת מחשבים מועדפת החלטיות, אך מעדיף DELL או HP שאיתם יש לי יותר ניסיון. מערכת הפעלה וינדוס 7 כמובן. לא משנה לי משקל המחשב, אך שגודלו יהיה נוח לעבודה, (15.6 בערך). צבע לא נראה לי משנה כל כך כי ניתן לשנות בחנות. זיכרון למחשב 4GB לפחות. המחשב יפעיל סרטים באיכות 1080P ומשחקים. דיסק קשיח לפחות 500GB. מטרת שימוש המחשב: (גיימינג\עבודה משרדית\אינטרנט\מוזיקה\סרטים) המחשב יריץ משחקי אסטרטגיה בעיקר אך גם פעולה ועוד. כמובן שלמחשב יהיה בלוטופ WIFI ועוד. יש צורך ביציאת HDMI
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא הרבה רק אם צריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי רשת ישנים כמו cs, enemy territory. זה השימוש העיקרי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך אין לי מושג. צריךגם מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן צריך מפרט מחשב במחיר 3,000-3,500 ש"ח ללא ציוד הקפי, ללא מארז. שיתאים בעיקר למשחקים. הייתי מעדיף מבוסס מעבד אינטל פנטיום 4 ולוח אם רק של ג'יגהבייט תודה רבה מראש!
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח אין חריגה, אם זה ממש שווה את זה אז 5200. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו על 1080, לא 4K, פרימייר ואפטר אפקט (עבודה על טמפלטים לא כבדים מאוד.. ורינדורים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? שיהיה בגודל סביר יותר חשוב התמורה מאשר הגודל. 7. האם האם יש…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מהם הטכנולגיות שאמורות לצאת בקרוב במחשבים הניידים?.. האם הם ישפיעו/לא ישפיעו כל כך? האם הם ישנו את תקציב המחשב? בתודה, EliaV-PeretZ.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני די סגור על המחשב הבא שלי, רק צריך את המומחיות שלכם. מחשב דל Dell Vostro 5459http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=24535 במחיר 3384 ש"ח. מפרט טכני מערכת הפעלה: Windows 10 מעבד: Intel core i5-6200U 2.3 GHz up to 2.8 GHz מסך: LED 14” רזולוציה: HD 1366 X 768 זיכרון: 8GB כונן קשיח: 1TB מאיץ גרפי: AMD R5 M335 עם זיכרון ייעודי בנפח 2GB קישוריות: Wi-Fi a/b/g/n/ac, BlueTooth 4.0 סוללה: ליתיום בהספק 43 Wh ממדים: 340 X 240 X 18.5 מ"מ משקל: 1.66 ק"ג חיבורים USB 3.0 x 2 USB PowerShare HDMI RJ45 שקע משולב למיקרופון ואוזניות 3.5 מ"מ קורא כרטיסי SD אחריות אחריות לשלוש עם טכנאי עד בית הלקוח…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה על לפטופ עבור אמא שלי, השימושים מאוד בסיסיים... אינטרנט, תמונות וכו'. תקציב: עדיף כמה שפחות, גג 1500 ש"ח תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-