עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by shmini88,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 חריגה עד 3300 . 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש כללי . 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא . 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא . 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מ1-10 7 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 14 אינץ . 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא . 8. האם ישנה העדפה לרכ…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אהלן, המעבד של המחשב בן 8 ולדעתי מהווה צוואר בקבוק משמעותי בביצועים במשחקים (בפרט - CoD, PUBG), ולכן מעוניין לשדרג. ביחד איתו אאלץ להחליף גם לוח אם וזיכרון. אקנה גם מארז חדש. הרכיבים שישארו (פוטנציאלית): 1. כרטיס מסך - gigabyte gtx 1060 6GB. 2. ספק Antec 500W (בן שנתיים). 3. כוננים קשיחים (מעוניין לא להתקין מע' הפעלה מחדש). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? רצוי עד 2200, אפשר להתגמש עד 500 שח למעלה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ועבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…

3. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא 5000 ש"ח, אפשר חריגה של עד 5500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר גיימינג, מתכנן להרחיב אופקים בתחום ולא להתקע רק על FPS. המחשב גם ישמש לאפליקציות מסחר במניות אז צריך לפחות 16 RAM זכרון... 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אין בעיה עם רעש סביר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה ל…

4. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 - 3500 , לא יותר מזה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) הארד דיסק לא חייב, עם זאת, אני מעוניין לרכוש כונן ssd 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספ…

5. Started by shar7770,

שלום חברה, אז חבר הכין לי מפרט למחשב אבל הייתי שמח לקבל דעות נוספות. https://www.tms.co.il/31808 המחשב מיועד למשחקים כמו dota2 csg. אם יש איזה משהו שמומלץ לשנות וכו אשמח לדעת

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. תקציב: 3,000-3,800 ש"ח הקניה מאילת האם יש אפשרות לחריגה? אם כן, בכמה: לא האם לנצל את כל התקציב או לחסוך?: אם אין הבדלים משמעותיים אז לחסוך מהם השימושים במחשב? עבודה משרדית ,אקסל,תמונות ,סרטונים,וורד, תוכנות עריכה מתי מתוכננת הרכישה: יולי האם יש חברה מועדפת למחשב הנייד:3 שנים אחריות כן dell, 'HP האם יש אפשרות למחשב ללא מערכת הפעלה: לא גודל קשיח מינימלי: 256-500 האם לתת דגש למשקל המחשב: כן האם לתת דגש לזמן סוללה: כן חשוב מאוד גודל צג רצוי: '14, 15.6 קנייה אייבורי או קספ אילת

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. מניח שחסר לי קירור למעבד - אשמח להמלצה לקירור שקט. חסר לי עוד משהו? לא צריך ציוד היקפי לא מתוכנן OC מעבד Intel Core 2 Duo E8500 Box ¤902 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8500 לוח אם GIGABYTE GA-EP35-DS4 ¤747 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39294 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤325 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 4-4-4-12 DHX ¤639 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=TWIN2X4096-6400C4DHX כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8500GT SILENT 512MB PCIe ¤292 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=37375 כונן ASUS DVD-E818AT X18 DVD ¤103 כמות:1 http…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by shift,

[ftp][/ftp] מחר אני יוצא לקנות נייד חדש משלי.. עכשיו הבעיה שאני לא מבין טוב בהן. אני רוצה נייד ל: 1- עבודה רגילה כגון קריאהץץכתיבהץץצפיה בשקופיות..צפיית סרטים..עבודת אינטרניט אלחוטי.. העברת מידע בבלוטות או אינפרא-אדום...אולי משחק או שתיים... אבל שלא יהיה עתיק.. צריך להיות חדיש ובנוי לחידושים קיצוניים... לוק חדש וסקסי.. ראיתי הרבה והתבלבלתי.. אם אפשר כמה רעיונןת לדגמים חברה ..יהיה מצויין..

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אני חייב מפרט דחוףףףףףף למחשב לאחות של החברה, מחשב לאינטרנט, אופיס, מוזיקה וסרטים. יש לי האופציות הבאות מפנדה בנוסף שאלה, האם ה-SEMPRON חלש מסלרון איך הוא למשל athlon XP 2500+ שיש לי ??? חזק או חלש??? אופציה ראשונה: מעבד:AMD Sempron Processor 2400 Box לוח:Epox 8KMM3I v2.1 VIA KM400 זיכרון:A-DATA 256 PC3200 400MHz DDR SDRAM value w/hs כרטיס מסך:Embedded UniChrome graphics core כרטיס רשת:100Mb Fast Ethernet from onboard VIA VT6103 PHY by RJ45 connector כרטיס קול:RealTek ALC65x AC'97 כונן קשיח:WD 40GB 7200RPM 8MB כונן תקליטורים:LG CDROM X 52 מארז:FRONTIER ROADSTER ספק כוח:500Watt במקום CD צורב בעוד 50 ש"ח HD 80G במקום 40G עוד 50 ש"ח סה"כ 1850 ש"ח --------------------------…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by naorsa,

שלום. התקציב הוא בערך 5K , אין בעיה לנצל את כולו ואפילו להוסיף עד 6K. השימוש של המחשב הוא שימוש בסיסי גלישה בדפדפן, צפייה בסרטים,מוסיקה ,עבודה עם office, תוכנות כמו virtual box , vmware קצת תוכנות של עריכת וידאו. לא אמור להיות מיועד לגיימניג. אין צורך ב SSD שיש לי כבר מהמחשב הקודם והוא די חדש ,אין צורך בציוד היקפי. חשוב שהמחשב היה שקט עד כמה שאפשר. התקציב הוא כזה למחשב כזה שפשוט אני לא רוצה לחזור אחרי שנה שנתיים לחנות כי משהו בו שבק חיים (כמו מעבד או לוח אם) בגלל זה אני רוצה להשקיע כמה שיותר , שיחזיק כמה שנים טובות . רצוי שיהיה מעבד חזק מסדרת i7 של אינטל. (היה לי עד היום i5 750 שהיה שהחזיק פשוט הוחלפו פעמיים לוח אם מ 2010)

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. היי חברה, אני בקרוב מתחיל לעבוד מחוץ לבית ואני צריך נייד חדש. הנה התשובות לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את הכל אם זה הכרחי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רוב הזמן זה יהיה מחשב משרדי שלא דורש יותר מדי. אך יכולים להיות מקרים שבהם לצורך עבודה אני אצטרך לעשות סטרימינג (ב-Twitch.tv) או להריץ משחקים (לא שניהם בו-זמנית). אני אשמח אם זה יוכל להריץ משחקים חדשים, אבל לא קריטי שזה יהיה על הגרפיקה הכי טובה, מספיק שזה יריץ ב-+60 פריימים לשנייה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספצי…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by omerd2,

שלום. קניתי השבוע מחשב של Asus עם סוללה מסוג Li-Ion. רציתי לשאול כמה שאלות בנוגע לאופן השימוש במחשב. מהאשכול הנעוץ הבנתי שלניתוק הסוללה כאשר אין בה שימוש יש יתרונות וחסרונות. לצרכים שלי, רוב הזמן המחשב ליד חשמל אך הוא עובר מחדר לחדר הרבה פעמים וכל מעבר כזה דורש כיבוי של המחשב. 1. באופן כללי, האם יש נזק בכיבוי והדלקה של המחשב מספר פעמים ביום? 2. האם יש נזק בעבודה עם בטרייה כשהמחשב מחובר לחשמל והבטרייה מלאה? 3. מתי יותר כדאי לטעון את הסוללה, כאשר המחשב כבוי או דלוק והאם יש לכך משמעות במשך זמן הטעינה הדרוש 4. האם טעינת הסוללה כאשר רובה עדיין טעונה מזיקה? תודה לכל העוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by magafaim,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 1.5-2K 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משרדיות...בעיקר לאמא תבינו לבד 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא צריך ציוד היקפי 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי.. יש לי הארד דיסק שאני עוד מעט יעלה את מפרט שלו לראות אם הוא מתאים...בנתיים שיהיהה מפרט עם הארד דיסק 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים ל…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום אנשים, לפני שתתחילו לקרוא חשוב שתדעו שהתהליך הוא תהליך מסוכן מאוד ורק מי שמבין יכול לבצע אותו! ועכשיו אפשר להתחיל אז גם לי זה קרה אחרי שנה וחצי של עבודה עם הלפטופ-הסוללה הלכה. יש לי מחשב HP Compaq 610, הסוללה החזיקה במקור שעת עבודה שלמה עם בהירות מסך גבוה ועבודה משרדית(ושעה וחצי עם בהירת נמוכה). לקראת הסוף הסוללה החזיקה לי 5 דקות בלחץ על המצב החסכוני. עשיתי מחקר לגבי הסוללות וגיליתי שהעסק בכלל לא זול. סוללה *חלופית* עולה בסביבות 350 ש"ח ומקורית 700+ וסוללה מEBAY עולה 30$ בערך. נשמע לי קצת יקר ולכן החלטתי לבדוק את סוג הסוללות בתוך הסוללה ולראות מה עלות ההחלפה הידנית. אז ככה, בסוללת 6 תאים ישנם 6 סוללות 18650 של 3.7v, בד"כ של סמסונג או פנסוניק, אצלי היו סמסו…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום לכולם, אני אשמח לשמוע את דעתכם בנוגע לקניית מחשב נייד בארה"ב. התקציב הוא 1200$ למחשב 13.3 אינטש. שימושים עיקריים: עבודה משרדית, קצת תכנות, קצת גרפיקה. לא משחקים. אחרי בדיקה מקיפה וצמצום אפשרויות הגעתי ל-2 הדגמים הבאים: [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td] ASUS U36SD-XH71 http://www.xoticpc.com/asus-u36sdxh71-preorder-p-3372.html מחיר: 1221$ יתרונות: מפרט טוב יותר חסרונות: שנתיים אחריות ואיכות ייצור Toshiba Portege Z830 http://www.toshibadirect.com/td/b2c/pdet.to?poid=2000016633 מחיר: 1199$ יתרונות: 3 שנות אחריות ואיכות ייצור חסרון: מפרט חלש ביחס לאסוס.. אשמח לשמוע מה אתם חושבים. תודה, ניר [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. . מה התקציב המקסימאלי?4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?:לנצל במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?:4600 מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?:גיימינג. במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב:black ops, mw2 ולפעמים CSS. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך):1360X768 בקרוב אני הולך לקנות מסך אבל אני לא יודע איזה... האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים:לא. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?:לא. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, ב…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by OR2OOO,

צריך מפרט לסבא וסבתא שלי צרכים משרדיים אופיס ואינטרנט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס ודפדפן אינטרנט. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד למשחקים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. X -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא רלוונטי. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום, מחפש מחשב ללימודים בתקציב של עד 850$ (לא חובה לנצל את כל התקציב...) * מטרות המחשב? מחשב ללימודי הנדסה, כך שאמור להיות רלוונטי לארבע שנים לפחות. בעיקר עבודה משרדית, מעט תכנות וצפייה בסרטי HD/FHD. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?15.6 מאט * רזולוציית המסך? HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? נאמפד * משקל רצוי?לא מהווה שיקול * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) the more the merrier...מעל 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? * Bluetooth?כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - 500 ג'יגה לפחות. * כונן אופטי?כן, להתקנת כונן SSD. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נ…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Hydr0,

אהלן חברה! סבתא שלי מחפשת לקנות לפטופ חדש אחרי בערך 10 שנים עם אותה גרוטאה. * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, סוליטר, אימיילים.. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 17 אינץ. * רזולוציית המסך? אין דרישות מיוחדות. * משקל לא רלוונטי - המחשב ישמש כמחשב נייח לכל דבר.. היא לא מזיזה אותו אף פעם. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משהו יוצא דופן - תמיד מחובר לחשמל.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? מומלץ. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעל 500GB * כונן אופטי? ממש לא חובה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, נדרשת אחריות רגילה, עדיפות לשלוש שנים. …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by avshalomagmon,

היי לאחרונה הנייד של אישתי עושה בעיות הוא נייד של LG דגם מאוד ישן ,אנו שוקלים להחליף לה אותו, המחשב ברוב הזמן יהיה בעבודה ביתית אך אקח אותו איתי לפגישות, מה שכן אשים עליו דגש הוא שבעת העבודה על מודלים גדולים בSKETCHUP אם המחשב אינו חזק מספיק המודל נתקע בעת הזזה או נעלם לכמה שניות. * מטרות המחשב? AUTOCAD SKETCHUP * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מבין את ההבדל בינהם * רזולוציית המסך? רזולוציה גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא חייב להיות קל במיוחד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא ,גם 3 שעות זה בסדר . * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא יודע * Bluetooth? לא יודע * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום חברים, אחרי 8 שנים עם המחשב הנייח האחרון (שנבנה, אגב, בפורום זה) הגיע הזמן להחליפו אשמח לעזרתכם בבניית מפרט... 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להצמד לגבולות התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש''ח, אפשר טיפה יותר אם זה באמת יהיה משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכנות, מעט משחקים (דיאבלו 3, מאס אפקט) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אני רוצה להשקיע בסביבות ה 600 שקל כי בכול זאת אני לא משתמש במחשב למשחקים אלא אני בעיקר גולש באינטרנט עם הרבה דפים פתוחים וצופה בסרטים מעבד: http://www.cpu-world.com/cgi-bin/Ide...5DD&PROCESS=Go לוח אם נשרף - היה M2V של אסוס זיכרונות: DDR2 עם 2 כרטיסים של 512 ו 2 של 1G כרטיס מסך: X1950 PRO ספק כוח: HUNTKEY 500W אני מתכנן לקנות אותו בשבוע שבועיים קרובים כי אני עם מחשב ישן כרגע ואני רוצה להחזיר תמחשב שלי לא אכפת לי להזמין מחו"ל ולחכות קצת יותר אם זה יהיה זול משמעותית, אני יכול להרכיב תמחשב לבד אני רק צריך לשדרג את הלוח אם כי הוא נשרף השאלה היא האם שווה לקנות לוח אם ישן ולהשתמש במעבד הישן או שבמחיר כמעט שווה אני כבר יכול להשיג לוח אם + מעבד חדש... ואו…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by D-j-d,

שלום, ברשותי כבר כונן קשיח (SATA2) של מאתיים חמישים ג'יגה. בניתי את המפרט הבא למשחקים ודברים כבדים ועבודה יום-יומית. התקציב למחשב הוא 5500 ש"ח +/- . המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1257 קרור למעבד: ZALMAN CPU COOLER CNPS9500 LED FOR INTEL s775 ¤282 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤575 כרטיס מסך: XFX PCI-EX GeForce 8800GTS XXX EDITION 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - PV-T80G-GHD9 - RETAIL ¤1784 צורב DVD: PIONEER DVDRW DVR-212BK DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤245 זיכרון: TWINMOS TWISTER 2048MB (1024X2) PC2-6400 DDR2 800MHz CL5 ¤570 מארז: NZXT APOLLO w/o PSU ¤381 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤422 סה"כ: 5…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by zvielmen,

זכיתי לקנות את ה AH530-12 והופתעתי לגלות כמה דברים... 1. אין מקש או בעכבר איך לגלול בדף אינטרנט או וורד 2. המחשב מגיע עם 2GB ובלי להפעיל כלום הרם מלא ב1GB ולא התקנתי כלום... מה לעשות ואת מה אפשר למחוק/לעצור... מי שיכול לעזור תודה!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. לאחר מספר התלבטויות והרצון האז של הגיימניג שהיה קיים בי בעבר החלטתי. אני לא צריך את זה יותר אולי בעוד 3 שנים יהיה לי זמן ועד אז חבל על הכסף. בקיצור אני לומד הנדסת מערכות מידע בטכניון. אני מעוניין לרכוש את המחשב עם סוללה 9 תאים. מnotebookclub. עם מעבד core i5 520. מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים