ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
שלום רכשתי לפני מספר ימים מחשב נייד מדגם msi ex600 הוא מגיע עם מצלמה מובנית של 1.3MP מעל המסך אשמח אם מישהו יכול לתת לי קישור להורדת הדרייבר למצלמה הזאת יש לי ויסטה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי איך כרטיס המסך הזה? ATI Exo Pro R5 M330 2G אני יודע שGFORCE נחשבים לטובים בשוק, אבל אני לא צריך כרטיס מסך משוגע. העניין הוא האם שווה להשקיע עוד 300 ש"ח בשביל כרטיס המסך הזה לעומת הINTEL HD שהבנתי שהם דיי פשוטים... זה המפרט הכללי של המחשב (אני רק לא יודע כמה GHZ המעבד), אשמח גם לדעת מה דעתכם לגבי מחשב כזה וכמה הוא אמור להיות שווה בש"ח (אני יודע שהוא בלי ווינדווס). תודה!! תכונות מותג:LENOVO טווח מחירים:2000-3000שח דגם:80E502CWIV סוג מעבד:Intel Core i7 גודל מסך:15.6אינץ נפח זיכרון פנימי:8GB טווח משקלים:2-2.5 ק”ג נפח דיסק קשיח:1TB משקל החל מ-:2.5ק”ג מערכת הפעלה:- מבנה:NetBook נתונים נוספים: מסך 15.6" זיכרון בנפח 8GB מעבד Intel Core I7 כרטיס גרפי A…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר למשחקים וצפייה בתכנים באינטרנט (יוטיוב וטוויץ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The Witcher 3 ,gta v -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 מסך 22 אינץ כרגע אולי יוחלף בעתיד ל 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ביקשתי מחברת מחשבים שתרכיב לי מפרט מחשב לגיימרים, ואני אשמח מאוד אם תוכלו להביע את דעתכם על המפרט: RAIDMAX TORNADO Red\Black Samsung HDD 2*1.0TB 32 MB SATA II Intel Core i7 920 / 1366 Tray Scythe Cooler Shuriken Rev B Crosair DDR 3 4G (2GX2) CMX4GX3M2A1600C8 Gigabyte GTX260 GV-N26SO-896I Retail DVDRW LG GH-22-NS40 X22 SATA Bulk Black Thermaltake ST 600W PFC TOUGHPOWER Scyhte S-FLEX CoolerForCase 120mm 1200rpm Gigabyte GA-X58A-UD3R Retail הצעת המחיר של החברה היא 7031 ש"ח. ההצעה לא כוללת מערכת הפעלה Windows 7 Home Premium Hebrew\English 32\64biy COA שתעלה לי 500 ש"ח נוספים. מה דעתם על ההצעה שלהם?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נרכש בפברואר אשתקד, לא כולל אריזה מקורית, כולל דרייבר, מדריך וקוד למשחק DIRT 2.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך- אשמח ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות בפוטושופ, סרטי HD, תכנות מדי פעם א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג, אבל זה יהיה נחמד אם יוכל להריץ Simcity 5 בהגדרות בינוניות או נמוכות. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יכול להיות שאני טועה ואשמח שתאירו את עיניי, אבל אני לא שם לב לדגמים יוצאי דופן עד תקציב של 5K וזה נראה לי תקציב מאוד מכובד. כבר הרבה זמן מחפש מחשב נייד טוב בטווח מחירים של 2500-5000 ש"ח, ואני לא מצליח למצוא דגם טוב. אין צורך בחומרה מדהימה (לא בכרטיס מסך רציני, ומעבד I5 מהדורות החדשים זה מספיק, גם 8GB RAM זה מספיק, עם אופציה לשדרוג זה נחמד). הכיוון לחיפוש הוא מחשב מסדרות VOSTRO או THINKPAD או LATITUDE עם מסך שנראה טוב וגם מתאים לתכנות, מקלדת נוחה, סוללה לא חלשה מדי, 14 אינץ, קל יחסית. כרגע יש בבעלותי LATITUDE 7490 עם I5 8250U ואני מרוצה ממנו מהבחינות האלה, אני מחפש דגם שמתחרה בו בטווח מחירים האלה (הוא לא בשבילי) - לפי איך שזה נראה לא הTHINKPAD E1…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה, אני מתכנן לקנות מחשב שאני מתכוון להשקיע בו ברמה אז אני מבקש כמה שיותר חוות דעת אני חושב שחשוב שאני אציין שעכבר ומקלדת וצורב אני לא צריך, אז אין צורך להציע אני בונה על מערכת רמקולים של 4.1 או 5.1 וכמובן חשוב שכרטיס הקול יהיה טוב ומותאם כמה שיותר, אם במסגרת התקציב אני אצטרך לקצץ יכול להיות גם שאני אלך על 2.1 תצוגה: כרטיס מסך אני רוצה GeForce FX אבל מכיוון שהוא לא יצא בינתיים אני מעדיף ריידאון 9700 במסכים אני לא מבין אז אני אגיד שאולי אולי אני אקח איזה LCD אבל תציעו גם CRT שיהיה בטוח.. הארד דיסק 80 גיגה... מעבד לא פחות חזק מ AMD 2000+ על לוח האם חשוב שיהיה FIREWIRE ו- USB2.0 ודבר אחרון: רק לא ONBOARD!! (אולי חוץ מכרטיס רשת) תודה רבה לכולכם! הגזמתי קודם ק…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קראיתי בעיתון גם פה כותבים סוללות 24 שעות בחנות מחשבים בארץ http://www.arcenter.co.il/Product.asp?Pid=FL494AW&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=17&aff=Zap〈=HE אבל לא כותב סוללות 24 שעות אני לא יודע אם זה נכון?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 4465 Compucase 6A21 (Hec 300ART) Mini ATX Case 359.00 ¤ 1 359 ¤ 1 5810 LG 52/32/52//16 Black Combo CD-RW/DVD-ROM 239.00 ¤ 1 239 ¤ 2 7217 AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 Tray 799.00 ¤ 1 799 ¤ 3 5915 Zalman CNPS7700-Cu Cooler for PIV/AMD 269.00 ¤ 1 269 ¤ 4 245 Sony/Citizen/Panasonic/Teac 1.44MB 3,5" FDD 55.00 ¤ 1 55 ¤ 5 6963 Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 494.00 ¤ 1 494 ¤ 6 5853 Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard 619.00 ¤ 1 619 ¤ 7 1109 Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory 309.00 ¤ 2 618 ¤ 8 640 Computer Assembl…
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב נייד לגיימינג. האופציות שלי מגיעות לבחירה בין 2 דגמים שההבדלים בינהם הם שבאחד יהיה מעבד i5-7300HQ ובשני יהיה מעבד i7-7700HQ . לגבי שאר הרכיבים, אני שם מספיק ראם (16GB), כונן SSD מספיק מהיר (2 של סמסונג ברייד 0) וכרטיס גראפי מספיק חזק (1060) כדי שהם לא יהיו צוואר בקבוק. בעתיד אני גם אקנה כרטיס מסך יותר חזק עם הקופסא החיצונית... השאלה שלי אם מעבד ה i5-7300HQ יהיה מספיק ולא יהווה צאוור בקבוק בביצועי משחקים? אני לא מתכוון לשחק על יותר מFHD.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תקציב: 3500 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 1000 מתי מתוכננת הרכישה: עד 23/8/15 מהארץ או מחו"ל: (האם אתם מוכנים לייבא את המחשב? אם מחו"ל-איזו ארץ?) בעיקרון מתכנן לקנות בארץ. אני נמצא בניו יורק ובניו ג'רזי בינואר הקרוב ובשיקגו עוד שנה. אני מוכן לייבא את המחשב משם אם ידוע לכם שהמחשבים שם זולים יותר. האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: (חנות מועדפת שתרצו לקנות ממנה) אין יד ראשונה\שניה: (לקנות אחד חדש או משומש) חדש זמן אחריות רצוי: (כמה זמן אחריות והאם רצוי אחריות בינלאומית או לא) כמה שיותר זמן אחריות, לא חשוב לי בינלאומי אבל אני לא אתנגד חברת המחשב הניד המועדפת: (חברה מסויימת שתרצו שהמחשב יהיה שלה) לא משנה לי כל עוד ביצועי המחשב ממצים את התקציב מער…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 באילת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות בעיקר, הרצת סביבות פיתוח שלא אמורות לגזול משאבים יקרים מידי, פתיחת הרבה טאבים(ועבודה בשני מסכים) בו זמנית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב(!) 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אני מעדיף 15.6, משקל לא הכי קריטי לי שיהיה קל, אין צורך באורות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקנות לפטופ גיימינג (חשוב לי גיימינג כי אני מתכנן להתחיל ללמוד בעוד כשנה ולא רוצה לקנות לפטופ ללימודים) ראיתי את הROG G531GT של ASUS רציתי לשאול מה אתם אומרים עליו ? אני מחפש מחשב שיתמודד עם משחקים חדשים (סטייל AC, BF, COD) https://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=28546 זה המפרט שאני מדבר עליו אם למישהו יש הצעות טובות יותר בתקציב של 5000 שקל אשמח לשמוע מישהו מכיר את החנות שממנה אני מסתכל? האם היא אמינה? תודה מראש לכולם
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב לא חזק במיוחד אבל שיהיה חזק מספיק להריץ משחקים לא הכי כבדים. פרטים למטה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3600 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה ממש קריטי אפשר לחרוג בעד 200 אני מניח. 2. מה שימושי המחשב? בעיקר משחקים ווידאו, אבל לא משחקים כבדים וחדשים במיוחד. ככה שלא צריך כרטיס מסך חזק. המטרה העיקרית זה World of Warcraft שאמנם מיושן אבל דורש משאבים רבים יחסית. ושיהיה מסוגל להריץ משחקים חדשים בהגדרות בינוניות. -מהי הרזולוציה הטבעית של המסך שיחובר למחשב? אני מעוניין גם במסך בתוך המחיר הזה, עדיפות ל20". לא צריך יותר מזה. גם לא צריך איכותי מדי, משהו שיספיק להראות משחקים בצורה ס…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, אני סטודנט לאנימציה, מעוניין להחליף רק את גוף המחשב ( אין צורך במסך, עכבר וכו') השימושים שלי במחשב הינם : שימוש שוטף ויומויומי על פוטושופ. עריכה על תוכנת אפטר אפקטס בתדירות נמוכה . תוכנת תלת מימד בתדירות גבוהה יותר אך עדיין פחותה. תוכנת אנימצייה קלאסית "( TVPAINT לאנימציה בקבצים שנסרקו ברזולוצייה גבוהה - נפח פרוייקטים גדול במיוחד. יכול להגיע לחצי ג'יגה לפרויקט בקובץ בודד. עבודה שוטפת ורינדור על הפרימייר לעריכות סופיות. אני שם דגש רב על מחשב שקט ( אני גם ישן לצידו..אז גם לבריאות חיבורים מתקדמים כמובן USB 3 וחבריו. חשוב לי שידרוג עתידי דרושה לי מערכת הפעלה, אופיס לא חובה. רזולוציית המסך שלי ( SAMSUNG הינה 1280X960 *במחשב לא יותקנו משחקי מחשב מכל סוג שהוא…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ככה בגדול תוכנות כמו קיובייס אבלטון סאונד פורג' וכאלה שימושי עיקרי . שימוש משני כמובן ובין לבין משחק פה משחק שם לא מהכבדים התקציב הוא 5000 אפשר לחרוג אם זה הכרחי ונחוץ ורצוי לחסוך :] עוד הערה חשובה צריך גם שתי מסכים בגדול 18-20 אינץ שיהיה זול זה הכי מעניין בקטע הזה קיבלתי מפרט בעלות של 4500 תנו חוות דעת עליו העדפתי להתייעץ קודם פה איתכם אם יש מה לשפר מה להחליף או לעשות אחד אחר תודה לעוזרים מעבד לחץ לתיאור מפורט Intel Core i7-2600 3.40 ~ 3.80 GHz x4 QUAD CORE 8MB Cache קירור מעבד לחץ לתיאור מפורט Scythe Low Noise, 3 Heat-Pipe CPU Cooler לוח אם לחץ לתיאור מפורט Intel P67 Express Based Main Board קירור פאסיבי לרכיבי הלוח לחץ לתיאור מפורט Passive Bridge & Mosfet Heatsi…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נקנה בערך ב2009 , יש אחריות על הכרטיס מסך וזכרונות רק. Microsoft Windows 7 Ultimate 64-bit SP1 CPU Intel Core 2 Duo E8500 @ 3.16GHz 54 °C Wolfdale 45nm Technology RAM 4.00GB Dual-Channel DDR2 @ 332MHz (5-5-5-15) Motherboard MSI P45C Neo-FIR (MS-7572 (CPU 1) 47 °C Graphics 1024MB GeForce GTX 550 Ti (CardExpert Technology) 52 °C Hard Drives 298GB Hitachi HDT721032SLA360 ATA Device (SATA) 41 °C Optical Drives HL-DT-ST DVDRAM GH22NS40 ATA Device Audio C-Media PCI Audio Device
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחשב עם כ. מסך נפרד(נראה לי) GEFORCE 9300M נמכר כרגע באייבורי וגם בKSP במחיר די נמוך של 3490 ש"ח http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2715&CatCode=315 רציתי לדעת איך הוא בהשוואה למחשב הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2360&CatCode=315 ואם יש למשהו מושג למה המחיר שלו נמוך יותר ממחשבים עם כרטיס מסך X4500 מובנה? מטרת השימוש: פוטושופ CS4 תודה אביעד
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי הצעה די טובה ומה שמעכב אותי הוא החברה הזו שאיני יודע מספיק אודותיה. אציין שאותם נתונים במחשב אחר כמו DELL או HP יעלו לי יותר באלף שקלים לפחות. תודה על העזרה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט, תכנות, מוזיקה, סרטים וערכת קלונע בייתי * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 16 עדיף מאט * רזולוציית המסך? 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 1.5kg אם אפשר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, 9 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף SSD * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? שהיה הכי טוב שאפשר במחיר 3500 שיחזק כמה שיותר מזן לא הכפאת לי לקנות מגופון או משהו אם המחשבים הניידים שם טובים תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כרגע אני עושה מאסטר בתחום של סימולציות מולקולריות. התוכנות שאני משתמש בהן (VMD, LAMMPS), מרוויחות המון מחישובים מקביליים, גם על כרטיסים גראפיים. חלק על openCL , כולן על CUDA. מחפש מחשב עם כרטיס גרפי ומעבד חזקים. אפשר לקנייה בארץ או בחו"ל (AMAZON/EBAY+משלוח) אבל עם אחריות בינלאומית * מטרות המחשב? חישובים מתמטיים, תכנות, וגם ישומים משרדיים ואינטרנט. * גודל המסך? 14-15" צריך מקום לעבוד עם חלונות פתוחים. * האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מאט. * רזולוציית המסך? עדיף רזולוציה גבוהה FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? מתחת ל-3 ק"ג - ברור לי שנייד זה לא בדיוק. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אין * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של …
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מעבדי אינטל P4 2.66 Ghz S-775 1M Cache 64 bit לוחות אם למעבדי אינטל ABIT SG-80(915) S775,VGA,AGP זכרונות DDR 400 512MB 400MHz V-DATA דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 80GB 7200 8MB WD800JB כרטיסי מסך eVGA GF FX5200 128MB כרטיסי קול On Board 128Bit צורבים CD Recorders LiteOn Combo 48 x 32 x 48 + DVDx16 ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים EM-08A ATX MIDI 400W מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים DAEWOO 17'' Flat מחיר 2790 ¤ איך זה מ KSP מספיק? אם אתה מכירים משהו יותר טוב + מסך בבקשה תעזרו. תודה רבה . אלון.
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הנה קצת רקע: המחשב הנוכחי שלי (P3 600MHZ) נמצא בפינת ישיבה שמסביבה נמצאים חדרי שינה. כשאני משאיר את המחשב בלילה, הוא עושה רעש מציק, ומפריע להורים שלי לישון. אז החלטתי שהמחשב הבא שלי יהיה כמה שיותר שקט (כמובן שמבלי לבזבז יותר מדי כסף). עכשיו קניתי את - ATHLON 64 3000 ועוד לא קניתי את שאר הדברים (כי המעבד יגיע בעוד בערך שלושה שבועות) חשבתי לקנות את הרכיבים הבאים * מארז - THERMALTAKE VM3000A ש"ח699 * ספק כוח - THERMALTAKE SILENT PUREPOWER 480W ש"ח475 * גוף קירור למעבד - Zalman CNPS7000A-Cu ש"ח245 השאלה שלי אם המערכת תיהיה שקטה ? (שממרחק של שני מטר כמעט ולא ישמעו את המחשב) ואם יש רכיבים אחרים יותר טובים באותו מחיר של הרכיבים האלה? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, כיום משתמשים ב-Boxee ומחפשים להשתדרג מבחינת היכולות ולסייע לניתוק מחברות הכבלים (נעבור לעידן פלוס). נשמח להמלצה למפרט למחשב סלוני, שקט שיריץ XBMC. בנוסף, מכונה זו תשמש גם כ-NAS למשפחה. ישנה אפשרות להביא חלקים מארה"ב (ללא משלוח וכו') אז ניתן לקחת זאת בחשבון מבחינת הערכת עלויות של המפרט. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3,000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - נראה שכדאי לנסות לדחוף את המקס' בתקציב הנתון. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב מדיה סלוני ושרת גיבויים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-