עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by rule_the_pc,

הנה המפרט שנתנו לי: מעבד אינטל פנטיום 4 2.4 512k לוח אם אינטל BLUE MOUTAIN 2 DDR 333 כונן 1.44 TEAC דיסק קשיח GB 60 7200 RPM כרטיס קול CREATIVE LIVE כרטיס רשת 10\100 מקלדת קואנטום עכבר לוג'יטק+גלגלת אופטית מארז אינטל 2 יציאות בחזית CDX52 סמסונג כרטיס מסך ASUS GF 4 64 DDR רמקולים A.L. 2100 מסך" YAMA 413 17 שטוח המחשב עולה 7000 שקל. שווה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. איזה מהמפרטים הבאים עדיף המיועד למשחקים כבדים ועתידיים (CRYSIS) הצעות לשיפורים במסגרת התקציב יתקבלו בברכה אני מבקש רק לא להתייחס למסך - פשוט זה המסך הסופי. .: מפרט I :. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤990 לוח אם: 39250 Gigabyte GA-965P-S3 Intel 965P Motherboard מחיר לפריט - 720.00 ¤ כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX GeForce 8800GTS 640MB DDR3 320BIT DUAL DVI HDTV TV/O- GV-NX88S640H-RH - RETAIL מחיר: ¤2700 דיסק קשיח: Westren Digital WD2500KS 7200RPM 250GB מחיר: ¤380 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤810 מארז: Gigabyte GZXA1CA-ST Poseidon Aluminium Silver Full Tower Case מחיר: ¤470 ס…

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by IdolAdmin,

שלום, אני צריך מפרט למחשב ביתי עם יכולות עיבוד לעריכת וידאו מהגו פרו. זה מה שאני בניתי..אני קונה באילת בשביל המחיר אז אני מכיר רק KSP..אם יש לכם מה להציע יתקבל בברכה.. הרכבתי בלי כרטיס מסך כי אני מאמין שהמעבדים החדשים אמורים לסחוב עיבוד גרפי כזה, מה אתם אומרים? http://ksp.co.il/?uin=19242#complist

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימלי? ~2300. אם צריך חריגה עד 2500 מה הם מטרות/שימושי המחשב?עבודה משרדית, תכני HD, עיבוד תמונה בעזרת מאטלב 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך לא; המחשב יתחבר למסך LCD של LG 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. יש כונן DVD אחד, דרוש עוד אחד 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? חשוב! 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את …

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,500 כן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך, דיסקים קשיחים וקירור למעבד 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא …

6. Started by sim,

אני מחפש מחשב נייד לסטודנט סכום בסביבות 2.500 ללא תוכות וללא מע' הפעלה. המחשב מיועד ללימודים בלבד . ( אופיס )

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית וניגון סרטים בחיבור לטלויזיה (כולל סרטי HD). * גודל המסך? 13.3-15.6 * משקל רצוי? עד 2.5 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? בין 4-6 שעות בערך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI. * בלוטות? כן אבל לא קריטי. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 ג'יגה. * כונן CD/DVD? צורב? כונן DVD. אם נכנס צורב אז עדיף. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. חשוב גם שתהיה תמיכה באינטרנט אלחוט…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. לאחר דפדוף בפורום לגבי המלצות על חלקים ומפרטים שונים אני עדיין חלוק לגבי חלקים מסוימים ולגבי השימושים הצורך הוא שהמערכת תיתן בצועים מלאים ב3 משחקים startcraft2,gw2 ו wow והרצת סרטים ב FULL HD הנה המפרט : Intel Core i5 4670 Haswell tray 1070 ש"ח scythe mugen 3 215 ש"ח Asus z87-k 670 ש"ח Corsair 2x4GB DDR3 1600Mhz 365 ש"ח Wd red 2TB 560 ש"ח Asus Radeon HD 7850 2GB …

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. לפני כמה חודשים התחלתי להתעניין בHTPC ובשבועיים האחרונים אחרי שחקרתי את הנושא טיפה בניתי לעצמי מפרט לHTPC - מדיה סנטר -. המטרה שלו הוא להיות מחובר לטלוויזיה , שתהיה אפשרות הקלטה, ושיוכל להריץ בעצם כל דבר ( עם מחשבה על משחקים אבל זה ממש לא יהיה השימוש העיקרי שלו, השימוש העיקרי יהיה בעיקר סרטים , מוזיקה וגלישה ). אז תנו את דעתכם פה על המפרט יש כמה דברים שאני עדיין מתלבט לגביהם ואני ישמח לשמוע מכאלה שמבינים. עכשיו אחרי החפירה ( מצטער ), המפרט: מעבד - מתלבט בין הE8200 לE8400 (הבדל של 100 ש"ח ביניהם) - מה לדעתכם עדיף יותר? לוח אם - GIGABYTE GA-73PVM-S2H זכרון - 2048MBX2 4096MB DDR2 800MHZ דיסק קשיח - 500GB SATA2 32MB Chache - SEAGATE כרטיס מסך - Geforce 9500GT 51…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000-3300ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך, אז מעולה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם צריך לחרוג אז אפשר, נאמר כ200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי (אינטרנט, סרטים, הורדות), משחקים(פיפא, פוטבול מנג'ר) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: TheDarkKnightRises. פיפאpro evolution soccer 2013, פוטבול מנג'ר The Amazing Spider-Man 3-א י הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. יש לי מחשב די חלש ואני רוצה לשדרג אותו בהשקעה נמוכה של כמה מאות שקלים אם יהיה לי כסף אני כבר אקנה אחד חדש מה יש לי: מעבד AMD 5200X2 2.7GH זכרון שתי סטיקים של 1 גיגה כל אחד של CEON במהירות DDR2 800MHZ לוח אם nforce430 k9n6pgm2v am2 gf6100 amd msi וגולת הכותרת כ.המסך geforce 9400gt 0.5giga זהו מסך וציוד היקפי יש סביר כרגע אני משחק במשחק של 2005 על lowest possible settings השאלה היא אם כדי נומר להחליך כרטיס מסך או זיכרון או מה אתם מציאים להחליך בו במקסימום 500 שקל אני משחק במשחקי אסטרטגיה כמו medieval total war אז אני לא חי בסרט וגם לא מעוניין להריץ shooterim כמו crysis או משהו פסיכי כזה תודה אאהה שכחתי יש ספק כח כתוב עליו 300 true watt יש לי הארד דיסק חדש western dig…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום! אבקש המלצה למפרט HTPC שקט וקטן. יריץ Win 7 ו XBMC, יחובר לרסיבר ומקרן וישמש לצפיה בסרטים "כבדים" (1080p ו 3D). חשוב שיוכל להעביר את כל הפורמטים העדכניים של אודיו/וידאו דרך ה HDMI לרסיבר. 1. מה התקציב המקסימאלי? כ - 2500 ש"ח. אין צורך לנצל את כל התקציב. אפשר לחרוג בכמה מאות שקלים אם ממש חייבים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC בלבד. תכני HD ב 1080p וסרטים 3D . 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בשום ציוד הקיפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך ב HDD גדול נפח 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 - הכי שקט שאפשר 6.…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אודה לכם אם תבנו לי מפרט בסכום ש כ-4000-4200 ש"ח. כאמור המפרט יהיה מיועד למשחקים בסגנון של פיפא,NFS ואולי בעתיד משחקים כמו קריסייס. המחשב ישמש רבות לשמיעת מוזיקה ולכן חשוב שתהיה שמיעה טובה מהכרטיס קול המובנה/מוסף (איך שתבחרו לנכון). צורב DVD יספיק ולא יהיה צורך בעוד כונני דיסקים ושהכונן הקשיח יהיה של 160 ג'יגה לפחות. שהמחשב יפעל חלק וחלש ובלי בעיות. במסגרת התקציב נדרשים גם מקלדת ועכבר ושהחנות תבנה את המחשב. ככל הנראה במחשב לא יבוצע OC. עדיפות לחנויות: סקיפיסי ופוקספיסי. תודה רבה ונא לא לחרוג מהתקציב!

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by miki26,

הצרכים שלי הם:צפייה בסרטים בעיקר,עריכת תמונות וסרטי וידאו ביתיים מידי פעם,משחקים לעיתים רחוקות ומשחקי תלת מימד לעיתים עוד יותר רחוקות(אם בכלל),MATLAB לעיתים רחוקות,וכמובן אינטרנט ואופיס. מישהו שמבין מפורום מאוד איכותי בנה לי מפרט רציתי שתגידו לי מה דעתכם ואם יש יותר זול: (המחירים מ KSP) מעבדי ?AMD? Price Units Total AMD Athlon 3000 64Bit 939 880 1 880 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 620 1 620 זכרונות? DDR 400 Price Units Total DDR 256Mb 400MHz Kingston CL3 150 2 300 כרטיסי מסך? ASUS Price Units Total RADEON X300 SE 128MB PCI-E,DVI , TV 415 1 415 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80GB SATA 7200 RPM 8MB Bu…

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Avi DARS,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח אין חריגה, אם זה ממש שווה את זה אז 5200. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו על 1080, לא 4K, פרימייר ואפטר אפקט (עבודה על טמפלטים לא כבדים מאוד.. ורינדורים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? שיהיה בגודל סביר יותר חשוב התמורה מאשר הגודל. 7. האם האם יש…

16. Started by amy3373,

שלום לכולם! המליצו לי לפנות אליכם. אני זקוקה למחשב נייד, ובהתחלה חשבתי פשוט להתייעץ עם המוכר בחנות, אבל אמרו לי שזה ביג נו-נו, כי הם מקבלים עמלות על דגמים מסויימים ועדיף לבחור דגם ואז לעשות השוואת מחירים... שמא תוכלו לעזור לי לבחור דגם/ מפרט? הצורך שלי הוא כזה: אני זקוקה למחשב שישרת אותי בעיקר בדרכים. הוא צריך להיות לא כבד מדי, עם אורך סוללה גבוה. מבחינת השימושים- זה בעיקר לתוכנית office ואינטרנט. אני לא צריכה משחקים בכלל, וגם מוזיקה לא הכרחי. התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח. מי יכול לעזור?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by yaki cohen,

מחשב לפטופ גימינג מומלץ ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by sheleg,

שלום לכולם, מחפש נייד לבתי, תיכוניסטית. עיקר השימוש: בבית. גלישה, סרטים וכדומה (דהיינו לא שימושים כבדים כגון משחקים או עיבוד תמונה). עברתי על הפורום לפני ולפנים וכן עיינתי באתרים בחו"ל. בעקרון, מחפש נייד בסך של כ- 3,000 ש"ח (חריגה של 100/150 ש"ח באה בחשבון). חשוב: מקלדת/שימוש נוחים, איכות בניה טובה, אמינות ויחס עלות/תועלת טוב. משקל אינו קריטי. במאמרים בחו"ל נתקלתי ב-lenovo idealpad z570. מקבל ביקורות סבירות/טובות למחירו (למשל:http://laptops-and-notebooks.findthebest.com/l/329/IdeaPad-Z570) מאידך, בארץ לא ראיתי שום התייחסות אליו, גם לא בפורום זה. אשמח לשמוע דעה של מי שמכיר את המחשב, השגות על הבחירה בו, הצעות לבחירות שנראות נכונות/טובות יותר. תודה רבה, אייל

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by tomer84,

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Core i5 650 3.2Ghz 4MB Cache Tray כמות: 1 - מחיר: ₪861 לוח אם: ASUS P7P55D LE for Socket 1156 כמות: 1 - מחיר: ₪606 מארז: Case Thermaltake SIDE PANEL WITH 23CM FAN BLACK (For Soprano, Armor JR, Tsunami) כמות: 1 - מחיר: ₪81 קירור למארז: Raidmax 80mm Retail כמות: 5 - מחיר: ₪15 ספק כוח: Ippon 450W PFC Bottom assembly, 120mm, 4*Sata, PCI-E, Mesh, Temp control , Black coating כמות: 1 - מחיר: ₪121 זיכרון: Micron Rendition 4GB DDR3 -1333 כמות: 2 - מחיר: ₪106 קשיח למחשב שולחני: Seagate 400GB IDE 8MB כמות: 1 - מחיר: ₪503 כרטיס מסך: Ninja GT440 1GB GDDR3 PCI-E HDMI Retail כמות: 1 - מחיר: ₪299 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Bl…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Pika007,

אני צריך חוות דעת או עצה- בזמן שההארדיסק לא "טוחן" בנייד החדש שלי (ה 1520) יש רעש סטטי מציק באוזניות ואפילו ברמקולים. ברמקולים לא שומעים את זה אלא אם מצמידים את האוזן לאחד מהרמקולים, אבל באוזניות שומעים את זה..... -ברגע שאני מפעיל כל ישום עם סאונד כלשהו, הרעש נבלע כליל בתוך הסאונד של הישום, אבל הסיפור הזה עדיין מציק לי.... מישהו מכיר את העניין? זו זליגת חשמל או מה? S: *הרעש לא מתגבר או נחלש שאני מגביר ומנמיך את עצמת הסאונד, אלא אם מדובר ברמקולים עם הספק חיצוני. הרעש בפיץ' גבוה מאוד, ופשוט מחרפן אותי. הוא חזק מאוד שאתה בחדר שקט S: תודה לעונים. עריכה- מצאתי את מקור הרעש. זה המאוורר X_X משום מה זה משפיע גם באוזניות. יש רעיון מה לעשות? :\ עריכה 2- מסתבר שאני מדמיין דברים, או …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום, אני מתכוון לקנות מחשב בניו יורק בקרוב. אני מעוניין להוציא כ-1000$, אם כי אני לא לחוץ על המחיר. הייתי רוצה להשתמש בו לתוכנות חישוביות כמו Matlab,Mathematica וכו'. לכן נחוצות לי יכולות חישוב גבוהות וזיכרון RAM יחסית גבוה (לפחות 4GB). חוץ מזה אני לא רוצה שיהיה כבד מדיי, לכל היותר 2 ק"ג בערך. אשמח להמלצות, אסף

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by spl4sh,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד כ-700-800 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סטים לינק, קצת עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Farcry 3-4, Tekken 7, Starcraft 2, COD, Fallout 4, CS:GO, Overwatch -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 (על מסך 23" ודרך סטים לינק על טלויזיה…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ועריכת סרטונים מדי פעם ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג בעיקר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: csgo,OVERWATCH, Battelgruonds,gta v,fifa 18,Rocket League -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 ועוד אחד ב 1440x900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בנוניות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by MarzocchiKO,

שלום לכולם הודעה ראשונה שלי כאן אז ככה המחשב יהיה למשחקים נטו בלי שום כוונות לאוברקלוקינג ושיפורים למינהם . אין צורך במסך (מרוצה עד הגג מה955DF שיש לי כרגע) , רמקולים , מקדלת עכבר ושאר השטויות . אשמח לקבל הצעות. תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אני מחפש מחשב לאחיינים שלי שעד עכשיו היו על מחשבים ניידים ולא יכלו להריץ תוכנות ומשחקים שרצו לשחק, הרבה מהמשחקים החדשים לא יכלו לרוץ בכלל והשאר רצים ממש גרוע. אז עכשיו הם רוצים מחשב נייח עם יותר כוח. אני לא כול לתת שמות ספציפיים של משחקים, אבל הם רוצים להריץ גם משחקי AAA שיצאו לא מזמן או יצאו בקרוב. אני מעדיף מעבד אינטל וכרטיס מסך nvidia אלא אם כן יש פער גדול במחיר לעומת AMD 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות…

דיונים חדשים בפורומים