ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים 900 ₪ - Intel Quad Core i5 4570 3.2Ghz LGA1150 520 ₪ - Gigabyte GA-H87-D3H LGA1150 170 ₪ - 4GB Crucial DDR3 1600Mhz 625 ₪ - NVIDIA GeForce Gigabyte GTX650 2GB GDDR5 OC 320 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 450 ₪ - NZXT Phantom 410 Black 360 ₪ - SeaSonic S12II-620 620W 90 ₪ - LG DVD-RW X24 מחיר סופי: 3435 ₪ הלוח אם מאוד חשוב לי , אני צריך לוח אם אפשרות לCROSSFIRE או SLI בעתיד עם USB 3.0 ,ESATA , SATA III ואודיו 5.1 המסך זה 24 אינץ FHD. תודה , אני מתכוון להוסיף עוד 4 גיגה זיכרון בעתיד.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השאלה בכותרת קיבלתי מייל מהרשימת תפוצה של פנדה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_3121&products_id=26739 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_3121&products_id=26740 לא ידעתי שדל נותנים 5 שנים אחריות לסדרת XPS, או אפילו אופציה לשדרוג אחריות ל5 שנים לסדרה הזאת
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, טוב לפני שכולם יתנפלו עליי עם לחצן ה היו לי התלבטויות .. ולאחר החיפוש היו לי עוד הרבה התלבטויות... לכן.. מקווה שתעשו לי קצת סדר.. האמת , שאני סטודנט , וסכום כזה לא בקלות סידרתי , ולא רוצה לקנות מחשב ולהתבאס ביום למחרת.. לכן מחפש המלצות מנסיון וחשוב לי שיהיה מסך טוב וחד , ועיצוב נחמד. אודה לכם מאוד , המחשב ייקנה בשבוע הבא. ( ואם תמליצו לי על חנויות שיש להן בתצוגה משהו זה יהיה נחמד , נכנסתי להמון חנויות.. באג וכו' , ואין להם בתצוגה שום דבר מעניין) ( אני גר באיזור חדרה). תודה רבה וחג שמח ;D
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעבד : CELERON 2400 לוח : ECS P4M800-M VER 1.0 זיכרון : TWIMOS 256*2 400MHZ דיסק קשיח : 120GB WD SATA 7200 8MB צורב LG 52*32*52 1.44 מארז איכותי כרטיס מסך VIA 3D OB רשת OB וכו' המפרט חדש עדיין לכן עדיין לא קבעתי לו מחיר
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לסטודנט, מה דעתכם על הדגמים האלו ? או שישנם דגמים אחרים מומלצים ? תודה,
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב נייד של טושיבה, לאחרונה הוא לא נידלק, הוצאים סוללה וניסיתי להדליק אותו רק עם השנאי, אך זה לא עזר, הבאתי שנאי חילופי, אך גם זה לא עזר. פירקתי את המחשב, ואחרי התבוננות קצרה בלוח האם, זיהיתי רכיב שרוף, השאלה שלי מה זה הרכיב הזה ואם ניתן בכלל להחליף אותו. יש לי רקע באלקטרוניקה, חיפשתי שירטוט חשמלי של המעגל אך לא מצאתי. מצורפת תמונה של הרכיב השרוף שנמצא על לוח האם קרוב לזכרונות ולמקור מתח. (ריבוע אדום) אשמח אם מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח אין חריגה, אם זה ממש שווה את זה אז 5200. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו על 1080, לא 4K, פרימייר ואפטר אפקט (עבודה על טמפלטים לא כבדים מאוד.. ורינדורים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? שיהיה בגודל סביר יותר חשוב התמורה מאשר הגודל. 7. האם האם יש…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 9000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - עריכת סרטים ועריכה גרפית - Avid 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? שני מסכים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים מארז + ספק Raider RA650, יש מערכת קירור למעבד מצורפת תמונה 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מ…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני עוזר לאישה מבוגרת שצריכה מחשב הכי פשוט שיש, הנה השאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?: מכוון ל1000-1400 ש"ח (ללא ציוד היקפי). 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה?: גלישה בכרום, סרטונים ביוטיוב, ותוכנות אופיס, זהו זה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?: לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה): לכלול הכל. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?: לא חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?: …
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
המפרט הוא כזה: Gigabye GA-K8NS nForce3 250 Chipest, AC 97' Audio, LAN, AGP x 8 ,2 x SATA AMD Athlon 64 3000+2.0Ghz, 512 KB Cache 754 Pin NCP 512 MB DDR 400Mhz Westren Digital 120 GB 7200 rpm 8MB SATA LG 52X32X52 CD-RW NEC 1.44 Floppy 3D Club - ATI Radeon 9250, 128 MB DDR + TV OUT For ADSL 10\100 AC - 97' 6 channel בא עם מקלדת, עכבר ומארז. הסכום - 3200 ש"ח. קודם כל, איך המחשב? מה טוב, מה לא? מה כדאי לשפר? שוב זה התקציב, לא יותר. הוא טוב? שווה המחיר? תנו מידע
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, פתחתי כבר נושא בעבר, אבל השתנו כמה דברים... אשמח לתגובות מהירות שכן המחשב יירכש ביום-יומיים הקרובים. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3,500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל עד תום במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח במידה והשידרוג משמעותי ביותר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים ותכני HD בעיקר א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? תאמרו לי אתם, מסך FHD 22-24…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך לקנות 4 מחשבים לצורך משרד יותקן אליהם וינדוס או xp או 7 את המחשב צריך לשימוש משרדי בלבד ומשתמש רק בתוכנה אחד לא כבדה אני מחפש מחשבים מבחינת מחיר הכי זול מה המפרט שתוכלו להציע לי תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb Box GIGABYTE GA-965P-DS4 LGA775 PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL MAXTOR 250GB 7200RPM SATA 16MB בכרטיס מסך יש לי התלבטות GIGABYTE RADEON RX1900XT 512MB 256BIT PCI-E או CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I + DVI-I + VIVO או או לחכות שבועיים ולהביא באותו מחיר את ה x1950xt? LG GSA-H10 DVDRW WHITE כונן דיסקטים 1.44 CoolerMaster Centurion 532 FSP 350W LGA775 24pin SATA 12cm ''19 Samsung SyncMaster 931BF LCD Logitech® Cordless Desktop® EX 110 LOGITECH X-230
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ה-Inspiron 1545 הנאמן והטוב שלי שבק חיים. סך הכל הוא שירת אותי חמש שנים ומאוד נהניתי מהביצועים שלו ממש עד לרגע מותו (או יותר נכון - מות המסך שלו). אז אמנם צריך לשבת שבעה, אבל החיים ממשיכים. אני מחפש מחשב נייד חדש! כמו שציינתי, אני מבסוט מ-Dell, אבל לא פוסל גם אחרים. . תקציב: מקסימום 4,300 ש"ח. מהירות - אני רוצה מחשב מהיר - זה במקום הראשון אצלי. משקל - בעיקרון המשקל לא כזה חשוב, כי רוב השימוש הוא בבית, אבל יהיה נחמד אם ישקול מעט. אם ההבדל במחיר משמעותי - שישקול מצידי גם 4 קילו גודל מסך - הגודל של הדל שלי היה 15.6, וזה היה מצוין. אני מחפש משהו בסביבות הגודל הזה. תוכנות כבדות שאני עובד איתן בצורה יומיומית: פוטושופ, אילוסטרייטור. מה לא תראו אצלי? אני לא משחק משח…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים, לאור זה שהמחשב הנייח שלי עושה בעיות משמעותיות, ולאור זה שגם ככה תוך מספר חודשים אהיה סטודנט ואזדקק ללאפ-טופ, אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור מחשב נייד שיתאים לצרכי. השימושים העיקריים והכמעט בלעדיים שלי במחשב הם כאלה: - גלישה באינטרנט (הרבה פייסבוק...) - אני פותח הרבה פעמים הרבה חלונות במקביל. - צפייה בסרטים (בד"כ אונליין). אני לא משחק במחשב כמעט בכלל. מבחינת גודל המסך, ארצה שיהיה לפחות 15". משקל פחות משנה. בנוגע לזמן סוללה אני לא מבין (מה זה ארוך? מה זה קצר? כדאי שהוא יעבוד לי באוניברסיטה למשך פרק זמן ראוי...). יש צורך בכונן CD/DVD. אין צורך במערכת הפעלה ורישיון. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על המאפיינים העיקריים שצריכים להיות במחשב. כסף הוא כן אישיו מבחינתי כרגע, לצ…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברים. יש לי בקשה למפרט די מורכב שמיועד לדברים ספציפיים, אבל הכי חשוב - המפרט חייב להיות מחנות אחת! המחשב מיועד לעריכה כבדה (מאוד!) בפוטושופ, כלומר אני עובד עם תמונות בגודל 2 מטר על 2 מטר, ששוקלות מאות מגה, ולפעמים גם יותר מג'יגה. לכן אני צריך לפחות 8 ג'יגה זכרון, אם לא יותר לכיוון ה-10, ואם יכנס בתקציב - גם 16. מי שחושב שאני מגזים: כיום כאשר אני עובד במחשב עם 2 ג'יגה זכרון, הוא לוקח עוד 20 פחות או יותר מההארד-דיסק. בנוסף המחשב מיועד לעריכת סרטים כבדה של סרטים ארוכים (שעה בערך) כולל רינדור תלת-מימדי, ככה שאני צריך גם כרטיס מסך טוב ומעבד טוב. בקיצור עמדת עריכה כבדה וטובה. בנוסף אני רוצה הארד-דיסק אחד ממש מהיר (15,000RPM), בלי יותר מדי נפח (משו כמו 80 ג'יגה) שישמש TEMP…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש, הצרכים שלי הם : אינטרנט, מוזיקה וסרטים, פוטושופ, teamviewr אולי בעתיד אוטוקאד וכאלה (לא משחקים כבדים) כמעט בכל המפרטים המומלצים באתר אני רואה כונן SSD בנוסף לHDD, שאלתי היא כזאת. אם אני מתקין את התוכנות על כונן SSD אבל את כל הקבצים שאליהם אני עובד ושומר נמצאים בכונן HDD זה לא יגרום לי לאיטיות גדולה יותר מאשר הכל יהיה על HDD ?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי שגיליתי שהמחשב שלי מת אני חושב על לקנות חדש... התקציב שלי הוא בערך 2000 ש"ח..בסכום כזה עדיף לקנות נייד או קונן?? (מסך רמקולים כל השאר כבר יש) אני צריך את המחשב ללימודים לגלוש ולראות משחקי כדורגל...המשחק היחידי שיהיה איזושהו סיכוי שאתקין במחשב הוא מנג'ר... בשביל לשחק אותה מבין בחנויות מה נחשב לדבר טוב שיחזיק מעמד בכרטיס מסך,ספק,זיכרון וכל זה (אני לא מבין במחשבים) תודה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני קונה לפטופ של dell אחד מהXPSים כנראה. (התקציב הוא סביבות 1000$) רציתי לשאול מאיפה הכי זול להזמין? יהיה לי מישהו במנהטן ביום שני, אני צריך להזמין אליו (או לשלוח אותו לאנשהו) חשבתי על bestbuy, יש אתרים יותר זולים? או מקום אחר לקנות שייצא זול? תודה, ניב
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים,עריכת וידיאו 3D וכל מה שנוגע לעריכה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). cinema4D,AE , PS , sony vegas וכדומה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן, BF, CS GO , COD, GTA V משחקים חדשים שייצאו -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם חברים . אשמח לעזרה בבקשה אני מחפש מחשב ללימודים שהשימושים העיקריים שלו יהיו אופיס בעיקר וסדרות ואינטרנט ...חשוב לי רק שהמסך יהיה גדול יחסית . ואם זה לא סותר את המסך הגדול - אז שיהיה גם קל יחסית התקציב הוא עד 1500ש"ח . ( אם יש אופציה לפחות אז עדיף , בכל זאת סטודנט )תודה רבה !! ואחלה יום לכולם
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי תקציב של 2500 שקל , עזרו לי בבקשה להוציא את המיטב לסכום הזה ..
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, בעבר נעזרתי בפורום כדי להרכיב מפרט למחשב שלי ואני די מרוצה, אשמח אם תעזרו לי בבקשה דומה בשביל חבר. אלה התשובות לשאלות לפי הצורך שלו: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Office, לתכנת, משחקים, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ויז'ואל סטודיו כבד, אקליפס כבד, אופיס כבד, פוטושופ כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, Battlefield, PES2012 ורוצה להריץ משחקים עתידיים כמה ש…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ושבוע טוב. אני מחפשת לקנות מחשב של דל, באזור המרכז, (משלוח אופציונלי) גודל המסך 13" או 14" אני עובדת בהוראה וצריכה את המחשב לכתיבת וקריאת מסמכים, להצגת מצגות במקרן, לשימוש באינטרנט כולל הורדות (דרך WIFI) ולפעמים קצת עריכות קטנות של תמונות וקליפים. אני צריכה לנסוע אתו באוטובוס יום יום ולכן חשוב לי שיהיה קל משקל ואני רוצה שהפעילות הכללית שלו תהיה מהירה (עליית מערכת הפעלה ופתיחת תוכנות). אני לא צריכה מערכת הפעלה. התקציב שלי הוא עד 4000 ש"ח (אם זה הרבה אז אפשר לשדרג את האיכות) תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-