עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by naki,

I74770 לוח אם : asus z87a 16gb ram Gigabaite gtx770 4gb oc ספק cougar 760w Wd 500gb blue זה המפרט בערך. יש באנדלים להכל אחריות מלאה לכל החלקים, המחשב חדש נקנה לפני חודש. תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by roncohe4,

היי אז החשמל טיגן לי את הנייד הנוכחי... יאי... וצריך חדש :\ מה צריך? -USB 3 (מסתפק ביציאה אחת. אם יש גם את הפתח הקטן הזה, לא זוכר את שמו, שמאפשר לי להוסיף 'חומרה' למחשב ובכך אני יכול להוסיף USB 3 זה בהחלט פותר את הבעיה). -יציאת HDMI לחיבור לטלוויזיה. -דיסק קשיח SSD (לפחות 256 ג'יגה, רצוי לכיוון ה-500). -כונן אופטי. -ניידות: קל ככל האפשר, קטן ככל האפשר (איזור ה-13"), דק ככל האפשר. מאוד חשובה לי הניידות שלו. -שיהיה מהיר... -תקציב: חופשי, עדיף כמובן כמה שפחות. חשבתי על המחשב הזה: http://www.notebookclub.co.il/products/notebooks_by_model/zap/in-rd33-6748.htm או זה http://www.18comp.co.il/prodtxt.asp?id=2784 ובכלל, אני גם שוקל אולי לקנות מקבוק פרו וזהו..... הצע…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by tolik001,

המחשב הראשון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 לכל היותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין משחקים ספציפים אבל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מחשב בלבד ללא מסך ללא כלום 5. עד כמה חשוב השקט בסולם ש…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עבודה משרדית בלבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ישמש לפרנסה, יריץ תוכנה משרדית ראשית. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - קטן, 19-21 אינץ' אם לא פחות. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - שימוש משרדי בלבד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…

• 21 תגובות
    • 4.9k צפיות
  5. Started by doli48,

כמו שבכותרת התקציב הוא 5000 ש"ח. * מטרות המחשב? שימוש בתוכנות עיצוב כגון סוליד (תוכנה וקטוריאלית תלת מימדית), גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, XBMC * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 ומעלה, לא משנה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר – שיתאים לתוכנות גרפיות. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? - אין דרישות מיוחדות. * משקל רצוי? - פחות עקרוני חצי קילו לפה ולשם, אך כמובן שעדיף כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטע…

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  6. Started by omerdahan,

* מטרות המחשב? משחקים בינוניים (בהמשך ההודעה אפרט ), סרטים ובעתיד הקרוב גם ללימודים.. * גודל המסך? לא חשוב לי כל כך * רזולוציית המסך? רזולציה נורמלית לא חשוב כל כך.. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?אין * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?אם יהיה HDMI זה יהיה מעולה אבל לא קריטי * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?לפחות 500 GB * כונן אופטי?כן רצוי שיהיה צורב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף שתיהיה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא אין העדפה כלשהי * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - אין משהו ספציפי עכשיו לגב…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by JE,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: BF4, AC4 , GTA , COD GHOSTS, FIFA 14, 2K14 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FULL HD 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכ…

• 13 תגובות
    • 3.7k צפיות
  8. שלום לחברים, 1 רציתי לדעת האם חיבור באופן קבוע לחשמל יכול לפגוע בסוללה שמחוברת באופן למחשב הנייד. 2 כיצד ראוי לטפל באופן ראשוני בסוללה חדשה (פריקה וטעינה וכו) תודה לעונים!

• 7 תגובות
    • 3.7k צפיות
  9. Started by Danits1,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב ? WORD' OFFICE'' YOUTUBE' אינטרנט, לעבודות סטודנטיאליות בעיקר. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? כן, אך אם המערכת הינה בלי מערכת הפעלה, לגרוע עלות זאת מהמחיר הסופי 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? עדיף מאחת החנויות המוכרות, אך אם הדיל ממש משתלם ניתן גם מחנויות אינטרנט אמינות 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? מסך 15.6.... שיהיה ללא השתקפות....אחריות של 3 שנים, עדיפה... כונן CD חובה. דרך אגב שמתי עין על מחשב בסגנון הזה....מה דעתכם? http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1OK300E5CA09IL

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום רב, אני מתכנן לשדרג בקרוב את מערך המחשבים שאני עובד איתו כבר תקופה ארוכה ולהוסיף לראשונה מחשב חזק. למחשב ייעוד ספיציפי - הרצת תוכנה שמבצעת חישובים סטטיסטים מורכבים ללא הפסקה 24/7. התוכנה מנצלת את כל יכולות המעבד שקיימות ועובדת עם 1-2G זיכרון (לא יותר). כלומר, חשובים לי מאוד מעבד חזק (ככל האפשר..) וזמני גישה קצרים לזיכרון. המחשב יהווה גם שרת SQL עבור שאר מחשבי המערך, ולכן צריך להכיל SSD וכמות סבירה של RAM אין צורך בכרטיס מסך. AMD לא על הפרק, יש לי בעיות תאימות.. ניסיתי לבדוק כיוונים של Xeon אבל לדעתי העלות/תועלת לא משתלמת לי. אין צורך במערכת הפעלה וציוד היקפי. למיקסום היכולות אני מתכנן OC קל-בינוני לטווח הארוך. חשיבות הרעש: 4 (שלא יהיה טרקטור) תקציב: 6-7K. אבל בסוף…

• 24 תגובות
    • 5.1k צפיות
  11. Started by nate,

שלום, אני מחפש מפרט למחשב HTPC שאמור להתחבר לטלוויזיה כמסך יחיד (40 אינץ') בסלון. המחשב ישמש לצפייה בסרטים (HD), ביטורנט והאזנה למוזיקה. 1. מה התקציב המקסימאלי? ‏‏3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ב- 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC + ביטורנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מתוכנן גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאי…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by kutomer2,

* מטרות המחשב? - פיתוח, עבודה משרדית, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים ומשחקים קלים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - 13-15.6אינצ' , מסך IPS * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) - אין דרישות מיוחדות. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? - אין דרישות מיוחדות.* משקל רצוי? - פחות עקרוני חצי קילו לפה ולשם, אך כמובן שעדיף כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - אין צורך בזמן סוללה מיוחד. * האם יש צורך ביציאות מי…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Danits1,
    • 0 תגובות
    • 438 צפיות
  14. Started by orswisa,

היי, אז החלטתי לקנות דרך KSP את המפרט הזה : דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4570 Haswell 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-H87-HD3 LGA1150, Intel H87, DDR3 1600 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill 4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11S-4GNT 2 כרטיסי מסך: כרטיס מסך MSI GTX770 Gaming 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Seagate 2TB Barracuda Sata III ST2000DM001 1 כונני SSD: כונן קשיח Samsung 840 EVO Series MZ-7TE120BW 120GB SSD SATA III 1 צורבי DVD: צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM 1 ספקי כוח: ספק כח S…

• 4 תגובות
    • 11.1k צפיות
  15. שלום, מבקש את חוות דעתכם על המפרט הבא. השימוש הוא בעיקר גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים ומשחקים בסגנון של Fifa ו-Nba. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Dual-Core G3220 3.0Ghz 3MB LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪276 קירור למעבד: 1150-Intel Original LGA1155 - עד 65W כמות: 1 - מחיר: ₪28 לוח אם: Gigabyte GA-H81M-D2V Retail Front USB3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪269 מארז: באנדל תקציבי - SilverStone Presicion PS08 USB3 + Seasonic S12II 380W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪399 זיכרון: Hynix Original 4GB DDR3 1600 כמות: 1 - מחיר: ₪226 כרטיס מסך: Sapphire 7770 1GB GDDR5 DVI HDMI DP GHZ Edition כמות: 1 - מחיר: ₪513 קשיח למחשב שולחני: WD…

16. Started by asixl,

שלום אני לא מעט זמן מחפש מחשב נייד שיתאים לכיס שלי ושיהיה בעל ביצועים לא רעים, בין אם זה שימוש יום-יומי כמו סרטים, אינטרנט אבל גם משחקים. בסופו של דבר הגעתי לשתי אופציות עם העדפה לאחת מהן. אני הולך להציג לכם את שתי האופציות שלי ואשמח שתביעו את דעתכם האישית על כל מפרט ומפרט. המחשב הראשון הוא LENOVO IDEAPAD Y510P במחיר של1200$. http://shop.lenovo.com/us/en/itemdetails/59405667/457/3DF730C824AE4473C4D348CB0A6C8D1E האופציה השניה שלי היא ASUS N550JV-DB71 במחיר של 1000$. ועכשיו הדילמה, אומנם האסוס יותר זול אבל עושה רושם שבLENOVO אני מקבל הרבה יותר בתמורה לקצת. מה אתם חושבים? מאד אהבתי את העובדה שבLENOVO יש כונן ULTRABAY שאני יכול להלביש עליו כל דבר שארצה, במקרה הזה כרט…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by PorCupine127,

תקציב: אין תקציב מסוים בטווח ההגיון למה שאני מפרט. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: אופיס, אינטרנט, C# c++ java html Java script כל מיני שפות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) כמה שצריך כמובן לא מבין בלפטופים בכלל! * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? כלום * משקל רצוי? כמה שצריך זה במקום ספרים ומחברות אז לא איכפת לי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה…

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  18. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אינטרנט ואופיס וצפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? שלא יהיה כבד מידי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא חייב אך עדיף * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, Expr…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. עבדתי עליה משעה 8 בערב אתמול עד 4 וחצי בלילה ועכשיו אני פחות או יותר מתקין תוכנות ומנסה לתת חיים במערכת הלכתי על החלקים הנל Intel Core i5-4670K http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819116899 SABERTOOTH Z87 - Asus http://www.asus.com/Motherboards/SABERTOOTH_Z87/ Vengeance® Pro Series — 16GB (2 x 8GB) DDR3 DRAM 1866MHz C9 Memory Kit (CMY16GX3M2A1866C9) http://www.corsair.com/us/memory-by-product-family/vengeance-pro-series-memory/vengeance-pro-series-16gb-2-x-8gb-ddr3-dram-1866mhz-c9-memory-kit-cmy16gx3m2a1866c9.html Hydro Series™ H100i Extreme Performance CPU Cooler http://www.corsair.com/us/cpu-cooling-kits/hydro-series-water-coolin…

20. Started by ilanb0,

מיועד לחמי - יהודי חביב בן 85 שגולש להנאתו הרבה באינטרנט. שימושים נוספים- רואה לפעמים כתבות וידאו. בשנת 2008 רכש מפרט שבניתי לו מאחת החברות שמספקות כאן המלצות ולא שבע נחת. אחרי שנתיים - הלך הדיסק הקשיח. כדי לקבל חלופי היה צורך לשלוח ליצרן וחמי לא רצה להמתין (בלי המחשב הוא לא חי..) ורכש קשיח חדש. אח"כ חווה מס' קלקולים נוספים ותקלות שחיבו הזמנת טכנאי וכל ביקור - 200/250 ש"ח. היום ביקרתי אותו - מחשב לא עולה. המאוורר שיושב על הקשיח - לא עובד. אין לו עניין להזמין שוב טכנאי. נמאס לו. כל הסיפור הנ"ל נועד לכך שעד שיהיה בן 120..., הייתי רוצה לבנות לחמי מערכת אמינה, שתתן לו שקט כמה שיותר. במחשב הנוכחי יש קשיח תקין. צורב תקין- הוא לא מעוניין בהם. הוא רוצה הכל חדש. כל הזמן שולף לי ג…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by yaniv1007,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג כבד, כמו BF4, WD, אבל בעיקר BF4 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? די גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם…

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  22. Started by VanStyle,

בגדול הוא לסרטים, עיצוב גרפי ומשחקים פה ושם שימוש יומיומי כמובן הינה כמה ששמתי עליהם עיןhttp://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?productid=210844 http://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?productid=210483 http://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?productid=211068 ויש את זה שמה שמשך אותי זה גודל המסך שלוhttp://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?productid=210582 מאיך שאני מסתכל עליהם, כולם נראים לי באותה רמה, מה אתם הייתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  23. שלום לכולם. אני חייב את עזרתכם, אני ממש אובד עצות! אני מחפש לקנות נייד ראשון ללימודים. אני חפשתי המון באינטרנט ואני כבר מבולבל לגמרי. קודם כל האם יש איזשהו אתר שסוקר מחשבים שניתן לסמוך עליו? שנית כל, אני סטודנט להנדסת תוכנה ואני מחפש מחשב שיהיה קל (עד 2 קילו) עם מסך בין 13.3-14 אינצ' (עדיפות גדולה ל14) עם FHD ושיסחוב אצלי את כל התואר ואפילו מעבר. כמו כן אני מעדיף שיהיה מסך מגע וכמובן SSD אבל בגלל שהSSD מקפיץ את המחיר בצורה אסטרונומית אפשר לוותר עליו. אני כן מחפש שיהיה לו עיצוב יפה ומודרני ואני כן מחפש שיהיה חזק מספיק בשביל להריץ כמה משחקים בזמני הפנוי. התקציב הוא עד 5000 ש"ח. שאלה נוספת שרציתי לשאול היא האם יש אפשרות לקנות מחשבים ניידים מאתרים בח"ול ולשלוח אותם לארץ? תו…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by BlindFaith,

היי. אני עוזר לחבר לשדרג את המחשב שלו, ואנחנו מתלבטים ביחד איזה רכיבים הכי כדאי לשדרג. הרכיבים החשובים: מעבד: i5 3550 כרטיס מסך: HD 7800 ספק corsair gs600 זכרון 8gb לוח אם: asus p8h77-m pro אם יש עוד רכיבים שצריך לציין אני אשמח לדעת. בנוסף, הייתי שמח לדעת על מקום טוב לקנות אותם ברדיוס של ראשון לציון (בין רמת גן לרחובות בערך). תודה מראש, לאור.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by Stellar,

אני מחפש מחשב נייד חדש שיענה על הצרכים הבאים : * יצליח להריץ תוכנות גרפיקה כגון פוטושופ ואילוסטרייטור, ויעבוד חלק בעת עבודה על קבצים קצת יותר גדולים מהנורמה. * יהיה בעל כרטיס גרפי טוב, לאו דווקא בשביל משחקי מחשב, אלא גם להריץ תוכנות תלת מימד ורנדרינג ברמה סבירה. אני נמצא כרגע באיטליה וראיתי מס' מחשבים שאני מתלבט ביניהם, אשמח גם להמלצות אחרות : HP Pavilion 15-N066SL מעבד I7 - 4500U 6GB זיכרון ראם GEFORCE GT 740M ב560 יורו ASUS N56VV-S4007H I7 3630QM 16GB זיכרון ראם GEFORCE GT750M ב-800 יורו HP Envy 15-j040el Core i7 - 4700MQ 12GB זיכרון ראם GeForce GT 740M ב-640 יורו[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 278px][/TD] [TD=width: 980px]LENOVO Z500-59372854 Intel Core i7-3632Q…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים