עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, לחבר שלי יש מעבד הוא רוצה לבנות סביבו מעבד Intel® Core™2 Extreme Processor QX9770 אני מצרף את המפרט שהוא בנה ותגידו דעתכם עליו, או שתתנו אחד אחר שטוב יותר לדעתכם. התקציב הוא מקסימום מקסימום 2200 ש"ח. הוא מתכנן לשמור אפשרות בהמשך להוסיף כרטיס זיכרון ולהפוך את זה למחשב משחקים. המעבד כבר קיים אצלו ואין להחליפו. תודה רבה זה המפרט שהוא בנה Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=103 Gigabyte GA-EP45-UD3LR Intel P45 CHIPSET, יחידות 1 ₪518 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=629 Kingston 2GB DDR3 1333Mhz CL9, יחידות 2 ₪252 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=659 Hitachi…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום לכולם, קיבלתי מטכנאי המחשבים שלי שתי הצעות מחיר לרכישת מחשב בארץ. אני מביא את שתיהן ורוצה לשמוע את דעתכם המלומדת בעניין. כמו כן רציתי לשמוע מכם האם כדאי להביא מחו"ל חלקים מסויימים, כמו מעבד וזיכרון רם, דיסק קשיח או משהו. כמה זה יהווה לדעתכם חיסכון במחיר והאם בין החלקים שמופיעים אין בעיות אינטרקציה - שילוב מערכות. האם כרטיס המסך הוא בסדר ואיזה עוד פרטים אני צריך לדרוש מהטכנאי כדי לדעת שהכל בסדר. המפרטים לא כוללים מסך וללא מערכת הפעלה. הם דברים נפרדים שכבר קיימים. המחשב מיועד לעבודה ביתית ועם זאת שיוכל לבצע את עבודתו נאמנה גם בהפעלת תוכנות כבידות. המחירים שאני מחפש נעים בסביבות ה- 4000 שקל עד 4500 מקסימום. הצעה א': מעבד: Intel Core 2 Duo 6750 4MB Cache מעבד כפול ליבה…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי?12000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים גרפיקה ובלו-ריי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. רוב המשחקים שעתידים לצאת הכבדים בעיקר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 x 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 - 3500 , לא יותר מזה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) הארד דיסק לא חייב, עם זאת, אני מעוניין לרכוש כונן ssd 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספ…

5. Started by Pure-Gold,

מה אתם אומרים על זה: Gigabyte GA-8SQ800 Ultra sis 655 Intel Pentium 4 2.4B GHz Winbond PC-3200 400MHz 256MB Winbond PC-3200 400MHz 256MB Maxtor 80GB 7200RPM Gigabyte ATi Radeon 9000 PRO 64MB LG FLATRON 19 F900B LG X 52 OEM PANOASONIC FLOPPY 1.44 Microsoft Wheel Mouse Optical OEM ?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by avatar123,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?חריגה קטנה לכיוון ה3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio 2010 בשימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.FIFA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).17 אבל אני כנראה אשדרג ל22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אני בונה את המערכת הבאה שלי בשעה טובה וכעת מוכר את הנוכחית. כמה לדעתכם היא שווה? המחשב נבנה באהבה גדולה ע"י DJ Electric האגדי! המחיר שנקבע הוא 3000 האם המחיר הוא אכן ריאלי? אשמח לתגובות

8. יש לי מחשב נייד של HP ויש לי בעיה עם כשאני מנסה להטעין את הסוללה במחשב הנורה הנדלקת לשניה ואז נכבת. הלכתי לטכנאי והוא החליף לי CONNECTOR וזה לא עזר. מה אפשר לעשות? חמימו נ.ב. אני מצטער ניסתי לכתוב את הבעיה כמה שיותר עניינית וקולטת

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by chenrp,

שלום, יש לידידה שלי מחשב נייד, ACER ASPIRE 5735Z. נשבר לה המסך. לא הפלסטיק, אלא הLCD עצמו. ה WINDOWS עולה והכל עובד כמו שצריך פרט לכך שחלק מהמסך לא עובד וממש רואים שהLCD שבור מבפנים. מישהו יכול להמליץ לי על מקום זול לקנות רק את ה LCD ואני כבר אחליף אותו בעצמי? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by izir,

שלום לכולם אני צריך לקנות 4 מחשבים לצורך משרד יותקן אליהם וינדוס או xp או 7 את המחשב צריך לשימוש משרדי בלבד ומשתמש רק בתוכנה אחד לא כבדה אני מחפש מחשבים מבחינת מחיר הכי זול מה המפרט שתוכלו להציע לי תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by boaz225,

אני מתלבט בין שני דגמים זהים עם מחיר זהה 670$ ושניהם HP dm4t Intel Core i5-2450M 2.5 GHz 1GB AMD Radeon HD 7470M GDDR5 6GB DDR3 mSSD 32G + 500G 7200RPM 14.0" diagonal HD+ Anti-glare LED-backlit Display 1600 x 900 Intel Core i7-2640M 2.8 GHz 1GB AMD Radeon HD 7470M GDDR5 6GB DDR3 640GB 5400 rpm 14.0" diagonal High Definition HP BrightView LED Display 1366 x 768 יש הבדלים במעבד, בכוננים הקשיחים ובמסך תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום לכולם, לצורך הלימודים אני אצטרך מחשב נייד. חשוב לי שהמחשב יהיה אמין וקל, ואם ניתן גם להמליץ על חנויות זולות. התקציב הוא כ-עד 2000 ש"ח * מטרות המחשב? וורד * גודל המסך? שיתאים לכסא סטודנט * רזולוציית המסך? לא משנה ככ העיקר מסך איכותי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת לא מרעישה, בעלת מקשים קרובים * משקל רצוי? עדיף שיהיה כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 8:00-20:00 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 GB ואם אפשר יותר מזה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? ממש לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כמה שיותר אמינה * כל דרישה מיוח…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by נבון,

אני לכ כל כך מבין במחשבים ולכן אני אשמח לעזרתכם * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט * רזולוציית המסך? בגודל הסטנדרטי שיש * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות למקלדת הכוללת numpad * משקל רצוי? עדיפות למחשב קל מהממוצע * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כן, 5 שעות זה המינימום * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) מה שיאפשר חיבור למקרן * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) עדיפות למשהו מהיר, לא צריך עם הרבה זיכרון משום שרוב הזמן יריץ אופיס ומסמכים * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינ…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by alergic,

מתלבט לגבי מספר מפרטים שהופיעו במדור, השאלה אם הם מעודכנים מבחינת עלות\ביצועים. http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133221&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99 מעבד: האם יש יותר חזק ומשתלם? קירור: יש יותר שקט ועדיף? (SCHYTE MUGEN או דומיו?) לוח אם: האם קיים REV 3.3 בארץ? כדי שיהיה הכי מעודכן. זיכרון: האם עדיף כבר לשים 16GB (4X4 במהירות 1800? כרטיס מסך: האם יש אפשרות במסגרת התקציב להוסיף כרטיס מסך כדי לא להשתמש בזיכרון הRAM? מארז: האם קיים מארז יותר גדול כדי שיכיל הכל בכיף? ופאנל קידמי במסגרת התקציב? ספק כח: ספר כח 400-500W במסגרת התקציב ומומלץ(לצורך שדרוגים עתידיים) http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133224&section=293&…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by dwking3,

שלום אני רוצה לשדרג את המחשב הקיים שלי בתקציב הנע בסביבות ה2000ש"ח. ארצה להחליף כרטיס מסך לוח אם זכרונות ומעבד. המפרט שלי: מארז: raidmax tornadoספק כוח:a .pfc 12cm ss-500et 500w Seasonic לוח אם: gigabyte ga-ep43-s3L מעבד: intel core 2 duo e5200 box מאוורר: אינטל מקורי לסוקט 775 זכרון: special ops edition ocz ocz2soe8002gk 2x1gb 800mhz cL5 דיסק קשיח: seagate st3500410as 500gb sata-2 16mb כונן דיסקים: lg gh22ns30 x22 dvd+-r/rw sata black כרטיס מסך: palit geforce 9600gt 512mb ddr3 תודה מראש לעוזרים

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. דרוש מפרט למחשב שישמש בעיקר לגיימינג וקצת גרפיקה קלה (illustrator, indesign) בתקציב של 5500 ש"ח. במידת הצורך ניתן לחרוג ל-6000 (אבל רק אם זה ישפר משמעותית את התועלת\עלות). ללא ציוד היקפי או מערכת הפעלה. כמו כן כולל מסך בגודל 24 שיתן עבודה טובה (ניגודיות,זמן תגובה,רזולוציה- אני לא כ"כ מתמצא אז אשאיר לכם את העניין). לא הולך לעבור OC. שיכלול כרטיס מסך R9 280X עם 3G זיכרון (מקריאה בפורום הגעתי למסקנה שזהו הכרטיס הטוב ביותר בטווח המחירים שהגדרתי. אם לדעתכם עדיף כרטיס אחר אשמח לשמוע איזה ולמה). משחקים שאני הולך להריץ עליו לדוגמה: fallout new vegas, skyrim, farcry,batman arkham origins, assasin's creed black flag ברזולוציה גבוהה (לא מתכנן להגיע לאולטרה בכזה תקציב). תודה רבה רבה …

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by SUPER300,

שימו לב! עיינתי במדריכים רבים בעיון, ומה שלא הבנתי-אני שואל. 1) אני קונה כנראה מעבד IB, ומתכנן לעשות לו OC לסביבות 4.5. הבנתי שאני צריך מתח יציב בלוח אם כדי שהלוח לא יישרף לאחר OC. הבנתי גם שבודקים לוח יציב על ידי מספר phases למעבד ומספר פינים בחיבור ה12V. האם יש עוד שיקולים למתח יציב? 2) הבנתי שבלוח אם יש חיבור 12V וחיבור אחר עם 24 פינים. מה מספק כל אחד מהחיבורים ולמה? (אני יודע שמתח, אבל למה? ולמה שני חיבורים? ומהו החיבור הראשי שמספק את הכי הרבה מתח?) 3) האם חיבור חשמל על הלוח אם לכרטיס מסך הכרחי לכרטיס GTX 580? מה החיבור הזה מוסיף? 4) הבנתי שPhases הם פיצולים לאספקת המתח למעבד, וככל שיש יותר פיצולים כך הלוח אם יתחמם פחות. האם זה נכון? 5) האם רק למעבד יש phases…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Micha Alkoby,

היום התחילה בעיה מוזרה שכל פעם שאני מכבה את המסך ומדליק חזרה מופיע לי מסך אפור והמחשב לא מגיב לכלום . כשאני מכבה ומדליק המחשב עולה ועובד כרגיל. יש לי מחשב נייד של דל עם כרטיס מסך של nividia geforce gtx 1050 ti מצורפת תמונה להמחשה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  19. שלום, אני מעוניינת לקבל התייעצות וחוות דעת לפני רכישת מחשב נייד. * מטרות המחשב? גלישה באינטרט, שימוש בתוכנות אופיס, צפיה בסרטים, עריכה גרפית (תוכנת פוטושופ) * גודל המסך? 15.6 אינץ טווח מחירים :3500 עד 4000 ש"ח דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת עברית אנגלית מלאה * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, כמה שיותר ארוך יותר טוב 8 שעות? מינימום 5? (לא כ"כ מבינה בזה) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא.. חיבורים רגילים של יציאות USB וHDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) יהיה פירוט בנוגע לכך בהמשך. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא בהכרח, אך מעדיפה מחשב נייד עם מערכת הפעלה. * האם יש לכם העדפה לחברה …

20. Started by nadav22h,

כמה לדעתכם שווים החלקי מחשב הבאים? מעבד intel core 2 quad q9400 לוח אם asus p5kpl-cm זכרונות 2x2 GB 800 mhz ddr2 כרטיס מסך asus nividia 9800gt 1gb ספק כוח jtc p4 500w atx12v תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. מחפש המלצות למחשב נייד לצורך עבודה משרדית שגרתית ותכנון מודלים בתכנת SOLIDWORKS 2013 מסך 13-14 אינטש ברזולוציה מתאימה ( מוכן להתפשר אבל מחפש לכיוון FHD ) משקל, עד 4.5 ק"ג עם בטריה, כמובן שמעדיף פחות מעבר לזה כונן קשיח סטנדרטי יספק אותי נדרשת אחריות בינ"ל מחפש המלצות למחשבים גם מארה"ב - נוסע לשם בעוד כחודש אז אם מכירים דגם שנמכר שם במחיר משתלם יותר אני אלך על זה מסך מגע יהיה נחמד אבל לא קריטי. ניתן לחרוג מעט מהתקציב. כרגע אני משתמש ב samsung N550JV והוא מריץ סוליד ומרנדר 3D בלי בעיה אבל הוא גדול ומסורבל להתנייד איתו אז אני מחפש משהו שישרת אותי גם בנסיעות תודה מראש ! יונתן

22. שלום, ושבוע טוב. אני מחפשת לקנות מחשב של דל, באזור המרכז, (משלוח אופציונלי) גודל המסך 13" או 14" אני עובדת בהוראה וצריכה את המחשב לכתיבת וקריאת מסמכים, להצגת מצגות במקרן, לשימוש באינטרנט כולל הורדות (דרך WIFI) ולפעמים קצת עריכות קטנות של תמונות וקליפים. אני צריכה לנסוע אתו באוטובוס יום יום ולכן חשוב לי שיהיה קל משקל ואני רוצה שהפעילות הכללית שלו תהיה מהירה (עליית מערכת הפעלה ופתיחת תוכנות). אני לא צריכה מערכת הפעלה. התקציב שלי הוא עד 4000 ש"ח (אם זה הרבה אז אפשר לשדרג את האיכות) תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by BMW~M6,

שלום, טוב לפני שכולם יתנפלו עליי עם לחצן ה היו לי התלבטויות .. ולאחר החיפוש היו לי עוד הרבה התלבטויות... לכן.. מקווה שתעשו לי קצת סדר.. האמת , שאני סטודנט , וסכום כזה לא בקלות סידרתי , ולא רוצה לקנות מחשב ולהתבאס ביום למחרת.. לכן מחפש המלצות מנסיון וחשוב לי שיהיה מסך טוב וחד , ועיצוב נחמד. אודה לכם מאוד , המחשב ייקנה בשבוע הבא. ( ואם תמליצו לי על חנויות שיש להן בתצוגה משהו זה יהיה נחמד , נכנסתי להמון חנויות.. באג וכו' , ואין להם בתצוגה שום דבר מעניין) ( אני גר באיזור חדרה). תודה רבה וחג שמח ;D

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום, לעזרה מילאתי את השאלון של האתר * מטרות המחשב? משחקים כבדים וסרטי HD * גודל המסך? 15.6+ * משקל רצוי? עד 3.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, ארבע שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא, אבל אני לא אתנגד * בלוטות? לא הבנתי את השאלה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 720 * צורב DVD? כן וכמה שיותר מהיר * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא חייב בינלאומית רק שתהיה 2 או 3 שנים לרכיבים + עבודה של יבואן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל חייב חברה שמקבלת צ'קים ויכולה לעשות תשלומים בצ'קים. לא חובה להשתמש בכל התקציב, יהיה נחמד אם יהיה אפשר למצוא מחשב בפחות (6500~). בתודה, יגאל.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by dm7,

שלום. לאחר שקיבלתי כאן מס' הצעות למפרט מחשב, 'יצאתי מבולבל' ומבקש לעשות סדר ולקבל מידע על מס' רכיבים: 1- כרטיס מסך: מה ההבדלים המהותיים בין GTX 750 TI 2G לבין GTX 760 2G ? 2- לוח אם: מה ההבדלים המהותיים בין H81 לבין H91 - - - תגובה אוחדה: - - - מצטער, המודעה הוקפצה לפני שסיימתי לרשום את ההמשך. המשך לוחות אם- הבדלים בין H81, H91, H87 ? אין לי כוונה לבצע OC או שדרוגים בעתיד. תודה. מה התקציב המקסימאלי?- 3300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך-? לנצל במלואו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב- 100 ₪. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים ברמה סבירה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים