עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אשמח להמלצה למעבד זיכרונות לוח אם וכונן ssd עד 1500 שקל. אשמח לקבל את המחשב החזק ביותר עבור סכום זה. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Ivgi720,

שלום לכולם , אבקש עזרה בהרכבת מחשב לגיימינג. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 3,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג מקסימום עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לגיימינג , אינטרנט , סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V , FIFA 15 , NBA 2K15 , LOTR:SHADOW OF MORDOR וכו.... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' ( יהיה מחובר ל -…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PS/AFTER EFFECTS/ILLUSTRATOR וכו'. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - BATTLEFIELD/COD/CRYSIS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. היי, אשמח לעזרה בנושא כעיקרון חשבתי על מעבד בינוני ו 4GB זיכרון כמו כן, כרטיס מסך לא OB בשביל שיהיה יותר זורם עם הHD ואתרי אינטרנט מלאי FLASH צריך ציוד היקפי וכרטיס רשת אלחוטי, צריך מסך (24 אינץ' אם אפשר) אין צורך ב OC עדיפות למחשב שקט כמובן עדכון! המסך שנבחר הינו 2443BW ולכן תקציב המחשב כעת הוא 2200 ש"ח אני מרמת גן, ואשמח להזמין ב KSP שנמצאים לידי.

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by avivshatz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הייתי שמח לקבל אופציה של ניצול מקסימלי ואופציה של חיסכון יעיל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ומעט סרטים אולי בזמן הפנוי אני מניח. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. עכבר אלחוטי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין לי מושג, לא מבין במחשבים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסו…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אני מחפש מחשב נייד עם מסך לא ענק בן 12 ל-14 יהיה סבבה חשוב לי שיהיה בו בלוטוס וכרטיס מסך של לפחות 256MB עדיפות של NVIDIA מעבד סבבה אני לא מבין במעבדים כול כך ושל יצרן מוכר ולא המופלצים שקמו לאחרונה עדיפות DELL - אבל לא חייב להיות פשוט יש לי ניסיון טוב עם החברה צרכים.. עבודה עם מוזיקה פוטושופ הורדת סרטים מאימיול וצפייה בהם לא נראה לי יהיה יותר מזה אמרו לי שכרטיס מסך מאוד חשוב .. לא יודע למה לא נראה לי שאני יריץ משחקים עליו עד 4 אלף עדיפות למשהו שבא בלי מערכת הפעלה כי אני רוצה להתקין רק XP על המחשב - לא סובל ויסטה אני רוצה שהוא גם יהיה נייד - לא מבין בסוללות אבל רוב המקומות יהיה לו מקור מתח אז לא חייב בבום של סוללה 3 שעות יספיק תודה לעוזרים!

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by nondos,

שלום, הגיע אלי מחשב ThinkPad X200 שהתקלקל לו הלוח אם ללא אחריות. בעל המחשב שלח אותו למעבדת IBM לאחר שנשפך על המחשב קפה מעבדת IBM מצאה שצריך להחליף את הלוח אם. הסכום שנדרש על התיקון גבוהה מאוד והיה עדיף כבר להשקיע עוד קצת ולקנות מחשב חדש בסכום הזה ולכן רכשנו X200 חדש. בכל זאת אנחנו רוצים לנסות להציל משהו מהמחשב. המחשב כרגע מפורק לחלוטין אני מחפש מעבדה בארץ שתחליף לי לוח אם ותרכיב את המחשב מחדש עם עדיפות לאיזור המרכז תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אהלן חברים. יש לי בקשה למפרט די מורכב שמיועד לדברים ספציפיים, אבל הכי חשוב - המפרט חייב להיות מחנות אחת! המחשב מיועד לעריכה כבדה (מאוד!) בפוטושופ, כלומר אני עובד עם תמונות בגודל 2 מטר על 2 מטר, ששוקלות מאות מגה, ולפעמים גם יותר מג'יגה. לכן אני צריך לפחות 8 ג'יגה זכרון, אם לא יותר לכיוון ה-10, ואם יכנס בתקציב - גם 16. מי שחושב שאני מגזים: כיום כאשר אני עובד במחשב עם 2 ג'יגה זכרון, הוא לוקח עוד 20 פחות או יותר מההארד-דיסק. בנוסף המחשב מיועד לעריכת סרטים כבדה של סרטים ארוכים (שעה בערך) כולל רינדור תלת-מימדי, ככה שאני צריך גם כרטיס מסך טוב ומעבד טוב. בקיצור עמדת עריכה כבדה וטובה. בנוסף אני רוצה הארד-דיסק אחד ממש מהיר (15,000RPM), בלי יותר מדי נפח (משו כמו 80 ג'יגה) שישמש TEMP…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by ofekd23,

מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט, תכנות, מוזיקה, סרטים וערכת קלונע בייתי * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 16 עדיף מאט * רזולוציית המסך? 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 1.5kg אם אפשר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, 9 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף SSD * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? שהיה הכי טוב שאפשר במחיר 3500 שיחזק כמה שיותר מזן לא הכפאת לי לקנות מגופון או משהו אם המחשבים הניידים שם טובים תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אז ככה, אני נורא נורא לא בקיא בתחום בגלל ששנים לא נגעתי במחשב שלי, אז עזרתכם נורא תתרום לי 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,500 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בהחלט. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Metro 2033 ,The witcher 3, Shadow of mordor, Dying ligh כל הדברים שהספקתי להחמיץ בשנים האחרונות ודברים שיצאו גם בשנים הבאות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית)…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אני מעוניין שתבנו לי מפרט למחשב שכולל: מעבד לוח אם עם כרטיס קול כרטיס מסך זכרונות צורב די וי די כונן דיסקטים התקציב הוא בסביבות ה2500 פלוס מינוס. מקווה שהתקציב מספיק לקנות משהו איכותי וטוב למשחקים ואינטרנט. אם יש שאלות תשאלו, אני כאן תודה. *מה שלא רשמתי ברשימה אז לא צריך. דרך אגב המחשב לא מיועד לאובר קלוק!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. היי, לאחר לבטים וחיפושים אני חושבת שמצאתי לי מחשב: Dell inspiron 1525, מעבד : Dual 2 Core T 8XXX, זיכרון של 2GB ואחריות של שלוש שנים. הייעוד של המחשב הוא "מחשב לחיים"- בעיקר וורד ואקרובט, אבל גם קצת דברים מעבר, אבל לא משחקים מסובכים מדי וכו' (ומאוד חשוב- שיהיה יחסית זריז גם כשפתוחים כמה חלונות, וגם עוד שנה שנתיים שלוש- בתקווה שלא אזיק לו בעצמי עד אז). התקציב הוא עד 4500. שאלותיי הן אלו: 1. האם הדגם הנ"ל סובל מאיזשהם פגמים שכדאי לדעת עליהם לפני שקונים את המחשב? 2. האם עדיין יש אופציה להתקין על המחשב XP (הבנתי שהיה איזה סיפור עם העדר דריברים או משהו כזה)? 3. האם הוא אכן עונה על הדרישות שהצגתי, והאם יש מחשב אחר מומלץ יותר לעניינים אלו (ובפרט- האם אני סתם רוצה מחשב עם מעבד חז…

13. Started by elioz5,

אהלן לכולם, אני מחפש לקנות מחשב לצורך משחקים. אני מעוניין להשקיע במחשב שיהיה חזק ביותר ויריץ את כל המשחקים החדשים על ההגדרות הכי גבוהות. מצד שני אני לא רוצה לבזבז כסף על דברים שאני לא אשתמש בהם. זה מפרט שראיתי באחד האתרים ואשמח לשמוע את דעתכם עליו: http://startpc.co.il/media/build/viewBuild.php?uid=52ba82a8b8a7a בעיקרון מה שחשוב לי זה מפרט חזק ואמין, שיחזיק לי לפחות כמה שנים. שקט ובעל קירור רציני ומספק. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום, הרבה זמן לא יצא לי להתעסק בחומרה של נייחים אבל אחרי 8 שנים הלך לעולמו המחשב הביתי שלי :'(. אני מחפש מחשב שיוכל להחזיק להרבה זמן וישמש למשחקים קלים (לרוב ברזולוציה 1280*960), סטרימר של סרטים ל-PS3, אופיס, תכנות WEB (כולל הרצה של שרת טסטים). לא מתכוון לעשות OC. אין צורך בציוד היקפי. תקציב גמיש בסביבות 3K-4K. מומלץ שיהיה שקט וקריר. גם רצוי שהחנות ממנה נבנים המפרטים תהיה באזור אשדוד-ראשון. תודה!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by נבון,

אני לכ כל כך מבין במחשבים ולכן אני אשמח לעזרתכם * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט * רזולוציית המסך? בגודל הסטנדרטי שיש * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות למקלדת הכוללת numpad * משקל רצוי? עדיפות למחשב קל מהממוצע * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כן, 5 שעות זה המינימום * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) מה שיאפשר חיבור למקרן * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) עדיפות למשהו מהיר, לא צריך עם הרבה זיכרון משום שרוב הזמן יריץ אופיס ומסמכים * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינ…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by ofek7,

אני צריך מפרט בלי מקלדת, עכבר, מסך, רמקולים, הארד דיסק וכרטיס קול. אני צריך שהמחשב שיריץ משחקים שיוצאים עכשיו כמו ביושוק, ריינבו סיקס וכו' אני גם ממש הייתי רוצה שהוא ינצל כמה שיותר את המסך שלי(samsung 226bw) מתוכנן OC אם אפשר אז מTMS.co.il

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אני צריך כרטיס מסך טוב של "גיגהבייט" 64 מגה בערך.. לוח אם עמיד.. מעבד 1.8 - 2.0 בערך.. עד - 4500 כולל מסך.. מסך - FLATRON 17 774 FT אני חושב שהוא מצוין..(תקנו אותי אם אני טועה). המחשב רוב היום אני גולש בו ולפעמיים משחק קצת.. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. לא חובה לנצל את מלוא התקציב. המחשב צריך להיות מבוסס אינטל, ותתותקן עליו ווינדוז 7 32 ביט. שימושים- משחקים ( מסך קיים של 22 אינץ עם FULL HD ), סרטים, אינטרנט, ועבודה קונבנציאלית עם תוכנות רגילות. מה לא צריך- כונן דיסקטים, וגם לא דיסק קשיח ( במחשב יהיו שני דיסקים של 1 טרה WD בלאק קאוויאר המחיר של שניהם הוא בערך 840 ש"ח והוא הופחת מהתקציב הבסיסי שעומד על 6000 ש"ח ) שקט- שהמחשב לא יהיה רועש, רעש חלש מקובל. אוברקלוק- צפוי אוברקלוק בינוני והמחשב אמור להיות במצב כזה באופן קבוע, לכן יש להתחשב בכך, בהיבט איכות הרכיבים. עדיף שללוח האם יהיו פיצ'רים לאוברקלוק אוטומטי ללא בזבוז זמן רב על הגעה לאוברקלוק אופטימלי. מערכת הפעלה- ווינדוז 7 32 ביט, אין צורך להוסיף למפרט. בקשות מיוחדות- מארז…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום לכולם, אני סטודנט לתואר שני, עד עכשיו היה לי מחשב דל inspiron 1520 שאני מרוצה ממנו עד הגג, אך נהיה לי כבד לסחוב אותו לאחרונה, לכן אני מחפש מחשב קל וחדש. מה שאני הולך להריץ עליו זה לרוב מטלב, אופיס, אינטרנט, לא משהו מאוד כבד (מעדיף שיהיה עם I5) בעיקרון אני רוצה מחשב שיהיה קל, ויחזיק הרבה זמן סוללה, אלו המרכיבים המרכזיים בבחירה שלי. התקציב שלי נע סביבות 4000 הסתכלתי על כל מיני מחשבים, בעיקר על Dell vostro 3360, inspiron 13z וגם של אסוס vivobook ו- zen למינהם שמקבילים למפרטים. יש איזה המלצה מבינהם? (אני מאוד אוהב את דל עקב הניסיון שלי איתם) גודל המסך? - 13-14" * משקל רצוי? - קל, פחות מ-2 קילו, אפילו פחות מ1.8 * זיכרון- לפחות 4GB, עם אפשרות להרחיב * האם נדרש זמן סו…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. מעבד Intel i7///5-4790K 4.0Ghz box לוח-אם Gigabyte G1.Sniper Z97 זכרונות Kingston 2x8GB 1600Mhz כונן קשיח +WD 1TB 7200RPM + כונן SSD Crucial MX100 256GBSamsung/Kingston כונן אופטי DVD-RW כרטיס מסך NVIDIA GeForce GTX 980/ti 4GB GDDR5 גייהבייט/ASUS ספק כח Coolermaster 700W-/+ PSU מארז Coolermaster/Antec/Fractal Design/Nzxt/Lian-Li/Lancool/Corsair/Nanoxia כרטיס רשת להוסיף לבחריה.. כרטיס קול?! זה סך הכל מה שאני רוצה המחיר כרגע שהכי טוב שקבלתי הוא 8 אלף (דגש אני קר באילת והמחיר הוא לא כולל מ"ע) ישמח לדעה שלכם ולשיפורים אם יש מה להוסיף ..לגבי כרטיס רשת וכרטיס קול ישמח שתגידו מה לקחת ... הכרטיס קול רוצה שיהיה שליטה עם שלט ו7.1 כרטיס רשת לא ממש משנה רק שיהיה איכות…

21. Started by madary,

אני רוצה שתתנו את דעתכם על המפרט... p-4 2.6 Ghz (Bus:800Mhz, Hyper-Threading) Abit VI7 (VIA P4T800) sb, HT, FSB800 lan WD 80GB 7200 ATA-100 (8mb) Sapphir (ATI) Radeon 9600Pro TV, DVI 128 MB floppy teac 1.44 DVD TOSHIBA X16 Switch 8 ports (לרשת ביתית) ATX MIDI 400W usb MS Internet KB+MS Optical Mouse Creative SBS 370 sub+2sp Mag 17 786 PF Flat Silver 5110 מחיר מה ההבדל בין 9600 לבין 9600pro בלוח אם: מה אומר VIA P4T800 וכן FSB800? תודה רבה! עריכה: ואת מי שכחנו? את הזיכרון! ddr 400 512 mb King Max BGA אני אשנה את הזיכרון לkingston

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by shar7770,

שלום חברה, אז חבר הכין לי מפרט למחשב אבל הייתי שמח לקבל דעות נוספות. https://www.tms.co.il/31808 המחשב מיועד למשחקים כמו dota2 csg. אם יש איזה משהו שמומלץ לשנות וכו אשמח לדעת

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ועריכת סרטונים מדי פעם ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג בעיקר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: csgo,OVERWATCH, Battelgruonds,gta v,fifa 18,Rocket League -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 ועוד אחד ב 1440x900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בנוניות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום לכולם * גודל המסך - 15' או 17' במידה והתקציב מאפשר * משקל רצוי - שיהיה קל לנשיאה יחסית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - נדרש זמן סוללה ארוך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - אין צורך ביציאות מיוחדות * בלוטות - במידה והתקציב יאפשר - כן. * גודל מינימלי של כונן קשיח - 250 מינימום , אם התקציב מאפשר יותר - חשוב. * צורב DVD - יש צורך בצורב DVD * האם נדרשת אחריות בינלאומית - חשוב שתהיה אחריות שניתן לסמוך עליה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא. מה שבעיקר חשוב שהמחשב יהיה מהיר ואמין , הולך לשמש לגלישה באינטרנט , צפיה בסרטים וOFFICE , עדיפות למחשב מוכר וטוב. תקציב : 3000 ש"ח

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. איזה דגם יותר טוב מבחינת קירור ואיכות: ZALMAN NC 3000S או ZALMAN NC 2000 או ZALMAN NC 2500 plus? ניסיתי להשוות באתר של זלמן בין הדגמים אבל ב3000 למשל יש מאוור אחד איטי יחסית וב2000 יש שני מאוררים מהירים,אבל לא הבנתי אם המהירות שהם רשמו הם של שני המאווררים יחד או של כל מאוורר בנפרד....וגם יש עוד כמה מאפיינים שאני לא הכי סגור מה יותר טוב וכו'...לכן אשמח אם מישהו שמבין בנושא יוכל להמליץ לי איזה משלושה הכי טוב. מבחינת מחיר אין בעייה כי ההבדלים זניחים. נ.ב. המשטח קירור מיועד בשביל לשחק במשחקים כבדים (יש לי נייד חזק,אבל יש לו בעיית התחממות ידועה לדגם שלו) הטמפ' מגיעות ל94 מעלות למעבד ולכרטיס מסך גם משהו כמו 85-90 מעלות,הטמפ' של שאר החומרה בסדר יחסית.האם ההשקעה שווה וזה באמת יעז…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.