עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by BlackTalon,

שלום, אני צריך המלצה למפרט מחשב כולל מסך 17 אינץ'. לא כולל: כונן דיסקטים, כונן דיסקים, כרטיס מסך מודם כרטיס קול עכבר ומקלדת. ככה שמה שנשאר זה בעצם מארז, לוח אם, מעבד, כונן קשיח וזיכרון. הכרטיס מסך שקיים הוא Geforce 4 mx460 אם זה משנה. תקציב: 2500 ש"ח. (או שלא... :-\) המחשב צריך להריץ מהר את Windows xp, כמה תוכנות, קצת משחקים, כמה שפחות תקלות וכמה שפחות להזיק לעינים. תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. היי, אני עוזר לאישה מבוגרת שצריכה מחשב הכי פשוט שיש, הנה השאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?: מכוון ל1000-1400 ש"ח (ללא ציוד היקפי). 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה?: גלישה בכרום, סרטונים ביוטיוב, ותוכנות אופיס, זהו זה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?: לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה): לכלול הכל. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?: לא חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?: …

3. אני בונה את המערכת הבאה שלי בשעה טובה וכעת מוכר את הנוכחית. כמה לדעתכם היא שווה? המחשב נבנה באהבה גדולה ע"י DJ Electric האגדי! המחיר שנקבע הוא 3000 האם המחיר הוא אכן ריאלי? אשמח לתגובות

4. Dothan 1.7GHz Cenyrino לוח ראשי - Intel® 915GM + ICH6-M זכרון - Dual DDR 512Mb מסך 12.1"( TFT WXGA (1280x800 כונן אופטי - COMBO צורב+DVD כרטיס מסך - אינטל GMA-900 דיסק קשיח - 60GB UDMA תקשורת - כרטיס רשת 10/100 מודם 56600, כ.רשת אלחוטי WiFi תוספת למעבד 1.8 רק 299 ש"ח כל זה ב-6400 ש"ח. אני מחפש מחשב שילווה אותי בתקופת הלימודים וגם ישמש אותי לצרכי גרפיקה.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by chenrp,

מעבד E6600, לוח אינטל 965LT, כרטיס מסך 7600GS OC, כונן קשיח SAMSUNG 160GB, מארז וספק ג'נריים מהרמה הכי גבוהה שאפשר לקבל מג'נרי. מסך 22" chimei

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by zvvz,

MotherBoard: P4 DDRx3 AGPx5 PCIx6 || 82$ Proccecor: P4 2.4GHZ || 189$ VideoCard: Nvidia Gforce4 FX5200 128MB DDR +tv || 80$ Memory: 256MG 333MHZ DDR || 56$ HD: 80gb Maxtor 7200RPM || 89$ DVD: x14/40 Black* || 34$ Case: p4 400W +2FAN+USB2 || 29$ Cdrom: Asus 52X IDE || 22$ FLOOPY: 1.44 CITIZEN || 7.5$ ========================== 588.5$ = 2648NIS הרכבתי לבד, זה מחשב למשחקים ולעבודה, האם הוא שווה? מבחינת מחיר ואיכות?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום, אני עומד לרכוש מחשב חדש. אני משתמש בו לגיימינג באופן מזדמן, אבל כמעט אף פעם לא קונה משחקים במחיר מלא, אלא מחכה להנחות משמעותיות עליהם בסטים. מעשית, זה בד"כ אומר שאני משחק משחקים משהו כמו שנתיים-שלוש אחרי שהם יצאו לשוק. תדירות עדכון המחשב שלי היא משהו כמו פעם בארבע שנים (בגדול, מתי שרכיב כלשהו מתחיל להתקלקל במחשב הקודם ) האם במצב כזה יש טעם לרכוש את המפרטים המתקדמים יותר של מחשבי הגיימינג שמופיעים אצלכם ברשימת המפרטים המומלצים? באופן כללי לא נתקלתי בבעיות עם משחקים עד כה, אבל לא קניתי מחשב מזמן ואני רוצה להרגיש בטוח. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. Started by נבון,

אני לכ כל כך מבין במחשבים ולכן אני אשמח לעזרתכם * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט * רזולוציית המסך? בגודל הסטנדרטי שיש * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות למקלדת הכוללת numpad * משקל רצוי? עדיפות למחשב קל מהממוצע * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כן, 5 שעות זה המינימום * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) מה שיאפשר חיבור למקרן * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) עדיפות למשהו מהיר, לא צריך עם הרבה זיכרון משום שרוב הזמן יריץ אופיס ומסמכים * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינ…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by The Angel,

אני צריך מפרט למחשב למשחקים כבדים. מחיר כ-4000 ש"ח. אני רוצה כרטיס מסך בערך בתחום ה1000-1500 ש"ח (הכי טוב במחיר הזה) ולפחות 1GB Ram. בלי מסך, מקלדת, עכבר או רמקולים. שכחתי לציין, בלי צורב ואני רוצה כונן שקורא DVD. שהקנייה תהיה בחנות אחת ד"א (עדיף KSP) תודה מראש לעוזרים, The Angel

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. טוב, את המפרט הזה אני מרכיב לאחותי הקטנה. כראוי לילדה בת 12 הרבה יותר אכפת לה איך המחשב נראה (ז"א מארז, רמקולים, מקלדת וכולי) מאשר איך הוא מתפקד, אבל עדיין אני בונה עליו למשחקי רשת וכולי. בכל אופן אני אעריך הערות

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, סרטים * גודל המסך? 14 * משקל רצוי? 2-2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 3-4 שעות יהיה טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi הכי חשוב * גודל מינימלי וסוג של כומן קשיח - לפחות 320 (פחות קריטי מעל כי המחשב מיועד לסטודנט) * כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, קונה את המחשב בארץ אבל שיהיה אחריות של 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא, עדיף שלא אם זה מוריד את המחיר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell אבל זה פחות קריטי אם יש משהו טוב אחר חשבתי גם על המחשב הזה http://www.notebookclub.co.il/products/%EE%E7%F…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by sdfsdf45,

תקציב מקסמלי 3500 Gigabyte GA-B85M -350 Intel Core i5 4670K -1020 CoolerMaster CM Storm Scout 2 Window -420 Asus Radeon R9 270X DirectCU II TOP -995 G.Skill Aegis 4GB DDR3 1333Mhz -215 Antec 600W VP600P -300 Western Digital Caviar Blue WD5000AAKX 500GB -230 יש עוד אפשריות? תדה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. Started by ehudtr,

מעוניין במחשבים לבן 15 ובן 12 שיתאים גם למשחקי הרשת שהם משחקים בגילאים אלה כמו:רובלקוס ומשחק כמו wwarthounder. איפה קונים היום מחשבים במחיר טוב ביחס למפרט?איזה מפרט יתאים לשניהם ככה שיחזיק להם שנים רבות ויהיה להם גם אחריות? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אז ככה: תקציב : 4000 . שימושים : עריכת וידאו ותמונות בתוכנות כמו : Sony vegas Adobe after effects Photoshop ועוד כמה שאני לא זוכר ודפדפן קצת לגלוש באינטרנט ואולי משחק או 2 גג כי יש לי xbox ואני משחק בו כביכול. הערות : אני רכשתי elgato hd להקליט משחקים בfull hd מהxbox למחשב ואני עכשיו רוצה לרכוש מחשב חדש כולל הכל מארז והכל ssd וכל זה לא צריך וינדוס חוקי.. ואני שאלתי בכל מיני פורומים וכל מיני אנשים וקיבלתי תשובות שונות לגבי מפרטים ... עכשיו המורה שלי לאלקטרוניקה אמר לי שיש כרטיסי מסך מיוחדים לעריכה וכל מיני והמליץ לי לשאול פה כי פה בטמת מבינים ויביאו לי מה שטוב לי.. הבנתי שאני צריך 8gb זכרון I5 או I7 מעבד 500W ספק Ssd 120gb אבל סוג שמות וכל השאר כמו כרטיס מסך מארז לוח …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום לכולם, אני צריך שתבנו לי מפרט לעבודה גראפית בעיקר ב8000 ש"ח המחשב הוא לאחת שלא מבינה יותר מדי במחשבים.. הוא צריך לכלול מסך LCD טוב (תנו לי בבקשה הצעה אחת עם מסך 17 ועוד אחת עם 19) אם אפשר אז בבקשה הצעה אחת של אינטל ועוד הצעה אחת של AMD, ויתרונות וחסרונות של כל אחת

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. הגיע הזמן לקנות מחשב חדש ( ועוד מעט גם יכנס הכסף לקנות אותו). אז ככה, אני צריך המלצה למפרט משחקים גג עד 4400, אפשרות אחת עם OC ואפשרות שניה בלי. לא צריך בינתיים ציוד הקפי חוץ ממקלדת (הכי פשוטה). אני חשבתי על האפשרויות הבאות(והייתי רוצה לדעת איזו מהן עדיפות? גרסא של OC או ללא OC): OC מעבד: INTEL PENTIUM S775 1.6GHz(E2140) 800MHz/FSB 1MB - BOX ₪414 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ₪602 כרטיס מסך: HIS PCI-EX RADEON X1950XT IceQ3 256MB GDDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL ₪1261 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ₪387 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ₪192 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ₪475 מארז: RAI…

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום, ושבוע טוב. אני מחפשת לקנות מחשב של דל, באזור המרכז, (משלוח אופציונלי) גודל המסך 13" או 14" אני עובדת בהוראה וצריכה את המחשב לכתיבת וקריאת מסמכים, להצגת מצגות במקרן, לשימוש באינטרנט כולל הורדות (דרך WIFI) ולפעמים קצת עריכות קטנות של תמונות וקליפים. אני צריכה לנסוע אתו באוטובוס יום יום ולכן חשוב לי שיהיה קל משקל ואני רוצה שהפעילות הכללית שלו תהיה מהירה (עליית מערכת הפעלה ופתיחת תוכנות). אני לא צריכה מערכת הפעלה. התקציב שלי הוא עד 4000 ש"ח (אם זה הרבה אז אפשר לשדרג את האיכות) תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. * מטרות המחשב? משחקים כבדים, בתקווה שיוכל להריץ כל משחק על ההגדרות הגבוהות ביותר ב-FPS מעולה בלפחות 3 שנים הקרובות. המחשב יהיה המחשב הראשי והיחיד שלי כך שמשמש גם ללימודים לסטודנט ועבודות מסביב. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא פחות מ-17 אינץ', אני לא יודע מה ההבדל בין מסך מבריק למאט, אשמח להסבר. * רזולוציית המסך? לא מבין בזה הרבה אבל כמה שיותר, יותר טוב. כל מה שישפר לי את הביצועים והגרפיקה במשחקים הרי הוא מבורך. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? חובה numpad במחשב. * משקל רצוי? לא משנה כל כך, ברור לי שאני לא עומד לקבל פה מחשב קל ונוח לנשיאה עם הדרישות שלי... אני כרגע עם מחשב גיימינג נייד מיושן יחסית שהמחשב הנ"ל אמור להחליף (Asus G73). הוא שוקל 4 ומשהו קילו ואני מ…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by brk2k,

יש לי התלבטות חזקה בין שתי מערכות שאחת מהם יותר זולה משמעותית (AMD) ואף יותר חזקה ומגיעה לרמה יותר חזקה באובר קלוק . המערכות הן אלה: Mobile ATHLON XP 2600+ ABIT NF 7 -SL OCZ 3200 enhanced latency platinum 512 * 2 wd 80 g sata 9800 pro compucase 300 W והנה מערכת האינטל: P4 2.6C ASUS P4P800 DELUXE OCZ 3200 enhanced latency platinum 512 * 2 wd 80 g sata 9800 pro compucase 300 W חברה בבקשה ממכם אני צריך חוות דעת איזה מהמערכות יגיע לאובר קלוק שיהיה יותר חזק ומהיר . כל דעה תתקבל בברכה זה באמת חשוב אז בבקשה ממכם תגיבו לגבי הת'ראד ... :-[ זה גם יכול לשמש דיון טוב מאוד לגבי איזה מערכת יותר טובה לאובר - AMD או אינטל תודה רבה רבה לכל המגיבים!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by שמואלל,

שלום שוב אני 8) רציתי לדעת איך המפרט הזה לדודה שלי מקסימום 2000 ש"ח ללא מסך וללא רמקולים יש משו לשפר? ועוד שאלה המעבד שסמתי לאיזה מעבד intel הוא משתווה?ועוד שאלה איזה צורב הכי מksp תודה שמואל http://www.fps.co.il/picture.php?id=1167571307.JPG או זה יותר טוב? שם מוצר כמות מחיר סופי Compucase-HEC Micro Tower CI-6K31 Front USB 300W 1 255 ¤ AMD Sempron 64 Bit 2800+ Socket AM2 Box CPU 1 299 ¤ Hitachi 80GB 7200 rpm S-ATA II HDD 1 251 ¤ Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT 1 142 ¤ Gigabyte GA-M61VME-S2 + 6100 n400 VGA Socket AM2 Motherboard 1 460 ¤ Twinmos 512MB DDR-II DDR 667 Memory 1 330 ¤ סה''כ: 6 1737 ¤

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Peri228,

אני צריך שתרכיבו לי , ברשותכם ( ) מפרט למשחקים בתקציב של 4000 ש"ח . המחשב לא בשבילי , אלא בשביל חבר שלי :0~ אין לי העדפה ל AMD או Intel , אבל אני מאמין שתעדיפו לקחת AMD מאחר ובתקציב הזה AMD יהיה הרבה יותר טוב והמחיר ישחק חלוץ מרכזי .. כל מה שאני צריך זה מחשב , בלי שום ציוד היקפי , וגם בלי Floopy או CD-Rom . כל מה שצריך זה - מעבד , לוח אם , זכרונות , כרטיס מסך , מארז , ספק . תודה רבה [= עריכה - המחשב גם לא מיועד לעבור שום OC ...

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום! חבר שלי מבקש עזרה בבניית מחשב אולפני למטרות יצירת מוזיקה ערכית וידאו וגרפיקה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב יצירת מוזיקה, עריכת גרפית ווידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop, vegas pro ,qbase, fruty loop 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או …

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by טל,

1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני FHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -. משחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכל…

24. שלום רב, אני מחפש מחשב שאיתו נוכל במשרד לבצע לכידות מסך לסרטים שמתנגנים ברקע (איכות 720,1080) ולאחר מכן לרנדר אותם. כמו כן, רינדורי קבצי וידיאו PRO RES יש לנו פה המון מחשבי I3 והם קורסים תחת המעמסה. CPU מגיע למעל 90%. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - סביבות ה2000 +- 2. מה שימושי המחשב? תכני HD, עבודה משרדית, עריכה קלה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? -לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בHD רגיל. SSD יספיק 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אין חשיבות רבה לנושא. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? לא. יש צורך בהרכבה. 8. האם ישנה העדפה לרכוש …

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by 10ziv,

. מה התקציב המקסימלי?:5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?:לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?:200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:בעיקר למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?18.5 אבל אני קונה חדש. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיס…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים