ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,457 דיונים בפורום זה
-
-
אני כותב את ההודעה בשם מישהו : קניתי מסך למחשב הנייד שלי. אני חיברתי את המסך, הכל עובד טוב, עשיתי שזה יראה רק במסך החיצוני, והכל טוב ויפה. כשאני סוגר את המחשב הנייד (מוריד את המסך שלו) אז זה לא ממשיך לקלוט את זה במסך השני, ואצל חברים שלי זה כן ממשיך לקלוט, או לדוגמא בהרצאה שהייתי המחשב הנייד היה מחובר למקרן והיה סגור, ובכל זאת זה קלט את התמונה.... אז איך אני עושה שאני סוגר את המחשב הנייד וזה עדיין מציג לי את זה על המסך השני?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שימושים רגילים וקלים יחסית, מוזיקה, קצת סרטים ואופיס. חשובה האחריות, המחשב אמור להיות תחליף לשולחני אז המשקל פחות קריטי. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע אני עושה מאסטר בתחום של סימולציות מולקולריות. התוכנות שאני משתמש בהן (VMD, LAMMPS), מרוויחות המון מחישובים מקביליים, גם על כרטיסים גראפיים. חלק על openCL , כולן על CUDA. מחפש מחשב עם כרטיס גרפי ומעבד חזקים. אפשר לקנייה בארץ או בחו"ל (AMAZON/EBAY+משלוח) אבל עם אחריות בינלאומית * מטרות המחשב? חישובים מתמטיים, תכנות, וגם ישומים משרדיים ואינטרנט. * גודל המסך? 14-15" צריך מקום לעבוד עם חלונות פתוחים. * האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מאט. * רזולוציית המסך? עדיף רזולוציה גבוהה FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? מתחת ל-3 ק"ג - ברור לי שנייד זה לא בדיוק. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אין * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
איזה חנויות מומלצות יש לקניית נייד חוץ מ KSP IVORY NOTEBOOKCLUB? איזה חברות נותנות שירות מעבדה בבית הלקוח חוץ מ DELL?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להשתדרג במחשב, אני מוכן להשקיע סביבות ה4000-5000 שקל = 1000 יורו = 1300$ פלוס מינוס..... אין בעייה להתגמש אם אני אמצע איזה מציאה...... מה שכן אני גר בחול וטס הרבה אז יש לי גישה כמעט תמידית לחנויות בארה''ב ובאירופה (אני מניח שבארה''ב הכי כדאי) * מטרות המחשב: לרוב עבודות משרדיות, הרבה צפיה בסדרות וסרטים באיכות 720P לפחות, משחקים קלים * גודל המסך: אני רגיל למסך 15.6 ונוח לי.... האם חשוב מסך מבריק או מט? = לא חשוב אבל אני רגיל למבריק ומסתדר איתו * רזולוציית המסך: לא מבין גדול כל כך אבל חדות גבוהה זה טוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מקלדת הכוללת numpad נפרד ולא כחלק מהאותיות. * משקל רצוי: כמה שפחות כמובן עדיף אני בחור חסון אבל לא הכי אידיאלי לי להסתובב…
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום מחפש מחשב נייד לגיימינג * מטרות המחשב?: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים בינוניים, צפיה בסרטים, תכנות. * גודל המסך? 14-15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב * רזולוציית המסך? לא קריטי עדיף כמה שיותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט יציאות סטנדרט * משקל רצוי? עד 2.3 עדיף יותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך?שעתיים לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI חובה * Bluetooth? ברור * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף SSD או לפחות משולב, אם לא אז רגיל * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית ? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?עדיף ללא מערכת הפעלה אם זה חוסך * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? רק DELL…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום צריך לקנות 6 מחשבים לספרייה של מוסד חינוכי. לצורכי עבודה פשוטה, לא גרפיקה, לא גיימינג. מה שחשוב זה שיעבדו חלק ובעיקר לאורך זמן, וישרדו שימוש לא מקצועי. פרטים נוספים: USB 3, מעבד I3. עדיפות גדולה גדולה למחשבים דקים. תקציב: 1500-3000 ליחידה. תודה רבה עריכה: מה אתם אומרים על http://p1002.co.il/sg_product~5514~56~473.htm
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , אשמח לקבל המלצה על מחשב נייד (עדיף של Asus) במחיר של עד 3,500 בערך. השימוש שלי במחשב הוא בעיקר לעבודה משרדית (Word וכו'), גלישה, משחקים (לדוגמא, AC, GTA, COD ועוד) (וגם משחקים ישנים מאד) תוכנות גרפיקה שונות, למשל של AutoDesk מאיה, אפטר אפקטס ועוד, צפייה בסרטים וסדרות, האזנה למוסיקה וזהו בערך. דרישות: אעדיף מאד מחשב של Asus אעדיף שהמסך יהיה מט 8 GB RAM כרטיס מסך מתאים להרצה של משחקים כבדים במיוחד ומעבד חזק. אני לא באמת יודעת אם זה משנה שהוא יהיה i7, לא מבינה בזה מספיק. אשמח לשמוע את דעתכם בעניין בינתיים אחד הדגמים שאני מתלבטת עליהם הוא Asus A550CC XX665H. אשמח לשמוע מה דעתכם עליו, למי שמכיר\יש לו את הדגם או יכול לעיין במפרט שלו ולשתף אותי בדעתו בבקשה המפרט…
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הקהילה ובוקר טוב... לאחרונה (אתמול) החלטתי באקט של שעמום (תקופת מבחנים) להירשם לגרופון. היום ראיתי שמציעים שם כמה וכמה מחשבים במחירים לא רעים בכלל! האותיות הקטנות הן : "המחשב הינו מוחדש: מוגדר כעודף מלאי ממפעל היצרן - לא היה בשימוש של לקוחות כלשהם" מאחר ולא ידעתי מה זה, כמו חנון טוב החלטתי לסרוק את האינטרנט אחר המילה מוחדש... ונתקלתי בזה: "[TABLE=class: ms-rteTable-2, width: 549] [TR=class: ms-rteTableHeaderRow-2, bgcolor: #4F81BD] [TD=class: ms-rteTableHeaderFirstCol-2, bgcolor: #DADDC8] מֻחְדָּשׁ (refurbished) [/TD] [/TR] [/TABLE] מוצר מוחדש הוא מוצר שנעשה בו שימוש כלשהו, כגון שימוש לתקופת ניסיון או שימוש באחד מרכיביו, והוא נארז מחדש…
-
- 6 תגובות
- 22k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4,dayZ,SKYRIM -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול ב…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 אינצ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות ככל הניתן בגבולות התקציב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם י…
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
תקציב: עד 5500 שח. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) ג רפיקה ומעט תלת מימד [תוכנות ADOBE, ותלת מימד 3D MAX רנדורים קלים] חשוב לי שהמחשב יהיה חזק ולא יתקע בפתיחת תוכנות , שיאפשר עבודה עם 2 תוכנות גרפיות במקביל לפחות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט, 16-17 אינץ * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) רזולוציה גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אשמח להתייחסותכם לגבי המחשבים הניידים הבאים.. מחפש מחשב נייד בתקציב של 2000 שח בערך, למטרות אופיס, אינטרנט וצפייה בסרטים. ללא דרישות מיוחדות. אז מצאתי הרבה אופציות, ולא ברור לי מה ערכן. אשמח להתייחסותכם לאופציות הבאות או לחלקן. המון תודה מראש על הסבלנות והניסיון לעזור.. הכל דומה.. לא ברור מה לבחור.. 1. זה קצת מיוחד.. מה זה בכלל? יכול להיות כזה מיוחד וזול? המעבד פה נראה לי פחות טוב לא?? http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=131081 2. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11184 3. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9783 4. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11202 5. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12176 6. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9880 7. ht…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
היי, הנייד מדגם Sony Vaio VGN-TX850P נפל בעודו פועל (מישהו נתקע בכבל חשמל ומשך את המחשב ישירות אל הקרקע). מאז הוא לא עובד. לא נדלק. אין שום תגובה ללחיצת כפתור ההפעלה. אפילו לא חצי סיבוב של מאוורר. פירקתי את המחשב, לבדוק אם משהו השתחרר/נשבר והכל נראה תקין ושלם. בדקתי עם מולטימטר את שקע ההטענה ואת כבל ההטענה והמתחים תקינים. כששיחקתי עם פאנל הכפתורים הקדמי ועם החיבורים שלו ללוח הייתה שנייה שהמחשב נדלק אבל מיד נכבה חזרה. חשבתי אולי הבעיה בפאנל הזה ולרכוש חלק חלופי כזה.. מה דעתכם? מה יכולה להיות הבעיה? נקודה נוספת היא שאי אפשר אפילו להוציא את החומר מהכונן הקשיח, כי הוא מחובר למחבר הזה :s07:
-
- 10 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש. כרטיס המסך שלי היום הוא: Nvidia GTX 560 Ti. האם הוא עדיין מספיק חזק ואפשר לשמור אותו או שמומלץ לרכוש כרטיס חדש ? אני מחפש כרטיס שיתאים למשחקים חדשים ובאיכות טובה אך אין צורך ב-"מפלצת", רק שירוץ נורמלי ובנוסף, אשמח להמלצה למארז טוב (הכי חשוב זה יכולות הקירור שלו) באזור ה-300 ש"ח תודה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש מפרט שישמש בעיקר לצריכת מדיה(המחשב מחובר בנוסף למסך המחשב גם לטלוויזיה ומגבר עם כניסה אופטית) אבל שיוכל להריץ משחקים כגון GTA IV וGTA V(כשהוא יצא למחשב) באיכות טובה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? 70% צריכת מדיה, 30% משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ראה לעיל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 על 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות+ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיך לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כללי- אינטרנט, אופיס וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) torrent, skype. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.ללא. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) FullHD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) אין הגבלה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום, חברה שלי רוצה לקנות מחשב נייד.. תקציב: כאלפיים שח איזה חברה כדאי? lenovo טובה? לי יש toshiba וזה סבבה.. מה חשוב להסתכל? מהירות? מעבד? אשמח להמלצה על מותג, ואף דגם - או אפילו קישור למשהו ספציפי שידוע כטוב, ובתקציב הנל תודה רבה רבה! עוז
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בנתיים זה התקציב, בעתיד זה ישתדרג ( הסבר בסוף. ) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).מזדמן, תוכנות עריכת וידאו, סוני וגאס ופוטושופ.. ועוד.. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. League of legends בעיקר, ועוד משחקים! כמו BF4 וFARCRY 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ לדעתי. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד ה…
-
- 6 תגובות
- 963 צפיות
-
-
היי, צריך עזרה בהרכבת מפרט ב-1.5K מיועד בעיקר לשימוש ביתי פשוט 1. מה התקציב המקסימאלי? - 1.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - מקסימום 500 אבל באמת רק אם אין ברירה. התקציב כמובן אינו כולל מסך. 1500 רק למחשב וגם צריך מסך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - גלישה באינטרנט, אופיס ואני מניח שגם תכני HD אם יש אפשרות וכו'. משהו בסיסי, לא יותר מדי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - לא מיועד לגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1920X1080. מסך יהיה כנראה 22 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שניהם ישמשו לצרכים משרדיים (לא מתעסקים בגרפיקה ולא משחקים) אבל חשובה המהירות והיציבות. מצד שני, לא מתכוונים עכשיו להתחיל לבנות ולהרכיב, אז האם המפרט המוכן הבא מאייבורי יענה על הדרישה? : [TABLE=width: 100%] [TR] [TD]מארז CASECOM כולל יציאות USB קידמיות ואחוריות ספק כח מותג FSP 400W בטכנולוגיית Active PFC וכולל מאוורר 12 ס"מ מעבד Intel® Core™ i7-47703.4GHz Haswell כולל מאוורר Arctic Cooling Alpine 11 Rev2 לוח אם לוח Gigabyte דגם GA-H81M-D2V צ'יפסט H81 כ.קול 5.1 כ.רשת 10/100/1000 כוללSATA3 (6Gbps)i ו-USB3.0 דיסק קשיח Western Digital Caviar Blue 500GB SATA2 / SATA3 7200RPM 16MB זכרון פנימי Crucial 4GB DDR3 1600MHz כונן אופטי צורב LG SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X24 כרט…
-
- 19 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום. זה המפרט שלי: I5 2400 GTX760 2 GB 4GB RAM כשאני משחק בקמפיין הכל על ULRTA FHD ורץ חלק כשאני במולטי יש קצת נפילות בממיוחד שאני באיזור עם הרבה שחקנים. גם כשאני מוריד את הAA ל2 האם הוספת 4GB נוספים תעזור? תודה
-
- 29 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
אני קונה את כרטיס המסך באילת ואין באפשרותי לקחת את כל החלקים משם (אפשר עוד חלקים "קטנים" נוספים יקרים אחרים במידה ויהיו קיימים במלאי - למשל כן מעבד או ספק כוח אבל לא מארז) כאמור כרטיס המסך יהיה GTX780Ti ואני מתלבט בין הבאים: http://ksp.co.il/?uin=21211 http://ksp.co.il/?uin=21263 את יתר המפרט (למעט כרטיס המסך או חלקים אחרים נוספים שתמליצו לקנות באילת) אני מעדיף לקנות בירושלים. וקדימה אל השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - ניתן לחרוג בתוספת 1000 ש"ח נוספים. למרות שאני מעדיף לא להשתולל. 2. מה שימושי המחשב ? - משחקים ותכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגי…
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
תקציב 2500שח או פחות אני מחפש נייד, מסך בין 10" ל 15.6" (טווח רחב אני יודע, אבל אני רוצה לראות את האפשרויות) חשוב שהמשקל יהיה מקסימום 3 קילו, עדיף פחות. אני מניח שעם דור המעבדים הקודם של אינטל, ולא Haswell. לסטודנטית, לעבודות Office, גלישה באינטרנט וצפייה קלה בסרטים. אם אפשר להתפשר על גודל המסך אך עם מעבד חזק יותר (אם בכלל צריך לצרכים שלי) אז עדיף, אבל אני רוצה לראות את כל האפשרויות. חיפשתי של Asus אך כולם יקרים מדי. איך זה: http://msi.com/product/nb/CR61-0M.html#?div=Specification (דגם i3 כי ה i5 כבר כמעט 3000 שח פה) ואפשרויות נוספות, תודה.
-
- 12 תגובות
- 3k צפיות
-