עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, התקציב שלי הוא 2900 התעניינתי בין שני המחשבים הנ"ל לצורך עבודה משרדית. 1. 2. אשמח להצעות. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. Started by דובי770,

1. מה התקציב המקסימאלי?3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD כל הסידרה מ4 עד GHOSTS, JC2 BF4 SR THE THIRD NFS RIVALS ועוד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920/1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שניתן בתקציב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by avivboker,

השאלה שלי היא האם מערכת ההפעלה של מחשב נייד היא זהה לזו שבשולחני? כלומר היות ומחשב נייד מגיעי כבר עם מערכת הפעלה האם אני יכול לפרמט אותה ולהתקין מערכת חדשה מדיסק שיש לי?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אני מחפש מחשב למוסך ותוכנה קלילה של המוסך של חבר ומצאתי ב300 ש"ח פנטיום 3 מהירות 1000MHZ זיכרון 384MB (מורכב מ128+254) במהירות 133MHZ לוח ASUS CUSI-FX צ'יפסט SiS 630E/S + 85C503/5513/961 כונן קשיח 13 ג'יגה כרטיס קול + רשת on board עובדים כונן דיסקטים + כונן תקליטורים X52 כמה שווה מחשב כזה באמת? 300 זה בסדר?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. יכול להיות שאני טועה ואשמח שתאירו את עיניי, אבל אני לא שם לב לדגמים יוצאי דופן עד תקציב של 5K וזה נראה לי תקציב מאוד מכובד. כבר הרבה זמן מחפש מחשב נייד טוב בטווח מחירים של 2500-5000 ש"ח, ואני לא מצליח למצוא דגם טוב. אין צורך בחומרה מדהימה (לא בכרטיס מסך רציני, ומעבד I5 מהדורות החדשים זה מספיק, גם 8GB RAM זה מספיק, עם אופציה לשדרוג זה נחמד). הכיוון לחיפוש הוא מחשב מסדרות VOSTRO או THINKPAD או LATITUDE עם מסך שנראה טוב וגם מתאים לתכנות, מקלדת נוחה, סוללה לא חלשה מדי, 14 אינץ, קל יחסית. כרגע יש בבעלותי LATITUDE 7490 עם I5 8250U ואני מרוצה ממנו מהבחינות האלה, אני מחפש דגם שמתחרה בו בטווח מחירים האלה (הוא לא בשבילי) - לפי איך שזה נראה לא הTHINKPAD E1…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום, בעזרתכם כבר קניתי מחשב סוס עזרתם לי מאוד עכשיו אני צריך לקנות לאחי הקטן. הוא לא משתמש בו הרבה אז התקציב של ההורים הוא 2000 ש"ח. לשדרג תמחשב בן 5 שלו... קיצר הדרך היחידה היא לקנות חדש כי החלקים יותר מידי ישנים. אני זקוק למפרט של מקסימום 2000 ש"ח הכולל כרטיס מסך טוב שיחזיק משחקי רשת לסוגייהם, מעבד חזק לOC, זיכרונות לא משנה רק שיהיה לפחות 2GB, ספק אמין, מארז זול למרות שאפשר להשתמש בשלו, צורב DVD ולוח אם שיהיה נחמד לעתיד. תודה מראש למי שיעזור לי, זה נשמע דיי בלתי אפשרי ב2000 שקל אבל זאת ההגבלה של ההורים שלי... תודהה

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום אני חדש בפורום הזה ואני צריך עזרה מקצועית. אני הולך לקנות את המחשב הזה: רציתי לשאול מה אתם חושבים עליו בגדול ואני מתלבט בין שני כרטיסי זכרון: DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x1GB OCZ Vista Upgrade Edition XTC או DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2GB Kingston Value אין הבדל משמעותי במחיר אבל אני רוצה לדעת אם כדאי שני כרטיסים של 1 ג'יגה או כרטיס אחד של 2 ג'יגה. וגם מה זה Vista Upgrade Edition XTC? מעבדי אינטל Core 2 Duo E7200, 1066Mhz, s775, 3MB, Life Time Warranty לוחות אם למעבדי אינטל ASUS - 3 Years Warranty P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x1GB OCZ Vista Upgrade Edition XTC דיס…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר צפייה בסרטים, משחקים קלים ועבודה. - מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1024X1280 מסך 19" 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצי…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד במחיר שנע סביב ה7000 ש"ח. המחשב מיועד לגלישה, גיימינג, לימודים וסרטים- בקיצור מולטי פונקציונאלי. אני מחפש מחשב חזק שיוכל להריץ משחקים חדשים בצורה טובה. חשבתי על Dell XPS L702x XPS17-27204G5‎D או על Asus 3D G53JW-IX047V אבל האמת היא שאין לי מושג איפה האחד טוב יותר מהשני. אם תוכלו לעזור לי להחליט ולהסביר לי איפה האחד טוב יותר מהשני, או בכלל להמליץ על מחשב אחר. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום רב, שנים לא יצא לי לבקר בו, אני בונה מפרט לחבר שלי ואולי הגיע הזמן לשדרג את ה C2D שלי תקציב מקסימלי 6500 שח (לחסוך במידת האפשר) שימוש עיקרי - גלישה, משחקים, סרטים, וירטאוליזציה של מערכות הפעלה, והכי חשוב שיחזיק מעמד. אני משקיע עכשיו שיהיה לי לפחות 5 שנים קדימה (אם לא יותר כמו ה C2D שיש לי 7 שנים והוא חי ובועט למרות ה OC) כנראה אני אעשה OC קל - בינוני. המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i7 4770K 3.5Ghz (3.9Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1672 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪200 לוח אם: Gigabyte GA-Z87X-UD3H for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪953 מארז: באנדל NZXT Phantom 410 Chime…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by devilNes,

אני רוצה להזמין מהאתר של dell את הprecision m3800. מצאתי באינטרנט קוד הנחה ממחיר של 1859$ ל1593$. (קישור ישיר: http://www.dell.com/us/business/p/precision-m3800-workstation/fs) אני מתלבט אם לחכות לקריסמס שלכאורה יהיו יותר מבצעים וגם יצא הדור ה-5 של המעבדים של אינטל מה שאולי גם יוריד את המחיר. כדאי לקנות עכשיו או לחכות לדצמבר ולקריסמס?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. יש ברשותם מחשב ישן שהפסיק לעבוד (אין לי מושג מה המפרט שלו אגב, אבל נראה שלוח האם מת) אני זקוק למפרט הפשוט ביותר שקיים - אך שיוכל להריץ XP או וינדוס 7 בצורה סבירה. שימושים: גלישה בלבד. תקציב: הנמוך ביותר האפשרי אני מתכנן להשתמש בHDD מהמחשב שמת ואם אפשר גם בזכרונות (קינגסטון 1.5GB), אין לי מושג על איזה DDR מדובר...כתוב על הסטיקים KVR400X64C3A אין צורך בציוד היקפי או במסך. ספק הכוח שיש במחשב הישן חדש לחלוטין (520W 20/24PIN COMBO) - רכשתי אותו כי הייתי בטוח שהבעיה שם. תודה רבה!

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. dell inspiron 1520 - מחיר: 7000 ש"ח מעבד t7300 2.0GHz ,800MHz FSB 2X1024 במהירות 667Mhz 120GB 7200 RPM 15.4" Wide Screen XGA+ display with TrueLifeTM 1440x900 NVIDIA® GeForce Go 8600M GT 256MB ------------------------------- toshiba satellite a200 1|w - מחיר: 6500 ש"ח מעבד T7250 2.0 GHz 2X1024 במהירות 667Mhz 200GB 4200 RPM wide: 15.4" TruBrite 1280x800 ATI RADEON HD2600 256MB UP TO 1024MB

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אני מחפש חינות מחשבים באזור הרצליה. יש המלצות? (לא KSP או IVORY). תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. אני מחפש מחשב לילד בן 13 בתקציב באזור של 2200-2300 ש"ח מצאתי את התפריט הבא http://ivory.co.il/product.asp?productid=4801&CatCode= ועם מעט שידרוגים דיסק קשיח ל500G כרטיס מסך NVIDIA GeForce 210 512MB שדרוג למעבד Intel® Core™ i3 540 ושדרוג מארז האם זוהי קונפיגורציה מתאימה במחיר סביר

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Mamimo,

אודה לעזרתכם ביצירת מפרט למשחקים הכולל הכל כולל מסך LCD מקלדת, עכבר ורמקולים. (6000 ש"ח)

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. קניתי נייד והמטרה שלי לבצע אימג' לכונן C כל עוד שהוא לא התחבר לאינטרנט והוא נקי מוירוסים. חיברתי כונן חיצוני וניגשתי לביוס כדי להגדיר למחשב לפנות אל הכונן החיצוני עם ההדלקה. למרות זאת לאחר שכיביתי והדלקתי את המחשב דיסק האיתחול לא עולה. אציין רק כי הכונן החיצוני חדש וכשאני מנסה לאחר ההדלקה לקרוא מהכונן החיצוני אני מצליח לקרוא.גם בדיסק האיתחול עצמו אין בעיה כיוון שכאשר אני מכניס אותו לכונן של המחשב הנייח הוא עולה עם ההדלקה של המחשב.כך שהבעיה לא נמצאת שם. מה שכן – הכונן החיצוני הגיע עם כבל מוזר.בצד אחד של הכבל יש את המחבר הקטן שהולך לכונן החיצוני ובצד שני של הכבל יש חיבור מוזר – שני מחברי USB. האם מישהו יודע למה יש לי שני מחברי USB? הרי אני צריך רק אחד. האם הבעיה נעוצה בכך …

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by לביא2112,

שלום, אחותי מעוניינת לקנות מחשב נייד אמין ללימודים, הדברים הכי חשובים לאחותי במחשב הם מסך 14-13 אינץ' , אחרי זה זמן סוללה כמה שיותר ארוך ורק אחרי זה ביצועים, היא לא צריכה מחשב שיטוס לה, היא כמעט לא עושה משהו שמעמיס על ביצועיו של המחשב, היא בסך הכל צריכה מחשב ללימודים ולגלישה שהוא נוח לסחיבה (קטן וקל) ושורד כמה שיותר שעות של הקלדות בכיתה. אשמח להמלצות על מחשבים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניצול תקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב? לימודים וגלישה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: זמן שימוש ארוך, בעיקר הקלדת …

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום רב אני מנסה לבנות מפרט למחשב ביתי לרואה חשבון לשימוש משרדי. 1. התקציב המקסימלי הוא כ 2500 כולל ציוד היקפי 2. עבודה משרדית א) אופיס, תמונות, אינטרנט, לא יותר מזה ב) מיועד לעבודה 3. דרוש ציוד היקפי הכולל מסך (בין 20 ל 22) מקלדת, עכבר, ורמקולים 4. אין צורך בכונן דיסקטים 6. השקט חשוב ברמה 7 מתוך 10 7. לא מתוכנן אוברקלוק 8. אין צורך במערכת הפעלה ואין צורך בהרכבת המחשב 9. חנות מועדפת - לוג'יק פי סי logicpc.co.il זה מה שיצא לי מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 15995 Intel Pentium Dual Core 2.60GHz 2MB E5300 Box CPU 359.00 ₪ 1 359 ₪ 1 8255 WD WD5000AAKS 500GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD 288.00 ₪ 1 288 ₪ 2 16236 Microsoft Wired Desktop 400 OEM - Keybo…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. יש לי הצעה די טובה ומה שמעכב אותי הוא החברה הזו שאיני יודע מספיק אודותיה. אציין שאותם נתונים במחשב אחר כמו DELL או HP יעלו לי יותר באלף שקלים לפחות. תודה על העזרה

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. הכי תותחי במחיר הזה שיכול להיות. כמו כן אני גם צריך שהמעבד יהיה טוב למצגות לבית ספר ולעריכת מצגות וידאו. כולל מסך 710T של סמסונג. המעבד - רצוי AMD Athlon 3500+ 939... ושגם הכרטיס מסך יהיה הכי תותחי שיכול להיות בתקציב זה. למשחקים כבדים כמו DOOM 3 וHL2 , שיעבדו חלק. תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by SPONER,

יש לי ניתוקים מאתמול ברשת האלחוטית במחשב הנייד. הניתוים אתמול אחר הצהריים היו רצופים כל כמה דקות , עשיתי הפעלה מחדש למחשב וזה הסתדר. היום הערתי את המחשב מהשינה והיה כעבור שעתיים ניתוק. בזק אמרו שבקו שלי לא היה שום ניתוק. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by דובי770,

מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 או משהו באיזור * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) HD יספיק (1366/768) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? לא משהו מיוחד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) סטנדרט- מעל שלוש ארבע שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד 16.5" בפחות מ3000 ש"ח לצורך אינטרט, מוזיקה, סרטים ועבודה משרדית בסיסית. בחיפושי אחר נייד שכזה ראיתי שיש דגמים שמגיעים עם מעבדי I3 במהירויות 2.1 או 2.4 ויש דגמים שמגיעים עם מעבדי intel pentium במהירות 2.1 או 2.3 למיטב ידיעתי, 2 הדגמים הם כפולי ליבה עם ארכיטקטורה שונה, התדרים שלהם זהים גם כן (פחות או יותר). מן הסתם מעבדי intel pentium זולים יותר. שאלתי היא: האם עבור מחשב עם צרכים דיי בסיסיים כדאי להשקיע את הסכום הנוסף עבור הדגמים עם מעבדי I3? תודה לכל העוזר

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום לכולם, קניתי לפטופ חדש מחברת acer, הדגם הוא - aspire v5-473p, מגיע עם כרטיס גרפי סטנדרטי intel 4400. מערכת הפעלה - win 8.1. חיברתי את הלפטופ בפעם הראשונה לטלויזיה דרך כבל hdmi רגיל, התמונה עברה ואחרי 3 שניות המסך נעשה כחול. וידאתי שאכן המחשב מכוון ל- duplicate screen, התמונה עברה שוב ל-3 שניות ושוב קפצה חזרה. עכשיו כשאני מחבר זה בדר"כ לא עובד, ומדי פעם התמונה מופיעה לכמה שניות, מדי פעם לקצת יותר, ומדי פעם לא עובדת בכלל. כשאני נכנס להגדרות של הכרטיס הגרפי, הוא בכלל לא קולט שיש טלויזיה שמחוברת (הוא מראה רק את המסך ואת intel widi). חשוב לציין: 1. ניסיתי עם לפטופ אחר, הכבל והטלויזיה עובדים כראוי. 2. הדרייבר של הכרטיס מסך מעודכן. 3. ניסיתי כל מיני קומבינציות של - קודם לה…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים