עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by dino,

אני צריך מפרט למשחקים ואוברקלוק בתקציב של 7300ש"ח, המחשב חייב לכלול מסך ViewSonic P90F או את ה-ViewSonic P95F, עכבר Logitech MX700 {מקלדת מספיקה אפילו ג'נרית מסריחה}, רמקולים לא צריך, לא צריך צורב, לא צריך כונן DVD, ומעבד אני חושב בכיוון ה-AXP2100 לאוברקלוק ולוח אם ABIT NF7-SL REV2, את השאר אני משאיר לכם. תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום חברים, בעקבות הצטברות של רכישות בחודשים האחרונים הגעתי למסקנה שהגיע הזמן לשדרג. הייתי שמח להתיעץ איתכם אילו רכיבים לרכוש על מנת להשלים את המערכת החדשה. זה מה שיש כרגע: מעבד: ryzen 7 1700x (נרכש ב 300 דולר ביום הפריים של אמאזון). כ. מסך: evga gtx 1080 ti sc2 (נרכש ב 780 דולר). זכרון: balistix sport lt ddr4 16gb 2400mhz x2 (נרכשה שלישיה ב 175 יורו). אשמח להמלצות בעניין שאר הרכיבים: לוח אם. ספק. אחסון. מסך. מארז. קירור. כמו שאתם מבינים אין לי כוונה להתקמצן אך אני כן מכוון לערך טוב בשביל מערכת שהיא די high end ככה שהגיון בריא הולך להיות מופעל מבחינת ההוצאות (לצורך הדוגמא אין…

3. שלום, זקוק להמלצה למחשב נייד שיענה על הצרכים שלי. תקציב: 3K-4K מטרות המחשב: לימודים בעיקר-אופיס, מצגות, קבצי PDF. בנוסף צפייה בסרטים וסדרות וגלישה באינטרנט. גודל המסך- 15'. נדרש זמן סוללה ארוך. מעל 5 שעות לפחות. (לא יודע כמה ארוך זה נחשב) כולל רשיון למערכת הפעלה. תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. עדכון: הוחלט לשמור את המארז הקיים. אם כך: יש לי מארז, יש לי כונן SSD ואחד רגיל. אז מה שצריך: לוח אם, מעבד (+קירור), זכרונות, כרטיס מסך וספק כח (באותו התקציב... אין צורך לחסוך עלויות.) תודה! :] היי, לפני כחודשיים ביקשתי פה מפרט, אבל השתכנעתי להשאר עם המחשב הקיים שלי ולשפר רק כונן SSD. (הפוסט של הבקשה שלי כאן) אך ביום שקניתי כונן SSD - המחשב שלי החליט שהוא מקצר את החשמל. (הפוסט של התקלה כאן) אז החלטתי לקנות אחד חדש כבר ... לפני השאלון: המארז שלי הוא Cooler Master CM 690 (מידע כאן, ותמונה כאן) האם שווה לי להשאר עם המארז הזה? או שכדאי לקנות אחד חדש? (האם אפשרי להביא את המארז שלי ולהגיד למי שאני קונה ממנו: ״תשתמש במארז שלי״? או שלא יסכימו?) ולשאלון: 1. מה …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by ofirrjd,

פה כתוב שהכרטיס הוא NVidia GeForce G105M: http://ivory.co.il/product.asp?productid=4560&CatCode=315 ופה כתוב N10M-GE1: http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=5146 האם מדובר באותו כרטיס? ההפרש בין החנויות הוא 300 ש"ח. חלק מהחנויות מראות אם הכרטיס הראשון וחלק עם השני, מה קורה פה? הנוגע ל G105, ראיתי מבחני ביצועים שלו והוא נראה דוקא כרטיס טוב. http://www.youtube.com/watch?v=ROpwX9-5mP4 תודה, אופיר

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. היי אני מחפש מחשב נייד לקנייה באילת, בסביבות 5000-5500 שקל 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מעדיף שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה: עריכה גראפית בתוכנות של אדובי וגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).adobe premier and after effects ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקי aaa כמו דום וכל החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).108…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Kiwovo,

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3931&CatCode= הנה המבצע.. אני מעוניין לדעת אם זה שווה.. המחיר נורא זול.. יש פה איזה קאטץ'? בנוסף אני מוסיף עוד 2 GIGA זכרון בעלות של 290 שקלים, ומוסיף כרטיס מסך.. בינתיים זה: HD 5670 512MB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E עם יציאת VGA , זה חשוב. יש הצעות לשינוי הכרטיס מסך? הוא עולה זול בKSP אז אני אקנה את המחשב עצמו מאיבורי (כנראה עם מארז אחר , שאני צריך את העזרה שלכם להבין איזה מארז) ואת הכרטיס מסך מKSP.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. Started by ng100,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אינדיזיין, פוטושופ, אילוסטרייטור. פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום חברים! אני מעוניין בהצעה לשדרוג השילוש - מעבד/לוח אם/זכרון, כולל קירור למעבד. פירוט לגבי החומרה הקיימת אחרי הפורמט הסטנדרטי- 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ומעט תכנון בתלת מיימד בתוכנת סולידוורקס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The Witcher 3,Fallout 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. הקניה שלי התעכבה וקיבלה זוית נוספת אחרי שקיבלתי הצעת מחיר חדשה. התקציב עלה קצת לכיוון ה3500 ש"ח. להזכיר את צרכי המחשב: הוא ישמש קצת לכל דבר, קצת עריכת וידאו, יש לנו מצלמת וידאו mini dv, רוצים להעביר סרטים שצילמנו ולערוך אותם לDVD. קצת מצגות פאואר פוינט שישולבו בהן קטעי וידאו. קצת משחקים, בעיקר NBA ודומיהם, אבל גם שאר החדשים. לפי פוסט קודם ועזרה בפורומים אחרים כאן הגעתי בסופו של דבר למפרט הבא: מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX לוח אם: GIGABYTE GA-M55S-S3 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX GeForce 7600GS SONIC 256MB DDR3 128 BIT TV/O DVI - RETAIL דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS צורב DVD: ASUS DVDRW …

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by moshel7,

שלום לכולם האים מישהו יכול לתת חוות דעת לגבי המחשב הנ"ל

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. מי יודע האם עדיף מבחינת מהירות וחוזק לרכוש את הדיסק הקשיח: WD Caviar Green WD5000AZRX 3.5" 500GB 64MB SATA3 Western Digital WD5000AZRX או את הדיסק הקשיח הפנימי: Western Digital Caviar Blue 1000GB 64MB WD10EALXK לא להתחשב בשיקולי נפח של 500 GB נוספים אלא במהירות וחוזק של הדיסק. אני רוצה להתקין עליו את ההפעלה של המחשב

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by johnplon,

יש סיכוי לקישור לדרייבר לנייד הנ"ל?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by liori,

אני שומע נתונים שונים כל הזמן, בקשר לחברת המחשבים המובילה בתחום הניידים. מה אתם אומרים, מי מוביל כיום? דל? טושיבה? או שמא חברה אחרת?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. רצוני לרכוש מחשב נייד שישמש לגלישה באינטרנט, מולטימדיה בניית ועיצוב אתרים וגם עבודה "קלה" עם פוטושופ ופריהנד. דרישות: 1. מחיר: 2000 עד 3500 ש"ח 2. גודל המסך קטן מ-16 אינץ' 3. רצוי יצרן מוכר ואיכותי (כולל 3 שנים אחריות) ברצוני לדעת מה הדרישות החשובות והבסיסיות לשם כך (מעבד, זיכרון, דברים נוספים?). תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. תודה רבה לכל העוזרים !!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Evgeni,

שלום, אשמח לשמוע את חוות דעתכם על המפרט הבא. המחשב מיועד לסטודנט, נדרש להריץ מספר תוכנות כבדות במקביל וגם למשחקים. אם ניתן לחסוך ולרדת לכוון של 4500 ש"ח בלי לפגוע יותר מידי בביצועים, אז יהיה אפילו עדיף. המפרט: מעבד: Intel Core 2 Duo E4400 2.0GHz 2Mb Box 700 ש"ח לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L 650 ש"ח זכרונות: OCZ 2048MB DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL Special Ops Edition 5-5-5-12 495 ש"ח ספק כח: FSP 350W LGA775 24pin SATA 12cm 260 ש"ח דיסק קשיח: WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 285 ש"ח צורב LG GSA-H44N DVDRW X18 DUA…

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. המפרט הבא בניתי שמיועד לקצת משחקים(ברמה בינונית ככה,וגם עריכת וידאו) (אני יודע שלעריכת וידאו רצוי כרטיס עריכה ייעודי אך כרגע אין לי תקציב בשביל זה) לא צריך ציוד היקפי(עכבר רמקולים ומקלדת) אבל כן כלול מ ס ך ! אשמח להצעות לשיפור או אם אין תאימות בין החלקים כרגע המפרט שגיבשתי: לוח אם - ASUS P5B Deluxe (965P) - ATX מעבד - Intel Core 2 Duo 6700 - 2.67 GHz - 4MB cache - 65W - LGA775 מסך - Samsung LCD 20" - SyncMaster 203B - DVI - 8ms ספק כוח - Antec TruePower Trio 550 Watt EC מארז - Coolermaster Centurion 530 הארד דיסק - WD 500GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II X2 (הסיבה לשני הארדיסקים היא בעיקר לחומר גלם של עריכת וידאו ושמירת חומר גלם) כ. מסך - Gigabyte 7600 GS 51…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש . חיכיתי שיצאו המעבדים החדשים כדי להחליט. אני מעוניין במחשב לטווח ארוך שלא אצטרך לשדרג המון זמן ושאוכל לשחק לפעמים במשחקים מהשנים האחרונות וחדשים על מסך fhd בצורה חלקה. לא משנה לי הפריימים בכלל, רק שיראה נורמלי וירוץ חלק למראית עין בלי תקיעות מרגיזות. יש לציין שזה יהיה השימוש הכי רציני של המחשב אבל לא השימוש העיקרי, השימוש העיקרי הוא כללי ורגיל למדי. אין לי תקציב מוגדר ומעדיף לחסוך על הרוב, חוץ מעל ספק הכח ! הרף העליון הוא 3500 ש״ח ללא מסך וכולל ssd 500gb ודיסק קשיח 1tb. חשבתי לקחת מעבד כמו ה3400g החדש והבנתי שהוא לא יתאים לבקשות שלי כל כך . השאלה האם יש לי טעם להשקיע במערכת שכוללת …

20. . מה התקציב המקסימאלי - 6 אלף ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - תלוי כמה החריגה וכמה דרסטיים ההבדלים שהיא תביא! במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - עד 300 ש"ח,אם צריך חריגה גדולה יותר אך ההבדלים יהיו מאסיביים אני אשקול את זה,תודה! מה שימושי המחשב - משחקים,גלישה באינטרנט,עריכה. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: WoW,CSS,BF3,SC2,Amnesia - A machine for pigs,ועוד המון משחקים שעומדים לצאת בnext gen. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - 24' 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב - גבוהות האם יש צורך בציוד הקפי - אין צורך,יש לי מקלדת עכבר מסך ורמקולים! האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט - אין צורך בציוד היקפי,חוץ מזה הכל…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by dnslavin,

אהלן חברים, צריך את עזרתכם במציאת מחשב נייד בתקציב של עד 3500 ש"ח (עם אפשרות לרכישה בארה"ב). המחשב נועד בעיקר לצורכי עבודה בפוטושופ ועריכת סרטים. חשוב שיריץ פוטושופ בצורה חלקה. מחשב מהיר, דק, קל ומתאים לנסיעות עם חיי סוללה ארוכים. האם ניתן למצוא מקבוק בתקציב הזה בארה"ב? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Kirma,

1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 8 אלף מקסימום 10 אלף. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מיועד לסחר בשוק ההון יריץ 4 מסכי 1080p 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4 מסכים זרוע …

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by nokobik,

אני צריך עזרה בהרכבת מפרט למשחקים בשביל חבר טוב. דבר נוסף הוא שיהיה שקט יחסית. לא מתוכנן OC. תודה לעוזרים.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Yanai_Gaf,

מעבד i5 760 עם קירור אינטל לוח אם Asus p7h55-m lx זיכרונות kingston 2x2gb 1333mhz תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000~ אבל עדיף 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 שקל אבל זה צריך ממש להצדיק את זה. עדיף לחתוך בבשר החי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים אבל דורש מעבד single core חזק א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר ביתי בלבד קצת תיכנות אבל לא משהו כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב . BF3 כנראה הכי כבד שירוץ עליו חוץ מזה גם dwarf fortress שצריך מעבד בעיקר. אני רוצה גם להריץ עליו DOSBOX אבל…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.